1¾«_X²¿¿¿¿¿À Koko ajan edetään
Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Koko ajan edetään

Sen verran palaan edellisellä linkillä lainaamiini kahteen Raamatun jakeeseen, jotka löytyvät Matteuksen Evankeliumista. Ja joista ainakin aikaisemmin sanottiin, että ne sisältävät ns. Jeesuksen lähetyskäskyn. Tällä nimellä nuo jakeet joskus tunnettiin.

Mutta syy, miksi niihin palaan; on yksinkertaisesi se, ettei Jeesus puhu tässä yhteydessä mitään uudestisyntymästä! Joten ensin pitää uudestisyntyä ja sitten ikäänkuin, ketjuna menee tämä kasteen hautaan meno. Johon ainakin itse sain kehoituksen HERRALTA; enkä ihmisiltä. Joskin, Jeesus myöhemmin koulussaan; melko piankin käytti tietyn ajanjakson minua auttamassa kanssamatkaajiani ymmärtämään aikuiskasteen merkityksen!!! Yhtenä tehtävänä! Noin!

Ja sitten kiitän kaikesta saamastani sähköpostista ja sivujen saamasta mielenkiinnosta ! Esirukoilijoista, ynnä muista, joita en edes tiedä! Eikä tarvitsekkaan ihan kaikkea tietää! Eräisiin sähköpostissa esiintyviin... Vastaan tässä yleisesti ja yksinkertaisesti: " EN OLE MIKÄÄN RAAMATTUJEN TUTKIJA! EN AIKAISEMMIN! ENKÄ VASTAISUUDESSAKAAN ! Siinä merkityksessä, kuin nyt jokainen käsittää: mitä sillä näin ilmaistuna tarkoitetaan!" Tämä on unohtunut kirjoittaa! Parempi myöhään, kuin ei jne. Siunausta teille kaikille!

Katselin jonkun aikaa Suomen television eri kanavien ajankohtaisohjelmia, joissa on kyllä nyt alettu todella merkittävällä tavalla palata takaisin niihin asioihin, joihin kuuluikin! Merkittäviin tapahtumiin maailmalla! Ja ihan varsinaisissa uutisissakin on aivan turhien juttujen sekaan alkanut tulla juuri niitä uutisia, joita olen odottanut! NÄIN SE PITIKIN KÄYDÄ! Nämä uutiset! Dokumentit! Tositiedot, jotka olivat Suomessa pois turhankin pitkään! Ovat sellaista tavaraa, joista valveutunut Jeesuksen seuraaja ja Raamattunsa lukenut voi HENGELLISESTI lukea PYHÄN HENGEN avulla aivan suoraan: mikä on tilanne!

Näitä piti pitkään onkia! Ja olivat isommilla virallisilla uutistoimistoilla tarjolla! Joita Euroopassakin paljon käytettiin! Aivan OIEKEIN! Nyt, kellä vielä tässä maassa on varaa pitää Televisiota! Sieltä tulee hyvin tärkeää LOPUN AJAN TIETOA! Pyhän Hengen valossa niitä seuraamalla ja karsimalla! OVAT HYVIN TÄRKEITÄ TIETÄÄ! Ainakin Jeesus kehoittaa meitä seuraamaan ajan merkkejä! Kenelle ne nyt sitten kuuluvatkin! Uskossa oloon ne eivät kylläkään vaikuta. Olemme edelleen USKOSSA ARMOSTA JA KUULIAISESTI KUKIN JEESUSTA SEURATEN! Minkä laatuista tietä JEESUS SITTEN ITSE KETÄKIN VIEKIN !

Nuo uutiset nyt vain kaatavat useita harhaoppeja! Asioita, joita Suomen uskovaisten piireissä näytetään jauhavan. Olisi syytä hyvin monet meneillä olevat keskustelut unohtaa! Tärkempää puhuttavaa ilmaantuu uutisvälineiden kautta! Kun uskovaisten mahdollisuudet ovat hyvin rajoitetut! Nyt saarnaa sitten maalliset uutiset! TÄTÄ OLEN ODOTTANUT! Ja juuri tätä olen tarkoittanut, että Suomessa aivan tavallinenkin väki alkaa saada tietoa! MISSÄ MENNÄÄN! Oiva esimerkki oli Lähi-itää koskevat uutiset! JA ISRAELIN JOHDON REAKTIOT JA LAUSONNOT! Vaikka niin laajalti YK: n , joku elin jälleen kaatoi Israelin uudisrakentelun. Tuli sieltä aivan Raamatun mukaiset sanat: " Emme tule milloinkaan jakamaan JERUSALEMIA kenenkään kanssa!" Näin se myös Raamatussa on!! EIVÄT MAHDA MITÄÄN! EIKÄ KUKAAN! Se on Jumalan suunnitelmaa! Ja näin ollen ymmärrämme, nyt paremmin raamatun mainitseman Googin sodan! Jännitteet ovat olleet ja tulevat pysymään! NIIN, ETTÄ SOTÄ PYHÄÄ ISRAELIN MAATA KOHTI VOI ALKAA; KUN AIKA ON KYPSÄ! Ja nämä ovat nyt niitä Vanhan Testamentin profetioita! Jotka kyllä pitäisi lukijalle selvitä: Että nämä ovat Israelin kohdalla tapahtuvia LOPUN AJAN ASIOITA!

Kiina on ärähdellyt vähän joka asiaan viime aikoina! Nyt näimme dokumentin Tiibetin kansan kohtalosta! Ovat kuolemassa sukupuuttoon! 50 vuotta sitten, kun Kiina miehitti Tiipetin ja pisti heidät julmaan orjuuteen! Tuon valtavan alueen, maan Uraanin ja muiden luonnon rikkauksien tähden! Kiinassa ei ole muita menetemiä tunnettukaan kuin teurastus: asiassa, kuin asiassa! Siellä tapettiin sellainen määrä kristittyjäkin, että vain Jumala tietää määrän! TUHAAN YSKII! On niin viattoman veren tahraama maa, kuin olla voi! JUMALAN KOSTOT TULEVAT! NUO KONSTIT EIVÄT NYT AUTA!

Ranska, jota hienosto väki on pitänyt lähes jonkin laisena "mekkana" monistakin syistä! Vedettiin verhoja jälleen auki! NYT SYYNÄ VALTAVA RASISMI! Maassa olevia algerialaisia kohtaan! Joita ei ihan vähän maassa ole! Heitä haastateltiin ja nuo slummit näytettiin! Joita turisteille, eikä Ranskan ihailijoille varmasti näytetä! Eikä käy selville! NYT PITÄISI NÄHDÄ MYÖS RANSKA OIKEASSA VALOSSA; Kun Jumala vetelee verhoja pois!

Brysselistä saimme kuulla, kuinka suomalaisia nuoria siellä kohdeltiin, kun olivat työssä siellä täysin valheellisin tiedoin! Ja ne uhkaukset, joita saivat, jos etujaan siellä alkavat ajaa! Ilman palkkaa! Pitkää päivää! Vapaata hyvin vähän! IHANA BRYSSEL NOUSEE VIELÄ ESIIN MUISTAKIN SYISTÄ! MUTTA EHKÄ NÄMÄKIN UUTISET JO JOITAIN VIITTEITÄ ANTOI...Mikä on EEUUn keskus Bryssel! Ei ihan sitä, mitä on luultu! Tiedän, että valtaosa nämä uutiset hylkää, eikä anna utopististen ajatustensa kaatua! Niissä on niin voimakkaat tunne lataukset! Syy miksi näitä kirjaan on, että edelleen uskon jonkun näitä monistavan koko ajan! Ja näitä uutisia; vaikka ne nyt tulivat meidän kaikkien tietoon! Osalla kansasta ei ole varaa niitä seurata! Osa on jo niin henkisesti väsynyt, ettei jaksa. Syitä voi olla monia, ettei pääse näihin uutisiin käsiksi! TOISAALTA; EN VOI IHAN KAIKKEA TIETÄÄ! LÄHESKÄÄN! Miksi Herra aina joskus laittaa minut kirjaamaan näille sivuille: TÄLLAISIA UUTIS KATSAUKSIA! EDELLÄ KERROTTU ON KUITENKIN SE MOTIIVI; joka saa minut näitä kirjaamaan! HERRA TIETÄÄ: mitä tekee ja teettää! Jos joku linkki JEESUKSEN JA JUMALAN TAHOLTA HYVÄKSYTÄÄN! ON NIILLÄ LINKEILLÄ AIVAN VARMASTI MYÖS JOLLEKKIN JOTAKIN! Niin paljon NÄITÄ NYT HYLÄTÄÄN! Tähän perustuu tuo väitteeni!!!

Euroopan maiden johtajien kokous oli kansaivälinen" TEATTERI" ja aivan siinä tarkoituksessa myös pidettiin! Jotain asiaakin sieltä livahti esiin! En nyt tässä yhteydessä puutu vähääkään EMUUN tai yhteiseen valuuttaan! Mutta tuon kokouksen asialistalla oli järjestäytynyt rikollisuus Euroopassa! KUN SE SIELLÄ NYT OLI! TÄYTYY MEIDÄN JOKAISEN USKOA; ETTÄ SELLAINEN MYÖS ON OLEMASSA! IHAN RIESAKSI ASTI! Eikö niin! Ei mikään uutinen! Mutta, että ongelmaa käsitellään tuollaisessa teatterissa! Näin he nyt sitten ainakin julkisesti tunnustivat, että se liittyy hyvin oleellisena osana jokaiseen Euroopan maahan! JA TÄMÄN JÄLKEEN SUOMEN POLIISIN EDUSTAJA ILMOITTIKIN: ETTÄ SUOMESSA ON HYVIN VAIKEA HAVAITA JÄRJESTÄYTYNYTTÄ RIKOLLISUUTTA. Koitti kaiketi kertoa, etttei sitä meillä ole? SE ON YHTÄ KUIN JO AIEMMIN KERTOMANI! SUOMEN POLIISI ON TÄYSIN VOIMATON NÄIHIN JUTTUIHIN!

Tarkoitukseni ei ole provosoida, siis yllyttää ketään näistä keskustelemasan sen enempää! Nämä ovat vain maallisia merkkejä, joiden myötä tulevat sitten ajalliset vaikeudet Raamatun profetioiden mukaisesti! TÄRKEIN TARKOITUKSENI ON NÄIDEN ASIOIDEN JULKI TUOMISEEN SE TOSIASIA, ETTÄ NÄITÄ SEURAA HENGELLISELLÄ ALUEELLA HYVIN MONET VAARAT JA VAIKEUDET! JA SIIHEN MEIDÄN JOKAISEN PITÄÄKIN SITTEN JO ENEMMÄN KIINNITTÄÄ HUOMIOTA! Raamatun mukaan nämä vaikeudet, jotka hurjalla vauhdilla lisääntyvät, kulkevat ikäänkuin käsi kädessä! SIIS; ENSIN HENGELLISET ASIAMME KUNTOON! KIIVAASTI! NOPEASTI USKOMME LAADUN VARMISTUS! ILMAN AITOA USKOA, JEESUKSEN LÄHELLÄ OLOA; EMMME SELVIÄ KUMMASTAKAAN! Mutta JOS hengelliset ASIAT eivät ole JUMALAN TAHDON MUKAISESSA KUNNOSSA. VAAN USKOMME ON; MITÄ SATTUU......VOIMAAKAAN EI TULE! Näin olen itse asian ymmärtänyt, enkä usko olevani väärässä! Miksi Jeesus kehoittaa näitä ajan merkkejä seuraamaan!

ILMAN JEESUSTA EMME VOI MITÄÄN TEHDÄ! VAIN JUMALLLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVILLE; JUMALA LUPAA APUNSA OLOSUHTEISTA RIIPPUMATTA! Ja nämä uutiset todella kertovat sen, että ei meiltä kyllä vaikeudet ole vähenemässä millään alueella! JA OTTAKAA NYT JOKAINEN EDELLEEN HUOMIOON SE, ETTÄ JUMALAN SUOMEN KANSAA KOSKEVA KURITUS; JOKA ON MEILLE SELLAINEN ARMON AIKA JA ETSIKKO AIKA. ETSIÄ JUMALAN APUA JA TURVAA! PÄÄTARKOITUS ON OJENTAUTUA USKOVAISEN NIMEÄ KANTAVIEN JUMALAN TAHDON ALLE! NÄIN EI TAPAHDU! NYT ON EDELLEEN TUO VALTAVA MÄÄRÄ IHMISIÄ! Jotka eivät missään tapauksessa voi olla luopion paikalla, kun eivät ole milloinkaan ELÄVÄSSÄ, AIDOSSA USKOSSA OLLEETKAAN! Eivät ole voineet näin ollen myöskään luopua uskosta, kun sitä ei ole ollutkaan! JOTAIN USKOJAHAN NIISTÄ PIIREISTÄ LÖYTYY! MUTTA OLEN TÄYSIN VARMA, ETTÄ TUOSSA PORUKASSA ON MELKO PALJON HENKILÖITÄ! JOILLE TÄMÄ KURITUS OLI TARKOITETTU!!! HAKEUTUA JA HUUTAEN ETSIÄ JUMALAN TURVAA! JA SITÄ KAUTTA SITTEN JÄTTÄÄ ITSENSÄ EHDOITTA JEESUKSELLE! JA UUDESTISYNTYMÄN KAUTTA; SAAVAT PYHÄN HENGEN! JOTA NYT EMME SAA KUKAAN LIIKAA! JA päivä päivältä vaikeutuu: aivan jokaisen kohdalla! JUMALALTA VAIN ROHKEASTI ARMOA JA PYHÄÄ HENKEÄ HUUTAEN

JOKAINEN! TEKIN ; JOTKA LUULETTE OLEVANNE USKOSSA: VALITETTAVASTI ETTE OLE! PYHÄÄ HENKEÄ JA JUMALAN ARMOA KERJÄTEN, RUKOILLEN. ANOEN! Pyhä Henki tulee aivan varmasti ja paljastaa teille jokaiselle TOTUUDEN! Missä TE OLETTE HENGELLISESTI! JUMALAN SILMISTÄ KATSOTTUNA! VAIN PYHÄ HENKI PYSTYY TÄHÄN! Lopettakaa RAKKAAT YSTÄVÄT KUUNTELEMASTA NOITA JAARITUKSIA! JA VÄLITTÖMÄSTI KÄSISTÄ POIS 92 vuonna julkaistu RAAMATUN VÄÄNNÖS! JA TILALLE PYSYVÄSTI SEN JÄLKEEN 30 LUVUN RAAMATTU! ET TARVITSE ENÄÄN YHTÄÄN MUUTA RAAMATTUA! EI TULE JUMALAN TAHOLTA MUUTTUMAAN MIKSIKÄÄN!!! 90 luvun tekele on ja pysyy Saatanan teettämänä! ON AIVAN SELVIÄ TAPAUKSIA TIEDOSSANI. Mitä järkyttäviä Hengellisiä haaksirikkoja tuo kirja on saanut aikaan! 30 luvun RAAMATTU AVAUTUU PYHÄN HENGEN AVULLA OIKEIN! MUUTA KEINOA EI OLE! EIKÄ TULE! Senkun alat selailla sitä HETI! Rukoillen Pyhää Henkeä apuun! Jos et jotain kohtaa heti ymmärrä! Ohita! KYLLÄ SIELTÄ NYT AIVAN VARMASTI EDELLÄ KERROTULLA TAVALLA JOTAIN AVAUTUU! Järjelläsi; älä edes yritä niitä selitellä ja päätellä! TUON RAAMATUN SAANTI TULEE VAIKEAKSI! POIS KIRKOISTA JA RAAMATTUPIIREISTÄ! TÄYTTÄ PUPPUA NÄYTTÄVÄT OLEVAN! SAAVAT AIKAAN VALHE USKON! PYHÄ HENKI KOROITTAA JEESUSTA! EIKÄ MILLOINKAAN JOHDA OHI 30 LUVUN RAAMATUN! USKO TÄMÄ JA PIDÄ SIITÄ KIINNI! ELLEI HERRA KEHOITA, en nyt kerro tapauksista, joita tuon uuden ns, Raamatun luku on aikaan saanut! Jos kaiken tiedossani olevan kertoisin! PITÄISI KIRJOITTAA KIRJA! NIIN OVAT LAAJAT JA JÄRKYTTÄVÄT; TUON KIRJAN VAIKUTUKSET TÄSSÄ MAASSA! Luettavissa; vaikka mistä tuo SAATANAN SATO; JONKA HÄN NYT KORJASI MUUTAMASSA VUODESSA! ELLETTE USKO? VOIMME SANOA, KOKO SUOMEN KANSA; ETTÄ HYVÄÄ YÖTÄ! Hehgellinen pimeys tässä maassa on jo sitä luokkaa, että NYT POIKKI! TAI EI KOSKAAN! USKOIT TAI ET! TÄMÄ ON TOTUUS! NÄITÄ ON JÄRKYTTÄVÄ TOISTAA! VIELÄ KAMALAMPAA ON; ELLEN JOTAIN TEE! KUN AIVAN VARMASTI ASIAN TIEDÄN!

Ainakaan näiden sivujen lukijat, eivät voi milloinkaan sanoa: ETTEIVÄT TIENNEET! Ja vielä uskon vahvasti siihen, että Jumalalla on verkosto; joka näitä sivuja jakaa niille lähimmäisille, joiden on aivan mahdoton näitä muutoin saada! NÄIN EVANKELIOIDAAN TÄNÄ PÄIVÄNÄ SUOMEA! JA MUISTA, RAKAS YSTÄVÄ, VIIMEISEN KERRAN NÄIN LAAJALLA JÄRJESTELMÄLLÄ! KUINKA KAUAN TÄTÄ KESTÄÄ? EN TIEDÄ! SEN TIEDÄN ETTÄ EI OLE MAHDOLLISUUKSIA OIKEIN PITKÄÄN! USKO LUKEMASI! ET KADU! OLEN AIVAN VARMA; MISTÄ JUURI NYT PUHUN!!!!

Viimeisin kierroksemme Internetin sivuilla osoitti, että on kristillisiä, hengellisiä uskovien sivuja vaikka kuinka paljon! Tutkimme kaiken löytämämme! EI AINUTTAKAAN AITOA ns, KOTISIVUA näissä! EI MINKÄÄNLAISELLA MYÖTÄTUNNOLLAKAN HEITÄ KOHTAAN; VOI LAITTAA ISON HOOTA hengellinen sanan eteen! HÖLYN PÖLYÄ! KAIKKI TYYNNI! Ei meillä nyt tämän tästä ole varaa siellä seikkailla! SE ON KALLISTA PUUHAA! VIE AIKAA PARI YÖTÄ! KUN NUO TUTKII! KOKO AJAN PUHELIN PÄÄLLÄ! Laske siitä! Viimeisestä kierroksesta ei ole kauaa aikaa! PUHELINLASKUMME VIIMEKSI 2000 MARKKAA! Kahden kuukauden ajalta! VAIN JUMALAN IHMEEN AVULLA TUO SAATIIN HOIDETTUA! Muiden juttujen tähden nytkin koko ajan velassa! ETTÄ nämä vehkeet nyt vain saadaan pysymään päällä! En ruikuta! Se päättyi juuri nyt!

Luterilaisten pappien joku kokous(en osaa kirjoittaa sen nimeä) piti mielen osoituksen maassamme olevien pakolaisten ym. puolesta! Ja Raamatusta Jeesuksen sanat tueksi! Siihen touhuun oli koira haudattuna! En ole rasisti! Mutta ei se sitä tarkoita, että minun pitäisi hyväksyä tai edes sanaakaan omaksua noiden siirtolaisten ja pakolaisten Saatanallisista opeista! Ei JEEESUS KYLLÄ NOILLA SANOILLA SITÄ TARKOITTANUT! JOTKA OIKEIN TELEVISIOSSSA LUETTIIN! Nimittäin he puhuivat EKUMENIASTA! Tämä oli se harhautus! NOISTA OPEISTA SANOUDUTAAN IRTI RAAMATUN MUKAAN! EIKÄ LIITYTÄ YHTÄÄN; MINKÄÄN HUMANITAARISUUDEN NIMISSÄKÄÄN NOIHIN OPPEIHIN! NÄIN TOIMII SAATANA LUTERILAISESSA KIRKOSSA! KOKO KIRKKO NIIN PIHALLA; ETTÄ TUSKIN PIDEMMÄLLE ENÄÄN EHTIVÄT PÄÄSTÄ HARHAAN! Voivat ehtiä? JUURI NÄINÄ AIKOINA VOI TAPAHTUA MITÄ VAAN.....! Poika on kirjoitellut tavallisiin lehtiin yleisön osastoille HENGELLISIÄ kirjoittuksia! Ovat menneet läpi! Julkaistu! On kahlaillut ja tutkinut ns. uskonnolisia lehtiä! Kertoi, että maallisissa sanomalehdissäkin on enemmän Raamatullista tavaraa kuin noissa lehdissä! Itse en ole niitä lukenut; sitten uskoni alkuaikojen! Uskon pojan puheisiin! Näytti muutaman jutun! Kyllä ne olivat aivan väärässä lehdessä ne jutut! ETTÄ TÄMMÖISIÄ TAPAUKSIA!

Nyt TEOSTO karhuaa virsien veisuusta kirkoilta rahaa! Selvisi eräs asia! Aikoinaan kirjoitin Hengellisiä runoja siten, että ne voidaan säveltää! Jokin löi vastaan, etten saanut antaa niitä mihinkään! Herra kehoitti jättämään nimeni pois! Sitten lähtivät! En tiedä minne! Mutta saatteella! "JOKAISEN VAPAASTI KÄYTETTÄVISSÄ," Noin tuokin nyt selvisi! Ei tuo TEOSTOKAAN AIKAISEMMIN noin OLE menetellyt Hengellisten laulujen suhteen! Ensimmäisen kerran minä tuollaisen asian kuulin! Kyllä minä nuo tekijänoikeus jutut tiedän ja tunnen!

Olen niillä aloilla aikanaan ollut, joissa ne oli tiedettävä! Mitäs asiaa TEOSTOLLA ON LAULUIHINI; JOITA EN KIERRÄTÄ TEOSTON KAUTTA? Näköjään NYT ON! Käsittänen erään asian! Hengellisten äänitteiden kustantajaksi täytyy löytyä USKONNOLLINEN YHTEISÖ! SELLAISIA musiikki äänitteitä jaettiin nimittäin ihan ilmaiseksi takavuosina ihmisille! Kustantaja oli jokin järjestö! KUSTANTAJALLE KUULUU TEKIJÄN OIKEUDET JOS TEKIJÄT LUVAN ANTAA! Muutama vuosi sitten pyysivät eräässä teatterissa, että saavat esittää kirjoittamani näytelmän! Sisälsi tekemiäni lauluja! Ne oli sävelletty! Mutta säveltäjän nimi puuttui, kun teki näytelmieni lauluihin sävelet ihan kaveruuden pohjalta! Vedin paperiin nimeni. Että saavat esittää: kunhan minun nimeäni ei siinä yhteydessä näy! Tuntemani toimittaja muokkasi hieman näytelmää ja laittoi oman nimensä kirjoittajan paikalle! En ole noihin lupaa antanut tälläkään tavoin! Ovat maailman ajoilta! Olin tuolle toimittajalle kiitollisuuden velassa! Olen ottanut heti uskoon tuloni jälkeen kaikki näytelmäni pois liitosta ja eronnut! En tiedä menikö tämä nyt, tämän selityksen tähden pilalle! Piti nyt vain kirjoittaa tuokin asia! MITEN TEOSTOT JA TEKIJÄNOIKEUSMAKSUT SAADAAN POIS! Näin toimittiin aikoinaan esim. Nousiaisen kirjojen suhteen! Ne kustansivat Eri kirkkokunnat! Painettiin sitten missä painettiin! Ne nyt kuitenkin olivat täysin vapaata riistaa! No, joo!

Kyllä minä nyt aion tämän jättää ainakin siihen asti, kun Herra antaa ajan ja PYHÄN HENGEN, että tämä linkki tarkistetaan. Lisään edelliseen vielä sen verran, että jos saan tekstin Pyhän Hengen kautta! Olkoon nyt sitten lauluja tai proosaa. MITEN MINÄ VOIN SIIHEN ITSENI TEKIJÄKSI LAITTAA??? Kun epätäydellisenä ihmisenä minä en ole tehnyt niihin kuin virheet! Jos tällaisia sanoituksia vieläkin saisin? Aivan varmasti niille myös kustantaja löytyisi! Niin kuin 80 luvullakin tapahtui kaikkien HENGELLISTEN LAULUJEN JA KIRJOJEN KOHDALLA! Tuli tuolla petillä mieleen, kun pohdin antaako Herra tämän jäädä??? Eräs Amerikkkalainen kirja, jossa mies pyrki myymään erästä kirjaansa kokoustensa jälkeen vaimonsa kanssa. Kirja ei mennyt kaupaksi! Eräänä yönä; HERRA oli puhunut miehelle:" Jätäppä kirjasta oma nimesi pois ja voitot! Otat kirjasta vain sen hinnan, että painatuskulut tulevat peittoon!" Mies toimi näin vaikkakin kertomansa mukaan ei kovin halukkaasti! Mutta tekivät kuitenkin! Kirja alkoi mennä kaupaksi kuin häkä! Luin tuon kirjan ja sen alkusanoissa oli edellä kerrottu! Kyllä tässä maassa saa aivan varmasti uhri varoin kustantaa ja tehdä kaikkea Pyhän Hengen antamaa tuotetta! Voit pistää siihen oman nimesi, että olet vastuussa, tekemästäsi! Älä pyri milloinkaan ansaitsemaan Herran antamilla sanoilla!

Kustannukset peittoon! Ja jakoon! EI nämä nyt ole voineet muuttua! Sehän on ihan sama mikä yhteisö ne kustantaa! Kirjapainoja on! Studioita on! Siksi nyt olen tässä ihmetellytkin, että nykyinen gospel ja muu musiikki on kierrätetty TEOSTON KAUTTA! Ja kuitenkin äänitteiden päällä on kutantajana Suomessa olevat kirkkokunnat! SIIS MITÄ SE TARVITSEE TEOSTOA??? Se on kunkin kirkon oma tuotos! Rahan keruuta! Ei suojausta! Tekijän kuolemasta, kun on kulunut 50 vai oliko se 70 vuotta. Ei mitään maksuja mihinkään! TEOSTO sai kyllä melkoisen ryöpytyksen niskaansa tuosta jutusta! Tiedä; vaikka vielä raastuvassa asiaa puitaisiin! Toimi nyt kuitenkin; muutaman markan tähden yleistä mielipidettä vastaan!

Taitaa vastaisuudessa menettää enemmän, kuin nyt mahdollisesti saa! SIITÄKIN HUOLIMATTA: JOKIN HENGELLINEN SELITYS TUOLLE PITÄÄ LÖYTYÄ! TÄSSÄ TAPAUKSESSA: SE EI VOI OLLA MUU KUIN,VIRSIKIRJAN MUUTTAMINEN! VASTOIN JUMALAN TAHTOA! EN LÖYDÄ MUUTA SYYTÄ! JOS JOKU LÖYTÄÄ? En tiedä? Palaan tuohon amerikkalaiseen saarnaajaan ja vaimoonsa vielä sen verran, että myöhemmin hän sai laittaa kirjoihinsa nimensä! Myös tuohon, josta puhuin! Pariskunta oli omakustantantanut tuon kirjan ja lisäsivät hintaan "työpalkkojaan". Kun luin tuon suomennoksen oli siitä otettu jo useita painoksia! Että asia nyt sitten tuli loppuun käsitellyksi! Kun tämä nyt jotenkin tähän väliin tuli! Tahdoin tietää Herralta asian ja tässä se nyt on! Kai se sitten tärkeä on! Koska HERRA AUTTOI TÄMÄN LOPPUUN ASTI! JOS JOLLAKIN HENGELLISELLÄ YHDISTYKSELLÄ, YHTEISÖLLÄ, TAI PORUKALLA ON VARAA KUSTANTAA JONKUN/ JOIDENKIN TEKEMÄ ÄÄNITE, KIRJANEN TAI KIRJA! ON SE NIIN SANOTTU OMAKUSTANNE! EI MITÄÄN ASIAA TEOSTOLLA! EI MITÄÄ ASIAA KIRJAILIJALIITOILLA! OLEN AIVAN VARMA! Itse tein joskus maailman ajoilla OMAKUSTANTEISEN runokokoelman! Otettu painos myytiin hetkessä loppuun! Vieläkin muutamissa maamme kirjastoissa, kun minulta niitä ostivat! TEKIJÄN OIKEUDET tuosta tekeleestä ovat minulla! KOSKA KUSTANSIN SEN ITSE! JA SITTEN PISTE!

Kun 80 luvulla Jumala antoi valtaa Saatananan väkevämmälle joukolle Suomessa! Jeesus kehoitti välittömästi Hänen koulussaan olleita lähtemään liikkeelle ja kertomaan NÄIN: " Jumala, Taivaallinen Isä on antanut valtaa Saatanan väkevämmälle joukolle myös nyt Suomessa! Heti Hänen (Jeesuksen) KOULUUN (OPETUKSENSA ALLE) . Kirkko-opilla ja Raamattua lukemalla; ette ainutkaan tunnista tuota porukkaa. Matkii niin taitavasti Pyhää Henkeä ja valehtelee myös niin ovelasti! Ellette Heti Lähde Jeesuksen kouluun; USKONNE MENEE!" Sanatarkasti en tuota enään muista. Mutta kyllä tässä se TOTUUS on! Muistutan jokaista, että tätä saarnattiin Jeesuksen valtuuksin USKOVAISILLE! UUDESTISYNTYNEILLE! VUOSIA USKOSSA OLLLEILLE! EI TÄMÄ OLE MIKSIKÄÄN MUUTTUNUT! PAITSI; ETTÄ TUOLLA SAATANAN VAHVEMMALLA PORUKALLA ON VALTA KASVANUT! JUMALAN SALLIMUKSELLA! JOTEN ENTISTÄ TÄRKEÄMPÄÄ ON VÖLITÖN JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE MENO! TÄMÄN LUETTUASI! JOS OLET UUDESTISYNTYNYT; ON SINULLA AIKAA VAJAAT KOLME VUOROKAUTTA IHAN TARKALLEEN! RUKOILLA ITSESI JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE! KOULUUNSA! JOS KIELTÄYDYT! TAI ET PUHU MITÄÄN! TULKITSEE JUMALA TÄMÄN KIELTEISEKSI!

JA JUMALA PUUTTUU ASIAAN TÄMÄN AJAN JÄLKEEN! JA LUOPION PAIKKA ON EDESSÄSI! EI OLE KENELLÄKÄÄN NÄIN YKSINKERTAISESTI ELIMINOITAVIEN ASIOIDEN KOHDALLA PELLEILYIHIN JA LEIKITTELYIHIN VARAA!!! LUOPIN PAIKALLE USKOVA JOUTUU HUOMATTAVASTI VAIKEIMMISTAKIN SYISTÄ! OTA TOSISSASI!!! LUOPION PAIKALLE EI MEILLÄ EHDOIN TAHDOIN OLE KELLÄÄN VARAA MENNÄ! PÄINVASTOIN!

SE ON VUOSIEN JUTTU! VAIKKA JUMALA SEN JÄLKEEN TAKAISIN SAATTAISI OTTAAKKIN! RAAMATTU EI TÄTÄ MAHDOLLISUUTTA SUORANAISESTI LUPAA! MUTTA KERTOO KYLLÄ JA KÄYTÄNTÖ ON OSOITTANUT; ETTÄ JUMALA ARMOSSAAN ON ANTANUT LUOPIOILLE MAHDOLLISUUDEN! NYT VAIN LOPPUU AIKA! AINAKIN SE KÄY JÄRKYTTÄVÄLLÄ TAVALLA NIIN VÄHIIN! ETTÄ TUNTEMIENI LUOPIOIDENKIN KOHDALLA OLEN JO HÄDISSÄNI! OVAT OLLEET JO NIIN PITKÄÄN! EIVÄTKÄ NYT NÄYTÄ SAAVAN UUTTA KUTSUA! NE, JOTKA MINULLE AIKOINAAN ANNETTIIN RUKOILTAVAKSI! OVAT MINUN TEHTÄVIÄNI! EN NIITÄ TYRKYTÄ KENELLEKKÄÄN! EN EDES PALJASTA NIMIÄ! MUTTA TÄMÄ VAIN SIITÄ SYYSTÄ; ETTÄ TIUKOILLE MENEE! ASIA ON VAKAVA! TÄSTÄ ASIASTA MENI SUOMESSA LUOPION PAIKALLE NIIN VALTAVAT MÄÄRÄT PALAVIA, AITOJA USKOVIA, PAPPEJA JA PASTOREITA! VANHEMMISTOVELJIÄ ! VAIN JUMALA TIETÄÄ TUON MÄÄRÄN! EIKÄ KUKAAN OLE OPPINUT MITÄÄN! PÄIN VASTOIN! TÄHÄN EI EDES USKOTA! EN MINÄ NYT AINUT SUOMESSA OLE; JOTKA TÄMÄN TIETÄÄ! OLIN MUKANA TUOSSA JA OLEN EDELLEEN! EI MINULTA OLE NOITA VALTUUKSIA OTETTU POIS! JOS JOSTAIN SYYSTÄ OLEN AJOITTAIN"hyllytetty"! On noissa ajoissa mennyt kaikki muukin! Nuo ajat olen ollut vaiti! Kun puhun TAI KIRJOITAN ARMOLAHJAT JA VALTUUDET JA VOITELUT OVAT TOIMINNASSA! OLE AIVAN VARMA!!! RAKKAUDELLA PUHUN! EN TAHTOISI NÄHDÄ: ENÄÄN YHTÄÄN LUOPIOTA TÄSTÄ SYYSTÄ! VAAROJA RIITTÄÄ TUONKIN JÄLKEEN LIIANKIN KANSSA! NIIN MINULLA; KUIN MUILLAKIN!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 20.03.1998

Takaisin Pääsivulle
KIN HUOLIMATTA: JOKIN HENGELLINEN€_Xw¨W·[7e,¶[Me‡, Ç (oóÊ[› †ß0ߌà†ß0g€“pèŒCj*ØWò[¿Îj4 ·ÎjrkºjW\à ·,W\Á¯,€ˆÿÿ‘ÿÿµÿÿ¾ÿÿÆÿÿêÿÿõÿÿûÿÿ:ÿÿ@ÿÿ˜ÿÿïÿÿDÿÿLÿÿþÿÿNÿÿþÿÿÿÿÿÿoÿÿoÌÿÿ)ÿÿpÿÿÌÿÿ%ÿÿ*ÿÿ‰ÿÿâÿÿ=ÿÿ–ÿÿ ÿÿ¬ ÿÿ ÿÿ§ ÿÿö ÿÿû ÿÿT ÿÿ± ÿÿ ÿÿ[ ÿÿ[ Lÿÿ ÿÿíÿÿ@ÿÿ”ÿÿ™ÿÿõÿÿQÿÿÿÿbÿÿµÿÿÛÿÿàÿÿ9ÿÿ‘ÿÿêÿÿIÿÿÿÿ”ÿÿïÿÿïTÿÿ£ÿÿìÿÿGÿÿ¢ÿÿýÿÿ]ÿÿ½ÿÿbÿÿ­ÿÿÿÿHÿÿœÿÿ¡ÿÿLÿÿ£ÿÿòÿÿ8ÿÿ’ÿÿîÿÿîMÿÿRÿÿ­ÿÿ ÿÿ“ÿÿ&ÿÿ¿ÿÿƒÿÿÞÿÿÿÿÿ ÿÿ+ ÿÿl ÿÿà ÿÿ!ÿÿT!ÿÿ×!ÿÿ"ÿÿt"ÿÿÄ"ÿÿÄ"U#ÿÿå#ÿÿr$ÿÿ¾$ÿÿÄ$ÿÿ %ÿÿL%ÿÿ¦%ÿÿë%ÿÿ/&ÿÿB'ÿÿ˜'ÿÿ/(ÿÿ(ÿÿÎ(ÿÿ)ÿÿ§)ÿÿð)ÿÿK*ÿÿ˜*ÿÿ˜*æ*ÿÿ%+ÿÿh+ÿÿ¾+ÿÿ,ÿÿG,ÿÿQ,ÿÿ£,ÿÿÿ,ÿÿß-ÿÿ%.ÿÿR.ÿÿW.ÿÿ·.ÿÿ/ÿÿP/ÿÿ/ÿÿö/ÿÿ90ÿÿÐ0ÿÿÐ0$1ÿÿe1ÿÿj1ÿÿÂ1ÿÿ2ÿÿq2ÿÿÂ2ÿÿ3ÿÿY3ÿÿ¢3ÿÿå3ÿÿ.4ÿÿ¬4ÿÿ5ÿÿd5ÿÿº5ÿÿ6ÿÿm6ÿÿr6ÿÿÐ6ÿÿÐ617ÿÿŠ7ÿÿÚ7ÿÿŒ8ÿÿ‘8ÿÿ…9ÿÿÜ9ÿÿ-:ÿÿ€:ÿÿÝ:ÿÿ8;ÿÿ“;ÿÿè;ÿÿD<ÿÿû<ÿÿ¢=ÿÿ>ÿÿ>ÿÿ>ÿÿ?ÿÿ?n?ÿÿ @ÿÿ0Bÿÿ…Bÿÿ CÿÿHCÿÿMCÿÿ¤CÿÿDÿÿUDÿÿ­DÿÿQEÿÿ§EÿÿFÿÿFÿÿGÿÿ½GÿÿHÿÿvHÿÿÔHÿÿÔH)IÿÿqIÿÿ·IÿÿýIÿÿMJÿÿ•JÿÿëJÿÿ7KÿÿLÿÿ]Lÿÿ¶LÿÿMÿÿSMÿÿ®Mÿÿ±NÿÿyOÿÿ¿OÿÿCPÿÿÇPÿÿÏPÿÿÏPTQÿÿ4Rÿÿ9RÿÿÂRÿÿSÿÿISÿÿSÿÿ[TÿÿåTÿÿ+UÿÿpUÿÿ·UÿÿÿUÿÿFVÿÿ¡VÿÿãVÿÿ+WÿÿpWÿÿ Wÿÿ¥Wÿÿ¥WÏWÿÿ XÿÿXÿÿIXÿÿOXÿÿXXÿÿaXÿÿ[TÿÿåTÿÿ+UÿÿpUÿÿ·UÿÿÿUÿÿFVÿÿ¡VÿÿãVÿÿ+WÿÿpWÿÿ Wÿÿ¥Wÿÿ Arialsta tuota porukkaa. Matkii niin taitavasti Pyhää Henkeä ja valehtelee myös niin ovelasti! Ellette Heti Lähde Jeesu