Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Pyhästä Hengestä

Rukous, ennen hengellistä tehtävää on tärkeä. Sanoisin, että vielä tärkeämpää on saada selville vastaus! Jumalan Tahdon etsiminen ei ole syntiä! Raamattu kehoittaa näin tekemään! Jeesus rukoili paljon, kertoo Raamattu! Jeesus oli yhteydessä Jumalaan koko ajan! Jumala johdatti Häntä kaiken aikaa!

Nyt meitä johdattaa Pyhä Henki! Viestit ja JOHDATUKSET Taivaasta tulevat Hänen välityksellään! PYHÄN HENGEN SUORA JA TIETOINEN JOHDATUS ON AIVAN LIIAN HARVOJEN HENKILÖIDEN TIEDOSSA! JUURI NYT, KUN SITÄ KAIKISTA ENITEN TARVITAAN! EN KAADA TÄLLÄ SITÄ TOSI ASIAA; ETTEIKÖ SITÄ OLE TARVITTU AINA! JA ON MYÖS AINA OLLUT JUMALALALLA JA JEESUKSELLA PALVELIJOITA: JOTKA OVAT TÄMÄN HALLINNEET! SUOMESSA TÄMÄ ON OLLUT AIVAN OUTO ASIA LIIAN PITKÄÄN! Kun aikoinaan kerroin tästä pitkään uskossa olleille papeille ja muille....

Minulle naurettiin ja pilkattiin aivan julkisissa tilaisuuksissa! Ja tämän tekivät hyvin vastuullisilla paikoilla, Hengellisesti, olevat henkilöt! PYHÄÄ HENKEÄ, Hänen toiminta tapojaan ei tunneta! EIKÄ SUORAAN SANOEN EDES VÄLITETÄ TUNTEA! JA TÄTÄ TAITOA EI OPITA MUUALLA, KUIN JEESUKSEN SUORAN OPETUKSEN ALLA!

Nyt poikani törmäsi vähän aikaa sitten erääseen pastoriin, mikä lie? Kertoi PYHÄN HENGEN JOHDATUKSESTA tuolle pastorille ja hänen kaverilleen! KUMPIKIN PIHALLA KUIN OLISIVAT KUULLEET KORKEINTA TÄHTITIEDETTÄ!

JA TÄMÄ ON SITTEN PÄÄSYY SUOMEN HENGELLISEEN SEKAMELSKAAN! Minä tiedän, että tässä maassa on henkilöitä, jotka tämän tietävät! Mutta kun heitä on vain kourallinen! Silloin kun uudestisynnyin ja lukemalla, kuuntelemalla kasetteja; sain tästäkin tietää! ETTÄ SUOMESSAKIN ON OLLUT HYVINKIN SUURIA HERÄTYKSIÄ, JA MYÖS PYHÄ HENKI ON TUNNETTU! PYHÄN HENGEN JOHDATUS ON OLLUT LÄHES KAIKKIEN JEESUKSEN JA JUMALAN PALVELIJOIDEN KOHDALLA AIVAN LUONNOLLINEN ASIA! JEESUS kertoi minulle tuon puutteen silloin kun Hän opetti minua kulkemaan PYHÄN HENGEN JOHDOSSA! Aiemmin olin jo oppinut tuntemaan hänen puheensa! JEESUS KERTOI AIVAN NÄIN: " HÄNELLÄ ON LAPSIA! ON EVANKELISTOJA; SAARNASAJIA JA PUHUJIA....MUTTA; KUN HE EIVÄT TULE HÄNEN KOULUTUKSEENSA! HÄNELLÄ EI OLE HEISTÄ MITÄÄN HYÖTYÄ! ITSE HE TÄYTTÄVÄT ALMANAKKANSA! LUPAUTUVAT VAIKKA MIHIN! KYSYMÄTTÄ HÄNELTÄ YHTÄÄN MITÄÄN!"

Jeesus ei tuosta tilanteesta ollut lainkaan tyytyväinen! VIELÄ VÄHEMMÄN NYT! JEESUS ON EDELLEEN HERRA! JEESUS ON EDELLEEN OPETTAJA! KUNINGAS! En puhunut tämän kaltaisista asioista kun ns. kiertävien SARNAAJIEN KESKEN! NAISTEN JA MIESTEN! HE YMMÄRSIVÄT KAIKEN, MITÄÄN EI TARVINNUT PUHUA EPÄSUORASTI! SE OLI HELPOTTAVAA! JA SITTEN OLI TUO SISAR, JOSTA HYVIN MONELLA LINKILLÄ PUHUN! ME KULJIMME SAMOILLA AALLOILLA; NÄISSÄ HENGELLI- SISSÄKIN ASIOISSA! Kuulin välikäden kautta, että he PITÄVÄT MINUA HULLUNA! ALOIN TOSISSANI PELÄTÄ; ETTÄ HEHÄN SAAVAT MINUT HETKESSÄ HULLUJEN HUONEELLE! Kun minulla on hullun paperit! VAIKENIN! ALOIN PUHUA TÄSTÄ JA MUISTA USKOVILLE TÄYSIN VIERAISTA ASIOISTA VASTA KASETEILLA: JOISSA EI KÄYNYT ILMI NIMEÄNI! TÄMÄ VOI NYT HIEMAN KESTÄÄ AIKAA....JOUDUN NYT VIERAILEMAAN AIKA AHKERASTI SÄNGYLLÄ! AIHE ON OIKEA! SE VARMISTUI. MUTTA MITEN TÄTÄ NYT SELITETÄÄN? EN TIEDÄ! VAIKKA LAUSE KERRALLAAN.

PYHÄSTÄ HENGESTÄ EI PUHUTA! SIITÄ EI OLE OPETETTU AIKOIHIN! 80 luvun taitteessa ja sen jälkeen rivit harvenivat järkyttävällä tavalla! SYY: EI TUNNETTU PYHÄÄ HENKEÄ! EIKÄ JEESUSTA! JEESUS OLI KERTONUT AIVAN OIKEIN KOULUTUKSENI ALUSSA! TUOLLOIN KATSELIN HERRAN KEHOITUKSESTA USKOVAISIA!

En tietenkään kysynyt: "MIKSI?" VAAN KATSELIN! Kyllä siinä katseltavaa olikin! VOI; KERTAKAIKKIAAN! En ymmärtänyt! En ymmärrä vieläkään! KOSKA JA MITEN HYVÄNEN AIKA ;TÄMÄ ON ALKANUT? Kyllä laulettiin Pyhästä Hengestä! Ja paljon! Pyhä Henki laskeutui! JA KYLLÄ PYHÄ HENKI MYÖSKIN TOIMI! MUTTA SITTEN MERKILLINEN VERÄJÄ!!! TIEDOT PITI ONKIMALLA ONKIA! NIITÄ EI PIDETTY ESILLÄ! PÄINVASTOIN! JOKU KIERTÄVÄ JULISTAJA PITI KOKOUSSARJAN!

Kukaan ei yhtä äkkiä ymmärtänyt mitään! Oli muutamia, jotka aivan selkeästi todistivat, että yksinäisyys on edessä! Tämä on kuoleman tie! Pitää oppia lentämään omin siivin! Eräs vertaus oli...Kuinka kotka emo työntää nokallaan poikasensa pois pesästä! Kotka tekee pesänsä korkeille vuorille! Ja hyvin korkeille paikoille! Okei! Poikanen räpyttelee ja putoaa kiepuskellen kohti kallioista maaperää! Ennen kuin tuo tapahtuu. Emo lentää poikasen alle ja ottaa sen siivelleen! Vie pesään! Ja harjoitus aivan samalla menetelmällä jatkuu! KUNNES POIKANEN OPPII LENTÄMÄÄN! ELLEI EMO TOIMISI NÄIN. NOITA POIKASIA SAISI SYÖTTÄÄ PESÄÄNSÄ KOKO HEIDÄN IKÄNSÄ! KOTKAEMO TIETÄÄ TÄMÄN! SIKSI HÄN PAKOTTAA POIKASET! PUDOTTAA HEIDÄT KYLMÄSTI TYHJÄN PÄÄLLE! VAAN EIPÄS SE NIIN JULMAA OLEKKAAN! EMO SEURAA JA OTTAA POIKASENSA kiinni! KUNNES HOMMA ON OPITTU!

TÄMÄ VERTAUS ON SELKEIMMIN JÄÄNYT MIELEENI! JA TÄMÄ TARKOITTAA ETTÄ KOTKAEMO ON JEESUS. JA POIKASIA, HÄNEN UUDESTISYNTYNEET LAPSENSA! JA KERTOJA JATKAA! KUN NÄIN ALKAA KOHDALLANNE TAPAHTUA! ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA ESTELKÖ! KYLLÄ JEESUS TIETÄÄ MITÄ TEKEE! SINNE VAAN OPETTELEMAAN YKSINÄISYYTEEN! ETTÄ OPITTE HENGELLISESTI YKSIN, ILMAN USKOVIEN APUA LENTÄMÄÄN! MUUT OVET SULKEUTUVAT! YKSI JÄÄ AUKI! JA SE OVI ON YLÖS TAIVAASEEN!

Näin kävi minullekkin! Lainasin tuon vertauksen. SIIS EN OLE SITÄ ITSE HERRALTA SAANUT! MUTTA USKON VAHVASTI, ETTÄ JEESUS OLI MUKANA SIINÄ; ETTÄ TUON KUULIN! KUN YLLÄTTÄVÄN HYVIN MUISTAN; KUINKA HYVIN TUO SAARNAMIES OSASI TUON PUKEA SANOIKSI! En muista, kuka oli! Ei merkitse mitään! HERRALTA SAATU VERTAUS SE NYT OLI JA ON! JA TUON PYHÄ HENKI MIELEENI TOI! JOTEN EI HASSUMPI ALKU! KIITOS KUULUU JEESUKSELLE!

SANA KUITENKIN LEVISI NOPEASTI! Minulta kysyttiin:" Mistä minä tiedän kuka minua milloinkin kuskaa? Saatanan henget sinua vievät! Olet täysin harhassa! Sinusta on tullut VALHEVELI! VUOHI!" Esimerkit kauniimmasta päästä! Laitoin muutaman siitä syystä, että linkin lukijat välttyvät näiltä!

Tosi on! Kyllä Jeesus salli, että mitä erilaisemmat valhejohdatukset tulivat! KAIKKI MAHDOLLINEN PYHÄN HENGEN MATKIMINEN PITI KOKEA! MUTTA JEESUS TOIMI KOTKAEMON TAVOIN! JA LOPETTI VÄÄRÄT VALHEELLISET KUVIOT, KUN SEN MILLOINKIN TARPEELLISEKSI KATSOI! SITTEN MENTIIN KOTIIN! YLEENSÄ SOHVALLE TAI SÄNKYYN PITKÄKSEEN! Hetken hiljaisuuden jälkeen! PYHÄ HENKI PALAUTTI MIELEENI: Miten se lähti. Miten eteni. Mikä oli oloni noissa valhe jutuissa, Hengellisesti ja tunteissani, emotionaalisesti! Ja sitten tuotiin rinnalle visio: Pyhän Hengen antamista vastaa- vista tilanteista! Aivan samassa järjestyksessä! Tätä jatkui ja jatkui....tapaukset ja tilanteet vaihtelivat! En kerro aikoja! Sanon vain, että huomattavasti nopeampaa on poikani kohdalla opetus nyt! Kuin itseni kohdalla! Ei niin pitkiin kouluihin ole enään aikaa! Ja toisekseen: joitain asioita pystyn pojalle kertomaan! Ja kokemiaan selittämään! MUTTA KYLLÄ SE KOULU VIELÄKIN PITÄÄ ITSE KÄYDÄ! OLEN AIVAN VARMA! JOS OLISIN PYSTYNYT OPETTAMAAN LÄHIMMÄISIÄNI! OLISI OSAAVIA MELKOINEN LIUTA! Ja kenties perheeni- kin olisi pysynyt koossa? EDELLÄ KERROTUN POHJALTA KYSYN TÄHÄN VÄLIIN: " TARVITSETKO JEESUKSEN SUORAA OPETUSTA JA KOULUTUSTA?" VAI VIELÄKÖ SELVIÄT JÄRJEN PÄÄTELMILLÄ? JÄRJEN PÄÄTELMILLÄ HYLKÄÄTTE NÄMÄ LINKITKIN! En tiedä mitä muuta hylkäätte! PYHÄSSÄ HENGESSÄ OLEVA HENKILÖ EI VOI: YKSINKERTAISESTI HYLÄTÄ NÄITÄ YHTÄÄN LINKKIÄ, JOTKA SIVUILLE TULEVAT!

YLEINEN VÄITTÄMÄ; JOKA TAANNOIN VIIMEKSI MINULLEKKIN TAAS POSTIN KAÙTTA HEITETTIIN:" AITO PROFEETTA EI PUHU MILLOINKAAN VALHEPROFETIOITA!" AIVAN VARMASTI JOUTUU PUHUMAAN! ILMESTYKSIÄ NÄKEVÄ; JOUTUU AIVAN VARMASTI KATSELEMAAN SAATANAN LUOMIA ILMESTYKSIÄ!!!! SAARNAAJAT JA OPETTAJAT JOUTUVAT AIVAN VARMASTI NÄIHIN MIINOIHIN! JOUDUMME YLIHENGELLISYYTEEN! JOUDUMME LAÌN ALLE! IHAN VARMASTI JA AIVAN KÄYTÄNNÖSSÄ! TÄMÄ TAPAHTUU KOULUTTUKSEN AIKANA. KAIKKI NÄMÄ! JA SENKIN JÄLKEEN SAATTAA LIPSUA! MUTTA MYÖHEMMIN NUO LIPSUMISET KOULUJA KÄYNYT HUOMAA, ELLEI? PYHÄ HENKI HUOMAUTTAA, NÄYTTÄÄ, MUISTUTTAA TAPAHTUNEESTA! SIKSI PAAVALI KEHOITTI TIMOTEUSTA: "VALVO OPETUSTASI!" TÄMÄ OLI SYY TUOHON VAROITUKSEEN! MUITA EI OLE! EIKÄ TULE!!! En todellakaan tiedä, miten nopeaa tuo koulutus nyt on. Seuraan poikaani koko ajan monelta kantilta. Kun muita, vasta uudestisyntyneitä, ei ole näkökentässäni! HURJAA ON VAUHTI! JOS SAAN ELÄÄ? JA JOS POIKA USKOSSA PYSYY? AIKA SITTEN NÄYTTÄÄ: MITEN TÄNÄ PÄIVÄNÄ NUO ASIAT JATKUVAT! PERUSTIEDOT TULIVAT HETKESSÄ! EI OLE SAANUT PYHÄN HENGEN KASTETTA! JA KULKEE EVANKELISTAN VIITTA HARTIOILLA! TAIVAASTA TULI; ETTÄ JYSÄHTI! JA TIETENKIN ARMOLAHJOISTA VIISAUDEN JA TIEDON SANAT! JUMALAN EVANKELISTA SAA AINAKIN NE HETI! ILMAN NIITÄ EI VOI TEHDÄ EVANKELISTAN TYÖTÄ!

Näköjään kyllä voi....VALITETTAVASTI! MUTTA NOITA EVANKELISTOJA EI OLEKKAAN JUMALA VALINNUT! Eivätkä omaa yhtään mitään hengellistä tietoa! TYHJIÄ KUIN AKANAT! JOUDUN TUOTTAMAAN TÄLLAISIA PETTYMYKSIÄ TEILLE MONELLE! KOSKA JOUDUN PUHUMAAN TOTUUTTA, NIIN PITKÄLLE KUIN TIEDÄN! TAI SITTEN EN PUHU MITÄÄN! Näin minun pitää toimia! On pitänyt jo pitkään! TYÖANTAJANI OVAT MINULLE OPETTANEET! JA KAIKEN OPIN MINKÄ OLEN SAANUT! ON MINUN KERROTTAVA ETEENPÄIN! Tai sitten vaiettava. PALJON HUONOMPI VAIHTOEHTO. JOS KEHOITUS TULEE! SIITÄ SEURAA MELKOISET PAINIT: JOS EN TOTTELE! Tiedän.

JEESUS KERTOO LOPUN AJAN EKSYTYKSISTÄ:" Jopa valitutkin ovat vaarassa eksyä!" "Valittujen tähden noita vaivan aikoja on lyhennetty!" 30 luvun Raamatusta löydät nämä Jeesuksen sanat! Hieman eri paikoista nämä kaksi. NUO VALITUT OVAT SELLAISIA JEESUKSEN KOULUSSA OLLEITA JEESUKSEN JA JUMALAN PALVELIJOITA, JOITA ON KOULUTETTU EDELLÄ KERROTULLA TAVALLA ERI TEHTÄVIIN! SILTI JEESUS SANOO: HEKIN OVAT VAARASSA EKSYÄ! JA JUURI HEIDÄN TÄHTENSÄ JUMALA ON LYHENTÄNYT ALKUPERÄIS SUUNNITELMISTAAN VAIVAN AIKOJA: JA SIIS JEESUS TULEE AIEMMIN; KUIN JUMALA OLI JOSKUS ASIAN PÄÄTTÄNYT! RAAMATTU KERTOO: " ELLEI NÄIN JUMALA TOIMISI! EI YKSIKÄÄN LIHA PELASTUISI!" Ei yhtään elossa olevaa Jeesuksen ja Jumalan koulutettua palvelijaa elossa! MIETIPPÄ MITEN RAJUIKSI AJAT MUUTTUVAT! KUN NÄMÄKÄÄN EIVÄT ENÄÄN PÄRJÄISI! Jeesus sanoo OPETUSLAPSILLEEN JA HUOMAUTAN; ETTÄ TARKOITTAA HÄNEN OPETUKSESSAAN JA KOULUSSAAN OLLEITA: " VALVOKAA! JA VIELÄKIN MINÄ SANON; VALVOKAA!" Mitäs tuo nyt on? Jeesuksen ja Jumalan koulutuksessa on oltu.... Kyllähän tuo porukka nyt asiat tietää ja Saatanan joukot tunnistaa ja tehtävänsä hallitsee.....Nämä Jeesuksen varoitukset KAJAHTAVAT MONESSA KOHDASSA! EI OLEKKAA SIIS NIIN VARMAA! VAIKKA ON KOULUTUKSESSA OLLEITA! EI LAINKAAN!!! ET VOI ASIAA YMMÄRTÄÄ TOISIN!!

Mistäkö tiedän, että tuo kyseinen porukka on ollut Jeesuksen opetuksessa ja KOULUSSA? Koska Hän lausuu edellä kerrotut sanansa ENSIMMÄISILLE OPETUSLAPSILLEEN! Joita Hän itse koulutti! Ja sen jälkee vielä Pyhän Hengen kautta! TODISTAA RAAMATTU! SANAT TÄYTYY NÄIN OLLEN KUULUA AIVAN VARMASTI HÄNEN KOULUSSAAN OLLEILLE! JOKA OPETUSLAPSEUS EI ENÄÄN AIKOIHIN OLE OLLUT AUTOMATIO! SITÄ SE NYT EI OLE TODELLISUUDESSA OLLUT KOSKAAN! IHMISET OVAT OPETTANEET AIKANSA JA JEESUS SUORAAN PYHÄN HENGEN VÄLITYKSELLÄ JATKANUT! SIITÄ ON AINA VOINUT KIELTÄYTYÄ! SINNE ON AINA JEESUS KEHOITTANUT! " Minä valitsin teidät. Ettekä te minua." Sanoi Jeesus opetuslaspsilleen! TAVALLA TAI TOISELLA Jeesus on kehoitellut ja kysellyt! Toisien uskovienkin kautta! Ei niitä ole pakko kuunnella! Ei niihin ole pakko suostua! TÄTÄ VIIMEISTÄ VAIHTOEHTOA ONKIN SITTEN NOUDATETTU SIIHEN MALLIIN: ETTÄ "KOURALLINEN ON JÄLJELLÄ" VOI, SUOMEN KANSA! KYLLÄ VIELÄ TÄMÄN MAAN ASUKKAAT ITKEVÄT KATKERASTI !

Paavali sanoo;"Saatanan teot eivät ole meille tuntemattomat!" Lueppa pariin kolmeen kertaan! Mitenkäs miehellä on kanttia sanoa noin? Kerron: ON JOUTUNUT KULKEMAAN MYÖS SAATANAN JOUKKOJEN TEITÄ JA ON OPPINUT EROITTAMAAN: MITEN TUO SAKKI KÄYTTÄYTYY! JA TYÖSKENTELEE! Paavali oppi niin tarkoin, että kun erään kerran Paavalin ja työtoverinsa perässä kulki mies Saatanan hengessä ja kailotti aivan totuutta: " Tässä tulevat Jumalan suuret miehet.." Aikansa, kun oli tuota toistanut! Paavali ärsyyntyi! Ja ajoi JEESUKSEN NASARETTILAISEN NIMESSÄ SAATANAN KÄTYRIN TIEHENSÄ! TUNNISTI! Eikä kaivannut pimeyden henkien mainostusta! KYLLÄ OLI PAAVALIN PITÄNYT KÄYDÄ KOVAT KOULUT! TÄMÄ SELVIÄÄ MIEHEN ELÄMÄSTÄ: JONKA ELÄMÄN AIKOINAAN TUTKIN HYVINKIN TARKASTI! OLEMPAHAN SAANUT LUKEA MELKOISEN MÄÄRÄN KIRJOJA MAISTA, JOISSA ON OLLEET USKON VAINOT! OVAT HURJIA JA JÄNNITTÄVIÄ TAPAHTUMIA TÄYNNÄ! KYLLÄ PORUKKA OSASASI KULKEA PYHÄN HENGEN JOHDATUKSESSA! JA KUULIAISESTI ODOTELLA SEKUNNIN TARKKUUDELLA HERRALTA LUPAA LÄHTEÄ! HE EIVÄT TIENNEET VAAROJA! HERRA TIESI! KYLLÄ se todella on niin, ettei Jeesuksella ja Jumalalla ole kyllä mitään käyttöä, niille palvelijoille: JOTKA EIVÄT OLE JEESUKSEN OPETUKSEN ALLA OLLEET! Palautuu noita kirjoja sieltä sun täältä mieleeni! TÄYSIN MAHDOTONTA TEHDÄ MITÄÄN JUMALAN TYÖTÄ ILMAN JEESUKSEN KOULUTUSTA! TÄYSIN MAHDOTONTA; EDES PYSYÄ USKOSSA! TÄYTYY NYT KYLLÄ TODETA, ETTÄ TULI KAIKISTA TÄRKEIN LINKKI! SIISPÄ, SANON: Ensimmäisten joukossa monistukseen ja jakoon! Rukoileppa aivan vilpittömästi nyt Pyhää Henkeä Jumalalta! Ja sitten luet pariin kertaan uudelleen tämän linkin! Ja takaisin Jumalan eteen! KYSYT JUMALALTA OHJEET: MITÄ TÄLLE PITÄISI TEHDÄ? ELLET TIEDÄ VARALLISUUTTASI? PYHÄN HENGEN KAUTTA NEKIN ASIAT NÄYTETÄÄN! JOS OTAT TOSISSASI?! TEIDÄN HUUSHOLLISSA TAPAHTUU MELKOISIA MUUTOKSIA! Veikkaan, että sukulaisesi ja ystäväsi ja kaikki tuttavasi saavat ainakin tämän linkin paperille monistettuna! Jos sanot, ettei sinulla ole rahaa, eikä haluja. KUN ET OLE VARMA jne... Otappa linkki paperille! JA SEN HIVAKAN KANSSA; KERRO NUO ASIAT JUMALALLE! JA KYSY NYT IHAN MITÄ HALUAT! MUTTA ODOTA VASTAUSTA! JOS KEN NÄIN TOIMII. Epäilen, että teillä syödään Pääsiäisten pyhinä makkarasoppaa ja leipää. Herkkurahat menevät linkkeihin! JA PALJON; HYVIN PALJON MUUTA! ELLEI NÄIN TAPAHDU! ENNUSTAN HYVIN VAIKEITA AIKOJA LUKIJALLE! Aivan turhia ovat selittelysi! Ei kelpaa! Jos jotain yrität selittää, niin itsellesi sen nyt ainoastaan teet! Olen aikoinaan muutamassa huushollissa käynyt! Ja sinäkin tiedät, kuten minäkin: ettei kaikilla ole mahdollisuutta saada tätä linkkiä koskaan. Jos joku ei vie! Nyt on SINUN hetkesi. OLET SEINÄLLÄ! TÄSSÄ KÄVIKIN NÄIN! JUMALA PAISKASI SINUT SEINÄLLE!!! JUURI NYT! TULITKIN VALINNAN ETEEN! TÄSTÄ TULIKIN NÄIN RAJU JUTTU! KUN TÄSSÄ NÄIN KÄVI. VOIN KERTOA SINULLE SITTEN HETI PERÄÄN; ETTÄ VALINTASI AIKA ON ON JUMALAN SÄÄTÄMÄ! EIKÄ OLE PITKÄ! Vaitiolo, toimettomuus, ja piittaamattomuus OVAT TÄSSÄ TILANTEESSA KIELTEINEN VASTAUS! SEURAAMUKSET OVAT SEN MUKAISET! Kyllä, rakas ystävä, sinulla on tosiaan tarvittavat tiedot, Et pääse nyt kyllä mihinkään! Meinasin päättää tämän linkin aivan toisin! TULI KIELTO! NYT PYHÄ HENKI YHTYY JA VOIMAKKAASTI KUITTAA KOKO AJAN! USKALSIN KIRJOITTAA! Pelästyin itsekkin ensin! KUN AVAUTUI NÄIN! OLEN; YSTÄVÄ, AIVAN VARMA! ETTÄ JUMALA TULI NÄIN MUKAAN! EN USKALTAISI KIRJOITTAA; ELLEN OLISI VARMA! OLEN!!! KUNNIA JUMALALLE! TEE OIKEA VALINTA! ÄLÄ MIETI LIIAN KAUAN! TOIMI; KUTEN KIRJOITIN!!! Rukoile Pyhää Henkeä Jumalalta tosissasi! Tarvitset HÄNEN APUAAN ENEMMÄN KUIN LUULETKAAN! JA MYÖSKIN NOPEAMMIN, KUIN LUULETKAAN! TÄMÄ ON VAKAVA ASIA! NÄIN NÄISSÄ VOI KÄYDÄ! EI NÄITÄ ETUKÄTEEN ILMOITELLA!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 21.03. 1998

Takaisin Pääsivulle