Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Näin se on

Kertaan tähän muutamia asioita, joita on kyllä muillakin linkeillä. Tämä tapahtuu siitä syystä, että tulossa on muutoksia. Mitä ne ovat? En tiedä!

Ensinnäkin tämä yhdistys on saanut ulkopuolisilta nimityksen " salaseura". Nyt olisi huomattavasti viisaampaa huomattavasti viisaampaa olla puhumatta pilkkaavia sanoja tästä yhdistyksensä kenkään!

Sillä yhdistys on JEESUKSEN! Ei meidän! Ja Jumala on yhdistyksen takana vahvasti! Ja entistä tarkempana myös sivujen ja toiminnan suhteen, kuin aiemmin!

Siis sotiminen tätä yhdistystä kohtaan! Kohdistuu suoraan HEIHIN! Ei minuun tai poikaani! Jotka nyt yhdessä näitä sivuja teemme. Poika hallitsee tuon tekniikan; minä en!

Saimme tämän Internet yhteyden aivan yllättäen Herralta! Rahattomat, kurjat! Paljon parempia kaikilta kantilta katsottuna Suomessa on! Tämä on totuus, jonka tiedän, enkä' luule! Nyt olemme kunpikin vajavaisinakin; tämän työn vaatiman VOITELUN ALLA! Kumpikin VAPAAEHTTOISESTI RUKOILLEET ITSEMME JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE! SAMOIN RUKOILLEET itsemme; OTOLLISEKSI, ELÄVÄKSI UHRIKSI JUMALAllE!

Tämä merkitsee sitä, että Vanhassa Testamentissa olevat Jumalan sanat koskevat myös meitä! AINAKIN VIELÄ! " ÄLKÄÄ KOSKEKO MINUN PROFEETTOIHIN! ÄLKÄÄ TEHKÖ PAHAA MINUN PALVELIJOILLENI!" Näin sanoo JUMALA! Ja olen uskon taipaleeni aikana saanut nähdä; että nämä jakeet ovat YHDET TARKEMMIN VARJELLUISTA JUMALAN SANOISTA; JOISTA EI SELVIÄ ILMAN SEURAAMUKSIA! Uskovaiselle ne merkitsevät kuritusta; sieltä VOIMAKKAAMMASTA PÄÄSTÄ! JA TÄSTÄ OLEN TÄYSIN VARMA! Näin sanoessani en uhkaile! En peloittele! VAAN KERRON TOTUUDEN! Niitä henkilöitä varten, jotka eivät mahdollisesti tätä tiedä! Rakkaudella teidän tähtenne! Minua saa kivittää ja on niin tehty! Niin kauan kuin olen HENGELLISISSÄ ASIOISSA MUKANA OLLUT! Näin olen nuo kivitykset oppinut hieman paremmin kestämään!

Parempi olisi nyt uskoa, kuin kokeilla; ONKO ASIA NÄIN!?

Yhdistyksen säännöissä todella sanotaan, ettemme anna yhdenkään yhdistyksen jäsenien nimiä tietoisuuteen! Yhdistyksen jäsenistä ei ole minkäänlaista luetteloa missään! Yhdistys perustettiin kyllä kaikin mahdollisin tavoin kiertäen ja kaartaen laitteidenkin taholta! Emmekä tehneet sitä omin päin! EMMEKÄ VARMASTI LIIAN AIKAISIN! Eräs esimerkki:

Jos joku haluaa lahjoittaa yhdistyksen toimintaan varoja! Jos saamme pankista lahjoittajan yhteystiedot! Lähetämme lahjoittajalle tiedon: Kiitosten kera, että perille tuli! Sen jälkeen nuo tuhotaan! Kirjanpitoon tulee maininta: lahjoitus! Kirjanpidostamme ei löydy muita nimiä; kuin tilintarkastajan nimet! Välttämättömät yhteyshenkilöidemme tiedot ovat minulla omalla systeemilläni koodattuna tiedossani! Pojallani omat jujunsa! Jos kuolen! Tietoja ei jää! Pojan koodauksista en tiedä! Eikä minun tarvitse! Suurin osa erilaisista "auttajistamme" on muistimme varassa! Poikani on ollut uudestisyntyneenä noin neljä kuukautta! Saman ajan Jeesuksen koulutuksessa! Joka on niin hurjaa vauhtia, etten ole aiemmin nähnyt! Ja kaiken muun ohessa aivan heti hänelle Pyhä Henki sisäisti tämän asian, ettei ihan kaikkea puhuta! Tietää yhdistyksestä kaiken mahdollisen! JA VOIN SANOA AIVAN SUORAAN: HARVASSA ON NE USKOVAISTEN LAPSET; JOTKA TIETÄVÄT AIVAN PRIKULLEEN; MITÄ AIKAA ELÄMME! JA MIHIN AIVAN PIAN TULEMME! Mitään tietämääni en ole jättänyt kertomatta! Ei hän niihin seonnut! Tai kauhistunut! Jeesus opettaa hänelle aivan henkilökohtaisia menetelmiä! Pyhän Hengen suoraa johdatusta jne. Ja olen kieltänyt heti! Ettei mainitse mitään näistä ääneen! Vaan pyrkii Jeesuksen avulla saamaan selville merkkien tarkoituksen! Jos uudestisyntyneelle ei ole näitä opetettu? Tai vasta uskoon tulleelle aleta opettaa! ET VOI OLLA JEESUKSEN OPETUKSEN ALLA! UUDESTISYNTYMÄSI JÄLKEEN, VÄLITTÖMÄSTI NÄMÄ KAKSI EDELLÄ MAINITTUA RUKOUSTA!!! JA HETI! PUHUU; NYT KUKA MITÄ TYKKÄÄ! JA NÄYTTÄÄ PUHUVAN! Ei poikani ole Jumalaan nähden yhtään missään erikois- asemassa, sen paremmin kuin itsekkään! JA JOS NÄMÄ MEILLÄ TOIMII NÄIN! TÄYTYY NIIDEN TOIMIA JOKAISEN KOHDALLA! JOTKA AIVAN HETI RUKOILEE VILPITTÖMÄSTI! RAAMATTU EI TUNNE MITÄÄN: YHTÄ TEHOKASTA JA PAREMPAA SUOJAA!!!! EIKÄ SITÄ OLE! JA JOKAINEN USKOVAINEN TARVITSEE HETI!!!! Kun olen nyt yhtenä tämän asian paasaajana ollut! OLEN MYÖS NÄHNYT NUO LAUMAT; JOTKA EIVÄT OLE USKONEET! JA USKO ON MENNYT SEN SILIÄN TIEN! LUE TARKOIN ENSIMMÄISET LINKIT JA USKO NIIHIN! JA TOIMI! USKO ILMAN TEKOJA ON KUOLLUT! Todistaa Uuusi Testamentti! En edes ole laskenut kuinka monessa kohdassa, mutta hyvin monessa! Asia on käytännössä myös näin! NÄITÄ HENGELLISIÄ RUUMIS LÄJIÄ, KUN NÄKEE! Ei se, ystävät, paineita pudota! USKOTKO?! SUURTEN LUOPUMUSTEN AIKA JATKUU SUOMESSA! JA JÄRKYTTÄVINTÄ ON SE, ETTÄ LUOPIOIDEN SYNNIN MITTA TÄYTTYY! Aivan kuten Raamattu kertoo! SE ON PAADUTUKSEN TILA SUOMEKSI! NÄMÄ LÖYTYVÄTYVÄT RAAMATUSTA TAHDOIT TAI ET! JA KOSKEVAT NIIN MINUA KUIN SINUAKIN! Poika joutui taannoin hieman vaikeaan tehtävään! Joutui saarnaamaan ja opas- tamaan jälleen erästä pappia! Pappi kertoi, että poikani antamat tiedot, jotka löytyvät Vanhan Testamentin puolelta, kuuluvat Israelilaisille! NYT TÄYTYY JO IHMETELLÄ!!!EN MINÄ AIKAISEMMIN VIELÄ TÄHÄN TÖRMÄNNYT! VAAN VASTA PIDEMMÄLLE MENNEISSÄ HENGELLISISSÄ TOTUUKSISSA! Miksi Raamattu on eniten levinnyt kirja kokonaan???

Vanhassa Testamentissa on tarkoin mainittu ja tulee ainakin Pyhän Hengen avulla selville, että siellä on aivan omat profetiansa Israelin kansalle! VÄHEMMISTÖNÄ! ENIN OSA niistä kuuluu meille kaikille! Jopa Israelin kansan historia ja tapahtumat tarkoittavat jokaista aitoa Jeesuksen seuraajaa! JA ON OTETTAVA VAKAVASTI! Jos nuo hylkäämme SE ON RAJU VIRHE! JA JOKA NÄIN TEKEE: ON AIVAN VARMASTI JOSSAIN MUUALLA: MISSÄ PITÄISI! TUOLLAISISSA PUHUJISSA EI OLE PYHÄÄ HENKEÄ; EDES OMIIN TARPEISIIN! JA TOIMIVAT PAPPINA! TÄMÄNKIN SURULLISEN ASIAN RAAMATTU TUNTEE! Että näin lopun aikoina, joita juuri elämme! Tarkemmin sanottuna: olemme olleet ns. VAIVAN AJOISSA JO JONKUN AIKAA! Tätä ei tietenkään uskota, kuin ei muutakaan! NÄMÄ TOTUUDET EIVÄT TARVITSE TUEKSEEN KENENKÄÄN USKOA; OLLAKSEEN TÄYSIN TOTTA! Väittävät, että elämme ILMESTYSKIRJAN LÄHETYSKIRJEIDEN AIKAA! VOIN SANOA, ETTÄ NE OVAT OLLEET KOKO AJAN MEIDÄN OPETUKSEMME JA OHJEEMME! Vaan kun nuo vitsauksen enkelit lähtevät matkaan, jotka aikaan saavat sen; että yksi enkeleistä tuhoaa polttamalla kolmasosan maailman metsää ja kaikki vihanta palaa! toinen enkeli, että kolmasosa maailman vesistöistä tuhoutuu! Kolmas enkeli, että kolmasosa maailman ihmisistä kuolee tauteihin ja sotiin!. Ja Aluksi nämä kolme enkeliä. Nämä ovat Jumalan vitsauksia! Ilmestyskirjassa ei ole mainittu aikaväliä. Millä ajan jaksallo nuo tuhot tapahtuvat! Indoseiassa on jo tänä vuonna palanut metsää ja kaikki aluskasvillisiisuus múkana: yli 65 ooo hehtaaria ja vettä ei tule. Nyt ylitti jo uutiskynnyksen Malesian roihut! puhutaan sadoista tuhansista hehtaareista! Sanomattakin selvää, että tuollaisista roihuista leviää melko laajalti myös savuhaitat, jotka eivät ainakaan oloja paranna! Virallisten uutistoimistojen mukaan hyvinkin laajalti! Noita laajoja ja valtavia paloja olen tässä kuunnellut, eri teitä pitkin vaikka millä mitalla ympäri maailmaa! Kyseessä ei ole ihan pienet roihut, joita on uutisoitu aivan Ilmestykirjan mukaisesti!

Samoin vesien saastuminen jo Suomessakin pohjavedet ennen näkemättömällä alueella piloilla! Suomen Television viralliset kanavat jättävät nämä nyt vain hienosti väliin ! EIVÄT PITKÄÄN! Aasiassa ja afrikassa räjähtää aivan lähiaikoina Aids käsiin! EI MAHDETA MITÄÄN! Ei edes pienintäkään mahdollis uutta viedä sitä lääkitystä, joka tautia vastaan on olemassa, joka pidentää hieman taudin saajien elin ikää! Kun tämä lääke keksittiin, TULI VÄLITTÖMÄSTI KAKSI AIVAN OUTOA VIIRUSTA, JOITA EI VIELÄ EDES TUINNETA! KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ KYSEISET VIIRUKSET TUNNISTETAAN??? VASTA sitten voidaan alkaa miettimään ja kehittelemään vastamykkyjä! ILMESTYSKIRJASSA OLLAAN SIIS NÄIN PITKÄLLÄ!!!!! Kunhan vain saa selville mitä maailmalla tapahtuu!!! SE SIITÄ!

Jeesuksen kehoitus! Hänen opetuksensa alle välittömästi! Kun Saatanan väkevämmälle joukolle JUMALA ALKOI ANTAA VALTAA MYÖS SUOMESSA! Jeesus sanoi, ellette tule HÄNEN KOULUTUKSEENSA, ETTE TUNNISTA KUKAAN TÄTÄ PORUKKAA! EI USKOTTU! SYNTYI SUURET LUOPUMUKSET SUOMESSA! Koska JUMALA PAISKASI KIELTÄYTYJÄT Kolmen vuorokauden jälkeen luopion paikalle! TÄMÄN JUMALA JOUTUI TEKEMÄÄN VANHASTA TESTAMENTISTA LÖYTYVIEN SANOJENSA TÄHDEN! TÄSSÄ: " Minä Jumala tulen laskemaan lopun aikoina väkevän eksytyksen; niitä varten, jotka eivät totuudessa tahtoneet seurata Herraa, ettei heillä ole millä itseään puolustaa!" Sain Jeesuk- selta kehoituksen eräänä vähäisenä; saarnaamaan tätä, Jeesuksen antamin valtuuksin! Kun näin, mitä tapahtui! En uskonut näkemääni vaan suoritin testit niin tuttujen uskovaisten kohdalla! ETTÄ ASIA OLI TÄYSIN NIIN KUIN NÄIN! KOLME VUOROKAUTTA JA KIELTEISESTI ASIAAN SUHTAUTUVAT! LUOPION PAIKALLE! En tietenkään ollut ainut? Ajatuksenakin järjetön. Mutta, kuten sanoin olin mukana ja näin tulokset! JÄRKYTTÄVINTÄ Tässä oli se, että he eivät tänä päivänä tiedä olevansa luopion paikalla! Ja sitten tapahtuikin kirkkojen valtaus! Nämä aivan kaikki sain HERRAN kehoituksesta seurata! Nämä SUURET LUOPUMUKSET AIKAAN SAIVAT VAJAUKSEN! JUMALALTA TULI 92 alkukeväästä PROFETIA: " NYT MINÄ, JUMALA ALAN KURITTAMAAN SUOMEN KANSAA TOSIMIELESSÄ SIITÄ SYYSTÄ, ETTÄ SUOMESTA EI LÖYDY: HÄNELLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVIA IHMISIÄ! HÄNELLE RIITTÄVÄÄ MÄÄRÄÄ! "Jälleen olin eräs profetian vastaanottajista! Sain sen eräänä yönä! Kun Pyhä Henki oli profetian itselleni aukaissut! Jumalan kehoituksesta kirjoitin sen Pyhän Hengen johdolla; laajemmassa muodossa silloin yöllä! Sitten kirjoituksen kanssa Jumalan eteen! Luin sen hitaasti! JUMALA KUITTASI KIRJOITUKSEN! SIIS HYVÄKSYI! SITTEN HÄN ANTOI OSOITTEEN: SATAKUNNAN KANSA LEHTEEN! Vein heti yöllä toimituksen postiluukusta sisään! Julkaistiin sanatarkasti parin päivän päästä!

Kirjoituksen otsake: "JUMALA PUHUU" Kirjoituksen alle Jumalan kehoituksesta oma nimeni! Se on lempinimi.Sillä minut tässä kylässä parhaiten tunnetaan! Tämän kaiken tein; koko ajan kielillä ruloillen! Ja varmasti jälleen pienimmästä päästä! Hyvin suppeat mahdollisuudet viedä Sanomaa eteenpäin! TOISIN; kuin muilla Suomen uskovilla, jotka profetian saivat! Minut oli jo otettu pois kadulta ja olin Herran kehoituksesta aloittanut HENGELLISTEN KASETTIEN TEON! Nyt aloin tehdä tietenkin kasetteja tästä asiasta! JUMALAN KURITUSTA ON KESTÄNYT PIAN KUUSI VUOTTA! TUOTA PROFETIAA EI USKOTTU SUOMESSA! Koska koko ajan kuritus on koventunut ja laajentunut! Ja PIAN PÄÄTTYY!!! MITÄS SITTEN???? NOITA KASETTEJA TEHDESSÄ SAIN JUMALALTA ERÄÄN RUKOUKSEN; jonka useisiin kasetteihin liitin! Se meni melko tarkasti näin: Ensin menet nojatuoliin tai petille tai johonkin sellaiseen paikkaan missä kaikki mahdolliset häiriötekijät minimoituvat! Menet täysin vilpittömästi JUMALAN KASVOJEN ETEEN! JA OLET AIVAN HILJAA JONKUN AIKAA, ETTÄ PAHEMMAT KOHINAT PÄÄSTÄ LÄHTEE! JA ILMAN MINKÄÄNLAISIA ENNAKKOLUULOJA USKOSI LAADUSTA! Profetiassa on maininta: JUMALALLE KELPAAVA USKO! JOS USKO EI KELPAA JUMALALLE?! EI SE MYÖSKÄÄN JOHDA MILLOINKAAN TAIVAASEEN! EIKÖ NIIN?! TÄMÄN VOIT TEHDÄ VIELÄKIN: JA TÄSSÄ RUKOUS: JUMALALTA SAATU: " Rakas kaikkivaltias Pyhä Jumala! Olen tullut Sinun Pyhien Kasvojesi eteen sen tähden, että kysyn Sinulta Rakas Jumala: ONKO MINUN USKONI SINULLE KELPAAVAA? VAI EI? ELLEI OLE. RUKOILEN SINULTA VANHURSKAS JUMALA, ETTÄ ILMOITAT MITÄ PIKIMMIN: MIKÄ TAI MITKÄ OVAT NE SYYT; ETTEI USKONI KELPAA SINULLE? RAKAS JUMALA! EN TIEDÄ ELON PÄIVIENI MÄÄRÄÄ, JOTEN ROHKENEN PYYTÄÄ, ETTÄ VASTAISIT MAHDOLLISIMMAN PIAN! ETTTÄ VOISIN PARANNUKSEN TEHDÄ ! TAI SUUNTAANI TAHTOMALLASI TAVALLA MUUTTAA! SILLÄ TAHDON VIETTÄÄ IANKAIKKISUUTENI TAIVAASSA, ENKÄ HELVETISSÄ! MINÄ KIITÄN SINUA RAKAS TAIVAALLINEN ISÄMME; JO ETUKÄTEEN SIITÄ, ETTÄ SINÄ VASTAAT VARMASTI! JÄÄN ODOTTAMAAN VASTAUSTASI! KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE! JEESUKSEN NIMESSÄ! AAMEN!" Voit, ystävä rukoilla ihan omin sanoin! Mutta nämä asiat rukouksessasi pitää tulla esiin! Toimi! ITSESI TÄHDEN! NOPEASTI! Ei maksa mitään!

Olin ollut tuohon menessä jo niin kauan Jeesuksen opetuksen alla; Hänen koulutuksessaan! Ja Jumalan palvelija, että tiesin jo tuolloin: että valta osa suomen ns. aikuisväestöstä ja tähän lasketaan mukaan kaikki ymmärtäväisessä iässä olevat nuoret! Väittävät olevansa uskossa! Luulevat myös olevansa Jumalalle kelpaavassa uskossa! Tiesin, että asia on juuri päinvastoin! JUMALA TIETYSTI TIESI ASIAN HUOMATTAVASTI MINUA TARKEMMIN! JA MINÄKIN OLIN ASIASTA VARMA! HENGELLINEN KOULUTUS OLI ANTANUT SIINÄ MÄÄRIN TIETOA! Itsessäni en tietenkään tietäisi vieläkään mitään! Raamattu jakaa ihmiset kahteen ryhmään! Ei tunne kolmatta! Joko palvelet Jumalaa tai Saatanaa! Hyvin pientä porukkaa lukuunottamatta. Muut Suomessa palvelevat sitten vaikka tietämättään Saatanaa! NÄIN EI TARVITSE OLLA! YLLÄ OLEVALLA RUKOUKSELLA SELVIÄÄ USKOSI LAATU; JUMALAN SILMILLÄ KATSOTTUNA! JOS JOTAIN ON PIELESSÄ; TUOHON RUKOUKSEEN VILPITÖN RUKOILIJA SAA VASTAUKSEN! EN SULJE "TESTISTÄ ITSEÄNI POIS"! PÄINVASTOIN! Se kannattaa meidän jokaisen aina silloin tähden tehdä! KOSKA KYSYMYKSESSÄ ON IHMISEN TÄRKEIN ASIA! EIKÄ TARVITSE OLLA EPÄLIJÄ! Jos Suomessa olisi toimittu näin. Jumalan kuritus olisi lieventynyt aikaa! MUTTA KUN EI KOKO PROFETIAAN USKOTTU! Minulle on kerrottu yhtä sun toista pikkalaulantaa tästäkin profetiasta! NYT TE JOTKA PIDÄTTE ITSEÄNNE USKOVAISENA! OLETTE LUKENEET RAAMATTUNNE! Eikö niin! Kuusi vuotta sitten puhuin Jumalan nimissä! Teen sen taas! Nyt, jos Jumala ei olekkaan minulle näitä SANOJA antanut? VOITELU LÄHTEE HETI! EN OLE ENÄÄN JUMALAN PALVALIJA OLLUT VUOSIIN! Eikö niin?! Löydät helposti Raamatustasi tämän totuuden! JÄLLEEN SYYLLISTYN AIVAN SAMAAN! SANON, ETTÄ JUMALA ON NÄMÄ SANAT ANTANUT JA HÄNEN PALVELIJANAAN MINUN ON PAKKO PUHUA JA HUUTAA NÄMÄ JULKI!!! Nyt, jos keksin nämä itse! En huomenna ole enään Jumalan palvelija! JÄRJELLÄSI VOIT TÄMÄN YMMÄRTÄÄ! ETTEN OLISI ENÄÄN NYTKÄÄN! JA KUITENKIN OLEN! Ole hyvä ja testaa minut! Raamatulla! Kyllä! Annan luvan! KUN SINUN TESTISI TULOKSEKSI PITÄÄ TULLA, ETTÄ OLEN JUMALAN JA JEESUKSEN PALVELUKSESSA! Sinun pitää suhtautua muihinkin kirjoituksiini aivan eri tavalla, kuin teistä nyt valta osa tekee! VALITAN! Edellä kerrottuja asioita saarnasi tässä maassa: koko elämänsä Jumalaa palvelleet! HÄNEN TYÖHÖNSÄ VIHKIYTYNEET! VATLUUKSIA; TIES MIHIN!!!

Miehiä ja naisia! HUOMATTAVASTI KOVEMMILLA SANOILLA JA VALTUUKSILLA, kuin minä!!! KUULIN NIITÄ! Nyt; ketkä tuon profetian kaatoi ja hylkäsi valheellisena! Ja edelleen niin väittää! Hyökkäyksenne ja toimintanne/ puheenne kohdistuu myös HEITÄ KOHTI!!!JUMALAN VÄKEVIMPIÄ ASEITA TÄSSÄ MAASSA, JOTKA OVAT OLLEET MONEEN KERTAAN; ULKOMAILLA JUMALAN PALVELUKSESSA! SUOMEN HENGELLISEN ELÄMÄN TUNNETUIMPIA NIMIÄ! Näitä te siinä samalla kivitätte!

AIKA VAKAVIA ASIOITA! Ette pelkää Jumalaa yhtään! Mutta pelkäätte jokainen! SIITÄ OLEN VARMA! JA PELKONNE KASVAA JA MUUTTUU KAUHUKSI! Todistaa 30 luvun Raamattu! KADUTTE VIELÄ KERRAN KATKERASTI!!! Nyt kysyn sinulta: MITEN OLET VIETTÄNYT NÄMÄ KUUSI VUOTTA!??? Vastaa ensin itsellesi ja sitten Jumalalle! Minä en sillä tiedolla mitään tee! Kun tiedän, että tämä kansa vietti niin päin mäntyä tämän kuusi vuotta, kuin vain elää voi!

JUMALA EI PÄÄSSYT TOIVOMAANSA TULOKSEEN KURITUKSENSAKKAAN KAUTTA! JOKA OLI SUOMEN KANSALLE VALTAVIN ARMON JA RAKKAUDEN OSOITUS; MITÄ OLEMME MILLOINKAAN SAANEET! Tiedän, että olemme paljon saaneet! OLEN LUKENUT! Silti pysyn tässä väitteessä! Siitä syystä, että tiedän, ettei mikään muu maa ole saanut tänä aikana JUMALALTA TÄLLAISTA KOHTELUA! JA VIELÄKIN HÄN SITOO KAIKISTA ENITEN SAATANAN VAHVEMPIA JOUKKOJA JUURI SUOMESSA, KUIN MISSÄÄN EUROOPAN ISOMMISSA VALTIOISSA! On pari kolme sellaista pientä valtiota, joista en ole saanut uutisia niin paljon, että pystyisin lukemaan ne Hengellisesti. Mikä niissä on tilanne! KAIKISTA MUISTA MAISTA AIVAN LIIANKIN KANSSA TIETOA! MITEN SIELLÄ Saatanan joukot saavat riehua! Jo aikaa sitten! Te luette Raamattua! Niin te teette! Ettekä tiedä hengellisistä asioista yhtään mitään! Ei auta pätkääkään; vaikka osaisit sen ulkoa!

Ette tunnista heikoimpia Saatanan valhehenkiä! ETTE VOI TUNTEA PYHÄÄ HENKEÄKÄÄN! Ette HÄNEN toimintatapojaan; verrattuna valhehenkien toimintaan! ETTE JEESUSTA! ETTE YHTÄÄN MITÄÄN! VAIKKA LUULETTE! Painettu sana on kuollut! SE PITÄÄ SIIRTÄÄ KÄYTÄNTÖÖN! Te huudatte joka hengelle aamenta ja hallelujaata! Väitätte, että Raamatussa on kaikki mitä tarvitsette!

Raamattu opettaa Seuraamaan Jeesusta! Ei kirkkoa ja pastoreita! JEESUS SANOO: JOKA EI OLE MINUN KANSSANI;HÄN ON MINUA VASTAAN! JOKA EI MINUN KANSSANI RAKENNA; HÄN HAJOITTAA! Nämä ovat Jeesuksen sanat Raamatusta! Näin kylmästi Hänkin jakaa ihmiset VAIN KAHTEEN RYHMÄÄN! Minä kiitän Jumalaa! Etenkin uskoni alkuaikoina Hengellistä elämääni ja valintojani ohjattiin hyvin monen profeetan profetioiden kautta! Eräs pappi sanoi pojalleni, että Raamatussa on kaikki! Jaahas papit! Ei poikani tuollaisiin heilahda! Mutta teille kerron ainoastaan yhden esimerkin, vaikka minulla olisi niitä varmastik- kin tuhat! "Takavuosina minun piti erään hyvin läheisen uskon sisaren kanssa perustaa kukkakauppa tai jokin pieni rehellinen oma yritys! Tuo sisar sai perinnön, että se olisi käytännössä ollut mahdollista! Raamatusta ei löydy kieltoa aitojen uskovien käydä rehellistä kauppaa. Tehdä työtä elääkseen! " TÄMÄ ON TOSI TAPAHTUMA! JEESUS ESTI HETI ALKUTEKIJÖIHIN SUUNNITELMAMME!!! Herra Jeesus oli valinnut meille aivan toisenlaisen tien! " Mitä muuta minä sinulta vaadin, ihmislapsi, kuin kuuliasuutta." Jumalan sanat VT:ssa

Saatanan tunnustavia PALVOJIA on hyysätty, suojeltu ja annettu touhuta aivan rauhassa kymmenisen vuotta! Heidän toimintansa ja järjestäytymisensä on ollut kaiken aikaa aivan julkista toimintaa! Vasta nyt ylitti television uutiskynnyksen! VOI TEITÄ RESSUKOITA! ARVATKAA, KUN ETTE TIEDÄ: OLETTEKO PAHASTI MYÖHÄSSÄ? Te ette edes tiedä; mikä porukka on kyseessä!!!! On kansaivälinen ja voimakas järjestö, johon kuuluu sellaisia tehdaskonsermien johtajia. On monikansallisten yritysten omistajia ja johtoa! Rahat eivät lopu milloinkaan tältä porukalta enään! Kuinka paljon suomalaisia nuoria ehti sitoutua tähän? Onko heillä nyt täysin toimivat yhteydet? Ette te tiedä! Mitäs väliä sillä on!

Ostetaan muutama helikopteri ja laajennetaan eduskuntataloa. Saman aikaisesti lopetetaan muutaman varuskunnan toiminta ja irtisanotaan puolustusvoimien henkilökuntaa! SÄÄSTÖ SYISTÄ!

Suomen ekonomistit sanovat, ettäSuomi velkaantuu lisää vielä seuraavat neljä vuotta! Siis kaikki tuokin velaksi! MIKSI? MITÄ HYÖTYÄ? EI MITÄÄN ! SANON MINÄ! Ei mitään järkeä missään! Ei pidäkkään olla! Aurajoessa maannutta ikivanhaa laivanrohjoa kojataan! Piti olla pienehkö remontti! Tehty jo vuosia! Nyt juuri kertoivat; mitä mahdollisesti vielä löytyykään, kun menevät pohjan puolelle! Suomessa tällainen työttömyys ja kurjuus! Muitomerkkiä katselemalla MEIDÄN PITÄISI ELÄÄ?`Niidenkö viereen me viemme lapsemme päivähoitoon! Niidenkö viereen pystytämme telttamme? Kun emme pysty maksamaan noita korkeita vuokria! Kun emme saa leipääkään! On tämä järjetöntä touhua! Ei järjen hiventä!!! Ei PIDÄKKÄÄN OLLA!!! JOS OLISI?!!! Olisin valehdellut jokaisen linkin!!! SUOMALAISET EIVÄT OMISTA TÄSTÄ MAASTA ENÄÄN TILKKUAKAAN! Kaikki on pantattu!

Hebrealaiskirjeen kirjoittaja kertoo, että Hengellinen pysähtyminen saattaa johtaa sellaiseen luopumukseen, josta ei voida nousta enään sille paikalle, jossa voitaisiin parannus tehdä! Kirjanoppineet uskovaiset Raamatun lukijat! Mitä nämä sanat merkitsevät käytännössä? Miten tällaisen voisi estää? Ja sitten ihan vapaasti vastauksia! Olkaa hyvä! MIKÄ ON NIKOLAIITTAIN OPPI KÄYTÄNNÖSSÄ? Jeesus sanoo, että Hän vihaa tuota oppia? Kuinkahan laajalti se on levinnyt Suomessa? Mitä nämä harhaopit kirkoissa ovat? Miksi niihin ei puutu kukaan? Miksi Suomessa ei saarnata Jumalan Sanaa? Teoista puhumattakaan! Kun ei huvita edes yrittää! Onkohan tällainen touhu Jumalalle kelpaavan uskon tuntomerkkejä??? Mitäs luulet? Luopioiden synnin mitta tulee täyteen! Luin viimeisen lauseen eilen Raamatusta! Mitäkö se mielestäsi tarkoittaa, kun näin käy! Näinä lopun ja vaivan aikoina aivan yleismaailmallinen ilmiö! Siellä on merkillisiä juttuja tuolla Raamatussa! Ette pystyneet todistamaan neljä kuukautta uskossa olleen poikani puheita vääriksi! Vaikka yrititte! Se on harmillista! Miten tuo poika tietää HENGELLISISTÄ ASIOISTA NOIN PALJON! ETTETTE SAANEET HÄNTÄ RAAMATULLA NURIN! Eikö ole merkillinen asia! Minusta se ei sitä ole! Hän voisi olla kenen hyvänsä poika, mutta jostain täytyy tulla tietoa, jota teillä ei ole! HÄN TURHAUTUI TÄYSIN TEIHIN! NYT HÄN TIETÄÄ HENKILÖKOHTAISTEN MUUTAMAN NÄKEMÄNSÄ ASIAN VALOSSA; KOKO SUOMEN TILANTEEN! MITÄ HÄN TEKI! VALVOI JA MIETTI! ENTÄ SEN JÄLKEEN? EN KERRO!!! PAPPI, HEIPPA! PÄÄSIT SIVUILLEMME NIMETTÖMÄNÄ! Olen näin fiksu. Tiedän nimesi! Ja jopa tunnen sinut vuosien takaa. Et sinä tuolloin tommosia puhunut! Et ollut silloin vielä edes pappi! Merkillisiä sattumia! Urasi avautui nopeasti. Jossain vaiheessa, jostain syystä PYHÄ HENKI ON POISTUNUT SINUSTA! ET OLE USKOSSA! OLET TODEN NÄKÖISESTI LUOPION PAIKALLA! En tuomitse! Voi käydä itselleni samoin, hyvin monesta syystä! ILMOITIN VAIN; ELLET SATU ITSE TIETÄMÄÄN! Pojalle kertomasi repliikkisi ja muut puheesi paljastivat TÄMÄN VALITETTAVAN TOSIASIAN!

Väititte pojalle, että uudestisynytynyt henkilö on automaattisesti Jeesuksen opetuslapsi! Tuohon vätteeseen minäkin olen törmännyt koko Hengellisen elämäni ajan ja siinä on tullut minulle valheveljen maine! Otetaanpa eräs raamatun kohta kokonaan esiin! JEESUS SANOO:" MENKÄÄ SIIS JA TEHKÄÄ KAIKKI KASAT MINUN OPETUSLAPSIKSENI, KASTAMALLA HEITÄ ISÄN JA POJAN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN..." näin! Mutta tämä valitettavasti jatkuu näin:" JA OPETTAMALLA HEITÄ PITÄMÄÄN KAIKKI, MITÄ MINÄ OLEN KÄSKENYT TEIDÄN PITÄÄ. JA KATSO, MINÄ OLEN TEIDÄN KANSSANNE JOKA PÄIVÄ MAAILMAN LOPPUUN ASTI." Nyt siinä ovat molemmat jakeet! Raamatussa ei edes pilkku eroita näitä jakeita toisistaan! MITENKÄS SUOMEN NIEMELLÄ ON TUON TOISEN JAKEEN LAITA? Onko OPETETTU? Ei sinne päinkään! Miten opettaa, jos ei itsekkään tiedä? SIIHEN PÄÄTTYY TEIDÄN AUTOMATIONNE!!! KASTETTU ON! KASTETILAISUUDESSA EI PALJON JEESUKSEN OPETTAMIA KÄSKYJÄ OPITA! TÄRKEÄ ASIA; KUN MIKÄ! SITÄ EN VÄITÄ! Mutta näiden jakeiden mukaan vasta opetuksen jälkeen tullaan tietoiseksi JEESUKSEN KÄSKYISTÄ! JOTKA HÄN KÄSKEE PITÄÄ! En tiedä milloin tuo on päättynyt... Mutta aivan samaan aikaan on päättynyt ns automaattinen opetuslapseksi tulo! Kun minä uudestisynnyin aikanaan. Siitä hetkestä, noin kahden vuoden kuluttua JEESUS Kysyi minulta eräänä yönä. Olin valveilla! Luin! Olin laskenut kirjan pöydälle, lepuutin silmiäni. Silloin sisäiseen maailmaan kuulin Jeesuksen mainitsevan nimeni! Vastasin ajatuk- sissani, että olen kuulolla! Jeesus kysyi lähdenkö Hänen opetuslapsekseen! Ihmiset eivät voi sinua pidemmälle opettaa! Tiedät jo enemmän kuin opettajasi! Mutta Hän voi. Tahdotko jatkaa? Lupauduin heti! EI TÄMÄ NYT AUTOMATIOLTA TUNNU! VAI MITÄ? TÄMÄ TAPAUS ON TÄYSIN TOSI! JA SANATARKKA! KYLLÄ TUO NYT OSOITTAA AIVAN MUUTA! JOS OLISIN OLLUT JEESUKSEN OPETUSLAPSI UUDESTISYNTYMÄN JÄLKEEN? MIKSI JEESUS UUDELLEEN OLISI KUTSUNUT? Aivan järjetön ajatus, että JEESUS näin leikkisi!!! EI AIVAN VARMASTI LEIKI! EI OLE AUTOMAATIO! USKOKAA NYT! TAPAUS ON TOSI! JOS EI OLE; SAATTE POLTTAA MINUT NOITANA HETI!!! Eikä ole ollut tämän jälkeenkään! Koska olen ollut tätä vuosia Jeesuksen valtuuksin paasaamassa ja puhun edelleen! Samoin tekee poikani! Turhaa häntä kivitätte! Kuunnelkaa! VALITAN; ETTÄ JOUDUN TUOTTAMAAN TEILLE PETTYMYKSEN JA PALJASTAMAAN JOITAIN TOTUUKSIA! TÄMÄ MINUN ON TEHTÄVÄ! Vaikka kuinka monta kertaa! Rakas ystävä, jos olet lähiaikoina uudestisyntynyt tai koska sitten oletkin! Rukoile välittömästi aivan omin sanoin: " Jeesus, rakas! Ota minut opetuksesi alle heti! Kouluusi! Tahdon vapaaehtoisesti tulla Sinun opetuslapseksesi! Kiitos, Jeesus! Kerrot itse: " Joka Sinun luoksesi tulee. Häntä Sinä et heitä pois! Kiitos Jeesus, että saan tämän jälkeen olla varma, että olet opettajani ja turvani ja SUOJANI! AMEN!" Jotenkin tuohon malliin! Ja heti Perään Rukoilet Jumalalta, Että Hän ottaisi sinut eläväksi otolliseksi uhrikseen! Tai Jumalan työpöydälle! Sanoen; että tee Jumala kohdallani mitä tahdot! ANNAN VAAAEHTOISESTI ITSESTÄNI KAIKKI VALTUUDET SINULLE!! Jotenkin noin! Voit tarkistaa ennen jälkimmäistä rukousta asian PAAVALIN KIRJE ROOMALAISILLE: LUKU 12 jae 1. Hävitä et voi mitään! SUOMESSA on tällä hetkellä niin valtavat pimeyden henkivallat ja harhaopit! Ellet näitä rukouksia uudestisyntymäm jälkeen rukoile! Uskosi menee! ON VAKAVA ASIA! KERTOKAA ETEENPÄIN! PAKKO SANOA; KUN TIEDÄN MISTÄ ON KYSYMYS! VAIKKA JOKU PUHUISI MUUTA! ÄLÄ USKO! VAAN USKO TÄHÄN! Tällaisiin rukouksiin ei vihollinen voi tarttua millään keinoin, kuten olen kuullut väitettävän! Vaan tapahtuu juuri päinvastoin! Näillä rukouksilla saat uskosi turvatuksi! AIVAN OMIN SANOIN VIIPYMÄTTÄ! EI VAADI RUKOUSKIELTÄ! TAKAAN, ETTÄ TOIMII!!! TULET SEN SITTEN ITSE KOKEMAAN JA NÄKEMÄÄN! ET VOI HÄVITÄ YHTÄÄN MITÄÄN; KUN KOKEILET! Olenko oikeassa tässä asiassa!? JA RUKOUKSET LYHYETKIN: ÄÄNEEN!

Tiedätkö? Sinun veresi ei viimeisellä tuomiolla huuda kostoa päälleni! Että miksi en kertonut, kun tiesin! MINÄ KERRON OLEN TEHNYT SITÄ VUOSIA! HUUTANUT JA PAASANNUT! Tämäkin kohta löytyy Raamatusta! Ellei kerro. mitä tietoonsa Herralta tai jumalalta on saanut! Voi viimeisellä tuomiolla, joku tapaamani henkilö alkaa syyttämään minua, kun en ole kertonut! VAKAVA ASIA! EN SAA VAIETA! Saan toki joskus levätä! Ei tätä ¨jaksaisi enään Jumalan Voimassakaan! En saa tästä mitään! Paitsi virheistä joita sattuu vängällä! Kuritusta ja kuritusta! Sairautta ja kurjuutta! Tiedän tämän! Olen lukenut Raamatun! Olen saanut sen myös hyvin pitkälle elää käytännöstä! Minulta otettiin silloin Raamattukin pois! Mutta älä' sinä heitä Raamattuasi pois, ennenkuin Herra kehoittaa! En minäkään sitä tietenkään hävittänyt! Mutta en ole saanut sitä moniin vuosiin lukea. Paitsi joitain asioita tarkistella! Minun kouluni oli minuille tarkoitettu! Sinun koulustasi en voi tietää! KUN NYT VAIN SINNE ITSESI RUKOILISIT! MUU EI KUULU MINULLE!!!

Poika kertoi tuolle papille, että Danielin kirjassa on kohta, jossa luvataan lopunaikojen sekamelskan keskellä lyhyt menestys! Pappi kertoi, että se tarkoittaa Israelin kansaa! HÄVETKÄÄ! JOS OSAATTE! RAAMATTU KERTOO, ETTÄ ISRAELIN KANSA EVANKELIOIDAAN AIVAN MERKILLISELLÄ TAVALLA! MITEN SAMASTA ASIASTA VOI OLLA KAKSI ERI VERSIOTA! PAINUKAA LUOLIIN JA TUKKIKAA SUUNNE! SANON MINÄ! JOS EI TEILLÄ MUUTA PUHUTTAVAA OLE! ON RAAMATUN LUKUNNEKIN OLLUT AIVAN TURHAA! KUN ETTE YMMÄRRÄ LUKEMAANNE! VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS! Pystyisin kaatamaan joka ainoan väitteenne! TE TULETTE RAAMATULLA! JA AIVAN SAMALLA KIRJALLA MINÄ KAADAN JOKAISEN VALHEELLISEN VÄITTEENNE! MUTTA EN JAKSA! MUTTA VAROITAN KYLLÄ NÄISTÄ KIRJANOPPINEISTA! ÄLKÄÄ KUUNNELKO HEITÄ! KUUNNELKEE JEESUSTA! HÄN OPETTAA TEILLE RAAMATUN PERUSTOTUUDET HYVINKIN NOPEASTI! EIKÄ NYT KYLLÄ PITKIIN KURSSEIHIN AIKAA OLEKKAAN! VAINON AJAT OVAT LÄHELLÄ! JA TÄMÄ KANSA EI TIEDÄ MITÄÄN! ILMIANTAJIA ON TUHATMÄÄRIN ENEMMÄN;KUIN NIITÄ AITOJA JEESUKSEN SEURAAJIA JOITA TÄSSÄKIN MAASSA ALETAAN VAINOTA! NÄIN IKÄVÄSTI ON NYT ASIAT! JA VIELÄ YRITÄTTE SAATANAN JOUKKOJEN KEHOITUKSESTA TULEMAAN ESIIN! SE ON MIINA JOHON ME EMME NYT TULE! ANTEEKSI VAAN! TAIDAMME JOUTUA POISTUMAAN AIKAISEMMIN, KUIN OLETINKAAN! VALMIINA KYLLÄ OLLAAN! EI SIINÄ MITÄÄN! HUKASSA ON JO PALJON SUOMEN AITOJA USKOVAISIA! POISTUMME HETI KUN SILTÄ NÄYTTÄÄ! JEESUS ANTAA MERKIN! EMME TARVITSE KUIN TIEDON YÖLLÄ! SEURAAVANA PÄIVÄNÄ OLEMME JO KATEISSA! NIIN YKSINKERTAISTA!

Kyllä näitä kirjoituksia kannattaa juuri nyt ottaa paperille läjäpäin! Ei Suomessa nyt laumoittain ole henkilöitä, jotka nämä asiat tietävät! Heitä on hyvin vähän! Ja heistäkin suurin osa muualla, kuin kirjoittelemassa Internettiin tietojaan! En minä ainakaan tiedä, missä he ovat! Jossain! Sen tiedän! Saatatte tarvita näitä nopeammin kuin luulettekaan!!!

Minä ainakin teinä ottaisin ja tutkisin hyvinkin tarkoin; ennenkuin hylkäisin! Ellen olisi aikoinani kuunnellut ja syynännyt ja lukenut kaiken mahdollisen mitä käsiini sattui..... En istuisi tässä nyt!!!

Jos tätä "kirjaa" saan jatkaa. Tälle tulee hyvin ikävä loppu! Nyt tiedossani olevien asioiden pohjalta ennustan tätä vuotta tosi kamalaksi! Ja jo ensi vuotta todella järkyttäväksi! Saa nähdä pitääkö paikkansa? Oli aivan tietojen pohjalle rakentuva ennustus! Ja aivan oman ajatteluni tuotos oli tämä ennustus!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
16.03.1998 Kirjoitettu

Takaisin Pääsivulle