Mennään hieman syvemmälle

Jeesuksen Opetuslapset
ry. Pori

Jumala sanoo Israelin kansasta, että se on Hänen omaisuuskansansa. Hänen silmäteränsä!
Vanhan Testamentin profeetat ovat kirjoittaneet tuhansia vuosia ennen Jeesusta. Että Jumala joutuu ajamaan Israelin kansan kokonaan pois omasta maastaan pakana kansojen sekaan. Maasta jonka Jumala oli heille luvannut. Hyvinkin suuren alueen. (kartat tallella)

Jeesus lihansa päivinä profetoi saman asian. Lähtö tulee juutalaisille. Ja niinhän se tuli! Eikä ollutkaan ihan mikä vaan lähtö! Se oli järkyttävää! Tämä pystytään edelleen hyvinkin tarkoin todistamaan. Eikö totta? Oletko koskaan miettinyt/ottanut selvää: Miksi Jumala toimi näin? Esimerkiksi koko Keski-Eurooppa kidutti ja tappoi juutalaisia tiedossamme olevalla tavalla. Mukana joidenkin ihannoimat maat: Saksa, Itävalta, Ranska jne. Hitler aikoi luoda hulluuksissaan suur-Saksan! Mitenkäs kävi? Paljonko Hitler tuolla hulluudellaan tapatti Saksan kansaa? Aivan partio-pojatkin lopuksi koulutettiin aseisiin kun miehet alkoivat loppua! Mitenkäs tuossa noin kävi? Kostiko Jumala? Vasta noin 50 vuotta sitten Israel julistautui itsenäiseksi valtioksi. On pysynyt ja tulee pysymään!

Miksi tuon kirjoitin? Oikein luettuna ja asiaa hieman visioiden/ajatellen. Kaatuu valtava määrä tämän päivän valheista, joka alueilla. Hengelliset mukaan lukien! Vahvistaa asioista, joita ei uskota. Ja jotka kuitenkin pystytään todistamaan. Jotkut väittävät tuntevansa Jumalan. Lueppa edellinen uudestaan. Jotkut väittävät, ettei Jumalaa ole ja että Raamattu on täyttä satua. Lueppa edellinen uudestaan. Tuo, mitä aluksi kirjoitin, on siitä merkillinen kirjoitus, että siinä on äärettömästi asiaa. Tämä on sitä kerroksiin kirjoittamista. Raamattu on niin moneen kerrokseen kirjoitettu, että eräillä kohdin noita kerroksia on lähes mahdoton laskea. Tämä nyt ei ollut tarkoitukseni! Siinä on nyt vain Raamattu tunti. Aika monille inhottavakin. Juuri siksi, että nuo pystytään ihan helposti todistamaan. Ja niistä myöskin eri yhteyksissä aina puhutaan. En voi sille mitään, että Jumala on antanut minulle tukun syntymälahjoja. Noiden lahjojen avulla olen nähnyt ja oppinut tuntemaan Euroopan maiden asukkaiden luonteen laadun. Poikkeaa suuresti Skandinavia maiden luonteista.

On pakko todeta, vaikka nuo asukkaat Euroopassa pyrkivät peittämään tuota ikävää raadollista, petomaista, epärehelisyyttä jne. Monin keinein. Seebra ei pääse raidoistaan. Ja joka ei omaa ihmistuntemusta. Sen voi nähdä tämän tästä julkisuuteen tulevista asioista. Esim. En yhtään ihmettele, että Jugoslaviassa alkoi tapahtua, mitä alkoi. Eikä näytä loppuvankaan. Heidän kanssaan on täysin mahdotonta päästä samalle ajattelulle. Oltuani Ruotsissa 60 luvulla Jugoslaaveja oli Ruitsissa paljon. Ei kertakaikkiaan, mitä porukkaa. Saksalaiset nyt pitäisi tuntea kaikkien, mitä he ovat jne. Lyhyt EU aika on osoittanut ihan käytännössä. Ei siitä tule mitään!

"Jumalan kansa. Erotkaa heistä! Ettei teitä kohtaisi samat tuomiot ja vitsaukset, jotka Jumala tulee laskemaan heidän päälleen!"

Tämä löytyy Raamatusta hyvin, hyvin taajaan. Eri tavoin kirjoitettuna. Sen pitää siis olla todella Vakava varoitus. Ilmestys kirjassa tässä yhteydessä mainitaan Egypti ja Babylon. Esimerkiksi siellä. Kun Raamattu mainitsee nämä. Tarkoittaa se aina jotain maallista. Pois, kaukana Jumalan Tahdosta olevia asioita!

Paavalikin varoittaa maallistumisesta!
Jeesus puhuu:
"Kaikesta luopumisesta!"

Pitäisi seurata Jeesusta! Pitäisi olla valmis rakentamaan Hänen kanssaan! Kirkoissa on tehty Saatanan kanssa niin paljon kompromisseja, että on jo aivan maallisia kekkereitä. Niitä ainakin pitää erota! Se on meille selvä asia, joka voidaan perustella Jumalan Sanalla vaikka kuinka monelta kantilta. EI tuota vaikeuksia! Kuinka monta kirkkoa luulet olevan kansoitettuna Suomessa, Aidoista Jeesuksen seuraajista, kun uskon vainot alkavat? Ei yhtäkään?

Muualla maailmassa uskon vainojen aikaan kirkoissa makasivat Saatanan kätyrit! Jos niissä majailisi Aitoja uskovia. Yksi pommi per kirkko. Kuka silloin evankelioisi? Raamattu todistaa, että ihmiset tekevät Jumalan Valtakunnan työtä: Jeesuksen tulemukseen asti!

Pitäisi olla itsestään selvyys, että myös Suomessa painutaan ns. "maan alle". Eipäs ollut, kun tästä viimeksi kirjoitin. Eräs pitkään uskossa ollut mies, joka kartoi makailevansa jossain Raamattu piirissä. Hän alkoi ojentamaan minua tästä asiasta! Voisin kirjoittaa aiheesta vaikka kirjan - miten uskon vainojen aikana toimitaan. On toimittu! Ja miksi? En kirjoita!

Jos tuollaiset asiat pitää piirtää ja perustella sivu kaupalla. Mistä se kertoo? Teille pitää perunatkin kuoria! Omasta mielestäni olen tämänkin asian perustellut ja kirjoittanut ties kuinka monelta kantilta. Mitä te ylipäätään sitten ajattelette? Ja miksi?

Ilmestyskirjan loppulehdillä kerrotaan, miten Babylon tuhotaan! Tarkoittaa, että omaisuudet/rikkaudet viimeistään tuolloin menevät ja huoruus maailman kanssa päättyy! Ja sitten musikantit! Sieltä löydätte kohdan, miten käy musiikin joka ei kelpaa Jumalalle! Ellette muuta käsitä? On ihan erikseen mainittu! Jumalalle kelpaava ylistys ja soitto ja laulu... Eivät pääty milloinkaan! Anteeksi. Taisin vähän kiivastua!

Miksiköhän entisen Neuvostoliiton alueella uskon vainojen aikana Ortodoksiset Jumalan palvelukset sallittiin? Joissa oli aina paikalla "valvojat", että tilaisuudet pysyvät aisoissa! Mieti!

Miksiköhän Jeesus kehoitti minut eroamaan kirkoista? Miksiköhän Hän tämän jälkeen kehoitti lukemaan valtavan määrän uskonvainoista kertovia kirjoja, muiden ohessa. Kirjat olivat uskon vainoissa eläneiden kirjoittamia. Jotka olivat päässeet ns. länsimaihin. Näin ne tulivat myös julkisuuteen. Vainothan olivat lähimenneisyydessä entisissä kommunisti valtioissa. Kiina oli poikkeus siinä, että siellä ei tunnettu, kuin "henki pois" systeemi. Kristittyjä teurastettiin aikoinaan sellainen määrä, että vain Jumala tietää. Ei kukaan osaa edes arvioida. Jumala kostaa kaikki marttyyri kuolemat, kun marttyyrien luku tulee täyteen! EU:ssa on monia tällaisia maita! Heidän kanssaan Jeesuksen seuraajat eivät siis veljeile. Vaan eroaa! Lähetystyön tekijät, Jumalan lähettämät ovat niissä Jumalan asialla! Ei omillaan! Minua ojennettiin! OHO! Vai pitäisi Suomalaisten uskovien, aitojen Jeesuksen seuraajien mennä suoraan ammuttavaksi!? Kirkko oppia! Valitan! Kyllä Jeesus opetti ja koulutti ainakin minut aivan toisen laiseen menettelyyn! Ja tahtoisi opettaa kaikki omansa! Mutta kun ei kelpaa! Jumala nyt edelleen kehoittaa näitä kirjoittamaan. Olisi syytä alkaa Jeesuksen Koulu NYT! EI niitä ihan hetkessä opita.

Kun ihmiskunta ei ole hiljentynyt kuuntelemaan ja ottamaan selvää Jumalan ja Jeesuksen Tahdosta, itseenä nähden. Puhumattakaan, että ihmiset maailmassa olisivat toimineet Heidän opetuksensa mukaan. Ei sinne päinkään! Enään aikoihin Suomessakaan. On muuta puuhaa. Ja kiirettä. Näin ihminen eroittaa itsensä Jumalasta ja Jeesuksesta. Kun pitäisi erota aivan muista asioista! Ja tämä on kautta maailman niin laajaa. Ja laajenee. Tässä on yksinkertaisesti sanottuna syy Jumalan ja Jeesuksen Vihan nopealle ja voimakkaalle kasvulle! Nyt sitten elämme vitsausten ja Tuomioiden aikaa ryminällä! Sitten Ilmestyskirjan lpussa on huipentuma. "Taivaasta lähtee valkoinen hevonen. Jonka selässä on mies. Hänen vaippansa on vereen kastettu. Hänen suussaan on miekka, joka on Jumalan Sana! Vyössä lukee Herrain Herra ja Kuningasten Kuningas! Ja Hän tulee polkemaan viinikuurnan!" Tuohon aikaan viinikuurna oli valtava astia, johon kaadettiin rypäleitä. Sitten joukko paljas jalkaisia ihmisiä meni tuonne kuurnaan ja alkoi polkea rypäleitä murskaksi. Kuurnan ala osassa olevista aukoista neste valui astioihin. Jos joku ei teinnyt. Tämän kun tietää, niin tuo kohta aukeaa kaikessa järkyttävyydessään. Ja saa sen muodon, kuin sillä on tarkoituskin!

En voi olla palaamatta noihin uskon vainoihin. He osasivat kulkea Pyhän Hengen johdatuksessa. Tunsivat Jeesuksen äänen muista äänistä. Heillä oli tinkimätön kuuliaisuus. Ja näiden kolmen avulla heillä oli voimakkaat ja toimivat siteet toisiinsa. Tästä syystä tämä Jeesuksen kouluttama porukka ei joutunut vankilaan kidutettavaksi ja tapettavaksi. Se ei ollut heidän osansa. Heillä oli valtava Pyhän Hengen voima, joka auttoi olla kärsivällisesti sisätiloissa. Hieman ennen liikkelle lähtöä tuli kehoitus valmistautua. Ja sekunnin tarkkuudella oli lähtö. Reitti, eikä määränpääkään ollut välttämättä tiedossa. He kokoontuivat kellareissa, hiljaisisemmissa kaupungin osien asunnoissa. Kesäisin metsissä jne. He rukoilivat vangittujen puolesta. Ja varmasti tosissaan. Tieto kulki siitä, ketä tuttuja on vangittu. Keitä on vapautettu. Näin vainoista huolimatta usko vahvistui. Evankeliumi levisi. Oli "maan alaisia" isojakin Herätyksiä koko ajan! Nämä täytyy hallita ja osata. Muuten ei toimi mikään. Ääretön kuuliaisuus kaikista tärkein! Jeesus tietää vaarat. Ihminen ei. Omasta koulutuksestani tiedän. Että se ei ole raskasta. Jännittävää kyllä. Ja kun alussa ainakin Jeesus sallii myös valhehenkien johdatukset. Että eroittaa näitä asioita! Se vie aikaa! Mutta valtava on se kokemus, kun on on osannut mennä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Ilman, että olisi mennyt Saatanan miinoihin. Niissäkin tuli käytyä.

Kaksi naista lähti illalla ulos Raamatut visusti takkien alla Herran kehoituksen hetkellä olivat lähteneet liikkeelle. Gestapon auto ajoi naisten viereen.
Toinen miehistä kysyi:
"Mihinkäs olette menossa?" Toinen nainen vastasi:
"Sisaria tapaamaan." Okei. Ei ollut valhe. Pyhä Henki antoi sanat. Luulenpa että oli jännittävä hetki! Nämä kirjat olivat niin jännittäviä, että oli pakko pitää taukoja ja kuitenkaan ei malttanut jättää kesken.

Jos olisin itsekäs, enkä tottelisi Jumalaa. En kertoisi näistä. Ovat niin tärkeitä asioita olleet aina. Ja vielä tärkeämpiä juuri nyt. Jumala näyttää vain antavan voimaa toistaa näitä. Mennään hieman syvemmälle tälle alueelle näköjään.

Kun nyt olen ollut totaalisesti muutaman vuoden täällä kopissa. Ja miettinyt lukemiani ja itse kokemiani. En ole Herratla parempia keinoja saanut. Päin vastoin. Näm ovat varmistuneet. Ja olen aivan vakuuttunut. Ken tästä eteenpäin vaeltaa ilman Jeesuksen opetusta. Siis on rukoiltava itsensä Jeesuksen Opetuksen alle! Opetuslapseksi! Näitä ei voi ihminen toiselle opettaa. Kirkko-opilla ja Raamattua lukemalla ei selviydytä enään nytkään eteenpäin! Olen aivan VARMA! Kirkko ei ole Hengellisen kodin nimenkään varjolla uudestisyntyneen uskovan paikka. Jeesus voi vaikka "repiä" joitain pois! Asian omaksuvia ei tarvitse! Loukkaantukaa jos siltä tuntuu. Pakko kirjoittaa tämäkin, ties moneenko kertaan!? Jumala Rakastaa sinuakin niin paljon, että tahtoo antaa tämän tiedon sinulle. Ja sen jälkeen kaiken mahdollisen. Joita aivan varmasti tulet tarvitsemaan. Ei tämä tie ole lihalle aina helppoa. Eikä Raamattu kerro missään kohdin, että Jeesuksen seuraajan tie olisi helppo ja lavea! Ei mistään löydy oikoteitä opastavia lauseita! Ehdollistettuja lupauksia tälle tielle löytyy valtavasti! Ilman niitä ja Jeesuksen opastusta ja Jumalan Voimaa. Ajatuskin täysi mahdottomuus! Valinta on henkilökohtainen. Niin tein alussa, kuin matkallakin! Tulee mielestämme hyvin vaikeita ja kipeitä valintoja. Valitse aina Jeesus! Maksoi mitä maksoi. Jeesus auttaa menetysten unohtamisessa. Olen saanut Armon kokea! Että näin tapahtuu!

Ihmiset ottavat valtavia riskejä elämässään. Ketkä pelaavat rahapelejä. Koittavat rikastua pörssikaupoilla. Ja valuutoilla. Velkaa tehdään kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Mistä tiedät, että saat pitää tulosi ja terveytesi? Elämäsi? Et mistään! On hyvää ja huonoa tuuria. Iankaikkisuuteen eli Taivaaseen ei johda kuin yksi tie. Ja on tietoinen valinta! Tällä tiellä ei tunneta sanoja tuuri tai sattuma! Tulee lankeemuksia. Tulee virhe valintoja. Ne pyydetään Jumalalta anteeksi. Jeesuksen Ristin kuolemaan ja Pyhään maahan vuotaneeseen vereen vedoten. Ja Jumala antaa anteeksi. Joskin seuraa kuritukset. Se on osoitus Jumalan Rakkaudesta. Välinpitämättömyys ei ole Rakkautta! Jota monet kerjäävät. Kirjoituksissani ei ole rakkautta! Kuulen aivan liian usein. En siitä heilahda. Mutta se surettaa ja tarkoittaa, etteivät "uskovaiset" tiedä tuon enempää Hengellisistä asioista! Huh, huh! Siellä on nyt kadut ja kujat täynnä eri ikäisiä "lapsia" joita on rakastettu välinpitämättömyydellä. Nyt on myöhäistä! Ja tuskissaan ihmiset syyttävät Jumalaa! Mistä? Syyttäkää nyt vaan itseänne ihan reilusti!

Ihmisen vaikein vastus ja tuskan tuottaja on läpi elämän ihminen itse! Minä itselleni. Ja sinä itsellesi! Jos olemme rehellisä. Ja uskallamme tämän myöntää.

Rakas ystävä. Vielä ovat monille ovet avoinna Jumalan kaikki riittävälle Rakkaudelle, Jeesuksessa Kristuksessa! Tämän valiten poistut Jumalan Vihan alta! Ainut keino ja valinta! Sitä kuuliaisesti eteenpäin! Hiljaisia hetkiä Herran edessä viettäen. Kasvat Hengellisesti. Jumalalta rukoillen Pyhää Henkeä ja yli ymmärryksen käyvää Taivaallista Viisautta. Ja luet nöyrästi näitä linkkejä uudelleen. Ja toimit niiden mukaan! Kun Pyhä Henki nämä linkit jollekin ihan OIKEIN avaa. Tietää hän jo aika paljon.

Jos et ole lukenut, niin lue linkki:
Aito Herätys Alkoi.

Ystävä. Jumala lupaa pitää omistaan huolen kaikissa olosuhteissa.

Kunnia Jumalalle! Ei minulle.
Kirj. 23.08.1998
Takaisin Jeesuksen Opetuslapset ry:n
Pääsivulle