Mitäs Nyt kuuluu?

Jeesuksen
Opetuslapset ry.
Pori

Metsät ja kaikki vihanta jatkaa paloaan ympäri maailman!
Valtavat tulvat ja helteet saastuttavat vesistöjä vauhdilla!
Ja uusia sairauksia ja sotia.
Lue: Teurastuksia ilmenee.

Ilmestyskirjan vitsauksen enkelit toimivat tehokkaasti ja vauhdilla. Tiedämme jo näistä enemmän kuin viimeksi kirjoitin! Ei siltä näytä, että kukaan muista ihmisistä näitä tietää!?

Pysyikö Japanin alamäki heilahduksena?
Vai oliko laajempi vaikutus?
Onko Aasian asiat kunnossa?

Te ette ole lukeneet. Ette ole uskoneet, että kirjoitan ja puhun juuri niistä asioista, kuin Jumala tahtoo!

"Aurinko polttaa ihmiset rakkuloille."

Näin kertoo ilmestyskirja. Meladrooma eli ihosyöpä on kasvanut ja kasvaa aivan räjähdysmäisesti. Sain nähdä kuvia noista potilaista. Ilkeitä märkiviä rakkuloita kehossa. Potilaat olivat nuoria ja muuten täysin terveitä. Nyt olivat todella järkyttyneitä. Tutkijoihin ja asiantuntijoihin vedoten:
"Syy auringon!"
Tuokin asia siis kirkastui minulle vasta nyt! Eli miten aurinko polttaa ihmiset rakkuloille. Ei ole uskottu. Epäilen, ettei tuokaan fakta tieto säväytä muita kuin ko. sairauteen sairastuneita.

Onko Raamattu Jumalan sanaa?
Pitääkö se paikkansa?
Olenko Jumalan palvelija?

Seuraa nyt vain niitä uutisia. Niin tiedät mistä meidän pitäisi keskustella ja mitä tehdä. Aivan jokaisen. Nämä eivät ole höperön äijän kirjoituksia ja keksintöjä. Niin kuin on valheellisesti väitetty. Kunpa ne olisivatkin!

Suomessa on noususuhdanne. Olet varmaan kuullut, että Suomeen tehdään budjettia ensi vuodelle. Budjetti riihen pomo kertoi:
"Ei mikään ministeriö säästy leikkauksilta." Ulkomailta otetaan uutta velkaa kaksi miljardia! Vaikuttaa negatiivisesti lähes kaikkiin Suomalaisiin.
Ajattelussani on nyt kyllä paha aukko!
...Siis noususuhdanne!!!
Ei ole! Eikä sellaista tule! Aivan yksinkertainen ajattelu riittää. Viimeinen ns. lamanotkahdus on suurelta porukalta unohtunut. Pankeissa jonotetaan asuntolainaa. Ja sitä myös saa. Tietysti tänä vuonna on asuntolainoja otettu jo ennen näkemätön määrä. Tämän laiseen vouhotukseenko maailman tilanne nyt ihmisiä kehoittaa?
Ei.

Ehditkö kuunnella? Minulle tuli taakka / paineita näistä tiedoistani. Yritän taas hieman auttaa niitä ihmisiä, jotka eivät näitä ehdi mistään seurata. Itse en juuri muuhun sairauksieni takia kykenekkään. Uskokaa tai älkää; olen saanut tämän vartio paikalla olo tehtävän Jumalalta! Muun ohessa.

Kehoitan jokaista aivan muunlaiseen toimintaan. Linkkejä paperille, jakoon. Jää pois vaikka Raamattu piiristä ja tutki näitä, sillä on kiire! Ja annat muille. Olen aivan varma, että näin tehden toimit Jumalan tahdon mukaisesti. Ja saatat alkaa miettiä Hengellisiä / Iankaikkisuus asioita aivan uudelta ja oikealta kantilta! Noissa Raamattu piireissä jne. paikoissa et opi mitään! Ehkä juoruamaan...(?)

Suomen pellot makaa veden peitossa. Mitäkö sillä on väliä? Meni sato ja tuli kato! Ja nyt, ystävä joka et usko vieläkään; huomaa, että Jumala kurittaa Suomen kansaa... joka kylläkin pian päättyy. Toisaalta on ollut niin valtava helteet, ettei koskaan. Toisaalta niin valtavat tulvat, että talot ja kaikki ovat menneet. Tuollaiset tulvat saastuttavat aina vesistön ja aikaan saavat järkyttäviä tauti epidemioita.

Ellet ole ehtinyt seurata, niin tänä kesänä on jo tapahtunut tuollaista. Koita nyt saada sinne kalloosi sopimaan. Mikä ero on Jumalan kurituksella Suomeen nähden! Ja huomaa, miten tuo kuritus kovenee koko ajan. Kirjoitin joskus, että tämä vuosi on jo kamala. Ensi vuosi järkyttävä! Ei tarvitse tuota kirjoitustani perua. Jonka tein tietojeni pohjalta!

Ja nyt kun kuuntelet ja uskot kaiken, millä meitä höynäytetään. Ja vertaat niitä tosi asioihin. Joita ainakin näiltä linkeiltä saat. Höynäytyksen käsikirjoitus on Saatanan vahvemman joukon. Tarvitseekohan sinun mennä rukoilemaan itsesi Jeesuksen koulutukseen, Hänen opetuksensa alle? Ns. uskovaiset eivät nekään nimittäin näitä huomaa! Nämä asiat kun oppii vain Jeesuksen Opetuksen alla!

Ette tunnista mitään! Ette osaa kulkea Pyhän Hengen johdatuksessa, nuo oppii vain Jeesuksen suoralla opetuksella. Jotkut kyllä väittävät muuta. En voi rakkaat ystävät silti mitään, että näen! Puhutte, kirjoitatte tai muuten vain kuljette lähelläni, niin näen mitä touhunne on!
Saatanan palvontaa! (Useimmiten vielä tiedostamattomasti.) Ja Jumalan pilkkaa on laulunne ja ylistyksenne. Sanon sen nyt ihan niin, kuin olisi pitänyt sanoa jo ajat sitten. Paria CD:tä ostamatta! Saat kaikki linkit paperille noihin kuluttamillasi rahoille, joten älä poraa!

Ei Rakkautta! Eikö?
Jumalan viha ja tuomiot tulevat alas aivan niinkuin Vanha Testamentti, profeetat ja Ilmestyskirja sen kertovat. Minä minä sille voin? Rakkautta taholtani on se, että kerron, varoitan ja pyydän teitä ottamaan huomioon ajan jota elämme.

Gospel-musiikki, Saatanallinen hämäys ja sielullisuus on mielestänne rakkautta... HUH HUH!
Tuo kaikki on hämäystä. Silkkaa valetta. Saatana on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Nuo ovat tyylejä, millä Saatana varastaa aikaa. On nimittäin kovin kiire! Ikävää monille, että tunnistan nuo henget. Ja he minut. Valehtelevat teille, mitä sattuu kirjoituksistani ja puheistani. Ja te ressukat luulette ajattelevanne omilla aivoillanne ja viisaudellanne! Järkyttävää. Ne on valhe henget teidän päähänne pistänyt!
Ellette usko nyt;
Eräänä päivänä tämä kansa itkee aivan tosissaan! Ja pelkää! Monet... hyvin monet jo nyt. Miksi he eivät tee mitään? Puoliso voi jättää. Joutuu lähtemään kotoaan. Ns. hengellisistä piireistä. Jne. Nämä ainakin näen syinä tänäkin päivänä, missä hieman liikun tai saan kuulla. Järkyttävää on, että nämä menetykset ovat helvetin pelkoa voimakkaampia!

En tajua! Rakkaudella: TOIMIKAA!

Ihmiset kyselevät:
"Miksi Jumala sallii sitä ja tätä?" Jumalahan on Rakkaus! Tässä monet menevät pieleen. Raamattu antaa vastauksen. Kun ihmiset eivät elä Jumalan tahdon mukaan, Jumalan kärsivällisyys päättyy. Ja Jumala Tuomitsee kokonaisia kansakuntia juuri tästä syystä! Kun ihmiset elelevät vähän, kuten tahtovat. Käyttävät vapauttaan väärin. Pelkäämättä Jumalaa. Tapahtuu aivan sama asia yksilö tasolla.

Jumala Tuomitsee jokaisen synnin! Ei heti syntistä, mutta kun ei pyydetä syntejä anteeksi Jeesuksen Ristinkuolemaan ja Pyhään Vereensä vedoten. Eikä tehdä parannusta. Ei edes tahdota muuttaa elämää Jumalan tahdon mukaisesti! Syntyy Luopio. Tällä tavoin Jumala sitten tuomitsee ihmisenkin jo tässä ajassa.

Syy on siis ihmisissä!
Ei Jumalassa!
Tämä on järkyttävää ja tätä on vaikea kertoa, mutta: Jumala on paiskannut sellaisen määrän entisiä uskovaisia paatumuksen tilaan. Paadutus on yhtäkuin: Ei mitään asiaa millään keinoin koskaan saada välejään Jumalan kanssa kuntoon. Raamatussa esimerkiksi Saulille kävi näin. Tästä on varoituksia pitkin Raamattua. Nuo valtavat luopio massat eivät tässä maassa edes itse tienneet / tiedä olevansa luopion paikalla. Nyt he eivät tiedä olevansa paatumuksen tilassa!

Taivaassa on juuri nyt viha ihmiskuntaa kohtaan! Jeesuksellakin on viha!

Jeesus sanoo: (Ilmestyskirjassa)
"Minä itse tulen polkemaan vihan viinikuurnan..."

Vaikka nämä sanat ovat vertauskuvalliset, ei liene vaikeaa ymmärtää tätä käytännössä. Ja tämä tulee koskemaan koko maan piiriä. Ensin nämä vitsauksen enkelit sitten Tuomion enkelit! Vain Jumalalle kelpaavassa uskossa olevat säilyy. Heistäkin osa luopuu, kun oikein ahtaalle alkaa käydä.

Nyt pitää tietää paljon Hengellisistä asioista käytännössä. Itseni Jeesus koulutti vielä tästä ajasta hieman eteenpäin. Useita vuosia ilman Raamattua (Tästäkin tuli profetia aikaisemmin). Kovia vuosia. Ei kovin häävisti edennyt. Ja nyt Jeesus ja Jumala on uudelleen kouluttanut koko ajan. En varmasti helpoimpia tapauksia Jeesuksen opetuslapsena. En häävi Jumalan palvelija. Kunhan eivät potki koulustaan kokonaan pois!
Se pelottaa!

Kehoitan Rakkaudella: TOIMI!

Koska tämä linkki on sivuilla - sitä en tiedä.

Kunnia Jumalalle! Ei minulle!
Kirjoitettu: 31.07.1998


Takaisin Jeesuksen Opetuslapset ry:n
Pääsivulle