Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Kaikki ei ole aitoa!

1930 luvulla käyttöön otettu RAAMATTU on JUMALAN taholta lukittu! Ei voi ymmärtää järjellään oikein. Siitä huolimatta en ole koskaan kieltänyt sitä lukemasta, selailemasta. Päinvastoin, olen kehoittanut! Mutta olen kyllä maininnut ja sanon nytkin.
Että voi ja kannattaa rukoilla Jumalalta Pyhää Henkeä ja Taivaallista Viisautta, ennen selailua tai lukemista. Ja vaikka ei nyt Pyhää Henkeä olisikaan. En minä, eikä kukaan tiedä, milloin Pyhä Henki lukijan ylle laskeutuu. On vain hyvä tietää tämä tosiasia, Että 30 luvun Raamattu VAATII PYHÄN HENGEN LÄSNÄOLON, ETTÄ SEN OIKEIN YMMÄRTÄÄ. Siksi se tuntuu niin vaikeaselkoiselta. Eräät kohdat ovat hyvinkin vaikeita ymmärtää. Ihminen Suomessa ei ole miksikään muuttunut. Sikäli kyllä, että Suomeen on tullut kaikenlainen länsimainen hapatus ja sen mukana erilaiset himot ja muut viihteet! Me emme enään välitä aidoista Hengellisistä asioista! Emme ymmärrä Raamattua, kun ei meitä kiinnosta iankaikkinen elämä! Emme usko raamattuun ! Lueskelemme sitä ilman Pyhää Henkeä. Ja epäusko Raamattuun lisääntyy! Teemme siitä omia järjen päätelmiä! Ristiriitoja löytyy enemmän ja enemmän! Kuitenkin se on TÄLLÄ HETKELLÄ SUOMENKIELISISTÄ RAAMATUISTA AINUT, JONKA TAKANA JUMALA ON JA PYSYY LOPPUUN ASTI! UUSIA KÄÄNNÖKSIÄ JUMALAN TAHOLTA SUOMEEN EI ENÄÄ TEHDÄ! Jos olisi tehty? Se olisi tehty jokunen vuosikymmen sitten! Silloin oli vuosia kestäneen urakan jälkeen KAARLO SYVÄNNÖLLÄ ALKUPERÄISTEKSTIT! NIIN HEBREAN kieliset vanhantestamentin kääröt, KUIN VANHAN KREIKANKIELISET UUDENTESTAMENTIN KÄÄRÖTKIN ! SYVÄNTÖ VAIN TARKISTI MUUTAMIA RAAMATTUJA; NIIDEN KÄÄNNÖSVIRHEITÄ! MUKANA MEIDÄN 30 luvun RAAMATTUMME!

Joku kertoi minulle, ettei Raamattuja saa laittaa tärkeysjärjestykseen! En ole laittanut! Vaan monien muiden tavoin: hylännyt 1992 Raamatun nimeä kantavan teoksen! Tämä neuvon antaja pisti itse melkoisen määrän Raamattuja tärkeysjärjestykseen ei vain tainnut huomata! Ei millään pahalla! Teksti printtinä tallella.
Eräs tuntemani lehti - ja radiotoimittaja kysyi tuon kirjan ilmesttyttyä, että mitäs nyt tehdään, kun meiltä vietiin jo Saatanakin? Niinpä... Saatana on pronomiini, nimisana, joka kuuluu kirjoittaa isolla alkukirjaimella. Eikö niin? Kun Hän nyt otti teoksestaan nimensä pois! Ilmoittaa hän nyt lukijoille, ettei häntä persoonana ole! Sielunvihollinen, vihollinen jne, kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Ja voivat merkitä ihan oman mielikuvituksen mukaan ihan mitä vaan! Jotain itsessään olevaa pahaa, jonka saa pois Saatanan kehittämillä kursseilla! Mietiskelyllä. Uskomalla, että meissä asuu Jumala, kun nyt vain teemme ahkerasti töitä, niin me huomaamme olevamme jumal´ olentoja. Onhan noita ilmaantunut. Ihan liiankin kanssa. Ei tarvitse niitäkään enään Amerikasta raahata, kun heitä nyt on kotimaisiakin! No, onhan ne nyt vielä sen verran heikoilla, että koulutus pitää käydä vähän etäämmällä!
Voi, voi.....

Tapio Nousiainen sehlaili aikoinaan eri kirkkokuntien jäsenenä. Eikä tuntunut oikeen mistään löytyvän paikkaa, missä olisi ollut "kotonaan". Myöhemmin tapahtui jotain!
Nousiainen oli kysytyimpiä saarnajia ympäri Suomen! Kirkkokunnista riippumatta! Joutui kieltäytymään kutsuista. Päivät piti istua oikeustalolla ja jakaa oikeutta. Iltamyöhään väliin aamupuolelle asti: alttareilla! Samojen kavereiden kanssa, joita oli jostain rikkeistä ollut tuomitsemassa aina vankiloihin asti. Näin hän toimi. Rajansa kaikella. Alkuviikolla piti pysyä pois kirkoista. Ja levätä....Tuskin. Hän kirjoitteli ja kertomansa mukaan: muummuassa unirytmit oli sekaisin. Ei tullut uni. Viimeisessä kirjassaan NOUSIAINEN tekee tilinpäätöstä. Tyttärensä, joka toimi kirjojen oikolukijana ja painoasuun kirjoittajana. Huomautti isälleen viimeisen kirjan kohdalla, että pidä nyt jotain rajaa, ei sitä nyt ihan kaikkea tarvitse maailmalle levittää jne.Kirjasta näkee, saiko tytär siivota kirjaa? Vai pitikö isäpappa päänsä.
Nousiainen nukkui kesken kirjansa kirjoittamisen. Tai sitten ei! Siihen hän nyt kuitenkin nukkui ja siirtyi rajan toiselle puolen. Tytär kirjoitti kirjaan lyhyen viimeisen luvun ja keräsi kirjaan NOUSIAISEN YSTÄVIÄ HENGELLISELTÄ KENTÄLTÄ kirjoittamaan muistosanat. Niitä on kirjassa. Nimet alla. Tunnettuja eri kirkkokuntien edustajia olivat muistosanansa kirjoittaneet. Minuun teki suurimman vaikutuksen, Nousiaisen sielunhoitajan kirjoitus! Hyviä ja kauniita kaikki! Ettei taas joku sano, että pistän arvojärjestykseen. Tähän nyt ovat vaikutteina ihan minun luonteeni, tunteeni, empatiani, ja ties mitkä tekijät! Lienenkö hieman taiteellinen tyyppikin!?

Merkillisempää oli luvassa! 1980 luvun lopulla jokainen kirkkokunta alkoi ottaa valtavia määriä uusinta painoksia Nousiaisen kirjoista: "LEIPÄÄ JA SUOLAA". Ja vielä laajemmin levinneestä kirjasta: "YKSI AINOA ELÄMÄ". Kun tuolla kiertelin noihin aikoihin, niin pienimmistäkin kirkoista löytyi laatikko kaupalla viimeksi mainittua kirjaa! Kirkkojen nimillä ei mitään merkitystä! Nousiaisella oli voimakas näky "Yksi Ainoa Elämä " kirjaansa kirjoitta- essa. Hän nimittäin mainitsee, että kun tämän kirjan jostain saat, tai joku uskovainen ystävä tämän sinulle antaa. Niin jätäppä pari television myöhäis ohjemaa katsomatta ja lue tämä kirja. Kirja ilmestyi muistaakseni 1980. Levisi tietysti silloinkin. Kyllähän hänet tunnettiin. Mutta 80 luvun lopulla ryöpsähti rajusti! Ei tainnut kovin montaa kotia olla, joka tuota kirjaa ei olisi saanut! Niitä myytin muutaman markan kappalehintaan! Muistan eräässä kaupungissa ollessani. Eräs vanhempi nainen tuli siihen kirjalaatikko kasan viereen ja puheli, että kyllä minäkin mielelläni noita ostaisin. mutta kun en jaksa kulkea: että saisin levitettyä...Kerroin vanhukselle, että: "jos te minuun luotatte? Niin kyllä minä jaan vaikka kuinka paljon." Rouva luotti, koska osti melkoisen määrän Ja jos tästä jatkan kerron liikaa itsestäni...Joten se siitä....
Mutta miten on mahdollista, että Nousiaisen kirjallista tuotantoa näin saatiin riepotella ? Mitä he joutuivat maksamaan Tapio veljen vaimolle ja lapsille tekijänoikeuksista? Eivät mitään? Nousiaisen tuotanto ei ole suojattu tekijänoikeuksilla! Hän on saanut tekstinsä HERRALTA! HERRAN TEKSTEJÄ EI SUOJAILLA! TAI NIISTÄ MUUTTUU JA TULEE OMIA TEKSTEJÄ! IKIVANHA JUTTU! JOKUSET OVAT SORMENSA POLTTANEET! SUURIN OSA EI! JUMALA JA JEESUS SUOJAAVAT ANTAMANSA TEKSTIT! TAI SITTEN EI KUKAAN!!! TIEDÄN MISTÄ PUHUN; JÄLLEEN KERRAN! KIITOS JA KUNNIA KUULUU JUMALALLE! TÄSTÄKIN TIEDOSTA! ITSE EN NÄITÄ TIETOJA OLISI MILLOINKAAN LÖYTÄNYT! EN tietäisi ilman Jeesusta mitä tarkoittaa ns, Isä meidän rukous tai Jumalan Moosekselle opettama Herran siunaus....rukous sekin. Kummatkin käytössä! Joskus pysäytettiin noiden ääreen ja tankattiin virke, virkkeeltä. PYHÄ HENKI AVASI! MERKITSEVÄT huomattavasti enemmän kuin luulisi! Raamattu on kirjoitettu niin moneen kerrokseen, että jos joku jotain kirjoittamisesta tietää. Lopettaa väittämästä, että kirja on ihmisten kirjoittama. Ihminen ei pysty kirjoittamaan niin moneen kerrokseen mitään! USKO POIS! Muutamaan kerrokseen pystyy, jos on Luojan antamat lahjat ja treenailee. Saa paikoin tekstin pariin kolmeen kerrokseen! Kysyppä kirjailijoilta? Jos ovat rehellisiä, kuinka moneen kerrokseen pystyvät kirjoittamaan?

TODELLISUUDESSA RAAMATUN KIRJOITTI IHMINEN MUTTA KIRJOITETTU TEKSTI TULI PYHÄN HENGEN VÄLITYKSELLÄ JUMALALTA! EIKÄ KYSEESSÄ OLLUT INSPIRAATIO, KUTEN VÄITETÄÄN. Taakka varmasti tuli, että pitää kirjoittaa ja PYHÄN HENGEN VOIMA JA INNOITUS TYÖHÖN. AIVAN KUTEN KAIKKEEN JUMALAN JA JEESUKSEN ANTANMIIN TEHTÄVIIN. Ja myöhemmin kirjoitettuihin HENGELLISIIN KIRJOIHIN JA KIRJOITUKSIIN!
KAIKKI Hengelliset kirjat eivät suinkaan ole Hengellisiä! Kun meissä on PYHÄ HENKI, Hän paljastaa meille kirjallisuuden aitouden! Saatanalla on varaa puhua täyttä totta vaikka 90 prosenttia. Saadakseen sinne sitten ujutettua 10 prosenttia valhetta, kun Hän etsii uusia uhreja! Jo Hänen uhreinaan olevat ja sidotut, Hengellisesti sokeat ja kuolleet: eivät tarvitse enään yhtään totuuden Sanaa! He ovat nielleet jo ratkaisevat VALHEET! Tämän jälkeen heille voi syöttää ihan mitä vaan! Kyllä Saatanan joukot vaanivat koko ajan, milloin joltakin uskovalta, monista eri syistä, Pyhä Henki irtaantuu. He tuntevat ihmiset ja Raamatun!

He ovat erittäin hyvin ja tarkoin käyttäneet hyödykseen viime vuodet! Järkyttävän tehokasta toimintaa! Tämä vahvempi porukka sai Suomessa valtaa edellisillä linkeillä kerrotulla tavalla. Tätä valtaa heille antoi Jumala. Se alkoi 80 luvun puolivälin jälkeen. Tarkkaa aikaa, en muista. Olisi pitänyt laittaa paperille. Uskon, että joku muistaa ajan tarkemmin. EPÄHENGELLISIÄ KIRJOJA ON SUOMESSA OLLUT; ETENKIN ULKOLAISET Suomennokset ovat kaiken aikaa olleet hyvinkin tarkoin tutkittavaa tavaraa. Tässä asiassa minua askarruttaa se, ettei Hengellisten kirjojen kustantajilla ole JUMALAN HENGESSÄ OLEVIA KÄÄNTÄJIÄ! Tai nyt, kun viime vuodet hengellinen kirjatuotanto on pakko laittaa pienellä hoolla. Siis Saatanan joukot valtasivat. Hengellisten kirjojen kustantamotkin totaalisesti! Kukaan niissä ei tutki, mitä painetaan ja levitetään! Rahan nämä veijarit kyllä tuntevat! RAKAS YSTÄVÄ! JOS HENGELLINEN KIRJA ON SUOJATTU TEKIJÄN OIKEUKSIN ! Hylkää heti! ÄLÄ LUE SANAAKAAN! JOS HENGELLISIÄ LAULUJA SISÄLTÄVÄSSÄ AÄÄNITTEESSÄ ON TEOSTO NIMI! SAMA JUTTU! HYLKÄÄ! ÄLÄ KUUNTELE! NÄMÄ TAVARAT EIVÄT OLE HENGELLISIÄ!!! VAIKKA NIMET MUUTA PUHUVAT! NÄIN TOIMIEN KARSIINTUU SIINÄ JO MELKOINEN MÄÄRÄ ROSKALAATIKKO TAVARAA! ELLEI UUSIA AITOJA HENGELLISIÄ KIRJOJA JA MUSIIKKIA ILMAANNU! NYT JO voitte rakkaat sisaret ja veljet avata arkistojenne ovia! OLEN TÄYSIN VARMA. että on yllättävän paljon Aitoa Hengellistä kirjallisuutta. Aitoja hengellisiä laulukirjoja, äänitteitä jne. ESIIN JA VIRITTÄMÄÄN KITAROITA! NE HÄVISIVÄT 80 luvun lopussa ja 90 luvun alussa! EIVÄT VOINEET HÄVITÄ!!! NIISSÄ EI OLE TEKIJÄN OIKEUKSIA! Musiikki on kustannettu nauhoille Hengellisten järjestöjen varoilla. Niitä ei kuljetettu TEOSTON KAUTTA. Minullakin on muutamia, mutta ovat niin loppuun kuunneltuja. Ei voi monistaa. Minulla oli niitä laatikko kaupalla oli paljon muutakin. Jäivät jonnekin! Jäi paljon muuta! Ei kai nyt kaikki tollasia äkkilähtöjä ole voinut kokea, että hyvä, kun olkalaukkunsa ja itsensä saa turvaan!
Nyt uudestisyntyneet nuoret tarvitsevat kiireesti noita vanhoja, eikä ne nyt niin kovin vanhoja ole, musiikki äänitteitä! Kirjallisuutta! Pistäkää nyt liikkeelle! Jos meille ei anneta rahaa. Lainatkaa niitä! Kopioidaan äänitteitä vaikka muutama kerrallaan vanhojen nauhojen päälle. Joita saa kirpputoreilta ym. Kun Kerran rahat nyt ovat muiden taskussa. Aloitetaan jostain! Ja jos vähän parempia tasoltaan on. Niitä varten uudet nauhat! Saadaan Mastereita! Niiden aika on NYT! USKOKAA VELJET JA SISARET! TIEDÄN, ETTÄ TEILLÄ NIITÄ ON LAULUVIHOISTA saadaan kopioita, niissä on nuotit, ainakin suurimmassa osassa kompit. Siitä se lähtee! Mistäkö tiedän, että niiden aika on NYT! Koska kuulin, että nuo gospel venkulat lähtevät kaduille ja ravintoloihin "evankelioimaan" Jos me nyt joka lähdössä jäämme Saatanan perässä vaelteleen, niin johan on kumma, ettei jossain saada kapuloita rattaisiin! Kukaan emme suin päin vouhota! Mutta tulevaa saalista, joka on Herran, suojaamme me, jotka nyt sitten JEESUKSEN mukana on pysynyt! Ei niitä paljon ole! Milloin Jumala on sodissaan divisiooneja tarvinnut! Muut luottaa hevosiin, hienoihin miksauslaitteisiinsa, ME LUOTAMME JUMALAAN! MEIDÄN MAHDOLLISUUTEMME OVAT PÄÄTTYNEET! JA SIITÄ ALKAVAT JUMALAN MAHDOLLISUUDET! JA JUURI NYT!!! TOIMI JOS OLET LÄPÄISSYT SEULAT JA HERRAN PUIMATANTEREELTA AITOJEN JYVIEN JOUKKOON. JOS OLET NIISTÄ PÄÄSSYT! TIEDÄT SEN AIVAN VARMASTI ITSE! EI TARVITSE KYSELLÄ KELTÄÄN IHMISILTÄ MITÄÄN! VAAN, HERRALTASI JEESUKSELTA: MITÄ VOIN TEHDÄ? SAANKO NYT ALKAA LAULAA LAULUJA, joita ei ole uudelleen sovitettu. Vaan OVAT SULOISTA KUUNNELTAVAA JUMALAN TAIVAASSA! JEESUKSEN MORSIUSSEURAKUNTA ALKAA LAULAA JA YLISTÄÄ JUMALAA JA JEESUSTA PYHÄSSÄ HENGESSÄ! KELLE KUULUU, EN TIEDÄ. NÄKY ON! NÄIN TAPAHTUU JUURI NYT! TAI SITTEN OLEMME KOKO REMMI MYÖHÄSSÄ ! TEHTÄVÄT ON JAETTU! HERRA ANTAA VARMASTI LUVAN! PYHÄ HENKI TODISTAA KOKO AJAN KIRJOITTAMANI OIKEAKSI! TÄÄLLÄ NOUSEE LÄMPÖ! KIITOS HERRALLE! JOKU OLI AAMULLA HUKASSA? NYT LÖYSIN TÄSSÄ SE TULI!!!! JUMALA TEITÄ SIUNATKOON! JEESUS TEITÄ JOHDATTAKOON! JOKAINEN SISAR JA VELI. OLETTE TÄRKEÄMPI LENKKEJÄ TÄSSÄ LENKISSÄ, kuin joku, ehkä luuleekaan!

Raamattu lupaa:"LOPUN AIKOINA USKOVILLE ANNETAAN LYHYT MENESTYS!" SUOMESSA SE ALKAA NYT! KUKA KYNTÄÄ! KUKA KYLVÄÄ! JOKU NIITTÄÄ! VÄLIÄKÖ SILLÄ ON KETÄ NE OVAT! JOKAINEN TEKEE OSUUTENSA HERRAN JOHDOLLA! TYÖTÄ ALETAAN SUOMESSA TEHDÄ NYT!
MERKIT SEURAAVAT NIIDEN PERÄSSÄ; JOTKA HERRAAN TURVAAVAT!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 03.02.1998


Takaisin Pääsivulle.