Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Pian alkaa tapahtua!

Nyt se sitten tapahtuu! Eduskunnassa alkoi keskustelu EMU:n liittymisestä! VALITETTAVASTI HALLITUKSEN ESITYS MENEE LOPPU VIIKON ÄÄNESTYKSESSÄ LÄPI! Yksin kertainen ääni enemmistö RIITTÄÄ! VOI MITEN TURHISTA ASIOISTA TÄSSÄ MAASSA ON TARVITTU KAHDEN KOLMAS OSAN ENEMMISTÖ!

JUMALAN KURITUS JÄI SIIS TÄLLE ASTEELLE TULOKSELTAAN! Ei varmasti lähellekkään sitä määrää JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVIA IHMISIÄ TÄSSÄ MAASSA; JOKA OLISI TÄYTTÄNYT JUMALAN ASETTAMAN VAATIMUKSEN!

Näinpä NYT SUOMESSA TEHDÄÄN SELLAINEN VIRHE! JOTA EMME KOSKAAN VOI KORJATA! SYY ON: ETTÄ EI USKOTTU JUMALAN KURITUKSEEN! Ei sinne päinkään! Näin tämä sitten huipentuu! NYT LIITYMME LOPULLISESTI SIIHEN MIHIN EI OLISI MISSÄÄN TAPAUKSESSA PITÄNYT KAJOTA LAINKAAN!

Pyydän omasta puolestani seuraamaan uutisvälineitä! ILMOITETTIIN JO: MITÄ TUO EUROON SIIRTYMINEN TULEE SUOMELLE MAKSAMAAN! Valtiolle, yrityksille, pankeille, kaupoille, jne. SEURASITKO? KUKAKO NE SITTEN LOPULTA MAKSAA? Suomen kansalaiset tietysti! KYSE EI OLE AIVAN PIENISTÄ RAHOISTA! Kuka sanoikaan, että tässä maassa jokin halpenee? Kuluttajat maksavat joka pennin! Ja ompahan henkilöä kohden sellainen summa, että voimme ihan huoleti varautua KAIKEN KALLISTUVAN!

Ja nyt ovat KANSAN KIIHOTTAJAT OLLEET JONKUN AIKAA JO LIIKKEELLÄ! NYT SE TAPAHTUU! TÄSSÄ MAASSA ALKAA TAPAHTUA HYVIN JÄRKYTTÄVIÄ ASIOITA! Tämän jälkeen ei tätä keitosta pidättele enään mikään!

NYT KAIKKI LINKIT LIIKKEELLE JA HETI! PYYDÄN; TOIVON JA KEHOITAN! Ken ei ole tähän asti näin toiminut? KOKEILEPPA: VIELÄKÖ PYSTYT SIIHEN! NYT NÄITÄ TARVITAAN! ENEMMÄN KUIN KOSKAAN ENNEN! JA TÄHÄN TILANTEESEEN, KUN KERRAN TULTIIN! Voi, teitä jotka ette ole noudattaneet kirjoittamiani kehoituksia! MIHIN NYT TURVAAT??? MISTÄ ETSIT APUA??? PUOLEN VUODEN PÄÄSTÄ TUO PÄÄTÖS ASTUU VOIMAAN! YSTÄVÄ! SE ON LYHYT AIKA!!!! ALKAA JUMALAN TUOMIOT TULLA ALAS! SAMAN AIKAISESTI ALKAA HERÄTYKSEN TUULET! MISSÄ SINÄ OLET???? JUURI NYT???

Ja aivan RAKKAUDELLA SANON: KUN NYT SEURAAT UUTISVÄLINEITÄ.....ÄLÄ USKO IHAN KAIKKEA!!! LINKIT PAPERILLE VAAN KIIVAASTI JA JAKOON KÖYHEMMÄLLE VÄESTÖLLE! OLEN AIVAN TOSISSANI! ELLET SINÄ TIEDÄ: MITÄ NYT SEURAA??? LUOTA SIIHEN, ETTÄ MINÄ TIEDÄN JOTAIN! TOIMIKAA!!! TOIMIKAA!!! TULEE YÖ!

Tämä on Suomen hallituksen ja eduskunnan viimeinen HULLU JA TÄYSIN JÄRJETÖN PÄÄTÖS! AIVAN KUTEN EDELLISETKIN! JA TÄMÄNKIN TEKEVÄT JUMALAN SALLIMUKSESTA! Ja kaivavat näin tehdessään omat hautansa! NÄKEMIIN SILLE INSTITUUTIOLLE! Suomesta tulee liittovaltio! Ei edes AUTONOMIAA! AJATTEPPA TÄTÄ! Suomen kansasta puolet ovat tätä vastaan ja puolet ovat puolesta! KANSA JAKAUTUI KAHTIA! Ei liene enään kovin vaikeaa ajatella; mitä tämä tulee käytännössä merkitsemään! Ennen kuin laki astuu lopullisesti voimaan! ON TÄMÄ JÄRJETÖN KANSA! EI OSAA AJATELLA MITÄÄN!!! EI PYSTY LASKEMAAN EDES YHTEEN LASKUA JA VÄHENNYSLASKUA! SILLÄ MATEMATIIKALLA OLISI PÄRJÄNNYT! ENPÄ OLISI USKONUT TÄTÄ PÄIVÄÄ NÄKEVÄNI!!! EN TIEDÄ....TYHMÄÄ! TYHMÄÄ!!! Vanha sanonta sanoo:" HULLU SAA OLLA, MUTTEI TYHMÄ!" TÄMÄ KANSA ON SUUREMMALTA OSALTAAN; KUMPAAKIN! IKÄVÄÄ SANOA! MUTTA KUN TÄMÄ ON TOTTA! Repikää vaatteenne ja kieritelkää tuhkassa! SUURET OVAT NE JOUKOT; JOITA EI AUTA ENÄÄN TUOKAAN!

Tämä on nyt sitten merkki siitä: KUINKA PALJON JUMALA LISÄÄ SAATANALLE JA HÄNEN JOUKOILLEEN VALTAA SUOMESSA! SEURAAMUKSET NÄETTE LÄHI AIKOINA! KEN ELÄÄ!!! EI MENE VIELÄKÄÄN; SITEN MILTÄ TÄMÄ ÄKKIÄ KATSOTTUNA NÄYTTÄÄ!!! Hymyilyyn ei pienintäkään aihetta. VIELÄ ON JUMALAN PUOLEEN MAHDOLLISTA KÄÄNTYÄ! VIELÄ ON MAHDOLLISTA HUUTAA JUMALAN PUOLEEN! Kun EI HYVÄLLÄ! NIIN SITTEN; SEN TEKEVÄT VIELÄ MONET PAKON SANELEMANA! Noilta JUMALAN VALITUILTA OTETTIIN VAIHTOEHDOT POIS! JOS JOTAIN VIELÄ JÄI? `NEKIN OTETAAN! Jakakaa nyt vaan näitä linkkejä ja tämän yhdistyksen osoitteita! Jumala tekee lopun työn! HÄN TARVITSEE NÄITÄ KÄYTTÖÖNSÄ! Tarvitsee muutakin! Mutta kunhan nyt pistätte näitä liikkeelle! KYLLÄ NÄETTE SITTEN: MITEN SEN JÄLKEEN TOIMINTA; JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVIEN KOHDALLA ETENEE!

MANNER EUROOPPA ON NIIN VALTAVIEN JUMALAN TUOMIOIDEN ALLA.....! Pieni osa näillä linkeillä! Historiaa hiemankin lukeneet tai kuulleet tietävät sitten jo huomattavasti enemmän syitä! KYLLÄ TÄMÄ SUOMEN KOHDALLAKIN ON AIVAN VARMAA! ETTEMME KYLLÄ JUMALAN SILMILLÄ KATSOTTUNA: PUHTAIN PAPEREIN SELVIÄ!

30 luvun RAAMATTU JOKAISELLE! JOLLA EI VIELÄ OLE! 90 luvun käännös roskiin JA HETI! ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN TÄTÄ UUTTA HENGELLISTÄ KIRJALLISUUTTA! VIELÄ VÄHEMMÄN UUTTA MUSIIKKIA! VANHAA ON KÄTKETTY MONEEN PAIKKAAN! VANHA HENGELLINEN KIRJALLISUUS KATOSI! Jumalan palvelijat kätkivät niitä melkoisia määriä! Samoin musiikkia ja toiset vaatteita! En tiedä kuinka paljon saan näistä kirjoittaa? Kokeilen nyt kuitenkin! KUN TAHTOISIN ROHKAISTA TEITÄ KAIKKIA! NÄMÄ OVAT TIEDOSSANI OLEVIA ASIOITA! JA AIVAN TOTTA! TIEDÄN JOKUSIA PAIKKOJA. Missä on vanhaa HENGELLISTÄ KIRJALLISUUTTA! Olen tavannut henkilöitä, joilla on vaate varastoja! MITENKÄÄN KERSKAAMATTA! SAIN NÄISTÄ TIEDON: ETTÄ NÄIN PITÄÄ TOIMIA! Puhuin muutamien kanssa! Joku tuli kysymään, että onko tehnyt oikein, kun oli varastoinut vaatteita! Epäili hieman, että jos tuo olikin vihollisen juttuja! En tuntenut niitä. En tiedä, miten minulta tiesivät tulla kysymään! Ja kyllä näin on aivan varmasti toimittu myös muualla Suomessa! Vaikka en niistä ole saanutkaan tietää! Aivan riittävästi tiedän! Miten JUMALA MONISSA ASIOISSA TOIMI JO AIKOJA SITTEN! AITOJEN USKOVIEN TÄHDEN! JOTKA MATKAAVAT VAINON AIKOIHIN! Joku voi sanoa, että helppo se nyt on puhua....EN USKO; ETTÄ ON NIIN KOVIN HELPPO PUHUA, ELLEI TIEDÄ!!! EIVÄT NE OLE VIELÄ JULKISUUDESSA! HYVIN HARVA TIETÄÄ: MITÄ TÄSSÄ MAASSA PUUHATTIIN? Ennen köyhyyttä ja köyhyyden aikana! SUOMEKSI :JUMALAN KURITUKSEN ALKU AIKOINA!

Enkä tällä mitään nimeä itselleni hae! PYRIN NYT VAIN ROHKAISEMAAN JOITAIN LÄHIMMÄISIÄNI! KUN EN TIEDÄ: KOSKA ON KOHDALLANI SE VIIMEINEN KIRJOITUS! ETTÄ EDES JONKINLAISEEN PÄÄTÖKSEEN TÄMÄN SAAMANI TEHTÄVÄN SAISIN! Ja toisekseen siksikin, että lukijat nyt uskoisivat, että kyllä nämä ovat JUMALALTA SAATUJA TIETOJA! MUUTKIN! NÄIN PITKÄLLE MINUA KOULUTETTIIN JA ANNETTIIN PALJON TIETOA; JOTA EN SAANUT MISSÄÄN KELLEKKÄÄN PUHUA! NÄILLÄ NIISTÄ NYT MONIA ON KIRJOITETTU! Jeesuksen ja JUMALAN koulutuksen tuloksia!

Hyvin harva lukijoista minut tuntee! JA SELLAISENA MYÖS PYSYN! MIKÄLI SE MINUSTA RIIPPUU! USKON ETTÄ NÄIN TAPAHTUU! JEESUKSEN JA JUMALAN PALVELIJAT EIVÄT OLE SUURTEN MASSOJEN SUOSIOSSA! Eikä siihen ole tarvettakaan! Ei tällaisten kirjoitusten jälkeen voi odottaa selkään taputtajia! TOIVOTTAVASTI JOKU ON LÖYTÄNYT JEESUKSEN LUO AIDOLLA TAVALLA! NE MINULTA SALATAAN! Hyvä niin!

Tänä kesänä astuu voimaan Venäjällä uusi uskontoa koskeva laki! Ei se mikään uusi tavallaan ole....Palataan takaisin siihen aikaan, kun sinne jouduttiin viemään salaa kaikkea Hengellistä! Saamieni tietojen mukaan se koskee muitankin entisen Neuvostoliiton maita! Siellä on suomalaisiakin aika paljon HENGELLISISSÄ TEHTÄVISSÄ! Heille tulee lähtö! Ja USKON; ETTÄ SITTEN PITÄÄ TOTEUTUA; ERÄÄN USKON VELJENI SAAMA ILMESTYS:LÄHES 15 vuotta sitten! HÄNELLE NÄYTETTIIN, ETTÄ JUUTALAISET TULLAAN AJAMAAN POIS! ENTISEN NEUVOSTOLIITON ALUEELTA! HEITÄ TULEE TUON VELJEN KERTOMAN MUKAAN: MELKOISET MASSAT MYÖS SUOMEN KAUTTA! Onhan niitä sieltä tullutkin ja mennyt omaan maahansa. Kuten muualtakin! MUTTA ITÄ NAAPURIMME AJAA NE SITEN POIS! ETTÄ TUOSSA ILMESTYKSESSÄ: JUUTALAISET PAKENIVAT JA HEITÄ AJETTIIN TAKAA! Se oli merkillinen pieni mökki! Missä tuo velikin tuon Ilmestyksen näki! MONIA MUITA! SIELLÄ TAPAHTUI MERKILLISIÄ ASIOITA! Voisin niistä kertoa vapaasti! Olen saanut aikoja sitten jokaiselta heiltä ja monilta muilta: luvan käyttää heitä Hengellisissä asioissa. Nimettömänä! PALJON OLEN VUOSIEN VARRELLA KÄYTTÄNYTKIN! TÄSSÄ ERÄS! Kyllä. Uskon, että tuo toteutuu aivan pian! HURMAHENKISET USKOVAISET VOUHOTTIVAT TIES KOSKA! JUUTALAISTEN EXODUSTA! JA TEKIVÄT JA TOUHUSIVAT! En viitsi kertoa. Mitä touhusivat! NYT SEN KYLLÄ ON LÄHES PAKKO TAPAHTUA! JOS OLLENKAAN! SE ON OLLUT HYVIN LÄHELLÄ JO MONIA KERTOJA! Juutalaisia on syytetty hyvin monista asioista ja olen luullut, että heidät heitetään sieltä! Ei vielä edellä kertomani ILMESTYKSEN TAVOIN! MUTTA NYT TÄYTYNEE AIKA OLLA KYPSÄ TUOLLEKKIN!

Ulkolaiset lentoyhtiöt tulevat ja ottavat lentoliikenteen kokonaan haltuunsa! Suurelta osin se on jo sitä! Mutta uskon, että vielä tämän vuoden puolella erään maan lentokoneet lentävät, jopa kotimaamme liikennettä! Oho, tuli väärä sana. Tarkoitin, että Suomen kaupunkien välisiä reittejä! Ja sitten katselkaa muuta itse!

Sanoivat asiantuntijat viime syksynä, ettei Suomessa mitään mellakoita synny, kuten muualla! VAI NIIN! ETTÄ TÄSSÄ MAASSA KATSELLAAN JA KUUSAILLAAN LOPUTTOMIIN! ON PUUTTUNUT VAIN KARISMAATTISET ORGANISAATTORIT! JUMALA ON ESTÄNYT! NYT NOITA NÄYTTÄÄ OLEVAN VÄHÄN JOKA PUOLELLA! Ei tarvitse kuin pienen riehaantumisen ja sekasorron! Kylläpä alkaa löytyä mitä erilaisemman aatteen kannattajaa! Siellä nyt verenhimoisemmat odottavat juuri tuota hetkeä! TÄSSÄKIN MAASSA VUOTAA VIELÄ VERI!! EIKÄ VARMASTI ILMAN SYITÄ!!!

RAAMATTU KERTOO MONIN ERI TAVOIN; ETTÄ JUMALA SUOJAA KAIKISSA OLOSUHTEISSA OMANSA! TÄYTYY OLLA JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA! SITTEN ON AIVAN SAMA: VAIKKA KÄVISI MITEN! MARTTYYRIT SAAVAT YLIMÄÄRÄISEN VOIMAN! KAIKKI SAAVAT JONKINLAISEN ELANNON! Pyysin joskus sitä hieman jo pudottamaan...elintasoaan. Ei tainnut kuulua kovinkaan monelle tuo ohje? JUMALA TEITÄ JOKAISTA SIUNATKOON! JA AVATKOON TEIDÄN KORVANNE KUULEMAAN! NIILLE JOTKA OVAT OLLEET TÄSSÄ YHDESSÄ MONISTA JUMALAN SUUNNITELMISSA MUKANA! OLETTE TEHNEET HYVIN! JA SAATTE EDELLEEN PYHÄN HENGEN KAUTTA TIETOONNE UUSIA ASIOITA: JOITA EI JULKISESTI KERROTA!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 15.04.1998


Takaisin Pääsivulle