Tätä nyt kuuluu!

Jeesuksen
Opetuslapset
ry. Pori

Porin Aito Herätys on alkanut. Sen nyt tietävät suuret joukot täällä. Ja kyllä se koko Suomea tietysti tulee koskemaan.

Kolme vapaitten suuntien kirkkokuntaa pisti eräälle aukiolle 3 telttaansa yhteen. Saivan Suomen tunnetun Jumalan palvelijan puhumaan noin kaksi viikkoa kestävää kokoussarjaa. Painotan, kyseessä siis Herätyskokoukset.

Teltat ovat tupaten täynnä. Kaikkien kolmen kirkon jäseniä ja muita... Useita vuosia uskossa olleita! Pyöräilin siitä eräänä yönä ohi. Jäin keskustelemaan minulle täysin outojen vahtien kanssa. Kertoivat:
"Liian pienet teltat tällaiseen."
Varmasti ovatkin! Kirkkojen nuoria ei niissä käy. Vaan sitä vanhempaa kaartia!
Miksi?
Asian olisi pitänyt olla juuri päin vastoin! Tunnen Pyhää vihaa. Miksi noille uskovaisille ei pidetty erikseen Raamattu tunteja? Kyseinen puhuja kykenisi pitämään ihan mitä vaan! Syy ei ole puhujassa. Vaan näissä järjestäjissä.

Uskomattomat tarvitsevat evankeliumia. Uskovaiset tarvitsevat Raamattutunteja.

Eräs nuori poika kävi ensimmäisen illan kokouksessa. Tahtoi nähdä ja kuulla tuota saarnaajaa josta oli paljon kuullut. On kyllä sellainen persoona tuo mies, että ihan näkemisen arvoinen juttu. Hänellä täysin oma tyylinsä puhua!

Ja nyt perustelut:
Tuo nuori poika, joka on ollut hieman yli puoli vuotta uskossa tiesi etukäteen puhujan lauseet. Puheen alusta tiesi jo, mitä seuraavaksi oli tulossa. Pyhä Henki oli laskeutunut. Sen tiesin etukäteen. Miksi?

Sen vain kerron, että älkää tällaista virhettä muualla tehkö! Tiedän, että varoitan turhaan... ? Sanoin nyt kuitenkin!

Lukekaa Hebrealaiskirjeestä luvut 5 ja 6.


USKO
HERRAAN
JEESUKSEEN
NIIN
SINÄ
PELASTUT
- Yllä olevia tekstejä saattaa nähdä nytkin esm Porin kaduilla: aidoissa.

Noin pari kuukautta sitten joku porukka alkoi jakaa Myllykummun aivan oikeita traktaatteja. Samasta paikasta lähtöisin olevia suuria julisteita. Nämä jakajat mänttäävät noita aivan sitä mukaa kun nuoriso niitä repii. Väärien traktaattien jakajat jäivät armotta pois. Niin pitikin!

Siunasi nähdä tuo työ ja sen alkamisen ajoitus! Kunnia Jumalalle! Mutta tuo telttatouhu nyt kyllä harmittaa niin, ettei moni usko. Tunnen ja tiedän aivan tarkkaan mistä nyt kirjoitan!

En aikonut puuttua tähän millään aioin vain katsella! Paineet nousi. Ei ole muuta selitystä kuin, että Jumala on asialla. Lähes 10 vuotta Hengellisesti kuollutta ja sitten alkoi tämä. En viitsi käydä tuolta "teltta-julistajalta" kysymässä:
"Mikä on Suomen tilanne?"
Hän kyllä sen tietäisi. Tunnen miehen.

Tällä tavoin eivät usko edes Raamattua. Teltat ovat ahtaat. Opettaakohan tuo edes mitään? Pitäisi nyt käytännön näyttää. Pitäisi ja pitäisi... Olen aivan varma, ettei tuo touhu voi olla Jumalan Tahto! Miten tonne nyt aremmat uskomattomat uskaltavat mennä?

Voivat todeta teltan olevat täynnä uskovaisia ja jäävät sitten ulos vesisateeseen kuuntelemaan...?

Ja tuollainen julistaja (Jumalan työmies) koko ajan paikalla! En löydä enää sanoja! Miten tämä voi olla mahdollista?
En tiedä.

Olisin mennyt itse sinne heti ensimmäiseen kokoukseen, mutta Jumala kielsi jyrkästi! Tiedän syyn. Olen niin punainen vaate noissa kinkereissä, että joku olisi erehtynyt sanomaan minulle jotain. Sitten olisinkin pitänyt sellaisen saarnan, että olisin joutunut olemaan pitkään ilman Voitelua. Järkyttävää ajatella, mitä siellä olisi tapahtunut.

En saanut Jumalalta voimaa pitää koko "balettia" yhden tekevänä! EI! Tämä piti kirjoittaa. Kun Hengellistä tietoa on näinkin paljon! Olisin tarvinnut Pyhää Henkeä ohittaakseni tuon. Muutaman päivän onnistuin. Tänään en enään. Kaikkiin tekemisiini ja aikomuksiini tuli Jumalalta kieltoa! Nyt on jo ilta. Tähän ei tullut kieltoa! No ehkä ensi viikolla saan tästä vapautuksen ja ajatella/tehdä jo muutakin. Kiitos olkoon Jumalalle, että sain Voiman totella Häntä! Ja kiertää aivan varmat Saatanan ansat!

Nyt noissa tilaisuuksissa uskoon tulleille kirjoitan, että teitä tullaan kehoittamaan käymään kirkoissa säännöllisesti! Älkää vain totelko tuota ohjetta! Tänä päivänä ei ole hetkeäkään aikaa makailla kirkoissa! OLEN VARMA!

Vaikka itse olin aikanaan 2 vuotta joka kokouksessa eräässä kirkossa jossa myös kävin kasteella. Ja kiertelin kyllä kaikki kirkota ja kinkerit. Kuului koulutukseeni. Silloin aikakin oli eri! Tuo eräs nuori poika (kenestä olen ennenkin kirjoittanut) on saanut muutamissa tilaisuuksissa käydä aivan Jeesuksen luvalla. On varmaankin oppinut jotain. Ei mitään Hengellistä julistusta. Mutta jotain muita Hengellisiä Totuuksia. Niissä on pakkokin hieman käydä, mutta EI ILMAN JEESUKSEN LUPAA!

Kuitenkin Sydämestäni lähtevät Siunauksen toivotukset aivan jokaiselle! Lukekaa nyt huolella!

Opetuksia tähän sisältyy enemmän, kuin ensi lukemalla luulisi!

Nyt ei kaikkien tahojen kannata ihmetellä sitä tosi asiaa, että minun nimelläni on melko huono kaiku vähän joka puolella. Poikkeuksiakin on. Johtuu juuri tästä, että joudun puuttumaan aina vaan edellä olevan tapaisiin asioihin. Jeesuksen ja Jumalan koulussa ovat nämä tiedot tulleet. On pakko totella! Itse olen tähän "kovettunut". Mutta en tätä kyllä omana itsenäni tekisi/kirjoittaisi.
Vaan ajattelisin:
"Ei kuulu minulle. Tehköön, mitä tykkää!"
Tätä tämä on ollut koko ajan. Jos saan elään niin pitkään, että uskovainot alkavat. Saatan hyvinkin olla Suomen ensimmäisiä marttyyrejä...?

Vaikka nämä ovat ihan tosi asioita, niin nämä kuuluvat ns. "Hengellisiin, likaisiin töihin". Ymmärrä oikein!

Nuo Saatanan henkien kätyrit ottavat tekstejäni jo purkkeihin (BBS=Bullettin Board System) pilkattavaksi. Näytän olevan melkoinen riesa tuolle saatanan porukallekin. Eivät voi ohittaa! Kunnia siitäkin Jumalalle!

Myllykummun traktaateissakin näyttää sittenkin olevan (eräs nuori poika löysi) sellaisia jotka ovat tänä päivänä roskalaatikko tavaraa. Painotetaan kirkoissa ja Jumalan palveluksissa käyntejä. Miksi sitten olen tätä vastaan; perustelen sen jälleen kerran:
Kirkot ovat lepikoissa kautta Suomen. Hyvinkin mondessa Raamatun kohdassa, ei niissä mitään opi! Tärkeimmät asiat jotka pitäisi tietää ja osata kiiruumman kaupalla. Ja joita ei milloinkaan opi kirkoissa ym. sellaisissa tilaisuuksissa.
Nuo asiat ovat Jeesuksen henkilökohtainen tunteminen.
Hänen äänensä erottaminen sadoista valhe henkien äänistä ja omista mielikuvituksen tuotteista.
Pyhän Hengen johdatus.
Pyhän hengen toiminta sen eri muodoissa ja eroittaa se Saatanan joukkojen matkimisilta.

Pyhä Henki on aivan eri asia, kuin nuo kylläkin voimakkaat ja salakavalat ruumiissa olevat tuntemukset. Ja viepähän niin syviin tunteisiin tahi kokemuksiin, että HUH, HUH! Noista käytetään sanaa "sielullisuus". Itse vierastan tuota sanaa. Koska se ei voi olla sitä. Emotionaaliset ajatukset kropassa tuntuvat asiat eivät ole missään tekemissä sielun kanssa!

Siis nyt olkaa tarkkana! Edellä kerrottuja asioita et milloinkaan opi kuin Jeesuksen suorassa opetuksessa! Puhukaa mitä tykkäätte, mutta näin se on! Näin, miten helppo työ oli Saatanan joukkojen vallata suomalaisia kirkkoja 80-luvulla. Ei kukaan tunnistanut. Kaikki itkivät (emotionaalisissa tunteissaan) ja luulivat, että Jeesus oli asialla...

Vieläkö tarvitset lisää perusteluja?
Onko sinulla nämä taidot?
Onko aikaa kirkoissa makailuun / oleiluun?
EI VARMASTI OLE!

Ikävä kyllä tiedän jälleen mistä puhun! Ei kenenkään kertomia, vaan Jeesuksen koulussa pitkään tutkittuja asioita. Itselleni liiankin selviä, etten tahdo osata neuvoa. Jeesuksen Kouluun! Hänen Opetuksensa alle heti uudestisyntymän jälkeen. Tuo pitää erikseen rukoilla! Tuon rukouksen minä osaan kyllä opettaa.
Se löytyy Aito Herätys Alkoi linkiltä.

Sain äskettäin nähdä erään ikävän tositapauksen. Erään kirkon työntekijä oli ollut luopiona. Sain itsekin nähdä sellaisen väläyksen, että tiesin. Sain itsekin nähdä sellasen väläyksen, että tiesin. Jumala kutsuu takaisin. Kerroin tuolle eräällä nuorelle pojalle: (tuon työntekijän sillloiselle kaverille) "Jumala ei odota kauaa tuossa tilanteessa. Jos hän tekee tarvittavat parannukset, jättää vaimonsa ja tuon kirkon. Siten hän voi päästä takaisin Tielle."
Näitä asioita hän varmaan pelkäsi jättää. Tänä päivänä ko. asiaan tuli selkeä varmistus (ainakin minulle). Kutsu ohi! Mies on muuttunut. Pian tuon nyt sitten saavat nähdä muutkin.

Tällaiseen voi tuo kirkoissa makailu johtaa! Ei sitten muuta!

MIETI!
Jeesus tulee pian!
Sitä ennen tarvitset jo paljon Jeesuksen Opetusta!
Et selviä muuten, jos elää saat!
Ala uskoa!
Kirjoitan hyvää tarkoittaen!
On pakko kirjoittaa, kun tiedän. Ellen tätä tekisi, niin lentäisin itse Herran kouluista! Tiedän tämän.

Parempi minunkin on ottaa ihmisten vihat kuin Jumalan tottelemattomuudesta tulevat tuomiot, kuritukset! Ja ovat vielä edessä viimeisellä tuomiollakin. Jeesus tulee, palvelijoidensa palkka mukanaan!
Se siitä.

Jeesuksen Koulussa olleena olen joutunut satojen ja taas satojen valintojen eteen. Siksi tiedän.

Olen nähnyt, kun tapahtuu seuraavia:

Etsikkoaikana Jumalan kutsun hylkääminen.
Kieltävä vastaus Jeesuksen kutsuessa opetuslapseksi.
Luopiovuosien jälkeen Jumalan kutsun hylkääminen.
Tai jokin muu syy, että Jumala paiskaa henkilön luopion paikalla.

Nämä olen kaikki nähnyt. Ihmisessä tapahtuu niin konkreettinen ja näkyvä muutos, että sokeankin pitäisi nähdä. Järkyttäviä asioita! Jostain syystä näitäkään kaikki eivät näe! Merkillinen asia! Kirkko opilla ja pelkästään Raamattua lukemalla et edes pysty auttamaan lähimmäistäsi esim. näissä tilanteissa. Itse olen joutunut nämä kaikki näkemään. En kerskaa. Totean vain! Tiedän liiankin hyvin, että Jumala ei Kunniaansa jaa. Siksi näistä ei tyhjentävästi puhuta!

Kirkot opettavat, että Raamatusta löytyy vastaus kaikkeen. Ei pidä paikkaansa. Aikoja sitten eräs rakas uskon -sisar sai aika ison perinnön. Päätimme perustaa erääseen paikkaan kukka -tai muun kioskin. Muitakin ideoita oli. Tuohon ideaan ei löytynyt kieltoa Raamatusta. Herra esti kaikki meidän rehelliset suunnitelmamme, jotka olisivat työllistäneet meidät ja saaneet omalla työllä leipämme.
Ei, niin ei!

Tämä vain yksi esimerkki. Valvoimme öitä ja rukoilimme. Sisar luovutti koko saamansa perinnön, johon kuului myös maata, huvila jne. Jumalalle! Mihin käyttöön tuo meni? Sitä en kerro! Sisar on ollut 6 vuotta pois multain päältä. Ja siihen kuului sitten jo muitakin uskovia. Sikäli tämäkin kyllä löytyy Raamatusta:
"Etsikää Jumalan Tahtoa. Kulloisessakin tilanteessa: Itseenne nähden." (vapaa lainaus)

Ilman Jeesuksen opetuksen alla oloa koko päiväisesti täysin mahdoton löytää sadoissa elämän tilanteissa.

Kunnia Jumalalle! Ei minulle!
Kirjoitettu: 06.08.1998
Tekninen korjaus: 07.08.1998


Takaisin Jeesuksen Opetuslapset ry:n
pääsivulle