Jeesuksen Opetuslapset ry. Pori

Saatanan palvojat Suomessa


Rakas ystävä! Joudun nyt puhumaan tästä aiheesta ihan omalla linkillä. Poikani löysi tietokoneella ns. purkista(modeemia käyttäen) melkoisen hivakan materiaalia Saatananpalvonnasta, Satanismista jne. Poika tulosti ne paperille minulle luettavaksi. Ja nyt tänä yönä Jeesus kehoitti lukemaan tuon aineiston.
Ensinnäkin Kirkon tutkija, teologina tohtori Heino, Poliisin Atari-ryhmä; ovat nyt lähteneet alueelle aivan väärällä tavalla. Termit aivan ihmeellisiä. 1993 Heino vielä epäilee Saatanan palvojien olemassa oloa järjestäytyneessä muodossa, kun Suomen lehdistössä oli Saatanan palvojien julkisia ilmoituksia ja isoja sellaisia. Lehden ensiaukeamalle 80-luvulla.
Olin 80- luvulla Pohjois-Suomessa eräässä paikassa puolitoista vuotta, tuossa paikassa oli 8 tuhatta asukasta. Sielläkin (kuin myös muualla) oli vähäsivuisessa lehdessä. Tuo Saatanan palvojien ilmoitus: Kokoontumis paikka, päivä, kellon aika ja lopuksi isoin kirjaimin TERVETULOA!
Ja nämä väittävät, että ne ovat salaseuroja, jengejä, joita on vaikea tutkia. Niinpä niin!
Varoitan kyllä rakkaudella jokaista: ÄLKÄÄ TUTKIKO! Mutta jokainen uudestisyntynyt, 30-Luvun Raamatun mukaisesti; Rukoilkaa välittömästi itsenne Jeesuksen kouluun. Jeesuksen koulussa ja vain siellä opitaan näitä asioita pikku-hiljaa. Kuka missäkin järjestyksessä. Jeesuksella on vain vapaaehtoisia seuraajia. Näin muodoin Opettaja määrää tahdin ym.
Jonkun aikaa uudestisyntymäni jälkeen. Eräänä yönä Jeesus mainitsi nimeni sisäiseen maailmaani. Kysyin ajatuksissani: "Mitä nyt?" Jeesus puhui näin: " Ihmiset eivät voi sinua pidemmälle viedä. Tiedät jo enemmän kuin opettajasi, mutta Minä voin. Lähdetkö Minun kouluuni ja opetuslapsekseni. Minulla olisi sinulle hieman töitä, mutta sitä ennen sinun pitäisi olla Minun opetuksissani jonkun aikaa."
Lupauduin heti sanoen ajatuksissani: "Eteenpäin maksoi, mitä maksoi! Minulla ei ole mitään menetettävää!" Taivaasta tuli välittömästi ns. kuitti! Tieto/lupaus kirjattiin ja olikin mahtava yö. Mielelläni en omia kokemuksiani puhu. Enkä saakaan puhua, kuin murto-osan. Ja nytkään en tiedä, miksi? Tottelen vain! Sitä ennen olin Herrani kehoituksesta lukenut useita satoja edesmenneiden Jumalan palvelijoiden kirjoittamia kirjoja. Erilaisten menetelmin Herra niitä järjesti. Kuin myös lukujärjestys oli hyvin tarkka.
Saatanan palvonnasta, riivaajista niiden ulosajosta oli valtava määrä kirjallisuutta tarjolla, mutta valiettavasti enemmän tai vähemmän epäraitista! Päin mäntyä! Lähinnä oikeaa oli Nousiaisen suomennos. Siinä kirjassa Nousiainen ottaa oikeuden selittää eri asioita omien kokemustensa pohjalta, Suomentamisen ohessa. Nousiainen oli tuolloin vielä multain päällä.

Varmin ja ehdottomasti oikein alku on rukoilla Jumalalta Armoa ja Pyhää Henkeä mennen tullen. Vaikka ajtuksin. Tilanteestasi riippuen. Ja jättää itsensä kaikkineen päivineen Jumalalle, sitä ennen. On oltava valmis luopumaan kaikesta, mitä sinulla NYT on. Pyhä Henki tekee sinusta syntisen jne. Ellei tästä aiheesta tule omaa linkkiä, niin ota yhteyttä jos niin koet ja haluat näistä tietää enemmän. Luottamus 100 % !

Nyt Heino ym. puhuvat aivan ihmeellisin termein?! esim. Pimeyden henkien "manaamisesta" ulos ihmisestä" Ei raamattu tunne tällaista termiä. Kenelle tällaiset valtuudet on annettu? Hän ajaa Saatanan Henkivallat Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä! Ja lähtö tuli. Olen nähnyt. En kerro nimiä, kun en ole heiltä lupaa kysynyt. Jotka Suomessa omaavat nämä Jeesuksen Nimen käyttö oikeudet. Enkä varmasti kaikkia tiedä, kun tämän tkeee "puoskari" ilman parempaa tietoa, niin Henki valehtelee tuollaiselle porukalle, kuin kettu näyttelee kuollutta.
Rakas ystävä, jos jonkun opin, tai mitä lienevätkin, nimen päättyessä logia tai sofia sanaan, niin pelkää ja karta! Raamattu sanoo näin: "Lopun aikoina Jumala tulee antamaan Saatanalle ja Hänen joukoilleen aina enemmän ja enemmän valtaa! Ja he tekevät suuria ihmeitä. Jopa niin, että Saatana tulee tempaisemaan tulen taivaasta."
Raamattu vain toteutuu, Ei raamatussa mainita, että Suomi olisi pois suljettu!
Keski-Euroopassa ja Amerikassa on Saatanan palvojien touhu ollut jo kauan sitten niin raakaa meininkiä, ettei tahtoisi todeksi uskoa.
Lapsia katosi! Eivät näidenkään maiden poliisit selville saaneet! Vaan maissa olevat nuoret lähetystyön tekijät. Mukana Suomalaisia.

Saivat lasten katoamiset selville ja saattoivat asiat poliisin tietoon!
Lapset joutuivat Saatanan palvojien rituaaliuhreiksi! Kun tämä tuli julki, niin ko. maihin on jo kauan tuotu lapsia Afrikasta, Aasiasta...
Vasta äskettäin näkyi kärähtäneen liiga, joka salakuljetti lapsia Kiinasta ja Japanista.
Ja tässä kaupassa liikkuu valtavat rahasummat. Jotkut joutuvat lapsipornon uhreiksi. Mutta valtavan suuri on se määrä, jotka joutuvat Saatanan alttareille.
Kunpa tappaisivat ensin; mutta kun Saatanassa ole mitään inhimillistä! Nämä uhrit viillellään ja viillellään...
Kuolevat hyvin tuskalliseen ja kivuliaaseen verenvuotoon! Kauhealta tuntuu kirjoittaa! Tämä on järkyttävää!
Ja eräs väittämä nurin:
Euroopan maissa, missä Saatanan palvontaa on harjoitettu sen eri muodoissa ties kuinka kauan. Kuin myös Amerikassa. Heihin kuuluu suurten tehdaskonsernien johtoa. Rikkaita liikemiehiä, menestyviä huipputaiteilijoita, jne. Menestyksen takana on Saatana. Ja häntä on myös toteltava. Heitä painostaa Saatanan vahvempi joukko! Eikä mitkään "Jengien" johtajat, niin kuin luin!
Voisin luetella heti tältä istumalta, satoja tuotteita, mitä kaupasta kassiisi pistät. Joidenka tuotteiden monikansallisten tehdaskonsernien johto ovat joukolla tukemassa Saatanan palvontaa: rahallisesti ja konkreettisesti mukana rituaaleissa!
Saatana pyytää ihmisuhreja ja myös saa!
Suomi liittyi EU:hun ja sitten EMUUN! JUMALAN VIHA LEPÄÄ EUROOPAN YLLÄ!
Ja sitä nyt kerätään kaikin mahdollisin keinoin Suomen ylle.

Minä sanon ja olen varma: JUMALAN VIHAA ON SUOMEN YLLÄ JO LIIANKIN KANSSA!
Puhun kyllä paljon Saatanasta ja hänen joukoistaan; näköjään vieläkin. Minun on se tehtävä. Mutta tässä muodossa, vaikka olen ihan hiestä märkä, kun Pyhä Henki suojaa/vahvistaa. Silti tulee huono olo.

Uudessa Testamentissa Jeesus sanoo näin:
"Joka ei ole minun puolellani; on minua vastaan! Joka ei minun kanssani rakenna: hän hajoittaa!"
Näin Jeesus jakoi ihmiset kahteen ryhmään. Siis, ellei joku ole kokonaan antanut itseään Jeesukselle ja pyri kulkemaan Hänen viitoittamaa tietään: tällainen henkilö palvelee Saatanaa! Vaikka sitten tietämättään. Raamattu ei kolmatta vaihtoehtoa tunne!

Rakas lähimmäinen, näistä linkeistä tulee niin pitkiä, että sinun kannattaa tulostaa ne paperille, jos sinulla on siihen mahdollisuus. On helpompi lukea ja syventyä. Ja vaikka useampia kopioitakin, jotta voit antaa sukulaisillesi/tyttärillesi. Asioilla on kiire. Ihmiset eivät tiedä näitä asioita. Herra säätää ajan. Kuinka kauan nämä asiat ovat yhdistyksen sivuilla. Ja sitten aiheet ja asiat voivat muuttua. Pysyvät kyllä Hengellisinä Totuuksina. Jeesus määrää kaiken. Tee niinkuin Hengessä koet!


Takaisin pääsivulle