Jeesuksen Opetuslapset ry. Pori

Tähän tässä tultiin!

Jeesuksen koulu, näyttää edelleen tuottavan vaikeuksia ymmärtää: hyvin laajalti Suomessa ! Joten luopumukset jatkuvat ! Herra nosti tämän asian hyvin voimakkaasti esiin, joitain aikoja sitten !

Eräänä yönä , eräs nuori henkilö kierteli eri kanavilla ja sai kiinni joitain uudestisyntyneitä henkilöitä . Alkaen puhua tästä Jeesuksen Koulusta. Syntyi jonkin asteinen sotku . Kun tämä asia oli painottunut ja huomasin, että pitää toimia.
Kirjoitin herran avustuksella . Joitain asioita ; mitä Jeesuksen koulu on. Paremminkin, minkätähden sinne pitää nyt, mitä kiireemmin jokaisen uudestisyntyneen itsensä rukoilla ! Harhaoppia ym: ta herjaavaa oli poika saanut. Joku oli sanoutunut opista irti Jeesuksen nimessä jne. Että Hyvää Yötä vaan siihen suuntaan! Poikani Raportin mukaan : vähän muihinkin suuntiin ! Nuo selitykset Jeesuksen koulusta, hyväksymisen jälkeen; tallennettiin tietokoneen muistiin . Josta niitä voi sitte lähettää, kuka haluaa vastaan ottaa!?
Se mitä me tuolla kanavilla yöt kiertelemme ? Mitä me siellä puuhaillaan ?
Ei kuulu kenellekään ! Testasimme tuota lyhyttä juttua tuolla maailmalla. Myönteissä tapauksissa , joita Herra meidän eteemme heitti ! Se toimii!!!!
Ette pääse minnekään!!! Siis, Jeesuksen kouluun jokainen uudestisyntynyt HETI !
Tai uskonne menee !!!! AIKAA tämän tiedon saatuasi. Luettuna tai puhuttuna on vajaat kolme vuorokautta !
Ellet puhu mitään ; Tulkitsee Jumala vastauksesi kielteiseksi ! Nimittäin , tuon ajan jälkeen Jeesuksen kehoituksesta kieltätyjälle, siirtyy tämä Jumalan asiaksi ! Ja luopion paikalle, että kajahtaa ! Parempi olisi uskoa, kuin kokeilla!
Kokeilut tulevat tänä päivänä muissakin asioissa hintoihinsa ! Nyt se, että Jumala kurittaa Suomen kansaa. Ei mene perille toivotulla tavalla. Nämä KAKSI ASIAA on Suomessa yhtä kuin . Herra puhdistaa puimatannertaan. Raamatussa hyvin monissa kohdissa mainittu asia. Ja nyt pitää kokeillä hyväksyykö Herra . Että kerron tämän vapaasti ! Raamatusta löytyy kyllä pohja kertomalleni .
Ajatuksenani tässä on nyt vain se että mahdollisimman moni ymmärtäisi kokonaisuuden.

SUOMESSA ON JO PITKÄÄN toiminut Herran Hengellinen Suursiivous ! Suomen kirkot olivat jo aika päiviä liukuneet niin pitkälle Raamatun opetuksen alta, ETTÄ aivan varmaa ja odettavaa oli : Asiaan tullaan puuttumaan. Raamatun profetioidenkin mukaan tämä Jeesuksen seurakunnan puhdistus oli pakko tulla myös Suomeen ! Jumalankuritus ja Jeesuksen koulu . Näyttää nyt ainakin täällä Suomen niemellä olevan hyvinkin tehokkaat keinot . Siinä on nyt Herralla viskimensä kädessään ja siivous toimii yli ymmärryksen!!! Näyttää nyt vähän siltä, että Suomen niemelle ei talteen otettavia jyviä paljon jää ! Näiden linkkien kohdalla on sellainen asia, että näiden kanssa pitää sitten mennä nöyränä ja ilman ennakkoluuja kysymään Jumalalta; onko Jumala ja Jeesus Näiden kirjoitusten takana , vai ei? Eipä löydy Suomesta kovinkaan monta pastoria, jotka näiden todenperäisyyden pystyy arvioimaan!!!

Niinpä mene Herrasi eteen! Rapavettä juottavat maallistuneet kirkot ja papit eivät näitä asoita ole enään aikoihin tietäneet ! Noin kymmenen vuotta sitten eräs suomalainen Jumalan palvelija näytti olevan aivan aito. Kaksi 90 minutin nauhaa pyöri Herran kehoituksesta useita viikkoja ! Eipäs niitäkään sitten turhaan kuunneltu!
VOI, VOI! Kun tarjoaa turvapaikkaa Jeesuksen kouluun ja Jumalan työpöydälle Room 12 : 1. Ei kelpaa.... Vahvimmat turvapaikat mitä löytyä saattaa ! No, ruumenien joukkoon sitten ! Tiedätkö miten ruumenille käy ? Ne poltetaan ! Ja tämä seula on Raamatun mukaan kaikkein taajin , maanpäällä olevista seuloista. Lopulliset tarkistukset tehdään sitten aikanaan. Mutta tämän jälkeen tapahtuukin sitten niin, että musiikki vaihtuu !!! Vanhat Hengelliset laulut alkavat soida suloisesti ! Pitkään Jumala jaksoi kuunnelle tuota rokkia ja muuta krääsää ! Kauan kesti Jeesus kuunnella itseään pilkattavan kirkoissa ja niin sano- tuissa Hengelisissä tilaisuuksissa! Joko alatte uskoa, kenen yhdistys tämä on ?
Jeesuksen vai meidän!?!?
Tämä, eikä nousevat yhdistykset julista mitään uutta oppia. Se vain nyt tuntuu siltä. Kun tuota väärää opetusta ja ties mitä on paasattu vaikka kuinka kauan.
Palataan vain takaisin Raamatun mukaisen opetuksen alle ! Ja tarkasti mennäänkin.
Kunhan nyt Jumalan kellot siihen kohtaan tulee ! Näitä on nyt aika moni joutunut sisällään pitämään melkoisia aikoja ! Kun tuo siivous tapahtuu yksin Herran toimesta ! Siihen ei ole Evankelistoilla ja muilla Jeesuksen ja Jumalan palvelijoilla kajoomista. Tässä on nyt SUURI VAARA minulla ja saattaa olla muillakin mennä Herran edelle !

Nyt jos joku kuvittelee, että nautin jotenkin tästä tilanteesta ! Miksi olisin tehnyt sen vähän minkä pystyin ? Kiertäen Herran johdatuksessa, keräten valtavasti tietoa Hengellisistä asioista ! Tietolähteitäkin oli niin paljon, että kaikki meni sekaisin . Muutama yö Pyhän Hen- gen voimalla , Taivaallisella Viisaudella, Ne menivät kohdalleen pikkuhiljaa! En ainut ! Tiedän ! Kohdallani Herrani kärsivällisyys joutui koville ! Varmasti kymmeniä kertoja aivan kuilun partaalla ! Ja sitten onkin asia, jota en ymmärrä. Ettei vielä ole pahemmin käynyt Mitäkö maksoi? Empähän kerro ; kuin, että maksoi ! Nyt on suuri vaara, että jokin lenkki pettää ! Saatan olla ensimmäisten joukossa . Ja se onkin kova juttu minulle! Tiedän, että vaara on ! Jumala ei tällaisia asioita suorita niin, etteikö Hänellä olisi varalla henkilöä , jos jossakin lipsuu !

Rakkaat ystävät ! Nyt on sellainen asia ! Mitä todennäköisemmin tulee lähiaikoina ke- hoitus poistaa ensimmäisiä linkkejä ! Etteivät asiat sekoa ja sotke ketään! Joten, kenellä ikinä on mahdollisuus printata ja monistaa niitä ! Jakaa sukulaisilleen. Tuttavilleen Paljon turhemmissa asoissa aikaanne vietätte ja rahojanne kulutatte ! Vaikka tuntuisi, että ette niillä tiedoilla mitään tee ! Niinkuin asianlaita valitettavasti näyttää hyvinkin laajalti olevan ! Tiedän tulette katumaan ! Siis jälleen rakkaudesta nämä kehoituksen sanat. Erillisiä lupia ei meiltä tarvitse kysellä ! Siitä vaan, antakaa palaa ! Teksti tosiaan muuttuu nyt niin paljon, että tulevista linkeistä, tämä mukaan lukien. alkaa ikäänkuin uutta kirjasta. Me teimme eräässä vaiheessa tietyistä linkestä asemoiden uudelleen , kirjasen. Herralta lupa ja aika. Onnistui mielestämme hyvin !
SIITÄ JOUDUMME AIVAN TAKUULLA KIITTÄMÄÄN EDELLEEN HERRAA !!!
Ja onkin helppo tehdä. Kun omat taidot loppuivat alkutekijöihin ! Kun kone ei nyt, ihan varmasti ole viimeistä huutoa !

Jeesuksen koulua en nyt sitten saa enempää selittää ! Esitän muutaman kysymyksen !

Miksiköhän kirkoissa, olkoot nyt mitä kirkkoja tykkää ! Ei tunnistettu valhehenkiä ! Ei valheellisia profetioita paljastettu ! Miksiköhän valhehenkien suulla puhuville saarnaajille kirkoissa huudettiin Aamenta ja hallelujaata ! Menisitkö sellaisen henkilön leikkauspöydälle, joka vaivoin on lukenut lääkäriksi ? Miksi kirkkojen tekemät evankelistat, eivät kykene, kuin Raamatun jakeita lukemaan ? Miksiköhän aivan pian nuo kirkot rojah- tavat kuin korttitalot ! Arvaatpa tuleeko Suomen viimeinen Herätys kirkkojen kautta?

Arvaatkaapa, missä ovat useat kirkoista pois potkitut jäsenet? Tai Herran kehoituksesta niistä lähteneet ! Eivät kaikki ole tehneet itsemurhaa ! Eivät kaikki ole mielisairaaloissa! Melkoinen liuta niitä kyllä sielläkin on. Kun sanon, että Harjavallan mielisaaralan suljetulla osastolla on vähintään yksi kolmas osa sekaisin väärän uskonnon opetuksen tähden ; Uskotko? Ja lääkkeet, joita siellä syötetään . Tekeekin ne sitten lopun työn ! Siellä aikoinani touhuilin!
Kiellettiin Hengellisistä ja uskonnon asoista puhuminen kokonaan !
Kun kysyin : Miksi ?
Sanoivat että täällä on uskoon seonneita jo ihan liiankin kanssa.


Takaisin pääsivulle