Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Lukisitte nyt edes!

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän, ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen teidän käskenyt pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Matt. 28:19,20.

Näissä kahdessa jakeessa löytyy; miksi Jeesuksen opetuslapseus ei ollutkaan niin selvä kuin luultiin ! Tämä on ehdollistettu asia. Ehtona oli ja on edelleen. Opettaa kaikki se mitä Jeesus opetti ja opettaa seuraajilleen edelleen! Tässä alkoi lipsua. Ja mentiinkin niin lepikkoon Jeesuksen opetuksen alta, kuin vain mennä voi ! Jätettiin valtavat määrät puhumatta . Jeesuksen opetukset tulkittiin väärin. Ja tiukemmissa paikoissa lyötiin asiat hyvin tärkeillä kohdin suomentajien virheiksi ! En tiedä milloin tämä alkoi. Mutta nyt opettajamme, eivät ole olleet itse enään vuosiin Jeesuksen opetuksen alla! Vaan aivan jossain muualla! Siksi Jeesus kutsui muutamia itse. Esimerkiksi minut ,kertomalla, että ihmiset eivät voi sinua enään pidemmälle opettaa. Vaan tiedät jo enemmän kuin opettajasi. Mutta Hän voi ! Tahdotko jatkaa ? Ja tulla Hänen opetuslapsekseen? jne. Lupauduin. Olen kertonut tämän jossain muuallakin , en muista millä linkillä. Kun niistä nyt nypättiin viisi alusta pois! Sen jälkeen tätä kyseistä asiaa veivät Jeesuksen valtuuttamat henkilöt! Ja varmaan tätä nyt sitten kerrataan niin kauan kuin sieltä tulevat sellaiset saarnamiehet ja naiset ! Jotka sitten puhuvat niin, että opetuksen takana JEESUS JA JUMALA PYSYY. Ottaen huomioon ajan, jota elämme ! Huomasin tossa yöllä Raamattua selaillessa ! Että aika merkittävä muutos julistukseen tulee ! Itse olen kaiken aikaa aivan uudenlaisessa koulutuksessa. Ja tämän tästä pitää ohjeita ja tietoja pyytää , rukoilla ja anoa. Vastauksia odotella ! Kyllä tälle jakkaralle varmaan pian henkilö vaihtuu....Tai Voitelun pitää huomattavasti vahvistua ja VALTAKIRJOJA TULLA lisää ! No, ensinnäkään en ole tähän itseäni pyytänyt ! Toisekseen se on mahdotontakin pyydellä itse paikkojaan! Enkä kyllä tiennyt, että vanha "rantojen ratsu" "katujen kulkija " Tällaisen päivän näkee! Olisi riittänyt jo se, että Jumala varjeli "tuolta jotokselta hengissä" Ja sain jatko ajan. Siitä on sitten melko helppo antaa KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE ! Järjellistä selitystä ei asialle löydy minkään muun opin kautta!

Nuo linkin alussa olevat kaksi Raamatun jaetta ovat AVAIN; tulevien saarnojen sisältöön ! Sekä avain kylväjien Hengellisten lehtisten teksteihin! Oltiin tossa jonkin aikaa hieman sekaisin. Ja tapahtui aika paljonkin kummallisia asioita. Ja sitten sain Herralta luvan ja tietysti Voiman, tehdä muutaman testin! Ja selvisi, että jos kellä kylväjillä on Jumalan hyväksymät tekstit kainalossa ! Rohkeasti liikkeelle ! Peljätä ei tarvitse, kuin Jumalaa ! Häntäkin oikella tavalla ! Keitä nyt matkaan on lähdössä, ymmärtävät mitä tarkoitan. Menetelmiä en paljasta siitä syystä, että en sotkisi mitään. Teille sinne jonnekin on varmaankin annettu aivan muut menetelmät. Löytääksenne Jumalan ajoituksen kuhunkin tehtävään! Sen uskallan ja on pakkokin sanoa, että ajoitus on äärettömän tarkka ja tärkeä saada selville ! Kaikenlaisissa riepotuksissa olen ollut. Pyhän Hengen suoran johdatuksen opettelu johtaa sekunnin tarkkuuteen. Nyt näyttää, että joka asia on kiinni Jumalan kellotuksesta. Eipä muuta, kuin Jumalan Siunausta! Jeesuksen opastuksella kylvämään vaan! Kyllä Suomessa kypsää viljaa on valtavat vainiot ! En tiedä sitten miten leikataan. Kellä nyt sirpit ja puimurit on. Uskon ja olen varma, että he tehtävänsä myös tietävät ! Ihmeellisiä asioita ! Elleivät olisi ! En uskoisi mihinkään niistä ! Kynnetään ja kylvetään se viimeinenkin sarka! Vaikka sitten itkien ! Eikös niin, Rakkaat sisaret ja veljet !

En johda ketään ! En määräile ketään! En opeta ketään ! En mitään! Jos näin tapahtuu? On asialla Jumala tai Jeesus ! Enkä minä!

Ole hyvä ja ota 1930 luvulla käyttöön otettu Raamattusi esiin , Matt. 25 alusta..... On kymmenen neitsyen vertaus! Kymmenen neitsyttä ovat uudestisyntyneitä henkilöitä! Elleivät olisi? Miten he osaisivat odottaa Jeesuksen toista tulemusta ? Kaikki nukahtaa! Joskushan sitä pitää nukkuakin ! Viiden henkilön asiat ovat kunnossa ! Lamppu on Uudestisyntämän yhteydessä saatu pyhän hengen " sinetti". Pyhä henki on tullut ihmisen sisäiseen maailmaan ! Öljy on Pyhää Henkeä. Noilla viidellä tuo Pyhä Henki toimii ! Asiat ovat Jumalan kanssa kunnossa ! Ja öljy ei lopu ! Koska, ikäänkuin pumppu pumppaa automaattisesti kaiken aikaa pyhää Henkeä ihmisessä asuvaan Henkeen. Niin että se toimii! Tällaisessa tilassa; nekin ihmiset, jotka eivät nyt niin kauheasti touhua, vaan odottavat ! Palvelevat Herraansa ! Jos tarve vaatii. He ovat heti lähtökunnossa!

Viidelle henkilölle on käynyt niin, että jostain syystä/syistä! On jäänyt tekemättä parannus ! On anteeksi pyytämättömiä syntejä jne. Kuitenkin on Hengellinen elämä pysähtynyt ! Hengellinen elämä ei ole pysähtyneessä tilassa kovinkaan kauaa. Vaikka Saatana ja joukkonsa muuta valehtelee. Koska he pitävät siitä huolen, että kun uskovaisen ihmisen Hengellinen elämä monistakin eri syistä pysähtyy. Rientää heistä joku paikalle ja Uskon elämä lähtee hitaasti liukumaan takaisin päin ! Lamput sammuvat. Tuli uskovan sisällä sammuu ! Öljyä ei tule! Ja sitten Pyhä Henki poistuu aivan kokonaan! Järkyttävä asia! Itseni mukaan lukien, ei kenelläkään ole varaa ohittaa tätäkään vertausta ! Saattaa tappah- tua meille itsekullekin . On otettava huomioon ! Vaaroja riittää, liiankin kanssa, että näin ikävästi käy! Kiva, että jaksoit seurata ! Kiitteleppä nyt sitten vain Jeesusta ! Ketä varten tämä nyt sitten tähän tulikin. Tässä muodossa Jeesus tällä kertaa kirjoitutti. Perussisältö ei ole muuttunut miksikään ! Puhuttuna ja kirjoitettuna ilmaisutavat muuttuvat ! Ja kun niitä vielä säätelee. Kumpaankin ilmaisutapaan syntyy muutoksia! Kiitos Jumalalle Antamistaan Synnyin lahjoistaan ! Ovat vain päässeet hieman "homehtumaan". Kirjoittaminen pois noin 15 vuotta ! Tämä valitettavasti näkyy näissä. PYHÄ HENKI ON kuitenkin tekniikkaa tärkeämpi!

Uudestisyntyneet ihmiset istuskelevat niin sanotuissa Herätyskokouksissa.
Ovat itseänikin niihin pyytäneet, sikäli kun nyt sellaisia uskovaisia kohdallani on. Tässä kylässä ainostaan muutama ! Oli pitkä ajanjakso ettei ollut kuin yksi. No, oli miten oli! Tämä voi tapahtua muuallakin Suomessa.
Lyhyt dialogi: " Tule nyt, veli rakas, herätyskokoukeen !"
Kysyn : " Miksi? Olen uudestisyntynyt. Eikä Herra nyt kehoita sinne mihinkään tehtäviinkään. Mitä minä siellä teen ?
Tyrmistyttävä vastaus: "Tulet uudistumaan. Sinne laskeutuu väkevä Pyhä Henki ! Siellä voi uskovainenkin uudistua!"
Niinpä niin. Tämän tähden he ovat istuskelleet vuosi tolkulla herätyskokouksissa ! Ja muissa messuissa! Daavidin kannel Saulille ! Sanon minä! On tuo venkulointi ! Jos Jumala ei minua uudista näihin koppeihin, missä milloinkin majailenkin ! Ei Hän sitten kyllä uudista minua Herätyskokouksissakaan, sen paremmin kuin muissakaan kinkereissä! UUDESTISYNTYNEEN USKOVAISEN UUDISTUSTA EDELTÄÄ AINA PARANNUKSEN TEKO! "kirkastusvuori " kokemukset ja lisä voimat tulevat tarpeiden mukaan. Ja niitä saa myös alati pyytää ja rukoillen anoa! Kuin Taivaallista Viisautta ! Ilman näitä kahta en tule toimeen. Vaikka makaisin petillä päivät pitkät ! Ilman Pyhää Henkeä, meistä ei ole uskossa ainutkaan ! Päivääkään ! Jeesus sanoo melko ilkeällä tavalla porukasta, joka leikitteli vain hetken Johannes Kastajan piirissä . Ei tarkoita hänen opetuslapsiaan. Johannes Kastajasta Jeesus puhuu, niinkuin meidän kaikkien pitää puhua ! Koska tiedämme. mikä mies oli! Miten eli ja miten toimi ! Kuinkahan moni meistä, tuollaista tietä itselleen tahtoo?

1930 luvulla käyttöön otettu suomennos, Raamattu. Matt.26
" Kun Jeesus oli Betaniassa pitalisen Simonin asunnossa ...." Mielestäni, melko erikoisessa paikassa Jeesus aikaansa vietti. Vielä silloinkin, kun Hän jo aivan tarkalleen tiesi : Milloin on se hetki, kun Hänet tuomitaan ja tuomio täytäntöön pannaan ! Riippumatta nyt siitä, missä Jeesus oli. Eräs nainen osaa mennä sinne. Ja pullollinen jotain hirveän kallista öljyä mukanaan ! Ja Raamattu kertoo, että Jeesuksen aterioidessa, tämä nainen vuodattaa tuon öljyn Jeesuksen päähän ! Opetuslapset närkästyivät moisesta tuhlailusta . Eikö sitä nyt olisi ollut viisaampaa myydä jonnekin ja jakaa rahat köyhille ! Hyvään tarkoitukseen....
Jeesus oli kertonut tätä ennen, mitä parin päivän kuluttua tulee tapahtumaan Hänelle ! Opetuslapset eivät olleet oikein ymmärtäneet. Kun eivät monta muutakaan asiaa . Nyt Jeesus puuttuu asiaan ; " Miksi pahoitatte tämän naisen mieltä? Sillä hän teki hyvän työn MINULLE ! "...
Tämä nainen voiteli Jeesuksen pitalisen miehen asunnossa. Jeesuksen hautaamista varten ! "Köyhät teillä on aina keskuudessanne, mutta minua teillä ei ole aina!" Nainen toimi oikella hetkellä, aivan oikealla tavalla ! Näin Jeesus todistaa! Jeesus kehoittaa, missä ikinä maailman kolkassa Evankeliumia julistetaan ! Tämä tapaus on myös otettava mukaan julistukseen. Tämän naisen muistoksi! En ole kuullut ainoatakaan. Montako sinä olet kuullut?

Jeesus poistuu ihmisen muodosta ! Ja tuossa samassa tilanteessa Jeesus vielä profetoi : KÖYHÄT TEILLÄ ON AINA KESKUUDESSANNE !
Siitä hetkestä meidän päiviimme on ollut köyhiä ja puutteen alaisia ! Olisikohan niin, että sen mitä tuo nainen teki Jeesukselle, meidän pitäisi tehdä jotain noille köyhille ? Ja näin toimiessamme me toimisimme naisen tavoin!
"Sen minkä te teette yhdelle, minun vähäisimmistäni : sen te teette minulle"
Opettaa Jeesus toisaalla Uudessa Testamentissa. Vain yhdelle! Monilla meistä on mahdollisuudet huomattavasti enempään ! Ei ehditä! Eikä oikein ole varaakaan, kun on tota perhettäkin. Muija vinkuu uutta pesukonetta ja pakastinta ja mikroja...! Vanhat kyllä toimii, mutta on kehitelty parempia ! Lasten pitää saada kaikki se mitä naapurin mukuloillakin on! Ja itselläkin auto ollut jo lähes kolme vuotta. Pitää vaihtaa uuteen ! Kesämökki remontti ! No, siivottiinhan tuo vaatekaappi ja vietiin vanhat tarpeettomaksi tulleet huonekalut ja vaatteet Pelastusarmeijan kirpputorille ja Viroonkin osa meni! Rakas ystävä, tiedätkö tällä perheellä on omistusasunto kesähuvila kaikki sisustettu viimeiseen muotiin. Ja loistoauto alla. Isäntä kiertelee ja julistaa: " Jeesus tulee pian! "

Ja tätä porukkaa sitten on riittänyt ! Puhuu näin, eikä usko itsekkään! Jos uskoisi? Mitä he noilla romppeilla tekee. Ei niitä mukaansa saa! Vai epäilevätkö, ettei jälkikasvua temmatakkaan ? Niin eivät sitten ihan varattomana tänne jää killumaan. Kun uskokin poistuu ! Niin on sitten jotain ajankulua, kun jää tota omaisuutta ! Jos taas perhe tulee Jeesuksen edelle ! Sellainen perhe jätetään ! Monilta Jeesuksen seuraajilta se on ollut pakon sanelema juttu ! Itse olen joutunut tilanteeseen; seuraanko vaimoa, vai Jeesusta! Kysymyksessä uudestisyntynyt, puoskareiden aivopesemä vaimo ! Puoskarit: karismaattisen kirkkokuntaan kuuluvaa porukkaa ! Siinä meni pari pientä lasta mukana! Ei ensimmäinen Herran taholta tapahtuva riisuminen, mutta kovin ! Ja siinä Saatanan synagoogassa kuukausi tolkulla ! Sitten paloi lopullisesti roput ja provosoin tilanteen niin, että tämä asia nyt kyllä jouduttuu ! Ja niin tapahtui ! Muija oli saanut kuolin iskun päässäni ja tunteissani jo ennen. Mutta lasten luopumisen kohdalla; Ei tilanne helppo ollut ! Jeesuksen avulla ja Pyhän Hengen Voimin kaikki järjestyi. Niitä ei kaivella. Toin vain esiin ! Että, kun uskovien mielestä tässä tilanteessa oli kaikki ulkopuolella Raamatun ja Jeesuksen opetuksen! Vaan, kun ei ollut ! Eikä tule sitä kenenkään kohdalla vastaisuudessakaan olemaan ! Näin saattaapi käydä, OPETTAA JEESUS UUDESSA TESTAMANTISSA! JEESUKSEN EDELLE EI SAA MENNÄ MIKÄÄN ASIA! Herralta saadut työmmekin jäävät kauas pois ! JEESUS auttaa unohtamaan!
Apostoli Paavali sanoo:" Kaiken muun minä pidän roskana, Jeesuksen Kristuksen tuntemisen rinnalla!" Paavali oli ajallisesti hyvin köyhä mies. Mutta hänellä oli valtavat Herran työt takana ! Miten Hän näin pystyy sanomaan? Itsessään, täysi mahdottomuus !

HENGELLISET RIISUMISET OVAT AIVAN OMA LUKUNSA !

Jeesus sanoo:"Ilman minua, ette voi mitään tehdä!" Kun Jeesus sanoo, ettei mitään ! Niin se myös on EI MITÄÄN ! ( EI KÄÄNNÖS VIRHE.) Mutta Jeesus sanoo tämän omilleen! Tehdä voi, ja paljon voikin. Jopa Hengellisen nimen alla ! On tehty kaiken aikaa! Ja tehdään! Melkoista vipinää ja touhua onkin ! Vaikka näitä nyt touhuillaan Jeesuksen nimessä. Ja Jumalalle huudetaan Kunniaa. Ja kyllähän niissä yhtä sun toista tapahtuukin ! Se ei ole ihme, että niissä nyt hyvin monet, liian monet, menevät sekaisin ! Vaan se olisi IHME, jos näin ei kävisi! Nuo työt kyllä palavat poroksi. Ja siitä huolimatta, että noita nimiä enenevässä määrin käytetään. Ei Todista yhtään mitään! Jumala ja Jeesus eivät nyt ihan missä vaan ole mukana! Eikä, ihan minkä sattuu, touhuilun TAKANA!
Oliskohan syytä siirtyä JEESUKSEN KRISTUKSEN OPETUKSEN ALLE! Vai vieläkö luulet pärjääväsi ? Aivan maalaisjärjelläsi ?! Et ole tässä rakkaassa autonoomisessa Suomen tasavallassa pärjännyt enään pitkiin aikoihin ! Siellä tulee nyt raatoja sellaisella ryminällä ! Että kaikki mahdolliset tunteet on pistettävä jäihin ! Ei oikein tahdo onnistua, kaikin ajoin, itseltäni ainakaan.
Muut kaikki hylkää ! Vaan JEESUS EI !!!
KUNNIA JUMALALLE!
Ei minulle!


Takaisin Pääsivulle