Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


On nämä aikoja!

Hyvin pientä joukkoa lukuunottamatta, koko Suomen kansa on Saatanan palvelijoita! Hänen ja joukkojensa palvojia! Luit oikein! Se mitä nyt näen, en tahtoisi nähdä! En kuulla! Sitten vielä kuulen, että uskovaiset tuputtavat uskoaan! Kun heitä ei edes ole! Jos joku kristityn nimeä jotain Raamatusta puhuu, ei pitäisi loukata yhtään ketään! Mutta tuota Saatanallista musiikkia ja kielenkäyttöä ei täällä enään pääse pakoon! Siinä ei ole enään kysymys Saatanallisten oppien tuputtamisesta, se on jo väkivaltaista hyökkäystä! Ja joka paikassa! Ja kaiken aikaa!

Kun täällä on jo näin kauhea elää ja olla; Helvetin esikartanoissa!
Mitä se onkaan itse HELVETISSÄ?????
Oma pinnani paloi juuri nyt loppuun! En kestä enään yhtään kuulla noiden ns. uskovaisten juttuja! He palvelevat Saatanaa!

Ihmisiä uudestisyntyy, se on tosi asia! Mutta valitettavasti luopuvat välittömästi Joko oman perheen tai ystävien painostuksesta! On ihanaa pari päivää!
Sitten kajahtaa Jeesuksen vaatimus:
"Joka ei luovu kaikesta, ei voi olla minun OPETUSLAPSENI!"
Tänä päivänä se näyttää merkitsevän lähes poikkeuksetta tätä:
Luopumista Kaikista entisistä ystävistään omista vanhemmistaan, sukulaisistaan, kouluista, kirkoista. Ole aivan varma.
NÄIN KOVIA ASIOITA SE KÄYTÄNNÖSSÄ MERKITSEE NYT!
Ja melko pian uudestisyntymän jälkeen!

Nyt karsitaan porukka HETI!
Ehdoitta!
Ihmis mielellä ajateltuna: hyvin ankaralla kädellä!
Kuten sanoin lähiaikoina; on ko. asia entisestään vahvistunut, kun olen saanut lisää nyky ajasta tietoa! Hymy hyytyy tässä maassa vielä valtavan monelta muulta, kuin minulta! Itseäni ei ole hymyilyttänyt enään aikoihin! EI OLE TODELLA SYITÄ! Joillain on? Luulevat. Minua ei nuo asiat naurata pätkääkään! Vihaan Saatanaa ja hänen joukkojaan niin suunnattomasti! Tuntuu, että hajoan palasiksi!
Ja kukaan ei näe mitään! Ei yritä edes ymmärtää mitään! HYVÄÄ YÖTÄ SUOMI! EIKÄ NUKUTAKKAAN IHAN RAUHALLISESTI! EI EDES HETKEÄ! Saatanan kanssa veljeily vei tähän ja syvemmälle mennään! Väliäkö tuolla, jos hauskaa on!?????

Muistakaa nyt viholliseni kaikki! Te olette uhanneet ja herjanneet minua aivan ilman perusteluja ja aiheetta! Teillä ei ole siihen näyttöä! Toivon, että sen virheen tekisitte koko lauma ja vetäisitte raastupaan! Olen odottanut ja odottanut!
Oikeustalo olisi nyt ainut paikka; missä vielä voisin pitää saarnan Raamatun pohjalta! NIIN;ETTÄ JOKAISEN PAIKALLA OLIJAN OLISI KUUNNELTAVA!
Muualla ei enään ole!

Te sanotte, että olen suvaitsematon! Niin olen! En veljeile Saatanan kätyreiden kanssa!
Ei veljeillyt Jeesuskaan.
Eikä ole milloinkaan vaatinut sitä myöskään seuraajiltaan! Vaan aivan päin vastoin. Erotkaa HEISTÄ! Huutaa RAAMATTU! Sen teen mielelläni!

Ja olen tehnyt! Teistä ei ole kuin tappajiksi ja lahtareiksi! Kehnoja olette sellaisinakin! Joudutte tappamaan toisianne! Kun Suomessa ei ole Aitoja Uskovaisia ketä tappaa. Nuo voimat ja tappamishalut, jotka Suomessa ovat ja voimistuvat! Täytyy siis suuntautua jonnekkin! Seuratkaapa; mihin!? Kyllä se tapahtuu, se on enemmän kuin tosiasia!

Ja jonkun ajan kuluttua jo tällainen Raamatullinen uskokin alkaisi kelvata hyvin monille! LIIAN MYÖHÄÄN!!! Tähänkään ei tarvitse uskoa! Mutta eräänä päivänä ON PAKKO!!!

Teidän puheenne ja ajatuksenne ovat niin utopistisia ja järkyttäviä! Niille löytyy perusteet ainoastaan filosofiasta ja Saatanallisista harha opeista!
Jeesus sanoi aikoinaan noille opin kannattajille:
"Te kyy käärmeen sikiöt!"

Sanon teille aivan SAMOIN! Itse ette sisälle Taivaaseen mene! Ja estätte sen vielä Jeesuksen pieniltä, nuorilta lapsiltakin! Ja sitten saat itse etsiä Raamatusta Jeesuksen sanat, mitä Hän tuosta touhusta sanoo ja sanoo edelleen! Ei ole muuttunut miksikään. Ei aivan "halpaa" puuhaa! Eikä kyllä pidäkkään! Se on tämän päivän Suomessa jo niin kamalaa katseltavaakin, että kantaa nimeä:

"Törkeämpää väkivaltaa!"
"Luvatonta vapauden riistoa!"
"Henkistä ja fyysistä kidutusta ja painostusta!"
"Luvattomia ja törkeitä uhkauksia"

Näitä saan itsekkin. Viimeksi mainittuja. Minä en ymmärrä noita pelätä.
Mutta monia noista uhkailijoista sekoaa! Tiedän! Ja sitten tulee veren vuodatuksen aika!

Aivan pian kauhistutte! Miksi? Syyt löytyvät edellä kerrotuista! Näiltä linkeiltä!
Ja tietysti Raamatusta. Ei uhkaus vaan tosiasia.

Te, ette usko näitä tosiksi! Ennen kuin sattuu kohdallenne! En ole päättänyt luovuttaa! PÄINVASTOIN! Enkä vielä edes perääntyä! Ei ole kehoitettukaan! Kun kehoitetaan, sitten lähdemme liukkaasti!

Miksi tämä on nyt näin rajua? Miksi tämän viimeisen Herätyksen kohdalla seula on taaja? Miksi seulonta niin nopea? Syy selviää edellisiltä linkeiltä.

On kysymys Jeesuksen morsiusseurakunnasta
Valitut koetellaan ja seulotaan heti. Estäjät saavat TUOMIONSA HETI! Puuttui muutamia asioita tiedoistani. Olin ymmällä. Kyselin. Mietin. Odotin....
Nyt uskon pärjääväni näillä tiedoilla eräällä alueella aivan siihen asti, kuin elän! Ne ovat näiden linkkien sisällä! Enkä sen enempää selitä.
Joudutte, ihmiset kääntämään takkinne vielä moneen kertaan! Liian monissa paikoissa tuo näyttää kyllä menevän läpi, mutta ei vielä täällä päässä!

Jälki ja tulos on järkyttävää!
Täytyy myöntää. Näin Raamattu tämän ajan ennustaakin. Että sikäli on kaikki kohdallaan. Nämä muutamat asita yllättivät ja hämmensivät hetkeksi.

Tiedän etukäteen! Aivan lähistöllä tapahtuu juuri NYT merkillisiä asioita, jotka tulevat näkyviin, ehkä jo tänään.

Sitten Suomen tunnetuimmat rukoilijat, mies ja nainen. Olette toimineet jo vuosikausia tässä maassa! Ihmiset kaatuvat käsienne alla.

Yksi kysymys niille, jotka olitte samassa tilaisuudessa "apumiehinä" :
Miksi kehoititte Porin Teljän kirkossa juuri uudestisyntynyttä: uskoon tullutta käymään kirkoissa? Olivat rukous jonossanne! Kirkoissa ihmiset eivät voi oppia mitään! Kirkot ovat pielessä! Ks. edelliset linkit.
Kokouksen pitäjät:Pirkko Jalovaara ja Seppo Juntunen.
Jos Jumala antaa näin tarkkoja tapauksia minun nähdä täällä. On aivan varmaa, että näitä tapahtuu kautta Suomen! Tämä on loogista ajattelua!

On valitettavaa, että tulen jäämään tälle yhteiskunnalle melkoisesti velkaa rahallisesti. Mutta, kun EU:N rahojakin on jo kavallettu niin valtavia määriä ja painettu valmiiksi suunnattomat määrät väärennettyä Euro valuuttaa. Eivätkä mitään voi! Taitaa minun velkani Eurolle, entiselle Suomelle olla sittenkin hyvin vähäiset...

KUNNIA JUMALALLE!
Ei minulle!
Kirjoitettu 23.05.1998


Takaisin Jeesuksen Opetuslapset ry:n
Pääsivulle