Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Mikä meitä ohjaa?


Tämä on nyt aivan tietoista tautonomiaa . Siitä syystä, että noita ensimmäisiä linkkejä aletaan ottaa pois lähiaikoina . Muuta en sitten selitäkään.

Suomesta poistettiin aborttia koskeva laki! Tämä temppu sai aikaan sen, että nyt on teurastettu suuremman luokan kaupungin väkiluvun verran eläviä lapsen alkuja!
Abortti, jokseenkin hieno nimi Suomen oloissa, harkitulle murhalle!
Ennen lain poistoa moisesta teosta, joutui vankilaan asti ! Mitä siitä nyt sitten seuraa? Ei mitään? Tuumivat monet! Elämästä kaikki irti! Penskat on niissä irroitteluissa riesana ! Sukupuoli elimet on sitä varten, että niitä myös käytetään . Saahan aikuinen ihminen tehdä mitä tahtoo! Ja nuoriso seurailee, esimerkin nähtyään. Alaikäisyys rajaa tällä alueella pudotettiin, ettei laki sotkisi systeemeitä! Että sillä tapaa....
Abortteja tekevät lääkärit saavat nimeä ja tietysti tukuttain rahaa, tekemistään murhista! Ja äiti saa vapaasti temmeltää ja tietämättään hajoittaa tunne elämäänsä riekaleille asti. Sitten tulee päivä, jolloin kumpikin osapuoli kokevat suunnattomia omantunnon tuskia! Katumusta! Toivon mukaan jo multain päällä! Tämä johtuu siitä tosi asiasta, että kyseistä lakia ei ole milloinkaan poistettu Jumalan Laeista. Jotka ilmoittaa Raamattu!
Raamattu tietää, että näin tulee käymään. Vaikka sen kirjoittamisesta nyt melkoinen aika onkin kulunut. Ainut keino vapautua näistäkin taakoista on:
Jumalan kautta, Jeesuksen helmaan! Raamattu kertoo, että tämä pitää tehdä täällä elossa ollessa. Sen jälkeen kaikki on auttamatta, liian myöhäistä ! Koska Raamattu pitää kaikilta osin sanatarkasti paikkansa!
Tuskin tuo KIRJA tätäkään asiaa valehtelee! Vai, mitäs luulet! Jospa se pitääkin paikkansa! Mitä voitat epäuskollasi? Mitä häviät, jos uskot? Otat elämässäsi suunnattoman määrän riskejä, joiden lopputuloksesta sinulla ei ole täyttä varmuutta. Pelaat elämälläsi venäläistä rulettia ! Eikö totta? Kannattaisikohan näissä Hengellisissä asioissa edetä varman päälle?

Samaan sukupuoleen yhtyminen tai saman sukupuolen kanssa riettauden harjoittaminen. Olivat niin ikään Suomessa hyvin pitkään kriminalisoitu, verrattuna moniin muihin valtioihin. Katolilaisissa maissa nämä asiat näyttävät edelleen johtavan suuriin mielenosoituksiin! Laki poistui edellisen lain kera ja paljon, paljon muita lakeja, nämä Suomen pioneerit paiskoivat menemään! Tapaus on niin tuore, että heistä on yhä multain päällä henkilöitä! Muutamia aina joukosta poistuu ! Merkillinen asia on se, että kun olen asiaa seurannut! En ole katumuksen kyyneliä näiden ns. politiikkojen silmissä nähnyt! Vaikka heidät joka aivan ainut kerran teoistaan tilille vedetään! Tempasivat noilla teoillaan niin suunnattoman määrän Jumalan Siunauksia Suomen yltä, ettemme tiedäkkään! Homous ja lesbous ovat kuulemma sairauksia, olkoon nyt sitten niin...
Jumalan Sana ilmoittaa nuo harrasteet SYNNIKSI ! Kun toi Wiikstömin Johni halusi viimeiseen asti säilyttää ihmisten suosion. Ja oli nähnyt hyväksi, että kun sen eteen pitää vähän lipsua Jumalan ilmoituksesta. Niin liukokoon nyt sitten joka alueella! No, joka tapauksessa Raamatusta löytyy: mitä mieltä Jumala tästäkin asiasta on. Ja helposti löytyykin ! Niin Vanhassa, -kuin Uudessakin Testamentissa ! Jumala tuomitsee välittömästi jokaisen synnin! Ei tässä vaiheessa, vielä syntistä! Nämä harrastukset ovat kyllä aikaan saaneet , Jumalan taholta sen , että noiden syntien mitta tuli täyteen! Ja alkoi tulla Jumalan vitsaukset ! Ellei noiden vitsaustenkaan aikana pyydä Jumalalta syntejään anteeksi ja tee katuen parannusta teoistaan ! On edessä kuoleman odotus tuskien alla! Tunnen eräitä parannuksen tehneitä, Uudestisyntyneitä, entisiä lesboja ja homoja! Tämä on hieman samanlainen juttu kuin alkoholistilla . Että uskon alkutaipaleella tulevat lankeemukset, johtavat siihen, että alkoholisti juo jonkun pätkän. Samoin näyttää olevan ensin mainittujen kohdalla. Tulee mentyä helposti takaisin näille kaukaloille! Tapahtuu kyllä pidempäänkin uskossa olleelle! Ja näyttää myös siltä että, mitä pidempään on näitä asioita harrastellut, sitä kauemman nuo asiat lankeemuksen kohdatessa tulevat esiin. Lankeemuksessa nimittäin poistuu Pyhän Hengen Voima, kunnes hän Jumalalta syntinsä anteeksi pyytää Jeesuksen Ristinkuolemaan ja Hänen Pyhään vereensä vedoten. Hengellinen termi on parannuksen teko ja sitähän se on. Vaikka en nyt koko kaavaa tällä kohtaa kirjaakaan. Ja kaikki edellä kerrottu , EI OLE MIKÄÄN SAPLUUNA! Toiset Herra parantaa kertaheitolla noista sairauksista. Mutta suurimmalla osalla, pitkään synnin teillä vaeltaneille se tuottaa vaikeuksia. Mutta näissäkin tapauksissa, Jeesusta vain kuuliaisesti seuraillen. Ja parannuksia tehden niistäkin sitten voitto tulee! Siis, paranee tyystin näistä sairauksista! Tärkein syy, miksi tämän kerroin on, että mitä pikimmin etsit Jeesukselta apua sairauksiisi ! Sitä helpompaa on jatkossa! Olen nämä nähnyt! Ellen olisi ? Kuulopuheita en kirjoittele !!! Ja vielä kerran: Jumala tuomitsee heti jokaisen synnin! Olkoon uskovaivainen tai ei ! Raamattu kertoo, että joka syntinsä tunnustaa ja niitä katuen anteeksi pyytää! Ja sen jälkeen pyytää Jumalalta voimaa, että ne voisi myös hylätä kokonaan ! Niin Jumala Armahtaa! Jos jotakin ei ole ensin tuomittu, miten voidaan mistään ARMAHTAA!!! Ei sanatarkkoja Raamatun siteerauksia useatkaan lainaukseni ! Mutta AIVAN VARMASTI TARKOITTAVAT NIITÄ ASOITA, joista puhun ! Teen tämän siitä syystä, että mahdollisimman moni pysyy mukana ! Ja toisaalta Herra kirjoitustani johtaa. En tiedä, miksi joku asia ylipäätäätään kerrotaan. Johonkin kohtaan. En myös tiedä sitä, miksi eri asiota tuodaan julki niin eri tavoin ! Joitain asoita osaan aavistaa. Mutta itsessäni en kyllä tiedä hölähtävän pölähtävää ! Eikä tarvitsekaan, kuin niiltä osin, joita Herra tietooni antaa.

Saatana valehtelee koukuissaan oleville ihmisille ihmisille. Helvettiä ei ole olemassakaan! Saatanan joukot pelleilevät, että heidän kanssaan puuhastelu on pelkkää leikkiä! Nyt jo liperit kaulassa olevan papin suulla Suomen Televisiossa! Hän ei usko Raamattuun. Ei kaiketi oikein mihinkään! Väsäsi kirjan kyseisestä asiasta. Toimii jossakin Helsingin liepeillä pappina! Ja asiaa pöyhitään ja vatvotaan! Saipahan pappi aikaa Televisiossa, kun oli Saatanan asialla! TOTUUS NÄYTTÄÄ OLEVAN KIVEN ALLA! Vaan ei ole! JEESUS ON TIE TOTUUS JA ELÄMÄ ! Taivaasta käsin tulee tällä hetkellä aito totuus!!!! On aina tullut! Ihmisiin, ken uskoo. Niin se on näkemiin ! Jumalaa etsivä ! Totuutta janoava! Saa varmasti kaikkina aikoina TOTUUDEN TIETÄÄ! TAIVAS ON VIELÄ AVOIN !

Heti ensimmäiset kirjoittamani linkit teilattiin, mitä ihmeellisimmillä verukkeilla ! Kerroin suurista luopumuksista Suomessa. Esimerkiksi Paavali kirjoittaa eräässä kirjeessään: Jeesuksen toista tulemusta edeltää suuret luopumukset ! Ei mainintaa, että Suomi olisi näistä pois suljettu!!!
Kirjoitin, ETTÄ JUMALA KURITTAA SUOMEN KANSAA ! Ei Jumala tee sitä ! Ei Jeesus tee sitä, eikä sitä. Koitin kertoa nuorille kanavilla asioita ! He kertoivat, että heidän pastorinsa oli sanonut, ettei kirjoituksiini tarvitse uskoa ! Ja varmemmaksi vakuudeksi: Ei saa uskoa! Mistäpä nuo pastorit nämä nyt sitten tietää? EI MISTÄÄN! SANON MINÄ!
Jos JUMALA ARMOSSAAN ei kurittaisi Suomen kansaa, joka muuten sitten pian päättyy! Miten olisi SUOMEN KANSAN KÄYNYT ? KYSYN PUOLESTAAN MINÄ NYT???
Eiköhän tuo kuritus kyllä varmaan Jumalan toivomaa tulosta tuottanut! Siitä pitivät kykyjensä mukaan huolen. SAATANAN PALVELIJAT Suomen MEDIOISSA!
KAIKKI TYYNNI Hengellisiä lehtiä myöden. Jokusta poikkeusta lukuun ottamatta... Suomalaiset käyttivät etsikkoaikansa niin väärin, kuin väärin voi käyttää ! Katsoppa Keski- Euroopan Kurituksia ! Katsoppa Amerikan kurituksia ! Ja nyt vertaa niitä Suomea kohdanneisiin kurituksiin. On luettavissa niin, että kuinka paljon JUMALA on antanut Saatanan vahvemmalle joukolle valtaa kussakin maassa ! Et näe näitä joukkoja. Ei tarvitse- kaan ! Tulokset näet ! On tosta toosasta Suomessa vielä se hyöty, että sieltä saa tietää Missä mallissa on Saksan talous, rikollisuus, rasismi, Saatanan palvonta ihmisuhreineen ! Tässä kohdin pitää tutkia Hengellisiä julkaisuja ! Pedofiilitapaukset, tässäkin kohdin luvut liian pieniä. Viime kesäiset tulvat Euroopassa ! Amerikassa Lahkoa, jos jonkin laista. Saatanan joukot riehuu ! Poliisit täysin voimattomia ! Valtava työttömyys ! Kadut täynnä väkeä ilman asuntoa, ilman ruokaa... Ovatko EU vouhottajat näitä kertoneet ?

Herra ottaa aina silloin tällöin uutisvälineet käyttöönsä . Ja saamme kuulla hullun lehmän taudeista ! Keski - Euroopassa olevista laporatorioista. Joilla on aivan samat välineet kuin meilläkin. Joulun alla tuli Suomeen laivalasti jotain kalkkunoita. Maasta, josta lasti tuotiin, oli maan tutkimuslaitoksen paperit, jotka kertoivat: Tavara on puhdasta, senkun pureskelette vaan! No, kappas kummaa ? Suomessa löysivät kuormasta salmonellan saastuttamaa sontaa. Koko lasti ! Siellä kun saa rahalla sellaisen laporatorio kuitin kuin tahtoo ! Lieneekö tuo jotain korruptiota ? Ja nämä joukahaiset kertovat meille, miten meidän tulee olla ja elää. Miten maatalouttamme hoitaa! Toisin sanoen. Suomalainen maatalous ajetaan alas ja kun nyt on sitten pakko heiltä ostaa, mitä milloinkin sattuvat tuomaan! Kun kuulutaan tohon ihanaan EEEUUUHUN ! Antaa palaa pojat ! Ja tytöt !

Jokainen aito Jeesuksen seuraaja sanoutuu heti irti ! Tuosta vouhotuksesta! Aidoilla USKOVILLA EI MITÄÄN ASIAA VAALEIHIN ! AIVAN SAMA; MITKÄ VAALIT ON MENOSSA! EROITTELU käynnissä koko ajan ! TUOMIOT ALKAVAT JUMALAN HUONEESTA ! Huutaa Raamattu! Ja siltä tämä näyttää. Eikä sitten vaan näytä ! VAAN ON SITÄ ! Ja sitten nähdään pian saldo! Joka nyt sitten ylipäätään enään mitään näkee ! En todella käsitä. HERRA repii verhoja auki yli rajojen ja näyttää asioita jotka eivät tarvitse Hengellistä näkökykyä! Ei minkään laista loppututkintoa mistään päin ! No, se porukka tässä nyt kyllä kaikkein sokeinta onkin ! Mutta heitä varten Herra ei näitä näytäkään ! Vaan meille yksinkertaisille! Jotka emme noita vaikeimpia asioita ymmärtäisi! Tajuatko, ystävä, miten Armollinen Jumala meitä kohtaan on! Siitäkin huolimatta, että lisäsi sakkiimme muutaman satatuhatta lisää...Jotka tässä nyt roikumme köyhyysrajan alapuolella ! Ei niitä nyt onneksi niin paljon ole...Kun keksivät uuden matematiikan ja aivan omat mittarinsa ! Taikatemppu ! Eihän täällä ole työttömänäkään enään kun muutama satatuhatta! Köyhyysrajan alapuolella enään jokunen rantojen rakuuna. En tiedä, mitä porukkaa noissa leipäjonoissa mahtaa olla! Siellä niitä suuret laumat norkoilee ilmaista purtavaa. Kyllä ne Suomen kieltä puhuu?
Hohhoijaa ! Sillä tapaa !

Ja kaikki on nyt USKOVAISTEN MÄÄRÄSTÄ KIINNI ! Meitä solvataan! Meitä pilkataan! Niin tehdään ! Eivät he tiedä mitä puhuvat ! NYT MEITÄ PUHDISTETAAN ! JEESUKSEN SÄKKIIN EI KELPAA, KUIN KOKONAAN JUMALALLE ANTAUTEEN USKOVAISET ! ARVOJÄRJESTYSTEN ON MUUTUTTAVA! ON aivan sama onko meillä auto tai polkupyörä. Aivan sama vaikka ei olisi kumpaakaan! Onko taulut ojennuksessa seinillä! Taulut palaa! Kristallikruunut, nahkakalusteet, KAIKEN MATERIAN ON TULTAVA AIVAN VAILLE MITÄÄN MERKITYSTÄ! JEESUS PAKOITTAA PYHÄN HENGEN PUHALTAMAAN NYT TÄLLÄ TAVOIN ! VAIN SILLÄ ON MERKITYSTÄ, ETTÄ ANNAMME HERRAN TEHDÄ KOHDALLAMME, MITÄ HÄN HYVÄKSI NÄKEE ! ANNAT VILPITTÖMÄSTI LUVAN HERRALLE! HÄN HOITAA ASIAT TÄHÄN MALLIIN! Meidät pakotetaan tähän! Kyllä Herra nyt vain tämän kaiken tekee ! Ellei tekisi ! Miten meidän kävisi?! Aivan pian tämän jälkeen toteutuvissa ajoissa. Joista Raamattu kertoo ! Me emme selviä! USKOKAA NYT HYVÄT IHMISET!!! ON VIIMEISET AJAT ! TÄMÄ ON HERRAN VIIMEINEN PUINTI Maan päällä ! Kun Jumala salli sellaisen lauman joutua puille paljaille ! Ei tarvitse enään luopua mistään muusta kuin omasta elämästään! Kun teillä ei muuta ole! Jos, kellä jotain ylimääräistä on. Vie kiivaasti, niille joilla ei ole mitään! Ja kenen hyvänsä koneelle nämä linkit ajautuvat! Ei ole sattuma! Vaan nyt printaat niin paljon kuin ikinä rahaa jostain löydät! Ja jaat näitä lähimmäisillesi ! Tutuille ja tuntemattomille ! Ei mitään väliä ! Nämä tekstit ovat käyneet Jumalan ja Jeesuksen läpivalaisussa. Tekstiä menee roskakoriin. Paperia tuhlaantuu. Menköön nyt ! Kaikki mitä koneelta näät on korjattu ja siivottu PYHÄN HENGEN VALON ALLA ! ELLET USKO , PAINELE PAPERIEN KANSSA JUMALAN ETEEN! JA KYSY MITÄ TAVARAA NYRKISSÄS ON ? POIS JÄRKESI PÄÄTELMÄT ! POIS KAIKKI MITÄ OLET OPETTANUT TAI OPPINUT ! JA SAAT VASTAUKSEN ! SE nyt on aivan turha lähtee tonne tuiskuun haeskeleen jotakin pappia tai pastoria ! SAAT VASTAUKSEN JUURI SIIHEN PAIKKAAN MISSÄ OLET ! Tällä hetkellä nimittäin näkyy siltä, että jyviä, jotka Herralle kelpaavat. Ei montakaan pussukallista ole! Pussin suu on vielä auki!!!! Pian sulkeu- tuu ! JOS VIELÄ JOKU VÄITTÄÄ ETTEI JEESUS TEE TÄLLAISTA ! TAI ETTEI JUMALAN VIHA LEPÄÄ EUROOPAN YLLÄ ! HÄN ON JO MATKALLA RUUMENTEN JOUKKOON! KUN ei Raamattu ole avautunut. On selitelty ja kiemurreltu ! On luvattu sitä sun tätä, jos vaan jätät elämäsi Jeesukselle ! Katsokaapas opettajat oppinne tuloksia ! On tainnu tulla puhuttua ja luvattua vähän sellaisia asoita, joita JEESUS ei seuraajilleen lupaile ! Lupaa aivan jotain muuta ! Ja se muu on nyt sitten tässä ! Silmäimme edessä ! Nyt Raamattu avautuu sitten tällä tavoin! Onko syy MEISSÄ, vai Raamatussa ??? Vastauksia ! Olkaa hyvä! Kirkot eivät ota viimeistä Herätystä vastaan ! SILLÄ OPILLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ VIIMEISESSÄ HERÄTYKSEN TUULESSA ! KAKSITOISTA JUMALAN VALITTUA JULISTAA TÄSSÄ MAASSA EVANKELIUMIN ILOSANOMAA JA KOKO SUOMI TULEE TIETÄMÄÄN ! MITÄ HE PUHUVAT! TAI HUUTAVAT ! En tiedä ? Mutta lukumäärän tiedän ! Tähän kun huitastaan päälle ilmestyskirja ! Aurinko polt- taa ihmiset rakkuloille ! Kuinka moni meistä tiesi, miten tämä toteutuu. En ainakaan minä ! Nyt tiedämme kaikki. Otsoonikerros häviää! Viime vuonna Austraaliassa kiellettiin auringossa olo kokonaan ! Suomessa ilmoitettiin, että 20 minuttia korkeintaan kerralla ! Näitkö Entisen Neuvostoliiton alueen kartan, jossa kuvattiin otsonin katoa siellä! Vesistöt saastuvat! Ilmoittaa Ilmestyskirja ! Suomessa pohjavedet saastuneet niin laajoilta alueilta, että järkytti ! Et tainnut huomata uutista ? Että tässä näitä tulee! En minäkään olisi nähnyt ilman Herraa ! Mitä arvelet, kun ilmestyskirja kertoo, että kolmasosa Maapallon väestöstä kuolee tauteihin, eikä ihan kauniisti tauteja kuvaakkaan!
Uskotko, jos sanon, että nuo taudit ovat jo maan päällä ! Huomasitko miten satojen järviemme kävi viime kesänä? Nämä on luettavissa ! Kun katselet ympärillesi! Amerikan joista ja järvistä oli muutama vuosi sitten; yli 60 prosenttia saastunut juoma ja uima kelvottomiksi ! Tämän hetken tilanne ei tiedossa. Varmaa on, että määrä ei ole ainakaan pienentynyt!

KUNNIA JUMALALLE, ei minulle.


Takaisin pääsivulle.