Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Ken vielä mukana?


No, niin ! Nyt siellä pitäisi Suomen katuevankelistoilla olla traktaateissa sellaiset tekstit, joiden takana Jumala on. Kuin myös hieman muita ohjeita ! Jos asia, kenen kohdalla näin on ! Niin sitten liikkeelle !!! Minä en näitä asioita päätä! Eikä ole annettu valtuuksia ohjailla ketään ! Rohkaisen vain omalta osaltani. Maatamme kierteli muutamia Jumalan palvelijoita ! Sellaisia, joita ei sitten ihan turhan päiten liikkeelle pistetä ! Jokaisella valveutuneella Jeesuksen seuraajalla on asiat täysin tiedossa! Siitä vaan ! Raamattu todistaa; tästä viimeisestä sodasta. Hengellisestä sellaisesta ! Herra antaa meille vielä jonkin asteisen VOITON! Tällä tarkoitan sitä, että Suomessa saavutamme vielä niitä henkilöitä ! JOIDENKA SIELUT OVAT JUMALALLE RAKKAITA ! Ja nämä Hän nyt sitten myös noukkii POIS! OMIIN AITTOIHINSA ! Käyttää edelleen ihmisiä työssään !

Olen näkemässä, että myös sananjulistajilla on uudet saarnansa valmiina! Ja ovat valmiina toimimaan! KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE! Jouduimme koko sakki olemaan useita vuosia aivan hiljaa ! Nyt Herran JOHDATUKSESSA saamma lähteä pikkuhiljaa liikkeekkeelle ! Todellisuudessa tuo vauhti nyt, ei aivan hiljainen ole ! Se nyt vain ehkä näyttää siltä. Johtuu hyvin pitkälle siitä, ettemme nyt tarkoin tiedä Jumalan suunnitelmia ! Pääpiirteet tästäkin eteenpäin ovat olleet tiedossa ties kuinka kauan ! Kellä on, kellä ei ! Kateuteen ei ole yhdelläkään varaa ! Jos nyt joku tietää enemmän, kuin joku toinen Hengellisistä asioista. Ja miten Suomessa edetään ! Ovat he maksaneet tiedoistaan sellaisen hinnan ! Että ollaan nyt ihan hiljaa vaan ! Kyllä tämä nyt hintoihinsa on tullut aivan jokaiselle, joka tästä eteenpäin Jumalan ja Jeesuksen TODELLISILLA VALTUUKSILLA ! HEITÄ PALVELEE !!! Näinhän se on aina ollut ! Tiedän tämän ! RAAMATTU PUHUU JA KÄYTÄNTÖ TODISTAA, että elämme aivan toisia aikoja ! Uskon harrastelijat, ja monen laisia hiihtäjiä ovat auttamatta sivussa ! " USKOVAINEN ELÄÄ USKOSTA " !

Internetissä seikkailuissamme kävi ilmi, että Amerikan useissa osa - valtioissa sanomat ja asiat , joita täällä olemme paasanneet! Menivät perille, kiitosten kera. Vastaavia tapauksia mitä erilaisemmista maista! Jopa Kuwaitissa kysyivät, ja aivan tivasivat: Mikä on Raamattu? Välillä kävi rukoilemassa Allahia ! Pyysi odottelemaan ! Odoteltiin ja katsottiin, oliko rukoukset Saatanalle muuttanut henkilön mielen ! Eipäs Ollut! Paljon pitää jättää pois!
Eräs syy on se, että näitä asoita aletaan käyttämään meitä vastaan! Että olisimme, jotain erityisiä ! Emme ole ! Herra heitteli näitä henkilöitä meille uskomme vahvistukseksi ! Ja aivan samasta syystä muutamalla sanalla esiin USKONVAHVISTUKSEKSI! PYHÄ HENKI TÄSTÄ NYT SITTEN JOILLEKIN AVATKOON! MITÄ NÄMÄ TARKOITTAVAT ! Enempää en ainakaan nyt saa näistä puhua !

Amerikassa on omat Jumalan profeetat. Heidän kirjoittamansa kirjat ovat kyllä aivan täyttä tavaraa! Siellä tapahtuu juuri niin, kuin nuo kirjat kertovat ! Jos kerran profetioiden alku näin hyvin täsmää ! En epäile , etteikö se rajumpikin osuus tapahtuisi ! Meitä siellä ei tarvita! Siitä olin varma, ennenkuin Herralta kehoituksen ja luvan saimme lähteä kierte- lemään ! Tarkoitus selvisi ! Se ei nimittäin ole rahallisesti, meille rahattomille mitään halpaa ! Niihin tarvitaan takuut, että jostain löytyy rahat, kun laskujen aika koittaa ! Että näin !

Jeesus sanoo Pietarille: " Kun sinä kerran palajat, niin vahvista veljiäsi!" Mihinkäs Pietari lähti? Täytyi hänen johonkin mennä, jonka Jeesus tiesi. Ei voi mistään palata takaisin, jos ei jossain käy ! Sanat antavat ymmärtää, että kyseessä ei ole ihan pieni reissu ! Tämän "retken" lopputulos näkyy, Pietarin Kirjeissä! Uudessa Testamentissa!

Ensimmäisen korittolaiskirjeen kolmastoista luku. Siitä muutama jae alusta pois ja luetaan kirkossa vastavihityille ! Niinpä. Useasti tämän tekee Uudestisyntymätön pappi, uudesti syntämättömille pariskunnille. Onko siinä sitten jotain väärää ? Mitäs väärää siinä on, kun Raamattua lukee. Mutta kyseinen luku tuottaa vaikeuksia UUDESTISYNTYNEIDENKIN PIIRISSÄ ! Jos rakkaus sana kirjoitettaisiin isolla ärrällä . Selkentäisi se asiaa nuorellekin uskovaiselle ! Eikä tarttisi kyseistä lukua lähteä omin voimin toteuttamaan ! Tämä on eräs sellainen kohta, missä Raamattu on hyvin monen henkilön käsistä lentänyt. Vaan ei tarvitse viskoa ! Siinä kohdin missä mainitaan rakkaus, ei ole, rakas ystävä sinun nimeäsi ! Eihän ?

Armolahjat on Hengelliset lahjat : Näitä Henki Sitten jakaa niinkuin tahtoo! Kelle sitten mitäkin annetaan ! Asia on ymmärretty väärin. Kun on luettu, eräs Raamatun kohta. Ja jätetty huomioimatta Apostoli PAAVALIN kautta tuleva tarkempi opetus. Ja näinpä sitten, monet luulevat omaavansa kaikki Henken jakamat lahjat. Jotka Suomessa tunnetaan Armolahjoina.
Kun pitäisi lukea koko Uusitestamentti ! Nyt se lienee myöhäistä perehtyä siihen niin tarkoin. Mutta vaihtoehto löytyy! Pois ihmisten opetusten alta ! Roskakoppaan kaikki omat päätelmät ! Ja rukoillen HETI, VÄLITTÖMÄSTI, päästä JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE!!! JA AIVAN VARMASTI ON KIIRE JOKA AIVAN AINOALLA !!! ALKAA nimittäin selvitä joitain asoita ! Lepo Herrassa. Armo riittää ! Jumala on Rakkaus! Jeesus on Herra ! jne. Raamatun Totuuksia ! Vaan niiden pitää laajentua huomattavasti ! Omalla järjellämme, täysi mahdottomuus! Monet Raamatussa esiintyvien sanojen painotukset. Siirtyvät useita piiruja. Nykyisiin painotuksiin verraten!

Onko tämmösiin nyt sitten pakko uskoa? Ei tietenkään. Jumalan Rakkaus vaan saa eräissä paikoin ja eräiden ihmisten kohdalla sellaisia muotoja, että emme niitä kyllä aivan helposti Rakkaudeksi miellä ! Kun sinä aivan vilpöttömästi rukoilet Jumalalta :Tapahtukoon sinun tahtosi! Omalla kohdallani! Alkaa tapahtua, tiettyjä asioita ! Aika monet meistä alkavat perua puheitaan. Ja söpistä, etten minä nyt tätä tarkoittanut jne. Tuntuuko tutulta?

" Minä, Jumala, tulen lopun aikoina laskemaan väkevän eksytyksen. Niitä varten, jotka eivät TAHTONEET TOTUUDESSA SEURATA HERRAA ! Ettei heillä ole, millä itseään puolustaa!" Tämä Vanhassa Testamentissa. Siis lopun aikoina! Olemme tässä ajassa olleet jo jonkin aikaa nyt 1998 tammikuu. Herran seuraamisella tarkoittaa Jumala tässä tietenkin Jeesuksen seuraamista. Jumala on RAKKAUS! Mutta, miten hän tällä tavoin uhkailee? Ja toteutunutkin jo hyvinkin laajalti, myös Suomessa. Tämäkin Lausuma.

" Mitä muuta hän sinulta vaatii, ihmislapsi, kuin kuuliasuutta!" Jälleen jumalan omat Sanat! Armon ja Rakkauden Jumala vaatii meiltä sittenkin jotain ! Kun tuo jae aukeaa koko laaju- dessaan! Kyse ei olekaan, ihan pienestä asiasta !

Vaikka koko Raamattu on Jumalan Sanaa ja ilmoitusta ! Hän on vaatinut kirjoittajilta, että ilmoituksissa tämän tästä mainitaan tietolähde: Jumala ! Samoin Vanhassa Testamen- tissa Jumala ilmoittaa Nimekseen valtavan määrän erilaisia NIMIÄ ! JOILLA ON HYVIN TÄRKEÄ TARKOITUS ! Raamatussa ilmenevät "ristiriitaisuudet " selvittää Raamattu itse! Pyhän Hengen ja Taivaallisen Viisauden avulla ! Ja joudumme nöyränä toteamaan, että ristiriidat olivatkin meissä! Teoloogit, Raamatun tutkijat, mitä sitten lienevätkin . Ajaa jymäyttivät jäävuoreen! Väittäen uskovaisten tarvitsevan joitain dogmeja jne. pönkittääkseen omaa heikkoa uskoaan! Ja nämä veijarit ottivat asiakseen tulla oikein televioon asiansa esittämään. Jouduin katso- maan tuon Sarasvuon ohjelman, jonka oli joku nauhoittanut. Heillä oli valtatava määrä kirjallisuutta. Osa kaiketi jo loppuunmyytykin... Nämä ovat tutkineet Raamatun niin hyvin. Että kaikki pääsevät taivaaseen. Jumala on rakkaus. Ja he uskovat tähän Armoon ! NYT KYSYMYS; SARASVUO JA KUMPPANIT: MITÄS LAATUA TÄMÄ TEIDÄN USKONNE ONKAAN ! VAATII NOIN VALTAVAN MÄÄRÄN KIRJALLISUUTTA, JOILLA TODISTATTE USKONNE OIKEELLISUUDEN! ETTETTE NYT VAIN TARVITSISI TÄTÄ KIRJALLISUUTTA JA TODISTAJA LAUSUNTOJANNE, USKONNE PÖNKITTÄMISEKSI ? Monenlaista uhottiin Titanikista aikoinaan. Jäävuoreen pamahti! TÄLLE KOULUKUNNALLE KÄVI AIVAN SAMOIN ! ELLEI JOKU HUOMANNUT? Siksi kai tämä nyt Herran taholta tulleen kehoituksen tähden, pitää kertoa!

Paljon tulee tietoa eri kanavia pitkin. Vaikka en ole pitkiin aikoihin saanut lukea lehtiä! Sähköiset viestintä välineet samoin kiinni ! Enkä nyt viitsisi näitä asioita vatvoa ! Sarasvuo kertoi, että uskovaiset loukkaantuvat Jumalan puolesta aivan turhaan! Eikö Jumala nyt pysty itse itseään puolustamaan. Jotenkin näin... NYT ON sellainen asia, että JOKA ON VAPAAEHTOISESTI LUPAUTUNUT JUMALAN PALVELIJAKSI. Ja nämä tulevat aidon palvelijan tietoon. Jos asia on edellä kerrotun tapainen. Jumala taakoittaa palvelijansa puut- tumaan asiaan. ENNENKAIKKEA ASIA SELVITETÄÄN KUULIJOITA VARTEN, KOSKA KYSEESSÄ ON SAATANAN EKSYTYS! JA TÄMÄ PITÄÄ SITTEN PALJASTAA !

Jeesus kysyi Pietarilta kolme eri kertaa : " RAKASTATKO SINÄ MINUA ? " Pietari vastasi jokaisen kysymyksen kohdalla myöntävästi. Mitä nuo myöntävät vastaukset merkitsivät ? Toimintaa ja työtä! Eikö niin? Lue kyseinen kohta ! Jonakin hetkenä JEESUS saattaa esittää nuo kysymykset sinulle! On aivan eri asia kertoa, että Rakastan Jeesusta ! ELLEI NOITA KYSYMYKSIÄ OLE ENSIN ESITETTY TAVALLA TAI TOISELLA JEESUKSEN TAHOLTA! Ymmärsitkö?

Hurmahenkisyys on tullut kuvaan. Kun on saatu tietää, että Suomeen on tulossa Herätys! Kaiken aikaa Suomessa Jumala ottaa kiinni ihmisiä ja Väkevällä Voimallaan heitä myös uudestisynnyttää. Elävään uskoon, Elävään Toivoon ! Taivaan Valtakunnan tielle! Kiitämme siitä Jumalaa ! Mutta nyt vouhotetaan, että luopiot ! Etsikää nyt nopeasti Jumalan kasvoja ja palatkaa takaisin TIELLE! Eipähän onnistu näin! Turhaan sielä nyt hoilaatte ! Suut kiinni! Luopion paikalle joutuu ihminen, JUMALAN KÄSKYVALLALLA, ja HÄN MYÖS SÄÄTÄÄ AJAN KUNKIN LUOPION KOHDALLA KUINKA PITKÄ SE ON ! Ennen tuon ajan päättymistä ei mitään mahdollisuuksia, OMIN KEINOIN ! Ellet minua usko ? Ota kirjastosta Cathryn Khulmania koskeva elämäkerta kirja . Aivan kirjan alkupuolella selviää . Mikä hänen tilanteesa oli! Sanoisin : Hyvin traakinen ! JUMALA EI TEE TÄSSÄ ASIASSA MITÄÄN POIKKEUSTA . Paitsi, että luopio ajat vaihtelevat ! Sekä pari kohtaa RAAMATUSTA ! " MINÄ ARMAHDAN, KENET ARMAHDAN ! JA PAADUTAN, KENET PAADUTAN ! SANOO HERRA "Tämä löytyy Vanhasta Testamentista . Ja näin ollen ; HERRA tarkoittaa Jumalaa ! Järkyttäviä sanoja meille itsekullekin ! Hebrealaiskirjeessä mainitaan näin: " Hengellinen pysähtyminen voi johtaa niin syvään luopumuksen tilaan, josta EI VOI NOUSTA ENÄÄN SILLE PAIKALLE ! JOSSA PARANNUKSEN TEKO OLISI MAHDOLLINEN !" PAADUTUSTILA! JOHON ESIMERKIKSI JUMALA PISTI PROFEETTANSA SAULIN ! Kun tällaisia kohtia lukee, ohittamatta niitä ! EI OLE MEILLÄ KELLÄÄN VARAA RINTA KAARELLA KULJESKELLA !

" ÄLKÄÄ KOSKEKO MINUN PROFEETTOIHINI ! ÄLKÄÄ TEHKÖ PAHAA MINUN PALVELIJOILLENI ! " Tämäkin Vanhan Testamentin puolella ! Tätäkään nyt ei sitten vielä- kään uskota ! Eräs esimerkki, mikä ensin nousi mieleeni löytyy Daavidin vaimon tapauk- sesta. Kun Daavid karkeloi ja ylisti Jumalaa. Kun liiton Arkkia tuotiin. Daavid oli tuolloin kuningas ja vaimonsa mielestä hieman sopimattomasti pukeutunut. Maalliseen arvoonsa nähden ! Daavid olikin Jumalan, eikä kansan valitsema ! Vaimo huomautti miestään inhimillisesti katsoen, melko kevyeen sävyyn ! JUMALA TOIMI VÄLITTÖMÄSTI ! RAAMATTU kertoo, että Jumala sulki vaimon kohdun! Tuohon aikaan se oli niin suuri häpeä ja kova rangaistus, ettei sitä taida tämän päivän ihminen ymmärtää. Ellei ole lukenut tuon ajan asioita Israelin kansan osalta ! Ellet ? On sitten vissiin pakko uskoa minua. Kun sanon, että tänäkin päivänä kyseisestä asiasta. TULEE KOVAT KURITUKSET ! KOKEILEMATTA PARAS ! AJATTELEE NYT MITÄ AJATTELEE . SUUNSA KANNATTAA TUKKIA; NIIN EDESSÄ, kuin takanakin päin !


Takaisin pääsivulle