Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Taidan alkaa saarnata...

KULTTUURIKYSYMYS? Siinä on sana, termi, jonka sisältöä ja merkitystä en valitettavasti tiedä! On paljonkin asioita, joita en tiedä, enkä ymmärrä niiden merkitystä. Ja puhun Suomesta. Olen törmannyt tähän sanaan Hengellissä asioissa. Raamatun Ilmoituksissa. Tämä sana on tullut käyttöön ihan viimeaikoina.
Suomessa voi olla jossain päin valkoisia variksia, vaikka minä en ole niitä nähnyt. Se, etten ole niitä nähnyt; ei sulje pois, etteikö niitä jossain päin lentelisi, useissakin eri väreissä!

Juutalaisilla oli omat tapansa. Esim. perinnäis - säännöt. Kulkkeutuivat isältä pojalle jne. Nämä JEESUS kaatoi hyvin voimakkain sanoin!
Jeesus sanoi:
"Että Hänellä on myös lampaita muualla, joista Hänen täytyy pitää huolta! Ja on oleva: YKSI LAUMA JA YKSI PAIMEN!" Tämä nyt jotenkin sotii Kulttuurikysymys, sanaa vastaan! Jos ja kun liikutaan HENGELLISILLÄ ALUEILLA! Olen nyt törmännyt tähän sanaan Suomessa sellaisilla tahoilla; valitettavasti myös uskovien kielenkäytössä tämä on. VOIN AIVAN VARMUUDELLA SANOA ETTÄ TUO YHDYSSANA EI OLE PYHÄSTÄ HENGESTÄ LÄHTÖISIN!!!!

Ellei tuo sanahirviö nyt sitten uskovien ja Hengellisten piirien kielenkäytöstä poistu??? Se poistuu sitten viimeistään siinä vaiheessa, kun etenemme Ilmestyskirjassa niin pitkälle! Että Jumalan vitsaukset ja tuomiot tulevat todeksi. Siellä nimittäin mainitaan, että ne tulevat koskemaan koko maanpiiriä: kaikkia kansoja, kansakuntia, heimoja jne. Ellei tätä ennen nyt sitten joku huomaa, että PYHÄN HENGEN TOIMINTA, RAAMATUN ILMOITUKSET, eivät tunne missään muodossa, että aidolla uskolla olisi jotain tekemistä kultuurien kanssa. Niin tässä vaiheessa ei sitten paljon kulttuureita katsella! Ei niitä ole kyllä koskaan katseltu. Paitsi tietysti, kun Evankeliumia on viety tiettyihin paikkoihin on otettu huomioon maan
tavat ja sitä kautta on sitten lähdetty myös julistamaan evankeliumia. Näin toimi myös Paavali. Ja minäkin aikoinaan tuolla kulkeissani! Armolahjat toimivat ja Pyhän Hengen välityksellä sain erilaisia vertauksia. Että asianomainen varmasti nyt tajuaa, mistä on kyse!
"Korpievankelistana", ties minä tuolla vaeltelin, erilaisissa sosiaalisissa piireissä. Milloin piti kaataa filosofia, psygolokia ja olihan noita sofioita ja logioita tuohonkin aikaan aivan riittävästi. Jokainen heistä sitten eleli oman oppinsa ja uskomustensa tapaan! Jos heillä nyt sitten oli eri kulttuuri, kuin itselläni! Sitten oli! Ei se minun puheisiini, joskus saarnoihinkin, mitenkään vaikuttanut. Olen melko tempperamenttinen tyyppi. Terveempänä ollessa, tuli esiin hyvinkin monella tavalla! Kyllähän niitä kulttuurillisia eroja löytyy....laidasta laitaan.
Kun olen esittänyt jonkun TOTUUDEN! HENGELLISEN SELLAISEN ! Minulle sanotaan että se on kuttuurikysymys?! Mahdammeko puhua samasta asiasta? Se mitä itse kulttuuri sanalla ymmärrän, tuli nyt jotenkin esiin. Siihen kun vielä tempaisen taiteen yhtenä kultuurin muotona. Vaatisi se melko vahvan kirjan kirjoittamisen! Joten, epäilen; että olen ymmärtänyt tuon sanan väärin? Mutta se mitä kyseinen termi nyt sitten vaikuttaa Hengellisissä asioissa. SEN VAIKUTUKSISTA OLEN VARMA! YHTÄ VARMA OLEN SIITÄ, MIKSI TUO SANA, MUIDEN MERKILLISYYKSIEN JOUKKOON TUOTIIN!!! Uskoit tai et???!!!

Kirjoitin jollekin linkille, että Suomen Hengellinen elämä on niin sekaisin, ettei niitä paljon sekaisemmaksi saa. Olettamukseni oli väärä! Muutama yö Internetissä toi lisää tietoa.... Jokusia juttuja otettiin paperille. Useat luettiin, missä milloinkin. Kun nuo seikkailut maksaa. Ei siellä nyt kovin paljon uskalla olla. Kun nytkin on sellainen tilanne, että puhelinlaskut ovat sitä luokkaa, etten niitä ainakaan minä maksa! Kun tuo kiertely vaatii; puhelimen kytkennän tähän vanhaan toosaan, joka sekin antaa merkkejä vanhuudestaan. Voi räjähtää, hetkenä minä hyvään! No, nämä puljut, missä kävimme. Heillä tuntuu olevan rahaa. Laitteet viimeistä huutoa. Kotisivut tekee eräs maallinen yritys. Ja tietysti pääsee mainostamaan itseään noilla sivuilla, jotka pitäisi olla Hengellisiä. Osan niistä nyt juuri ja juuri voi kirjoittaa pienellä hoolla: Suurimman osan NIMET: ARMOTTA: EPÄHENGELLISIÄ!! Selvyyden vuoksi mainitsen, että kyllä siellä henget asialla ovat. Valitettavasti vallan eri henget, kuin noiden järjestöjen nimet äkkiseltään antaa ymmärtää. NÄIN OLLEN: SUOMEN HENGELLISEN KENTÄN SEKOITTAAKSEEN IHAN MITEN HYVÄÄN, OVAT RAJATTOMAT.!!! Kait sieltä jostain rajakin vastaan tulee. Mutta nuo rajat ovat Jumalalla hallussaan ! Missä ne tulevat esteeksi? Sen näyttää aika!

Nyt olen linkeillä sotkenut kristillisiä vapaita suuntia sellaisiin ilmiöihin, joita niissä kuulemma olekaan... Todellisuudessa en ole sekoittanut esim Helluntailaisia yhtään mihinkään. Sen ovat tehneet tämän suuren karismaattisen liikkeen jäsenet ja kirkon Suomea kiertävät julistajat! En minä! En niitä nyt ihan kaikkea kerro, mitä tietooni saan. Paljon olen itse nähnyt! Itse kokenut! Mutta nytkin, kun en enään pääse liikkumaan. Erilaisilta Internet sivuilta löytyy vapaitten suuntien sisällä olevien henkilöiden keskusteluja. Usein mainiten mihin kirkkoon kuuluvat! Mitä heidän kirkkonsa pappi tai pastori on puhunut ja touhuillut.
Näissä on nimet alla! Yksinkertainen juttu. Nimen jälkeen tutkia. Henkilön muut tiedot! Muunmuassa: mistä päin Suomea henkilö on ja mihin kirkkokuntaan hän siellä kuuluu!
Näitä voi lukea, kuka tahtoo. Minä näitä nyt vain kirjoittelen siitä syystä, että suurella osalla Suomen kansaa ei ole edes tällaista toosaa käytössään, joka meillä nyt on. Että, jos joku näitä sivuja kopioisi yli oman tarpeen ja antaisi niitä sukulaisilleen ja tuttavilleen Niin sitten tämä köyhempi ja kurjempikin väestö, joka kaikista lähinnä omaa sydäntäni on! Saisivat jotain TOTUUTTAKIN TIETÄÄ! Helluntai herätysliike on yksi kristillisistä liikkeistä. Sieltä suurimmasta päästä, jäsenmäärällä mitattuna.
Suomessa Helluntai kirkkojen takaovi vetää! Tämän mainitsi eräs Helluntai kirkon ns. kiertävä saarnamies. Omissa kirkoissaan "omilleen". Kaippa hän nyt sitten tiesi, mitä puhui. Kun kukaan kirkossa asiaan ja melko kovaan saarnaan puuttunut!

Muutama vuosi sitten kierteli eräs Helluntaikirkon kiertelevä julistaja sellaisella sanomalla. Että ei kuulunut yhtään Aaamen huutoa! Halleluja huudoista puhumattakaan. Tämän miehen tunnen hyvinkin pitkältä ajalta! Kertoi siinä saarnansa lomassa, että eräässä kaupungissa Herra oli kehoittanut miestä poistumaan välittömästi saarnan jälkeen! Julistaja noudatti ohjetta... Myöhemmin selvisi, että eräs porukka oli valmistautunut hakkaamaan ja tappamaan miehen, kokouksen jälkeen! Kaupungin nimenkin hän kertoi. Ja paljon muuta! Katsokaa! Näin hienovaraisesti esitän asioita. Joita voisin kertoa vaikka kuinka paljon ja hyvinkin tarkasti! Enkä rikkoisi mitään lakeja. Näitten saarnamiesten kasetit eivät kierrä TEOSTON kautta. Senkun ostiskelee noista tilaisuuksiista, ken tahtoo. Täysin vapaata riistaa!

ns.Vapaissa suunnissa on vanhemmistoveljet jokaisessa kirkossa omansa. Heidät valitaan kirkon jasenistön kokouksissa äänestyksellä. Siis aivan samoin kun minkä hyvänsä järjestön tai yrityksen, yhteisön jne johtokunnat. Näiden kirkkojen vanhemmistoveljet ovat jostain merkillisestä syystä. ns. yläluokkaa. Heillä on toinen toistaan komeammat ammatit.
Koulutettuja, liikemiehiä ja mitä nyt sitten tuohon hieman parempaan porukkaan kuuluukin. Heillä ei ole Hengellistä tietoutta vähääkään! Heistä kyllä aina joitain on jokaisessa tilaisuudessa. Valheprofetioita ei paljasta kukaan. Kun heistä nyt, syystä tai toisesta joutuu joskus puhujan paikalle. Osaavat tietenkin lukea Raamattua ja piste!
Vanhemmistoveljet ovat kirkon korkein päättävä elin. Heidän olisi jokaisen pitänyt poistua kirkoista muutamiksi vuosiksi ja antautua ainoastaan Jeesuksen opetuksen alle. Jeesus on opettaja ken sinne nyt sitten itsensä rukoilee? Joutuu hän Jeesuksen kouluun ja koulutukseen. Hengelliset asaiat, mikäli ne nyt aidosti kiinnostavat. Rukoillen henkilö sitten myös antaa itsensä otolliseksi eläväksi Uhriksi JUMALALLE! Eikö niin? Onko jotain epäselvää? Jaaha...Jatketaan. Kun näissä kirkoissa ei näin tehdä. Vaan lahkoudutaan.
Maallinen virka ratkaisee kirkon vanhemmistoveljien valinnan. Kaksi VIRHETTÄ! Ehdolla ovat maallisia pontevia poikia; vähän joka alalta! Sitten ehdotusten jälkeen suoritetaan salainen lippu äänestys: TOINEN VIRHE! Joissain kokuksissa on tuotu ehdolle nimi, joka tietäisi HENGELLISTÄKIN ASIOISTA JOTAIN. Ovat kohteliaasti kieltäytyneet. Sitten on sattunut niin, että porukkaan kuitenkin on joku AITO HENGELLINEN MIES hieman painostuksen alla menemään. Ja hankkinut leipänsäkin muulla, kuin kirvesmiehen hommilla. On eronnut tehtävästään hyvinkin nopeasti! No, jo on kummallista! Noi kokoukset ovat sellaisia tilaisuuksia; joista voisi aivan suoraan nimet muuttamalla tehdä erittäin hyvän tragikoomisen näytelmän. Referoida, siis lyhentää ne pitäisi. Kun ne kestävät parhaimmillaan yli puolen yön! JA AIVAN TURHAAN!
Kun kerran nuo kirkot nyt rakentuvat näin. JUMALALTA TAI JEESUKSELTA EI KYSELLÄ MITÄÄN! KEITÄ HERRA EHDOTTAISI KIRKON NOIN VASTUULLISIIN TEHTÄVIIN! Se vaatisi, kirkon koko porukalta, jonkin asteisen paaston ja jatkuvan rukouksen. Kukin porukka vuorollaan rukoilisi niin, että tuossa kirkossa olisi sitten paikalla rukoilijoita yötä päivää. Tai ainakin tiettyinä kellon aikoina. Näin toimivat Apostolit! Näin toimi Jeesus öisin! Saadakseen tietää isänsä tahdon seuraavaa päivää varten. Ymmärsivät olla ajoittain hiljaa, että mahdollisen vastauksenkin kuulisivat ! Onko sinun Raamatussasi jotain tällaista ? Jeesuksen rukoukset tulivat kuulluiksi Taivaassa Hänen kuuliaisuutensa tähden! Todistaa Raamattu!

Ja sitten tommoinen kirkko on Hengellinen koti? Hengellisyyden saa huitaista heti pois! Ja kodiksikin se on aivan liian riitainen ja kuiva paikka. Ainakin minulle! RAAMATUSTA EI POHJAA KOKO ORGANISAATIOLLE! Poikkeuksiakin löytyy. Mutta niissä on tehty sitä ennen täysremontti! PAASTON JA RUKOUKEN AVULLA! Eräissä tietämissäni paikoissa hyvinkin pitkään! JUMALA on lähettänyt kirkkoon oman pappinsa! Poikkeksetta henkilöllä on synnynnäinen karisma. Ja sellainen voitelu. Että napinat lähtee! Kirkoista poistetaan kaikki muut tilaisuudet; ainoastaan rukouskokouksia. Päivät ja ajat ilmoittaa Jumalan valitsema pappi! Ennemmin tai myöhemmin tuo johtaa HERÄTYKSEEN: Ja NÄIDEN KIRKKOJEN JOHDOSSA EI OLEKAAN , KUKA SATTUU! SIELLÄ VOI ISTUA VAIKKA ENTINEN PULIUKKO!

Koko ajan toistan samaa: KIRKOISTA POIS! JA ÄKKIÄ! SANOUDUT NIISTÄ IRTI NIIN, ETTEI SINUSTA LÖYDY HEIDÄN PAPEREISSAAN MUUTA MAININTAA, KUIN ETTÄ OLET ERONNUT! HETI TÄMÄN JALKEEN RUKOUS JEESUKSELLE:
"Tahdon päästä Sinun opetuksesi alle! Jeesus, Sinun kouluusi! Annan kaikki valtuudet itsestäni Sinulle! En jaksa roikkua Sinussa! Anna Jeesus minulle ymmärrys, etten edes yritä. Vaan roiku sinä minussa kiinni ! Tee kohdallani; aivan niinkuin hyväksi näet! Kiitos Jeesus, että otit minut vastaan! Kiitos Jeesus, että pääsen Helmoihisi turvaan! Ja koulussasi, USKOSTANI tulee Jumalle kelpaavaa USKOA! Kiitos, Herrani Jeesus! Tahdon oppia tuntemaan Sinut paremmin! Tiedän, että vain sinä voit vahvistaa uskoani! Vaikka, Jeesus, Armossasi salaat minulta tulevat päivät! Rakkaudestasi sinä kuitenkin kaiken minunkin kohdallani teet! Ettet minua laumastasi menettäisi! Kiitän, Jeesus, että olen itse valintani vapaaehtoisesti tehnyt, kun olen asiasta saanut kuulla!"

Tämä Rukousvinkki ei ole mikään kaava! Ei DOGMI! Tämä on vain neuvo! Voit suorittaa tuon huomattavasti lyhyemmin, aivan omin sanoin! Yksinäisyydessä ja ääneen! Vihollisen on kuultava tämä RUKOUS! Ja uskon elämäsi muuttuu! HÄVITÄ ET VOI MITÄÄN! KAIKKI TULEVA TÄSTÄ ETEENPÄIN ON VOITTOA!!!!
JA HETI PERÄÄN RUKOUS JUMALALLE! KATSO: Room, 12:1. Tuon jakeen mukainen rukous! Jumalalle. Tutustut jakeeseen huolella. Ja aivan omin sanoin rukous. Kaikki jakeessa olevat asiat huomioon ottaen! PYHÄ HENKI OPASTAA MIELELLÄÄN JA VARMASTI! JA tämäkin rukous yksinäisyydessä ja ääneen! Myös tämän rukouksen on vihollisen kuultava ! Tämän parempia SUOJIA, ETKÄ OPETUSTA SAA MISTÄÄN!!! JA SANON VIELÄ, ETTÄ ON KIIRE! HUOMATTAVASTI KIIREEMPI, KUIN LUULETKAAN!!! USKO TÄMÄ JA PIDÄ TÄSTÄ KIINNI! KUN OLET NÄMÄ ITSE OMALLA KOHDALLASI TEHNYT ! KERRO NIISTÄ SUKULAISILLESI JA YSTÄVILLESI VÄLITTÖMÄSTI! JOS TÄMÄ EI OLE KAIKISTA TÄRKEIN ASIA TÄNÄ PÄIVÄNÄ JOKAISELLE? SITTEN EI MIKÄÄN! TEHKÄÄ RAKKAAT YSTÄVÄT; VALINTANNE PIAN! AIKA KÄY VÄHIIN!
En tunne teitä! En saa tästä mitään korvauksia! En kalastele teitä, muuhun kuin sellaisten SUOJIEN ALLE! JOITA ME TARVITSEMME! JA SELLAISILLE TIETOLÄHTEILLE; JOITA EI YKSIKÄÄN IHMINEN VOI TOISELLE IHMISELLE OPETTAA!!! ÄLÄ KYSELE KENELTÄKÄÄN NEUVOJA! JOS LISÄNEUVOJA TAHDOT? PYYDÄ SITTEN JUMALALTA PYHÄÄ HENKEÄ JA TAIVAALLISTA VIISAUTTA! JA ASIA VAHVISTUU! IHMISET ESTÄVÄT TÄMÄN KAIKIN KEINOIN! TIEDÄN! VAIN JUMALA JA JEESUS VOIVAT ANTAA TÄHÄNKIN ASIAAN OMALLA TAVALLAAN VAHVISTUKSEN! ERI IHMISILLE, HIEMAN ERI TAVOIN! JOS LIIAN KAUAN MIETIT! TULEE VIHOLLINEN VÄLIIN! PIDÄ YHTEYS YLÖS! JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE; HÄNEN KOULUTUKSEENSA RUKOUKSEEN SINULLA ON TÄMÄN LUETTUASI AIKAA VAJAAT KOLME VUOROKAUTTA! JA SAMANTIEN VOIT TIETENKIN ANTAA ITSESI OTOLLISEKSI ELÄVÄKSI UHRIKSI JUMALALLE!!! TULOSSA ON NIIN KOVIA AIKOJA, NÄITÄ ILMAN EI SELVIÄ KUKAAN. JA NÄMÄKÄÄN EIVÄT VIELÄ OLE TAKUULIPPU TAIVAASEEN! MUTTA, KUN KUULIAISESTI HERRAA TÄMÄN JÄLKEEN SEURAILEE. Voi joku saada kerrottua asian lapsilleen sukulaisilleen jne, NIMITTÄIN JOS NÄMÄ RUKOUKSET TEET AIVAN VILPITTÖMÄSTI ! Tarkoitan tuollaista tietoista vilppiä. KAIKKI ME NYT MUUTOIN OLLAAN KAIKKEA PAHUUTTA TÄYNNÄ
TIEDÄTKÖ? SIELTÄ....TAIVAASTA KAJAHTAA MAHTAVA VOIMA ! JÄNNITTÄVÄ ELÄMÄSI ALKAA! JUMALA SINUA MATKALLASI SIUNATKOON! SAMOIN PERHETTÄSI!

1980 luvun puolivälin jälkeen Jumala antoi valtaa Saatanan vahvemmalle joukolle myös Suomessa! Tuota ennen, kaikenaikaa oli nuoria, jotka koontuivat toistensa kodeissa. Heille ei merkinnyt mitään; mistä kirkoista kukakin oli?! Kiertelin noissa nuorten Hengellisissä nyyttikesteissä. He pyysivät minua sinne. Roikkuivat rääsyissäni. Ja sanoivat, että sinun on tultava mukaan! Vanhin poikani oli heitä vanhempi. Vaari nyt vain piti saada mukaan. No, sain kuitenkin katsella, mitä noissa tilaisuuksissa tapahtui! Huomasin: Jeesus antaa nuorten olla nuoria....Mutta niihin laskeutui Pyhä Henki! Tuntui kuin nuo kämpät olisivat olleet yhtä selkamelskaa. Ranskanperunat paloivat uuniin. Ja tytöt yrittivät tehdä keittiöhommia. Kukaan ei tuntunut hermostuvan jos joku meni pieleen! Heillä oli hauskaa!
Tuli hetkiä, että rukoiltiin, jonkun ehdotuksesta. Joku alkoi itkeä. Jollain oli myötäelämisen kyky! Ja nämä reagoivat. Nuorilla oli ja on nuorten ongelmia. Näissä pienissä piireissä murrosiän erilaisita ongelmista kärsivät saivat kuulla, että kaikilla oli aivan samoja ongelmia! Hän ei ollutkaan ainut! Jotenkin muista poikkeva! Se auttoi! Joku tiesi kertoa, että Rukous auttaa jne. YHDEN RATKAISEVAN VIRHEEN NÄMÄ JUMALAN TULTA PALAVAT NUORET TEKIVÄT! HE EIVÄT KATKAISSEET SITEITÄÄN KIRKKOIHIN! KUN minä muiden mukana aloimme viedä Jeesukselta saamaamme Sanomaa: Jokainen uudestisyntynyt HETI Jeesuksen KOULUUN! JUMALA ON ANTANUT SAATANAN VAHVEMMALLE JOUKOLLE VALTAA MYÖS SUOMESSA! KIRKKO - OPILLA, RAAMATTUA LUKEMALLA. Ette yhden yksikään tunnista tätä porukkaa! VAAN USKONNE MENEE, ELLETTE HETI LÄHDE JEESUKSEN KOULUUN! Olen tämän kertonut, uskoakseni näillä linkeilläkin, jos olen; niin sitten olen. Sieltä voi sitten alkupäästä lähteä linkkejä pois! Tai jotain muuta varten...En tiedä.
Kirkoissa ei opetettu tätä! Että kirkoissa ollaan aikansa. Ja sitten Jeesuksen Kouluun jossa Raamattu 1930 luvun; MUUTTUU KÄYTÄNTÖÖN! YKSINÄISYYTTÄ! TYÖN KAUTTA KOULUTUSTA! Ja nuo valtavat luopumukset joita jatkui Suomessa useita vuosia oikein huminalla. SYY; EIVÄT OLLEET KUULIAISIA JEESUKSEN KEHOITUKSELLE! JA VAJAA KOLME VUOROKAUTTA. JUMALA PAISKASI LUOPION PAIKALLE!
Vaikka nuoret minuun luottivat ja olin heidän kaverinsa. Kun tämän heille kerroin; he eivät enään uskoneetkaan! OVAT LUOPION TEILLÄ! VANHIN POIKANI SAMASTA SYYSTÄ ! EI USKONUT BIOLOOGISTA ISÄÄNSÄ! VAAN NOITA PUOSKAREITA;jotka eivät mitään tienneet! VIELÄ VÄHEMMÄN NYT! JOS SUOMESSA OLTAISIIN NOUDATETTU JEESUKSEN ANTAMAA OHJETTA. OLISIVAT kaikki noudattajat Jumalalle kelpaavassa uskossa! Niinpä 90 luvun alussa tuli Jumalalta profetia:
"Minä Jumala alan kurittamaan Suomen kansaa tosimielessä! Siitä syystä, että Suomesta ei löydy Minulle kelpaavassa uskossa olevia ihmisiä, Minulle riittävää määrää!"
KURITUS ALKOI ! Piakkoin päättyy! Tämä profetia....Jeesuksen antama Sanoma....Aivan sama kuin olisi puhunut seinille! Sillä erolla, että seinät eivät lyö hanttiin. Kuka itkee, kuka ei? Mitään ei kuitenkaan opittu! Tuskin monet ehkä näkivät, mitä tapahtui! Koska Helluntailaiset jaksavat pullistella edelleen! Ja heidän porukastaan lensi luopion paikalle eniten! Tiedätkö miksi? He eivät tiedä kuinka valtavat määrät heidän kirkoissaan on luopioita! Nuoret soittavat Heavy Metalli Rokkia sellaisella ryninällä kirkkojen tiloissa...
Noi katujätkät, joiden nyt eiluulisi paljon muuta tietävän, kuin jonkin korvikkeen ja viinipullon hinnan ja sosiaalitoimiston aikakin on lapulla.
Nämä karpaatit tulivat minulta kysymään:
"Miksi Helluntai kirkossa ja Vapaakirkossa soi sellainen Rokin räminä, että pihalle kuuluu? Eihän tommonen musiikki kirkkoihin sovi? Mitä nyt on tapahtunut?"
Nämäkin, ikänsä juoneet katujen kasvatit tiesivätkin jotain muutakin! Että sillä tavalla! Olin kummassakin mukana. Sain Jeesuksen antaman Sanoman henkilökohtaisesti, suoraan Jeesukselta. Kuin myös Jumalan antama Profetia tuli myös minullekin. En tietenkään ainut....Kysymyksessä oli kummassakin tapauksessa koko Suomi. Minä nyt en paljonkaan mielestäni voinut tehdä. Sen tein, mihin Herra kuljetteli! Niitä täytyi olla valtava määrä, jotka nuo SANOMAT saivat!!! Lopputulos kummassakin tapauksessa JÄRKYTTÄVÄ!!!

Vanhan Testamentin puolelta löytyy tällainen kohta: "Minä, Jumala, tulen lopun aikoina laskemaan väkevän eksytyksen; niitä varten, jotka eivät tahtoneet totuudessa seurata Herraa. Ettei heillä ole, millä itseään puolustavat!"

Tämä toteutui näin laajalti Suomessa! Herra sana tarkoittaa tietenkin Jeesusta, koska Jumala puhuu lopun ajoista !

Toinen poikani, joka on nuoruus iässä jätti elämänsä Jeesukselle joitain aikoja sitten! Uudestisyntyi. Ja rukoili välittömästi nuo kaksi rukousta. En tiedä millä sanoin. Mutta tuloksen näen! Toimii! KIITOS JA KUNNIA OLKOON JUMALAN!

Rakkaat lähimmäiset! Vaikuttaa nyt liian hiljaiselta! Ei voi olla näin hiljaista! Nyt näitä linkkejä kopioimaan, niin paljon kuin on mahdollista! Ja tulostus harvemmalla rivivälillä! On huomattavasti helpompi lukea ja tutkia! Sitten ne, jotka eivät enempään kykene, niin Internet osoitteemme, sähköpostiosoite jne. Paperille ja monistaa sitten niitä. Maininnalla, että kaupunkien kirjastoissa on tietokoneet ja opastajat. Ei tarvitse muuta kuin osoite nyrkissä painella kaupunkien pääkirjastoihin! Nyt vain urakalla ja porukalla avaamaan tietä veljille ja sisarille. Jotka sieltä jostain pian alkavat saarnata. Uskon, että käyttävät sähköisiä viestintä välineitä. Muutoin ei ole mahdollista, että kaksitoista Jumalan palvelijaa Evankelioi koko Suomen! Ja se on viimeinen kerta! Tietoa ei saada joka kulmille, ellei noita saarnoja ja jo näitä levitä eteenpäin! Tässä nyt ei ole arvojärjerjestystä. Joka jakaa tekstejä, mihin sitten Herra johdattaakin. On Jumalan Palvelija. Jokaista Jumala tarvitsee! Et ole ulkopuolella Jumalan suunnitelmista! Ohjeet tulevat Jumalalta voipahan tulla Jeesukseltakin. jos Hänen Opetuksensa alle olet mennyt? Koulutus alkaa välittömästi! Ja nyt näyttää siltä, että enään ei olla yksinäisyydessä sellaisia aikoja kuin esim. minä ja monet muut! Poikani, joka tossa nyt lähinnä on, kun en kulkeen pääse. Näyttää liikkuvan yllättävän paljon. Ja melko vaikeissakin paikoissa. Muistellen omaa liikkeelle lähtöäni!

Laskeskelin tossa noin ihan summamutikassa. Mitä tällä vanhalla louskulla tulee printtaus maksamaan arkkia kohden. Paperi maksaa muutaman pennin kappale. Väri tähän koneeseen. Sähköstä en tiedä. En päässyt kuin 50 penniin arkki. ja senkin pyöristin ylöspäin. Siis sata arkkia olisi 50 markkaa. Näin kalliiksi se ei voi tulla sinun koneellasi, jos tälläkään !

Jokatapauksessa uskon , että Jumala on jonkinlaisen verkoston laatinut. Minun ja meidän käsi ei pitkälle ulotu! Mutta Herran käsi ei ole liian lyhyt mihinkään! On niin vakavista asioista kysymys ja niin lyhyestä ajasta! Toisekseen, joka päivä kuolee ihmisiä. Mistä me tiedämme. Minkä tekstin kautta Jumala kullekin puhuu. Kun ryhtyy työhön oppii aika nopeasti Pyhän Hengen johdatuksen ja Jeesuksen ja Jumalan ajoituksen! Yksi linkki oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Tuottaa huomattavasti enemmän satoa, kuin tuhat lappusta vääriin paikkoihin ja oikeisiinkin paikkoihin väärään aikaan. Tein tuota työtä useita vuosia, joten en tässä nyt mitään arvele. Vaan noiden vuosien aikana tulleiden kokemusten pohjalta. Se siitä. Edellä kerrotut linkit omaan elämään ja käytäntöön! Ja Herran johdatuksessa matkaan! Huomaat, ettei se nyt taidakaan Herran silmissä ollakaan niin vähäpätöistä hommaa. Kuin inhimillisesti luulisi. Jokainen lenkki ketjussa on tärkeä! MYÖS SINÄ!!!! KIITOS JUMALALLE SINUSTA ! Tännepäin ei tarvitse kiitellä! Ei kysellä lupaa mihinkään. Kaikki sivut ja äänitteet yhdessä ja erikseen aivan jokaisen kohdalla. Ei ole suojattu millään lailla!!!! ANTAA PALAA ! ! ! ! Ettei nyt kukaan väärin ymmärrä?! En kehoita ketään lähtemään suin päin mihinkään! Vaan Herran eteen vaikka hiljaa makailemaan. Aika löytyy! Olen varma! Ja siinä viipyen saa jokainen ohjeet ihmeellisellä tavalla! Asioiden tärkeys järjestys muuttuu! Jotkut asiat ja krääsä menettävät kokonaan merkityksensä. Anna HERRAN TEHDÄ TÄMÄ TYÖ!
On hyvä mainita yhdistyksen nimi kokonaisuudessaan, siinäkin tapauksessa, että otat kopioita vain yhdestä linkistä! Jokin kirjoitus ilman mitään nimeä, voidaan tulkita kenen hyvänsä kirjoittamaksi! Eikö niin? Tämä yhdistys on Jeesuksen! Ei meidän ! Myöskin Jumala on näiden linkkien takana, ellet muuta asiasiltöä ! Jos muuta kysyttävää tästä asiasta? Soittele tai lähetä sähköpostia! Jos lähetät sähköpostia olisi hyvä, että jättäisit puhelinnumerosi. Kun tämä kone reistailee. Ettemme pysty lähettämään aina sähköpostia täältä tällä "vanhuksella". Niin voin tarvittaessa soitella sinulle! Jos tarvitsemme puhelin numeroasi. Koodaamme sen niin, ettei siitä ota kukaan muu selvää! Mikäli emme tarvitse. Tuhoamme! Tuhoamme myös kaikki sähköposti viestit, vaikka pidemmät printtaammekin! Sen jälkeen ne tuhotaan! Muutamia Internet osoitteita ja yhteystietoja meidän on ilman muuta säilytettävä. Vaan en paljasta, en edes vihjaa. Miten ne häviävät! Ja kuitenkin ne on tallessa! Aivan samoin voi käydä esim. minulle. Yöllä kirjoittelen vielä täällä. Huomenillalla minua ei ole missään! Yksikään rekisteri ei tiedä olinpaikkaani! He tietävät missä nyt olen. Jos tahdon; Huomen illalla heillä on vanhentunutta tietoa! Hyvin yksinkertaista. Mutta hyvä tietää jokaisen Jeesuksen seuraajan. En nyt oikein usko, että minun täytyy itseni hävittää... Koskaan ei tiedä. Tässä yhdistyksessä tiedetään miten toimitaan, jos Herra kehoittaa, Tuntuu aika hurjalta. Kaukana ei se aika ole, kun uskonvainot alkavat. Ja hyvissä ajoin kannattaa mennä Jeesuksen koulutukseen ja antaa ehdoitta Jumalalle itsensä. Uskovia tapetaan, kidutetaan, vedetään oikeuksien eteen, vankiloihin jne. On merkillistä, että oltuani Jeesuksen koulussa. Olen siellä tietysti edelleen. Kuin myös Jumala tarttuu hyvinkin nopeasti touhuihini. Niin, että minulle opetettiin ja koulutettiin lopunaikoja varten. Ne tulivat tuon koulutuksen kautta niin tutuiksi, etten ymmärrä niitä edes pelätä! Luin valtavasti kirjoja muun ohessa myös maista joissa oli uskonvainot. ent. Neuvostoliitto ja useita Euroopan kommunisti maiden uskon vainoista. Miten heistä jotkut pysyivät koko ajan pois vankiloista. Vaikka uskovien etsintä oli niin kovaa ja ahkeraa. Heitä annettiin ilmi... Ei auttanut! Kaikki perustui siihen, että he olivat käyneet Jeesuksen koulutuksen! Ellei? Jokainen olisi ollut telkien takana. Kyllä ne sitten ylhäältä käsin valitaan. Kuka joutuu kokemaan Marttyyri kuoleman. Ja muut jutut. Ja ketkä sitten viimeiseen asti ovat kaupungeissa ja maaseudulla.
Tämä nyt pitäisi ymmärtää, että näihin tullaan! En nyt pyri pelottelemaan sinua! En ketään Vaan kerron vain sen minkä Raamattukin! Ja nyt kun olen ollut Jeesuksen koulutuksessa joitain aikoja. En sano vuosimääriä. Eivät merkitse mitään. Mutta ihminen on kummallinen otus. Näkee ja kuulee aivan järkyttäviä asioita maailmalta ja Suomestakin! Niin, ei! Tossa vain rehvastellaan. Vaikka SUOMEN asiatkin ovat aivan sekaisin. Uskotaan, että tulee paremmat ajat! Noususuhdanteet! Eivät tule enään mihinkään!!! Alamäki jatkuu ja hurjana!
Olemme Ilmestyskirjan puolella olleet jo jonkin aikaa. Suomi vieläkin hieman jälkijunassa. Amerikassa Euroopan maissa tapahtuu ja on tapahtunut jo aikaa sitten asioita, joita Jumala Armossaan antaa Suomen kansan vielä odottaa! Jumala tekee nyt kaikkensa, että hän saisi Suomalaisia taipumaan Tahtonsa alle! Kun tämän kaiken näkee. Ken nyt sitten näkee Tuntuu uskomattomalta! Jumalan Rakkaus tätä kansaa KOHTAAN!

Jeesuksen
Opetuslapset ry.

Internet Osoite:


http://personal.inet.fi/yhdistys/jeesuksenopetuslapsetry./

Sähköposti Osoite:


jorma.oksanen@jeesuksen-opetuslapset.inet.fi

Puhelin:


02-6412512

Pankkiyhteys:


Porin Seudun OP. 570081 - 443980