Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Nukkua vaiko Kuolla?

Sanomalehdet valehtelevat suunnattomasti. Tai sitten kertovat muunnettua totuutta. Sanomalehtien ensiaukeamilta löytyy kaikista valheellisimmat sivut. Niissä on kuolinilmoitukset. ns.muistovärssyissä ei ole epäilystäkään siitä, minne läheinen kuoltuaan meni! Vaan hän pääsi kirkkauteen. Jälleennäkemisen toivossa. Pääsi lepoon ja rauhaan. Tuskasi on poissa. Ja sitten jokin kaunis värssy. Nätti tapa. Paljon huonompia tapoja tiedän. Minulla on vanhan Raamattuni tyhjille lehdille liimattu 1991 erään hyvin rakkaan uskonsisareni "kuolinilmoitus". Siinä on hänen nimensä. Suluissa on nimi, jolla hänet tunnettiin ja jota itsekin puhekielessään käytti. Syntymä aika ja paikka ja sitten:
"nukkui uskossa Jeesukseen" aika ja kaupunki. Jälleen näkemisen toivossa: uskova miehensä ja lastensa nimet.
Sitten on muistovärssy: "Jeesus sanoi hänelle: - Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka uskoo minuun, ikinä kuole"
Joh.11:25,26 Lopussa on sitten maininta missä muistotilaisuus on ja avoin kaikille ystävilleen ja tutuilleen. Sitten lopuksi kiitokset kaikille niille henkilöille, jotka edesmennyttä sisarta hänen vaikeiden sairauksiensa aikana hoiti ja tuki! Tiedätkö? Tämä sisar laati tuon ilmoituksen itse, ennen nukkumistaan. Oli kirjoittanut paperille ohjeet miehelleen. Keitä pyytää kantamaan. Mitä hautausmaalla lauletaan.
Kuka toimittaa siunauksen. Mitä lauletaan ns. muistotilaisuudessa. Mikä kuoro siellä laulaa jne! Miehensä kertoman mukaan hän oli hyvin hitaaseen tahtiin tuon tehnyt, kun voimat, jotka olivat aikaa häipyneet, antoivat merkkejä, että lähtevät kokonaan!
Tämän sisaren kohdalla "poismuutto ilmoitus" ei ole miltään kohdin valheellinen! Hän ei epäillyt yhtään. Vaan uskalsi laittaa nuo kaksi Raamatun jaetta; laatimaansa ilmoitukseen. Jälkeen jäävien kohdalla onkin; "Jälleen näkemisen toivossa." Sisar on varma mihin on suunta! Miehellään ja lapsillaan on TOIVO NÄHDÄ HÄNET KIRKKAUDESSA JA PÄIN VASTOIN. Mutta ei vielä varmuutta. Ketä nyt sitten sisaren kuolinvuoteen vierellä olivat kun SISAR viimeisen kerran multain päällä silmänsä ummisti! Saattoivat vain todistaa! Ilmoitus oli Totuudenmukaisesti laadittu. Vasta tässä hetkessä uskossa olevat henkilöt voivat kuulla viimeiset sanat. Voivat olla varmoja! PELASTUI! Jeesukselta saamansa usko PITI JA KESTI LOPPUUN ASTI MONISTA VAIKEISTA SAIRAUKSISTA, kivuista, tuskista, kärsimyksistä huolimatta!

Jeesus sanoo:
"...joka ei synny uudesti ylhäältä, SE EI VOI NÄHDÄ JUMALAN VALTAKUNTAA." Näiden sanojen mukaan ilman uudestisyntymää on siis täysin mahdotonta tulla Jumalan Valtakunnan jäseneksi, multain päällä.
Raamattu opettaa, että tuo uudestisyntymä tapahtuu Jumalan Väkevästä Voimasta! Tätä ennen on tietenkin tunnustettava itsensä syntiseksi ja pyydettävä niitä sitten anteeksi Jumalalta Jeesuksen Kristuksen Ristinkuolemaan ja Pyhään maahan vuotaneeseen sovintovereensä vedoten! Tuo VERI puhdistaa sitten meidät kaikesta synnistä. Sitten luovumme kaikesta ja suullisesti lupaamme jättää elämämme Jeesukselle! Narut ja siteet maailmaan poikki. Jos kaikki mieleen tulevat ystävät, ihmiset, harrastukset, omaisuudet mitä nyt ikinä onkin on näistä sitten luovuttu! Tämän jälkeen voit ihan itse rukoilla Jumalalta. että Hän myös sinut uudestisynnyttäisi! Ja näin toimien tuon koet! Ja heti perään edellisillä linkeillä kertomaani rukousta! Ja sitten vain kiitosta joka väliin! On siis aivan henkilökohtainen asia. Otatko tarjolla olevan JEESUKSEN SOVITUSTYÖN VASTAAN, vai et?! Raamattu ei tunne automaattista uudestisyntymää. Ei tunne myöskään, että uskoon voisi kasvaa!

Jos nuo kuolinilmoitukset pitäisivät paikkansa?! Mikä kumma Jumalan palvelijoita taakoittaa! Mistä syntyy Jeesuksen seuraajille hätä hukkuvista sieluista?!

Toistelen näitä asioita hieman eri asiayhteyksissä....näköjään...

Nyt otan esiin erään hyvin tärkeän asian! Vapaissa suunnissa. Kysytään saarnojen jälkeen. Tahtooko joku tässä tilaisuudessa jättää elämänsä Jeesukselle?! Ainahan niitä jossain kokouksessa saattaa joku ollakin. Pyydetään alttarille. Julistetaan henkilön synnit anteeksi. Rukoillaan Jumalalta, että Hän uudestisynnyttäisi henkilön! Usein tämä myös onnistuukin. Nyt sitten sieltä ryntää muutamia miehiä, onnittelemaan ja mitä sitten kuka puhuukin. Mutta yksi on varma minkä he sanovat:
OLET PELASTUNUT!!! Oikein.
Sitten kerrotaan nyt on tie Taivaaseen asti auki! Hullukaan ei sitten tätä tieltä eksy! Tälle tielle ei nouse skorppioonit, ei villipedot jne. Tämä onkin sitten jo TÄYTTÄ VALETTA TÄMÄ SELITYS! Raamatusta kyllä, mutta aivan väärään paikkaan!!! ÄLKÄÄ USKOKO! VAROITAN JA VIELÄ KERRAN VAROITAN: NOIHIN PUHEISIIN EI SAA USKOA!!! Siinä kylvetään Nikolaiittain opin siemen. ASIOISTA TIETÄMÄTTÖMÄLLE HENKILÖLLE! JA TIEDÄN IHAN OMASTA KOKEMUKSESTA. KUINKA SE JUURTUU JA ONKIN URAKKAA KENEN KOHDALLE SATTUU; ETTÄ TUO VALE SAATAISIIN NURIN! VIHAAN TUOLLAISIA OPETTAJIA! VIHA ON SYNTIÄ! JONKIN ASTEISTA PYHÄÄ VIHAA PITÄÄ TUNTEA! Ainakin minun. Että takavuosina noita oppeja yritin kaadella! OHI RAAMATUN KOKO SOPPA! JA KUN SE KASVAA, ONKIN SELLAINEN VANUKAS. Että halolla päähän muutaman kerran ja kun virkoo. Niin siinä pökkyröissään voi jotain kuunnella! Muutoin tulevat silmille!

Hebrealaiskirjeessä kerrotaan jotenkin näin: "Teidän pitäisi olla jo muiden opettajia! Mutta teistä on tullut jälleen lapsia joille pitää antaa Hengellisesti maitoa taas..." Ette kestä voimakkaampaa Hengellistä opetusta. Ei olla opittu eroittamaan hyvää pahasta. Ei ole siis harmainta aavistusta: millon puhuu Jeesus. Milloin kehoittelee pimeyden henget tai oman mielikuvituksen tuotokset! Siellä vaan istutaan kirkossa ja litkitään maitoa! Hengellinen kasvu oli pysähtynyt! Mihin johti? Eipäs se ollutkaan pysähdyksen tilassa! Vaan oltiin liuttu takaisin siitäkin, mitä jo oltiin opittu! Ymmärrätkö tämän kohdan näin? Vai miten? Kerro! Ole hyvä!

Tämän pelastumis sanan voisi jättää kokonaan pois näiltä kohdin ellei osaa selittää! Ja käyttää sanaa UUDESTISYNTYMÄ, joka on sen tien alku, jos sillä tiellä kuuliasesti Jeesusta seurailee ja toimii niinkuin Jeesus sitten matkan varrella pyytää yhtä sun toista pois. Tottelee.

Tärkeintä uudestisyntymän jälkeen on tänä päivänä nuo kaksi rukousta. Sitten joka ilta pyydät Jumalalta syntejäsi anteeksi mitä päivän aikana olet Jumalaa vastaan rikkonut; ajatuksin sanoin ja teoin. Syntien sovitukseksi ei kelpaa Jumalalle muu, kuin vedota Jeesuksen, Vapahtajamme RISTINKUOLEMAAN JA PYHÄÄN SOVINTOVEREEN! KOSKA SIKSI JEESUS RISTINKUOLEMAN KOKI; ETTÄ HÄN KANTOI MEIDÄN SYNTIMME JA SAIRAUTEMME RISTINPUULLA! KUN JUMALA NE POIKANSA PÄÄLLE HEITTI! JA OLIKIN SELLAINEN SYNTIEN MÄÄRÄ, ETTÄ JUMALA JOUTUI KÄÄNTÄMÄÄN POJALLEEN SELKÄNSÄ! VANHURSKAS JUMALA EI VOINUT KATSELLA TUOLLAISTA SYNTIEN MÄÄRÄÄ! Jeesus huutaa:" Isä, Isä! Miksi minut hylkäsit!"

Aikoinaan evankelista, joka puolestani rukoili, kun jätin elämäni Jeesukselle. Ei sanonut, että pelastuin! Kyseinen mies, kun havaitsi, että olen Jumalan taholta kiinni otettu, kertoi; mitä minun pitää tehdä! Luopua KAIKESTA! Itselläni siinä meni pari yötä. Ja päivisinkin nousi esiin asioita. Mutta yöllä kun oli hiljaista. Ja etsikkoaikana henkilön yllä lepää Rakkauden Henki! Mahtava olo keitellä kahvia ja heitellä ihmisiä ja harrastuksia menemään. Sitä mukaan kun niitä esiin tuli! Sitten jäi kuitenkin yksi juttu. Joka ei ollutkaan niin helppo. Mutta sekin kyllä meni!

Mutta kun tuo evankelista minulle erilaisia asioita opetti. Kertoi hän myös juurta jaksaen, miten tulee toimia. Tuli aika, että liikuskelin Korpievankelistana ja Armolahjat toimivat!
Kyllä sinne sitten näköjään joka ihmiselle vähintään yksi asia tai henkilö jää, jos näin pitkälle on päästy. Saamieni opetusten mukaisesti, täytyy tuo juttu saada Saatanan valheeksi! Tai jollain muilla keinoin tehdä tyhjäksi! Armolahjat ja Pyhä Henki näissä töissä kyllä auttaa. Mutta kyllä niissä itsensäkin on lyötävä kokonaan peliin ! Useimmiten tuo henkilö on puoliso tai seuralainen, avopuoliso. Saattaapa olla sukulainenkin jne. Nyt ohjeet! ET RUKOILE ENNENKUIN HENGESSÄ HUOMAAT, ETTÄ KAIKKI NARUT ON KATKAISTU!!!! ELLET ONNISTU?! KERRO; ETTÄ HENKILÖ MIETTII ASIAA. ETSIKKOAIKA KESTÄÄ AIKANSA: JA SEURAAVA KUTSU VOI TULLA LIIAN MYÖHÄÄN. TOISIN SANOEN : EN TIEDÄ, EH- DITKÖ SAADA UUTTA KUTSUA ELON PÄIVINÄSI ! TÄYSI TOTUUS! EIKÖS OLEKIN?

Erään kerran tapasin tutun rouvan. Ja olin jo aiemmin havainnut, että hän on alkanut käymään Hengellisissä tilaisuuksissa. ETSIKKOAIKA! Oli kesä. Pyysin häntä yhteen ulkokahvilaan kahville! Rouva tiesi, että olen uskossa. Tunsin koko perheen jo pitkältä ajalta. Joten uskalsin heti paukauttaa:
" Mikä estää, ettet jätä itseäsi kokonaan Jeesukselle?"
Hän kertoi:
"Mieheni, joka on ateisti. Jättää minut, jos nyt uskoon hurahdan."
Kerroin, ettei sellaisella miehellä ole sinulle mitään virkaa, jos hän estää sinulta iankaikkisen elämän toivon, päästä kerran Taivaan Kirkkauteen... Ei. Näin hänet usein sen jälkeen. Minulla oli muutamien asioiden tähden auktoriteetti asema maailman ajoilta.
Kysyin aina:
"Mikä tilanne?"
Kyllä hän itki ja halasi! Oli tuskainen! Kertoi PALJON ASIOTA, JOITA TIESI MINUN TIETÄVÄN. Ikäänkuin ripittäytyi. Mutta se mies oli este ja pysyi! Muutaman kuukauden kuluttua, sain kuulla, että tuo mies on kuollut sydänkohtaukseen. Menin tuon rouvan kotiin.... Peli oli pelattu....rouva kuoli jälkeenpäin hyvin ikävällä tavalla. En uskalla tarkemmin kertoa. Lapset ovat elossa. Hyvin epätodennäköistä, että tämän näkevät. Mutta näin siinä kävi! Totuutta joka sana! Ja olisi totuutena pysynyt, vaikka olisin kaiken kertonut! Koko kaupunki sen tietää! Hengellistä puolta ei tiedä!

Ja lopuksi siihen mistä aloitettiin! Rakkaat ystävät! Uudestisyntymätilanteista PELASTUS sana kokonaan POIS! Jeesus sitten aikanaan kertoo henkilölle, jos se Raamatusta esteeksi muodostuu: MISTÄ OLLAAN PELASTUTTU JA MINNE! On pelastuttu maailman teiltä taivastien alkuun UUDESTISYNTYMÄN KAUTTA. ELÄVÄÄN USKOON, ELÄVÄÄN TOIVOON ja JEESUKSEN LAPSEUTEEN!

En tiedä mistä näitä sanoja ja toinen toistaan kummempia selityksiä on pesiytynyt Suomen Hengelliseen elämään! Niitä on nimittäin melkoinen määrä !

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle


Takaisin Pääsivulle.