1¾«ë%MTTTTTU Vain Jumala päättää
Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Vain Jumala päättää

Rakas ystävä! Varoittelin muutamilla linkeillä, että alkupäästä poistuu linkkejä. Näin kävi. Ne muokattiin ja korjailtiin ja niistä teimme vihkosia varojemme mukaan, ennen Joulua. Olivat pitkään pois ja oletin, että lopullisesti. Eräänä päivänä tuli Jumalalta kehoitus: "korjatut linkit takaisin sivujen alkuun." Näin tietysti toimimme!

Nyt pitää hieman varoa sanojaan. Vaikka tiesin, että ne poistetaan. En tiennyt, että ne laitetaan takaisin. Jälleen on joku muutos tulossa. Nyt en uskalla sanoa mitään muuta. Kaikki Herralta saamani tiedot, eivät näköjään ole tarpeen linkeille kirjoittaa. En tiedä kuinka suuri tuo virhe oli; Pyydän sitä nyt kuitenkin nöyrästi anteeksi! Ja saman tien kehoitan edelleen monistamaan linkkejä yli oman tarpeen. On paljon Suomessa ihmisiä, joilla ei ole mahdollisuutta näitä muutoin nähdä, kuin että joku niitä heille lahjoittaa. Kirjastoissa on edelleen palvelut ja maksavat 50 penniä arkki paperille siirrettynä. On jo paljon, kun annatte läheisillenne Internet osoitteemme. Kirjastoihin pitää tilata aika! Paljon turhempaan ja tarpeettomampaan rahojamme laitamme! Ja vielä eräs asia: nämä katsotaan kertaalleen läpi. TARKISTETAAN! Enemmän kiinnitän huomiota asiavirheisiin, joten tarkistustenkin jälkeen sinne jää ties kuinka paljon teknisiä kirjoitus virheitä....ÄLÄ HERMOSTU! Ota ne inhimillisinä tekijöinä. En edes muista mitä siellä on. Mutta uskon, että paljon samaakin asiaa. Jos nyt oikein huonoja juttuja käsiisi saat....pyydän ja toivon, ettet "ruotojen mukana paiskaisi syötävääkin lihaa!"

Kiitän kaikkia esirukoilijoita levittäjiä jne. KIITÄN TEISTÄ JEESUKSEN NIMESSÄ JUMALAA! ILMAN TEIDÄN APUANNE TÄSTÄ TYÖSTÄ EI OLISI MITÄÄN HYÖTYÄ! AIVAN YHTÄ HYVIN OLISIN VOINUT JATKAA KASETTIEN TEKEMISTÄ JA JAKAA NIITÄ SITTEN SITÄ MUKAA! Eikö niin! JUMALA NÄKI HYVÄKSI; MINULLE RAHATTOMALLE KURJALLE ANTAA TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN! ENKÄ TEE ITSESTÄNI TAHALLISESTI KEHNOA; KOSKA TUNNEN JA TIEDÄN, ETTÄ SATA KERTAA PAREMPIA PALVELIJOITA TÄHÄN TEHTÄVÄÄN JUMALALLA OLISI OLLUT!!!! Siis kaikki on JUMALAN JA JEESUKSEN! Virheet minun! ENKÄ SITTEN TAASKAAN TIEDÄ; MIKSI TÄLLAINEN RIMPSU TÄHÄN KOHTAAN!!!

Valtio pienensi kunnille antamiaan korvauksia! Kun ei ole rahaa. Eläkkeitä nostettaisiin, mutta kun ei ole rahaa! Pienituloisilta poistettiin jälleen suuri joukko etuuksia, kun ei ole rahaa! Työttömyyttä vähennetään entiseen tapaan ja vauhdilla: Ennen aikaiselle eläkkeelle yli 50 vuotiaat! Työllistämiskursseja vuodesta toiseen valtava joukko, valmistumatta mihinkään ammattiin! Epäsosiaaliset yksilöt pois työttömyyskortistoista sosiaalivirastojen luukuille ja leipäjonoihin! Näin!

1992 alkanut JUMALAN KURITUS SUOMEA KOHTAAN EI NÄIN POISTU!!! USKO SE! Eduskuntatalon lisärakennuksen arkkitehtuuri kilpailu käynnistettiin! MIKSI???? KUN ON RAHAA! Suurten firmojen johtajat saavat suurempia optioita. Tarkoittaa selvää rahaa tulojensa päälle! Kun on rahaa! Siis, mitä eduskunta tarvitsee lisätilaa??? KUN EI se mistään päätäkkään. Ja ne jotka siellä joskus poikkeavat; sopisivat jonkun Hotellin kabinetteihin ja koko Eduskuntatalo hyödyllisempään käyttöön! SANON MINÄ!

Täällä Porissa talousarvio meni päin mäntyä, kun valtavat määrät verotuloja ei tullutkaan! Eikö tuota osannut kukaan ennakoida!??? Porissa ilmoitettiin virallisesti työttömyysprosentti 23% . Kenen lie laskema. Mutta sekin tarkoittaa jo joka neljännen työikäisen olevan työtön! Porissa on päätetty laajentaa huimasti jäähallia, toriin tehdään jokin suuri remontti, tänne rakennetaan jokin valtava rakennus, en tiedä mikä sen nimi on..taidemuseota laajennetaan roimilla rahoilla ja vaikka kuinka paljon muuta. Tässä vain muutama esimerkki. ja nämä ovat päätettyjä asioita! KELLE? KETÄ VARTEN? MISTÄ RAHAT????

Jälleen kerran laitoin muutamia asioita vastakkain. Lue huolella! Minun looginen ajatteluni, eikä matematiikkani riitä näihin...ei enään aikoihin! Mutta kun tiedän, että JUMALA KURITTAA EDELLEEN SUOMEN KANSAA JA TEETTÄÄ TUON TYÖN SAATANAN VÄKEVÄMMÄLLÄ JOUKOLLA. !!! Tämän tiedon perusteella' ymmärrän täysin, mistä on kysymys! Ota huomioon tulee kuluneeksi kuusi vuotta, kun Jumala meidän kurittamisemme alkoi! JATKUU JA VOIMISTUU! KÖYHYYS JA KURJUUS EIVÄT VIPPASKONSTEIN HÄVIÄ!!! Meidän täytyy näköjään möyriä syvimmän kautta tuo KURITUS! NÄETTE PIAN IHMEELLISIÄ ASIOITA!!!

Nyt yksikin henkilö riittää, joka tämän hölmöläisten touhun selittää muilla tavoin, kuin minä! Otappa todisteet ja selitykset mukaan ja selitä tälle kaikelle jokin järkevä selitys! Saat perustella väitteesi ihan mihin haluat! TAHDON TAVATA SINUT!!! IHAN TOTTA!!! Yhteystietoni alkulehdellä! EI SELLAISTA HENKILÖÄ OLE!!! HULLU SAA OLLA MUTTEI TYHMÄ! Olen hullu, mutta en vielä niin tyhmä! Kirjoitin tämän sen tähden, että jos tässä maassa joku huomaisi jotain mätää! VAI ONKO SUOMEN KANSA KOKONAAN KAIKKI SEONNUT! No, pian tulee helikoptereita Hornettien kylkeen. Kuunnellaan niiden ääntä. Ehkä se auttaa meitä sekoittumaan lisää...?

Suomi harkitsee rauhaanpakottamisjoukkoja. Jugoslaviassa riehuttiin vuositolkulla ja ympäri maailmaa. On vain pieni uutispimento. AUKEAAAAAAA! On YK! On NATO! On voimakkaasti aseistetut valtiot! Kukaan ei kyennyt lopettamaan Jugoslavian sotaa, eikä muitakaan! Joita on ympäri maailmaa, ellet saa tietoosi? Minä saan, HERRANI KAUTTA! Kukaan ei pysty pakottamaan noita rauhaan IKINÄ! EIKÄ MILLÄÄN! SYNTYY SUURSOTA! Siihen kuluu vielä vähän aikaa. ENNUSTAN JO NYT; ETTEI OLE KAUKANA!!! KAIKKI TARVITTAVA RAAMATUN MAINITSEMAAN SUURSOTAAN ON VALMISTA! JUMALA MÄÄRÄÄ AJAN! Tässä tapahtuu muutamia muita hyvin epämieluisia asioita ensin!......

Ahtisaari ja kumppanit puhuvat tosissaan, että muutamalla hyttysellä Suomi tekisi sen! Meidän rahoilla nuokin ostetaan! KUULETKO? SOSIALISTI AHTISAARI! NE OVAT VALTION; JOKAISEN SUOMALAISEN YHTEISIÄ VAROJA! KUULUISIVAT KÖYHILLE! Tämä on diktatoorinen valtio, jossa ei kansan ääntä kuuunnella! VAIN YKSIN JUMALA ESTÄÄ KANSANNOUSUN; KAPINAN! ON ESTÄNYT JO MONTA VUOTTA! KUKAAN EIKÄ KETKÄÄN MUUT SIIHEN OLE VUOSIIN PYSTYNEET!!!! JUMALA KUN OTTAA SUOJAAVAN KÄTENSÄ POIS; SISÄLLISSOTA OLISI VALMIS! JA RAAKA!!!! Tiedättekö johtajat sitä??? Ette tiedä! MINÄ TIEDÄN! JA TIEDÄN VIELÄ SENKIN, KEITÄ ENSIMMÄISENÄ ON TAPPOLISTALLA!!! Teurastajat löytyy nopeammin kuin moni osaa unta nähdä! 1956 yleislakon ilmapiiri oli lastentarhan touhuja TÄMÄN PÄIVÄN ILMAPIIRIIN! Ja joskus se JUMALANKIN KURITUS PÄÄTTYY JA MITTA TÄYTTYY! EN pidä mahdottomana asiana jo ennen EMUJA!!!! Lukekaa historian kirjat uudelleen, kun ette Raamattuun ja JUMALAAN USKO!!! SUOMEN TILANNE ON KUIN voipaperille tehty taideteos! Niin ohuelle elementille tämä on maalattu! PELOTTAAKO???? Ellet pelkää? Ehdotan lääkärissä käyntiä! Tai lopetat katselemasta videoita. NYT SAA TOTUUDEN TIETÄÄ JO MUILTAKIN KANAVILTA, KUIN USKOVAISILTA! Ennen EEUUTA!!! Ja voinhan jatkaa, jos jossain välissä ehtisit lukea! RUKOILEN SINULLE AIKAA! VAIKKA SAIRAALAAN! TULET SAAMAAN AIKAA! LUPAAN! En istu tässä turhaan! Jotkut saavat aikaa lukea näitä, ellei hyvällä, niin pahalla! SEN MÄÄRÄÄ JUMALA! En minä.

Lipponen kertoi olevansa huolissaan lisääntyvästä huumeongelmasta. Kiva, kun on edes huolissaan! NYT alatte kuulla asioita uutisvälineistä, joita tämän maan aidot Jeesuksen seuraajat teille tyrkytti aivan ilmaiseksi ennen eeuu äänestystä! Uutisvälineet pakoitetaan tähän! Sanon sen jälleen kerran! Sanoin sen jo aiemmin. Kirjoitus päivätty. En ollut jälki- viisas! Saatte kuulla, miten Euroopan yhteinen valuutta antaa valtavat mahdollisuudet rikollisjärjestöille! Lasten seksuaalinen hyväksi käyttö! Raaka porno! Huumausaineet! Valtavat määrät aseita! Rikollisjärjestöt ovat toimineet jo pitkään ja luoneet järjestelmiään! KUKAAN EI VOI MITÄÄN! SUOMEN POLIISI ON VOIMATON, KUIN KULUNUT RYIJY SEINÄLLÄ! Lipposelle antaisin neuvon, että himpsisi sen nuorikkonsa kanssa hyvissä ajoin johonkin lapin perukoille! Monille muille samat sanat! Pelottaako? Ai, ei! No hyvä! Minua pelottaa! TÄMÄN KANSAN TÄHDEN! Siksi kirjoitan! Olen niin huolestunut, että pyrin Jumalalta saamani VOIMAN avulla tekemään jotain! Itselläni ei ole voimaa, ei tietoa! EI MITÄÄN!

Maailmalla on sellainen sekamelska, joista suomalaiset uutisvälineet ovat hienosti vaienneet! NYT ON PAKKO ALKAA UUTISOIDA! NYT, JOS KOSKA KANNATTAA ALKAA SEURAAMAAN UUTISIA! JOS NYT VIELÄ JOTAIN NE KIINNOSTAA? ON PAKKO KIINNOSTAA!!!! KUN TUO JÄRKYTTÄVIEN UUTISTEN TULVA TULEE SINUN KORVIISI TAI SILMIISI! OLE TARKKANA!!! ET EHKÄ KAIKKEA KÄSITÄ? KUNHAN OSANKIN! Omaa osuuttani ei ole ilmoitettu, mikä se on tulevaisuudessa....
TULEE KOSKETTAMAAN SUOMEA! Tahdoimme tai emme! SINUAKIN! OLE NYT KUKA hyvänsä! En sano tätä pahalla. Ihmisiä kaikki olemme! Valtava määrä Suomen kansasta vain pahoin myöhässä! Monessakin suhteessa! EIKÄ VÄHITEN SUHTAUTUMISESSAAN JUMALAAN! VAROITETTU ON KUUSI VUOTTA!!!! MITEN TÄMÄN KUUSI VUOTTA SAIT AIKASI KULUMAAN???? Vastaa itsellesi ensin! Sitten JUMALALLE!

JEESUS SANOO: "Kun te näistä kuulette; tämä ei ole vielä loppu. Vaan nämä ovat SYNNYTYSTUSKIEN ALKUA!"

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 10.03.1998


Takaisin Pääsivulle

n sotaa, eikä muitaka€ë%w¨OÏ[7ehÎ[Me‡h¤ ǀŸóâ[› v°0gW“p°ÖjpèŒ8j’žO \3·Öj¤4 ¯KÖjO\à ¯HO7\Á§,€ˆÿÿ‘ÿÿ·ÿÿÁÿÿÉÿÿðÿÿÿÿÿÿÿFÿÿLÿÿQÿÿ¥ÿÿÿÿcÿÿ¨ÿÿ­ÿÿÿÿ^ÿÿÀÿÿtÿÿtÑÿÿ1ÿÿÿÿJÿÿiÿÿnÿÿÿÿLÿÿÜÿÿ$ ÿÿO ÿÿ… ÿÿÊ ÿÿÏ ÿÿ* ÿÿŠ ÿÿå ÿÿ˜ ÿÿ» ÿÿÀ ÿÿÀ  ÿÿY ÿÿ ÿÿ­ ÿÿ² ÿÿÿÿ7ÿÿ“ÿÿËÿÿ)ÿÿƒÿÿÛÿÿÿÿ"ÿÿeÿÿ·ÿÿÿÿKÿÿŸÿÿìÿÿì=ÿÿkÿÿpÿÿÐÿÿ,ÿÿ|ÿÿÏÿÿÿÿÿXÿÿ©ÿÿùÿÿþÿÿ[ÿÿÿÿ ÿÿƒÿÿˆÿÿàÿÿ+ÿÿrÿÿr³ÿÿ:ÿÿÿÿÒÿÿ ÿÿ ÿÿZÿÿ³ÿÿ ÿÿUÿÿ¤ÿÿíÿÿHÿÿMÿÿ£ÿÿýÿÿ[ÿÿ¸ÿÿÿÿgÿÿgÈÿÿ ÿÿi ÿÿ¾ ÿÿ!ÿÿm!ÿÿy!ÿÿ~!ÿÿÝ!ÿÿ\"ÿÿ¦"ÿÿï"ÿÿ5#ÿÿ|#ÿÿÑ#ÿÿ$ÿÿg$ÿÿ¦$ÿÿ«$ÿÿû$ÿÿû$%ÿÿ$%ÿÿS%ÿÿz%ÿÿŒ%ÿÿš%ÿÿÕ%ÿÿÛ%ÿÿä%ÿÿí%ÿÿ¦"ÿÿï"ÿÿ5#ÿÿ|#ÿÿÑ#ÿÿ$ÿÿg$ÿÿ¦$ÿÿ«$ÿÿû$ÿÿ  Arial löytyy nopeammin kuin moni osaa unta nähdä! 1956 yleislakon ilmapiiri oli lastentarhan touhuja TÄMÄN PÄIVÄN ILMA