Jeesuksen Opetuslapset ry. PoriHengellisiä yhdistyksiä on noussut ja lisää nousee. Ne ovat rekisteröityjä. Aivan oikein! Tämä tiettyjen tahojen tiedossa jo kauan, että näin tulee tapahtumaan! Nyt ilmeni asia, johon puutun Jumalan kehoituksesta! Hengelliseen katutyöhön on ilmestynyt sellaisin tekstein varustettuja traktaatteja = lentolehtisiä, että niiden tekstien takana ei Jumala tänä päivänä ole!!! Mitä todennäköisemmin olette HERRALTA kutsun ja työnäyn saaneet.

NYT aika monien kohdalla tämä kutsu merkitsee sitä, että jos tuon saamansa kutsun todella haluaa ottaa vastaan!? Pitää VÄLITTÖMÄSTI RUKOILLEN PYYTÄÄ PÄÄSTÄ JEESUKSEN KOULUUN JA HETI PERÄÄN; OTOLLISEKSI ELÄVÄKSI UHRIKSI JUMALALLERoom.12:1 MUKAISESTI!!!
Rukoukset pitää tehdä yksin ja ääneen! ASIAT OVAT TÄYSIN HENKILÖKOHTAISIA! Vaikka teitä, rakkaat sisaret ja veljet olisi nyt opetuttu ihan miten hyvään....
TÄMÄ ON TÄMÄN PÄIVÄN TOTUUS! JUMALAN TAHDON MUKAINEN TOIMINTA!!
En painosta ketään! Jokainen tekee valintansa ihan vapaaehtoisesti ja oman valintansa mukaan! Kehoitan kuitenkin, että lukisitte tämän yhdistyksen kaikki sisällä olevat sivut huolella ja hitaasti. VAATII KYLLÄ, SITÄ ENNEN PYYTÄÄ JUMALALTA: PYHÄÄ HENKEÄ JA TAIVAALLISTA VIISAUTTA! RAAMATUN MUKAAN NÄITÄ JOKAINEN VILPITÖN RUKOILIJA MYÖS SAA! LUPAUKSIA EI OLE RAAMATUSSA MITENKÄÄN EHDOLLISTETTU! Nämä kaksi riittää, ETTÄ YMMÄRRÄT KAIKKIEN LINKKIEN SANOMAT OIKEIN!!!
Millään muulla tavoin ET!!!!! Ne luettuasi, sinulla ei sitten paljon aikaa olekaan. Vastaatko Jeesukselle myöntävästi vai kieltävästi. NYT PAINOTAN EDELLEEN SITÄ ASIAA JOKA ERÄÄSTÄ LINKISTÄ KYLLÄ LÖYTYYKIN, ETTÄ ELLET PUHU MITÄÄN, NIIN JUMALA TULKITSEE VASTAUKSESI KIELTEISEKSI!
Kaiken muun löydätkin edellisiltä linkeiltä. Tämä koski NYT sellaisia Raamatun mukaisia UUDESTISYNTYNEITÄ, JOTKA OVAT SAANEET KUTSUN TAIVAANVALTAKUNNAN TYÖHÖN! VAATII NÄMÄ KAKSI RUKOUSTA!

Vieressäni eräs nuori henkilö, joka toimi näin ilman työnäkyä. En tietenkään painostanut! En mitään. En edes kehoittanut. Kerroin vain miten asia tänäpäivänä on. En tiedä miten rukoili... MUTTA RUKOUKSET TAIVAASSA KIRJATTIIN!! Siitä tuli heti "KUITIT"! JA nyt työn kautta koulutus hurjalla vauhdilla etenee! Tämä vain todeistukseksi edellä kerrottuun! Muusta saa henkilö puhua aivan Jeesuksen johdolla, missä ja miten?
NÄIN SE MYÖS NÄYTTÄÄ TOIMIVAN! SIITÄ ANNAN KIITOKSEN JA KUNNIAN JUMALALLE!! En paljasta julkisesti noiden lehtisten sisältöä. Mutta niissä on sitä oppia, josta syystä Suomessa tapahtui suuret luopumukset. JUMALAN EDESSÄ VIIPYEN NIIHIN TULEE UUDET TEKSTIT!! Älkää nyt missään tapauksessa missään päin Suomea jakako vanhoin tekstein varustettuja traktaatteja!! NÄIDEN PAINATUS PYSÄHDYKSIIN HETI! RAHAT PALAVAT TURHAAN! KAIKKI edellä kerrottu IHAN RAKKAUDELLA !!! Tulemme tarvitsemaan toisiamme!

Olemme valmiina, hetkenä minä hyvään , poistumaan maan alle toimimaan !

Tyrvään kirkko paloi. Papit ja lukkarit itkivät jäljelle jääneen päädyn kupeessa. Joku pappi kertoi, että he rakentavat uudestaan tuon kirkon. Porukka samassa hengessä. Väittivät näin taistelevansa Saatanaa vastaan! VÄÄRIN YMMÄRRETTY KOKO SOPPA!!!!!

Näin toimiessanne, taistelette kyllä JUMALAA VASTAAN!!!
RAAMATTU SANOO NÄIN:
"Jumala puhuu monin eri tavoin ihminen ei sitä vain aina ymmärrä."

Tässä tapauksessa:JUMALALTA TULI VAKAVA VAROITUS Tyrvään porukalle! Kirkko ja sen kulttuurilliset arvot, veistoksineen päivineen, olivat tulleet EPÄJUMALAKSI! Tuon epäjumalan: KAIKKIVALTIAS JUMALA SALLI PALAA !!!!

RAAMATULLINEN TOTUUS!! Eikä tarvitse tuekseen kenenkään uskoa!

Niin sanottu,"Toronton herätys": Kiitos Jumalalle! Sain puuttuvat tiedot! Tuosta "herätyksestä" Ei hiuskarvan vertaa otettavaa!!! KOKO TEATTERI NYT
Matteus 7:21-23ALLE!!!! JA SIELLÄ PYSYY!!!

Saatanan vahvempi joukko JÄRJESTÄYTYNYT NYT MYÖS SUOMESSA! AITOJEN JUMALANPALVELIJOIDEN ILMIANTAJA PORUKKA koulutuksessa! Nuorempi ikäluokka vahvoin sitein sidottuja saatanallisiin koulutuksiin! Ei irtoa, kuin Jumalan Armosta Jeesuksen Nimen käyttöoikeuden omaavien ihmisten välityksellä. Valittujensa kohdalla JUMALA TOIMII ITSE, miten hyväksi näkee!

Saatanallisen FEMINISTILIIKKEEN aikaan saama vapaa kasvatus on mennyt otolliseen maaperään!!! Kylvö onnistui! Sato kasvaa hurjalla vahdilla. Se mitä julkisuudessa näkyy nyt! On vain varjo siitä, mitä on tulossa!!!! MITÄ KYLVETTIIN SITÄ PIAN YRITETÄÄN NIITTÄÄ MYÖS SUOMESSA!!!! EI AUTA! JUMALAN TAHOLTA VAROITUKSET; VOIMAKKAAT SELLAISET, eivät menneet perille!

Kaikki sähköiset viestintä välineet TOTAALISESTI Saatanan vahvemmen joukon hallussa! Ammattitaitoiset toimittajat tietämättään, ainakin osa: Saatanan palveluksessa!!! OSA näyttää asian tietävän!!! Lehdistö pönkittää, Saatanan eri menetelmin, sen kuin kykenevät!!! Melkoisesti kykenevätkin!!!! INTERNET on AIVAN OMA LUKUNSA TÄLLÄ ALUEELLA!! HUH, HUH!!VOI, Suomen kansaa !!!!

Jumalan Rakkaus kansaamme kohtaan näkyy edelleen. VOIMAKKAAMMIN JA SELVEMMIN siinä, että tulimme tähän aikaan paljon, paljon myöhemmin, kuin muut kansat!!! Aivan viimeisimmissä vaunuissa. KOKO MAAPALLOLLA!!! JA JUMALA KURITTAA SUOMEN KANSAA EDELLEEN TULLESSAMME VUOTEEN 1998! Monin eri tavoin kylläkin kuritusta lisännyt ja voimistanut! Vaikka Jumalan tuomiot lepäävät myös Suomen yllä! Ei ole kohdallamme vielä käytännössä. MEISTÄ YKSIKÄÄN EI TUOTA PÄIVÄÄ TIEDÄ!!!

Jugoslaviassa, Tsetsesiassa, Tsairessa, Somaliassa jne. NÄHTÄVISSÄ ON OLLUT, mitä tapahtuu käytännössä, kun Jumalan TUOMIOT PUTOAVAT!!!!

Olen kuullut että paljon on tässä maassa, hyvinkin tärkeillä paikoilla olevia henkiöitä. Olette julkisuudessa pohtineet ja selityksiä, mitä ihmeellisimpiä rakentaneet. Tämän kun luet ja lukemasi uskot! MUUTA TOTUUTTA EI OLE!! Kaikki muu on harhaa ja aivan turhaa päänsärkyä!!!!

Kaikki Suomen televisio kanavat opettavat vain Saatanan joukkojen toimintatavat! Ja perusteellisesti sen tekeekin! Ymmärtääkseen nämä:
vaatii Jeesuksen koulussa oloa jonkun aikaa. Mistään muualta et tietoa saa! OLEN ASIASTA TÄYSIN VARMA! MUITA OPISKELUTAPOJA EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN!!! Päinvastoin! Alitajuntaasi syötetään nyt niin ovelalla tavalla tavaraa, että olet huomaamattasi sellaisissa verkoissa, ettet tiedäkään! Ellei joku nyt tätäkään asiaa usko ?! Niin siinä vaiheessa, kun asian itse oivallat, on se jo pahasti myöhäistä! TOOSAT KIINNI!!
KAUTTA SUOMEN!!!

JUMALAN ETEEN JA KIIVAASTI KOKO KONKKARONKKA !!! VAIN JA YKSINOMAAN HÄNEN KAUTTAAAN SAAT SUOJAN JOKA KESTÄÄ!!!! KUN JUMALA PYYNTÖÖSI VASTAA, ETTÄ TARVITSET PYHÄÄ HENKEÄ ! OMAT KEINOSI OVAT LOPPUNEET! KUN NE NYT ON LOPPUNUT JO AIKA PÄIVIÄ !!!! VAIKKA MUUTA LUULISIT!!!! ANNAT ELÄMÄSI ITSESI KOKONAAN EHDOITTA JEESUKSELLE ! JOKAISEN TIETÄMÄSI ALUEEN! AINUT TURVA ON JEESUKSESSA ! Pyhä Henki tekee sinusta syntisen olit nyt kuka vaan! JUMALA UUDESTISYNNYTTÄÄ SINUT! KUN SITÄ PYYDÄT RUKOILLEN! KUN sitä ennen olet pyytänyt JUMALALTA KAIKKI SYNTISI ANTEEKSI !!! JEESUKSEN RISTINKUOLEMAAN JA HÄNEN PYHÄÄN MAAHAN VUOTANEESEEN VEREEN VEDOTEN!

NÄIN!!! JA HETI PERÄÄN PYYDÄT PÄÄSTÄ JEESUKSEN KOULUUN! MIKSIKÖ? Suomessa on nyt omasta takaa SAATANAN KAIKISTA VAHVIN PORUKKA! ELLET VAPAAEHTOISESTI TÄTÄ TEE, NIIN USKOSI MENEE SAMAN TIEN!!! SE ON NYT TURVAPAIKKA!!! MUITA EI OLE !!! JA TOIMI KIIVAASTI ! ITSESI TÄHDEN !!!! Saattaapa siitä sitten hyötyä perheesi, lapsesi, sukulaisesi, ystäväsi, jne. ENSIN NYT ITSESI TÄDEN! TÄLLÄ KOHTAA SAAT OLLA ITSEKÄS! EI MITÄÄN VÄÄRIN! JA USKOVAISET SUUT KIINNI !!! TÄTÄ ETTE SITTEN PEUKALOI MILLÄÄN TAVOIN!!! TIEDÄN ETUKÄTEEN MIHIN ISKETTE ! Seuratkaapa nyt kaikki, kellä mahdollisuus on miten uskovaisen NIMEÄ kantavat TÄHÄNKIN ASIAAN SORKKIVAT!!! Opitte jotain!!!! SIINÄ KYLLÄ PALAA SORMET JA PAHASTI ! SITÄPÄ NÄMÄ PUOSKARIT EIVÄT NÄYTÄ USKOVAN!!!! Täytyy kokeilla...SIITÄ VAAN! VAROITETTU ON!!!! MONISSA KOHDISSA! TÄMÄN JÄLKEEN:
TIETOINEN TEKO! ARVATKAAPA? Mitä se merkitsee!?

JOS VIELÄ ON SUOMESSA JOLLAIN VARAA JUHLIA: ON TYÖNI OLLUT TURHAA MINUN TYÖNI ON VIELÄ HIEKANMURUSIA ! VERRATTUNA MONIEN MUIDEN TYÖHÖN : enkä TÄSSÄKÄÄN TAPAUKSESSA TEE ITSESTÄNI KEINOTEKOISESTI "MARTTYYRIÄ", niinkuin olen monessa tapauksessa kuullut teidän väittävän! Tahot tietävät, keitä tarkoitan! OLEN AIVAN VILPITÖN NÄIN KERTOASSENI!!! KOSKA TUNNEN HEISTÄ MONIA !!! JA VAIKKA EN TUNTISI KAIKKIA SISARIA JA VELJIÄ!! TIEDÄN ASIAN, MISTÄ PUHUN!!!! Osaan ymmärtää, KIITOS JUMALALLE JA JEESUKSELLE !!! Tiedän kyynelten määrän! Tiedän sen hinnan, mikä heidän saamistaan VALTUUKSISTA ON MAKSETTU! VOITELUISTA, eivät ilmaisia nekään! Näen myös joukon sisaria ja veljiä , jotka itkien rukoilevat lisää VALTAKIRJOJA JUMALALTA! TÄYSIN TIETÄEN NIIDEN HINNAN ! OVAT VALMIIT OTTAMAAN VASTAAN! MAKSOI; MITÄ MAKSOI ! HE palvelevat täysin pyyteettömästi Jumalaa ; JA NÄIN MEITÄ JOKAISTA SINUAKIN !!! Te vain käännätte heille selkänne. tukitte korvanne. Te tahdotte olla sokeita ja kuuroja! Arvatkaapa, miltä heistä aika ajoin tuntuu ? Arvatkaapa onko, jokusten mieleen tullut, tehdä profeetta Elian tavoin ? Tai synonyyminä, jotain muuta vastaavaa? Nyt pitää melkosen lauman tässä maassa arvailla näitä asoita !!!! Kun tietoa ei ole, pitää arvata!

Uskovaisilla on päävastuu JUMALAN edessä ! Missäs ne sitten ovat? Juhlivat Joulua vissiin vieläkin , Vaikka eivät ole Joulun juhlintaansa pohjaa Raamatusta löytäneet! Olen odotellut!

JA NYT USKOVAISET ON SEMMONEN JUTTU TEIDÄN KOHDALLANNDE, ETTÄ JOS TE KAIKKI OLETTE JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA.: JOTKA USKOVAISEN NIMEÄ KANNATTE.....NIIN KERTOKAAPA MISTÄ SYNTYY VAJAUS!!!!! JUMALAN SILMILLÄ KATSOTTUNA! Koska se nyt sitä edelleen on! Puhukaa mitä tykkäätte! Paljon parempi vaihtoehto olisi olla puhumatta mitään! Kunnes puheenne tulevat 1930 luvulla käyttöön otetun RAAMATUN sisään! Ja ilman teidän tulkintojanne! Jotka ovat täysin päin mäntyä! Paikoin ei sitäkään! Vaan valitettavasti silkkaa valhetta!!

NÄIN RAAMATUN SANOMA TOTEUTUU !!! SITÄHÄN SE ON!! OLEMME ILMESTYKIRJAN PUOLELLA JUMALAN KELLOLLA AIKAA MITATEN !!! JOS YKSIKIN USKOVAINEN TÄSSÄ MAASSA LÖYTÄÄ AIHEEN JUHLIMISEEN
ROOM. 12:2 Ja raamattunsa oikein lukeneille löytyy valtava määrä muita kohtia ! Jostain syystä ei nyt tahdo löytyä! Tiedättekö MITÄ JUMALAN VALTUUKSIN SUOMEA KIERTÄVÄT JUMALAN PALVELIJAT OVAT MEILLE ENNUSTANEET ? JÄRKYTTÄVÄÄ SANOMAA! NIILLE USKOVAISILLE, JOTKA EIVÄT TOIMI NIIN KUIN NÄIDEN LINKKIEN SISÄLLÄ OHJEET ANNETAAN!???
ENNUSTAN AIVAN SAMAA: TUHOA JA KUOLEMAA!!!!

"EKUMENIA" on vuosia kestänyttä vouhotusta! Selvennyksen vuoksi mainitsen, että tiedossani on lähemmältäkin ajalta tarkempia esimerkkejä. Herra syöttää nyt asian näin. Johtuen siitä, että tämä on tarkoitettu kaikille! Siis kaikista selkein tapa, kertoa Jumalan edelle menosta! Ekumenia ja siihen liittyneet touhut. Ihmisten käsialaa! Ei tule tapahtumaan näin!!

KERRON NYT aivan vapaasti, pysyen Uuden testamentin sisällä:
Juudas hirttäytyi , sitä ennen kavallettuaan Jeesuksen. Nyt opetuslapset alkoivat neuvotella, että kuka Juudaan tilalle? Neuvottelujen tuloksena: jäi jäljelle kaksi miestä. Veljet heittivät arpaa noista miehistä! Raamattu kertoo, että he rukoilivat Jumalaa, ennen arvan heittoa. Että Jumala osoittaisi heille kumpi miehistä olisi Jumalalle kevollisin täyttämään auki jääneen Apostolin viran. Huomaa! Rukous vasta tässä vaiheessa . Vastausta ei odotettu. ARVAN HEITTO Tietysti se osoitti toista noista miehistä! Arpa lankesi Mattiaalle! Uudessa testamentissa ei tästä miehestä löydy mitään mainintaa tämän jälkeen!

Myöhemmin, Apostolien teoista löytyy Jumalan valitsema mies: PAAVALI. Nyt oli kasassa 12 apostolin viran saanutta miestä, Jumalan Tahdon mukaisesti valittu. Siis Jumala teki valintansa itse! Veljille, Apostoleille sattui pieni virhe! Ei Raamattu tätä pahalla kerro. En minäkään! Raamattu vain on rehellinen kirja! Kertoo tukuttain myös virheistä, joita Jumalan valitutkin tekivät! Opiksi meille! Eikö niin? Jumalan ja Jeesuksen edelle meno kielto leijuu tässä huoneessa. Lähes käsin kosketeltavalla tavalla. Tämä on suomalainen sanantapa ja olisi pitänyt sulkea suuriin heittomerkkeihin! Se miten tämä kielto täällä todella on koko ajan. Siitä on vaiettava.

Loppukaneetti : Tietooni tulleiden asioden johdosta seraavaa : Olen käyttänyt linkeillä me muotoa ja tulen vastaisuudessakin niin tekemään. Ne pitäisi olla kyllä aivan oikeilla kohdin. Mutta selvyyden vuoksi mainitsen, että OLEN EDELLEEN YKSIN VASTUUSSA JUMALALLE KAIKESTA ; TÄMÄN YHDISTYKSEN NIMISSÄ TEHDYISTÄ KIRJOITUKSISTA JA ÄÄNITTEISTÄ!!!! KUNNES......Ellei joku vastoin lakia, ota yhdistyksen nimeä käyttöönsä aivan muihin tarkoituksiin ! Näin näyttää jo käyneen ! VAROITAN JA KEHOITAN HENGELLISIÄ YHTEISÖJÄ JA YHDISTYKSIÄ VALVOMAAN TÄTÄ ASIAA ; KENELLE ASIA SITTEN MISSÄKIN KUULUUKIN !!!! VAIKKA LUOTAMME JUMALAAN JA HÄNEN VARJELUKSEENSA JOKA ASIASSA !!!! VÄÄRÄNLAISEEN MAKAILUUN EI OLE VARAA SIELLÄ KYTÄTÄÄN JA VÄIJYTÄÄN YLLÄTTÄVÄN TARKOIN PIENINTÄKIN VIRHETTÄ ! TAI RAKOA , mihin iskeä ! PELÄTÄ EI TARVITSE !!! VAAN VAROA!!! Pelkomme olkoon JUMALAAN ! Se riittää pelon osalta !

SITTEN; EMME TODELLAKAAN KALASTELE TÄHÄN YHDISTYKSEEN YHTÄÄN JÄSENIÄ NE TUO JEESUS TAI JUMALA! EMME TODELLAKAAN KERJÄÄ KENELTÄKÄÄN IHMISELTÄ RAHAA! OLIMME RAHATTOMIA! OLEMME SITÄ EDELLEEN! TÄMÄ YHDISTYS PYSYY PYSTYSSÄ JUMALAN JA JEESUKSEN AVULLA , MYÖS RAHOITUKSEN SUHTEEN! TAI SITTEN KAATUU !

JOS JUMALA SUO, LINKIT JATKUVAT.....
tästä: KUNNIA JUMALALLE !!!
Ei minulle!


Takaisin Pääsivulle