Jeesuksen Opetuslapset ry.


3. Näin Jumala toimii!

Suomea koskevasta Jumalan kurituksesta joitain käytännön esimerkkejä. Ensinnäkin, Vanhurskas Jumala, teetti tuon likaisen työn Saatanan vahvemmalla joukolla. Antaen heille valtaa. Voima, taito ja oveluus ym. ovat heillä itsellään!

Jeesus antaa kaikki vinkit asioihin, jotka julki tuon. Herra tietää, mitä tiedän koska Hän on Opettajani. Siitä huolimatta uskon, että tähän tulee vain muutamia merkittävimpiä tapahtumia. Muutoin kappaleesta tulisi liian pitkä.

Ahon hallitus, silloinen eduskunta ym. päättävät elimet annettiin Saatanan joukon sekoitettavaksi. Jumalan säätelyn alla! Valtiovarain ministeri Viinanen : Insinööri. Ei mitään taloustieteellistä tutkintoa/koulutusta. "Vapaa muurari" järjestön jäsen. Tuo järjestö on ns. eliiteille tarkoitettu Saatanallinen miesten salaseura. Suomen taloustieteilijät pyrkivät neuvomaan Viinasta. Hän ei ottanut mitään neuvoja vastaan. Jos olisi ottanut: kertomaltani totuudelta putoaisi pohja pois. Hän oli siis "suurten herrojen" juoksupoika. Eikä huono ollutkaan! Panttasi Suomen lähes viimeistä saarta myöden, ulkomaiden velkojen vastineeksi!

Saatanan henget kiertelivät mänttäämässä pankkien johdon ajatuksiin:
"Isompia panoksia pörssi -ja valuuttakauppaan."
Joka oli jo valhehenkien kehoituksesta saatu vireille. Ja niinhän nämä toimivat. Säästäjien rahoilla. Saatana antoi menestystä suurten voittojen muodossa.
Panokset ja voitot suurenivat. Kunnes tuli RYSÄYS!

Tämä on Saatanan joukkojensa yleismaailmallinen sapluuna/toiminta tapa näissä ja vastaavissa asioissa! Toinen pankkien johtajien porukka vietiin toisenlaiselle törkeän kavalluksen tielle. Hulvattomia lainan antoja ilman riittäviä takuita, sukulaisille ja muille rikoskumppaneille. YM:ta kavallus muotoja. Annetuista luotoista pankin johtajat saivat suuren osuuden. Tämä olikin sitten yleinen sääntö ja tapa. Enemmän kuin poikkeus. Rahat eri menetelmin ulkomaisille salaisille tileille. Kaikki Suomessa oleva kiinteä ja kalliimpi irtain omaisuus lähisukulaisten nimiin, jne. Paljon varmaan tiedätkin. Joten kerron vain, että tässäkin näytelmässä käsikirjoitus ja ohjaus Saatanan vahvemman joukon. Kustantaja Suomen kansa! Ja kuitenkin, kaiken tämänkin takana Jumala ja Hänen sallimuksensa, että näin sai tapahtua. Pankit alkoivat horjuen kaatua: Pankeille, lain saatämä takuu varanto alkoi huveta. (suomennan tietyt termit itse, omalla tavallani kaikkien ymmärrettävään muotoon.) Jos tämä ns. kate ei ole riittävä. Sellainen Pankki kaatuu.

Pankit alkoivat hädissään realisoida ihmisten omistusasuntoja, jotka olivat pankille takuina lainoille; yksikin lainanlyhennyksen viivästyminen johti lainan irtisanomisen kodit pankeille ja porukka mäelle! Millä maksaa kun töitä ei ollut??? Samoin kävi pienten ja vähän suurempienkin yritysten.

Automaattinen ongelmien oravanpyörä pyörähti käyntiin! Näin Jumala alkoi riisua Suomen suurta kansan osaa. Riisuminen jatkuu ja laajenee! Vaikka saat kyllä medioista tätä muutenkin kuulla. Puhuvat rikkaista jotka rikastuvat. Heillä on noususuhdanne. Jos sitä Suomessa on, Pelkäänpä, että tuo kupla kerran hajoaa. Köyhät köyhtyvät! Katso Suomen Budjetti vuodelle 1998. Työttömyys luvut tilastoharha. En selitä miten se tapahtuu. Kerron vain, että Joulukuun 5 päivä 1997. Herran ja minun laskentatavan mukaan Suomessa on 700 tuhatta työtöntä!

Aivan turhaa katkeruutta ja vihaa päättäjia, hallitusta, eduskuntaa ja poliitikkoja kohtaan! Eivät he mitään päätä! Eivät tuolloin ja vielä vähemmän nyt! He vain luulevat niin!
Kääntykää Jumalan puoleen.

"Suomessa ei kaadu yksikään pankki! Valtio tukee!" Mikä on valtio? Jos valtio on pääministeri ja valtiovarainministeri, niin pitäisi jo jokaisella kellot päässä soida. No, heidän väitteensä ei kyllä pitänyt paikkaansa. Pankkeja kaatui ryskyen.

Aina kun tässä maassa päätettiin isompia asioita, niin Aho ja Viinanen vastapuolten edustajien kanssa kävivät ns. iltakoulua aamutunneille asti.
Muut ministerit oli paiskattu pihalle! Katselin lehtikuvia ja näin aina jonkun ranteessa tai seinällä kellon. Kuva oli otettu, kun kaikki naamat olivat leveänä. Jokainen oli tyytyväinen tehtyyn ratkaisuun. Ja kello osoitti aamuyötä. Tässä vihollisella oli taktiikkana se, että tuollainen passiivinen valvominen: neuvotellen, saunoen istuen ja oleillen... poistaa jo yllättävän lyhellä ajalla ihmiseltä defenssiifit = puolustusjärjestelmä. Syntyessä saatu. Jota ei voi opetella, eikä kehittää. Ei tarvitse! Esim. Itsesuojeluvaisto kuuluu tähän ryhmään. Nämä defenssiifit ovat psyykkisesti terveen ihmisen automaattinen kontrolli/suoja järjestelmä. Tämä poistuu passiivisella valvomisella nopeasti! Tämänkin Saatanan joukot varsin hyvin tietävät. Valvomisesta tulee humalatilaan verrattava olo. Tähän tilaan Saatanan joukot heidät veivät. Ja tulokset läsnä olleiden hymystä huolimatta olivat järkyttäviä! Tiedän mistä puhun.

Ja tähän loppuun kaksi totuutta vastakkain:
Pankkitukiin mäntättiin mijardeja markkoja ja samaan aikaan vanhusten kroonikko sairaaloissa oli niin vanhoja ja sairaita, että tekivät asiansa alleen. Henkilökuntaa oli jo rutkasti vähennetty. Näiden vanhusten vaippoja leikattiin saksilla halki. Luit oikein. Vaipat, kun niitä tukuttain ostettiin, tuohon aikaan korkeintaan 1 markka per vaippa! Vanhusten, jotka sodan jaloissa olivat kasvattaneet pirtillisen kakaroita. Leskiä. Miehet olivat kaatuneet rintamalla ja kakakaralauma jäi. Mutta tuli rehellisiä taitavia aikuisia. Valtiovalta palkitsi nämä kasvattajat edellämainitulla tavalla! Mieti. Avaa vihdoin silmäsi ja korvasi!! Jumala odottaa vielä... Raja tulee vastaan!!!

Olen kuullut useita kertoja haastattelijoiden kysyvän "asiantuntijoilta" näin:
"Voiko suomessa tapahtua mitään sen kaltaista, kun olemme maailmalta saaneet kuulla? Erilaisia julmuuksia, kansannousuja jne." "Ei voi!"
On kuulunut vastaus lyhyesti ilmaistuna. Minulla sydän tuskaa täynnä, kun en saanut noihin millään yhteyttä.
Kiitos ja Kunnia Jumalalle! Nyt Herra avasi oven!

1992, kun Suomessa oli rytinä kovimmillaan. Kansa katkeroitui ja se muuttui vihaksi. 1956 yleislakon aikoihin ilmapiiri oli vielä kevyttä. Vaikka se saikin ihmiset riehumaan ja toimintaan. 1992 ja siitä eteenpäin täällä oli ja on edelleen hirmuinen jännite. Nimittäin Tappaja ja Murhaaja henget olivat Suomessa sanojen varsinaisessa merkityksessä. Nämä tietysti huomasivat tilanteen. Ja alkoivat lietsoa tappamisen meininkiä. Ja tästäkin asiasta olen täysin VARMA. Hallitus, eduskunta, pankinjohtajat. Ja uskon, että presidenttikin oli tappo-listalla, koska kertoi olevansa hallituksen takana. Heidät olisi tapettu joka aivan ainut! Tekijät olisivat löytyneet nopeammin kun moni osaa kuvitellakaan! Tässä vaiheessa Kaikkivaltias Jumala pisti kätensä eteen. Jumala oli päättänyt, ettei täällä vielä ketään aleta teurastamaan. Sekoitetaan asioita kyllä eri alueilla.. ja nousujohteisesti negatiiviseen suuntaan. Sama vaara, suuremmassa muodossa on nyt, kun Suomi juhlii 80- vuotista itsenäisyyttään, jota ei ole enään pitkään aikaan ollut! Jonkinlainen autonoominen tasavalta tämä nyt vielä on...

Siis nämä "herrat" eivät tienneet kuinka halpa heidän henkensä oli ja on edelleen. Jumala suojasi heidät, eivät tienneet, eivätkä tiedä vieläkään. Elleivät tätä näe ja tähän usko. Kun sanon, että viime kunnallisvaalien äänestysprosentti on selvää kieltä. Mikä tämän kansan tunnetila on. Kuin myös sen, kuinka suurella kansan mandaatilla te viette Suomea Saatanan synagoogaan!

Jeesus oli viimeisessä kuulustelussaan, ennen ristiinnaulitsemistaan. Pilatus sanoi Jeesukselle:
"Minulla on valta sinut päästää tai tuomita" Jeesus vastasi:
Sinulla ei ole yhtään enempää valtaa, kuin sinulle ylhäältä annetaan!"

Nämä terveiset valtiomme päättäville elimille nyt ja vast edes. Tässä vain kehnona välikappaleena pyrin saamaan ne luettavaan ja ymmärrettävään muotoon, vinkeistä jotka Herralta saan. Kunnia Jumalalle! Ei minulle.

huom. Rakas ystävä, jotta ymmärtäisit näiden tekstien sisällön oikein, kehoitan rukoilemaan Jumalalta Pyhää Henkeä. Häneltä, joka sitä alttiisti antaa. Mahdollisuuksiesi mukaan levitä tätä sanomaa, mitä näistä kappaleista saat, myös ystävillesi. Kopioi kopiokoneella jos sinulla on siihen mahdollisuus! Jumala sinua siunatkoon! Tee niin kuin koet.


Takaisin Pääsivulle