Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Nämä ovat sinulle!

Tämän linkin alkuun jälleen kerran. Voit luulla etteivät nämä jutut ja asiat kuulu sinulle???

RAKAS YSTÄVÄ, NÄMÄ KUULUVAT JUURI SINULLE!!! JOS TUNTUU, ETTET JUURI NYT NÄITÄ TARVITSE....YSTÄVÄPIIRISSÄSI ; SUKULAISISSASI ON AIVAN VARMASTI HENKILÖITÄ JOILLE NÄMÄ KUULUVAT JUURI NYT! Ja en minä, etkä SINÄ tiedä päivää, et hetkeä. Kun tarvitset juuri näitä kirjoituksia! PARAMPI JA VIISAAMPI VAIHTOEHTO ON OTTAA NÄMÄ JUURI NYT PAPERILLE! VOI KÄYDÄ NIIN, ETTÄ KUN NÄMÄ NYT HYLKÄÄT; ET SITTEN ENÄÄN TARPEEN TULLEN NÄITÄ SAAKKAAN! Syitä voi olla monia, miksi näitä nyt siinä määrin hylätään kuin tehdään! Näillä kirjoituksilla korjaillaan sellaisia virhetä, puutteellisuuksia, valheita ja väärinymmärrysmahdollisuuksia, jotka ovat pesiytyneet Suomalaiseen HENGELLISEEN ELÄMÄÄN JA SITÄ MYÖTÄ MYÖS PUHEI- SIIN ja kirjallisuuteen! PYHÄÄ HENKEÄ RUKOILLEN ON AIVAN JOKA AINOAN VALIT- TAVA LUKEMISENSA! Niin paljon väärää on liikkeellä! Myös nämä kirjoitukset ovat HENGELLISIÄ! Siitäkin huolimatta, että en ole päässsyt sille tasolle kirjallisessa ilmaisussa kuin olisin tahtonut! TOTUUS ON KUITENKIN SE, ETTÄ NÄISSÄ ON PYHÄ HENKI! JA myöskin JUMALA TAKANA! Vaikka minulla oliisi minkälaiset tekniset laitteet käytössäni, mutta jos NIISTÄ PUUTTUVAT PYHÄ HENKI JA JUMALAN VOITELU! OLISIVAT NÄMÄ VANHAN SANOMALEHDEN ARVOISIA JUTTUJA! VAAN KUN EIVÄT OLE!

Olisi hyvin viisasta uskoa se. Evankeliumia, Jumalan Sanaa ei ole milloinkaan viety eteenpäin muulla, kuin PYHÄN HENGEN VOIMALLA! Niissäkin tapauksissa, että JUMALA on joillekin Siunannut paremmat laitteet ja suuremmat mahdollisuudet! TÄNÄ PÄIVÄNÄ nuo mahdollisuudet näyttävät pääosin olevan aivan väärissä käsissä! Joten nyt viedään Suomessa JUMALAN SANAA eteenpäin tällä tavoin! KUN RAHAT OVAT VÄÄRISSÄ KÄSISSÄ! JA omastaan nyt ei näytä luopuvan kukaan, edes sukulaistensa iankaikkisen elämän tähden! Ja kyseessä on niin mitättömät summat! Sinulla , rakas ystävä, ei ole itselläsi mitään! Jos on? ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ NE RIISUTAAN SINULTA POIS! JA JOUDUT VIELÄ KYSYMYKSEN ETEEN: MIKSI et sijoittanut markkojasi ja aikaasi Jumalan Valtakun- nan työhön ja EVANKELIUMIN ETEENPÄIN VIEMISEEN??????!!!!

SUOMESSA EI OLE YHDEN YHDELLÄKÄÄN MUUHUN VARAA! SUOMI ON SELLAISESSA HENGELLISESSÄ TILANTEESSA; ETTÄ OIKEAT SIJOITUKSET TUOTTA- VAT! VÄÄRÄT SIJOITUKSET JA VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS! VIE LAUMOITTAIN IHMISIÄ SAATANAN HALLINTAAN! TIEDÄN NÄIDEN TEKSTIEN TEHON! JOS TE ETTE TIEDÄ!

ENKÄ PYYDÄ TEILTÄ MITÄÄN MUUTA KUIN ; ETTÄ VEISITTE SANOMAA ETEENPÄIN, KUKIN MAHDOLLISUUKSIENNE MUKAAN! JA ON HUOMATTAVASTI KIIREEMPI; KUIN TIEDÄTKÄÄN! Kielteisissä tapauksissa näyttää jälki olevan JÄRKYTTÄVÄÄ!!!!!

Epäuskoni hetkillä Jumala armossaan näyttää, mitä nämä tekstit vaikuttavat? Ja siitä syystä yritän jaksaa! Toinen asia näiden kiirreellesyydellä on se, ettemme tiedä yhtään millä hetkellä nämä laitteet otetaan meiltä pois! Tahi Jumala kehoittaa poistamaan sivuilta tavaraa! SUURIN VAARA ON KUITENKIN SE, ETTÄ NÄMÄ LAITTEET OTETAAN KOKO- NAAN pois. Taloudellisten syidenkin tähden olen hyvin ahtaalla ja ulkopuoliset tekijät voivat aikaansaada sen, että koneet lakkaavat toimimasta! Koska lenkit ovat muillakin alueilla pettäneet! Voivat pettää myös tällä alueella! RAHAA EI OLE! EIKÄ TARVITSEKKAAN! KUN TYÖ PÄÄTTYY TÄSSÄ! Painellaan kaiketi maan alle??????

Sinun selityksesi ovat aivan turhia! ELLET YMMÄRTÄNYT, MITÄ EDELLÄ KERROTULLA TARKOITIN?! Lue uudelleen! Tarkoitin juuri sitä, mitä kirjoitin! Mitään ei tarvitse tulkita! Jälleen kerran sinulta riisuttiin kaikki selitykset pois! Voit luulla, että pystyt jotain selittele- mään! Vain itsellesi...Ainoastaan itsellesi voit selitellä ja sekin on luulosi varassa! Luulo ja tieto/ TOTUUS OVAT TÄYSIN ERI ASIOITA! Uskoit tai et! Ei vaadi SINUN USKOASI MITKÄÄN TOTUUDET! Epäuskosi johtaa vain niin inhottaviin seuraamuksiin, etten edes kerro! Koska pyrin kirjoittamaan niille, jotka uskovat ja saavat avun! En halua ajatella asioiden nekatiivista puolta, vaikka ne JÄLLEEN AIVAN LÄHELLÄNI JOHTIVAT TILANTEESEEN! ETTÄ vain JEESUS VOI SEN MIELESTÄNI POISTAA! TAHDON AUTTAA! TAHDON KERTOA, minkä JUMALALTA JA JEESUKSELTA OLEN VUOSIEN VARRELLA TIETOONI SAANUT! NIILLÄ tiedoilla oli hinta! Haudan takaa, en niitä enään voi kertoa! Olen saanut jostain ihmeellisestä syystä JUMALALTA JA JEESUKSELTA ARMON, ELÄÄ LÄPI RAAMATUN ILMOITUSTA JA USKOVAISELLE KUULUVAA ELÄMÄÄ kaikkine varjo- puolineenkin. Aivan liiankin kanssa! Ne ovat menneet! Koulu jatkuu ja SAATANAN JOUKOT TEKEVÄT KAKKKENSA, ETTEN SAISI NÄITÄ PAPERILLE! JOS SOTA ON OLLUT KOVAA AIEMMINKIN! EI TÄMÄ SOTA PÄÄTY! VIELÄ VÄHEMMÄN NYT, KUN TUON TIETONI JULKI! Omalta vähäiseltä osaltani! En ole ainut! En sinnepäinkään...Tietoisuus siitä, että tuntemillani Jumalan palvelijoilla on huomattavasti suuremmat VALTUUDET, eivät tee minua yhtään kateelliseksi heille! PÄINVASTOIN! Tahdon pieneltä osaltani olla auttamassa tätä pieneksi käynyttä porukkaa: JOKA TÄMÄN MAAN EVANKELIO JA TEKEE SEN ITKIEN!

Johannes Kastaja SANOO: "Taivaasta ei mitään oteta; ellei sieltä anneta!" Erilaisin keinoin ja konstein yrittäjiä ei totisesti tästä maasta puutu! Eivät usko näihin : Raamatussa oleviin sanoihin! Sitten kyllä saavatkin....Mutta eivät TAIVAASTA! VALITAN!

OLEN AIVAN VARMA; että tässä maassa on paljon henkilöitä, joilta on riisuttu omat mahdollisuudet pois! Siitä alkavat Jumalan mahdollisuudet, meidän itse kunkin elämässä! Kannattaa uskoa tähän! Sitten vain huutamaan mennen tulle JUMALATA ARMOA! JA PYHÄÄ HENKEÄ JA TAIVAALLISTA VIISAUTTA! Nämä Jumala sitten Armossaan antaa! NÄIN toimien et pyydä Jumalata vielä mitään sellaista, mitä Hän ei suostuisi antamaan! Jos kerran muita keinoja ei ole?! Liian monet ohittavat tämän mahdollisuuden ja painelevat sopulilauman tavoin niiden perässä, jotka lupaavat enemmän! ENEMPÄÄ HE EIVÄT TODELLISUUDESSA VOI LUVATA! Mutta, kun siihen mokomaan kuuluu tuota maallista hyvää niin paljon ja yhtä sun toista kiinnostavaa....?

Ja JUMALAN SANALLA YMPÄRI NÄMÄ REMMIT! " ETSIKÄÄ ENSIN JUMALAA JA HÄNEN VANHURSKAUTTAAN; NIIN KAIKKI MUU TEILLE SEN OHESSA ANNETAAN!" JA toimii!!! Siis Luojaamme Jumalaan luottaen! Ei mitään utopistisia ja noituuksia tarjoavia henkellisiä "kirpputoreja!" VAAN JUMALAA! JUMALAN KAUTTA KULKEE TIE JEESUKSEN LUO! VAIN JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE MENEVÄ SAA KAIKEN TARVITSEMANSA TIEDON! Jumalaan turvaava, itsensä ehdoitta Hänelle kokonaan antaen! Saa, mitä tarvitsee! KAIKKI VALTUUDET OMASTA ITSESTÄÄN JEESUKSELLE JA JUMALALLE HETI! KAKSI ERI RUKOUSTA ÄÄNEEN ! ELLET OLE UUDESTISYNTYNYT! RUKOILET ÄÄNEEN JA AJATUKSIN JUMALALTA ARMOA JA PYHÄÄ HENKEÄ! TÄTÄ JUMALA SINULTA ODOTTAA! SAMA KOSKEE HARHAAN JOUTUNEITA! MEITÄ JOKAISTA!!!! UUDESTISYNTYMÄ EI TAPAHDU; kasvun kautta. Kuten väitetään! Ei myöskään siten että rukoilet jonkun litanian puoskarin perässä! Ei onnistu! OLEN VARMA! Vaan onnistuu näillä linkeillä olevien tietojen pohjalta! SINÄ TEET ITSE HENKILÖKOHTAISESTI VALINTASI! PYYDÄT VILPITTÖMÄSTI JUMALALTA ARMOA! JA OLET VALMIS LUOPUMAAN KAIKESTA! PYHÄÄ HENKEÄ RUKOILET SEN TÄHDEN, ETTÄ PYHÄ HENKI PALJASTAA SINULLE TOTUUDEN! MIKÄ SINUN TILASI ON! MITÄ SINUN PITÄÄ TEHDÄ? Ei mitään vippaskonsteja! Raamattu ei tunne niitä! EN MINÄKÄÄN! Jos puhutaan HENGELLISESTÄ, RAAMATUN MUKAISESTA UUDESTISYNTYMÄSTÄ JA SIITÄ ETEENPÄIN MENOSTA! JEESUS opettaa jokaista omalla tavallaan. Hän tuntee ihmisen. Hän ja vain Hän tietää miten itsekutakin opettaa ja missä järjestyksessä! Sinne minä pyrin ihmisiä saamaan! KOSKA TIEDÄN; ETTÄ SE ON AINUT MAHDOLLISUUS! En pyri keräämään ympärilleni ketään! Ette edes osaisi luokseni! JEESUKSEN LUOKSE OSAATTE! EDELLÄ KERROTULLA TAVALLA! PYHÄ HENKI PALJASTAA MEIDÄN JOKAISEN SYNTISYYDEN! Ne pyydetään nöyrästi anteeksi JUMALALTA! Jeesuksen sovitustyöhön: RISTINKUOLEMAAN JA MAAHAN VUOTANEESEEN VEREENSÄ VEDOTEN! Vain JEESUKSEN VERI puhdistaa meidät synneistämme! EI MIKÄÄN MUU! JA vielä kerran aivan sinun henkilökohtainen ratkaisusi! Vaikkapa näiden kirjoitusten pohjalta, Jumala saattaa napata sinut kiinni! Ja kiireesi loppuvat! Alkaa tulla ihmeellisellä tavalla aikaa! Miettiä, entistä syvällesimmin kuoleman jälkeistä elämää! NÄMÄ KIRJOITUKSET EIVÄT SITÄ AIKAAN SAA! VAAN PYHÄ HENKI ALKAA SAARNAAMAAN NÄIDEN KIRJOITUSTEN KAUTTA! Jos minä saisin jonkun uskoon....olisin kyllä melkoinen pelle. KOSKA TIEDÄN: Että se on täysi mahdottomuus! Mutta se ei ole mahdottomuus, etten voi kirjoituksilla häiritä jonkun mielenrauhaa! SIINÄKIN TAPAUKSESSA ON ASIALLA PYHÄ HENKI! En minä!

Jos ensiviikolla, joku läheisistäsi kuolee? Itkusi haudalla on aivan turhaa! Mistä löytyi rahat kalliisiin kukkavihkoihin haudalle? On, rakas ystävä, myöhäistä! Laita seppelerahasi likoon näihin! Ja annat ne sukulaisillesi, ystävillesi, tuttavillesi! Haudalle ei tarvitse viedä mitään! Kukkasi, seppeleesi, kauniit muistopuheesi ovat auttamattomasti myöhässä!

Minun ja sinun vuorosi voi olla vaikka tulevana vuorokautena! Jokainen täältä lähtee! Lähtöhetkemme on salattu! Vaikea sairauskohtaus tapaturmainen kuolema voi kohdata ketä vaan! Ei ikä mitään ratkaise! Olethan nämä nyt nähnyt! Olet nähnyt, että vain Raamattu voi selittää kaiken tapahtuneen! Tietää tuhansia ja tuhansia vuosia etukäteen, mitä maapallolla tapahtuu! AIDOSSA USKOSSA OLEVAT VOIVAT TODISTAA SINULLE, että me koemme koko ajan JUMALAN HENGEN LÄSNÄOLON! JOS KUITENKIN RAAMATTU PUHUU TOTTA LOPPUUN ASTI! ETTÄ ON OLEMASSA TAIVAS JA HELVETTI! Mitäs sitten sanot? Katumuksesi on myöhäistä! UUTISET TODISTAVAT JUMALAN ja SAATANAN ja joukkojensa olemassa olon! JEESUS TULEE TIETOISUUTEEN! VÄKISIN! SINÄ PAKENET! MIHIN? TIEDÄTKÖ? ET AIVAN VARMASTI TIEDÄ? JOS TIETÄISIT??? Et pakenisi! Tiedätkö miksi palasin tähän aiheeseen ja häirintään? Kerron? Poikani toi kirjastosta kaksi kirjasta. Vanhempaa tuotantoa! 10% totta loput muunneltua totuutta, vajaata tietoa ja silkkaa valhetta! Nämä kirjaset ovat tarkoitetut johdattamaan ihmisiä uskoon! HÖLYNPÖLYÄ!

Toinen syy: Sain kuulla, että eräs läheinen;pitkän etsikkoajan jälkeen, teki riittävästi vääriä valintoja: Lopputulos järkyttävä! En tarkenna! Tulen jatkamaan häirintää, jos Jumala mahdollisuudet antaa! En nyt anna teidän mennä HELVETTIIN IHAN SUOSISTA!

JEESUS SANOO: " Ei jokainen, joka sanoo; Herra, Herra, pääse Taivasten Valtakuntaan! Vaan ne, jotka tekevät Taivaallisen isämme tahtomme mukaisesti!" Ei sanatarkka lainaus, mutta tätä nuo sanat tarkoittavat. Siispä: kysy, mikä on Jumalan TAHTO sinuun nähden?! Voi olla ettei se Jumalan TAHTO sinua miellytä?! Siispä, tämän Raamatun totuuden mukaan; huutelet aivan turhaan Herraa tai Jeesusta. LEVITÄT mieluummin väärää ja val- heellista tietoa JUMALAN TAHDOSTA MUILLEKIN. Kun et ole itsekään TOTUUTEEN taipunut! Siihen näyttää nyt täällä Internetissäkin olevan rahaa, jos jonkinlaisilla uskon- nollisella järjestöillä!!! Minä USKON JUMALAN VOIMAAN! ALKUSEURAKUNTA LÄHTI LIIKKEELLE JUMALAN PELOSSA JA PYHÄN HENGEN VOIMASSA! Miehitetyssä maassa uskonvainojen alla! Täytyy tulla myös SUOMEEN! JA TULEE! JA painaa uskovai- set samaan ruotuun! Ja syntyy JUMALAN ALULLE PANEMA järjestelmä! Miten USKOVAISET YHDISTYVÄT KYSYMYS ON TIETYSTI JUMALAN TAHDON MUKAISESTI TOIMIVISTA USKOVAISISTA! TUO VERKOSTO EI ALA TOIMIA LAAJEMMIN ILMAN MIEHITYSTÄ JA USKON VAINOJA! AINAKIN USKONVAINOT TULEVAT! SUOMI ON JO Käytännössä miehitetty! JUMALA NYT VAIN KELLOTTAA AJAN, jota sokeat eivät näytä näkevän! Mitä tässä maassa on tapahtunut ja tapahtuu! Uutisissa kerrotaan joka keväisistä lakoista! Aivan sama kuin kertoisivat mistä tahansa kevään ilmiöistä. Eivät ne mitään uutisia ole! Joka keväinen ilmiö! Todelliset uutiset pitää repiä muualta! Silti en vedä takaisin edellisellä linkillä kertomaani ennustetta! UUTISET MUUTTUVAT! ON PAKKO! TV pomot eivät taida uskoa, että heitäkin voidaan PAKOTTAA!?????


Takaisin Pääsivulle