Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Seurakunnat hoi!

Menin erääseen pieneen kaupunkiin Suomessa, jossa en ollut koskaan käynyt. Kesäaika ja kaunis ilma. Katsastelin siinä keskustassa tilannetta laukku olkapäälläni, jossa oli Hengellisiä lehtisiä = traktaatteja ja joitain lehtiä. Pyrin saamaan selville, että miksi sinne tulin? Jaoin siinä muutamille ohikulkeville traktaatteja ja seurailin reaktioita. Sitten tuli eräs pariskunta. Annoin myös heille traktaatin. Ja koitin siinä luoda samalla jotain sananvaihtoa...Rouva paukautti vihaiseen sävyyn:
"Oletko sinä niitä uskovaisia, jotka itsensä roviolla poltti?"
Yritin selittää, etten tiedä mitään ja olen... Poistuivat. Aloin ottaa asiasta selvää. Ja nopeasti sainkin. Pariskunta Helluntai kirkon jäseniä olivat langenneet ja alkaneet juoda. Heidän juomisensa kiiri kirkon johdon tietoon. Pari viikkoa juotuaan he olivat tehneet parannuksen Jumalan edessä ja kun asiat Jumalan kanssa tulivat kuntoon. Alkoi Pyhä Henki toimia, ettei tarvinnut juoda. Kun tulivat fyysisesti kuntoon, menivät kirkkoon ja saivat kuulla, että heidät on eroitettu kirkosta. ISKU VYÖN ALLE!
Reaktio selvä: Takaisin juomaan ja kiivaasti. Nyt syynä suunnaton viha ja pettymys jne Eivät päässeet enään siitä yli vaan juominen jatkui ja lääkkeet tulivat mukaan ...Keitos oli enemmän kuin valmis. Tekivät yhteistuumin melkoisen kokon ja heittäytyivät yhteisellä päätöksellä liekkeihin! Tapauksen kulun kertoi kirkon talkkari, entinen holisti. Tapauksen todisti rikospoliisin tutkimukset, jotka luin lehdistä. Liiankin tuttuja tapauksia minulle. Aivan liikaa näitä tiedossani!

Toinen kaupunki, kirkkokunta sama. Nainen, psyykkisesti hieman sairas. Joku kompastus ja viinaa. Sen verran julkisella paikalla, että joku näki asiakseen ilmoittaa tapauksen kirkon 'johdolle. Erotettiin! Nainen ei kestänyt tuota iskua! Tuskin kevyempääkään. Tappoi itsensä! Näin kirkot pideträän puhtaana! Minä olen sanonut ja sanon taas; noissa kirkoissa on laumoittain langenneita ihmisiä kirkon sisällä. He eivät ole alkoholisteja. Eivät kai he lankeemuksessakaan ala juoda. Mutta sitä haukkumista. Papit vanhemmistoveljet ja muut uskovat saavat kyytiä. Tietysti kylvävät tätä penkeissä. Valtavaa katkeruutta ja vihan sappea. Myrkyttävät koko porukan tuo nimittäin tarttuu ja leviää nopeasti. Tunne herkkä, kuten minä tunnen tukehtuvani. Pakko poistua. Näitä ei eroteta! Ei sanota edes, että menisivät pariksi viikoksi kotiin ja tulisivat sitten, kun ovat kunnossa! EI !!!

Siis kirkon ulkopuolella juova henkilö erotetaan. Kirkon sisällä olevia myrkyttäjiä ei! Oikeustajuni on pettänyt tähän asiaan niin monta kertaa, etten edes muista. Olen suuttunut niin äärettömästi! Ja kun tuollainen tapaus tulee, niin reakoin yliempaattisena kaverina! Ja karismaa löytyy! Papit ja pastorit seinää vasten! Ja siinä ollaan hiljaa ja kuunnellaan kun minä sillä tuulella saarnaan! Aivan edellä kerrotuin perustein! Ei mene perille!
En ole tätä milloinkaan ymmärtänyt! Enkä tule milloinkaan hyväksymään! Oikeuden tajuni on tässä asiassa varmasti oikea! Eikä muutu! Sellaista selittäjää ei ole! Eikä tule!

Sitten eräs merkillinen ilmiö koskien kaikkia kirkkoja. Joku on nähnyt, että jossain avioliitossa on vaikeuksia. Liitto alkaa repeillä esimerkiksi. Teistä laupiaista joku näkee tämän tilanteen tai jonkun muun. Te viette kirkkoon esirukous pyynnön kertoen nimet. Tapauksen niin hyvin kuin tiedätte. Ja koko kirkkoväen kuullen! TÄMÄ ON JUORU! Kuulitko? TÄMÄ ON JUORU!!! Tällä tavoin et paranna yhtään asianosaisten vaikeuksia, vaan aivan päinvastoin; VAIKEUTAT ENTISESTÄÄN! Jos ja ken tällaisen tapauksen uskovalle näyttää; se on yhtä kuin Herran kehoitus sinulle! SE ASIA KUULUU SINULLE! SINÄ PAINELET KAMMIOOSI JA RUKOILET JA RUKOILET! KÄYT SITTEN MINKÄLAISEN RUKOUSTAISTELUN VAATIIKIN! SITÄ SINULTA NYT KUITENKIN ODOTETAAN! EETKÄ HIISKU ASIASTA KENELLEKÄÄN! VOI KÄYDÄ, että rukouksien jälkeen sinulla on jonkinlaiset mahdollisuudet vaikuttaa tuohon asiaan! Vaikka kuuntelemalla. Toista osapuolta. Yleensä samaa sukupuolta olevaa, jos kyseessä aviopari! Se saattaa auttaa. Jos Herra on tapauksen sinulle näyttänyt, Hän myös tietää, että voit saada luottamuksen. Muutoin Hän olisi näyttänyt tapauksen jollekin muulle! Jos haluat vastuutasi paeta ja Herran kehoituksen kiertää. Voit sitten viedä kirkon puhujapöntölle lapun:
"Eräässä perheessä vaikeuksia. Herra tietää asian. Pyydän heidän puolestaan seurakunnan esirukousta."
NÄIN! YMMÄRSITKÖ? No, etpä tietenkään...kun en osannut sitä nyt piirtää. Ja pastorit eivät tätä asiaa sinulle opettaa. Pitäisi olla itsestään selvyys..? Ninhän ne pitäisi! JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE JA NOPEESTI! SIELLÄ SELVIÄÄ NÄMÄ JA MONTA MUUTA ASIAA! JEESUKSEN KOULUSSA EI ESITETÄ KYSYMYKSIÄ! SIELLÄ ANNETAAN KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA! NIIHINKIN JOITA ET EDES KYSY!
Kannattaako valinta ? Siihen nyt ainakin kovin pyrin! Ei minun kirjoitusteni ja töherrysteni alle! VAAN JEESUKSEN KOULUTUKSEEN ! JEESUS ON OPETTAJA! EI YKSIKÄÄN IHMINEN! VÄLIKAPPALEENA HERRALLA ON HENKILÖITÄ! MUTTA OVAT KÄYNEET SUOMESSA AIKA VÄHIIN! HUOMAAN MÄ!

Kerron tähän erään tositapahtuman lyhennellen. Olen käyttänyt tätä kaseteilla Herra ei ole kieltänyt. Jos nytkään ei kieltoa tule? Rakas veli jos tietoosi tulee ja itsesi tunnistat toivon ja rukoilen Herraa, että ymmärtäisit oikein!
Lauttasaaren siltojen alta kompuroi eräs mies yhteen kaupunkiin, jossa oli HERÄTYS! Tämä rannoilta tullut juomari tuli Jumalan kiinni otetuksi. Ja antoi elämänsä Jeesukselle! Tuon kaupunkin yhdessä kirkossa, jossa Herätys oli. MUTTA.... Sitten alkoi kaatuilu ja kompurointi! Viina tietysti kuvioihin. Kaupungin lähettyvillä oli maalaistalo, jonka isäntä ja emäntä kuuluivat kyseiseen kirkkoon. He kokivat, että ottavat miehen hoiviinsa. Mies hortoili useita kertoja juovuksissa kaupungilla. Ja yhtä monta kertaa tuo isäntä ja emäntä kirkko matkallaan myös miehen näkivät! Emäntä kirkkoon. Mies autoon nopeasti. Uskovilta piiloon. Ja maalaisitaloon, jossa hänelle oli annettu oma huone ja tietysti ruoka ja muu. Eihän miehellä mitään ollut! Raamatun lukuajat pitenivät ja lankeemukset vähenivät. Uskovaiset eivät saaneet kirkossa tietää veljen toilailuista! Ero ja ARMOTTA, jos olisi tullut tietoon!
Aikanaan viina jäi kokonaan kuvioista pois! Jumala alkoi kouluttaa miestä käyttöönsä. Jossain vaiheessa hän kävi myös, Herran kehoituksesta, maallisenkin koulun. Ja sai paperit papin virkaan. Ja koulutus Jeesuksen ja Jumalan taholta tuli siihen pisteeseen, että NYT TUO JUMALAN PAPPI! Entinen "tenurantojen" kovan puoleinen rakuuna. Sai uskovaisen vaimon ja muutto toiseen kaupunkiin! Johdatus, erääseen kirkkoon. Löi paperit pöytään ja kysyi:
"olisiko töitä?"
Kyllä. Heti töihin! kirkossa jäseniä alle kolmekymmentä. Veli paukutteli ohjeet vanhemmistoveljille! Kirkkojen oviin ja lehtiin, seiniin...Ilmoitukset: Kirkossa kaikki tilaisuudet lopetettu! Ainoastaan rukouskokouksia pidetään! Päivät, kellon ajat. Joku yritti napista, että eihän niissä kukaan käy! Veli katsoi pistävällä katsellaan. Ja sanoi:
"Jos ei muut käy? niin minä ainakin käyn."
Juuri noina aikoina! Veljellä valtava synnynnäinen karisma! Näin toimittiin. Nyt en muista kuinka monta niitä alussa oli. Enkä muista tarkoin sitäkään kuinka kauan muutama henkilö siellä rukoili....Mutta jonain päivänä Taivaan ovet avautui! Tuo sanoma levisikin sitten jo ilman ilmoittelua! Väki lisääntyi ja lisääntyi! Rukoiltiin ja rukoiltiin. Koettiin jokaisessa rukouskokouksessa tämän jälkeen Jumalan ylösnousemus voimia ja nähtiin niiden vaikutus! Rukous muuttui ylistykseksi ja kiitokseksi! Väkeä lappasi ja liittyi seurakuntaan! TULI HERÄTYS!! JA VALTAVA!!! VASTAANOTTAJA ENTINEN PULIUKKO! NÄIN JUMALA TEKEE PAPPINSA KENESTÄ TYKKÄÄ KUNNIA OLKOON JUMALAN!!! Tunnen veljen. Kävin katsomassa Herätystä paikan päällä. Herätyksestä sai osansa eräs luterilaisen kirkon piiri, joka myös laajeni. Tuli uuden kirkon rakentamisen vuoro! Entinen kävi ahtaaksi! Jumala ei tee virheitä näissä asioissa! Tuo persoonallinen henkilö, piti ohjat käsissään ja suojasi HERÄTYSTÄ KAIKIN TAVOIN! RANNOILLA OLI IHMISTUNTEMUS KASVANUT! OIKEAT HENKILÖT OIKEILLE PAIKOILLE ILMAN ÄÄNESTYKSIÄ! KIRKKO NOUSI. Kun kävin siellä oli aktiivijäsenten määrä pitkästi yli kolmesataa. Tuolloin HERÄTYS PALOI TÄYTTÄ PÄÄTÄ. Olin muutaman päivän talkoissa tuolla kirkko rakennus vaiheessa. En tiedä paljonko tuli jäseniä! Jotain valtavaa se oli! Vastuut jaettiin ja Jumala siirsi vuosia sitten pappinsa lähetystyöhön ulkomaille! Siellä lienee edelleen! Jumala veljeä ja perhettään Siunatkoon! Missä sitten ovatkin! Kiitos JEESUS; ETTÄ SAIN NÄHDÄ TUON!

Ja kaikesta tästä kunnia JUMALALLE! Toivon, ETTÄ PYHÄ HENKI SAARNAA LOPUT!

Tutki nyt Raamattuasi. Löydätkö sieltä kohdan? " USKO, ILMAN TEKOJA ON KUOLLUT!"


Takaisin Pääsivulle.