Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Ottakaa nyt selvää

Jotka opettavat ja neuvovat; mitä nyt sitten tekevätkin....Siihen ei voi olla syynä, kuin he valehtelevat tahallaan! Eivät ole nähneet mitään! Eivät ole tajunneet näkemäänsä! Tai, ovat paatumuksen paikalla!!!!

Eräs nuori oli saanut jonkun linkkimme ja soitti. Hän käy eräässä kirkossa, jonka väitti olevan hänen Hengellinen kotinsa. Kyseinen kirkko EI VOI OLLA KENENKÄÄN HENGELLINEN KOTI!!!! Niin kuin ei tuhannet muutkaan kirkot! Viime mainittu on Hengellinen TOTUUS!!! Se on siis Hengellisesti MAHDOTTOMUUS!

Teidän pitäisi, jotka yhden linkin saatte, tutustua kiivaasti myös kaikkiiin muihin tämän yhdistyksen linkkeihin. Nimittäin minä muistan; mitä tässä maassa on tapahtunut noin 15 viimeisen vuoden aikana! Kiitos Jumalalle ja Jeesukselle! EI YHDELLEKKÄÄN KIRKOLLE! Niistä ei noita tietoja SAA!

Ennen suuria luopumuksia, kirkoissa opetettiin hengellisestä kodista jne... Tuo opetus johti siihen, että Suomessa olivat SUURET LUOPUMUKSET! Näistä luopioista on yllättävän paljon mennyt jo paatumuksen paikalle! HE TOIMIVAT OPETTAJINA HENGELLISISSÄ ASIOISSA! Tuo nuorempi porukka ei näitä voine tietää! NÄILLÄ LINKEILLÄ NUO ASIAT VIELÄ OVAT! Kun kirkoissa melttoo valheprofetiat! Eikä niiden suuta tukita! Ei saarnaajien valheita paljasteta! Tarkoittaa se valitettavasti sitä, että Saatanan joukot ovat edelleen VALLASSA! Ja sallivat tietysti tuon opetuksen. Sillähän opetuksella SUOMEN USKOVAT KATOSIVAT 80 luvun lopulla ja siitä eteen päin! Tuolla opetuksella ei ole enään aikoihin pysynyt USKOSSA!! VALITAN! Ellei uskolla tarkoiteta: uskoa pappeihin ja kirkkoihin! RAAMATTU OPETTAA EDELLEEN USKON PERUSTAKSI JEESUKSEN! JA JATKOSSA HÄNEN KUULIAISEN SEURAAMISEN! JA TÄMÄ JOHTAA AIVAN VARMASTI POIS KIRKOISTA JA PAPPIEN HELMOISTA!!!

Tuota siskoa ei ollut kukaan ihminen pyytänyt soittamaan minulle. Kuitenkin hän soitti lähes tunnin puhelun! Kysellen: Miten minulla on kanttiia puhua tuollaisia? Miten tiedän, että nämä linkit ovat Jumalan ja Jeesuksen hyväksymiä? Miten? Mistä? Kuinka? jne... Pyydän rakkaudella, että ken saa yhden linkin. Hankkisi nopeasti muutkin! Asian voi tarkistaa: kysymällä Jumalalta tai Jeesukselta! JA SE PITÄÄ TEHDÄ AJATUKSIN! ETTEI VIHOLLINEN KUULE KYSYMYSTÄSI! SAAT VASTAUKSEN! YMMÄRSITKÖ? Noille paatuneille, ei puhuta enään mistään mitään!!! No, kaiketi Saatanan syvyyksistä. Siltä nuo jutut kuulostavat. Siihen ei mitään lisättävää!

Jälleen kerran on todettava: jos kaikki se valheellinen, Saatanallinen oppi ja opetus olisivat totta? Mitä saimme viime viikolla kuulla eri tahoilta! RAAMATTU EI OLISI TOTTA! Ja, kun Raamattu viedään käytäntöön, niin kuin pitäisi tehdä! Onkin nuo jutut jo sen laatuisia! Että ne Saatanan joukkojen valheet, joita olen paljastanut, kasvaisivat ties mihin...! SIIS, EN OLE TUOMINNUT! OLEN PALJASTANUT! JA KERTONUT VALHEEN SIJAAN TOTUUTTA! Jos joku/jotkut ovat tulleet tuomituksi? SEN ON TEHNYT JUMALAN SANA! Ymmärrätkö eron?

Eräässä perheessä uudestisyntyi tytär. Äiti sai siepin ja isä myötäili! Ennustin silloin, että tyttärelle tulee lähtö kotoaan! Nyt sain tietää, että tuo rouva on seonnut täysin. Ottanut minusta kaiken mahdollisen selville...Tytär varoitti minua....Enhän minä ole mitään tehnyt! VAAN JUMALA! JA NYT NÄKÖJÄÄN JEESUS! Siellä, missä AITO JUMALAN PYHÄ HENKI TOIMII; ON AINA SAATANAN JOUKOT PAIKALLA! Tyttären poismuutto on selviö! EIKÄ PUTOA TYHJÄN PÄÄLLE! EI NOIDEN VANHEMPIEN KANSSA OLE OLLUT HELPPOA TÄHÄNKÄÄN ASTI. NYT SE ON HELVETTIÄ! Ei JUMALAN OMILLE MITÄ VAAN TEHDÄ! Saatanan joukoille emme mitään mahda! JEESUS MAHTAA! Oletko toiminut, kuten linkeillä kerron? NYT SE ALKAA OLLA KIIRUTTA! AINA VAIKEUTUU! VAIN LINKEILLÄ KERROTTUJEN TOTUUKSIEN TOIMEEN PANOLLA HENKILÖKOHTAISESTI PÄRJÄÄ! EI MILLÄÄN MUULLA! OLEN VARMA!!! Tuollainen törkeä henkinen ja fyysinen väkivalta ja vapauden riisto, kun tuolla perheessä tapahtuu, EI JATKU PITKÄÄN! Tulee mieleen Paavo Ruotsalainen. Kun hän lähti kontteineen saarnamatkalle. Vaimo heitti kirveellä perään! Ja milloin milläkin! Jumalan palvelijan osa ei ole ihan sitä, mitä te nyt puhutte ja paasaatte! EI OLE OLLUT KOSKAAN!!!

Eräässä ns.vapaitten suuntien kirkossa puhui nuorisotyöntekijä merkillisiä asioita. Hän kertoi, että on lyönyt vasten kasvoja Raamatun kohta:" Jokainen oksa, joka ei kanna hedelmää. Hakataan pois ja poltetaan. Ja jokainen oksa, joka kantaa hedelmää. Puhdistetaan, että se kantaisi vielä suuremman sadon." Kertoi miettineensä tätä pitkään. Ja kertoi kirkossaan, että miettikääppä jokainen; josko tämä tarkoittaisi koko tuota kirkkoa!? NIINPÄ! Lyhensin tuon kaverin puheita.... Mutta harvinaista kuultavaa se oli! Kumpa nyt Pyhä Henki avaisi ystävälle oikein tuon saamansa kohdan omalle kohdalleen! VAKAVA VAROITUS TUO OLI!!!

Väärin käsitysten välttämiseksi. Olen kirjoittanut Alkuseurakunnan omaiseen tilaan siirtymistä. Nyt siitä puhuvat jo muutkin. EN KUITENKAAN OLE TARKOITTANUT; ENKÄ TARKOITA SITÄ; MITÄ NUO HURMAHENKISET VOUHOTTAA! VAAN TARKOITAN, ETTÄ TULEE YKSI SEURAKUNTA! JA TUOSSA YHTEISÖSSÄ ON KAIKKI YHTEISTÄ! SE ON JEESUKSEN MORSIUS SEURAKUNTA! JONKA POHJA SUOMESSA ON JO AIKAA LUOTU!!! HEILLÄ ON YKSI MIELI, YKSI HENKI, YKSI PAIMEN: JEESUS! YKSI OPETTAJA: JEESUS! JA KAIKKI ON YHTEISTÄ! TÄTÄ OLEN TARKOITTANUT JA TARKOITAN EDELLEEN! Se mitä muut paasaavat tuosta asiasta: en yhdy heihin, enkä heidän puheisiinsa! Suurin osa niistä näyttää olevan vasten RAAMATTUAKIN! Se siitä!

Olen saanut niin paljon kiukkuisia yhteyden ottoja, kun teilasin Riku Rinteen kirjan ja äänitteen ristiriitaisuuksiin vedoten! Otan alusta yhden kohdan! He lähtivät keskellä yötä ruumishuoneelle rukoilemaan, jonkun kuolleen puolesta! Että tuo poika olisi herännyt kuolleista! Riku käyttää sanontaa:" TAIVAASSA NEUVOTELLAAN, HERÄTETÄÄNKÖ POIKA VAI EI?!!" Kysymys kuuluu: "Kuka neuvotteli! Ja kenen kanssa! Tuosta asiasta!" TYHMÄÄ PUHETTA! SANON MINÄ! JA SAMAA SOPASKAA KOKO TEOS! Jos edellä kerrotussa ei ole risti- riitaa, niin missä sitten!???? Jeesus herätti Lasaruksen:" RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA MIEHEN TOISI HAUDASTA!" Siinä ei neuvoteltu! Jeesus rukoili JUMALAA! JUMALA TEKI AIVAN YKSIN JA OMASTA TAHDOSTAAN IHMEEN! KYSYMÄTTÄ KELTÄÄN MITÄÄN! Sitten äänitteeltä, siitäkin vain yksi esimerkki! Riku ja kuoro laulaa:" Jeesus tekee nuorista ruoskan...." Siis, nuorista ihmisistä, jotka painavat kirkkoon, kuin Suomi talvisotaan! Aidossa uskossa olevat henkilöt on poistettu ilman yhtään ihmistä! Ja tehdään vastakin! Jos niihin joku eksyy! KIRKOT OVAT JUMALAN TUOMION ALLA! JEESUKSELLA ON TÄMÄN PÄIVÄN AIDOILLE NUORILLE SEURAAJILLEEN HUOMATTAVASTI TÄRKEÄMPÄÄ OPETETTAVAA! JA MYÖS OPETTAA!!!! OLEN SAANUT ARMON NÄHDÄ! LUOPIOT LEVÄTKÖÖN KIRKOISSAAN! Ei niille ihmiset mitään voi!!! JÄRJETÖN AJATUS!!! Todellisesta Saatanan palvonnasta Riku Rinne tietää yhtä vähän, kuin Aurajoen pohjassa lojuva risa saapas! Sama juttu Suomen poliiseilla! VALITAN!!!

Jeesus kertoo tulemuksestaan, että maailma on kuin Nooan päivinä,kun Hän tulee hakemaan OMANSA POIS! Mitä enään tarvitaan, ettei tämä sitä olisi?

"Ei jokainen, joka sanoo: Herra, Herra, peri Taivasten Valtakuntaa! Vaan ne, jotka tekevät Taivaallisen isäni Tahdon!" Sanoo Jeesus Jumalan tahto on olla kuuliainen JEESUKSELLE! Seurata Jeesusta kuuliaisesti! Teemmekö me niin? Kaukana siitä!!! Vaarallisemmat eksyttäjät löytyvät entisistä uskovaisista, jotka jostain syystä ovat ajautuneet harhaan niin pahoin; että JUMALA SALLII HEILLE VIELÄ LISÄÄ LIUKASTA PINTAA MENNÄ YHÄ SYVEMMÄLLE HARHAAN! Raamatussa tämäkin. Eräs vanha harhaoppi on saanut niin uudet piirteet, että kun juttelimme kanavalta löytämämme ystävän kanssa useita tunteja YKSITYISESTI! Hän kertoi, että puhun aivan samoin, kuin se kirja, joka on auttanut häntä löytämään ja ymmärtämään RAAMATUN! VAARALLISTA! Löytyihän sieltä poikkeamia. Rajujakin. Ei huomannut, tai ei tahtonut! On ne kovia rysiä! Lupasi sentään lukea kaikki sivumme! Sellaista kyytiä! JA KYLMÄÄ!!! Muutamia pappeja ja puoskareiden nimiä aina silloin tällöin minulle tyrkytetään! Ovat entisiä uskovaisia! Kuuluvat sarjaan, jotka veivät valtavat laumat harhaan ja aina LUOPION PAIKALLE ASTI, nämä karpaatit! TIEDÄN HEIDÄN TAUSTANSA! Hengellinen elämänsä pysähtynyt aikaa! ESTIVÄT TUON KASVUN MUILTAKIN, JOILTA KYKENIVÄT! TEKEVÄT JUURI SAMAA JUURI NYT!! VARO! VARO! Se on NIKOLAIITTAIN OPPI! Katso, mitä Jeesus sanoo tuosta opista Ilmestyskirjan alku lehdillä!!! KANNATTAAA!!! Veivät vanhimman poikani ja vaimonikin LUOPIOKSI! OPEILLAAN! Toistan vanhoja, koska linkit näyttävät liikkuvan erillään! HYVÄ, KUN EDES NIIN!!!

Ja nyt se vähän, kuin näen AIDON HERÄTYKSEN PYHÄN HENGEN TUULIA.... TÄYTYY SANOA: KYLLÄPÄS TOIMII VOIMAKKAASTI! Henkilöt, jotka ovat uudestisyntymän jälkeen rukoilleet JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE EHDOITTA! ANTANEET ITSENSÄ OTOLLISEKSI UHRIKSI JUMALALLE! OMPAHAN HEILLÄ TOTISESTI SUOJAT! En kerro esimerkkejä, etteivät tunnista itseään! MUTTA HEITÄ EI NÄKÖJÄÄN KYLLÄ PALJON PILKATA JA VAINOTA JUURI NYT, KUN TAPAHTUU JÄRKYTTÄVIÄ ASIOITA! ÄLKÄÄ HYÖKÄTKÖ HEITÄ VASTAAN! TULEE TOSI KALLIIKSI! OLEN JÄRKYTTYNYT KUULEMISTANI TAPAUKSISTA! JUMALAN OMIIN EI KOSKETA NYT SITÄKÄÄN VÄHÄÄ, KUIN JOSKUS; ILMAN JÄRKYTTÄVIÄ SEURAAMUKSIA! Kuunnelkaa heitä, mutta älkää, rakkaat ihmiset, kajotko heihin!!! KANNATTAA USKOA! En olisi itsekkään uskonut, että se noin VOIMAKASTA NYT ON! Ellen olisi nähnyt ja luotettavilta tahoilta kuullut!!!

Kun nyt taas kerran kuulin televisiosta maailmanlopun ennustajien pilkkaamista. Kerron: MAAILMANLOPPU KYLLÄ TULEE AIKANAAN! MUTTA NYT ON KUITENKIN AIVAN ERI ASIA JEESUKSEN TOINEN TULEMUS! JA SITÄ EDELTÄVÄT VAIKEAT AJAT, JOTKA OVAT JO ALKANEET! Minkälaisella uskolla niiden läpi vaelletaan?! Siitä nyt on kysymys!!! Enkä käy ennustamaan Jeesuksen toista tulemusta. SE ON MAHDOTTOMUUS! SEN LÄHEISYYDEN VOIMME JO NÄHDÄ! Ja mikä usko sinulla on, se on huomattavasti tärkeämpää ja kiireellisempää saada selville, kuin mikään muu asia! VÄÄRÄT USKOT ETTEN SANOISI USKOMUKSET NÄINÄ AIKOINA VAIKUTTAVAT HYVIN KOHTALOKKAASTI YMPÄRISTÖÖN! Tietää RAAMATTU! JA ON JO SILMÄIMME NÄHDÄ! Yllättävän harva vain on nähnyt ja näkee edelleen yhtään mitään! TÄSSÄKÄÄN MAASSA! Se painaa ainakin minua! NYT ODOTETAAN SIIS JEESUSTA!!! JA KATSELLAAN, KUN NÄMÄ ASIAT KAIKILLLA ALUEILLA VAIKEUTUVAT! Huomattavasti nopeammin, kuin tuo maailma ja sen ihmiset näkevät tai myöntävät!!! VALITAN! SE ON AIVAN MUU PORUKKA, KUN ALKAA ODOTELLA MAAILMAN LOPPUA! JOKA AIVAN TAATUSTI TULEE! Ärsyttäviä juttuja, miten se voisi tulla? Ja jäleen pappikin valehtelemassa! ON TUO KUMMALLINEN TOOSA JA SEN HENKILÖKUNTA! NAUROIVAT JÄLLEEN TUOLLEKKIN ASIALLE! Kyllä hymyt hyytyy, muiltakin kuin minulta!!!

Esim. Suomalaiset politiikot ovat alkaneet puhua kansan rauhan menetyksestä ja horjuttamisesta!!!! LUE LINKIT JA KATSO; NE OVAT PÄIVÄTTY, MILLOIN OVAT KIRJOITETTU! MENENKÖ EDELLÄ, VAI PERÄSSÄ!!! Kansakoulu pohjalla...... Paljon muita asioita! TOTUUKSIA, JOITA ETTE TIEDÄ!!! EHKÄ JOKU JOSKUS HUOMAA! ????? EI KOVIN MONET, ENNEN KUIN ON MYÖHÄISTÄ! EN NAUTI TÄSTÄ TILANTEESTA YHTÄÄN! TÄMÄ ON LIEVÄSTI SANOTTUNA JÄRKYTTÄVÄÄ! MITEN IHMISIÄ VIEDÄÄN....Minne??? NIINPÄ!!!

Uskokaa nyt vaan kaikki mitä näillä linkeillä on! Ja antakaa mennä eteenpäin! Monista asioista saatte kuulla aivan muuta. Ja mitä tähän viimeiseen Herätykseenkin tulee, on niin paljon puhetta ja täyttä puppua! Sain nähdä käytännössä vielä tuonkin alun! Muistakaa näiden takana on Jeesus ja Jumala! Ja minä olen ainakin vielä vastuussa näistä ja koko yhdistyksen toiminnasta Jeesukselle ja Jumalalle! Ei linkeille ihan mitä vaan laiteta! Paljon on mennyt roskakoriin! Älkääkä nyt vaan enään kysykö, että mistä tiedän onko kyseessä JUMALA TAI JEESUS!!!!! SIKSI KÄVIN NOITA KOULUJANSA! JA NIIN NÄYTTÄÄ JOUTUVAN KOULUUN KAIKKI AIDOT UUDESTISYNTYNEET, JOTKA TOIMIVAT, KUTEN LINKEILLÄ KERRON! MUUT USKOT MENEE! ELLEI NIITÄ SUOJATA YLHÄÄLTÄ! EIKÄ TAPAHDU AUTOMAATTISESTI! ON TÄÄLLÄ SELLAISET PIMEYDEN VOIMAT LIIKKEELLÄ! JA KOKO AJAN JUMALA ANTAA SAATANAN VÄKEVÄMMÄLLE JOUKOLLE VALTAA MYÖS SUOMESSA!!! Turhaa väittää vastaan ja leikkiä mitään muuta. Jeesuksen suoran opetuksen alle heti uudestisyntymän jälkeen ja sitten itsensä Jumalalle eläväksi otolliseksi uhriksi! JA KIRKOISTA POIS! EI OLE PAKKO! MUTTA USKO MENEE SAMAN TIEN MUUSSA TAPAUKSESSA! Miksi tuota nyt vastustaa? EN YMMÄRRÄ!!! Saatana kysyi Eevalta:" Sanoiko Jumala todella niin...?" Jos minulta kysytään:"Olenko varma, että se on Jumala tai Jeesus?" Mistä sen tiedän? NÄMÄ OVAT SAATANAN JOUKKOJEN KYSYMYKSIÄ!!!! JA OLEN TÄYSIN VARMA!!! Vertaa näitä ja mieti! Mistähän tiedän ihan varmasti, että asialla on Saatanan kätyrit! Olkaa niin uskovaisia kuin tykkäätte! Mutta tätä ette näytä tietävän! Pitäisiköhän mennä JEESUKSEN KOULUUN????!!! Kyllä Saatanan joukot tietävät; mitä minä tiedän! Teitä he horjuttavat!!! EI MINUA! NOILLA KYSYMYKSILLÄ!!! Vaikka eivät joka hetki tiedäkkään, millä valtuuksilla milloinkin liikun! VALTUUDET vaativat tietoa! Voitelun ja Valtuuksien SUURUUS ON SUORAAN RIIPPUVAINEN TIETOON HENGELLISISTÄ ASIOISTA! JOTKA SAADAAN JEESUKSEN JA JUMALAN KOULUISSA! Eikä revi kukaan kirkoista ja Raamatusta suoraan! VAAN KÄYTÄNNÖN KOULUISTA! USKO TÄMÄ!!!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 18-20.05.1998


Takaisin Pääsivulle