Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Kyllä Jumalalta saa

Kyllähän sitä selitellä voi. Yhtä ja toista. Monistakin asioista. Nuo selitykset, eivät vaan kelpaa Herralle! Kyllähän te jankkaatte: "mitä pahaa siinä ja siinä asiassa on?" Kysykää nyt ihmiset itseltänne: "Mitä hyvää niissä on?"
Kun nyt Saatanan tekeleitä paljastelee teille ! Ei silläkään näytä sanottavaa merkitystä olevan... Efessolaiskirjeen luku 6 Jakeet jakeet 12-18 kerrotaan Jummalan koko sota-asusta Saanan henkien hyökkäyksiä ja taistelu tilanteita varten. Viimeinen jae kertoo, että tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella Jne. Nyt tätä rimpsua on sitten rukoiltu, niin kauan kuin minä muistan. Vamasti jo ennenkin! Ja, kun olen noi tilaisuudet kiertänyt jo pitkään. Epäilen että sama jatkuu! Se johtuu tuosta viimeisestä jakeesta! VÄÄRIN YMMÄRRYS ALUSTA LOPPUUN! TUON RIMPSUN RUKOILEMEMINEN ON HELPPOA, KOSKA KYLLÄ NOI VARUSTUKSET PIAN ULKOA OPPII. Sitten vain rukoillaan noita asuja ja miekkoja!
Saatteko näin helposti? Ette kukaan! Ette ensimmäistäkään tolla tavalla! Se on Jumalan sota- asu! Jumala tämän asun sitten myös pukee! Siis, nyt kun Saatanan vashvempi porukka riehtoo edelleen myös Suomessa! Ja aivan loppuun asti. Koko ajan saaden Jumalalta lisää valtaa! Voimat heillä on ihan omasta takaa! Ja valtavat! Voin sanoa, että tiedän, mitkä voimat heillä on! Te leikitte heidän kanssaan! Sitä he tahtovat! Leikki tovereita he katselevat, kuin vasta syntyneet kissan pennut! Kun alkaa nuo hyökkäykset koskea muitakin, kuin nyt etulinjassa olevia! Mitäs sitten! Tuo varustus pitäisi koko ajan olla kun-
nossa! Kun rukoilet TOTUUDEN VYÖTÄ. ET SAA!
Kun vaellat totuudessa kuuliaiseti. " "Rukoillen koko aika Hengessä. Ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta....Näin kertoo jae 18. " TÄMÄN KUN LUET IHAN NIIN KUIN SE ON KIRJOITETTU RAAMATTUUN; noin se sinne on kirjoitettu. Lainasin tällä kertaa aivan sanatarkasti jakeen kohtaa. Nyt pitäisi paljastua! Ettei jae kehoitakkaan rukoilemaan noita välineitä tosta vaan! Otin tuohon tuon totuuden vyön!
Tämän kappaleen ensimmäinen lause ei ole tällä kohtaa Raamatussa. Otin sen eteen ja sitten lainasin perään tuon jae 18 kohdan. Lueppa pariin kolmeen kertaan. USKON, ETTÄ OIVALLAT!
Toisaalla Raamatussa sanotaan näin: " Kun te kuljette RUKOILLEN, NIIN MINÄ JOHDATAN TEITÄ!" Mahtava lupaus! Mutta ehdollistetttu. MEIDÄN PITÄÄ KULKEA RUKOILLEN HEGESSÄ, NIIN SITTEN HERRA JOHDATTAA MEITÄ! Sota- asun saaminen VAATII AIVAN SAMAN! RUKOILEMME HEGESSÄ ja VALVOMME! Valvomme. että olemme Herran perässä. Hyvin lähellä. Noudatamme hänen neuvojaan ja ohjeitaan. Ja riisumme itsemme kaikesta maallisesta ja Saatanan hengestä olevasta. Ja sitten näin jatkaen; meitä puetetaan vanhurkauden vaatteisiin! Aina kun tulee portti, että pitäsi tehdä jotain, mitä emme vielä ole tehneet! Pysähdymme ja valvomme ja kuuntelemme tarkoin: mikä tämä portti on? Kirkoista pois! Ne ovat niin saastuneita, että ovat Jumalan Tuomion alla! Ei sielä mitään opi! Asia selvä! Pois sitten ja Herran opetuksen alle. Portti läpäistiin! Mitä tapahtui? Saimme lisää VOIMAA! Vanhurkauden haarniskaan tuli kerros lisää suojaa Vihollista vastaan! Huomasimme, ettemme pudonneetkaan tyhjän päälle! Vaan Jeesushan alkaa opettaa meille Raamatun Totuuksia aivan käytännössä! Pyydämme Jumalalta saappaita, kun vanhat on risat! Rukoilemme niitä Jeesuksen Nimessä. Voi, mahoton! Saappaat tuli! Kyllä tämän täytyy olla oikea tie! USKON KILPI VAHVISTUI ! Meistähän alkaa tätä menoa tulla sellainen riesa Saatanan joukoille, että taidamme olla jo hänelle vaaraksi. Saatanan vihollisia.
Ei muuta, kuin eteen päin. Jaaha, sisaren poika menossa Gospel konserttiin. Tuo pitää, estää. Mistäs tuo puuska syntyi? Olet nyt jo tehnyt elämässäsi niin paljon oikeita valintoja. Että Jumala pisti jalkaasi kengät, joilla on alttius mennä puhumaan Rauhan Evankeliumia!
Näin se sitten jatkuu; En pidä lukijaa niin tyhmänä, ettei tästä eteenpäin tajuaisi miten saa Efessolaiskirjeessä kerrotun sota asun! Sen verran lisään, että Hengen miekka on aivan sama, kuin JEESUKSELLA VOITELUNSA JÄLKEEN, KUN HÄN JOUTUI SOTIMAAN SAATANAA VASTAAN! Hänellä ja meillä Hänen seuraajillaan pitää olla HENGEN MIEKKA! JEESUS SOTI SAATANAA VASTAAN JUMALAN SANALLA, SEN TOTUUKSILLA! SIINÄ ON HENGEN MIEKKA!
TÄTÄ KAIKKEA OLEN AJANUT TAKAA LINKEILLÄNI! VAIKKA OLENKIN EPÄONNISTUNUT! EI MAHDA MITÄÄN! EN osaa tätä työtä. Mutta tämä oli ja on päämääräni ! KOSKA TIEDÄN, ETTÄ VOIMA JUMALALTA JA VOITELU JUMALALTA VAATII LINKEILLÄ KERROTTUJA ASIOITA! MYÖS SUOJAT SAATANAN JOUKKOJA VASTAAN TULEVAT SAMALLA TAVOIN. EI NIITÄ ERIKSEEN PYYTÄEN! VAAN KUULIAI- SUUTEEN PERUSTUU KAIKKI! " MITÄ MUUTA MINÄ SINULTA VAADIN, IHMISLAPSI, KUIN KUULIAISUUTTA:" Sanoo Jumala Vanhassa Testamentissa! Muutama sana! KUN PYHÄ HENKI AVAA TUON LYHYEN LAUSEEN: ON SIINÄ PERUSTA JA KOKO TIE AIDON USKOVAISEN IHMISEN ELÄMÄLLE! NUO SANAT riisuvat ja riisuvat! Ottavat turhat luulot itsestämme pois. Tekee niin avuttomiksi kertakaikkiaan, ettemme uskalla ELÄÄ ILMAN JUMALAA! ILMAN JEESUSTA, HÄNEN TOTISTA OPETUSTAAN! ALAMME TARVITA KAIKEN MAHDOLLISEN TIEDON! SAAMME! HALLELUJA! KUN OLEMME KUULIAISIA HERRALLE! RUKOILEMME ITSEMME JA MUIDEN USKOVIEN PUOLESTA! NIIDEN PUOLESTA,JOTKA KÄYVÄT ETULINJASSA SOTAA SAATANAN VAHVEMPAA JOUKKOA VASTAAN! ETTÄ KASVUIÄSSÄ HENGEN ELÄMÄSSÄ OLEVAT: SAISIVAT TURVASSA KASVAA! USKON SISARTEN JA USKON VELJIEN MATKATESSA HEIDÄN KANSSAAN. VANHEMPIEN; OHJATESSA JA OPETTAEN HEITÄ JONKUN MATKAA ! KOKO AJAN YKSI PÄÄMÄÄRÄ! SAADA HEIDÄT NOPEASTI JEESUKSEN KOULUTUKSEN ALLE! JUMALAN TYÖPÖYDÄLLE! Sota kovenee ympäri maailmaa, myös Suomessa! SAATANAN joukot tulevat alati kokeilemaan uskomme laatua! Jotka jäivät jonnekin: ne ovat näille sorsastajille, kuolleita sorsia! ELÄVÄT, VAHVISTUVAT USKOVAT OVAT VAARA! TARVITSEMME KAIKEN MAHDOLLISEN VOIMAN! KAIKEN SOTA_ASUN; NIIN VAHVOIKSI, KUIN MULTAIN PÄÄLLÄ SAADA VOI ! Teitä on valtavat laumat tässä maassa , jotka ette tätä usko! ETTE VARMAANKAAN TÄMÄN JÄLKEENKÄÄN! OLEN TEHNYT NIIN MONIA VUOSIA TURHAA TYÖTÄ! SAMA SE ON ! MENKÖÖN TURHAAN NÄMÄ MUUTA- MAT VIIMEISETKIN! AINAKIN SAATANAN ON TUNNETTAVA MINUT! Vaikka Jeesuksen ja Jumalan lisäksi minua kukaan ei ikinä tuntisi! Hän vihaa minua ja minä Häntä ja joukkojaan! TARVITSEN KAIKEN MAHDOLLISEN VOIMAN JA SUOJAN! TIEDÄN! TIETÄKÄÄ MUUTKIN! Tässä menee rääsyt päältä! Tauteja ja sairauksia tulee! Niin tulee muillekin! En minä täällä yksin häärää! Mutta edesnenneiden veljien ja sisarten kirjoista olen saanut lukea aivanRIITTÄVÄSTI! Normaalia! Niille, jotka jatkavat! Herran Voimilla nämä sodat käy- dään! Mutta niitä VOIMIA EI SAA! EI IKINÄ SAA, TEKEMÄTTÄ ITSE JOTAIN! Saatanan joukot valehtelevat! He tietävät liiankin hyvin, miten JUMALAN VOIMIA JA VOITELUJA SAA! Siksi hänen joukkonsa on koulutettu kaatamaan ja nukkuttamaan uskovat Herätys saattaakin sitten tulla Helvetissä! Vaikka pappien ja muiden suulla väittää, ettei sellaista paikkaa olekkaan! Ja kuitenkin tietää joukkoineen sinne joutuvansa! Ottaapahan nyt näköjään melkoisen määrän, vielä loppumetreillä, juttuseuraa!

Tähän väliin muutamista asioista johtuen INTERNET OSOITTEEMME, jolla pääsee yhdistyksemme sivuille, joilta löytyy sitten muut yhteystietomme. Ja nyt huomaa ! Kun sen tähän kirjoitan Jokainen kirjain on pikkukirjain. Ja aivan samoin se on laitettava laitteeseen. kaikki merkit ihan niinkuin ne ovat! Niihin mitään lisäämättä tai pois ottamatta! TOIMII!!!"

Tässä: http:// personal.inet.fi/yhdistys/jeesuksenopetuslapsetry./

JEESUKSEN OPETUSLAPSET RY. PORI KOTISIVUJEN INTERNET OSOITE!

Tämän voi nyt sitten tästä ottaa talteen! Jos otat tämän jutun jakoon! Jätä tuo osoite tekemiisi kopioihin! Tai jos jaat joitain lehtisiä! Voit sitten ottaa tämän täysin varman ja oikean osoitteen ylös ja jaeskalla niitä sitten mukana! Kellä ei itsellä laitteita? Kaupunkien pääkirjastoissa on! Sekä neuvonta! Aika pitää tilata etukäteen. Hinta 50 penniä arkki, jos tahtoo ottaa tekstejä paperille kirjastoissa ! Ei se nyt pitäsi olla rahasta kiinni! Jollain voi olla? Sen tähden Herralla on jonkun hallussa Hänen rahaansa, että nämä leviävät! PALJON HUONOMPIA RAHOJEN SIJOITUSKOHTEITA TIEDÄN MELKOISEN MÄÄRÄN! SAMOIN HUOMATTAVASTI TURHEMPIIN ASIOIHIN PALAA BENSIINIÄ KUIN; ETTÄ VEISI SYRJÄKYLILLE. MUUTAMIA PRINTATTUJA TEKSTEJÄ! VAI OLENKOHAN VÄÄRÄSSÄ? JOS OLEN! SIINÄ TAPAUKSESSA: OLEMME KAIKKI!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu: 06.02.1998


Takaisin Pääsivulle