Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Totuus ei kaadu

Apostoli Paavali rohkaisee työ tovereitaan:" Jos julistamamme Evankeliumi ei mene vastaanottajille perille, syy ei ole meissä; vaan vastaanottajissa!" (vapaa lainaus)
Paavali huomasi, että julistajat turhautuivat ja alkoivat syytellä itseään, etteivät osaa viedä Sanomaa YLÖSNOUSSEESTA JEESUKSESTA JA SEN MERKITYKSESTÄ oikella tavalla! Tämä aivan tuttua asiaa, sen jälkeen aina nykypäiviin asti! Siksi hyvin monet tarvitsevat noita Paavalin rohkaisevia sanoja!
Etenkin ne julistajat, jotka ovat julistaneet Hengellisen kasvun merkityksestä. Ja siitä, mitä seuraa; kun uudestisyntymän jälkeen jäädään paikoilleen! Ovat tunteneet hyvin suuriakin itsesyytöksiä. Että he ovat epäonnistuneet, kun sanoma ei ole mennyt toivotulla tavalla perille. On pidetty kokoussarja Hengellisen elämän eteenpäin menosta. Ja melko kovilla saarnoilla. Pohjauten aivan oikealla tavalla Raamattuun. Muutaman vuoden kuluttua samainen henkilö on saapunut samalle paikkakunnalle! Näkee, että tilanne on aivan sama, kuin edellisellä reissulla. Ellei aavistuksen pahempi! Useissa tilanteissa Suomen Hengellinen elämä taakse päin; tuntee tällaisia tapauksia. Kiertelevä julistaja ottaa puhutteluun jonkun papin, tai kylällä olevan Hengellisen elämän vastuun kantajan! Nyt pidetäänkin heille SAARNA! JA RAJU! Mistä johtuu, että täällä pyörii sama rukousmylly aivan samoin sanoin ja aivan samalla porukalla?! No eihän siihen kukaan oikein osaa vastausta antaa.

Nyt Suomessa pitäisi tapahtua nopeasti ja paljon!!! Itse turhaudun, kun sain tämän laitteen. Näin valtavat mahdollisuudet. Nyt sitten syyttelen itseäni yöt päivät, että olen epäonnistunut raskaamman jälkeen! Koska näkyni perustuu ja on saanut myös vahvistusta siitä, että on joitakin henkilöitä valittu viemään näitä kirjoitelmia eteenpäin ja lujaa!!!
En nyt oikein uskalla syyttää levittäjiäkään! Enemmän epäilen, että jos näissä teksteissä olisi edes joku pätkä sellaista asiaa, joiden takana Jumala on! Pitäisi myös levittäjät löytyä! Vai onko todella käynyt niin, ettei levittäjätkään ole ottaneet näitä vakavasti ja siksi nämä eivät leviä! Jos näkyni olisi ollut siinä, että kirjoittelen vain sellaisille henkilöille, joilla on tietokone! Sillä näyllä ei olisi syntynyt yhtään kirjoitusta! En olisi alkanut pitkän tauon jälkeen opettelemaan kirjoittamista! JOTEN, OTAN PUHUTTELUUN, KYLMÄSTI NE HENKILÖT, JOTKA HERRA ON NÄILLE SIVUILLE HEITTÄNYT!!!! MITÄ OLETTE TEHNEET???! LUKENEET JA HYLÄNNEET, VAI?! ETTE OLE OTTANEET ITSE VASTAAN! ETTE MYÖSKÄÄN VIENEET NAAPUREILLENNE PAPEREILLA, JOILLA EI LAITTEITA OLE!??? JA SITTEN VASTAUKSIA!!! JA NOPEESTI!!! JA VASTAUKSET ANNATTE ITSE JUMALALLE!!! Minä en niillä mitään tee! SYY tähän alkukirjoitukseen selvinnee jossain vaiheessa!?

Kuinka paljon sinun perheessäsi on tuhottu äänitteitä, joilla on ns. Hevy metalli rokkia? ns. Gospel musiikkia? Joita varhaisnuoret kuuntelevat, kuin ei mitään pahaa olisi!
Näiden lasten vanhemmat ilmoittavat uskossa olo vuotensa reteesti kymmenissä vuosissa! HÄVETKÄÄ! JOS OSAATTE!???? Nämä lapset uskovat olevansa uskossa! On leikkikehä, jossa leikitään hengellisillä asoilla! JA LEIKKI JATKUU JA LAAJASTI! JÄRKYTTÄVÄÄ!!! SIIS SANOMAA EI OLE OTETTU VASTAAN! SITÄ EI OLE LEVITETTY!!! EI OLE PIENI OTOS, eikä katugalluppiin perustuvaa tietoa, kun nyt tulee! Tämä on Faktaa! Suomeksi tositietoa!!! Ei riku äänitteet vai? Vienkö lain alle ihmisiä? Mielestänne....En! Vaan ILMOITAN TEILLE VASTUUNNE YHDENNELLÄTOISTA HETKELLÄ! Mukana on jo sellaiset määrät henkilöitä aikuisissa, joita tunnen, etten olisi ikinä uskonut!!! Nyt on pakko uskoa!
Jos väitätte, että olette olleet uskossa niin ja niin pitkiä aikoja...TÄYTTÄ VALETTA! Uudestisyntymästänne saattaa tuo aika olla! Mutta sitten tuleekin ristiriita! JA RAJU!
IHMINEN EI OLE AIDOSSA USKOSSA ILMAN PYHÄÄ HENKEÄ PÄIVÄÄKÄÄN! Lankeemus tilanteissakin Pyhä Henki jää lähettyville ja huomauttaa muutaman kerran: Mitä nyt pitäisi tehdä! Elei toimita tietyssä ajassa. Pyhä Henki poistuu! Missä on uskosi? Olen näillä "kuoleman rinteille satoja kertoja ollut itse" TIEDÄN AIVAN TAATUSTI: MISTÄ PUHUN! Puhun omien kokemusteni pohjalta! Tietysti olen tuon asian nähnytkin aivan liiankin kanssa! Mutta, ellen olisi noita itse kokenut Jeesuksen kouluissa, en saisi niistä puhua! Otan esimerkkejä milloin mistäkin Herra niitä antaa muistiini! Nekin on itsekoettuja!
Mutta niillä vältetään itsestä puhuminen ja otetaan esimerkit sellaisista paikoista, että ne ovat julkisia ja ihmisten saatavissa. Ainakin olleet! RAAMATTU PITÄÄ NE SISÄLLÄÄN! Vaikka en siitä aina mainitsekkaan. RAAMATUN ULKOPUOLISIA ESIMERKKI VINKKEJÄ HERRA EI ANNA! Jos niitä on tullut...TARKISTUS VAIHEESSA PYHÄ HENKI paljastaa ne! Ja ne poistetaan! Ei näille linkeille, sen paremmin kuin kaseteillekaan aleta Raamattua lukemaan! Vaan Pyhän Hengen avulla auenneet ja eletyt kohdat kerrotaan. Miten totta ne ovat! Tuliko tämä asia selväksi?

Jollain linkillä mainitsin, että me laadimme sellaisen julisteen tapaisen, tämän yhdistyksen internet osoitteet ja yhteystiedot. Sekä ilmoitimme samalla plakaatilla kirjastoissa olevat mahdollisuudet! Niitä tulostettiin paperille melkoinen hivakka. Kyseessä oli testi. Milloin Suomessa saa alkaa levittämään Jumalan hyväksymää painettua sanaa? Odottelimme! Tuli yö, jolloin sain kehoituksen lähteä, julisteiden kanssa kaupungille. Ideaaliside piukkaan jalkaan. Herra otti jalastani säryn pois! Ja, kun osaan kulkea Pyhän Hengen johdatuksessa. Ja jos jonkin laisia plakaatteja öisin eri paikoissa lätkinyt! Huomasin heti, että pääsin johdatukseen. Pari tuntia. Ja kotiin! Odotin milloin poika saa voiman! Sai. Teki polkupyörällä jonkun lenkin ja laputus! Pyhän Hengen kuitit! Sitten poika sai voiman postilaatikko jakoon pariin taloon! Ja sen jälkeen ilmoitin! Saa lähteä kautta Suomen liikkeelle, ne joilla on Jumalan hyväksymät tekstit! Sitten ihmeellinen asia. Emme saa jakaa kaduille, emme koteihin tässä kylässä yhtään julistetta! Joitain kanavia tiedossani laajempaankin levitykseen. En saa toimia! En ymmärrä! Ainoa selitys asialle on se, että JUMALA hoitaa tämän jakelun muiden kanavien kautta! Koska tuo juliste tulee maksamaan tällä vehkeellä jokusen kymmenen penniä kappale! Vaikka nuo julisteet tuolta kaduilta revittäisiin joka viikonloppu! Uudelleen jako olisi pojalle helppo juttu! Ei saa tehtävään lupaa, eikä voimaa! Ja pystyisin tämän keskustan hoiteleen itsekin. Mutta, kun ei, niin ei! JOSSAIN ON SIIS KATKOS! TÄMÄN TÄYTYY PERUSTUA JUMALAN LUOMAAN VERKOSTOON! Muuta selitystä ei ole! EIKÄ TULE!

Poikani oli reissussa hieman yli viikon. Hänellä on kännykkä ja sain tietää missä piireissä hän touhuilee! Jeesus esti minut puuttumasta asiaan. Ei käynyt luonani. Nyt tuli käymään.
Oli siellä tuskissaan tehnyt parannusta jo muutaman päivän jälkeen. Kertoi :"ei auttanut"....... Odotti vaan, että koska herra huitaisee häntä jollain halolla päähän, Että osaisi pois! Tuo reissu kuului pojan koulutukseen! Ei, tietojen hankintaan minulle. No, poika joutui pienelle "erämaa reissulle". Uudistus tapahtui kymmenessä minutissa! Kun sain luvan laskea pojan päälle käden. Lävitseni on kulkenut koko uskossa oloni ajan SIUNAUSVOIMA!
Poika vapautui nopeasti ja Pyhä Henki täytti.. NIIN PITIKIN! SILTI KIITOS JEESUKSELLE! Opetusta tuli! Mutta sitten tuo raportti reissultaan toi tietooni valtavan määrän tuntemiani henkilöitä, perheitä ,yksinhuoltajia, joilla on hieman yli kymmen vuotiaita lapsia! Jotka olivat ilmoittaneet, että ovat olleet yli 20 vuotta uskossa, Minulla on huono nimimuisti. Mutta eri keinoin kuvailemalla, poika intti, että minun täytyy tuntea heidät! Oikessa oli. Kävi selville: että kaikissa noiden varhaisnuorten piirissä, perheissä jne...Vanhemmat olivat jotensakin tuttua sakkia! Hevi metalli rokki poistaa Pyhän Hengen yhden kappaleen aikana! Olen testannut! Isät ja äidit puhuvat kirkkain silmin tuollaisista uskonvuosi määristä....Lapset kertovat olevansa uskossa. Vaikka nyt joka toinen sana olikin kirosana ja välikaljakin kuulemma maistui ja musiikki kaikuu koko huushollissa! "uskovaisia perheitä suomessa."
Tämä asia on ollut jonotuslistalla, milloin saan luvan kirjoittaa tästä! Maata kattava tieto on ja asian varmistus ei kauaa veisi. Mutta tieto on niin tuoretta. Että tarvittiin näköjään pojan tuoma raportti! Että oikein saisin sen tunteen millä tämä asia esiin tuodaan!
JA SITTEN KAIKKI JANKUTUKSET POIS! EI AUTA MITÄÄN! Ei minkäänlaiset selitykset kelpaa! Ainut mikä kelpaa: ON PARANNUKSEN TEKO! JA SEN JÄLKEEN VÄLITÖN ÄÄNITTEIDEN TUHOAMINEN HUUSHOLLEISTA! Olette viemässä lapsianne Helvettiin! Luit OIKEIN! JOHTAA HELVETTIIN! LAPSENNE EI OLE USKOSSA! ITSESTÄNNE PUHUMATTAKAAN! TEETTE KERRAN NÄISTÄ TILIÄ JUMALALLE! LUE RAAMATUSTASI! OLET LUKENUT! ON VAIN PÄÄSSYT UNOHTUMAAN! Siellä nyt vain maataan joka alueella ja puhutaan ja ajatellaan, että kyllä Jeesus huolen pitää! IHMEELLISTÄ RAAMATTUA OLETTE LUKENEET, JOS SIELLÄ NÄIN OPETETAAN, KUIN TOIMITTE! Koska te aiotte tehdä muutoksen elämäänne? Ellette sitä nyt tee????? Koska lapsenne saavat tietää, ettei SAATANALLA JA JUMALALLA OLE MITÄÄN YHTEISTÄ! Koska he saavat kuulla Raamatun mukaista sukupuoli elämään liittyvää asiaa ja kasvatusta???? Että sillä tavalla SUOMESSA 1998 elellään!

Alussa lainaamiani Paavalin sanoja, TARVITSEN NYT ENEMMÄN, KUIN MILLOINKAAN ENNEN! ENKÄ OLE VARMA AUTTAVATKO NEKÄÄN!

En moralisoi. Tänä aikana, lapsen iässä olevat nuoret tekevät ajalle kuuluvat kuvionsa. kaduilla ja missä sitten kukin onkin? Kyllä minä tuolla kaduilla sen verran vaeltelin, että asia niiltä osin on tuttu juttu! Jumala ottaa sitten ajallaan "KIINNI" ja antaa etsikkoajan joka on yllättävän lyhyt tänä aikana. Turhaa heille tuolla kadulla on huutaa ja meltota! Mutta pystyy heitä kyllä PYHÄN HENGEN täyteydessä, melko paljon jelppaa- maan itsemurha- ajatusten ja tuollaisten yli. Ja SE VOITELU ON JUMALAN RAKKAUTTA: KAIKISTA IHANIMMASSA MUODOSSA! Ilman sitä; kaduilla ei tee mitään! SE KUN HEIJASTUU NUORIIN NIIN KAIKEN KOKENEET NUORET! Kokevatkin, jotain sellaista, mitä he eivät olekkaan kokeneet! RAKKAUTTA! PYYTEETÖNTÄ JUMALAN RAKKAUTTA! Sellaisilla varustuksilla kulkee JUMALAN katuevankelistat ! Jos tuo VARUSTUS PUUTTUU: JUMALA EI OLE SINUA KADUILLE KUTSUNUT!!! ASIA ON AIVAN VARMA! YHTÄ VARMAA ON SE, ETTÄ SITÄ ENNEN KÄYDÄÄN HIEMAN JEESUKSEN KOULUA! SEN JÄKLKEEN, KUN ON SIIRRYTTY ENSIN HÄNEN OPETUKSENSA ALLE!!! Kun kodit ovat tuossa mallissa, uskon että noita EVANKELISTOJA ilmaantuu SUOMEEN! TAI HEITÄ PITÄÄ JO OLLA!!! KETKA OVAT SAANEET LUVAN LÄHTEÄ......JA KETKÄ KÄYVÄT VIELÄ HETKEN KOULUA! Lopullinen koulutus tulee työn ohessa! Mutta silloin on jo suojat, muutama Armo Lahja toiminnassa. Ja TÄYTETTY JUMALAN RAKKAUDELLA! Tämän jälkeen lasten vanhemmat voivatkin sitten valmistautua siihen, että lapsenne muuttaa luotanne pois! JEESUKSESTA TULEE ISÄ JA ÄITI! Löydätkö Jeesuksen kertomana; tällaista mahdollisuutta? Siellä se on Evankeliumeissa, muiden ikävien mahdollisuuksien joukossa, TÄMÄKIN! JOS RAAMATTUSI ON 30 luvun suomennos!?

Jos luulet; ettei Jumala ole puuttunut tosimielessä Suomen kansan asioihin ja luulet, ettei puutu tähänkin...? Olet täysin väärässä! Nimittäin, ellei puuttuisi? Suomessa ei olisi yhtään elossa olevaa JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVAA IHMISTÄ, kun JEESUS tulee noutamaan OMANSA POIS! TUOHON MAHDOLLISUUTEEN en usko! Vaikka en voi sitä kyllä millään todistaa. Tämän hetkinen tilanne Suomessa, ei kyllä tuollaista uskoa tue! TUNTUU HYVINKIN UTOPISTISELTA AJATUKSELTA! Tässä nyt täytyy monessa muussakin asiassa olla "HIEMAN HULLU". Pistetään tuokin sitten saman kohnouden piikkiin!

Kyllä tuo verkosto on jo luotu! Jumala on sen jo tehnyt, kaikessa hiljaisuudessa. En ihmettele. Koska sen pitää olla kunnossa hyvissä ajoin. Siihen nyt alkuun valitut henkilöt ovat kadonneet. Kuinka paljon siihen tulee lisää! En tiedä! Kokeilin erääseen uskonsisareen saada yhteyttä. Hyvin tuntemani, pikältä ajalta. Ja tiedän aivan VARMASTI, että sisar on Jumalan käytössä. Olisin hieman kysellyt kuulumisia. Tiesin , että puhelin numero on salainen. Soitin sellaiselle uskovaiselle naiselle, jonka luulin nyt aivan varmasti olevan häneen yhteydessä. Kertoi, että kyseisen sisaren puhelin numero on vaihtunut useaan kertaan. Samoin osoite. Kertoi, että hänellä on kaksikin numeroa. Kumpikin vanhentuneita. Ei myöskään tietoa. Missä asuu. Sen verran sentään tiesi. Että ei ole viimeisessäkään osoitteessaan. Vaan on ollut kuukausia. Niin, ettei kukaan täällä tiedä, missä hän on! NÄIN! TÄMÄN OLEN TIENNYT, että näin tämä tulee toimimaan! Siis verkostoa on jo kokeneimpien ja kovat koulut käyneiden osalta jo näin paiskottu; läheisimpienkin tietä-
mättömiin! Mitäs luulet? Kuinka monta kertaa näistä asioista sinulle kerrotaan?
"JUMALA SIUNAA SANANSA; SITÄ SEURAAVIEN MERKKIEN KAUTTA!" Kertoo Raamattu! Ei lupaa Siunata minun, eikä yhdenkään palvelijan sanoja! Vaan OMAT SANANSA! Palvelijan pitää siis pystyä KERTOMAAN JUMALAN ANTAMIA SANOJA!!! JA SITTEN SEURAAVAT MERKIT! JOKO MYÖNTEISET TAI KIELTEISET! Mutta tyhjänä ei JUMALAN SANA PALAJA! Todistaa Raamattu! JOTAIN SE AINA AIKAAN SAA!

Koska näiden Saatanallisten musikkien tehoon ja vaikutuksiin ei ole uskottu, eikä uskota! Siirtyy automaattisesti esimerkiksi näiden linkkien asiat, Suomessa oleville, muille ryhmille! Sellaisten terveisten kera, että ottakaapa opiksenne! JA TOIMIKAA VÄLITTÖMÄSTI! EDELLÄ KERROTULLA TAVALLA! Nämä musiikit ja äänitteet palasiksi HETI! Ja kaikki muu linkeiltä löytyvät asiat; luettuanne: MYÖS VÄLITTÖMÄSTI KÄYTÄNTÖÖN! Tavalla tai toisella nämä tiedot saatte! Ja ovat jokaisen kohdalla viimeisiä tietoja, Ellette toimi! JOS TOIMITTE: LISÄTIETOA TULEE JEESUKSELTA NOPEAAN TAHTIIN! KAIKKI MUU ON TÄYSIN TURHAA! Puhukoon Istala ja kumppanit mitä tykkää! Saatanan palveluksessa koko remmi ja TIUKASTI! Ja lisää tulee! ISTALA KAATUU UUSIEN TUULIEN TULLESSA! Amerikassa jo valmiina! Levinnyt jo EUROOPPAAN! ENNUSTAN NÄILLE NYKYISILLE SAATANAN KÄTYREILLE nopeaa uran päättymistä!
Hieman jää kaivelemaan, että USA:n eri osavaltioissa nämä SANOMAT otettiin kiitosten kera vastaan! Jos olisi ollut rahaa käytössä: Ties mitä näillä Sanomilla olisi aikaan saatu Suomen rajojen ulkopuolella! JANO SIELLÄ KUITENKIN OLI NIIN KOVA; ETTÄ ERILAISISTA HARHAOPPIKIRKOISTA OLLEET IHMISET: JOUDUTTIIN IKÄÄNKUIN JÄTTÄMÄÄN! Muutamien ohjeiden varaan! Siellä on myös uskovaisilla paineet: aivan eri luokkaa kuin täällä. Tarkoitan sellaisia uskovaisia, joilla on parannuksen teko edessä! Filoso- fit, Gospelin harrastajat jne. Jäivät huutamaan peräämme....TOSI JUTTU!

Suomen televisio on pakoitettu takaisin, uutisoimaan maailmalla tapahtuvia teurastustusten vyöryjä! Ei auta enään piiloitella niitä ns, sivu otsakkeiden alle! Näin näyttää käyneen teksti television osalta, jota aina joka yö katson. Muutaman päivän aikana on tapahtunut tämä muutos! Uutisista, joita piti etsiä, kuin piilokuvista. TUELEVAT ESIIN! Saatanan viihdeohjelmiin tulee auttamatta muutos! Aurojen katselijat, ja muu merkillinen ryhmä. Oikestaan niitä on paljon. Televisio ei pysty heitä enään pönkittämään! Kaikkensa tekivät! Enkä epäile, ettei tee vastaisuudessa aivan samoin! MUTTA ON PAKKO OTTAA SAATANALLISIIN OHJELMIIN SUUREMPIA TEMPPUJEN TEKIJÖITÄ! KOSKA MAAILMALTA ALKAA KUULUA NIIN VALTAVAA SAATANA AIKAANSAAMAA MELTTOOMISTA! Hänen on saatava ihmisten mielenkiinto muualle! JA TÄSSÄ ON JUMALAN JA HÄNEN PALVELIJOIDENSA mahdollisuus! NIITÄ EI SELITETÄ, KUIN RAAMATULLA!

JEESUS SANOO: " VAIKKA MOOSES NOUSISI YLÖS! TE ETTE USKOISI!!!!"

KUNNIA JUMALALLE Ei minulle!
Kirjoitettu 16.02.1998


Takaisin Pääsivulle