Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Mihin vielä ehdimmekään?

Jumalan ja Jeesuksen hyväksymän yhden linkin tai traktaatin jako Pyhän Hengen johdolla jaettuna yhteen taloon: VAIKUTTAA JA AIKAAN SAA VALTAVIA ASIOITA! Kun taas vouhottomalla jaettuna; vaikka ihan oikeitakin tekstejä; olkoon vaikka tuhat kappaletta! EIVÄT VAIKUTA MITÄÄN! VAAN ON VAARA; ETTÄ VAIKUTTAVAT TUHOA! Puhumattakaan niistä traktaateista; joiden tekstejä ei ole edes viety JUMALAN ETEEN KYSYEN: OVATKO TEKSTIT OIKEAT? HYVÄKSYYKÖ JUMALA NE?

TIEDÄN MISTÄ PUHUN! En kerskaa, ei ole varaa, eikä tarvettakaan! MUTTA TEIN TUOTA TYÖTÄ PÄÄTOIMISESTI! SEKÄ MUUN OHESSA; NIIN PITKÄN AJAN JAKSON! KOKO AJAN JEESUKSEN OPETUKSEN ALLA OLLEN ! SAA PUHUA; AIVAN KUKA TAHANSA MITÄ TYKKÄÄ! JA AIVAN VARMASTI MYÖS PUHUU! EN OLE TEITÄ KUUNNELLUT! JA KEHOITAN TÄMÄNKIN PÄIVÄN KYLVÄJIÄ KUUNTELEMAAN HETKEN JUMALAA! SAATTE VARMISTUKSEN! KIRJOITINKO TÄMÄN OIKEIN!???? Ihmiset puhuvat näköjään niin päättömiä; ettei heitä kannata kuunnella sanaakaan! Jeesuksen ja Jumalan palvelijat ottavat ohjeet työn antajiltaan! EI KENELTÄKÄÄN MUULTA! Vain PYHÄ HENKI VOI TODISTAA NÄMÄ LINKIT! VAIN HÄNEN AVULLAAN NÄMÄ VOIDAAN TARKISTAA! Kehoitan näin toimimaan! Se, että näköjään jankkaan näitä samoja asioita niin monelle linkillä, eräs syy on ainakin se, että yhtä linkkiä monistamalla ja jakamalla menee Pyhän Hengen johdolla jaettuna; jotain uutta tietoa ja sitten näitä tärkeimpiä asioita!

Tiedän kyllä: mitä yhden linkin paperille otto maksaa! Olen ottanut! Ja olemme myös jakaneet! Tiedämme rahallisen arvon! MITÄ SITTEN? JOLLAKIN; JA AIKA MONELLAKIN NÄYTTÄÄ OLEVAN EPÄHENGELLISIIN JULKAISUIHIN YLLÄTTÄVÄN PALJON RAHAA! ON RAHAA PAINAA TRAKTAATTEJA, joissa on aivan varmasti väärät tekstit! JAKO MENETELMÄT JA AJAT OVATKIN SITTEN TUNNEKUOHUJEN VALLASSA TEHTYJÄ: Täysin turhia reissuja ja aivan vääriä tapoja! Eivät voi syntyä, kuin omasta päästä tai valhe henkien kehoituksesta! OLEN AIVAN JUURI SAANUT NÄMÄ TIEDOT KENTÄLTÄ! En kerro; mitä ne ovat! TÄMÄN MAAN HENGELLISET ASIAT OVAT AIVAN RIITTÄVÄN SEKAISIN ILMAN NOIDEN TIETOJEN JULKISTAMISTA! SANON VAIN; ETTÄ NIITÄ EI OLE SUORITETTU OIKEIN!!! Kysy Jeesukselta! Kysy Jumalalta!

Tämä maa kyllä evankelioidaan juuri tällä menetelmällä! Tehtäviin on valittu henkilöitä! Jos yksi lenkki pettää? Jumalalla on toinen tilalle HETI! Kuinka monta henkilöä pistää tekstit liikkeelle! Ei mitään merkitystä! Vaan sillä on merkitystä; että ne tekstit ON JUMALAN HYVÄKSYMIÄ! JA, ETTÄ KUULIAISIA KYLVÄJIÄ ON RIITTÄVÄSTI! MENOSSA VIIMEINEN SUURI KYLVÖ SUOMESSA JUURI NYT! Saatte puhua muuta! Kadutte kerran sanojanne! TODISTAKAA MINULLE TUO MUU! SÄHKÖPOSTILLA! VASTAAN LINKEILLÄ! Olkaa hyvät!!!! Odotan...JA JOS ELÄN VASTAAN VARMASTI! ILMAN TEIDÄN NIMIÄNNE! MUTTA TEEN SEN LINKEILLÄ! KOSKA TEITÄ ON NIIN PALJON! TIEDÄN TÄMÄN! HERRA ON NÄYTTÄNYT IHAN LIIANKIN KANSSA!

Siellä jo moni tuumii, että kovin on varma itsestään... En minä niin ole kirjoittanut! HERRASTA olen niin VARMA, että ellen ole kunnossa? Poika vastaa teille! HERRA käyttää sitten häntä! Olemme kahdestaan tehneet tätä työtä! Poika on mukana työssä! Minun terveydellinen tilani vaihtelee! Jumala ei ole vielä antanut juuri tähän tehtävään vielä muita! Mitä sen on väliä: kuka kirjoittaa! JOS SANOMAN ANTAJA ON JEESUS TAI JUMALA! Ei Jumala näitä nyt ole yhden henkilön varaan laskenut! KYSEESSÄ ON NIIN SUURET ASIAT! Pienempiinkin Jumalalla ja Jesuksella on varalla toiset henkilöt! MITÄ IHMISIIN TULEE! SUURIMMAN TAI SIIS KAIKENHAN TEKEE KUITENKIN PYHÄ HENKI! JA NÄINÄ AIKOINA KÄYTETÄÄN ENTISTÄ VÄHEMMÄN IHMISIÄ! Niitä nyt ei olekkaan! PYHÄ HENKI TOIMII KOKO AJAN! OLKOON IHMISIÄ JUMALAN VALTAKUNNAN TYÖSSÄ VAIKKA YKSI! TOTUUDEN NIMESSÄ; NIITÄ ON YLLÄTTÄVÄN VÄHÄN! KUN TÄMÄN TIETÄÄ! EI VOI TULLA KUIN SIIHEN LOPPUTULOKSEEN; ETTÄ PYHÄ HENKI ON JUMALAN JA JEESUKSEN ASIALLA, MITÄ MONINAISEMMIN TAVOIN!

Edellä kirjoittamani johdosta: kehoitan jokaista viipymään Apostolien Tekojen alkulehdillä. Ja tavaamalla tavaamaan ALKUSEURAKUNNAN VAIHEET JA TAPAHTUMAT! ONHAN NIIDEN NYT JOLLEKKIN AVAUDUTTUVA!!! EI TARVITSE YHTÄÄN TULKINTAA!!!! VISIOIT VAIN LUKEMASI! LUE VAIKKA KYMMENEEN KERTAAN! ONHAN KUMMA: ELLET KÄSITÄ NIITÄ!!!!!!

Ja mitä kiiruumman kaupalla toimintaa ;lukemasi mukaan! SUOMESSA TÄHÄN OLISI PITÄNYT MENNÄ JO AIKOJA SITTEN! Täällä kokeillaan aivan muita konsteja! NIITÄ EI VALITTETTAVASTI OLE! Vaikka teistä siltä tuntuu. Ja aina uusia tunnutte löytävän! Siitäkin huolimatta, että teillä on muita konsteja, keinoja ja tapoja ja menetelmiä!...... EI OLE MUITA MENETELMIÄ!!! Kyllä te sisimmässänne tiedätte, kun ette elintasoanne pudota suosilla: miten teidän niiden omaisuuksienne kanssa käy! ELLETTE TIEDÄ? MINÄ KERRON:" TE PALATTE NIIDEN MUKANA!" Järkyttäviä uhkauksia! Niinhän ne ovat!

Viime viikolla pidettiin Gospel orkestereiden Suomen mestaruuskillpailut! Nyt on 21.03.1998. Oletko kuullut noiden muusikoiden kielen käytön? Oletko tietoinen: miten he työhönsä suhtautuvat? HE KIROAVAT KUIN MIELETTÖMÄT! HE KERSKAAVAT TULOILLAAN! Aivan julkisesti! TEIDÄN MONIEN IDOLIT! OVAT TÄYSIÄ SAATANAN PALVELIJOITA! EIVÄT USKO RAAMATTUUN! EIVÄT LAULUJENSA SANOITUKSIIN! TEKEVÄT SITÄ AIVAN RAHASTA! PALJON HEISTÄ ON OLLUT JOSKUS AIVAN AIDOSSA USKOSSA! Nyt hyvin laaja ilmiö on, ettei ole ollut edes uskossa! Ei edes sinne päin! SE MUSIIKKI ON NÄIN hengellistä!!!

Areena hallissa pidetään keväällä suuri Gospel musiikin konsertti! PUUHAMIEHENÄ: JARI SILLANPÄÄ! JA ESIINTYY MYÖS KONSERTISSA! On aivan viime aikoina kertonut julkisesti Televisiossa ja muualla, että uskoo JÄLLEEN SYNTYMIS OPPIIN! Kertoi, että hän pitää Gospel musiikista! Ja, että tuo idea konsertin järjestämisestä on ollut pitkään hänen mielessään! NYT KONSERTIN PÄIVÄMÄÄRÄ ON LYÖTY LUKKOON! SUOMEN HUIPPUORKESTERIT OVAT LUPAUTUNEET TULEMAAN TÄHÄN HYVÄN TEKEVÄISYYSDKONSERTTIIN! AMERIKASTAKIN KUULEMMA AINAKIN YKSI BÄNDI TULEE! Sinne sitten vaan kuuntelemaan tuota SAATANAN LUOMAA MUSIIKKIA! Englannin sanakirjan mukaan gospel tarkoittaa suomeksi: evankeliumi! ETTÄ SIIHEN MALLIIN MEILLÄ PÄIN! Täytyy teille kertoa ihan tosiasia! JA JÄLLEEN VALITETTAVASTI HYVIN MONIEN PETTYMYKSEKSI! SANAT OSIN RAAMATUSTA! SÄVELLYS SAATANAN! TÄHÄN EI OLE ALUSTA ALKAENKAAN YHTYNYT JUMALA! EI PYHÄ HENKI! EIKÄ TULE MILLOINKAAN YHTYMÄÄN MIHINKÄÄN! MISSÄ SAATANA TAI HÄNEN JOUKKONSA OVAT MUKANA! NIIISSÄ LIIKKUU PIMEYDEN HENGET JA TUNTEET! PALJONHAN NIILLÄKIN AIKAAN SAADAAN! Pelottavin aikaan saannos tuollakin on JUMALAN VIHA!!! Maatamme kohtaan! SINNE NYT VANHEMMAT: KAKAROITANNE PÄÄSTÄTTE! SUORASTAAN TYRKYTÄTTE! JA KANNATTE USKOVAISEN NIMEÄ! Jättäkää tuo nimi pois! Ihan totta! Katsokaas, kun JUMALALLA JA SAATANALLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ TOISTENSA KANSSA! EI HIUSKARVAN VERTAA! EI OLE MILLOINKAAN OLLUT! SEN JÄLKEEN KUN SAATANA JA LANGENNEET ENKELIT TAIVAASTA VISKATTIIN! EIKÄ TULE OLEMAAN! SAATANA ON KAIKEN MUSIIKIN JA KAIKKIEN SOITTIMIEN ASIANTUNTIJA! SITÄ HÄN OLI JO TAIVAASSA! ENNEN KUIN RYHTYI KAPINAAN JUMALAN KANSSA! Näin Raamattu meille kertoo! Valtavalle määrälle teistä, tuo asia on tuttu! Mutta se nyt ikäänkuin ei kuuluisi teille! ARVATKAAPA: KUULUUKO???

Ympäristö, perhe; vaikka hajonnutkin, sukulaiset, läheiset ystävät: luovat olosuhteet, jotka saattavat ja ovat johtaneet suuret joukot hyvin vaarallisille poluille! HE EIVÄT VOI TIETÄÄ TODELLISTA VAARAA! Niin kauan kun asioista ei puhuta oikeilla nimillä, oikeaa tietoa on mahdoton saada! Tässä maassa ovat pää syyllisiä aikuiset! Koululaitos! Poliisit! Psykolookit! Psykiatrit! SUURIMMAT SYYLLISET MAAN HENGELLIDEEN TILAAN LÖYTYVÄT MEDIOISTA! TELEVISIO, RADIOT. LEHDISTÖ jne. Eivät edes tiedä mitä tekevät! Eivätkä tahdo ottaa selvää??? Se on TRAAKISTA! Olen lähettänyt medioille julisteemme! EI VARMASTI KUKAAN NIISSÄ OLE LUKENUT NÄITÄ SIVUJA! NYT ON SELITTELYJEN AIKA!

EI AUTA MITÄÄN! EDELLÄ MAINITUT NIITTÄVÄT; MITÄ OVAT KYLVÄNEET! KERÄÄVÄT KILTISTI KIVET, JOITA OVAT PAISKONEET! NIITÄ NOUKKII PIISPAT, TEOLOOGIT, PASTORIT, PAPIT, KIRKKOJEN TYÖNTEKIJÄT! Suomeen tulee kaoottinen tilanne! Syylliset tiedossa! EI AUTA ENÄÄN MITÄÄN! KUKAAN EI HALLITSE TILANNETTA! VAPAUS ILMAN VASTUUUNTUNTOA ON TUHOISAA! VALTA ILMAN VASTUUTA ON JÄRKYTTÄVÄÄ! AIKA ON KYLVÄÄ....MUTTA AIKA ON MYÖS NIITTÄÄ! TUO NIITETTÄVÄ SATO EI OLE NIITÄ HELPOIMPIA NIITETTÄVIÄ! KIVITYS JA VALEHTELU ON HELPPOA PUUHAA! RASKASTA! HYVIN RASKASTA ON KERÄTÄ KIVET!!! PALJASTETUT VALHEET OVAT PAHOJA PEITELTÄVIÄ! NIITÄ EI ENÄÄN MILLOINKAAN SAA PEITTOON! VERHOT AVATAAN JA SELITTÄJIEN SUUT TUKITAAN Selityksiltä! Muuten HUUTAVAT!

PELOTTAAKO?! PIAN PELOTTAA!!! RAAMATTU TOSIN TIESI TÄMÄN AJAN ETUKÄ- TEEN! SIITÄ HUOLIMATTA NYT LÄHTEVÄT TÄSSÄ MAASSA VIIMEISIMMÄT VIESTIT HENGELLISISTÄ TOTUUKSISTA TÄSSÄ LAAJUUDESSA! JUMALAN KURITUS! VITSAUKSET YHTÄAIKAA JUURI NYT MAAILMAN PÄÄLLÄ! JUMALAN KURITUS; JOKA SUOMESSA ON PÄÄTEPISTEESSÄÄN! HUIPENTUU KOVUUDESSAAN! JA AIVAN HYVIN EHDIMME NÄKÖJÄÄN ILMESTYSKIRJAN JA MUIHIN VAIVAN AJAN ENNUSTUKSIIN MUKAAN! INTERNETIN ON ENNUSTETTU RÄJÄHTÄVÄN KÄSIIN! JUURI TÄNÄÄN KUULIN UUTISEN, JOSSA KERROTTIIN JÄRKYTTÄVISTÄ ASIOISTA ATK ALOILLA JA NÄISSÄ JÄRJESTELMISSÄ! JOTKA KUORMITTUVAT LIIKAA! EI EHDITÄ KEHITTÄÄ SUOJAUKSIA! TARKKAILEPPA UUTISIA! Tätä nyt ei varmasti kaikki käsitä!Ymmärrän. Jos JUMALA SUO ja saan elää! Tulen kertomaan pieninä osina myös näistä asioista! Ne PAINEET;JOTKA SISÄLLÄNI KOEN! AJOITTAIN! Kertovat minulle, että tässäkin maassa on valtavat paineet ja syyllisyyden tunteet valtavilla määrillä ihmisiä jo nyt! Ne tukahdutetaan! Ei onnistu noilla keinoin! TIEDÄTKÖ? TUO AHDISTUS; PELKO: LEVOTTOMUUS JNE: OVAT TÄYSIN AIHEELLISIA! Ne lisääntyvät! Peiteltynä ja kierreltynä kertaantuvat! Yksinkertaista matematiikkaa! Hengelliset asiat ovat liian yksinkertaisia! Mihin me Suomessa vielä ehdimmekään? TIETÄÄKÖ JOKU? Minä en tiedä. Mutta pelkään jo nykyistä tilaa, että tällä vauhdilla ehdimme hyvin syviin ja hyvin mustiin vesiin! TAPAHTUMAT VYÖRYVÄT SELLAISELLA VAUHDILLA.....JÄRKYTTÄÄ....JA TÄHÄN VAIHEESEEN EI ENÄÄN TUNNE RAAMATTUKAAN JARRUJA!

Pärjäätkö vielä ilman Jeesuksen suoraa opetusta? Kuka tulee toimeen ilman pelkoa? Ilman JUMALAN TURVAA! KUKA SANOO; ETTEI NÄITÄ LÖYDY RAAMATUSTA? KOSKA NÄMÄ ASIAT PITÄISI OTTAA ESIIN? KOSKA MEIDÄN PITÄISI OTTAA TOSISAMME JEESUS? HÄNEN OPETUKSENSA? JUMALAN OPETUKSET? KOSKA PITÄISI USKOA; ETTÄ JUMALAN VIHA LEPÄÄ EUROOPAN YLLÄ? Koska alkaa pelätä JUMALAA? MIETIPPÄ...JA TOIMI...Jumalan SANA toteutuu viimeistä piirtoa myöten! " Mitäs tuo kohno yrittää pelotella? Mikäs se luulee olevansa?" Näinkö ajattelet? Minä kerron Raamatusta, Jumalasta ja Jeesuksesta! En itsestäni! Jos pelottelen? Syy ei ole minun! PELKÄÄN ITSEKKIN! OLEN JOSKUS LUKENUT RAAMATTUA! JA USKON SIIHEN!

Suomessa tehtiin hiljakkkoin laajahko tutkimus siitä: kuinka paljon on ihmisiä, jotka pelkäävät kuolemaa! Tulos yllätti kaikki! Tutkijatkin! Ei tämä niin kovaa porukkaa näytä olevankaan? Minun pitää KIITTÄÄ JUMALAA JA JEESUSTA! Minä en yllättynyt! Olen saanut olla sellaisissa paikoissa töissä! ETTÄ TÄMÄ UUTINEN ON MINULLE OLLUT SELVIÖ! JA TÄMÄN PELON KAUTTA SELITETÄÄN KAIKKI MAHDOLLISET PELOT! JOKA TAHTOO OLLA REHELLINEN!

SARASVUO OTTI JOKIN AIKA SITTEN ESIIN OHJELMASSAAN TÄMÄN ASIAN. Satu Silvon kuoleman rajalla käynnin johdosta! Ei pitäisi ottaa ohjelmiinsa aiheita, joita ei hallitse! SARASVUO PUTOSI OHJELMASSAAN USEITA`KERTOJA! Pari kolme kertaa JARI poika oli kuin lintu ilman siipiä! JOS MUUT EIVÄT NÄHNEET; ETTÄ NÄIN TÄLLE GURULLE KÄVI! MINÄ JA POIKANI NÄHTIIN! JA JARI ITSE TIETÄÄ AIVAN VARMASTI: MITEN KÄVI? JA MITÄ PUTOAMIN NOISSA YHTEYKSISSÄ TARKOITTAA? Suomennan sen: Se tarkoittaa sitä, että näyttelijä ei muista vuorosanojaan! Käytetään sanaa näyttelijä putosi! Esiintyvä taiteilija voi "pudota" muistakin syistä! Siis täysin pihalla! JARI lensi pihalle, kun ei ymmärtänyt sairaalassa työskentelevän naisen sanoja KUOLEMAN KOHTAAMISESTA! TAI OIKEIMMIN :YMMÄRSI KERRANKIN JA PUTOSI PELOSTA! Olen kertonut jollain linkillä: mitä porukkaa nämä todellisuudessa ovat! Kerroin kuinka helppo heidät on "PUDOTTAA JOKA IIKKA". JARI rakensi vahingossa itse itselleen miinan! Sitten pitikin tehdä sellainen ohjelma, että saatiin itsetunto takaisin!

TÄMMÖISIÄ RÄSYNUKKEJA NÄMÄ TODELLISUUDESSA OVAT! SÄÄLITTÄÄ; KUN TIETÄÄ.

Uutistoimitukset tulevat ruotuun kiltisti! NOIN! PELOTTAVIMPIEN UUTISTEN PERÄÄN Tehdään temppu! Siellä on muutamia uutistoimittajia, joita arvostan hyvin paljon! HEILLÄ ON AMMATTI TAITOA! JA ASIALLISUUTTA ! ARVI LIND on eräs! Ja Ajankohtaisohjelmissa on muutamia, joiden nimiä en ole seurannut!

Pyydän anteeksi ja lukijalta hieman kärsivällisyyttä, että käsittelen aina joskus tällaisiakin asioita. Eiköhän me näistä selvitä? Kun puhuin peloista äsken. Tarkoitin synnynnäisiä, tai sairauksiin luokiltetavista peloista! JA NIIDEN TAKAA LÖYTYY AINA KUOILEMAN PELKO! Suomessa tehdään itsemurhia ja pelätään valtavasti saman aikaisesti kuolemaa!

Tämä lähtee liikkeelle kriisistä elämässä! Se paisuu! Ja sitten tulevat apuun Saatanan joukot! Ja nyt käy niin, että kun tuo valheelliseksi tilaksi muodostunut kaaos on valmis. ELÄMÄN PELKO VOITTAA KUOLEMAN PELON! ASIALLA AINA Saatanan henget! ALKUTILANNE LÄHTEE KYLLÄ TUNTEISTAMME KÄSIN! VIIME VUOSINA ON SUOMESSA OLLUT HYVIN HELPPOA SAATANAN JOUKOILLA LUODA NÄITÄ OLOSUHTEITA AIVAN KAIKILLE IHMISRYHMILLE! JA SAADA IHMISET EPÄTOIVOON JA EPÄTOIVOISIIN TEKOIHIN JÄRKYTTÄVÄLLÄ TAVALLA! Omaisuudella ja rahalla on Saatana palveluksessaan olevat uskovaisetkin rauhoittanut ! Revippä nyt rauha rahalla itsellesi! TULEE MAAIMAN LAAJUINEN PÖRSSIROMAHDUS! IHAN TOTTA PUHUN! AIDOT JEESUKSDEN SEURAAJAT OVAT TÄMÄN TIENNEET! NYT SEN TODISTAA MAAILMAN HUIPPU EKONOSMIT! HE KERTOIVAT TÄMÄN! RUUAN HINTA NOUSEE PILVIIN! KERTOIVAT LASKELMIENSA PERUSTEELLA OLEVANSA JÄRKYTTYNEITÄ; NÄMÄ KANSAINVÄLISIÄ TALOUDELLISIA ASIOITA AMMATIKSEEN SEURAAVAT! OIKEA ENNUSTE!!! ILMESTYSKIRJA KERTOO ASIAN NÄIN:" Koiniks mitta nisuja maksaa yhden denarin!" KOINIKS mitta on yhden päivän annos jauhoja! Denarin silloinen arvo voidaan laskea useiden viikkojen työn palkaksi! Valitettavasti olen hukannut raamattuni välistä muun ohessa myös hyvin tarkan laskennan Denarin silloisella arvolla mitattuna!! Sen muistan, että tuo jauhojen hinta oli pilvissä! Tulee tapahtumaan lähiaikoina! Sanomattakin lienee kaikille selvää, että tuo kohta tarkoittaa kaikkea ruokaa ja ravintoa! ELLEI OLLUT? KYLLÄ SE TARKOITTAA KAIKKEA RUOKAA! JA TUON TOTEUTUMINEN VAATII TUON MAAILMAN LAAJUISEN PÖRSSIROMAHDUKSEN! Kyllä ne sieltä vaan uutisoidaan! JA LISÄÄ SAAT TIETÄÄ KOKO AJAN! EN SELITÄ NOITA UUTISPIMENTOJA. Pidetään nyt joku tolkku. Tai en saa yhtään linkkiä sivuille! JUMALAN TUTKAN LÄPI!!! EURO VALUUTTAAN SIIRTYMINEN MAKSAA FIRMOILLE JA SUURILLE YRITYKSILLE SELLAISIA SÙMMIA; ETTEN EDES MUISTA KUINKA MONINUMEROISISTA LUVUISTA OLLENKAAN OLIKAAN KYSE! ARVATKAAPA: KUKA NE MAKSAA? KYLLÄHÄN RUUAN HINTA SAADAAN ALAS MUUTAMILLA KATOVUOSILLA; JOTKA JUMALA VOI TEHDÄ MILLOIN TAHTOO! TUO MENETELMÄ OLLUT KÄYTÖSSÄ VANHAN TESTAMENTIN AJOISTA ASTI! MUTTA NYPÄTÄÄN NOILTA MILJONÄÄREILTÄ RAHAT POIS! TULEVAT NÄIN VÄHÄN SAMALLE VIIVALLE! Kyllä nuo ajalliset omaisuudet otetaan pois SUOMESSAKIN! Ette te nyt kyllä rahalla rauhaa saa! Vaikka sitä olisikin! MUTTA KUN NYT ET SUOSIOLLA LUOVU NIISTÄ JA ANNA OIKEISIIN KOHTEISIIN! Niin pidä....... JA LOPUKSI MUISTUTUS! " TUOMIOT ALKAVAT JUMALAN HUONEESTA!" Raamatusta! Tarkoittaa uskovaisia! EI VAADI SELITYKSIÄ! Sitten Raamatusta lääke " Jumalan Henki poistaa kaiken pelon!" Luonnollisesti: jää tarpeen vaatima Jumalan pelko! Se pelko ei ketään milloinkaan sekoita! PÄINVASTOIN!

TARKOITAN AITOJA JEESUKSEN SEÙRAAJIA! JUMALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVIA! Muiden kohdalla tapahtuukin sitten jo melkoisia kauhuja ja tekoja! Heille ei ole luvassa kyllä kovinkaan hääviä kerrottavaa!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 21. 03. 1998

Takaisin Pääsivulle