Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Mitä, missä, milloin?

Kiitän Jumalaa jokaisesta henkilöstä. jotka olette vieneet osoitettamme ja linkeillä olevia asioita eteenpäin! Jumala salaa minulta paljon näitä! Mutta antoi epätoivooni, toivon kipinän. Ja paljastui, että eri menetelmiä käyttäen näin on toimittu! Kiitän Jumalaa myös niistä henkilöistä, jotka tulette näin toimimaan! OLEN VAMA, ETTÄ JUMALA TAVALLA TAI TOISELLA TEITÄ MYÖS SIUNAA! EI JUMALA OLE MUUTTUNUT! KUN ITSE AIKOINAAN JAOIN ERI YHDISTYSTEN JA HEGELLISTEN YHTEISÖJEN TUOTTEITA! EN NIISTÄ PALKKAA SAANUT! EN EDES ODOTTANUT! EIVÄTKÄ ASIANOMAISET EDES TIENNEET MIHIN JA MITEN PALJON HEIDÄN TUOTTEITAAN LEVITIN! JUMALA TIESI! JA LEIVÄSSÄ PYSYIN! PLUS HENGELLISET SIUNAUKSET, JOITA EI VOI RAHALLA MITATA! EN KERSKAA! VAAN ROHKAISEN! EI MINUN NIITÄ TARVITSE TIETÄÄ! VOIN VIELÄ VAIKKA YLPEYDEN HENKEEN KAATUA! JUMALA MINUA JA MUITA TÄSTÄ VAARASTA VARJELKOON!

"Niin myös te, kun olette tehneet kaiken, mitä teidän on käsketty tehdä, sanokaa:-" Me olemme ansiottomia palvelijoita; olemme tehneet vain sen, minkä olimme velvolliset tekemään." Luuk. 17:10.

" Ei kukaan palvelija voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa." Jeesuksen sanat! Luuk. 16:13.

NÄMÄ SANAT kajahtavat nyt voimakkaammin, kuin koskaan ennen! Suomessa on näitä kahdella tukilla laskettelijoita niin valtavasti! ETTÄ NÄIDEN SANOJEN ON TULTAVA KANSAMME KESKUUTEEN! JA TIETÄKÄÄ! Nämä sanat eivät ole tarkoitetut vain silloiselle kuulijakunnalle! Ne kuuluvat sellaisella voimalla tähän aikaan, ettei mitään RAJAA, sillä äänellä! Millä ne kuuluvat! Ja pitää kuulua!

Jumala auttoi tässä asiassa noin neljäsosaa Suomen väkivusta. Riisuen maallisen omai- suuden, epäjumalan pois! Tiedossani olevien asioiden pohjalta. Saan tuosta luvusta vieläkin suuremman. Nyt, kun tuossa luvussa on lapsetkin mukana, niin jos tuo aikuisväestö tästä kansan osasta olisivat tajunneet! Että se oli Jumalan Rakkautta heitä kohtaan! Vajaus Jumallalle kelpaavista uskovaisista; olisi tullut täytetyksi yhdessä humauksessa! Vaan, kun ei! Jumalalta eivät keinot loppuneet...Hänen Rakkautensa jatkui ja Armonsa laajeni! Ja koko ajan niin, ettei sitä tässä maassa tajuttu! Uskovaisten tekemät äänitteet heitettiin, mihin sitten heitettiinkin. Omalta pieneltä osaltani, pyrin kyllä selvittämään kaikin mahdollisin keinoin, mitä hallussani oli, ETTÄ KAIKKI ON JUMALAN RAKKAUTTA! Siitä huolimatta, että se tuntuu pahalta, ikävältä ja epätoivoivoiselta! Näin Jumala tiesi ennalta tämän vaikut-
tavankin! Koska, Hän toivoi, että ihmiset epätoivoissaan kääntyisivät Jumalan puoleen! Näin sen myös Pyhä Henki minulle puhuttavaksi antoi. Mahdollisuuteni olivat hyvin rajoitetut. Ääneni ei kaus kantanut! Muiden kantoi! En kadehdi! Vaan, kun tiesin, että tässä maassa on uskovia henkilöitä, joiden ääni suuremmille massoille kuuluu! Ja voimakkaammin! Sitä suurempi oli pettymykseni ja suruni ! Ei heidänkään sanoistaan otettu vaarin. Ei tapahtunut, sitä; mitä olisi pitänyt tapahtua!

Viime vuonna oli Euroopan muutamissa maissa suuret tulvat. Ihmiset itkivät ja juoksivat, uivat ja soutelivat omaisuuksiensa perässä ja ympärillä. Jotka tulvat armotta tuhosivat! Tuli suunnaton hätä! Hätä mammonasta, jonka vesi huuhteli pois! Oli huonoa tuuria! Ikäviä sattumia. Niitä ne eivät olleet!

Ajassa hieman takaisin päin. ns Musta maanantai. SUURI JA VALTAVA ENNALTA ARVAAMATON PÖRSSIRÖMAHDUS! Amerikan miljonääreille kova pala. Huippu asiantun- tijoille, pörssissä asuville kauppamiehille täysi yllätys! Meni yhtenä yönä niin suuria määriä rahaa taivaan tuuliin, että tuskin kukaan osaa vieläkään laskea edes likiarvoa!
Amerikassa asuva Jumalan palvelija profetoi asian etukäteen! David Wilkkersson sai Jumalalta asian tietää! Ilmoitti asian julkisesti! Ei salannut tietojaan! Kuikas sattuikaan, että samainen mies oli kävelyllä juuri tuona maanantaina ja oli ajautunut Nev Yorkin Pörssin eteen hieman sen jälkeen, kuin pörssi oli avattu. En voi lainata Wilkkerssonin kertomaa. Mitä hän näki. Mitä hän koki. Koska en pystyisi siihen muistin varaisesti. Se pitäisi lainata suoraan hänen kirjoittamastaan kirjasta, jota minulla ei ole. Aikuiset, rahvaat miehet laumoittain ulos pörssistä. Aivan paniikissa ja jokainen itki katkerasti. Ikäänkuin olisivat kuulleet tuomion, että heidät teloitetaan! Ja kyse oli kuitenkin vain omaisuuksien menetyksistä! On sitä "taitureillakin" huonoa tuuria! Kun pitäisi pystyä ennustamaan tuollai- set notkahdukset. Wilkkersson osasi! Miksi lukivat kirjoitukset vasta jälkeenpäin monien viikkojen vanhoista lehdistä!

Näillä tapauksilla on yhteinen nimittäjä! Se on; missään näissä, ei herännyt JUMALAN PELKOA! Joka olisi saanut aikaan Jumalan mielen mukaisen murheen! Joka taas puolestaan johtaa parannuksen tekoon Jumalan edessä! Pelkoa kyllä tuli. Murhetta tuli. Maallisesta omaisuudesta! Maallinen murhe aikaan saa aivan muita asioita, kuin mihin Jumala pyrkii! Jumala on RAKKAUS! Käsi ylös, kuka uskoo tähän, kehoitti Sarasvuo eräässä TV jutussaan. Ethän Sarasvuo pahastu? Jos minä nyt näiden asioiden jälkeen kysyn aivan samoin? Nouseeko, Jari, kätesi yhtä pontevasti ylös, kuin ohjelmassasi?
Meillä voi tosiaan olla eri näkemykset asioista! Otappa ryyppy viiniä ja katso taputtavaa yleisöäsi! Joka eräänä päivänä ei taputa sinun jutuillesi yhtään! Uskotko? Saa kai haastattelijoita haastatella! Hermuska, hoi! Mihin henkilöön tai minne päin maailmaa sielusi vaeltelee seuraavassa elämässäsi? Onko tullut tietoa? Jari Sillanpää! Samat kysymykset!
Eikö tällaisia ohjelmia voisi siirtää jonnekin fiktioiden ja illuusioiden omalle kavavalle! Sinne sitten kaikki parapsykoloogiset ilmiöt! Nuo merkilliset ennustaja eukot ja parantajat! Ohjelmaa olisi ympäri vuorokauden! Ja katsojiakin! Aivan pieneksi aikaa kylläkin, mutta kuitenkin! Koska tulee käymään niin, että niistä tulee yksi kanava ja vain tiettyjen, tuskaisten katsojien joukko! Ja paljon tulee aiheita, joita ette pysty selittämään! Teille tulee kiire! Arvelen. Te joudutte ressukat tukkimaan suunne! Se on inhottavaa! Juuri kun suosionne on parhaimmillaan! Tulee toisenlaisten uutisten vuoro! Yksikään teistä, ette pysty repimään niistä muita ohjelmia, kuin syyttämään Jumalaa, että Hän teidän hienot juttunne vei! Te alatte kiroamaan Jumalaa! Kun alkaa tuntumaan, että teidän opiltanne otetaan pohja pois!
Teidän leikeistänne tuleekin, jotain johon ei parhaalla tahdollakaan saa sopimaan sanaa leikki! TULEE PELKO! FOBIA! JARI HEI! SIELTÄ TULEE FOBIA! Fobia on suomeksi pelko. Se tarkoittaa myöskin kauhua! Sarasvuo! Kun nyttiedät nuo sivistyssanat minua paremmin. Niin kerroppa; mitä tuon tulevan Fopian eteen kirjoitetaan?

Ilmestyskirja kertoo:" Että ihmisten valtaa PELKO" Tässä yhteydessä tullaan Raamatussa pelko sanan käytön ääripäähän! Ihmisten valtaa sellainen pelkotila joka on jo kauhua!
Ilmenee jo maapallolla sellaisillakin ihmisillä, jotka nyt eivät varsinaisesti eikä milläänkään tavoin sairastaisi mitään fobian monista muodoista . Olen ymmärtänyt, että maallisessa pelko listauksessa on kuoleman pelko ikäänkuin kovin pelon muoto! Olin joitakin aikoja päihde-
ongelmaisten terapettina,
Jouduin näkemään erilaisia pelkoja. Hyvinkin eri asteisena. Kiinnosti. Päädyin siihen, että kaikkien pelkojen takaa löytyi KUOLEMAN PELKO!
Yliempaattisuuden syntymälahjani avuin pääsin asiakkaiden tunteisiin. Tahdoin tai en! Se tarkoittaa lähimmäisen tunteiden myötäelämistä. Liitän siihen itse tuon yli sanan. koska tuo saamani lahja on niin herkkä, jollaista vain hyvin harvoilla olen tavannut:
Joku voi luulla, ettei nämä oikein sovi Hengellisiin juttuihin. Ei kyllä omastakaan mielestäni ! Kokeilen nyt kuitenkin! Nuo TV ohjelmien"gurut" imevät katsojia sillä, että katsojat luulevat heidän omaavan jotain yliluonnollisia kykyjä! Paljastan nyt kuitenkin, etteivät he omaa yhtään mitään! JA PISTE! Tietyllä tekniikalla. Muutamalla repliikillä he tippuvat joka ainut! Uskotko? HE PEKLKÄÄVÄT! TOSIASIASSA HE OVAT KAIKISTA HELPOIMMIN PUDUTETTAVISSA JA RIISUTTAVISSA, KUIN MONI MUU! HEILLÄ NÄYTTÄISI OLEVAN HYVÄ ITSETUNTO! TASAPAINOISIA! VÄÄRIN! TÄYSIN VÄÄRIN NÄHTY! Perustuu psykologian hämärämpiin puoliin. SARASVUOLLA ON YLIKOROSTUNUT ITSETUNTO HÄN PUHUU PELOISTA JA HYVIN VAKAVISTA ASIOISTA, KUIN NÄKKILEIVÄSTÄ! Tekniikkaa! Tosiassa hänellä ei ole minkään laista itsetuntoa! Pönkittää kyllä. Ja vie kansaa! Kun JARILTA POTKAISTAAN PÖNKÄT POIS! SIINÄ LEPÄÄ, koko pelle! Samoin tippuu Hermuska, kuin torakka. Ja oikeastaan koko remmi. HURJASTA JOUKOSTA tulee kurja joukko alta vartin! Siinä teidän idoolinne! Asia on vain niin vakava, että jos tuon tekee, on vastuu tekijän! Pudottaa on helppo. Siihen pitää olla hyvät syyt ja sen jälkeen aikaa. Nimittäin sitten onkin Suomessa hyvin harvassa ihmisiä, jotka kykene- vät heidät hoitamaan kuntoon!

Asia liittyy, sikäli Hengelliseen elämään, että olen joutunut tilanteisiin, jossa on tuntunut siltä, ettei auttaisi muu kuin pudottaa! Silloin tällöin olen siihen Herralta luvan saanut! Ja tuolloin henkilöä ei pudoteta ihan kokonaan. Kyllähän ne kokonaan putoo, mutta, kun Herra on mukana. Ei ole vaaraa, että he sekoaisivat! Vaan heiltä nypätään suojat pois! Ja aloitetaan puhumaan Jeesuksesta! Näin toimien nämä "kovat" ihmiset saadaan kuuntelemaan Evankeliumia!

Pyhä Henki murtaa ihmisen vaikka ei kukaan puhuisi mitään! Herra on usein sanonut minulle:" Väisty syrjään." Ei se tarkoita, että minun pitäisi mihinkään lähteä. Vaan olla juuri siinä missä olen. Se tarkoittaa, etten saa puhua mitään! Edessäni oleva henkilö mur-
tuu ja alkaa itkeä. Ja samaa rataa henkilö alkaa voihkia, kuinka syntinen hän on! Katuu syntejään. Pyyttää niitä anteeksi itkien. TÄYSIN MURTUNEENA! Herra on jokusia kertoja näyttänyt minulle tämän. En vieläkään kyllä käsitä miksi? IHMEELLINEN TAPAHTUMA SE ON! SE ON TÄYSIN IHME! EI PYSTY SELITTÄMÄÄN MILLÄÄN, KUIN Raamatulla! Valtava voima. Ja ilmenee niin monissa muodoissa, ettei meistä kukaan voi tietää?

Kun Jumala on päättänyt ottaa jonkun sielun! Hän myös ottaa! Ja näissä tapauksissa, Jumala ei säästele lihaa! Hän ottaa vaikka jäsenen kerrallaan. Tai sallii sellaisen sairauden, että kuoleman pelko syntyy varmasti ! Silti on hyvin kovia tapauksia. Tuota kuoleman pelkoakin pitää pitkittää ja pitkittää. Saman aikaisesti syventää. Ennen kuin tuo kuoleman pelko muuttuu JUMALAN PELOKSI! PELOKSI IANKAIKKISUUDESTA! TODENTUU HELVETTI TODENTUU TAIVAS JA SYNTYY MELKOINEN JUMALAN PELKO! Erittäin vaikea ajatella ja mieltää stä Jumalan Rakkaudeksi. SITÄ SE NYT KUITENKIN NÄISSÄKIN TAPAUKSISSA ON. AIVAN VIIME HETKILLÄ HENKITOREISSAAN OLEVA IHMINEN ANTAA LUVAN RUKOILLA, KUN JOKU JUMALAN PALVELIJA NOIHIN TILANTEISIIN TUODAAN !

JOS USKOVAISEN IHMISEN ELÄMÄSTÄ POISTUU JUMALAN PELKO TYYSTIN! Ei hänessä ole sitten mitään muutakaan ! Syntyi ehkä muutamia kysymyksiä? Toivottavasti! Vastaukset saa Jeesuksen opetuksen alla.
Luin joskus jonkun viikkolehdeb lööpistä, että Jari Sillänpäällä on sellaisia kuoleman- pelko aikoja,että ovat hänelle ongelma. En lukenut juttua. Otsake riitti.
Joitain aikkoja sitten sain kuulla, että tämä iskelälaulaja oli ollut Hermusen
haasteltavana. Aiheena oli jälleensyntymisoppi. Kun on valtaa ja rahaakin tulee. Kummastakin on vaikea luopua. Kuolemanpelosta on päästävä pois. Jumala toimii usein. Ihmisen ns. etsikkoaikana niin, että hän sallii ihmiselle. Tuskaisen kuolemanpelon. Näin pysäyttääkseen henkilön, miettimään: Mitä sen jälkeen. On vaikea luopua mammonasta oloon se sitten mainetta, kokea ihmisten palvontaa itseään kohtaan. Tuleehan siinä ohessa tietysti myös rahaakin. Mutta samanlainen epä¨jumala muodostuu vallasta ja kunniasta!
Sillanpää oli tuossa asiaohjelmassa sen tähden, että hän oli saanut kuolemanpelolleen kainalosauvat. Jälleensyntymisopin myötä. Jollain linkillä kaadoin tuon opin. Koska se perustuu, sellaisiin väitteisiin, joita ei voi uskoa. Kun se oppi kaataa itse itsensä. näin suurin osa harhaopeista tekee. Tuon opin perustajan luomat juuret ovat sellaisella pohjalla, että vähänkin ajattelevan ja asioita pohtivan ihmisen on täysin mahdoton uskoa niihin. Sillanpää ja Hermunen nyt tuntuisi sellaisilta, joita ei ihan minin vaan höynäytetä. Totuus onkin toinen. He kumpikin olivat tuon opin kautta löytäneet jotain. Ymmäärrän kyllä, että hukkuva tarttuu vaikka oljenkorteen. Kuolemanpelko on eräänlainen hukkumistilanne. Ei tunnu löytyvän mitään mihin tarttua kiinni. Vaikka järki sanoisi nuo risut ja kaislat eivät voi häntä kannattaa. Refleksin omaisesti niihin tartutaan. Kuoleman jälkeen ihmisen sielu vaeltelee ja siirtyy, johonkin toiseen persoonaan, vaikka aivan toiselle puolelle maapalloa. Jaaha. Tuo on uskottava! Siis ei tarvitse pelätä kuolemaa. Kun sitä tuon opin mukaan ole. Kyllähän sitä ihminen kuolee. Mutta Raamatun mukaan sielu elää ikuisesti. Mites Raamattu tähän kuuluu. Aikoinaan kun tuo oppi luotiin se perusteltiin Raamatun kohdalla. Kun siellä sanotaan. Että Elian hengessä tulee toinen mies aikanaan maanpäälle. Niin siellä sanotaan. Silloin vaadittiin perustaksi tämä. Tämä Raamatun kertoma asia pitää kyllä väännella aikamoisisille sykköröille ja väännöksille. Mutta näin he nyt aikoinaan saivat sen selaisia mutkia kautta sopimaan myös jälleen synytmisoppinsa kulmakiviksi. Kai se nyt sitten kuoleman pelon poistaa. Ja tekee tyhjäksi sen, ettei mistään tarvitse luopua! Nykyisin, tuskin menevätkään niin pitkälle. Mihin tuo harhaoppi. Helpoiten selitettäviä ja ymmärrettäviä oppeja täisiksi valheiksi. Ei mitään realista pohjaa. Jättää valtavia ja monia aukkoja. Onhan ihmisillä tietenkin mielikuvitusta täyttää nuo aukot. Sitä taitoa nimittäin tarvitaan tässäkin harhautuksessa melkoisia määriä, että nuo aukot tukkii! No katselijat pitävät heitä ajattelina järkevinä, lukeneina ihmisinä. Noista kuitenkaan mikään ei näytä pitävän paikkaansa! Kerroin jollakin linkillä, että tuo harhaoppi oli kauan hukassa. Ja tekee tuloaan takaisin. Näillä linkeillä on kuulemma niin paljon saman toistoa, että väliäkö sillä jos yksi sama asia kerrotaan vielä kerran. Poika tietää paremmin, kuinka mones kerta tämä tästä asiasta on? Tarkistuksen jälkeen en näitä lueskele. Enkä myöskään muista: missä ja miten joku asia on jo käsitelty! Mahdottamasti ns. tajutonomiaa löytyy! Jos jotain ärsyttää? Linkit irti toisistaan. Ei kaiketi samalla linkillä tämän teoon jälkeen pitäisi kovin kamalasti asian toistoa olla??? Samojen sanojen käyttöä kyllä, joka itseänikin inhottaa.
Mitä varten exelleen näihin maallisiin aiheisiin puutun? Nehän ovat viihdettä?! EIVÄT OLE! Ne ovat tehty viihteeksi. Mutta kysymys on niin vakavista asioista, etteivät niiden tekijätkään tiedä. Katsoja luvut merkitsevät heille! Aivan sama syy meillä. Koska ne ovat niin suuret! Pyrin påuhkaisemaan nätä kuplia katsojien tähden! Paljastamaan mitä nämä pellet ovat! Ja kenen asialla! Kaduilla kulkevat Jumalan Evankrelistat törmäävät näihin! Heidän on pystyttävä kaatamaan nämä harhaopit järjen tasolla ! Pyhä henki auttaa! Tulee niin ihmeellinen Taivaallinen viisaus apuun, että vaikka ei olisi kuullut koko valeesta ja sen perusteista mitään! Evankelista joutuu olemaan hiljaa ja kuuntelemaan.....tietoa tulee pyyte- lemättä. Evabnkelistan Armolahjat:Viisauden- ja tiedon sanat toimivat ainakin. Näitä ilman Jumasla ei lähetä yhtään Evankelistaansa matkaan! Ilman niitä ei pääse mihinkään! Muitakin voi olla...? Edellämainitut aivan varmasti! Ellei? Ei ole Jumalan lähettämä henkilö työssä!!!!

Kuka muistaa? Amerikkalaisen saarnaajan, jonka Jumala lähetti Afrikkaan. Syntyi valtavat Herätykset! Siitä tehtiin filmikin,jolla oli nimenä "Afrikka palaa!". Mies oli Helluntaikirkkoon kuuluva. Läti aivan rahattomana liikkeele. Jumala Siunasi valtavilla ihmeillä Jumalan työnäyn valtaamaa miestä. Hänen ympärilleen alkoi ilmestyä rahamiehiä. Niitä tarvittiinkin!
Erään kerran aloitettiin mainostaa, että tuolla saarnaajalla on maailman suurin teltta! Tuli pyörremyrsky ja vei teltan! Se oli valtava. Sen teltan siirtoihin tarvittiin useita rekkautoja. Ja paljon väkeä, että saatiin pystyyn! Mutta kun tuohon valtavaan Herätykseen ilmaantui. Nuo maalliset sanat. Jumala tempaisi teltan pois! Näin Hän osoitti. Evankeliumia ei viedä rahalla! Hienoilla laitteilla! Niitä kyllä tarvitaan, mutta niitä ei huudella! Ne ovat vain maallisia apuvälineitä! Eivät mitään muuta! Helluntailaiset tekivät miehestä epäjumalan, idoolin. Suomea myöden. Helluntai liike aikoi ensin ottaa tuon filmin omakseen. Se ei onnistunut. Harminpaikka! Kopioita filmistä pyöri kaikkien mahdollisten Hengellisten yhteisöjen järjes- tämissä tilaisuuksissa! Mahtava filmi! Joka oli tehty ja leikattukin siten, että vain, se mitä Jumala saa aikaan tulee korostetuksi! Näin Jumala antoi filmin levitykseen ympäri euroopan. Siinä oli PYHÄ HENKI! Jonka Voimalla Jumalan Sanaa! Ja EVANKELIUMIA viedään! Tai ei sitten millään! Kyseiselle miehelle järjestettiin tilaisuuttta Suomeen ties kuinka kauan. Joka paikka oli miehen suutria kuvia ja hänen nimiään täynnä! Helluntaikirkon lipun alla. Helsinkiin hän nyt tulee! Mites kävi? Ei tullut luvattua kokoussarjaa!!! Samaa yritettiin myös muualla Euroopassa! Ei onnistuneet! Jumala ei hyväksynyt, että miestä noin mainostetaan. Eikä Hänestä puhuta yhtään mitään! Toisekseen mies itse myöhemmin myöntää, että teki virheen, kun lupautui Euroopan kiertueelle! Hänen Jumalalta saamansa VOITELUT JA VALTUUDET OLIVAT TARKOITETTU AFRIKKAA VARTEN! Tämä loppu miehen omasta kirjoittamastaan kirjastaan. Teki siinä samalla parannuksen julkisesti! Myöntäessään toimiessaan väärin! Jätän nimen pois. Ette nyt tekisi mitään virhettä miehen osalle!

Joitain aikoja sitten yrittivät ja järjestivätkin maailman laajuisen mission, sateliittien välityksellä. Tuohon aikaan liikuin niin paljon, etten ehtinyt oikein perehtyä asiaan. Siellä nyt kuitenkin oli eräs tunnettu saarnaaja puhumassa. Ja eri maihin. Valtaviin halleihin ja tem-
peleihin oli hankittu vastaanottimet ja valtavat valkokankaat. Ja paikalla tarvittavat tulkit tietenkin. Sain siis sen verran tietoa, että nämä laitteet otettiin käyttöön ja tllä systeemillä se toimi. Maailmassa on tietysti hyvinkin paljon maita, joihin ei RAAMATUN pohjalta julistettua evankeliumia viedä pienemmilläkään menetilmellä! Jostain syystä tuo MISSIO nimeä kan-
tava evankeliointi epäonnistui. Ajatuksena se ei ole mahdoton, etteikö Jumala ottaisi noita härveleitä käyttöönsä . Oliko ajoitus väärä? En tiedä? Jotain meni pieleen? Rahaa siinä paloi valtavat määrät! Eikä tarvitse laskukonetta, eikä yhtään lukuja, kun sen pystyy arvioimaan!

Tämä nyt ihan siitä syystä, että Suomessa on maan viimeinen etsikko aika. Jumala on valmistellut tätä pitkään. Ja Jeesus on ottanut pienestä laumastaan henkilöitä. Mutta suurim- malta osalta. Tätä on tehty salaa! Pyhä Henki on Jumalan ja Jeesuksen taholta Pakoitettu toimimaan. Eri tavoin kuin ennen. Säälimättä on puhaltaneet Pyhän Hengen tuulet hyvinkin ahdistavina. Ympäri maailmaa samoja asioita. Amerikassa, jossa kaikki on isoa. Sain kuulla, että siellä on jotain uskovaisille käsittämätöntä! Jälleen pitää ottaa David Wilkkersson. Hän on profetoinut Amerikan mantereelle niin järkyttäviä asioita jo kaun sitten... En viitsi kertoa. Mutta ne valtavat pyörremyrskyt noissa Miljönäärien rannikoilla ovat riehu- neet! Valtavat aavikko, pensaspalot saattavat olla jotain alkua noille profertioille.... Mutta, kyllä siellä nyt hengellisestikin on valtavat puristukset! Näitä tietolähteitäni en kerro. Koska saan niitä reaaliajassa.
Suomessa pitäisi nyt mielestäni tapahtua, sellaisia asioita! Että taloudellisesti varakkaammat uskovaiset antaisivat kaiken ylimääräisen pois! Ja Herralle! Herra sitten tietää, mihin ohjaa! Kun nyt katselen tätä Internet maailmaa! Suomessa on rahaa Hengelli- siinkin asioihin! Mihin niitä käytetään? Ne on yhtä päin honkia, kuin tämän maan muutkin asiat! Valtavasti on Hengellistä tavaraa. Mitä nyt pienen eläkkeeni turvin olen uskaltanut niissä seilailla. Vielä en ole löytänyt yhtään HENGELLISTÄ YHTEISÖÄ! EN JÄRJESTÖÄ! EN EDES YKSITYISTÄ HENKILÖÄ! Joka olisi noissa ympyröissä Jumalan asialla! Tämän ajan huomioon ottaen! Ilmaista tuo touhu ei ole! Eräissä paikoissa hyvinkin kallista. Siellä on maalliset firmat takana, jotka rakentelee heidän juttujaan viimeisimmillä teknii- koilla! EIKÄ VARMASTI HYVÄNTEKEVÄISYYDESTÄ! TUNEMME FIRMAT. YRITYKSET, jotka näitä väsäilee! TIEDÄMME MILLÄ LAITTEILLA! Ei ihan pieniä investointeja!

Kun yksikin taloudelliseti hyvin voiva henkilö tekee Jumalan mielen mukaisen parannuksen. Napsahtaa omaisuudet automaattiseti Jumalan Valtakunnan työhön! EIKÄ VAIN SINNE PÄIN! NIINKUIN NYT ON KAIKENAIKAA NÄHTÄVISSÄ! NÄMÄ SAATANAN VALTAAMAT VÄLINEET EIVÄT KOVIN KAUAA OLE USKOVAISTEN KÄDEN ULOTTUVILLA! JA SUOMESSA AIDOT JEESUKSEN SEURAAJAT, JUMALAN PALVELIJAT VOIVAT TEHDÄ NÄIDEN LAITTEIDEN AVULLA VALTAVIA JUTTUJA, JOITA JUMALA SIUNAA KYLLÄ SUOMESSA ON OLTAVA KETJUT KUNNOSSA: MITEN JAKO ETEENPÄIN TAPAHTUU! Vaikka Jumala Henkensä kautta on tehnyt yhtä sun toista Suomessa ilman ihmisiä! Raamatun mukaan IHMISIÄ KÄYTETÄÄN JUMALAN VALTAKUNNAN TYÖSSÄ HAMAAN JEESUKSEN TULEMUKSEEN ASTI!!! SUOMESSA NYT ALOITETU TYÖ, KUKIN KYKYJENSÄ MUKAAN TEHDEN! AJOITUIS EI VOI OLLA VÄÄRÄ!!! Monia asioita ajoitellaan ihmisjärjellä päin mäntyjä ja jäljet on sen näköisiä. MUTTA VAIKKA TÄSSÄ NYT SÖIS KANERVIA JA SAMMALIA! NÄÄ VEHKEET EI PYÖRI; EIKÄ TOIMI NIILLÄ! ETTEI KUKAAN YMMÄRRÄ VÄÄRIN! EN NYT HUUTELE ITSELLENI PENNIN HYRRÄÄ! NÄILLÄ TUNTEILLA, JOTKA SYNTYVÄT TIETOJENI POHJALTA SAATTAA VIRHEIDEN MÄÄRÄ TULLA HYVINKIN PIAN TÄYTEEN JA JUMALA HEITTÄÄ TONNE LAVASÄNGYLLE PYSYVÄSTI! Paljon siellä on makailtu. Makaillaan edelleen. KYLLÄ TIEDÄN AIVAN HYVIN, ETTÄ TÄMÄN MAAN KANSALAISISSA ON VÄKEVIÄ JUMALAN ASEITA! NAISIA JA MIEHIÄ! JA JUMALA NOSTAA HEITÄ LISÄÄ! TULEE SELLAISIN JUMALAN ASEIN JA VOITELUIN VARUSTETTUJA NAISIA; ETTEI TÄMÄ MAA OLE KOSKAAN NÄHNYT HEIDÄN KALTAISIAAN! HE OVAT VIHKIYTYNEET KOKONAAN JUMALALLE JA HERRALLE JEESUKSELLE!!!! KYLLÄ NIITÄ ON OLLUT! OLEN SAANUT HERRAN ARMOSTA JOKUSIA KIRJOJA LUKEA! Ja muutamiin nykyisiin tutustuakin! EIVÄTKÄ OLE TULLEET TASA-ARVON NIMISSÄ! EIVÄT TULE NYTKÄÄN! VAAN JUMALAN PALVELIJOINA! Tämä maa nyt evankelioidaan. En voi kuin itkeä puolestanne, jotka ette käsitä! " JOKA EI LUOVU KAIKESTA JA SEURAA MINUA. EI VOI OLLA MINUN OPETUSLAPSENI!!" SANOO JEESUS! En minä. Kun kerran Jeesus noin sanoo...kai se sitten pitäis uskoa! Se on EVANKELIUMIA! TEHKÄÄ PARANNUS JA USKOKAA EVANKELIUMI! Tuntuu kamalalta visioida, että joku jää tänne omaisuuksiensa keskelle köllötteleen. Kun on niin valtavan monta muuta syytä, jäädä pois Jeesuksen kyydistä! Tuo, mielestäni kaikista helpoin eliminoida pois! Huomattavasti vaikeampi asioita on, jotka RAAMATUN MUKAAN OVAT ESTE! TEMPAUKSEEN MUKAAN PÄÄSYLLE! VAIKKA HAUDASTA KÄSIN! RAAMATTU OPETTAA, ETTÄ OLISI VIISAAMPAA, TEHDÄ JUMALAN KANSSA TILIT SELVIKSI HETI! Huomenna voi olla myöhäistä! Niin minulla, kuin muillakin!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 07.02.1998


Takaisin Pääsivulle.