Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Kaduilta totuuksiin!

Kerron tähän nyt kuitenkin alkuun omasta elämästäni, sitä tietenkin lyhynennellen. En ole näistä asioista kertonut; hyvinkin monesta syystä! Uskon, että Jeesus nyt antaa tämän kertoa juuri sillä tavoin, kun hän haluaa...?!!!

Olin kuusitoista vuotias, kun ajauduin kadulle Tampereella. Siinä meni noin 20 vuotta. Tiedän ja tunnen katuelämän, vaikka se nyt olisi muuttunutkin. Ja totisesti noilta ajoilta on! Ei paikkaa, missä milloinkin yöpyä. Hyvin nopeasti ajaudun sellaisiin sakkeihin; joissa täytyi oppia elämään silloisten katujen lakien mukaan. Saatana vei yhä syvemmälle! Huumaavat tapletit, erilaisten päihteiden korvikkeiden kirjo oli laaja! Kolme kertaa yritin aivan vakavasti itsemurhaa. Olin suunnitellut sen joka kerta niin, ettei ketään voi tulla väliin!
Joka kerta Jumala järjesti niin, että aivan viime hetkillä kuitenkin, joku ehti soittamaan Ambulanssin ja sitä kautta jotenkin selviydyin hengessä. Ja sitten hullujen huoneelle pitkiksi ajoiksi. Myös delirium kohtaukset alkoivat toistua; Suomeksi juoppohulluus kohtaukset!
Niissä tilanteissa ihminen on aivan muissa maailmoissa. Kuulee erilaisia ääniä. Näkee mitä erilaisempia näkyjä! Vaarallinen tila! Ja näin hullujenhuoneet tulivat jo liiankin tutuiksi!
Samoin kuin virkavalta, sen eri muodoissa. Tenurannat, erilaiset murjut...ihmisiä tapettiin aivan olemattomista syistä! Se oli SAATANAN KOULUA SE!! En kerskaa tällä! Enkä näistä paljon puhele! Mutta nuorille, jotka nyt ovat kadulla epätoivoissaan. Hautoen itsemurhaa. Minun ei tarvitse hiukkaakaan valehdella, kun sanon: " TIEDÄN MILTÄ TUNTUU!"

Esiaviolliset suhteet, avoliitot, avioliitot....KAIKKI KARILLE! Jälleen voin sanoa aivan rehellisesti: " MILTÄ TUNTUU! MITÄ NE VAIKUTTAA!" Sen jälkeen opiskelin itsetuntemusta ja ihmistuntemusta jne. Kunnes Jumala otti minut kiinni! Vaikka menestyin jokaisella alalla!

Sen anempää en kerro! Kerron vain, että HERRA VAIHTUI! JA KOULUT SEN MYÖTÄ! On siis OLEMASSA HYVÄ JA PAHA! LOOGINEN AJATTELU RIITTÄÄ, ETTÄ ON MYÖS OLEMASSA TAIVAS JA HELVETTI! Mihin lopputulokseen sinä tulet????
EN TYRKYTÄ USKONTOA, EN JEESUSTA, ENKÄ JUMALAA! KERRON VAIN, ETTEI MUUTA MAHDOLLISUUTTA OLE! VAI LUULETKO, ETTÄ OLEN USKOSSA SIKSI, ETTÄ EN JOISI JA RELLESTÄISI MAISEN KUNNIAN HYVIN MONILLA ALUEILLA SAAVUTTANEENA???? En todellakaan!!! Tiedän vain näiden kahden tien mahdollisuudet omassa elämässäni. Aivan tarkkaan! Jos valitset Saatanan joukkoineen, se on tuhon, kuoleman ja Helvetin tie!!!! Toinen, Jumalan Tahdon mukainen tie joutaa Jeesuksen seuraamiseen! JA KUULIAISUUTEEN HÄNTÄ KOHTAAN! KOLMATTA EI OLE! EIKÄ TULE!

Ellet tietoisesti palvele ja seuraa JEESUSTA, silloin tietämättäsi palvelet ja seuraat SAATANAA! Hän pystyy tämän asian sinulta niin hämäämään, ettet tiedä mitään! Jeesuksen omana olo ei ole salainen asia!

Uskostaan luopuneet; omasta mielestään palvelevat yhä HERRAA! Heitä hieman harmittaa, että heitä aina joskus paljastelen, mitä sakkia he ovat! EIVÄT YMMÄRRÄ LINKKEJÄ OIKEIN! Toden sanoakseni: EIVÄT MITÄÄN! LUULEVAT! Jotkut uhkasivat minua poliiseilla, oikeudenkäynneillä. Ja kuukausitolkulla jaksavat minusta nyt puhua! Taidan olla sittenkin enemmän vaara, kuin harmiton tyyppi! Koska haasteita ei kuulu!???? SAATANAN JOUKKOA KOKO REMMI! JA PISTE! YMMÅRTÄKÄÄ LUKEMANNE OIKEIN! En pelkää teitä hiuskarvan vertaa. Säälittää, että suorittamani provokaatio kantaa edelleen! (katsokaa sivistys sanakirjasta) suoritan niitä aina silloin tällöin!!!!!

Mistähän tuo ikivanha Raamattu tietää kertoa, että lopunaikoina, jotka ovat muuttuneet vaivan ajoiksi. Jeesuksen seuraajat vähenee ja Saatanan seuraajat lisääntyy. Samainen kirja tietää kertoa, että JUMALAN JA TAIVAALLISTEN VOIMIEN PILKKA LISÄÄNTYY!!!! Olelko huomannut? Tämän tietää tuo VANHA RAAMATTU! IHMEELLISTÄ! VAI MITÄ?

Ihmiset väittävät, että he tekivät lapsen! Minä kysyn:"Miten"? Yhdyntä ja lapsen teko on kansakoulupohjallakin aivan kaksi eri asiaa! Kylväjä kylvää peltonsa. Täysin hänestä riippumattomistä syistä, tuo siemen nostaa oraan, korren ja tähkän! Voi, miten vaikeaa???

Vanhemmat, isät ja äidit, eivät tiedä missä heidän lapsensa liikuskelee ja minkälaisissa piireissä! Kun kysyn syytä? Vastaus:" He antavat lapsilleen vapauden." HUH; HUH! TOSIASIASSA TE ETTE RAKASTA LAPSIANNE VÄHÄÄKÄÄN!!! TÄSTÄ, ETTE PÄÄSE MIHINKÄÄN!!!

Kuulee tämän tuosta sanottavan:"Minulla on oma Jumalani!" Vai niin... On vain YKSI KAIKKIVALTIAS JUMALA, JONKA TAHTO JOKAISEEN IHMISEEN ON AIVAN SAMA! Muut ovat epäjumalia! Niiden lukumäärää ei kenkään pysty laskemaan! He mukamas pystyvät auttamaankin joissain kohdin, jopa hautaan asti! VALEHTELIJA, VARAS, TUHOAJA! Kaikin keinoin ja menetelmin alusta loppuun!

Kun nuori uudestisyntyy aidosti. Hänet ympäröi heti ns. uskovaiset ja muut Saatanan kätyrit! Eikä vähiten toista sukupuolta edustavat sellaiset! Mikä heidän tarkoituksensa on? Kaataa nuoren uskovaisen USKO heti alussa! JÄRKYTTÄVÄ on se määrä, jotka löytyvät itseään uskovaiseksi nimittävistä perheistä! Olisikohan koko perheessä jotain pielessä? Eikä niin vähän olekaan!

Linkeiltämme poistui ihan juuri viisi alkupään linkkiä! En tiedä, kuinka moni sen huomasi? Kerroimpahan vain. Siis siitä asti, kun tämä yhdistys on ollut Internetissä on linkeistämme poiettu yhteensä 10 linkkiä. Tähän asti vielä; aina alkupäästä! Me emme niitä määrää! Kun emme tiedä edes syytä! En viitsi edes mainita, että jota asia kiinnostaa, näitä paperille siirtää.....emme tiedä koska ja mitä sieltä poistuu....vaikka poistuisi kaikki!

Kunnia Jumalalle, ei minulle!
Kirjoitettu 22.2.1998


Takaisin Pääsivulle.