Jeesuksen Opetuslapset
ry.


Vaikeudet vaikeutuvat

Jeesus kertoo:
"Kun kuulette sanomia sodista. Maanjäristyksistä, luonnonmullistuksista..."

Ihmiset sanovat, että ainahan on ollut sotia. Nyt kuulemme sanomia sellaisista sodista, etteivät ne kyllä nyt vaikuta entisten kaltaisilta. Ihmettelin joskus, että mitenkä tuo suuri kansanteurastus tapahtuu lähi-idässä. Tiedän, ettei tämä alue kuulu minulle! Jotkut muut selittävät! Mutta, kun Irakin asioihin muutama vuosi sitten puututtiin voimakkaasti se ei pal- jon mitään merkinnyt! Nyt jälleen Persianlahdella seilailee Amerikkalaisia aluksia! Jännite Kuwaitin rajalla uusiutuu. Länsimaat voimakkaasti Amerikan takana ja tukena!
Venäjä reagoi voimakkaasti! Siellä on koneet täynnä apua, joita venäjä veisi Irakiin siitä huolimatta, että saarto on päällä! Jyrkkä varoitus länsimaiden puuhille! Kiina antoi oman ukaasinsa! Vaikka en aikoinaan saanut Herralta lupaa, enkä viisauttakaan näitä tutkia.
Sain kuitenkin selville, että Jumalan suunnitelmissa on vetää ns, suurvallat sotaan. Juuri Israelin naapuriin. NYT TUO JÄNNITE ON VALMIS! SIIS TAPAHTUI NÄIN!

Maanjäristyksiä ja luonnon mullistuksia on ollut aina.... Alan henkilöt kertovat meille: Hyvin lyhyellä aikavälillä maanjäristysten ja luonnon mullistusten määrä ja voimakkuus ovat lisääntyneet ennen näkemättömällä tavalla! Vai niin...

Jeesus puhuu myös nälänhädästä! Viimeinen monien muiden valtavien vastaavien joukkoon, kuulin äskettäin: Itä- Afrikassa on olleet niin valtavat tulvat, että sieltä on kulkuyhteydetkin poikki. Kun tulvat veivät sillat ja katkoi väyliä. !0 miljoonaa ihmistä valtavassa avun tarpeessa. Nälkä kuolemat enemmän kuin totta, kun tulva vei sadon.
Tiedä sitten paljonko meni ihmisiä? Useista tuhansista puhutaan...Kuka niistä selvän ottaa?

Saman tien heti perään toinen uutinen: Texasissa pohditaan, miten säilyttää tiikeri, kun on kuulemma kuolemassa sukupuuttoon nekin. Useat maat ovat ilmoittaneet, että rahaa löytyy! Tiikerit pitää säilyttää hinnalla millä hyvänsä. Joten unohdetaan noi tulvat ja nälät! Ne on huonoa tuuria ne!

Sitten Raamattu puhuu valtavista tulipaloista. Palaa metsää ja vihantaa ruohoa ihan valtavia määriä. Oletko kuullut, että näitä tällaisia olisi ollut? Joo, ne menee usein ohi korvien. Tai sitten TV on ruokaohjeiden puolella. Kyllästyyhän noihin vanhoihin resepti- löihin!

Aurinko polttaa ihmiset rakkuloille! Ihmettelin joskus, miten tuo tapahtuu? En enään. Tiede selittää. Otsoonikerros kuulemma hupenee hurjaa vauhtia. No, sekin asia selvis.

Sitten tulee tauteja, joille lääketiede ei voi mitään! Kuulin alan ihmisiltä, että totta se on!

Vedet saastuu ihan valtavasti. Raamattu tuntee nimen Koiruoho. Tästä ilmiöstä. No ne- hän on pohjavedet täyttä myrkkyä jo Suomessakin. Sinilevää ja sellasia. No suojellaaan me vaan me noita valkoselkätikkoja ja muita ötököitä. EI KUN SUOMESSA ON NOITA TAUTEJA! SUOMESSA ON SAASTEITA!

Pari roskapönttöö pihan perälle lisää. Se nyt ON jo semmonen juttu, että jos osaa laittaa oikeat jätteet oikeisiin kippoihin...Vaatisi jonkinlaisen koulutuksen, eikä ihan pientä vaa- dikaan. Itselläni ei ole. On uskottava Raamattuun! Ja huiskin tuon kirjan pohjalta, vähäiset jätteeni niihin isompiin pönttöihin... NATURA 2000 on viimesen päälle rakennettu juttu????

Ilmestyskirja kertoo, että tähdetkin jonakin päivänä alkaa sataa ja tippua maahan. Nyt nämä mokomat sai selville, että isot tähdet jysähtelee pienille palasille.Uskon, että ne sitten aikanaan alaskin tulee. Ei se nyt kuulemma olekaan se oleellisin asia. Vaan tämä oli niin merkittävä saavutus, että pitää tutkia, mikä aiheuttaa noi räjäykset? Tuskin ihan halpaa puuhaa? Veikkaan minä, hyvin huonolla laskutaidollani!

Tiede ja tutkimukset ovat menneet hyvin pitkälle! Kaikki Raamatun ennustamat asiat pystytään selittämään! YKSI VAKAVA SEINÄ ON TULLUT VASTAAN! MIKÄÄN TIETEEN JA TUTKIMUKSEN ALUE EI PYSTY SELITTÄMÄÄN MITEN NUO ESTETÄÄN!

Siinä pistin jälleen kerran muutamia aiheita, jotka aikaan saavat VALTAVAN PELON JA KAUHUN IHMISISSÄ. Ilmestyskirjassa lukee niin. Nämä rutot ja paiseet ja kaikenlaiset vitsaukset saavat aikaan sen, että ateistit, jotka eivät siis usko Jumalaan! Alkavat tuota pikaa uskoakin! Nimittäin he syyttävät näistä Jumalaa, jopa kiroavat Jumalan!

Eräs asia minua on ihmetyttänyt tuossa Jumalan ja Taivaallisten Voimien ja etenkin Jeesuksen pilkkaamisessa! Sitä nyt ei pääse pakoon minnekään! Nämä ensinnäkin väittävät, että uskovaiset tuputtavat uskoaan. Tavallisessa tavaratalossa soi valtava Saa- nallinen Jumalaa Ja Jeesusta herjaava laulu! JA LUJAA! Kuka tuputtaa? Ja mitä? Sitten kun näiden ihmisten kanssa keskustelee....He eivät usko Raamattuun, Jumalaan, Jeesukseen, Taivaaseen...Ei mihinkään tällaiseen! EN YMMÄRRÄ! SEHÄN OLISI AIVAN SAMA JUTTU JOS EN USKOISI, ETTÄ SEINÄN TAKANA ASUU KETÄÄN! Vaan siellä on tyhjä piha! Siitä huolimatta potkisin ja jynttäisin seinään ja haukkuisin mitä irstaimmilla tavoilla naapurini, jota en usko, edes olevan siellä! No, kun ei aina jaksa tuotakaan tehdä. Nokkelana poikana väsäisin kasetteja. Ja sinne kaikki ruokottomuudet, mitä osaan! Kiroomista ja melttoomista voi äänittää kyllä televisiostakin! Ja sitten nauhuri seinän viereen. Ja ei kun täysille! No eiköhän naapuri kuule, mitä mieltä heistä olen! En silti usko, että siellä ketään on! Olen ollut aika useita kertoja hullujen huone reissuilla elämäni aikana. Sinne on tuotu paljon pienemmistä syistä porukkaa....

Raamattu puhuu näiden asioiden yhteydessä lopun ajoista, jotka ovat aika päiviä muuttuneet vaivan ajoiksi,.Nuo vaivan ajat pahenevat ja pahenevat hurjalla vauhdilla kaikilla osa-alueilla! Listasin vain jokusia. Noiden vaivan aikojen puolivälissä tulee Jeesus! Jeesus tulee hakemaan omansa pois! Maapallolta katoaa aito, Jumallalle kelpaava usko! USKOTKO, ETTEI OLE KAUKANA??????

Paavali sanoo, ettei Jeesus tule, ennen kuin on tapahtunut suuret luopumukset! Siis sellaiset ihmiset, jotka ovat uudestisyntyneet ja lähteneet seuraamaan Jeesuksen viitoittamaa tietä, kohti iankaikkista elämää Taivaassa! Tämä joukko on Suomessakin huvennut niin vähiin, etten jokusia kuukausia sitten olisi uskonut! Tiesin, että paljon meni! Ja koko ajan on mennyt! Jouduin vastatusten järkyttävän tosiasian eteen! Eihän täällä koko Suomen niemellä ole juuri ketään! Kyllähän ne väittää olevansa uskossa!
Internetissä on valtavasti ns. kotisivuja. Niistä löytyy hengellisiä, kristillisiä, uskovaisten jne. Nimikkeiden alta! Pienellä eläkkeelläni en uskalla siellä kovin paljon seikkailla. Pojan kanssa koitettiin! Kummallakin toimii Herran kielto ja lupa järjestelmä. Kieltoja ei tullut! Poika koneelle. Ja hän imuroi lähes kaksi vuorokautta hengellisiä sivuja ja mitä sitten nimeltään olivatkin. Mutta kuitenkin, että vähän siihen viittaavan nimen alta. Otti jokusia osia ja paperille! Lopputulos! EI ENSIMMÄISTÄKÄÄN RAAMATUN MUKAISTA HENGELLISTÄ PAIKKAA! JA VOIN AIVAN VARMUUDELLA SANOA; POIKAANI TÄYSIN LUOTTAEN, ETTÄ HÄN KAHLASI JA NOUKKI MINULLE LUETTAVAA! JA MITÄ EI OLLUT PAPERILLE OTTANUT ! HÄN KERTOI! Ja siinä on TOTUUS!
JEESUS varoittaa, että tulee eksytyksiä, harhaoppeja, jotka tulevat ja tulevat aina vaan lähemmmäs aitoa RAAMATUN OPETUSTA! JEESUS KEHOITTAA VALVOMAAN! ON YHTÄ KUIN PITÄMÄÄN VARANSA! Niitä tästä maasta ei puutu! Isompia kolmatta sataa ja lisää tulee! Oli ne järkyttäviä luettavia! JOS TUO VALTAVA JOUKKO SANOO KIRKKAIN SILMIN; ETTÄ OVAT JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA JA MATKALLA TAIVAASEEN. NOIDEN MUUTAMAN VUODEN PUHDISTUSTEN JÄLKEEN! NIIN MINÄ OLEN LUTTERIN MARTTI!!! Luopioita suuret määrät! Tuomitsinko jonkun teistä? En! Vaan tunnistin! TUOMIO ON JUMALAN! VALHEVELJET JA VALHESISKOT PITÄÄ TUNNISTAA! He osaavat Raamatun. Ovat joskus olleet uskossa! Raamatun mukaan näistä tulee valheveljiä ja valhesiskoja, jotka sitten aikanaan antavat myös ilmi aitoja uskovia, Kun heitä aletaan vainota, kiduttaa ja teurastaan! Muutoin se ei olisi mahdollistakaan! Tuon porukan on pitänyt olla uskossa! Aivan aidossa sellaisessa! Muutoin Jeesus ei sanoisi :" JOPA VALITUTKIN OVAT VAARASSA EKSYÄ!"

Poikani oppi muutamassa viikossa tunnistamaan noita helpoimpia tapakuksia. HÄN ANTOII KAIKKI VALTUUDET JEESUKSELLLE JA JUMALALLE HETI UUDESTISYN- SYNTYMÄNSÄ JÄLKEEN! AINUT KEINO!! ELLEI OLISI TOIMINUT NÄIN: EI TUNNISTAISI MITÄÄN!!!! LANKEEMUS SEURAA TOISTAAN. JA PARANNUSTA TEHDÄÄN SITÄ MUKAA: JEESUS OPETTAA NIIN HURJALLA VAUHDILLA.....ONHAN SE MELKO IKÄVÄÄ KAT- SELTAVAA! TÄYTYY NYT VAIN TIETÄÄ, ETTEI MUITA KEINOJA OLE! EI EHDI LUKEA RAAMATTUA, KUIN JOSKUS JOITAIN KOHTIA! PÄÄSEE LIIKKUMAAN! JA SITEN MYÖS KAATUILEMAAN JA NÄKEMÄÄN! SE TÄMÄN PÄIVÄN USKOVAISEN ELÄMÄÄ! Jokainen uudestisyntynyt! Tai jos juuri nyt lähiaikoina saat kokea uudestisyntymän! HETI RUKOILET ITSESI JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE JA KAIKKI VALTUUDET JUMA- LALLE! OLET JO MYÖHÄSSÄ! NÄYTTÄÄ KUITENKIN SILTÄ, ETTÄ JEESUS TIETÄÄ MITÄ TEKEE!!! OPETTAA VASTUSTAJIEN VERSIOITA KANTAPÄIDEN KAUTTA! JA PYHÄ HENKI JOHDATTAA EPÄSUORASTI! JA MITKÄ VARUSTEET LYÖTIIN POJALLE HETI NISKAAN! SIINÄ EI KAUAA LEIKITTY! MIKSI puhun pojastani? Kun en muita lähiaikoina uudestisyntyneitä näe! Internetissä näen sitäkin enemmän jonkun aikaa uskossa olleita, jotka painuvat suorinta tietä sellaisiin rysiin ja verkkoihin, että hirvittää. Yritän auttaa! Olenkin valheveli ja yhdistys on Saatanallinen salaseura! Näin sitä pitää! Mitä ihmettä näitä pitää mäntätä, kun aina olen "VALHEVUOHI" mikä milloinkin...En siitä välitä, mutta kun kukaan ei usko! KUKAAN EI USKO! MITÄ USKO? NO, SITÄ MITÄ KIRJOITAN! YMMÄRSITKÖ EDES TÄTÄ?

Uskotko, että löin muutama päivä sitten "hanskat naulaan" ja sanoin Jumalalle: " SE ON LOPPU MINUN OSALTANI! KATSELE JOSTAKIN JOKU TOINEN! MINÄ EN JAKSA ENÄÄN YHTÄÄN!!! LOPPUUNPALAMINEN OLI ENEMMÄN KUIN LÄHELLÄ! FYYSISESTI JA HENKISESTI IHAN POIKKI! IHAN LOPPU!!! SITÄ ENNEN OLEN HUUTANUT JEESUKSELTA APUVOIMIA! HUUTANUT JUMALALTA HENKILÖITÄ APUUN! Ei näytä tulevan mistään suunnasta!
Alusta asti olen raivannut pojalle tietä niillä tiedoilla ja taidoilla, joita Jeesukselta olen vuosien varrella saanut! Siellä nyt tippuu ihmisiä kuin jäätyneitä harakoita. Nyt jouduin hyökkäämään jo sellaiseen paikkaan, että nyt taitaa laitteet mennä! Ei auta laskea, mitä menetän. Vaan sitä, mitä mahdollisesti voin tällä toiminnalla voittaa ! Nämä laitteet on kieputettu sellaisten mutkien kautta, että sieltäkin löytyi näköjään pojalle este! Kun näin! Pakko eliminoida pois! Kaikki minkä voin: eliminoin! Siksi kai kouluja Jeesuksen ja Jumalan johdolla kävin! Jos en muuta voita, voitan ainakin sen, että jos poika uskossa pysyy! Hän näkee, miten näiden kanssa toimitaan! Vihollisten kanssa ei veljeillä! Jos sellaisia merkkejä näkyy, että on luotettu vääriin henkilöihin! POIS TIELTÄ! OVAT JUMALAN SUUNNITELMIEN ESTEENÄ! KYLLÄ SIELTÄ VASTUSTA TULEE LIIANKIN KANSSA ILMAN HEITÄKIN!

Eduskunnan täyistunnossa porukka pelaa korttia! Aivan oikeaa puuhaa heille. Heitä tässä nyt kaikkein vähiten tarvitaan. Olen uutispimennossa! ONKO KYLVÄJÄT LIIKKEELLÄ? ONKO KATUEVANKELISTAT LIIKKEELLÄ? Olisin kiitollinen, jos joku ilmoittaisi missä päin Suomea on saatu lupa Jumalalta lähteä liikkeelle! Kiitän etukäteen tiedoista! Kaikki tiedot hävitetään ja tuhotaan entiseen malliin. SINNE VAAN KADUILLE, KUJILLE. AITOVIERILLE PAKOTTAMAAN JA PANOSTAMAAN PORUKKAA KARITSAN HÄIHIN!!!!! KUTSUTUT OVAT ESTYNEITÄ! MUUTA PUUHAA JA PALJON ! EI EHDI NYT NIIHIN JUHLIIN ON MUUTA TEKEMISTÄ. JA VAIKUTTAVAT HYVIN TÄRKEILTÄ, JUHLASALISSA ON TILAA ! SANOO JA HUUTAA JEESUS! TÄMÄ* KAIKKI JEESUKSEN PUHETTA !!! EI MINUN! VAIKKA puhunkin joskus arkikielellä. Ei totuuksia muuta! Oikein hyvä, että esirukoilijat jak- savat rukoilla! Aivan hyvä jos yksikin kylväjä on liikkeellä! Kyllä se siemen jossakin itää! Antaa palaa! JEESUS ON VARMASTI TEITÄ OHJAAMASSA! JOS JUMALALTA SAADUT TEKSTIT JA ARMOLAHJAT TOIMIVAT! SIITÄ VAAN ! JUMALA ON NÄISSÄ TAPAUKSISSA VARNASTI PALVELIJOIDENSA TAKANA JA TUKENA ! JOKU KERRAN NÄKEE : MITÄ ON SAATU AIKAAN! MITÄ EI!
KAIKKI PELIIN! EIVÄT VOI KUIN KORKEINTAAN TAPPAA! VIELÄ EIVÄT SITÄKÄÄN! Inhottava juttu! Jakakaa tätä osoitetta kiireesti! Voi olla, että yhteys katkeaa! Tekstejä saan näillä tiedoilla pidettyä huonommassakin tapauksessa vielä, kunnes Jeesus toisin määrää. Tai henkilö vaihtuu! Ei tästä nyt ensihätään mene kuin puhelin yhteys! Joten sen jälkeen en saa tekstejä sisään. Tietokone on vielä ehjä! Tämä ei vaadi kuin sähkön! En uskalla ottaa yhtään juttua piois sivuilta ! Toisekseen en ole kuullut Jeesuksen niin pyytänyt tekemäänkään ! Jos tässä nyt jotain menee? Ei kohdallani ensi kerta...

Jos olen joitakin linkeillä satuttanut? Tee parannus Jumalasi edessä! Älä minulle poraa! Jos joku luulee, että olen jonkun kunniaa loukannut? En ole! olen kertonut totuuden! Ne TOTUUDET pitää ensin kaataa, sitten voit harkita oikeustoimia kunnian loukkauksista! Ja niissä tuomioistuimissa olisin mielelläni paikalla ! Saadakseni nähdä miten tänä päivänä totuuden puhuja tuomitaan??? Miten se tuomitaan hieman myöhemmin, sen tiedän!

Vetoan edelleen niihin henkilöihin, joilla on aitoa HENGELLISTÄ MUSIIKKI JA LAULU KASETTEJA! LIIKKEELLE HETI!!!! JA JAKOON , ETTÄ JOKAINEN VOI OMALTA OSALTAAN NIITÄ MYÖS MONISTAA! NE HÄVISIVÄT VUOSIKYMMYNEN TAITTEESSA! EI OLE VOINUT HÄVITÄ KOKONAAN! JOS EI SAADA RAHAA! NIIN JOKAINEN, JOKA KÄSIINSÄ SAA MONISTAA NIITÄ SITTEN KAKSIPESÄISELLÄ NAUHURILLA JA JUMALA SANOO: "HÄN EI JÄÄ KENELLEKÄÄN VELKAA"! TOTUUS JOKA TOIMII TÄNÄKIN PÄIVÄNÄ! LYÖN NYTKIN KOKO AJAN KOKO PIENEN ELÄKKEENI LIKOON TÄHÄN YHDISTYKSEN ASIOIHIN! EN SAA UHRIMARKKOJA KENELTÄKÄÄN! TUKIJANI, VIIMEINENKIN NUKKUI JOULUN ALLA! ROSKIKSISTA LÖYTYY RUOKAA! LIIKKUMINEN ON VAIKEAA! ERÄS HENKILÖ KÄY JA SOITTELEE TARVITSENKO APUA! NÄIN TOIMII JUMALA! TIEDÄN; ETTEI NÄILLÄ TEKSTEILLÄ VOI ODOTTAA KENENKÄÄN UHRAUKSIA! YHDISTYS ON OLLUT JA TOIMINUT JOKUSIA VUOSIA! YHDISTYS EI OLE SAANUT YHTÄÄN PENNIÄ TUKEA KENELTÄKÄÄN! TUKIJANI TUKIVAT MINUA; KUN PISTIN KAIKEN MAHDOLLISEN NÄIHIN ASIOIHIN; JOITA EN IHAN KAIKKIA KERRO! SANON VAIN; ETTEI AINUT TOIMINTAMUOTO! MUTTA TALOUDELLISESTI KALLEIN! TÄMÄN KERROIN SIITÄ SYYSTÄ! ETTÄ ÄLKÄÄ PELÄTKÖ KUOLEVANNE NÄLKÄÄN JOS JUMALAN AIDON: KOROITUS SANALLE AIDON -TYÖN ETEENPÄIN VIEMISEEN MUUTAMAN LANTIN HEITÄTTE! TIEDÄN ETTÄ TÄLLÄ ASIALLA ON NIIN KIIRE ETTEI VOISI KUVITELLA!!! JA JOS MINULLA ON TÄLLAISIA TIETOJA! ON JUMALALLA VIELÄ TARKEMPI TIETO ASIOISTA! EN KERSKAA NÄILLÄ ASIOILLA! JOKAISEN AJATTELEVAN IHMISEN TÄYTYY SE TAJUTA! JOS OLISI TARVETTA: Laittaisin joka puolelle nimeni! Ymmärtkö? Te ette edes tunne minua! JOS TAHTOISIN KERSKATA :OMAN ETUNI TÄHDEN! VARUSTAISIN NE VALOKUVIN JA NIMIN! KIRJOITTAISIN ITSESTÄNI KIRJAN, ETTÄ NYT VARMAAN KAIKKI TIETÄVÄT KENESTÄ ON KYSYMYS! Eikö niin? ETTE VIELÄ MINUA TUNNISTA! Siis näillä ja vastaavilla asioilla on aivan muu tarkoitus!

Manitsin tuosta AIDON HENGELLISEN MUSIIKIN TARPEESTA JO AIEMMIN! Jouduin joidenkin asioiden yhteydessä.......? Herra taakoitti asiasta lisää, joten puutun sen tähden asiaan uudelleen! Nyt uudestisyntyvien, etenkin nuorten on saatava viipymättä tuota laulua ja musiikkia! Jos jollakin on yhteyksiä esim. "KONNAKUOROON" Sieltä vaan pojat ja tytöt vanhoja äänitteitä ja kun porukkanne koko ajan vaihtuu. JOS, JAKUN JUMALA TEITÄ RAHALLISESTI SIUNAA NIIN, ETTÄ VOITTE TEHDÄ UUDEN ÄÄNITTEEN ! Myyntiin heti! Ja ilman tekijän oikeuksia! Ilman TEOSTOA. Uudet ja vanhat äänitteet nopeasti myyntiin! Kukaan Jumalan palvelija, ei jää palkaansa vaille! Tulee muodossa tai toisessa! Kyllä "RITUKIN" sen tietää!!! Jumalan Siunausta teille kaikille! Nyt on vain kiire, koska nyt uudestisyntyneet tuoret näyttävän joutuvan tuon rimputuksen kuuntelun kohteeksi heti! Kun aitoa ei ole saatavilla! Ei tarvitse oikealta uskovalta kovinkaan paljon pohdintaa; mihin se johtaa! Jumala tekee paljon! Kaiken! Mutta varmasti ei ole muuttanut tapojaan ja vaatimuksiaan JEESUS SEN PAREMMIN KUIN JUMALAKAAN! MEIDÄN TULEE TEHDÄ OMA OSUUTEMME! JA VIELÄ VOIMME HYVINKIN PALJON!!! USKO POIS!!!

KIITOS OLKOON JUMALAN! Tiedän mistä puhun.

En tiedä miten kauan on kirjoitettu, saarnattu ja laulettu täässäkin maassa, ETTÄ JEESUS TULEE PIAN?!
Nyt, kun se on aivan oven edessä! Ja kaikki ennusmerkit ovat täynnä! JUMALA kellottaa loput! Nyt meillä on varmaa tietoa, missä asti olemme! VAIETAAN!??? MIKSI????
JEESUS puhuu muutamissa vertauksissaan juuri tästä ilmiöstä! (kerron vapaasti) Palvelijat huomasivat, että heidän Herransa viipyy. Alkoivat puuhastella , kuka mitäkin... Vertauksissa käy kuitenkin selvästi esiin se tosiasia, etteivät tehneet mitään! HERRA oli jakanut ja antanut palvelijoilleen erilaisia tehtäviä. Maailma vei mukanaan! Laiskuus!

PAAVALILLE kävi onnettomasti, ihmisiin nähden. HÄN JÄI YKSIN! Eräässä kirjeessään Paavali mainitsee,että hänellä ei ole kuin Timoteus, kenet voisi puolestaan johonkin lähet- tää. Ei ollut muita samanmielisisiä. LUE: SAMASSA HENGESSÄ OLEVIA!
Paavalin tietoon alkoi tulla pelkkiä huonoja uutisia vanhoilla päivillään! JUMALA lähetti Tiituksen lohduttamaan häntä. NÄIN Paavali itse kertoo! Eikä varmasti valehtele! Hän selittää syyn. Kaikki ovat maallistuneet. Juoksentelevat kaiken turhan perässä! Valheveljet kiusaavat miestä. Ei saa enään nukuttuakaan. Kun ei ole yön, päivän rauhaa....!
Täytyy olla aivan paatunut, ellei Paavalin elämää lukiessa tunne jotain myötätuntoa Jumalan miestä kohtaan, joka löi kaiken elämänsä Jeesuksen tuntemiseen! Jumalan palvelemiseen! Ei ollut Paavalilla uskonystäviä, kenen kanssa lätistä.
PAAVALIN elämä kuvaa kaikista tarkemmin ja totuudenmukaisemmin JEESUKSEN seuraajan elämää! Joka tämän laatuista elämää on viettänyt uskonsa aikana...OLEN AIVAN VARMA, että hän myös tietää jotain! Eikä luule tietävänsä! Heitä on ollut. Ja on! Oli tietysti vaikeuksia muillakin, kuin Paavalilla, noihin aikoihin. Jostain syystä Jumala ottaa Uuteen Testamenttiin Apostoli Paavalin elämän vaiheet! Jostain syystä Herra luetti ne heti uskoni alkuvaiheessa niin tarkoin, että silloinen kämppäni seinät olivat täynnä suuria papereita. Muistiin panoja Paavalin elämästä! Apostolien teoista alkoi! Kirjeistään ne piti löytää! Syntyi Elokuvan käsikirjoituksen runko! Koskien Paavalin elämää! Sitä ei koskaan kirjoitettu! Paljon kyllä myös kirjoitettiin! Ja itkien tuhottiin...! Monien kuukausien työ.... Turhaan....Vaan myöhemmin. Huomattavasti myöhemmin. Sain huomata omassa elämässäni. Lukeminen ja tutkiminen Paavalin elämästä ei ollutkaan turha! Vaan enemmän, kuin tarpeellinen tietolähde! Jonka Pyhä Henki oli jonnekin aivoihini tallentanut! En vertaa itseäni Paavaliin. Puhun hänen elämästään! En niistä valtavista Armolahjoista ja Voitelusta, joka hänelle annettiin! Paljon olen nähnyt ja lukenut ja kokenutkin. Että nuo LAHJAT OVAT OLLEET JA OVAT YHÄ SAATAVILLA! Mitä ne maksavat? Käy ilmi Paavalin elämästä! Tietysti myös sadoista kirjoista, joita nyt ei missään ole! Jotkut henkilöt: Jumalan työhön itsensä antaneet, ehdoitta! Vihkiytyneet Jeesuksen kanssa! Ylkä päättää ja morsiamet seuraavat! HALLELUJA! Siellä on naisia ja miehiä! Joutuvat elämään juuri Paavalin elämän kaltaisen elämän! Ja saavat käyttöönsä JUMALALTA NUO VOIMAT JA LAHJAT! Muuten tuo tie ei ole mahdollinen! Mitä Paavali omisti? Millä välineillä hän vei Evankeliumia! Hän sanoo:" Jos joku luulee jotain tietävänsä. Ei hän vielä tiedä, niin kuin tietää tulee." Mitä mahtaa tarkoittaa? Vaikea juttu. Paavali kertoo:" Me emme omista mitään. Ja kuitenkin me omistamme kaiken." " Tyytykäämme siihen, mitä meillä on; elatus ja vaatteet."
Mistäs kummasta Paavali noita sitten sai! Joskus harvoin ehti verkkoja paikkailla! Ei kaiketi niistä hommista niin paljon maksettu, että sen jälkeen kuukausi kaupalla leivässä pysyi? Epäilen vahvasti! Paavali sai noihin aikoihin vielä apua uskonveljiltään ja uskon- sisariltaan. Vasnhuuden päivien elatus jää Raamatussa piiloon! ON ELETTÄVÄ ITSE! TUOTA ELÄMÄÄ! EIKÄ LUKEA! TULET HUOMAAMAAN; JEESUKSEN TODELLISEN SEURAAJAN ELÄMÄ ON JUURI TUOTA! HELPPOA LUKEA! VAIKKA MUUTAMA 10% tuosta elämästä omakohtaisesti elettynä, tuntuu aivan toiselta! Ilman tämän kaltaista elämää et tule selviytymään vaikeutuvista vaivan ajoista! Kaikki, mikä liittyy Paavalin elämään, tulee varmasti liittymään vaivan aikojen AITOIHIN JEESUKSEN SEURAAJIEN ELÄMÄÄN! He eivät pelkää mitään muuta, kuin JUMALAA! SE EI POISTU! Jos poistuu. Poistuu paljon muutakin, ellei heti tämän havaitessaan tee parannusta jostain, mikä johti JUMALAN PELON POISTUMISEEN! Ajat ja asiat ovat tietenkin muuttuneet. IHMINEN EI! EIKÄ JEESUS, EIKÄ JUMALA; SUHTEESSA OMIINSA! Suhteessa suruttomiin kyllä ja suuresti! Molemmilla on VIHA JO NYT VALMIINA! OLLUT JO PITKÄÄN! Siksi kaikki on rakennettu Taivaasta käsin, että tuo viha näkyy jo!!! Ja alkaa vyöryä! JUMALA KELLOTTAA AJAT!

Ja, ettäkirjoitukseni pysyisivät Raamatun sisällä: Paavalin kirjeestä löytyy sekin että. "Meistä ne ovat lähtöisin." Tarkoittaen Valheveljiä, siskot tietysti mukana! Paavali tunnisti heidät! On aivan eri asia nämä noidat ja velhot, temmpujen tekijät tunnistaa, kuin ne uskovaiset, joista luopumusten kautta on Saatanan joukot kouluttaneet valheveljiä ja siskoja! Nyt heidät vielä tunnistaa. Kummallista kyllä. Raamattua kymmeniä vuosia tankanneet, eivät eroita tätäkään porukkaa! Poikani, joka on uudestisyntynyt muutama kuukausi sitten. Antoi itsensä otolliseksi uhriksi Jumalalle ja kaikki VALTUUDET itsestään Jeesukselle! Tunnistaa tuon pelleporukan jo hyvinkin pitkälle! He ovat niitä kehnoimpia versioita tulevista eksyttäjistä! Nyt nuoret uskovaiset ihmettelevät pojan puheita: " Mistä sinä noin paljon tiedät? " Kuinka voit eroittaa, etteivät he kaatele ihmisiä Pyhän Henken voimassa?" Kannattaisi toimia pojan tavoin. Vaikka olette hieman myöhässä. Jeesus näyttää tietävän ja hallitsevan myös pikakoulutuksen! Ilman, että poika ehtii paljon Raamattua vilkuilla! Lankeemuksia tulee vauhdilla! Samalla vauhdilla tekee parannusta! Ja tietoa tulee lisää! En milloinkaan rukoillut, että saisin poikani erääksi tehtäväkseni! Rukoilin tietysti pojan puolesta, se oli mahdollisuuteni auttaa häntä! Jumala kuuli rukoukset ja vastasi ajallaan. Tehtävä tuli minulle.
Tässä on eräs merkillinen asia. Poika uskoo, että mitä hänelle puhun HENGELLISISTÄ asioista, hän uskoo ne Herralta saaduiksi! Ja nyt jo Herra ottaa etäisyyttä minuun, suhteessa poikaani. Mutta tehtävää minulta ei ole otettu vielä pois. Tapahtuu aikanaan! Näin nopeasti se nykyään käy! Ken vain tahtoo! Ei yritä mitään! Tahtoo tietää. Tahtoo kulkea eteenpäin. Pyhä Henki on aikaan saanut Jumalan pelon, että joka hetki ollaan valmiita tekemään kiivaasti parannusta! Rukoilemaan synnit anteeksi, syyttämättä, tai selittelemättä, että ne johtuivat olosuhteista tai muista ihmisistä! Ei kelpaa tuollaiset anteeksipyynnöt! Nämä ja muita olen pojalle jutellut silloin tällöin! Ihmeellistä! Ne toimii!!! Kun kirjoittelen tai puhelen noista uskovaisille, HE EIVÄT USKO PUHEITANI!!! Puhun omasta kokemuksestani, näke- mästäni, lukemastani, joiden kaikkien löytyminen on JEESUKSEN ANSIOTA! Ja aika paljon Jeesus puhuu myös itse, kun oppii ensin kuulemaan Hänen äänensä ja tuntemaan Hänet! Puhuu paljon erilaisin merkein jne. Siis nyt ei oteta paljonkaan pohjaa Raamatusta! Vaan ollaan kuuliaisia ja nöyriä! KAIKKI VALTUUDET JEESUKSELLE JA JUMALALLE VILPITTÖMÄSTI! OLLAAN VALMIIT LUOPUMAAN VAIKKA MISTÄ JEESUKSEN TAHDON JA VAUDIN MUKAAN! SIINÄ ON VASTA SE TIE mille ei nouse skorppioonit, eikä villipedot ja mitä ne nyt olikaan! VASTA TÄHÄN KOHTAAN SOPIVAT NUO RAAMATUN SANAT! Ei uudestisyntymään! On oltava sillä tiellä, tietoisena siitä millä keinoin sillä pysytään! Pysytään Jeesuksen lähituntumassa ja totellaan. Noin tärkeä näyttää olevan tuo asia. Tunnistaa vastustaja ja Hänen joukkonsa NYT! Ensimmäisten opetusten joukossa näyttää olevan! En tiennyt! Nyt tiedän, miten tänä aikana nuorta uskovaista koulutetaan! Nyt tiedän mitä nuori vasta uudestisyntynyt saa rukoiltuaan välittömästi nuo kaksi rukousta ääneen. Ja aivan vilpittömästi! Saamiensa tietojen pohjalta! Tarvittavat tiedot näillä linkeillä! Ellei ole? Luotan, että Herra puuttuvat antaa nopeasti! Kun en kaikkea muista, mitä olen kirjoittanut tänne. Ja mitä olen paasannut muualle! Näiden tietojen pohjalta poika toimi, aivan vapaaehtoisesti! En edes tiedä miten rukoili! Lopputuloksesta näen, ettei JUMALA vaadi erityistä rukouskieltä. Tämän muistan kyllä omalta kohdaltanikin!
Uskon, että useat jättävät muun lukematta, mutta tarttuvat tähän.....Kun käytän tässä biologista isä poika suhdetta! Voin kertoa, ei merkitse yhtään mitään. Kaikki saamani nämä tehtävät olen tehnyt juuri samalla tavalla! Poikani siksi esimerkkinä, etten surkee, muita lähiaikoina uudestisyntyneitä näe! Jos tästä nyt yrittäisin jotenkin ottaa itselleni jotain? En edes käsitä, mitä se olisi? Jos pitäisin poikaa erilaisena Jumalan edessä, kuin muita....
Turhaan tässä sitten kirjoittelisin, ellen uskoisi, että valtavalla määrällä ihmisiä on aivan samat mahdollisuudet! En edes tiedä, kuinka kauan poika tai itse uskossa pysymme??!! Tiedän vaarojen määrän kylläkin poikaa paremmin. Se johtuu siitä, että olen ollut Herran kouluissa melko pitkiä pätkiä. Pois lukien lankeemukset! Siksi en kerro vuosimääriä! Ne eivät merkitse mitään! Tämän hetkinen tilanne ratkaisee. Ja kun nyt senkin verran Hengellisistä asioista tietää ja on saanut kokea. Tietää Jumala aivan varmasti tuonkin itseäni paremmin! Siksi minulta vaaditaan hieman enemmän. Ja virheistä/ synneistä kutrituk- set ovat kovemmat! Niitä ei ole tieltäni puuttunut. PAKKO MYÖNTÄÄ!!! Miten tässä nyt sitten voi olla varma, koska virheiden määrä täyttyy. Tai tuleekin sellainen virhe, että Jumala sanoo:" Hyvää yötä!" Vaikka Jumalan palvelijan on puhuttava voimakkaasti ja totta, Usein muita ohjaten ja opastaen ja ties mitä. Kyllä sisällä on tietoisuus vaaroista omallekin kohdalle! Herra nyt ei niitä joka väliin anna puhua tai kirjoittaa! Koska Jumalan palvelija on vastuussa Jumalalle, eikä ihmisille! Jos teistä nyt minut joku tuomitsee? Pyydän : selaileppa Paavalin kirjeitä, niin löydät sellaisen kohdan! Kuka voi Jumalan palvelijan tuomita? Ja jos luet ihan oikein. Ei pysty tekemään oikeastaan yhtään mitään kukaan muu kuin JUMALA! HÄNEN sallimuksestaan tietysti voi! Mutta silti on takana aina JUMALA! VAIKKA TUOMIO TULISI JO MULTAIN PÄÄLLÄ! Sen nimi on paadutus! Sen jälkeen voi tapahtua mitä vaan! Se siitä....

Maalliset seurakunnat ovat kasvualusta Hengelliselle elämälle! Eivät sen enempää. Ensimmäisistä seurakunnista voi havaita: mitä niissä tapahtui?
Apostoleista nuorin, Johannes on vielä multain päällä, Batmos saarella. Jeesus antaa Seitsemälle silloiselle seurakunnalle "välitodistuksen"....Paljon oli sanomista jo tuolloin! Paavalin kirjeet eivät purreet toivotulla tavalla. Jeesus joutui hyvin voimakkaasti puuttumaan asioihin! Eikö niin? Nuo ns. LÄHETYSKIRJEET ovat valtavaa opetusta aivan yksilö uskovaiselle! Ne ovat laadittu siten, että kun ne Pyhän Hengen avulla avautuvat... Kysymys ei olekaan vain joillekin seurakunnille lähetetyistä viesteistä. Se on ensimmäinen kerros. Toinen kerros on, että kuuluvat tämänkin päivän Hengellisille yhteisöille! Ja sitten avautuu lukijaan kohdistettu SANOMA ! AIVAN SUORAAN! EI VAADI TULKINTOJA! Vaan tarkoittavat juuri sitä, mitä niissä lukee! Kun ottaa vastaan yksinäisyydessä nuo Jeesuksen opetukset, ohjeet ja varoitukset! On teksti kovaa puhetta! VIE ARMOTTA PARANNUKSEN PAIKALLE, yhden jos toisenkin! Kannattaa lukea aivan itselleen tarkoitettuina! KUN PYHÄ HENKI LUKIJASSA ON JA TOIMII! EI PYSTY VÄISTÄMÄÄN, kovempiakaan sanoja! Miksei sitä voi ajatella, että ovat tutuille uskovaisille tarkoitettuja... Jos antaa Pyhän Hengen painostaa, eikä pyri pois! Ei edes yritä tuota yleismailmallista temppua liuttaa itsensä ulos. Onnistuuhan se. Seuraukset näistä tempuista liiankin hyvin nähtävissä pitkälle taaksepäin lukemissani Hengellisissä kirjoissa! Jos maalliset seurakunnat olisivat pysyvä lepokoti. Miksi ne eivät ole sellaisina toimineet? Miksi Jeesus 80 luvun puolenvälin jälkeen; Huutamalla huusi, palvelijoidensa kautta uudestisyntyneitä pois kirkoista Suomessa? Huomattavasti suuremmat ovat ne joukot, Jeesuksen seuraajista, joilla ei ole ollut pienintäkään mahdollisuutta seurakuntayhteyksiin! HENGELLINEN kirjallisuus kertoo tämän tosiasian! Kirjojen kirjoittajat väkeviä JUMALAN PALVELIJOITA! Jeesus antoi minulle yhdessä vaiheessa mahdollisuuden lukea valtavia määriä noita kirjoja. Silloin kun niita vielä aivan helposti Suomessa sai! Jeesus johdatti, kirjojen lainailuissa. Ja määräsi lukujärjestyksen! Muun ohessa tämä tuli vakuuttavasti tietooni! Olin pitkään Jeesuksen valtuuksin liikkeellä monta vuotta repimässä uskovaisia pois kirkoista! Vajaat kaksi vuotta olin erään kirkon jäsen. Sen jälkeen Jeesus kutsui ITSE minut pois, oman opetuksensa alle! Koska olen lukenut valtavista Herätyksistä Valtavien IHMEIDEN kera. PAIKOISSA, joissa ei yksinkertaisesti ollut kirkkoja! Pari sivua Uudesta Testamentista taskuun ja pitkille taipaleille viemään EVANKELIUMIA! Läheskään kaikilla ei muuta KUIN VALTAVA JEESUKSELTA TULLUT USKO! PYHÄ HENKI! JA KAIKKI MAHDOLLISET ARMOLAHJAT! Viimeisimmät suuremman luokan tapaukset: Katrin Kuhlman ja David Wilkkersson eivät päässeet mihinkään kirkkoon USA:ssa. Siitä huolimatta Jumala käytti heitä valtavalla ryminällä! Kumpaakin tahoillaan! Kun kirkkojen ovet eivät auenneet! Muita OVIA LÖYTYI, JOTKA JEESUS OLI AVANNUT! Ja NYT VÄITÄN; ETTÄ SUOMESSA TULEVIIN HERÄTYKSIIN VALMISTAUTUU AIVAN MUU PORUKKA; KUIN KIRKOISSA OLIJAT! Usko tämä! Ja varaudu tähän! RAAMATTU TODISTAA TÄMÄN TOTUUDEN, KEN OSAA LUKEA? NYT SIIHEN EI OLE ENÄÄN AIKAA! Suorinta tietä Jeesuksen opetuksen alle! Kirkot kaukaa kiertäen! VOIT VIELÄKIN EHTIÄ OPPIMAAN JOTAIN HYVIN TÄRKEÄÄ! Koska tietonne ei nyt kyllä riitä kohtaamaan tulevia aikoja! Riippuen tietysti siitä, kummalle puolellelle luulette olevanne matkalla?????

Paavalin kirjeissä on ihan sama juttu! Ovat kirjoitettu joillekin seurakunnille. Timoteukselle. Tiitukselle. NE OVAT KUITENKIN KIRJOITETTU MINULLE JA SINULLE! JA AIVAN SUO- RAAN! KUN ANNAT PYHÄN HENGEN AVATA NE! ET PÄÄSE MIHINKÄÄN! Jos pääset? Niin lepikkoon ja pitkälle! Etkä kyllä omin avuin pois löydä! ELLETTE NYT NÄITÄ USKO?! JA HETI! Olette pihalla! Ja ennustan hyvin leppoisia, JÄRKYTTÄVIÄ AIKOJA TEILLE!
Ken uskoo; on edessä Apostoli Paavalin kaltainen elämä! TÄSTÄ ASIASTA KOKONAISUUTENA OLEN VARMEMPI KUIN MISTÄÄN MUUSTA! TÄHÄN MINUT HERRA KOULUTTI! JA SAAN AIVAN VARMUUDELLA SANOA, ETTÄ MINULLA ON TÄHÄN VALTUUDET JUMALALTA JA JEESUKSELTA! Ja tähän ne myös tänä päivänä päättyvät! Tähän asti saan puhua VALVONNAN ALLA; kaikista niistä asioista, joita Jeesus tai Jumala sydämmelleni laskee! NÄMÄ; KUN KIERTELET JA HYLKÄÄT! TÄYTYY SINUN MYÖS HYLÄTÄ 1930 luvulla käyttöön otettu Raamattu! Menee nimittäin siinä ohessa, SEKIN!

Nokialla vuosia sitten alkaneen HERÄTYKSEN OTTI VASTAAN Luterilaisen kirkon pappi. Sen jälkeen HERÄTYSTÄ EI OLE RAJATTU kirkkokuntiin. Nyt sinne pitää tilata tilaisuuksiin aika huomattavasti ennen jotain tilaisuutta, että pääsee joihinkin tilaisuuksiin. Jos tuossa kirkossa Herätyksen alussa uskoon tulleet, olisivat jääneet tuohon pieneen kirkkoon. Ei olisi edes tätä mahdollisuutta! Mikä järjestelmä siellä nyt on! Pystytkö ajattelemaan tämän asian! YMPÄRI SUOMEA KÄY KYSEISESSÄ KIRKOSSA KOKO AJAN PORUKKAA! On mahdollista vain siten, että vain HERRAN VALITSEMAT TYÖNTEKIJÄT OVAT KIRKON SISÄLLÄ!

Minä kuulin. Poika näki erään merkillisen jutun. Yhteen kirkkoon tuli Nokian luterilaiseen kirkkoon kuuluva pariskunta. Tilaisuus mainostettiin ja ilmoiteltiin juuri näin! Kirkko ääriään myöden täynnä! Poika kertoi, ettei koko tilaisuudessa ollut mitään muita, kuin kertomiani temppuja. Poika sai tutustua hyvin konkreettisesti PYHÄN HENGEN LÄSNÄOLOON MONESSA ERI MUODOSSA. AIVAN TÄÄLLÄ KAHDESTAAN, KUN OLIMME! Nyt oli toinen ilmasto! HELPPO TUNNISTAA! EI OLE PYHÄ HENKI! TOIMINTA VASTOIN KAIKKEA POIKANI TIETÄMÄÄ PYHÄN HENGEN TOIMINTAA! Kuin myös saarnaajan eleet ääni, puhumattakaan tekstistä: PALJASTUI! Muutaman viikon jälkeen samaan kirkkoon tuli eräs nainen pitämään kokousta. Jälleen NOKIALTA! Edellistä saarnamiestä poikani opetti ja ojensi. Ettei noin saa toimia. Eikä noin saa puhua!
Tuon naisen ollessa tuolla kirkossa, poika kertoi, että oli kokenut hyvinkin voimakkaita risti- riitaisia OLOTILOJA! POIKA OTTI SELVÄÄ. Kuuluuko tämä nainen NOKIALLA OLEVAN HERÄTYKSEN PIIRIIN? Sai tietää, että kuuluu! Pyhä Henki alkoi näyttää uudelleen tapah- tumia tästä viimeisestä tilaisuudesta. Naisen pitämä julistuskin tuli pätkittäin muistiin! Lopputulos! Nainen oli HERÄTYKSEN joukosta. Voihan Luterilaiseen kirkkoon kuulua vaikka koko Nokian kaupungin asukkaat! Ei se takaa yhtään mitään! Ristiriitaiset olot johtuivat siitä, että vaikka tuo SISAR OLI TÄYNNÄ PYHÄÄ HENKEÄ! Kirkossa oleva Hengellinen ilmasto esti Pyhän Hengen toiminnan! Kun poika tilanteet raportoi! Olivat nämä, Kunnia Jumallalle, hyvinkin tuttuja. Ei tarvinnut pojalle monellakaan sanalla selittää! Ehkä ei olisi tarvinnut lainkaan. Olen niin puhelias. Kun vuosia ja taas vuosia olen ollut aivan yksin ja puhunut itsekseni jo kymmenen vuotta! On hyvin vaikeaa olla puhumatta, kun tapaa jonkun ihmisen. Tuo tilanne nyt kuitenkin jollain kummallisella itsehillinnällä ja KUN KOKO AJAN OLI KIELTO PÄÄLLÄ; etten saa puhua mitään! Selvisi koko keitos pojalle! Tuskin kenellekään muulle paikalla olijalle...Uskaltaisin arvella...sen verran hyvin tämän kylän porukat tunnen. Vaikka en liikkeelle pääsekään! Pari soittoa oikeisiin paikkoihin ja tarkka kuuntelu riittää tietämään lähes kaiken uskonnollisen tässä kylässä. Mitä jää ulkopuolelle. Niillä ei ole merkitystä!

Seuraillaan vaivan aikojen aikaan saamaa KAIKKIEN asioiden vaikeutumista! Emme ole vielä valmiita kukaan. Voimme oppia aina jotain uutta. Kunhan tahdomme. Jumala antakoon meille jokaiselle ymmarrystä ja Taivaallista Viisautta! Eivät kaikki ole sellaisia, kuin ne ehkä näyttävät. Eivät asiat! Eikä ihmiset! Emme edes itse! Paavali kirjoittaa:" Kaiken muun minä pidän roskana, Jeesuksen Kristuksen tuntemisen rinnalla." Siihen on jokaisella meillä lupa pyrkiä!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 08. - 14. helmikuuta 1998

Takaisin pääsivulle.