Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Suomen kansaa viedään...

Pohjois-Koreassa on ollut pitkään kova nälänhätä! Pikästä aikaa tuli uutiset siitäkin, kuvien kera! Erilaiset avustusjärjestöt ovat vieneet sinne useita vuosia paljonkin ruokaa! Nyt paljastui, että nuo järjestöt jakavat viemänsä muonan ja valvovat tuon jakelun! Kun valvojat poistuvat maasta. Tulee maan sotilaat ja vievät nuo ruokasäkit omiin tarpeisiinsa! Ei ensimmäinen tapaus! Mutta ikäviä nuo ovat! Siellä on nimittäin kyllä väkeä ja lapsia laumoittain! Paikalla olleet väittävät, että ovat nälkäänsä syöneet toisiaan!!! Tämäkään ei ole outo asia, vaikka eivät ihmissyöjiä olekkaan! Tuo asia ilman muuta kiistetään jyrkästi! Ja sitten, huomaa, miten tekniikka pelaa! Viime yönä kaivoin teksti TeeVeestä ulkomaan uutiset! Tästä ei puhuttu enään mitään! Vaan kerrottiin, että Pohjois- Korean ja Etelä- Korean neljä vuotta kestänyt "mykkä koulu" päättyi! Ja ovat alkaneet neuvotella hyvinkin rakkaassa ja ystävällisessä ilmapiirissä! Pohjoinen tarvitsee Etelän apua!

Etelä antaa; mikäli rajat avataan reippaammin kuljettaviksi! Kun Korea jakautui! Sukulaisia jäi puolin ja toisin! Plus vangit! Hyvää ruokahalua!

Kongo; Zaire, on valtavan laaja alue! Siellä oli taannoin tuo teurastuskausi! Melko raakakin sellainen! Siellä myös häärää erilaiset avustus järjestöt! Maan ministeriöt ilmoittivat nyt Pääsiäisen aikana, että kaikki yksityiset lentokentät suljetaan! Syytä ei ilmoitettu! Kaikkien ulkolaisten koneiden tulee kayttää vain KANSAIN VÄLISIÄ KENTTIÄ! Joita nuo ministeriöt valvovat! Mitä tarkoitti käytännössä? Kaikki pienetkin kentät ovat elintärkeitä syrjäseudun asukkaille, että heille saataisiin avustukset perille! Tiet ovat kuulemma niin huonossa kunnossa, ettei niitä voi edes ajatella käyttää! Siellä nyt tapettiin niin valtavasti ihmisiä, ettei mitään määrää! Valtaa pitävät oivalsivat, että mitä sinne korpiin niitä lähtee haeskeleen ja tappamaan! Avustuskuljetukset tehtiin mahdottomiksi! "KUOLKOON NÄLKÄÄN!" Niinhän siinä tietenkin käy. Sielläkin! Jeesus puhui suurista nälänhädistä maapallolla: Ennen kuin Hän tulee hakemaan omansa pois! Kyllä sitä nyt eri tavoin järjestyy, joka puolelle! Ja ihmisiä kuolee kun heinää!

Ja nyt maatamme kiertää esimerkiksi JEESUS POWERIN YHTEYDESSÄ; SELLAINEN USA:ssa päämajaansa pitävän AD 2000 & beyond -liikkeen kansainvälinen johtaja! Tämän liikkeen tarkoitus on luoda uskonnollisia yhteisöjä ympäri maailmaa, niin että jokainen ihminen saisi kuulla Evankeliumin Sanoman, vuoteen 2000 mennessä! Miehen nimi on: LUIS BUSH! USA! Jos tämän nimisen miehen kuulet tai näet jossain tilaisuudessa puhumassa! KIERRÄ KAUKAA! TÄYSIN MAHDOTON AJATUKSENAKIN! MAAPALLO ON EVANKELIOITU NÄINÄ JEESUKSEN JÄLKEISINÄ VUOSINA; USKOAKSENI LÄHES KAUTTAALTAAN! Joitain pieniä heimoja voi jossain olla! Entisen Neuvostoliiton alueellekkin ehdittiin kääntämään Raamatun osia lähes kaikille heimoille ja kielille! Sielläkin on loppukiri menossa! Afrikassa tehty lähetystyötä vuosikymmeniä! Koreassakin oli valtavat herätyksen tulet! En vain muista koska! Mutta useita kirjoja joskus noista Herätyksistä luin!

OLKOON NYT MITÄ TYKKÄÄVÄT! Mahdoton, mikä mahdoton! Eivät tiedä: mistä puhuvat! Kyllä Jumala on pitänyt huolen aivan varmasti Evankelioinnista! Lähetystyötä on tehty ilman mitään ajoituksia! Olen lukenut useita kirjoja; hyvinkin kaukaiselta ajalta. Lähetystyöstä ja sen vaikeuksista ja voitoista! Mitä tuollaisen "liikkeen" johtaja tekee Suomessa? Ihmiset kun alkavat asettaa tavoitteita ja aikarajoja ihan mille vaan! EI ONNISTU! KATSOKOON USA:n tilannetta nyt ensin alkuun! Kyllä Jumala on kutsunut suomalaisiakin lähetystyöhön melkoisia määriä! Ja siellä on eri maissa kaiken aikaa SUOMEN KANSALAISIA ympäri maailmaa lähetystyössä! Ja nyt pitäisi Suomea alkaa EVANKELIOIMAAN KIIRUUSTI! Täällä IHAN KOTIMAASSA PITÄISI TAPAHTUA JOTAIN JA PIAN!!!

Ei tuo porukka nyt enään oikeen moneen maahan pääsekkään! JA LIIAN MYÖHÄÄN VOUHOTTAVAT! Ja toisaalta; niin monissa maissa on JUMALAN TUOMIOT TÄTTÄ TOTTA!

Siellä tapetaan päivittäin ympäri maapalloa sellaisia määriä ihmisiä. Vastasyntyneistä vanhuksiin! NYT ELETÄÄN, KUULKAAS, TÄLLAISTA AIKAA!

Helluntailaiset vetää jotain ihmeen JEESUS POWERIA! Ja edellä kertomani mies oli juuri ainakin tuossa koko sivun mainoksessa mukana! TAHDON TIETÄÄ: MIKÄ TÄMÄ JEESUS POWER ON??? Kun se nyt tulee silmiini joka paikassa!

Ja tilaisuuksia on! On vuokrattu jo hallejakin! Jokin aika sitten kun näin sanomalehdessä oikein erittäisliitteen noista tapahtumista! En kiinnittänyt huomiota! En jaksanut, enkä viitsinyt vaivautua mihinkään! Tossa lattialla on sanomalehtiä, siellä sun täällä. En niitä lukeakseni säästele! Mutta köyhässä taloudessa on pehmeälle sanomalehti paperille hyvinkin monen- laista käyttöä! Kuinka nyt sitten otin yhden lehden käteeni...Ja TÄMÄ MAINOS! NYT EN PÄÄSSYT ENÄÄN MIHINKÄÄN! TÄYTYY KOITTAA PYHÄN HENGEN AVULLA SELVITTÄÄ: MIKÄ TUO ILMIÖ ON? Mistä ovat repineet yhtä äkkiä tuollaiset rahat?

Joku oli koonnut Raamatun lupaukset kirjaksi! Niitä oli löytynyt 800 kpl.
jokaiseen elämäntilanteeseen! Kirja maksaa noin 120 markkaa. Kustantaja jälleen aivan outo! Mutta outo on kyllä tekelekkin! Näin tämä alkaa ratketa PYHÄN HENGEN KAUTTA SAAMALLA VIISAUDELLA! Tämäkin soppa! Tätä on JEESUS POWER! Ainakin tätä. En ole kirjaa lukenut. Nuo olivat mainoksessa!
Positiiviset lupaukset RAAMATUSSA ON EHDOLLISTETTU AINAKIN KUULIAISUUTEEN JA VILPITTÖMYYTEEN AIVAN JOKAINEN! Mahtaakohan kirja pitää sisällään myös lupaukset vaikeuksista, ahdistuksista, tuskasta, vitsauksista, uskon vainoista???? Kertookohan kirja, että joka ei luovu kaikesta, ei voi olla JEESUKSEN OPETUSLAPSI!! Jos kohdalle tulee: JOPA PERHEESTÄÄN, LAPSISTAAN, SUKULAISISTAAN! VIHATTAVA; JOPA ITSEÄÄN! Epäilen hieman, jostain syystä! Tämä on Helluntailaisten pääidea! Raamatusta revitään irti kaikki hyvät asiat, tätä elämää varten! IANKAIKKISUUTEEN JOHTAVALLA TIELLÄ EI NÄITÄ SAADAKKAAN IHAN HELPOSTI! ITSE EN OLE SAANUT KOSKAAN! Olen koko ikäni joutunut elämään puutteessa ja kurjuudessa! Ei koskaan kotia! Sairautta ja mitäpä niitä luettelee! Monilla on ollut huomattavasti kovempi tie tallattavanaan!

Toinen kirja kertoo: miten rukoilla oikein! Kirjassa on 60 sivuinen harjoittelu opas! Paavali sanoo:" Emme tiedä, kuinka meidän tulisi rukoilla. Mutta Pyhä Henki auttaa meitä rukoilemaan Jumalan Tahdon mukaisia rukouksia!" Tämä löytyy Raamatusta! Raamattu ja Jeesus opettaa:" Älkää turhia höpiskö jne" Tarkoittaa rukousta! Tuokaan kirja ei voi olla Jumalan kehoituksesta tehty kirja! Kyllä RUKOUKSESTA PITÄÄ OPETTAA! JA ON OPETETTU ITSEÄNIKIN! HYVINKIN MONEN KIRJAN JA JUMALAN PALVELIJAN KAUTTA! Mutta ei niissä ole pyydetty harjoittelemaan! Vaan pistämään mieleen! Kun Pyhä Henki alkaa meitä johtamaan! Olen ainakin itse huomannut! Hän myöskin ohjaa rukoustani! Ja kun alkaa tulla jotain tarpeetonta, tulee huomautus! Ellen ole valmis rukoilemaan mitään! Huomaan sen! Ja syyt, jotka voivat estää aidon rukouksen nousun kattoa pidemmälle! Ne syyt on hyvä tietää! Itse en niitäkään muista millään! Pyhän Hengen varassa tässäkin asiassa! Olen lukenut! Olen kuullut! En silti muista juuri mitään! PYHÄ HENKI ON MINUN MUISTINI! TAI SITTEN EI MIKÄÄN! Minulla alkaa vaan ihmeellisesti kellot soimaan, kun näen tuollaisia ilmoituksia ja niissä olevia juttuja! MINÄ EN YKSINKERTAISESTI VOI USKOA NIIHIN! Jos ne olisivat totta? Miksei noita teatteri- festivaaleja ole aikaisemmin järjestetty ja huomattu! Täällähän olisi jokainen ollut aika päiviä uskossa! Mutta, kun kävikin niin, että tuli valtavat luopumukset! Suurin osa, niistäkin, jotka olivat uskossa; Jumala joutui paiskaamaan LUOPIOKSI! SYY: KUULIAISUUS KYSYMYS! EIVÄT OLLEET KUULIAISIA JEESUKSELLE! Siloinen; katteettomien lupausten antaminen; noissa pömpeleissä johti tuohon! MIHIN TÄMÄ MAHTAA JOHTAA???

Eihän meistä kukaan pysty joka hetki kuuliainen olemaan! Niistä selviää: pyytämällä heti anteeksi Jumalalta! Kurituksia niistä tulee! Milloin kovempia! Milloin lievempiä! TUO EDELLÄ KERROTTU OLI NIIN VAKAVA ASIA! JA PORUKKA OLI OLLUT JO NIIN KAUAN USKON TIELLÄ! ETTÄ TUO OLISI PITÄNYT TIETÄÄ! ETTÄ TÄYTYY TOTELLA!!! SIIS JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE SUORAAN! JA TÄNÄ PÄIVÄNÄ ;HETI UUDESTISYNTYMÄN JÄLKEEN! Säästyy monelta asialta! ENKÄ OIKEIN TAHDO USKOA; ETTÄ ILMAN JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE RUKOILEMATTA! PYSYYKÄÄN USKOSSA ENÄÄN! KOVINKAAN KAUAA!

Jos noihin kinkereihin ken nyt liittyy ja USKOO HEIDÄN PUHEENSA! PYYDÄN AIVAN RAKKAUDELLA MUTTA TOSISSANI: "JÄTTÄKÄÄ RAAMATTU POIS!" PAREMPI VAIHTOEHTO ON TIETENKIN; ETTÄ RAAMATTU MUKAAN JA JEESUKSEN OPETUKSEEN JA KOULUTUKSEEN VÄLITTÖMÄSTI! JEESUS OPETTAA! JA VARMASTI TIETÄÄ MITEN, ITSE KUTAKIN! EI OLE MUITA VAIHTOEHTOJA! Tuntui, nyt sitten miltä tuntui! NÄIN SE VAIN ON!

Englannin kielestä on otettu tämän tästä sanoja, joiden merkitys saattaa olla melkein mitä vaan. POWER sana on vuosikausia ollut urheiluvälineissä ja vähän joka paikassa! Siis tuo sana on ollut uskomattomien markkinoilla käyttämä sana! Näkyvämmin se tulee esille CANADAN NHL Jääkiekko piireistä! Jäillä lukee isoilla kirjaimilla POWER GAME. Samoin se on ollut käytössä TV ohjelmissa. Nimenä jääkiekko- otteluista! Sanakirjan mukaan POWER tarkoittaa valtaa ja voimaa. GAME tarkoittaa peliä tai leikkiä jne. SIIS , POWER GAME tarkoittaisi VALTA- TAI VOIMA PELIÄ!

Nyt siirrämme sanan JEESUS POWER! Tarkoittaisi se JEESUS VALTAA tai JEESUS VOIMAA! Mitenkäs tämä porukka on nämä voimat ja vallat repineet? JA MISSÄ VÄLISSÄ? EI MITENKÄÄN! Sitten se näyttää taipuvan suomalaiseen tyyliin kuitenkin: POWERIA! Nuo mainos sivut ja mainokset ovat jonkun mainostoimoston käsialaa! Se on kuin jokin valtava maailmallinen tapahtuma! Se on asemoinniltaan ja tekniikaltaan aivan mainosmiesten ja naisten käsialaa! Ei uskoisi ensi näkemältä, että kyseessä on kirkko ja sen mainos! Ilmoitukseksi sitä ei voi hyvällä tahdollaankaan luokitella! KARNEVAALIA!!!

Valtavaa menoa ja räiskettä! Kun Jumala otti minut kiinni. Olin melko pitkälle ehtinyt näytelmä kirjailija. Myöskin olin lahjakas näyttelijä! Useiden vuosien opiskelun jälkeen: OLIN MELKOINEN TAITURI OTTAMAAN YLEISÖN; IHAN NIIHIN TUNTEISIIN KUIN TAHDOIN! Ja olin tuosta asiasta, niin itsevarma! Noiden kurssien jälkeen, että en epäillyt hetkeäkään, etteikö nuo toimi! KÄYTÄNTÖ OSOITTI; ETTÄ TOIMII! Kun uudestisynnyin, jonkun ajan kuluttua, kirjoittaminen otettiin kokonaan pois! Minulla oli lahjoja: kirjoittaa, esiintyä, melkoinen karisma ja voimakkaat tunteet! Sen kun lyö itsensä kokonaan peliin!!! Olisin kierrellyt Suomessa ja jammaillut! Lausunut tunteellisia runoja! Olin oppinut liikkumaan lavoilla! Ihan kuusivuotiaasta asti, ihmiset itkivät, kun esiinnyin! Ja ei, kun roskakoppaan! Ja opiskelemaan JEESUKSEN OPETUSLAPSENA: AIVAN ERI ASIOITA! JA VUOSIA JA VUOSIA! JOS NÄMÄ EDELLÄ KERROTUT: VIE TUOLLAISET LAUMAT PERÄSSÄÄN! JA KAIKKI TEHDÄÄN TAITEEN KEINOIN! JA MELKO KEHNOSTIKKIN! MIKSI MINÄ KIRJOITTELEN TÄSSÄ JALKA POIKKI???? En pysty edes jammaileen kirkoissa! JEESUKSEN ON TÄYTYNYT JAKAUTUA KAHTIA! Mikäli edellä kerrotuilla asioilla viedään EVANKELIUMIA! TAI YLIPÄÄTÄÄN PALVELLAAN JEESUSTA JA JUMALAA! EI OLE JAKAUTUNUT MIHINKÄÄN! PÄINVASTOIN: IHMISIÄ KÄYTETÄÄN ENTISTÄ VÄHEMMÄN HENGELLISISSÄ ASIOISSA! Pyhä Henki TOIMII MITEN TAHTOO!

Tämä porukka ei ole ollut JEESUKSEN KOULUTUKSESSA PÄIVÄÄKÄÄN! JOTAKIN ON MENNYT JOSSAIN VAIHEESSA PAHOIN PIELEEN! KYLLÄ HEILLÄ JOTAIN ON OLLUT! Vaan ei NYT! JEESUS kouluttaa aivan erilaiseen Evankeliointiin! JUMALAN SANAA JA EVANKELIUMIA JULISTETAAN JA VIEDÄÄN PYHÄN HENGEN VOIMALLA! TAI EI SITTEN OLLENKAAN! Raamattu ei noita " VIIHDE TAITEILIJOITA" TUNNE! Eikä yksikään aito HENGELLINEN JUMALAN PALVELIJOIDEN KIRJOITTAMA KIRJA! Niissä kerrotaan aivan jostain muusta!

JA TÄMÄ EI OLE SITTEN LEIKKIÄ! MITÄ KIRJOITIN! SUHTAUDU TÄHÄNKIN HYVIN VAKAVASTI! NYT KANNATTAA LUKEA ILMESTYSKIRJASTA: JEESUKSEN ns. Lähetyskirjeet: seitsemälle silloiselle seurakunnalle! JA SITTEN KERRON: OVAT AINA KUULUNEET MEILLE IHAN JOKAISELLE LUETTAVAKSI JA OPETUKSEKSI JA TOIMIMAAN NIIDENKIN KIRJEIDEN MUKAAN! Olen kuullut toisin väitettävän! KYSYN: MIKSI NE OVAT RAAMATUSSA? ELLEIVÄT KUULU USKOVAISILLE! KERRO! Arka paikka! Siinä on syy! Sieltä löytyy oma uskovainen yhteisösi liian RÄIKEÄSTI!!! KUULUVAT YKSILÖ IHMISELLE MYÖS! AIVAN SAMOIN KUIN UUDENTESTAMENTIN KAIKKI MUUTKIN KIRJEET! Kyllähän noita sönköttäjiä löytyy! EI AUTA! RAAMATTU ON JUMALAN SANAA! JA ILMAN TEKOJA JA KÄYTÄNTÖÖN SIIRTÄMISTÄ: KUOLLUT KIRJAIN! Vaikka osaisit ulkoa! Ei auta mitään! ELÄMME VAIVAN AIKOJA! Leikit on leikitty jo aikaa! Leikkiä saatte! MUTTA KERRON; ETTÄ LEIKKIKEHÄSSÄNNE ON SAATANAN JOUKOT! Kyllä he osaavat leikkiä ja viihdyttää! OVAT AINA OSANNEET!

Sitten jälleen pieni muistutus! Uskovaiset kuuntelevat hengellistä rokkia ja hengellistä Gospelia! Te puhutte näiden musiikkilajien taitajista: " Joku on Kingi" HENGELLISISSÄ ASIOISSA JA SANASTOSSA ON VAIN YKSI KUNINGAS! JEESUS! Käytätte sanaa maestro. Tarkoittaa mestaria! Hengelisissä asioissa on vain yksi MESTARI! JEESUS! Olen kuullut nämä radiosta ja televisiosta ihan livenä! EN HUHUINA! OMIEN PUHEITTENNE PERUSTEELLA: PALATTE, KUIN POLAKAT! EI OLE HENGELLISTÄ MEINIKIÄ! HUOMAATTEKO EDES ITSE TÄTÄKÄÄN RISTIRIITAA?Kun väitätte näitä musiikkeja Hengellisiksi! EN VOI SILLE MITÄÄN, ETTÄ TE PALJASTUTTE JOKA KÄÄNTEESSÄ SAATANAN KÄTYREIKSI! KIRKKOJEN JOHDON ON AIVAN TURHA YRITTÄÄ PAKOILLA VASTUUTAAN, vaikka, ette noissa tilaisuuksissa olisikkaan! TE ETTE EDES TIEDÄ: MIKÄ VASTUU TEILLÄ ON? Uskon asioissa EI OLE VALTAA: ILMAN VASTUUTA! Teillä näyttää olevan! ETTE OLE JUMALAN VALITSEMIA! LUE RAAMATUSTA! MITÄ JUMALA VALITUILTAAN VAATII??!!!!

Kun kerran tuollaiset laumat noiden eksytysten perässä juoksee. Täytyy siihen olla joku syy! Rakas ystävä, nämä eksytykset pitäisi tunnistaa VÄLITTÖMÄSTI! En kylläkään tiedä, kuinka monet noiden uskonnolllisten juttujen perässä kulkee aivan muilla motiiveilla, kuin pitäisi! Mutta nämä ovat vielä sieltä helpoimmasta päästä, siitä mitä tulossa on! Jos joku nyt tahtoo iankaikkiseen elämään TAIVAASEEN! Ei onnistu noilla keinoilla! Vaan JEESUS OPETTAA OMIAAN :AIVAN MUIHIN ASIOIHIN! JA HUOMAA! JEESUS OPETTAA VAIN OMIAAN! EI TEESKENTELIJÖITÄ! NUO USKOT EIVÄT KESTÄ PIENIMPIÄKÄÄN MYRSKYJÄ! SE ON SURULLISTA JA VALITETTAVAA! En kirjoittele näitä minkään puhdasoppisuuden nimissä! AITO USKO TULEE JEESUKSELTA! ENSIN ITSESI TAKIA :TOIMIT KIRJOITTAMALLANI TAVALLA! KOKEILE EDES! ET VOI TIETÄÄ ENNEN! JA SITTEN SUKULAISET JA YSTÄVÄSI SAAVAT SINULTA KUULLA: MITÄ OLET OPPINUT! MITÄ JEESUS SINULLE ON OPETTANUT! En tarvitse ketään ympärilleni! En kykenisi ketään opettamaan! Pyrin vain kirjoittamaan näitä siksi, että joku oivaltaisi! MITÄ TÄSSÄ AJASSA TAPAHTUU??!!! JA JUURI SEN TÄHDEN TAHDON AUTTAA JOKAISTA JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE! EI MINUN!

Olin niin monenlaisissa paikoissa JEESUKSEN JA JUMALAN VIEMÄNÄ! ETTÄ AJATTELIN USEIN:" Mitä minä näillä tiedoilla teen?" Uskoin, etten elä näin pitkään täällä multain päällä! NYT TIEDÄN: MIKSI PITI HENGELLISILLÄ ALUEILLA OLLA NIIN MONESSA PAIKASSA! En pystyisi tähänkään vähään, ILMAN NOITA KOULUJA! JA OLEN AIVAN VAKUUTTUNUT: ETTÄ JOTKA NÄITÄ NYT ENSIMMÄISTÄ KERTAA LUKEE! TULEE TARVITSEMAAN JEESUKSEN SUORAA OPETUSTA HETI! MUUALTA ET NIITÄ TIETOJA OTA! Minä ja monet muut saatamme poistua multain päältä! Mutta seuraava sukupolvi jo jää! AINAKIN HYVIN MONET HEISTÄ! Ihmeiden ja ihmisten perässä ei juosta! EI OLE AIKAA! Paitsi jos olet rukoillut itsesi Jeesuksen opetuksen alle ja Jumalan työpöydälle: UUDESTI- SYNTYMÄN JÄLKEEN! Saat katsella noita kaikkia SIVUSTA JA OPIT EROITTAMAAN oikean väärästä! TOTUUDEN VALHEESTA! VALHEET LISÄÄNTYVÄT! Ei ne tiet johda TAIVAASEEN! PUHUKOON IHAN MITÄ TYKKÄÄ! JA NIINHÄN NOI MOKOMAT TEKEE!

Törmään jatkuvasti johonkin! Ellen olisi saanut Jeesukselta kehoitusta seurata USKOVAISIA, Kun Saatanan joukot tekivät SUOMEEN VALTAUKSEN! En tietäisi: kuinka piukassa nuo väärät opetukset olivat USKOVAISISSA! NE OVAT; KUULKAA; HUOMATTAVASTI KOVEMPIA VERKKOJA, KUIN TIEDÄTTEKÄÄN! Kun nyt siellä nuoret karaavat! He etsivät JOTAIN! JA JOUTUVAT NOIHIN SAATANAN VERKKOIHIN! KENEN MUKULOITA OVAT? EN TIEDÄ! Mutta olen tietoinen, mitä nuo rysät ovat! OLEN USEISIIN NÄKEMIINI SUHTAUTUNUT OLAN KOHAUTUKSELLA! TIEDÄTKÖ? MITÄ SITTEN TAPAHTUU? JUMALA PISTÄÄ MINUT NIIN PIUKILLE! Että niihin on otettava kantaa! Vaikkei kirjoitus taitoni olisikkaan parhaasta päästä! Kyllä näistä joitain kohtia PYHÄ HENKI JOILLEKKIN TULEE VALOTTAMAAN! EN HYVÄKSY RISTIRIITOJA HENGELLISISSÄ ASIOISSA! NIITÄ EI SAA OLLA! Tämäkin on minulle opetettu! Enkä saa näistä yhtään mitään näkyvää! OLEN VAIN NÄHNYT AIVAN LIIKAA MIHIN MIKÄKIN JOHTAA! YKSIKIN EKSYTYS SAA MINUT TUNTEMAAN VIHAA! Ellei heti! NIIN KYLLÄHÄN SITTEN VALVOTAAN NIIN MONTA YÖTÄ! ETTÄ JOTAIN MYÖS TEEN! En ole itseäni tähän pyytänyt! En edes ajatellut! TÄMÄ VAIN TULI! JUMALAN PALVELIJANA! JEESUKSEN JA JUMALAN KOULUJA KÄYNEENÄ: ON PAKKO TEHDÄ; MITÄ KÄSKETÄÄN!!! USKOKAA NYT, RAKKAAT YSTÄVÄT! Ennen kuin on liian myöhäistä!

Ottakaa nyt vain paperille ja jakakaa niin paljon kuin suinkin! TULETTE AIVAN PIAN NÄKEMÄÄN; ONKO TÄMÄ OPPI JUMALASTA! VAI PUHUNKO OMIANI! JEESUKSEN SANOJA LAINATEN! JEESUS TAI JUMALA NÄMÄ TARKISTAA! JA YLIPÄÄTÄÄN ANTAA AIHEET NÄIHIN! OLEN IHMINEN! SINNE JÄÄ JOITAIN, JOTKA OLISI VOINUT JÄTTÄÄ POIS! EI KOVIN PALJON; KOSKA EN SAA NIITÄ KÄYDÄ LÄPI UUDELLEEN!

MONET LINKIT HYLÄTÄÄN HERRAN TAHOLTA! Toiset seisovat koneella ja jokin lyö vastaan! Sitä tutkitaan niin kauan, että PYHÄ HENKI PALJASTAA: MIKÄ ON VIRHE?

Hartain toiveeni on, että JEESUS SAISI opettaa sinua, lapsiasi ja ystäviäsi jne. SIIHEN : MISTÄ ON TODELLA KYSYMYS??? JA OPPISITTE HERRAN JA PYHÄN HENGEN AVULLA LUKEMAAN: ITSE ERILAISET ASIAT; MYÖS HENGELLISESTI! Taivaallisella VIISAUDELLA! Muille näitä ei RATKOTA NYT! EIKÄ MILLOINKAAN! Ennustan edelleen! TÄMÄ KANSA ITKEE VIELÄ KERRAN: HYVIN KATKERASTI!!!!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 14.04.1998.


Takaisin Pääsivulle!