Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Merkillisiä asioita Suomessa

Kuljin vuositolkulla kaduilla ja kujilla hengellisten puoskareiden jälkiä katsellen. Tunsin suunnatonta pyhää vihaa näitä kohtaan! Vihani kasvaa! Tässä oli sellainen menetelmä, että ihmisiä pyydettiin rukoilemaan perässä loru! Sen jäl- keen nämä PUOSKARIT valehtelivat, että henkilö on tullut uskoon. Uudestisyntynyt! Tämä kohdistui kaikkiin ikäryhmiin. Ja viimeaikoina se on eneemmän ja enemmän kohdistettu nuoriin !!! VIHANI KASVAA! KUKA ON VASTUUSSA?! KYSYN IHAN MUUTEN VAAN ..... Te väitätte, että Herra hoitelee loput! Kun teille tulee kertomaan, ettei asia ole näin!!! Te sanotte tietävänne asian! Te tuskin tiedätte muuta kuin sen hinnan ja palkan, minkä joku kirkko tai yhteisö teille tuosta järkyttävästä turmelluksestanne maksaa!
Te ette opeta nuorille uskoville, jos heistä nyt joku sattuu vähän sinnepäin olemaankin. Etteivät saa seurustella uskomattomain kanssa. Kirkoista on tullut pahemman luokan porttoloita! Kirkon johdon pitäisi olla vastuussa??? Toisarvoinen asia! Evankeliumin julistusta ei ole. Maallisessa teatterissakin ihminen viedään vakavammalle paikalle, kuin noissa kinkereissä! Tiedättekö, kelle olette kerran vastuussa??? Ei se pelota! Kyllä minä sen tiedän! Jos pelottaisi? Olisitte aikaa sitten painuneet luoliin! Ja se olisi vieläkin teidän ainut oikea siirtonne! Yksin Jumalan eteen pariksi kolmeksi viikoksi!!! Ilman minkäänlaista ruokaa! Muutama tonkallinen vettä riittää! Voisi tulla vähän toisenlaisia ajatuksia päähän??! Ellei tämäkään menetelmä toimi? Sitten olisi huomattavasti parempi valinta mennä ojan kaivuuseen! Kirkoilla on nimi ja piste!!! Uskovilla on nimi ja piste!!! Teidän jälkiänne ei todella paikkaile kuin Jeesus! Kun ette puhuisi mitään. Vaan tukkisitte turpanne!
Olisi KATUEVANKELISTOILLA HUOMATTAVASTI HELPOMPI TEHDÄ TYÖTÄÄN! Mutta, kun alinomaan törmää ihmiseen/nuoreen, joka sanoo olevansa uskossa!
Kun kysyy:
"Kuka sinulle niin on sanonut?" Yllättävä vastaus, vaikka ei se minua yllätä enään!!!! Sieltä tulee nimittäin vastaukseksi, jonkun papin tai pastorin nimi! Siis papit ja pastorit ovat uudestisynnyttäneet heidät! He ovat tehneet heistä uskovaisia... No, sen kyllä jäljestä näkee, että näin on käynyt!! Alappa siinä sitten heille selittämään ja selittämään tunti tolkulla, Että et voi olla uskossa! Heidän uskonsa, jonka puoskarit ovat heihin istuttaneet, olen aina joskus kovalla paasaamisella saanut horjutettua. Se onkin sitten näiden tapausten kohdalla ollut merkittävin ja paras saavutukseni! En teitä oikein lämmöllä muistele! Nyt kadulla ovat muut! Ja tämä toiminta on saanut yhä järkyttävimpiä muotoja!!!! Minua ei nyt pätkääkään lohduta se tieto, että te kerran olette noista keskosista vastuussa!!!
Ottaisin päälleni vaikka minkälaisia ruttoja, jos saisin Jumalalta VOIMALLISTEN TEKOJEN ARMOLAHJAN! HENKIEN ULOSAJAMISEN ARMOLAHJAN! VAIKKA PUOLEKSI VUODEKSI! ILMAN NIITÄ EN VOI KUN ITKEÄ JA VALVOA ÖITÄNI! KYLLÄ NE MIELESSÄ ON NUO VUODET JA NE YÖT KUN TUOLLA KÄVELIN JA NÄIN KERTOMAANI! JA NYT SAAN KUULLA, ETTÄ TÄMÄ TOUHU KASVAA!!! JA JUURI TÄHÄN AIKAAN!!!! SAATANA on vuositolkulla tietänyt Hengellisistä asoista enemmän kuin uskovat! Hän ja Hänen vahvempi porukkansa tietää tarkoin mitä aikaa nyt Hengellisesti eletään myös Suomessa! Vain jokunen siellä sun täällä on uskovaisia, jotka tämän tietävät! Ja pystyvät valitettavasti näkemään sen tosiasian miten Saatana ottaa pyhistä voiton ja vie riistaa, että metsät roikaa! Täytyis vissiin tehdä jotain...? Mitä luulet...? Oliskohan syytä ottaa jonkin mittainen loma ja aloittaa noi hommat itsestä käsin??? Ei huvita, vai? No, ei se kyllä mitään hääviä puuhaa ole...Mutta viisaampaa se nyt kuitenkin olisi tehdä täällä multain päällä. RAAMATUN MUKAAN SE ON RASKAIMMILLAANKIN HELPOMPAA ENEMMÄN TÄÄLLÄ; KUIN SUURESSA OIKEUSSALISSA . Kuoleman virran tuolla puolen! Uskon Raamattuun! Entä sinä???

Kyllä minä tiedän, että nuo armolahjat ja voitelut maksaa! Niin tietää moni muukin! Olen TAVANNUT ITKEVIÄ JUMALAN PALVELIJOITA; NAISIA, JOTKA OVAT UHRANNEET KOKO ELÄMÄNSÄ JUMALAN VALTAKUNNAN TYÖHÖN. Mitäkö he itkevät? ITKEVÄT JA RUKOILEVAT TAIVAALLISIA VALTUUKSIA! Tietäen aivan tarkoin, mitä ne tulevat maksamaan! TURHAUTUMINEN saa aikaan tämän! Nuo kirkot kaatuvat! Niin tekee! Vaan, ei lohduta! Tällä menolla voin ainoastaan turhautuneena ja epätoivoissani hakata tän tietokoneen näppäimistön hajalle!!! VAAN, JOSPA HERRA SITTENKIN HEITTÄISI JONKUN NÄITÄ SIVUJA TUTKIMAAN! Ei mahdoton asia! Se olisi mahdoton asia, ellei heittäisi! Saisikohan se aikaan jonkin asteisen prosessin?! En tiedä? Tietääkö teistä kukaan?

Jonakin yönä poika oli antanut eräälle uskovaiselle miehelle Internet osoitteemme. Ennakkoluulottomasti mies oli tutkinut sivuja ja oli ilmoittanut pojalle lyhyesti: "Parannuksen teon paikka." Jospa näitä "sattuisi" olemaan muitakin?! Mene ja tiedä häntä sitten...?

Eräässä Suomen kaupungissa kirkot kouristelevat kuoleman kourissa. Kyseisessä kaupungissa on eräs pömpeli jolla on kirkon nimi! Yli kymmenen vuotta sitten olin erään profeetan kanssa kahdestaan yhdessä kopperossa! Tuo profeetta oli " katujen kulkija" sieltä SURKEIMMASTA päästä! Rukoillessamme, tämä ystävä alkoi profetoida ihmeellisiä asioita. Se sisälsi sellaisen joukon asoita, joita kyseinen profeetta tiennyt olevankaan! Selitin hänelle ne paikat, ne henkilöt, joita hän ei tiennyt! Istuimme ja ihmettelimme! Koko pitkän profetian hän puhui täysin kirjakieltä. Jota henkilö ei osannut sanaakaan. Tämä henkilö on useita vuosia sitten poistunut multain päältä. Muutakin merkillistä asioissa oli. Vaan en kerro.
Ystävä on poissa. Meillä tuolla katukuvioissa ei ole tapana kertoilla ihan kaikkea. Kaikki, niin ihmeelliseltä ja uskomattomalta, kuin se silloin tuntuikin. Ovat toteutetuneet! Ystäväni itse ei ehtinyt nähdä kuin pari. Jäljellä enään yksi. Tarkka merkki! Tuo yksi kirkko saa lopullisen kuoliniskunsa Hengellisesti! Siellä tullaan lähiaikoina viettämään tuon kirkon Hengelliset hautajaiset! Tämän jälkeen tuossa kaupungissa alkaa HERÄTYS!!!!
Olisin voinut kertoa tämän paljon aikaisemminkin ! Vaan, ei ollut lupaa! Nyt sain luvan! Enkä myöhästynyt! Mutta läheltä piti! Jumala ajoitti ilmoitukseni juuri tähän ajankohtaan! En kerro profeetan nimeä! Meidän piireissä ei nimiä puhella! Se tietyissä piireissä on merkinnyt varmaakin varmempaa kuolemaa ! Ja nopeasti ! Tuollaiset tavat istuvat syvässä. Kun niissä on pitänyt möyriä ja jotenkin selviytyä! Mitäs pojat ja tytöt tehdään, jos tuon entisen katuojissa konttailleen, edesmenneen profeetan viimeinenkin profetian osuus toteutuu juuri niinkuin kerroin? Ja profeetan nimi ei kellään tiedossa. Nuo aiemmin toteutuneet tapahtumat olivat..... Luulitko, että alan kertoa!??? Piti vain sanoa :olivat ihan positiivisia asioita. Pitäähän tuo nyt tarkentaa ja selvittää...kertoa mitä on tapahtunut.... Ilmoituksen kertojan nimi....ehkä syntymä aika.... jne. KEN ELÄÄ, HÄN NÄKEE! On tämä nyt merkillinen maa! Kun vankilan soturit, katujen kulkijat, rantojen rakuunat tietävät enemmän kuin teoloogit, papit, pastorit ja piispat!
Missäs porukuissa Jeesus liikuskeli lihansa päivinä! Mikäs nainen se sitten oli joka kohtasi Jeesuksen Samariassa "Jaakobin kaivolla? " Mitäs siitä seurasi?


Takaisin Pääsivulle