Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Mitä nyt tehdään?


Ensimmäisenä paiskataan ja revitään pienelle silpulle Raamatun
nimeä kantava romaani!
Jonka Luterilaisen kirkon Piispat ja Papit tekivät joitain vuosia sitten. Saatanan väkevämmät henget kävivät valehtelemassa heille: "Muuttakaa 30- luvun Raamattu kansan kielelle. Ihmiset ovat muuttuneet. Eivät he ymmärrä noin vanhaa tekstiä jne." Ja nämä tekivät työtä käskettyä. Syyllistyen synneistä suurimpiin, mitä Raamattu tuntee!
Tämä teos on nyt sitten sellainen, että on aivan sama kun luet Kalle Päätaloa, Anni Polvaa jne... kuin tätä kirjaa! Uskoit tai et! Ihminen/ihmiset eivät ole miksikään muuttuneet Vanhan Testamentin ajoilta, tähän aikaan. Yhtä riettaita, ahneita kaikkeen maalliseen mammonaan ja kunniaan. Raamattu on kirja joka kertoo Sodoman homoudesta ym. Yhtä huo- nosti ottivat vastaan Jumalan sanaa. Esim. Mooses oli Israelin kansan johtaja. Kun Mooses tapansa mukaan meni taas kerran korkealle vuorelle Jumalan kanssa keskustelemaan. Ja viipyi tuolla kertaa vähän pidemmän aikaa. Ja sai Jumalalta tällä kerralla 10 käskyä. Lyhennän tätä, joten lue omasta Raaamatustasi. Raamattu kertoo: "Kun Mooses tuli alas vuorelta, näki hän erään, johtamansa kansan osan rakentaman kultaisen vasikan. Ja kaikenlaisen riettauden ja haureuden henget olivat saaneet tämän joukon, monenlaiseen irstauteen. Mooses kimpaantui; paiskasi kivitaulut kallion seinämään. Jumala avasi maan ja koko kyseinen porukka tuli yhdessä humauksessa maan nielemäksi! Näin Jumala puhdisti kansansa, en muista tuota väkilukua, eikä Herra kehoita sitä etsimään.
Paavali viittaa tähän tapahtumaan eräässä kirjeessään näin: "Miehen puolet yhtyivät miehen puoliin ja naisen puolet naisen puoliin ja saivat sen tuomion, mikä heille kuului." (Ei sanatarkka lainaus, asiasisältö ei kuitenkaan muutu, siitä olen varma!)
Esim. Arkkipiispa ei ole uskaltanut ottaa näitä Raamatun kohtia esiin. Kun häneltä on kysytty: "Kieltääkö Raamattu homouden ja lesbouden? Mitä mieltä Jumala näistä asioista on?" Turhaa väittelyä! Mitään asiallista tulkintaa näistä kohdista ei voi tehdä! Koittakaapa medioiden toimittajat päättää tämä keskustelu tähän! Saatana varastaa ihmisten aikaa selvillä asioilla, kun Suomessa on 1997-1998. Huomattavasti tärkeämpääkin puhuttavaa. Mikäli Suomen kohtalo ny enää ketään todella kiinnostaa?? Aika vähenee uhkaavasti! Uskot tai et!
Raamattu tässä vain toteutuu ja Jumala valvoo tarkasti Sanaansa. Siinä nyt ei keskustelut auta! Kun ei auta rukouksetkaan, siihen, mitä on ennalta ilmoitettu.
Mutta Rukous on kyllä ainut "ase" Suomen tilanteeseen NYT! Kenelläkään ei olisi varaa nyt oikein muuta tehdäkään; kuin huutaa ja rukoilla Jumalalta Armoa ja Pyhää Henkeä! Valitettavasti näyttää olevan! Vuosia on varoitettu! On tuotu julki: AITOJA PROFETIOITA, jotka ovat toteutuneet! Tutki linkki:Jumala kurittaa Suomen kansaa!
Tutki uudelleen. Ja sitten seuraat medioita. Et pääse mihinkään! Luulet pystyväsi kiertämään ja hylkäämään nämä! VALITAN! EN VOI ENEMPÄÄ AUTTAA! Ken elää hän näkee! SIlloin se voi olla jo myöhäistä!!! Ymmärrä lukemasi oikein!
Kiitos erään "verkossa" löytämäni ihmisen, kun antoi tiedoksi, että tämä aihe tulee tähän väliin. Näistä nyt sitten VAROITAN! Näitä vilisee Suomenniemellä enemmän kuin talous rikollisia. Ovat Hengellisiä puoskareita. Fariseuksia!!! Yritti projisoida minua! Ja yritykseksi jäi! Tiedän tavan, miten näiden kanssa menetellä. Toisinaan Herra on antanut tähän luvan, NYT ei, ainakaan vielä. On tärkeämpää tekemistä.

Ja nyt kehoitan jokaista Raamatun mukaisesti uudestisyntynyttä viipymättä rukoilemaan itsensä Jeesuksen kouluun! Ja heti perään rukoillen antamaan itsensä otolliseksi eläväksi uhriksi Jumalalle(Room.12:1). Se on aina ollut tärkeää, mutta paljon tärkeämpää NYT! Oikea ja ainoa tapa selviytyä. Printtaa linkki: Suuret luopumukset Suomessa! Tutki ja tankaa! Rukoile Pyhää Henkeä avuksesi! Jos joillekin uudestisyntymä asia on epäselvä? Ota rohkeasti yhteyttä (soittamalla tai sähköpostilla)! Asiasta tulee vielä oma linkkinsä. Nämä perustiedot pitää nyt kirjoittaa ensin, kun Suomen kansa ei näytä näitä tietävän. Ja nyt kun sanon: "Jos olet uudestisyntynyt. Suomessa on sellainen Saatanan väkevämpi joukko, jota et Raamattua lukemalla ja kirkko-opilla tunnista! Vaan uskosi menee, ellet heti lähde Jeesuksen kouluun!
Pois kirkoista! Makaamasta! Siellä on opetus puuttellista, vajavaista ja jopa valheellista! Ottaen huomioon ajan, jota elämme. Joitain poikkeuksia lukuunottamatta Suomessa tällaista on! SIITÄKIN HUOLIMATTA! Nyt kun tiedät tämänä sinulla on vajaa 3 vuorokautta aikaa vastata Jeesukselle, joko myöntävästi tai kielteisesti. Ellet vastaa mitään, niin se tulkitaan Jumalan taholta kielteiseksi vastaukseksi!
Usko nyt minua.
Sain nämä valtuudet Jeesukselta ennen Suomen suuria luopumuksia. Tähän asiaan minulla on edelleen Jeesuksen valtuudet. Lue uudelleen linkki: Suuret luopumukset Suomessa!
Puhun tätä kaikella rakkaudella. En saa tästä mitään palkkaa. En yritä sinua manipuloida, en tyrkyttää. Vaan kun tiedän miten SINUN käy ilman tätä tietoa ja toimintaa!
Vaikko en SINUA tunne, olet lähimäiseni! Ja kaikkeen kirjoittamaani on tieto lähteenä Jeesus ja paikoin Jumala. Eikä yksikään kirjoituksistani lähde julkisuuteen ennen kuin ne on Pyhän Hengen avulla tarkistettu. Korjattu jne. Ja sitten kun Jeesus antaa luvan, ne tulevat tänne näkyville!
Hengellinen elämä täytyy olla nousujohteista. Kyllä meidän jokaisen elämässä tulee joskus pysähdyksiä ja lankeemuksia, mutta sellaisessa tilassa ei saa olla pitkään! Pyhä Henki kyllä Jeesuksen seuraajalle 2-3 kertaa asiasta huomauttaa ja valitettavasti tätä eivät kaikki kuule, tai eivät halua kuulla! En laske tästäkään itseäni pois. Se saattaa käydä myös minulle, monista syistä!
Pyydän/kehoitan: Lue Hebrealaiskirjeen luvut 5 ja 6. Vaikka tämän asian ydin on siinä "välimaastossa". En lue näihin linkkeihin Raamattua. Koska 1930 luvun Raamattu pitää löytyä jokaisesta kodista, jos ei löydy, niin ottakaa yhteyttä Cideon-veljien järjestöön. He jakavat ilmaiseksi Raamattuja. Herra ohjatkoon sinua! Ja nyt tulee sellaista palautetta tälle yhdistykselle/minulle. Että nyt joudun varoittamaan! Vanhassa Testamentissa Jumala sanoo näin: "Älkää koskeko minun profeettoihini! Älkää tehkö pahaa minun palvelijoilleni!" Ja nyt on pakko sanoa, kun tiedän: " Tämä on voimassa tänäkin päivänä. Ellet tätä tiennyt!? NYT TIEDÄT!" Ja tästä rikkeestä; Jumalan kuritukset tulee sieltä kovimmasta päästä!
Ja kaikki rakkaudella!
Kestän "kivitykset." Ja pyrin suojaamaan nuorempia uskovia!
Ellei ns. uskovaiset haukkuisi minua edessäni, tai takana päin; niin, että saan ne myöhemmin kuulla.
Ellei näin tapahtuisi, niin tulisi minun kääntyä Jeesuksen puoleen NOPEASTI: "Mikä uskossani on pielessä kun Saatana ei minua noteeraa?" Jos ja ken hyökkää tätä yhdistystä vastaan. VAROITAN! TÄMÄ YHDISTYS ON JEESUKSEN! Sodit, siis Jeesusta vastaan. Etkä suinkaan meitä kehnoja välikappaleita vastaan...
Linkissä: Jumala kurittaa Suomen Kansaa, oli Jumalalta saamani profetia. Joka on teilattu uskovaisten taholta omaksi keksinnökseni! Ja ties miksi? Ja nyt rakas ystätä, näitä kuulet? Mieti: miksi se toteutui? Miksi ns. kiertävät evankelistat, sanan julistajat, jne... Jumalan palvelijat, saarnasivat tätä asiaa? Todella valtavilla Jumalan valtuuksilla. Toimipisteenä on Pori! Ei ole milloinkaan väittänyt, että olisin ollut ainoa Suomessa joka tämän Sanoman vastaanotti!! Vaan aivan päin vastoin!
Missä ja millä keinoin ikinä olen tätä Sanomaa vienyt. Olen maininnut: "Jokaisessa Suomen kolkassa on omat palvelijansa, omat profeettansa. Jotka toimivat sitten jne." Ei kuulu minulle! ns. kiertävät saarnaajat paukuttelivat kyllä kyseistä asiaa Profeetta Joonan tavoin!
Siitä Kunnia ja Kiitos Jumalalle!

Tässä oli nyt muutamia asioita jälleen välissä. Näihin antaa aiheen nuo Saatanan kätyrit! Jotka pitää aina välillä paljastaa! "Eivät terveet tarvitse parantajaa. vaan sairaat!" Opetti Jeesus. Opettaa edelleen!
No niin. Tuossa Sanomassa Jumala ilmoittaa,että : "Että minulle kelpaavassa uskossa olevia ihmisiä on Suomessa liian vähän." Suomessa on uskovia! Lähes kaikki aikuisväestö. Karrikoiden sanottuna: Kristillisyyden nimissä on tehty ja tehdään enenevässä määrin, mitä ihmeellisimpiä temppuja - ties mitä?! Referoin/lyhentelen näitä asioita! Vaikka tiedän valtavasti asioita, miksi uskovaisen nimeä kantavien usko, tänä aikana ei kelpaa Jumalalle. En kerro yhtään! Vaan annan neuvon, siis vinkin. Rakas ystävä! Jos luulet, että olet uskossa, joka johtaa taivaaseen! Teeppä näin: Hiljennyt joksikin aikaa. Nojatuoliin, sänkyyn... Siis sellaiseen paikkaan, missä sinun on hyvä olla jonkin aikaa. Odotat niin kauan, että pahimmat "kohinat" päästä häviää. Tiedän, ettet niitä kokonaan saa pois. Sitten sinun pitää olla tässä asiassa hyvin nöyrä ja vilpitön! Jos menet Jumalan eteen ajatuksilla: "Oon tässä nyt uskossa ollu jo niin kauan, Herran töitä tehnyt... Kirpputorille raahannut tavaraa, Ollu kirkkokuorossa vuositolkulla.. Voi, voi, mitäs tässä! Oonhan mä saarnannu"yms.jne. Jos tällaisella asenteella menet Jumalan eteen, niin et tule saamaan mitään vastausta! Tähän, etkä mihinkään muuhunkaan!
Mutta jos olet valmis vastaan ottamaan Jumalalta tiedon: että uskossasi on joku tai joitain asioita; mitä pitäisi korjata. Tehdä parannus.
Niin VARMASTI saat vastauksen! Olen tämän "testin" niin usein itse tehnyt, että uskallan tämän sanoa! Ja nyt rukous vinkki, jonka voit tehdä ihan omia sanojasi käyttäen: "Rakas Kaikkivaltias Jumala. Vanhurskas Taivaallinen Isämme: Olen tullut sinun Pyhien Kasvojesi eteen, tällaisena kuin olen. Kysymään Sinulta, Jumala: Onko minun uskoni sinulle kelpaavaa, vai ei? Ellei, Rakas Jumalani, pyydän rukoillen, että Pyhän Henkesi kautta ilmoitat kaikki ne osa-alueet, jotka ovat Taivaasta katsottuna pielessä! Ja Rakas Jumala, kun en elonpäivieni määrää tiedä. Rohkenen pyytää, että annat vastauksen, mitä pikemmin. Että voin ja ehdin tehdä parannuksen ajoissa ja tietäni muuttaa. Vaikka vastauksesi lihalleni hieman sattuisikin. Kiitos Jumala, että olet rukouksia kuuleva ja niihin myös luvannut vastata. Kiitän Rakas Jumala jo etukäteen vastauksestasi! Tahdon vietttää iankaikkisuuteni Taaivaassa, enkä suinkaan Helvetissä! Jään odottamaan vastaustasi, Jeesuksen nimessä, AMEN."
Tämä oli siis vinkki, ei sapluuna, mutta pääkohdat siinä nyt ovat. Rukoile, Rakas ystävä, Pyhää Henkeä ja Taivaallista Viisautta itsellesi, että Hän tämän sinulle "avaisi". En ole tyytyväinen. Tein satoja kasetteja vanhojen kasettien päälle. Näistä linkeissä esiintyvistä aiheista... Mielestäni niissä - ainakin loppu jaksoilla pystyin paremmin ilmaisemaan asiat?
Ja vielä VARMEMMAKSI VAKUUDEKSI: Jeesus ei anna minulle näihin aiheita, joita ei olisi (ilman Raamatun mukana oloa) tutkittu ja tutkittu käytännössä!
Kunnia Jumalalle! Ei minulle!

Saamastani palautteesta päätellen, näistä linkeistä tulee niin Hengellisiä , että, Rakas ystävä, rukoile Jumalalta Pyhää Henkeä ja Taivaallista Viisautta ymmärtääksesi näiden tekstien sisällön oikein. Huomaan palautteesta, ettei nämäkään aukea oikein ilman Pyhää Henkeä, jota Raamatun mukaan, vilpittömälle rukoilijalle alttiisti annetaan. Rakas ystävä, tulosta näitä linkkejä itsellesi ja ystävillesi. Se helpottaa paljon tutkimista ja lukemista. Jos sinulla on itselläsi laitteet ja mahdollisuudet päästä tänne ja ystävälläsi/ystävilläsi ei ole, niin tallenna vaikka levykkeelle ja anna ystävällesi. Näitä asioita täytyy levittää, niin paljon kuin suinkin. Herra sinua siitä huomauttakoon. Näin palvelet Jumalaa; et suinkaan meitä.
Tee niin kuin koet.


Takaisin pääsivulle