Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Kannattaisi opiskella

Miksi linkkejä ei vähennetä sivuiltamme? Jumalan päätös! Ei minun. Miksi linkkejä ei "siivota" korjailla ja kirjoiteta uudelleen lyhemmäksi? Käytännössä se on mahdollista! Useita linkkejä on korjailtu ja referoitu, Suomeksi: kirjoitettu lyhempään muotoon!

Olen pyytänyt Herralta tähän lupaa useaankin kertaan. En saa lupaa! Käytännössä se tarkoittaa, etten saa VOIMAA niiden korjailuun! En muista, mitä kaikkea siellä on! Mutta tiedän kyllä, että niita voisi siivoilla! Ainut varma asia on se minkä taatusti muistan: linkeillä on valtavasti tautonomiaa, Suomeksi: samojen asioiden toistamista! En voi mitään! Ilman Pyhän Hengen Voimaa en ryhdy mihinkään edellä kerrotuista! Minua on valistettu, että enkö tiedä sitä? Enkö tiedä ylipäätään joitain tiettyjä asioit? Ne ovat eräillä Hengellisillä alueilla olevia asioita! Vastaa tuohon:" TIEDÄN! REHELLISEMMIN SANOTTUNA: OLEN SAANUT NE KYLLÄ TIETOONI HERRANI JOHDOLLA JA SELVITYKSET NIIDEN TODELLISUUDESTA! VALITETTAVASTI IHAN LIIANKIN TARKKAAN ! Koitin tehdä muutamia linkkejä noilta alueilta HUOMATTAVASTI PIDEMMÄLLE, KUIN MITÄ TÄÄLLÄ NYT VIELÄ TIEDETÄÄN! TIEDÄTKÖ? Jouduin tuhoamaan nuo linkit! Vastaus kaikkeen edellä kerrottuun on JUMALAN JA JEESUKSEN PÄÄTETTÄVISSÄ! Jos tämä selitys ei jollekkin kelpaa? En voi mitään! Eräitä syitä TODELLA KYLLÄ TIEDÄNKIN ! Pitää olla rehellinen. Mutta niistä minun ainakin vielä tähän asti on täytynyt vaieta! Viisaampa olisi ehkä meille kaikille, olla TIETOISIA SIITÄ: ETTÄ KYLLÄ JUMALA JA JEESUS TIETÄVÄT MITÄ KENELLÄKIN PALVELIJOILLAAN TEETTÄÄ! JUMALLA ON PALVELIJOITA ERI TEHTÄVIIN JA KUKIN TEKEVÄT TEHTÄVÄNSÄ.. VIELÄPÄ ERI TAVOIN! Suomalaisten luonteet poikkeavat toisistaan!

He kuuluvat eri sosiaaliluokkaan! Ja VALITETTAVASTI TUO VIIMEINEN PORUKKA EI KUULU MIHINKÄÄN! Tällä maallisella asteikolla mitattuna! Tähän luokkaan kuulun itsekkin! Meille saa tehdä, mitä kulloinkin lystää! Viimeisten päättäjiemme leikkaukset aikaan saivat sen: ETTÄ TÄSSÄ MAASSA PIDETÄÄN LEMMIKKI ELÄIMIÄKIN TÄRKEÄMPÄNÄ KUIN MEITÄ! JA HEITÄ MYÖS HOIVATAAN JA TUETAAN!

ONKOS USKOVAISEKSI ITSEÄÄN NIMITTÄVILLÄ LEMMIKKI ELÄIMIÄ??? Jos on?! KYSYN: MIKSI? ITSETUTKISKELUN PAIKKA! Miksi sinä, joka kannat uskovaisen nimeä, paijaat ja ruokit lemmikki elämiä kaupunki oloissa? Ehdotan sinulle, että kävisit vierailulla sellaisissa sairaaloissa, joissa hoidetaan syntymästään asti epämuodostuneina syntyneitä lapsia! Monet heistä jo iältään aikuisia! Puuttuu raajoja! Ei ole puhekykyä! Mitäpä niistä kerron: MITÄ SIELLÄ NÄET!? Kyllä sinne pääsee, vaikka ei noissa laitotoksissa olisi yhtään sukulaistesi lasta! Vanhempansa ovat heidät hylänneet AIVAN TOTAALISESTI! Jokusia poikkeuksia lukuunottamatta! Kun sinulla on ahdistusta ja tuskaa, kärsimystä .... Ja mikä kamalinta, et löydä edes sopivia kenkiä kaupoista! Hikoillen vouhotat!

KUN NÄET HENKILÖN, JOLLA EI OLE MILLOINKAAN OLLUT JALKOJA! SIELLÄ PAIKAN PÄÄLLÄ ON HIEMAN RASKAS OLLA! TIEDÄN! Viivy noissa paikoissa kuitenkin jonkun aikaa! Hoitohenkilökunta antaa siihen mahdollisuuden AIVAN VARMASTI! Nyt kun henkilökuntaa on vähennetty! OLET ENEMMÄN KUIN TOIVOTTU VIERAS! Kuuntele sydäntäsi! Silitä jonkun päätä! Kosketa heitä! Rukoile siellä heidän puolestaan! Vaikka esteeksi tulee: "EIVÄTHÄN HE MITÄÄN YMMÄRRÄ!" Jos olet rukouksen oikein ymmärtänyt: RUKOUS MENEE JUMALAN TAIVAASEEN! Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä nämä potilaat mielestäsi tietävät ja mitä ei! ET VARMASTI TULE KATUMAAN TUOTA KÄYNTIÄ! TURHAA VÄITTÄÄ: ETTEI SINULLA OLE MAHDOLLISUUKSIA!!! EI MENE NYT LÄPI TUO SELITYS! SINÄ ET USKALLA? Oletko sinä uskovainen! Onko sinulla edes sinne päin suuntaavia ajatuksia! VÄITÄN! ENSIMMÄISEN KÄYNTISI JÄLKEEN JOSSAIN KEHITYS VAMMAISTEN HOITOLAITOKSESSA! TEKEVÄT MERKILLISEN ASIAN: VAIKKA ET OLISI USKOSSAKAAN! TAPAHTUU MERKILLISIÄ ASIOITA! Mitäs ne sinun vaikeutesi olivatkaan? Mistäs sinulle nuo tuskat tulivat? MELKO PIENIÄ OLIVAT! Kirpputorilta kengät kinttuihin! Yksin kertaisella matematiikalla laskien. Sinulle jää rahaa! Kun vielä teet tuon koko vaatteistosi kohdalla! Kaapit tyhjäksi! Ja ostat kirpputorilta rääsyt päällesi! Nyt sinulla jäikin jo aika paljon rahaa! EIKÖ TOTTA! Seuraava käyntisi noissa kehitysvammais saraloissa onkin jo helpompi! JOUDUT PAKOLLA LAITTAMAAN OMAT HUOLESI JA MURHEESI VAAKALLA! OLIKO ITSESTÄÄN SELVYYS: ETTÄ SYNNYIT FYYSISESTI JA ÄLYLLISESTI TERVEENÄ? VASTAA! OLE HYVÄ! VAI ETKÖ USKALTANUT MENNÄ KÄYMÄÄN! Minä pyrin auttamaan sinua! Ei tämä ole mitään temppuilua, taholtani. EI EDES SIIHEN SUUNTAAN! JOS ET LÖYTÄNYT SIELTÄ NÄITÄ ASIOITA: Sinun huolesi ja murheesi ja mitä sitten ovatkin nimeltään...OVATKIN HYVIN PIENIÄ! Hyvin monet tässä maassa itkee, ettei ole kunnollisia kenkiä! KUN NÄET HENKILÖN; JOLLA EI OLE EDES JALKOJA, MIHIN KENGÄT PISTÄISI! Nyt voit huoleti luopua lemmkki eläimistäsi! ET TODELLA TARVITSE NIITÄ! SINULLE EI OLE ENSIMMÄISTÄKÄÄN PÄTEVÄÄ SYYTÄ PITÄÄ NIITÄ! JOS ON? KERRO SE! Niin kauan kun tässä maassa jätetään lapsia heitteille! Otetaan huostaan! Tai paiskataan kaduille! Joutuvat tahtomattaan huumeiden, väkivallan uhreiksi, olkoon nuo päih- teet mitä tykkää! EIVÄT PYSTY PUOLUSTAUTUMAAN MITENKÄÄN! Yhteiskuntamme ajoi alas Mielenterveys ongelmaisten hoitolaotokset! Alkoholistien, huume koukkuihin jääneiden lasten hoitopaikat! LAKI SANOO; ETTÄ NÄILLE ON TURVATTAVA TARVITTAVA HOITO! KUNNAT OVAT ERIMIELTÄ! Sosiaaliviranomaiset palvelevat Saatanan joukkoja! KOKO SYSTEEMI PERUSTUU SAATANALLISTEN VOIMIEN VALTAUKSEEN VUODEN 1992 ALUSTA! "Peti" petattiin tälle tapahtumien vyörylle paljon ennen! NÄIN SE NYT ON!

Villakoirasi on niin suloinen, viisas, ystäväsi! NIINPÄ! Tiedätkö paljonko tässä maassa on laitettu rahaa lemmikki eläinten ruokaan ja hoitoon?

Tulet näkemään erilaisia asioita noissa edellä kertomissani laitoksissa! Ja nyt pyydän anteeksi tietämättömyyttäni! En todellakaan tiedä: millä nimellä noita hoitopaikkoja nykyään virallisesti nimitetään: ETTEI KUKAAN LOUKKAANNU! Mutta kyllä te nyt varmasti ymmärrätte, mitä tarkoitan! Siis; tulet näkemään häkeissä olevia eläviä ihmisiä, toiset ovat sidottuna rullatuoleissaan. Kyllä heillä on remmit, sen tähden, etteivät he pysyisi noissa tuoleissaan muutoin. Siis ei kurinpidollisista syistä. Vaan heitä pyritään pitämään istuma asennossa jokusia tunteja päivässä! Tuollaisissa leikkikehää muistuttavissa häkeissä on henkilöitä, jotka koko ajan ryskyttävät häkin laitoja! Toiset repivät sanomalehtiä tunnista toiseen. Hyvin pieni hoitajien määrä, joku ehtii heittää hivakan vanhoja lehtiä kehään.

Saan tietää ette eräs, miehen iässä oleva tuoliin sidottu, puhekyvytön. Pitää valtavasti suklaasta! Meitä on kolme kaveria. Viemme suklaata. Saamme hoitajalta, paperipyyhettä: Meitä neuvotaan miten tuo suklaa hänelle annetaan! Sulanut suklaa valuu pitkin leukaa. Jaaha. Nyt tarvitaan paperipyyhettä, ettei mene vaatteille! Melko nopeasti opimme hänen kieltään! Voitimme JEESUKSEN RAKKAUDELLA LUOTTAMUKSEN! Pyytää lisää suklaata. Opimme miten hän tuon tekee! Joku meistä pyrkii olemaan koko ajan katsekontaktissa! Hoitaja tulee huoneeseen, ja ilmoittaa hymyillen. Älkää antako enempää kerralla. Hän laittaa loput viemämme suklaat jääkaappiin ja kertoo, että kyllä joku ehtii illalla antamaan iltamaikes annoksen hänelle! Olen pitänyt koko ajan kättäni avuttoman miehen hartioilla! Ei se nyt niin kiva juttu ollutkaan. Kun suklaat vietiin! En uskalla kysyä kavereilta mitään.Vaan kokeilen rohkeasti! Alan rukoilla kielillä! OTAN KATSEKONTAKTIN! POJAT SIIRTYVÄT MUUALLE! Huomaan: Hän haluaisi halata minua. Nostan hänen kätensä olkapäilleni. Ja halaan miestä rullatuoliinsa tukevasti sidottuna! PYHÄ HENKI ON JO AIKAA LASKEUTUNUT TUOHON HUONEESEEN! MUTTA NYT ALKAA TULLA LISÄÄ VOIMAA! ITKEN! EN OLE ELÄISSÄNI NÄHNYT TUOLLAISIA KASVOJA; JOTKA MINUUN KATSOVAT! Ei vähäisempiäkään pimeyden henkiä koko aikana havaittavissa! EI POTILAISSA EI HUONEESSA EI HENKILÖ- KUNNASSA! Joku meistä ryskyttelee häkin laitoja jonkun potilaan kanssa. Joku repii papereita tuon paperin repimisestä pitävän kanssa!

Jouduin nyt kuitenkin kertomaan näin pitkälle. Ei ollut tarkoitukseni. Nyt en jatka! Sinun työsi ei vättämättä ole siellä? Mutta varma en tietenkään voi olla...JOKEISEN MEISTÄ! ITSENI MUKAAN LUKIEN: KANNATTAA AINNA SILLOIN TÄLLÖIN PIIPAHTAA HEITÄ KATSOMASSA! OLEN AIVAN VARMA! YKSIKÄÄN PSYKIATRI, EI AINUTKAAN PYSKOLOOGI. EI KENKÄÄN SIELUNHOITAJASI PYSTY VUOSIEN KESTÄVÄLLÄ HOIDOLLAKAAN SAMAAN; KUIN PUOLEN TUNNIN KÄYNTI; VAMMAISENA SYNTYNEIDEN IHMISTEN HOITOPAIKOISSA! Se on sellainen saarna, ette tiedäkkään! Ellet ole käynyt? Ellet koe mitään käyntisi aikana? OLET VIELÄ SURKUTELTAVAMPI TAPAUS; KUIN YKSIKÄÄN NOISSA LAITOKSISSA JA KODEISSA! Aloitappa tästä. Aivan vilpitön ehdotus niille henkilöille, joille ei JEESUS OLE MUUTA PAIKKAA ILMOITTA- TANUT TEHTÄVÄKSESI! Ei se silti noita käyntejä estä! OLEN VARMA! En minäkään jäänyt yhteenkään laitokseen, edes vakituiseksi kävijäksi. Monissa muissakin kävin! Kaikki hyvin tarpeen!

Seuraavan kerran, kun olet hakenut lemmikillesi juuri sille tarkoitettua sapuskaa ja alat sitä harjailla ja hyväillä! PYSÄHDY! KYSY ITSELTÄSI AIVAN VILPITTÖMÄSTI: MITÄ SINÄ TODELLISUUDESSA PUUHAAT? JA KENEN HYVÄKSI? SEN JÄLKEEN SAMAT KYSYMYKSET JUMALALLE! JA AIVAN VILPITTÖMÄSTI! MUISTA ODOTTAA MYÖS VASTAUS!!! SE ON TÄRKEIN! Kyllähän me rukoilemme, milloin mitäkin. LIIAN USEIN ME EMME ODOTA VASTAUSTA! OLETKO SAMAA MIELTÄ!???

JEESUS OLI LIHANSA PÄIVINÄ ERÄÄSSÄ PAIKASSA! Hän oli valmiina ajamaan melkoisen määrän PIMEYDEN HENKIÄ ! Henget pelkäsivät ja pyysivät:" ETTEI JEESUS AJAISI HEITÄ LOPULLISEEN PÄÄMÄÄRÄÄNSÄ:HELVETTIIN! VAAN HE EHDOTTIVAT, ETTÄ JEESUS AJAISI HEIDÄT LÄHISTÖLLÄ OLEVAAN SIKALAUMAAN." JEESUS TOIMI NÄIN! Siat juoksivat pimeyden voimien vieminä suoraan veteen ja koko lauma hukkui! Merkillinen tapaus. JEESUS EI TUOSSA TAPAUKSESSA NÄYTTÄNYT OLEVAN KOVIN- KAAN HÄÄVI ELÄIN SUOJELU AKTIVISTI! Jeesukselle oli tärkeämpää vapauttaa ihmisiä Saatanan siteistä! Kuin JONKUN RIKKAAN PORHON :valtavan määrän sikojen totaalinen hukkuminen! En nyt hae tuota Raamatusta! Löydät sen EVANKELIUMEISTA!

Hyvin, hyvin kaun sitten...Eräs NAISPROFEETTA PROFETOI SUOMEA KOSKEVIA LOPUN AJAN TAPAHTUMIA! Monet ovat toteutetuneet! Hän profetoi: "ETTÄ SUOMESSA KOIRAT TULEVAT HULLUIKSI JA HYVIN VAARALLISEKSI LOPUN AIKOINA!" Ei varmaankaan voi olla sanatarkka lainaus! Koska minulla ei ole tuota kirjaa hallussani! Luin sen aika moneen kertaan, kun sen yli kymmenen vuotta sitten lainaksi sain! Alku linkeillä kirjoitan, mikä kirja on kyseessä!

Olin kerran eräässä ns. kotikokouksessa. Jossakin vaiheessa, keskustelun aikana havaitsin, että VALHENKI KIERTÄÄ TÄTÄ PORUKKAA! Kaikki mukana olijat, olivat UUDESTISYNTYNEITÄ! PYHÄN HENGEN KASTEEN SAANEITA! Kumma juttu. En pelästynyt. Vaan tarkkailin jonkun aikaa; näenkö oikein. NOUSIN PYSTYYN JA ALOIN RUKOILLA HYVIN VOIMAKKAASTI KIELILLÄ! KIELET OLIVAT HETI ALUSTA ASTI "HYÖKKÄÄVÄT" JA VOIMAKKAAT! Ei mitään epäilyjä enään: MITÄ NYT TAPAHTUU? Tuosa kodissa oli kissa, joka kuljeskeli siinä jaloissamme! PORUKAN ESTELYISTÄ HUOLIMATTA ÄÄNENI NOUSI JA JATKOIN! HE KAUHISTUIVAT! SITTEN TAPAHTUI! Tuo siistin näköinen ja oloinen kotikissa hyppäsi lähes kattoon. Aivan paikoiltaan! Ja juoksi lujaa ulko-ovea kohti ja päin ovessa olevaa lasia, Että rysähti! Rouva lähti perään tyynnyttelemään kissaansa! ERÄS AIVAN TOSI TAPAHTUMA! TUNSIN KAIKKI PAIKALLA OLIJAT! Ainakin viime kesänä TUO porukka näytti olevan multain päällä! Tuohon aikaan olisi ollut hyvin vaarallista kertoa: MITÄ TAPAHTUI?! Se on melko paljon sitä edelleen. EI ITSENI TÄHDEN! VAAN NOIDEN KUULIJOIDEN TÄHDEN! Tiesin asian. He olivat rakkaita uskon sisaria ja veljiä. Miksi heitä viemään asioihin, joita he eivät olisi ymmärtäneet OIKEIN! Kirkoissa ei opetettu mitään näistä asioista! Päin vastoin! KIELLETTIIN PUHUMASTA! MINUAKIN! USKOIN KERRALLA! Kun jo evankeliumin opetus oli täyttä puppua! Raamatun ilmoituksista luettiin ne korvalle mieluisimmat kohdat. Ja nekin mokomat selitettiin päin mäntyä! Kyllä maatamme kiersi kovia julistajia! Mutta kirkkojen kirkkoherrat vesittivät heidän puheensa! Kokouksen lopussa!

Muistan erään kaverin, en kerro nimeä, hyvin tuttu nimi vieläkin. Oli tuossa vapaitten suuntien kirkossa! JA PITI KYLLÄ SELLAISEN SAARNAN! "HAUKKUI" KOKO SEURAKUNNAN JA PUHUI JUURI SIITÄ AIHEESTA! Että uskovaiseenkin voi mennä valhehenki! No, se tuli ihan lopussa vasta. OLI SIINÄ KARISMAATTISEN LIIKKEEN JÄSENET IHMEISSÄÄN! KUN OMAN KIRKKOKUNNAN JULISTAJA TOMMISIA TULI PUHUMAAN! Muistan hyvin tuon illan! Pastori piti vesityspuheen ja loppurukouksen! MUTTA.... JULISTAJA OLI PARILLA LOIKALLA PÖNTÖSSÄ! Jos mahdollista: vieläkin kovemmalla ja varmemmalla äänellä saarnansa loppu osan toisto! Ja sitten alttarikutsu! Vain niille henkilöille, jotka epäilevät, että heitä pimeyden henget vievät! Menihän sinne väkeä! Olin etupenkissä erään tuon kirkon työntekijän vierellä! Kyllä alkoi tapahtua! Mutta sitten eräs merkillinen asia! Kaksi nuorta uskovaista naista valuivat kuin vellisäkit lattialle! Kiittivät Jeesusta! TUO VELI KATSOI HYVIN PISTÄVÄLLÄ KATSEELLA NOITA LATTIALLA MAKAAVIA NAISIA! TULI MÄÄRÄTIETOISESTI KAITEEN YLI NAISTEN LUO. JA HUUSI! "YLÖS!" Nuo veltot naiset suorastaan hyppäsivät jaloilleen! Mitäs nyt tapahtui? Mietin minä. Nyt VELI TEMPAISIKIN SUOMEKSI KOMENNON: JEESUKSEN KRISTUKSEN NASARETTILAISEN NIMESSÄ! ANNETTIIN PIMEYDEN HENKILLE LÄHTÖKÄSKY! Mitäs nyt tapahtui? Lysähtivätkö maahan? Eivät! Vaan nojautuivat veljeä vasten ja halasivat häntä itkien! Julistaja Siunasi heitä vielä hetken kielillä rukoillen. Ja sanoi Suomeksi! Olette vapaat! KIITTÄKÄÄ JEESUSTA! EI MINUA! OPPITUNTINI PÄÄTTYI! TÄLLÄ ERÄÄ! ELLET YMMÄRTÄNYT TÄTÄ LOPPUA ? Ole aivan rauhallinen: Suomessa on hyvin pieni joukko vieläkin, jotka sen ymmärtää! Pistät vain vastaisuuden varalta talteen! Kyllä tältä linkiltä jokaiselle jotakin on!

Vanhurskaalla mummollani, pienessä mökissään oli aina kissa! Nille opetettiin tarkoin mihin sisällä saavat mennä ja mihin ei! Pikkulintuihin ei saanut kajota! Jo niiden väijyminenkin, johti mummoni kuritukseen kissalle! Rastaat sai ajaa pois marjapensaista! Mummo antoi niille vastalypsettyä maitoa ja silitteli selästä ja sanoi hyvin lempeällä äänellä, kulloisenkin kissan nimen mainiten" Ruokasi haet muualta. Eikös niin?" No, niinhän ne tekivät! Milloin olivat saaneet hiiren, myyrän, rotan. Aina ne toivat saaliinsa mummon nähtäväksi! Mummoni kehui heitä ja silitteli! Kyllä nuo mokomat ymmärsivät! Ne varjelivat hyvin niukkoja vilja ja jauho varastoja!

Tähän linkkiin tuli ainakin kaksi asiaa, en oikein tiedä, miten se tapahtui! On kerrottava vielä eräs asia tämän jälkimmäisen asian osalta! Meitä oli koolla muistaakseni neljä jätkää! Olin melko nuori USKONTIELLÄ! Eräs veli kertoi, että hänen on valtavan huono olo. Mainitsi nimeni ja pyysi, että rukoilisin hänen puolestaan! Meidän kaikkien läpi kulki Siunausvoima! Olin ollut hieman kauemmin uudestisyntynyt! Menin veljen viereen istumaan ja laskin käteni hänen päänsä päälle ja aloin rukoilla kielillä! Minuun tuli yht äkkiä Saatanan henki! Paikat hakkasivat! Yritin peittää sen muilta. Palasin paikalleni! Otin raamatun. Vietimme noita hetkiä ja pyysivät aina minut lukemaan joitain kohtia Raamatusta. Koitin lukea jotain jaetta, mikä eteeni tuli. Ei! Kertakaikkiaan, siitä ei tahtonut tulla mitään! Kyseinen ystävä, oli vieressään istuvalle, kertonut pitkin iltaa huonosta olostaan. Kuulin sen kyllä! Nyt kuulin, kun hän sanoi tuolle keverille. Että hänen tuli parempi olo! Nyt on hyvä olo! Mitäs minä nyt teen? Tuo kiusaava henki oli siirtynyt minuun. MITEN IRTI? AJATUKSISSANI RUKOILIN JA PYYSIN JEESUKSELTA: " AUTA MINUA! SELVITÄ TÄMÄ TILANNE!" Tuolin vieressä seisoi yksi kaveri, kädet ylhäällä YLISTI JA PALVOI JUMALAA JA JEESUSTA! Aivan muissa maailmoissa. Sitten hän pudotti toisen kätensä alas. Aivan refleksin omaisesti otin tuon alas tulleen käden ja pistin sen oman pääni päälle!

Vain sekunnin juttu! Saatanan henki lähti! Vapauduin! Pyhä Henki täytti! Nyt pistin Raamatun pöydälle!!! Veli jonka puolesta olin hetki sitten rukoillut kertoi nyt hädissään! Hänen tuli jälleen kamalan huono olo! Ja jatkoi kerjäämistään , että tuo vieressään oleva mies olisi lähtenyt johonkin palavien uskovien luo kylään! Kuulin kun kaveri kieltäytyi koko ajan! Hänellä oli auto!

Menin pitkälleni lattialle. Ja pyysin: "JEESUS SELVITÄ TÄMÄ TAPAHTUMA MINULLE PYHÄN HENGEN KAUTTA! KIITOS JEESUS; ETTÄ ANNAT VASTAUKSEN! TAHDON VILPITTÖMÄSTI TIETÄÄ: MITÄ TÄSSÄ TAPAHTUI JA MIKSI?"

Asia selvisi! Tuo ystävä oli tehnyt vastoin Jumalan tahtoa erään asian, josta olimme häntä varoittaneet. Meidän mielestämme se ei voinut olla Jumalasta. Veli teki kuitenkin. Seurasi kuritukset! Hän pyysi syntinsä anteeksi! Juttu oli sen laatuinen, että hän pystyi myös ihan käytännössä virheensä korjaamaan. Näin hän myös teki! Olisikohan kulunut viikko? Kun hän teki aivan saman jutun uudestaan. Saimme tietää sen vasta jälkikäteen! Olimme "KATUPOIKIA" ja huomasimme heti, että kaveri salaa meiltä jotain. Tuon kaverin, jonka käden kautta tullut Jumalan voima oli minut vapauttanut! LUOTIN HÄNEEN KAIKISTA ENITEN! SAMOIN TOISIN PÄIN! Noissa ympyröissä ei hevillä luoteta kehenkään! Teimme sopimuksen! Tälläkin kaverilla oli auto. Nyt oli myös ajokunnossa. Tuolloin yöllä ei! Ja tällä tarkoitan nyt PYHÄN HENGEN VOIMAA, JOKA HÄNESSÄ NIIN USEIN OLI! EI MITÄÄN ASIAA AUTON RATTIIN! No, hän pyysi kyseistä kaveria mukaansa käymään yhdessä paikassa. Tiesimme etukäteen, että se onnistuu! Tykkäsi valtavasti olla auton kyytissä ja katsella maisemia. Lähes koko ikänsä linnassa ollut mies! YMMÄRRETTÄVÄÄ! Sinä aikana tutkin tuon kämpän! Ja löysin sen mitä etsinkin! Sama kielletty esine oli tullut tuohon kämppään ja kätketty! Nyt vaikka sain tämän tietää, ennen tuota yötä, jolloin hän kertoi tuosta huonosta olosta. En osannut toimia oikein! Tämä saman virheen tekeminen oli anteeksi pyytämättä. Jumala olikin sallinut häneen: erään valhehenkiin lukeutuvan hengen! Paavali varoittaa:" EI SAA OLLA KOVIN NOPEA LAITTAMAAN KÄTTÄÄN TOISEN PÄÄLLE!" Herran luvalla aina joskus, lainaan Raamattua suoraan ymmärrettävämpään muotoon! Niin nytkin! Se on Raamatussa eri sanoin! Tarkoitus ei muuttunut! Vaan avasin sen! NÄIN PYHÄ HENKI VÄLITTI JEESUKSEN VASTAUKSEN TUONNE LATTIALLE!

Tämä oli opetus minulle, hieman myöhemmin asia otettiin esiin koko ryhmässä. JA KERROIN TUON! SIIS OPIMME KAIKKI NELJÄ! Aika montakin asiaa, mutta tähän asiaan liittyen TÄRKEIN OLI TUO KÄDEN PÄÄLLE PISTÄMISEN VAROITUS! AINAKIN ITSELLENI!

Ei ole pakko uskoa! KOKEILUT VAIN VOIVAT MAKSAA! TÄMÄN JÄLKEEN KUN SEN NYT KIRJOITIN SINULLE TIEDOKSI! Minä pääsin melko vähällä! Tein tietämättömänä! Jos UUSIN TUON VIRHEEN! EN TIEDÄ! MITÄ SEN JÄLKEEN TULEE KURITUKSEKSI! Se on varmaa, että jos sanon "Sorry Herra"! Ei auta! Tiedän tuon asian! SIITÄ SEURAA KOVAT KURITUKSET! Tiedän monia asioita kokemuksesta! AIVAN LIIANKIN KANSSA! RAAMATTU TODISTAA TÄMÄNKIN! Mitä me tiedämme....SE MEILTÄ VAADITAAN! VIRHEISTÄMME KURITUKSET KOVENEE! TIETÄÄ JOKAINEN JEESUKSEN SEURAAJA!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 01.04.1998


Takaisin Pääsivulle