Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Luettavaa kaikille

Ja nyt sitten kylmän rauhallisesti päitä vadille, niiden jotka tämän maan agitoivat eeuuhun! Pitkä lista tulee! Mitäs väliä sillä on. Pettäjät esiin ja oikeuteen! Syytöksen nimi on vain KANSAN PETTURUUS! TAI KANSANSA KAVALTAJAT JA MYYJÄT! Ei tuo syyte tuosta nyt kauniimmaksi tule! TULETTEKO ITSE? VAI OTETAANKO TUOMIOT OMIIN KÄSIIN??? RIKOS TAPAHTUI KANSALTA SALATEN: OMIIN NIMIIN! RANGAISTUSKIN VOISI MIELESTÄNI OLLA AIVAN SAMAA LUOKKAA! OIKEUSISTUIMEN MUODOSTAA SUOMEN KANSA!!! Kuinka moni tulee kansan eteen vapaaehtoisesti vastaamaan tekosistaan! Lipponen puhui järjestäytyneestä huumausainerikollisuudesta! Syy: EU. Epäsuora myöntäminen tapahtuneesta. Ei myöntänyt olleensa itse Suomea EEUUUhun viemässä! Joten; ei kelpaa! JUGOSLAVIASSA muutamat miehet ovat myöntäneet Haagin oikeudessa joukkoraiskaukset! Vastaavia tunnustuksia! OLKAA HYVÄ! NIMET TIEDOSSA! Samoin menetelmät ja kunkin valtuudet! Tietojen salaamisesta syntynyt kansan pettäminen on vakava rikos! Tunsivat nahoissaan monet viime sodan jälkeisen tuomion saaneet! Jaa, että on rauhan aika?!! MISSÄ??? Maansa petturilla ei voi olla sisäistä rauhaa, ellei ole täysin paatunut! Minulla on oikeus kirjoittaa näin! Olen Suomen kansalainen syntymästäni asti! Sodissa jäi paljon sukulaisiani rintamalle kaatuneena! Ja sitten arvon rouvat ja urokset: Suomen perustuslaki pöytään HETI!!! Ette ehtineet sitä vielä muuttaa, vaikka työn alla on! Se on kaksi eri asiaa tehdä jotain, kuin saada se valmiiksi ja jollain keinoin hyväksytyksi! EI MUUTAMAN VIIKON JUTTU! Seppäsen Esko täytynee vapauttaa. Ei puolueensa tähden. Vaan sen työn tähden: mitä hän teki! Nostan lippalakkia Eskolle puolueista riippumatta! Muille ei sitten lakkini nousekaan, ellei tuuli vie!

EU agitaattorit: tuli tilin teon hetki!!! Siellä jo hätäisemmät siirtyvät yhteiseen valuuttaan aivan lähiaikoina! Jos minä kuuluisin teihin; EN KEHTAISI TORILLE MENNÄ PERUNOITA OSTAMAAN!!! USKOTKO????

Tein satoja kasetteja ennen EU äänestystä; JUMALAN VOIMALLA JA VIISAUDELLA: Mikä Eurooppa on! Todellisuudessa! Etenkin Keski- Eurooppa! Taisin puhua vähän lännem-
pääkin. Jaoin niitä ihmisille ilmaiseksi! Valvoin öitä! Poltin kaksi kertaa itseni loppuun! Juuri loppurytäkässä oikein pahoin. Olin monta kuukautta sekaisin. Minulla on todistaja. MINULLA ON OIKEUS JA VELVOLLISUUS TÄMÄN KANSAN PUOLESTA HUUTAA PÄITÄ VADILLE!!! Minä vähäisellä osallani yritin antaa tietoa lähimmäisilleni. Näin minä äänestin ja sanouduin irti EU vouhotuksesta! Muutamia muita uskovaisia tekivät satoja kertoja enemmän! NIIN PALJON KUIN KUSSAKIN MAASSA ON JUMALALLE KELPAAVIA USKOVAISIA; SIITÄ RIIPPUU MAAN HYVINVOINTI TAI PAHOINVOINTI! Tuolloin Suomessa ei ollut Jumalalle kelpaavassa uskossa olevia henkilöitä riittävästi. OLI VAJAUS! USKALLAN SANOA VAIKKA EN KAIKKEA TIEDÄ; ETTÄ KEITÄ TÄSSÄ MAASSA TUOLLOIN OLI JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA: LÖIVÄT AIVAN VARMASTI ITSENSÄ, KAIKKENSA PELIIN! EIKÄ SE OLLUT PELI, SE OLI TÄYTTÄ TOTTA! Uskallan sanoa tämän siitä syystä, että he jokainen tiesivät: mitä tästä seuraa! Toisekseen se oli meidän tehtävä, kukin mahdollisuuksiensa mukaan! Mitäs nyt teette, kun Jumalan palvelijat ja Jeesuksen seuraajat tekivät; minkä kukin voi????? TE KADUTTE TEKOJANNE JA PUHEITANNE RASKAASTI!!! OLEN IHAN VARMA!!!

Kasvoin eräässä pienessä maalaamattomassa mökissä. Olin viiden ja veljeni kolmen vuoden ikäisiä, kun isämme kuoli syöpään. Äitimme joutui ammattinsa ja työn takia jäämään kaupunkiin. Näin olimmekin sitten koko orpoja mummon kasvatuksessa. Isoisä lähti sodan alussa viemään hevosia rintamalle Matka katkesi heti. Seitsemän lasta, nuorin rinnoilla. Hehtaari maata. Pieni mökki jäi vaarilta maalaamatta. On edelleen. Nähtiinkö tuossa mökissä turhaan nälkää ja puutetta? Tiedätkö: kaikista seitsemästä lapsesta mummo kasvatti aikuisia. Jokainen ammattinsa taitaja! Kysyttyjä! Huippuja! Siellä on harmaa mökki. Suomea ei enään ole! Eikä tule! Onko minulla oikeus ja velvollisuus muiden ihmisten, sukulaisteni, lähimmäisteni puolesta VAATIA MITÄÄN??? Olen Suomen kansalainen. Nälkää nähnyt! Nälissäni yöt itkenyt! Ovatko sukulaiseni olleet nostamassa tätä maata? Ovatko maksaneet veronsa? Olleet rehellisiä, luottaen oikeuden mukaisuuteen. Näihin ja moniin muihin asioihin tuossa mökissä kasvatettiin! Ja Jumalan pelkoon ja apuun! Muutoinhan tuo olisi ollut täysin mahdotonta!

Joko te agitaattorit olette yhtään selvillä, mihin maan veitte! Vai onko suuret tulonne sokaisseet teidät? Onko tuo valtava tehtävä vienyt tajun? URANNE PÄÄTTYY!!! ENNUSTAN MINÄ NYT!!! AIVAN PIAN TE ETTE OLE NIILLÄ PAIKOILLA! ENNUSTAN! Jos olen väärässä kai kahvit tarjoatte. Ai, minunko se kuuluisi tehdä? Kun koko vaivainen eläkkeeni menee näihin! No, sovitaan niin että jos nyt olin väärässä juokaa kaksi kupillista itse! Paikan voitte valita itse....tai en ole ihan varma siitäkään! TEITÄ ODOTELLAAN!!! Teille on yllätys valmiina, veikkaisin! Väärä sana. Sory. Ennustan!

Suomi on euro kunnossa. Täällä on rikollisliigat järjestäytyneet aikoja sitten. Poliiseilla kuulemma jotain ongelmia asioiden suhteen. No, ne poistuvat eri menetelmin, näin se kävi Saksassakin! Voimaton! Voimattomalta on huoletkin pois! Ja jos tielle tunkee, tiedämme muista maista tulleiden uutisten valossa: miten siinä käy...
Luontoa suojellaan, niin ettei paljon muuta keritä tekemäänkään. Ahkeria ne ovat Saksassakin luontoa suojelemaan, kun siat kuolee sukupuuttoon. Ne lasketaan kotieläimiin! Samoin, kun kaikki mahdolliset saasteet sisältävät lihatavara ja mitä sieltä Euroopasta sitä sontaa nyt tulee laivakuormittain. On kuulemma kymppiä halvempaa kilo, kun tää suoma- lainen tavara!

Lait on kunnossa! Tuli vähän kiire. Muutettiin noita lakeja niin nopeasti, ettei kukaan huomannut katsoa, että olisi pitänyt muuttaa perustuslaki ensin! Sama kai toi nyt on kuinka päin sen tekee....EI OLE! JA VIELÄ KERRAN: EI OLE! TUON VOIMASSA OLEVAN PERUSTUSLAIN TURVIN TEIDÄT VEDETÄÄN TIES MINNE! SUOMEN PERUSTUSLAKI KIRJA OTETAAN ESIIN!!! SEN POHJALTA TOUHUTAAN VIELÄKIN! EIKÄ PÄINVASTOIN: KUTEN LUULITTE! Minulla on oikeus ja velvollisuus vaatia tätä! TUOMARIT, JOTKA TÄTÄ ASIAA EIVÄT OTA OMAKSEEN JA AJAAKSEEN: ON ENTINEN TUOMARI! Enkä kerro, kuka ja ketkä asian hoitavat! NÄETTE, JOS NÄETTE! NÄMÄKÖ UHKAILUJA? Jos niin luet? Perustuu lakiin ja oikeuksiini! Näille on kate! TODISTEET! Jos joku tuntee itsensä uhatuksi? Antaa vetää!!! Älkää nyt kukaan kuvitelko, että tämä tähän päättyy! Tämä vasta alkaa. Jokainen on teoistaan vastuussa! Jos nämä ovat kirjallisia uhkauksia, sitten ovat! Jos lupaan tuoda sinulle säkillisen perunoita ja tuonkin lantaa. Sinä alat uhkailla minua. Eikö totta! Tämä on aivan sama asia, huomattavasti suuremmassa mitassa!

Meinasin unohtaa sen pohjosten pojan, joka ei koskaan pidä kravattia. Ei tule nimi mieleen! Siinä on myös teoillaan mies näyttänyt, mikä on miehiään ja minkä valtion asioilla! Rento sälli! SE SIITÄ!

Olen siitä hieman erikoinen tyyppi, että yli 20 vuotta sehlasin tuolla alamailmassa. Ja nyt olen saanut olla uudestisyntyneenä JUMALAN JA JEESUKSEN MELKO RAJUSSA KOULUSSA.Koulu jatkuu ja noita vuosimääriä en kerro! Että piirtää ei ainakaan vielä tarvitse kumpaakaan kenttää. Dementiaa on ilmennyt ja monenlaista sairautta, mutta äly pelaa ihmeen hyvin. SIITÄ KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE! Kyllä ne katuvuodet ilman Jumalan suojaa olisi vienyt kaiken, jopa hengen! Ja kanavat alamaailmaan ovat sen verran auki, että tiedän poliiseja paremmin, mitä siellä tapahtuu! Onneksi omaan kadulta sellaisen vamman, etten tarvittaessa muista mitään! Enkä ole kuullut mitään! Kuviot vain ovat suhteellisen selvät. Kunhan jotain saan tietää, lopun osaan visioida! Että tämmönen hieman hullu mies! Tuo hieman sana tuli vahingossa. Alan olla väsynyt!

Sosiaalivirastot, sen kaikki osastot kautta maan toden näköisesti toimivat täysin mielivaltaisesti! Voimassa olevia lakeja rikkoen, omien tunteidensa pohjalta! Tiedän hyvin räikeitä tapauksia, jotten joutuisi muilta lupaa kirjoittamiseen pyytää. Kirjoitan omasta tapauksestani.

Minulla on pieni kämppä. Jalka poikki. Pienessä vessassa ei lattiakaivoa. Nyt eräs ystävä on hyvin pitkään ajellut kaikki asiani ja pessyt pyykkini. Kuljetellut minua, milloin missäkin. Siinäkin perheessä on niukkaa. Vaikkei hän ole taksi! Terve järki sanoo, että hänelle pitää antaa polttoainekuluja ja muistakin vaivannäöistä jotain. Ruokani komppaan roskalaatikoista. Jos jalka ei kestä tuo ystävä auttaa ja olen jatkuvassa velkakierteessä. Jo kauan sitten Porin sosiaalilautakunta katsoi, etteivät korvaa minulle kalliita lääkkeitä, jotka on valan tehneet lääkärit minulle kirjoittaneet! Maksan itse sähkön ja omavastuu vuokrani ja pakosta osan lääkkeistä! Jos kaikki lääkkeet joita pitäisi koko ajan käyttää, nousee hinta noin 2000 mk/ kk. Eläkkeet yhteensä noin 3200 mk/ kk. Ihmeellinen on matematiikka. Lain mukaan minulle pitäisi jäädä elämiseen noin 2000mk/kk. En ole taistellut loppuun asti. Mutta nyt tuntuu, että vedän Porin sosiaaliviraston oikeuteen ja katson ovatko toimeentulolait vain jonkun runoilijan keksimiä säkeitä, vai ovatko ne tarkoitettu noudatettavaksi! Hankin asianajajan ja sitten saavat katsoa, mitä nuo lait käytännössä tarkoittavat! Minulla ei ole mitään menetettävää! Tiedän ettei uskovainen saisi viedä asioitaan maallisiin oikeusistuimiin! En viekään! Vien paperit ja selitän asiat asianajajalle, Ja hän toimii yhteiskunnan varoin puolestani! Olen katsellut liikaa tätä touhua! Siinäpä tulee sitten ennakkopäätös muillekin surkeille PORIIN! Tätä he nyt pyytävät! Edellisen kertomani mukaan, joka on täysin tosi! ASIA ON MAHDOTON HOITAA! Laskekaa nyt kuka hyvänsä! Ei silti, olen tottunut elämään puutteessa ja nälässä. Kun tuo jalka katkesi on nuo roskalaatikot ja kaduilta pullojen keruu pitänyt lopettaa. Joilla rahoitin muun muassa koko kasettien tekoni! Vanhoja kasetteja kassi kaupalla. Päälle äänityksellä HENGELLISTÄ TEKSTIÄ JA JAKOON! Jo 80 luvulla kun asiat olivat maassa hyvin, Herra järjesti minulle koko ajan sellaiset olosuhteet, että olin täysin rahaton! Roskista vaatteita ja muuta roinaa Pelastusarmeijan kirpputorille! Tyhjillä pulloilla kahvia ja sokeria. Muu ruoka opetettiin hake- maan roskista! Tai paastossa! Suurin osa oli oltavakin, kun ei uskaltanut syödä! Jeesuksen koulutustehtävät olivat sen laatuisia, ettei täydellä vatsalla....Vaan PYHÄN HENGEN VOIMALLA!!! Saatanan joukot Herra päästi niin lähelle, että suurimmat ruokahimot katosivat! Paavali sanoo: "Kun olen heikko, olen VÄKEVÄ!!" Tiedän tarkoin omasta kokemuksestani; mitä nuo sanat käytännössä ovat! Kuin monet, monet muutkin RAAMATUN TOTUUDET! Olen 182 senttiä pitkä. Painoni ei noussut kuin muutaman kilon yli kuudenkymmenen. Nyt olen lihonut, että harmittaa. En syö paljon mitään, mutta kun en pääse liikkumaan! Sängyssä makaamaan! Ensimmäisen kerran kerron näitä julkisuuteen! Vain ihan jokunen näki kuntoni, tiesi elämäni ja tuo yksi sisar attoi, kunnes 90 luvun alussa pääsi pois!

Tämän kerron siitä syystä, että poikani tietää myös nämä! HÄNEN ON TIEDETTÄVÄ! JOS EI TAPATURMAISESTI TAI SAIRAUTEEN KUOLE! HÄNEN ON ELETTÄVÄ TÄLLAISTA ELÄMÄÄ! JA TAATUSTI TIETÄÄ; KUIN MONTA MUUTA ASIAA! HÄN HAUTOO NIITÄ PÄÄSSÄÄN...Varoitan, että älä koko ajan niistä puhu ja mieti, kun olet niin herkkä...poika vastaa: "Mitä enemmän noita pohdin ja puhun, sitä vähemmän pelkään noita aikoja." Oikeastaan hän on lakannut pelkäämästä niitä!

SANON AIVAN SUORAAN; SE ON HARVA KAKARA JOLLE ON NÄMÄ JUURTA JAKSAEN KERROTTU! JA TOIMINTATAVAT! Minä elin ne itse ja elän osin vieläkin! Ja veisin tietoni hautaan? Niinkö? Ettei lapseni sekoaisi pelottelulla??? SE ON TÄYTTÄ TOTTA, JOS ELÄÄ SAA! EN PELOTTELE! KERRON TOTUUDEN JA KEINOJA MITEN SELVIYTYÄ! Ellei ensimmäisten marttyyrien mukana kuole! NE ON NYT TIEDETTÄVÄ! TAI EI KOSKAAN! Nyt on tunnettava Jeesus ja Jumala! Ymmärrettävä miten he toimivat ja puhuvat. Ohjaavat ja suojaavat! On osattava kulkea Pyhän Hengen suorassa johdatuksessa! Näihin on jokaiselle halukkaalle annettu aivan henkilökohtainen koulutus ja järjestelmät! JOITA EI SAATANAN JOUKOT TIEDÄ! Jos näitä ei NYT ihmiset opettele? Niin MISSÄ JA KOSKA??? Valitettavan vähän on Suomessa sitä sakkia, jotka ovat nämä koulut käyneet.... ja koulutus jatkuu.. Ei Jeesus lopeta koulutusta! Ei Hän tiedä milloin kuolemme! Sen tietää JUMALA YKSIN! Jeesus opettaa halukkaille aina lisää ja lisää. Voi kuinka monen olen nähnyt tai kuullut nukkuvan pois yht´äkkiä; valtavien Taivaallisten tietojen kera. Jeesuksen opettamana. Eikä ole juuri yhtään ehtinyt tietojaan käyttää! NÄIN SE ON! USKO POIS!!!

Yritän saada teille hieman lukemista Pääsiäisen pyhiksi! Saa nähdä miten käy? EHDINKÖ? Lampaat ja herkut sivuun ja lukemaan näitä sivuja. Ja pyrkiä ymmärtämään lukemansa! Pääsiäistä ei tarvitse juhlia erikseen! Esimerkiksi Suomessa se on kotoisin pimeimmiltä noituuden ja pakanuuden ajoilta koko pyhät! Vieläkin pääsiäiskorteissa lentelee trulleja; NOITIA! Tämä löytyy historiasta ja on kulkeutunut perimätietona sukupolvelta toiselle! Eikä kaukaa olekkaan! Itse sain tarkat tiedot uskovaiselta mummoltani; mitä Pääsiäinen oli! Maaseudulla lapsuudessani muistan kuinka vielä sotien jälkeenkin navetat lukittiin visusti Pääsiäispyhiksi! Ettei nuo noidat pääse karjaa vahingoittamaan! Samoilta ajoilta on peräisin Suomessa Joulun pyhät. Vietiin joka rakennukseen tontuille (lue hengille) ruokaa! Ei Jeesus kehoittanut juhlimaan viimeistä pääsiäistään! Eivät edes hänen läheisemmät opetuslapsensa näin tehneet. Jos olisivat tehneet! Löytyisi se Raamatusta! Se oli JUUTALAISILLE SUURI JUHLAPÄIVÄ AIVAN MUUSSA MERKITYKSESSÄ! EIKÄ LAINKAAN IHME, ETTÄ JUMALA OLI VALINNUT NUO JUHLAT JEESUKSEN KÄRSIMYKSILLE JA RISTIN KUOLEMALLE! NOILLA KAHDELLA ASIALLA ON YHTEINEN NIMITTÄJÄ! Tiedätkö, mikä se on?
Uskovaiset kulkevat Pääsiäisenä surusaatossa! Viettäen Jeesuksen Ristinkuoleman muistojuhlaa! SE OLI VOITTO!!! SE ON MEILLE JOKA PÄIVÄ AINUT MAHDOLLISUUS! MEILLÄ EI OLE MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA MINÄÄN PÄIVÄNÄ ILMAN GOLGATAA TYHJÄÄ RISTIÄ! JEESUKSEN VERTA! ILMAN VEREN PUHDISTAVAA VOIMAA; MATKAMME PÄÄTTYISI HETI!!! YMMÄRSITKÖ? Monenlaista on Jeesus minulle vuosien varrella opettanut; ihmeellisiä, tärkeitä asioita...EI MILLOINKAAN KEHOITTANUT VIETTÄMÄÄN YHTÄÄN KIRKKOPYHÄÄ! Päinvastoin; Jeesus on avannut minulle Raamatusta, että se mitä Juutalaiset juhlivat eivät kuulu minulle! Opettanut, että HÄN OTTI PÄÄSIÄISENÄ VOITON! MINUN JA SINUN TÄHTESI! Sapuskat ei näihin pyhiin kuulu! Eikä moniin muihinkaan paikkoihin! TYHJÄT ASTIAT SAAVAT AINOASTAAN jne kirjoittaa Hilja Aaltonen eräässä ihanassa laulussa. Ei Hilja sisar tehnytkään kuin ihania lauluja. Hän eli lähellä Herraa! Hilja sisaren runoissa on Taivaallinen sointi ja sanoilla merkitys! Ihmeellinen Jumalan ASE! Sitä polkua ei meistä kukaan pitkälle kulje! KIITÄMME JUMALAA HILJA AALTOSESTA! JA KAIKISTA KALTAISISTAAN! JOTKA OVAT VIHKIYTYNEET AINOAS- TAAN JUMALAN TYÖLLE! Sosiaalivirastoihin vielä sen verran, ettei Porissa ainuttakaan toimeensa pätevää! Saatanan joukot valtasivat täällä sosiaaliviraston jokaisen osaston ja nuo toimenhaltijat ovat siis Saatanan palvelijoita! Kuin valtasi koko PORINKIN! Tahdon nyt vain katsoa, mistä hengistä siellä on kyse??? En jaksa noiden Saatanan renkien kanssa tapella! Tapelkoon keskenään!

Joulusta, Helluntaista ja Pääsiäisestä vielä sen verran, Että ovat meidän almanakassamme päin honkia! Eivät edes oikeina päivinä!

TOIVON JA RUKOILEN, ETTÄ JUMALA NÄMÄ KIRJOITUKSET VOITELISI! TOIVON JA RUKOILEN, ETTÄ JUURI NYT PYHÄ HENKI KOSKETTAISI JOTAIN HENKILÖÄ!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 10.03. 1998

Takaisin Pääsivulle