Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Mitäs nyt näemme?

1998 tammikuussa on Soumen Hengellinen kenttä , niin sekasin ; ettei tätä nyt kyllä enään sekaisemmaksi vissiin saa ?! Mitä tästä sotkusta nyt vielä puuttuu ? Tämä prosessoi nyt kyllä tällä materiaalilla jo itse itsensä . Hamaan loppuun asti !

Esimerkin vuoksi : David Wilkerson ja kyseessä hänen suomennettu kirjallinen tuotantonsa. Kustantaja : KUVA JA SANA . Kun kaikki aito, vanha Hengellinen kirjallisuuskatosi Suomen kirjastoista ! Ihmettelen miksi kyseinen kustantamo ei ole reakoinut ?!

Kirjastoissa roikkuu Wilkersonin tuotantoa, Joka olisi jo aikaa pitänyt kustantamon repiä se julkisuudesta kokonaan pois ! Ja kun se nyt vielä kaiken muun lisäksi on sekoitettu niin ihmeellisellä tavalla .... Täytyy sanoa, ettei siellä olla nyt kyllä hereillä! Wilkerson kertoo itse eräässä kirjassaan . Kuinka hän oli kaksikymmentä vuotta Jumalan suunnitelmien ulkopuolella ! Jos, hän nyt ei ihan kokonaan sitä ollutkaan ! Näin hän nyt vain ihan itse kertoo!
Tämän jälkeinen kirjallinen tuotantonsa kyllä merkittävällä tavalla muuttui!
Miksi kyseinen kustantamo, ei reakoinut tähän ???

Wilkersonilla on nimeä maansa rajojen ulkopuolella valtavasti . Näin myös Suomessa.
Jos Kuva ja Sana nyt näin on toiminut . Ja vastaisuudessakin toimii ! Tulee siitäkin varsin epäluotettava Hengellinen Kirjojen kustantaja ! Jota se ei kyllä takavuosina sitä ollut ! Tämä ilmiö on hyvin laaja ! Ihan yleismaailmallinen . Pyrin nyt kuitenkin pysyttelemään Suomessa, joskin Herra tämänkin asian lopullisesti päättää. Missä yhteyksissä. Ja miten rajojemme ulkopuolella käydään, näillä linkeillä ! Muulla tavoin siellä kyllä seilailemme ! Kaikki suomalaiset tiedotusvälineet ovat olleet kiinni jo pidemmän aikaa ! Joten sieltä nyt ei sitten tietoja enään oteta . Aiemmin hyvinkin aktiivisesti !
Tarvittavat tiedot tulevat muita kanavia käyttäen !

Tiedän, että teksti on joiltain osin provosoivaa . Jotkut tahot kokevat nämä hyökkäykseksi.
Narsistiseksi omahyväisyydekseni ja kaikki tietäväisyydeksi ! Valitan! Itse kuitenkin tiedän, että en ole ainut , joka nämä asiat Suomessa tietävät ! Muistaakseni olen tämän asian useissa yhteyksissä myöskin kertonut ! Ei se nyt sitten näköjään ole Saatanan agitaattorien silmiin osunut ! Paljon muuta kyllä ! Esimerkiksi Wilkersson tuo tämänkin hyvin selkeästi esiin. Ja monta muuta ! Ja myöskin kirjoittamansa perustelee, hyvinkin usealla Raamatun kohdilla ! Kun nyt sitten vaan kirjat joita lukee , Pyhän Hegen avulla testaa . Perustelut Sekä pidemmät selitykset, asoihiin, joita Herra kauttani esiin nostaa. Löytyvät sitten niistä.

Ja, Kun tuo Herran puimatantereen puhdistus päättyy; tulee Esiin Kadonnut kirjallisuus !
Huomaatte, ettei se ollutkaan kokonaan hävinnyt ! Vaikka se nyt siltä näyttää ! Samoin Hengellisen musiikin suhteen ! Saatanallinen musiikki poistuu Jeesuksen seurakunnan piiristä ! Ja tilalle tulevat takaisin Taivaalliset sanoitukset ja sävelet !
Joita sitten Jumalakin jo mielellään kuuntelee ! Kun nämä sävelet ja saarnat alkavat soida ! Onkin Jeesuksen morsius - seurakunta , Aivan erilainen, kuin milloinkaan. Ennen tätä !

Tämä seurakunta kantaa vain nimeä Jeesuksen Kristuksen Seurakunta ! Ja Odottaa Hartaasti. Ja valtavien ahdistusten aikana , niin koeteltuina, ettei Raamattu tunne vastaavaa ! Ja näiden henkilöiden tähden aikaa on lyhennetty ! Raamattu ilmaisee asian näin:(Matt.24:22) "Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään." Tarkoittaa siis, tuona aikana elossa olevia Herran valittuja!
Ja näin Tapahtuu Ylös Tempaus! Ja maan päältä poistuu aito usko!
Ei Maailmanloppu! Vaan se tulee aivan toisena aikana!
Nämä kaksi asiaa aivan erilleen toisistaan! Opettaa RAAMATTU! En minä !
Enkä edes ole opettaja , en sinne päinkään ! OPETTAJA ON HERRA JEESUS !

Onko tämä kirjoittelu, tänä aikana turhaan? Eipähän ole! Vaan nämä kirjoitukset vievät osaltaan joitain henkilöitä Totisen Parannuksen Teon Paikalle! Kuinka laajalti ja kuinka paljon nämä asiaan vaikuttavat? En tiedä! Kumpa en koskaan saisikaan tietää! Tiedän vain, että myös Suomessa Rukoillaan jo Jumalalta, parannuksen teon jälkeen, syvempää ja voimakkaampaa Pyhittäytymistä! Pois maallistumisesta ja EROITTAUTUMUSTA AINOASTAAN JA KOKONAAN JUMALAN PYHYYDEN ALLE !

Ja näin joitain henkilöitä irtisanoutuu omista opetuksistaan, katuen! Ja myöskin poistuvat ihmisoppien alta pois! JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE!
Siinä Jeesuksen Koulu ! Liian yksinkertainen asia, useiden ymmärrettäväksi! Koska pitäisi saada käyttää omaa järkeään ja viisauttaan! Vaan, kun ei tarvitse! Se on vähän inhottava asia! Hyvinkin monille! Tiedän tämän! Eikä tarvitse esimerkkejä pitkältä hakea!

Ja vielä kerran ilmoitan! Jeesuksen Opetuslapset ry:n sivuilta poistuu ensimmäiset linkit! ASIA VARMISTUU! TÄMÄ TÄLLÄ KERTAA !

KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!


Takaisin pääsivulle