Jeesuksen Opetuslapset ry. Pori


Katsellaan Hengellisiä maisemia.

Joitain vuosia sitten. Eräs nais - Evankelista kertoi muun saamansa Sanoman
yhteydessä, näin:
Hän oli tulossa jostain päin Suomea, jälkeen puolen yön. Oli ollut pitämässä kokoussarjaa. Kertoi, että oli ollut aivan väsynyt. Ajatuksissaan oma sänky ja, että pääsisi nukkumaan.
Juuri kun hän oli kääntymässä päätieltä sille tielle joka johti hänen silloiseen kotiinsa
Jumala puhui sisarelle:
"Et käänny! Vaan ajat eteenpäin! Ja niin lujaa, kuin tällä autollasi pääset. On kiire!"
Evankelista noudatti ohjetta. Väsymys poistui! Pyhä Henki alkoi täyttää ja virvoittaa häntä! Sai tietoonsa kaupungin, mihin ollaan matkalla. Matkaa n.100 km.

Kun sisko pääsi kaupunkiin Pyhän Hengen johdatuksessa hän tuli erään sillan läheisyyteen:
Sillalla oli yksinäinen mies.
Henki kehoitti:
"Mene miehen luo."
Sisar jätti autonsa ja käveli miehen lähelle. Jumalan palvelija oli nyt varustettu tehtävään vaadittavilla Taivaallisilla työkaluilla:
Jumalan Rakkauden Henkeä täynnä. Voitelu ja Armolahjat toiminnassa. Mies oli kertonut, että hän on aikeissa hypätä sillalta alas!
Sisaressa oleva PYHÄ HENKI heijastui mieheen sillä tavoin, että mies murtui. Alkaen kertoa elämänsä ongelmia. Purkaen tuskaansa ja ahdistustaan. Syitä, jotka olivat hänet tähän tilaan ajaneet...
Ettei nähnyt enään muuta mahdollisuutta, kuin päättää päivänsä itse! Sisar pyysi miestä autoonsa keskustelemaan. Kun yökin oli niin viileä, avoimella sillalla seisoskella.
He menivät autoon. Tultiin vähitellen siihen tilanteeseen, että Evankelista pääsi kertomaan paremmasta ratkaisusta: JEESUKSESTA!
Kyseiselle sisarelle tilanne oli tuttu. Jeesuksen koulua takana. Samoin Jumalan työpöydällä: Aikaa en tarkoin tiedä. Mutta pitkä taival oli iästään huolimatta jo takana. Ja tilanne päättyi siihen, että kun sisko oli mieheltä luvan saanut! Ja mies oli vastannut myöntävästi, että hän tahtoo jättää itsensä ja elämänsä Jeesukselle! Sisar rukoili miehen puolesta, tilanteeseen kuuluvat rukoukset. Ja lähti autollaan viemään - muuttunutta, nyt ilosta itkevää miestä kotiinsa!Kiitos ja Kunnia Jumalalle!

Mutta nyt!!! Kyseisessä kaupungissa oli ja on edelleen neljä Kirkkokuntaa. Niin sanottuja karismaattisia, vapaita suuntia. Luterilainen kirkko, eri sisäisine ryhmittymineen! Uudestisyntyneitä Pyhän Hengen kasteen saaneita. Eri Armolahjoin varustettuja Uskovaisia ihmisiä tuohon aikaan vaikka kuinka paljon....

Miksi Jumala ei saanut, kyseisessä kaupungissa ketään hereille?
Joka olisi tuon tehtävän hoitanut? Vaan joutui tuomaan väsyneen palvelijansa matkojen takaa! Nämä edellä kerrotut Taivaalliset lahjat eivät riittäneet!! Tämän laatuisen tehtävän suorittamiseen! Olisi pitänyt olla Jeesuksen koulussa ja Jumalan Työpöydällä jokusia vuosia....Sitten olisi ollut tarvittavat tiedot!
Miten käytännössä Jeesuksen ja Jumalan töitä tehdään?!!!
Siis, kaupungissa ei ainuttakaan tällaista henkilöä, vaikka muuta väittivät!
Väittävät edelleen! Surullista ja järkyttävää, mutta valitettavasti totta!

Tämän päivän Suomessa. Tämä on enemmän sääntö, kuin poikkeus! Loppu jääkin sitten lukijan mietittäväksi! Ilman Pyhän Hengen apua ja vilpitöntä, ennakkoluulotonta mietiskelyä... Ei johda mihinkään! Tätä voi myös itse rukoilla! Paneutua kannattaa näihin jokaiseen asiaan . Aivan jokaisen! En minä, eikä yksikään ihminen tiedä. Milloin ja missä Pyhä Henki laskeutuu selvittämään asian. Tässä on Jumalan Palvelijan Uskon Ankkuri! Että me teemme tahoillamme saamamme tehtävät niin hyvin kuin taidamme! Sen jälkeen, Jumala Ja Jeesus voivat tehdä ihan mitä hyväksi näkevät! Maallisista olosuhteista ja asioista riippumatta.

Suurimman osan, Jumala Armossaan meiltä salaa! Toisten töiden tuloksia kyllä saamme nähdä!

Omalla kohdallani on ainakin niin, että tappiot kyllä näkyvät ja niitä on omasta mielestäni jo kasaantunut aivan liiankin PALJON!!!

Niilo Yli - Vainion aikainen HERÄTYS:
Niilo- veljen puheissa painottuu eräitä hyvin tärkeita ja varteenotettavia asoita! Ensinnäkin hän ei rajaa Herätystä helluntailaisten etuoikeudeksi! Vaan toistaa, että Herätys koskee kaikkia Suomalaisia, kirkkokunnista riippumatta ! Ja jaksoi tätä asiaa tuoda esiin kaikissa tilaisuuksissa ja kokouksissa, joissa hän puhui! Siis; Niilo - veli kaatoi kirkkojen raja - aitoja ! Näin tehdessään, hän ei myöskään rajannut Jumalan ja Pyhän Hengen toimintaa mihinkään ! Saamansa Taivaallisen näyn ja VOITELUN valtaamana . Hän Toimi Jumalan tahtomalla tavalla! Aivan aidosti väheksyen omaa merkitystään HERÄTYKSESTÄ ! Mainiten, ettei hän pysty ketään parantamaan ! Pyhää Henkeä täynnä oleva ihminen koroittaa AINA
JEESUSTA ja antaa aidolla tavalla KUNNIAN JUMALALLE ! Vaikka Niilo puheli asoita omalla persoonallisella tavalla ! Jumala oli ja on edelleen noiden puheiden takana! Kuka ikinä käsiinsä saa ! Niilo - veljen puheita kasetoitiin ! Meidän ulkopuolisten hieman vaikea niitä saada ! Mutta toimivat aivan nähtävällä tavalla 1998 . Sain jokusia ! Ja todeta omin silmin , mitä ne aikaan saivat ! Kiitos ja Kunnia siitä Jumalalle! Herätys laajeni ja voimistui ! Koska Jumala oli valinnut juuri oikean henkilön Herätystä vastaan ottamaan ! Sitten JEESUS koulutti nopeasti henkilöitä Niilon avuksi erilaisiin tehtäviin ! Eri puolille Suomea. Ja jonkun ajan kuluttua alkoi tapahtua nekatiivisiä asoita. Herätystä alettiin rajata. Niiloa syrjiä, kun hän ei suostunut tulemaan helluntailaisten ruotuun!Herätykselle annettiin NIMI!
siinä ViRHE 1. Ja suuri sellainen! Ei Niilon käsialaa tämä toiminta. Herätysliikkeen sisäpiirissä alkoi sanaharkka. Ajoittain melko kovakin taistelu.Nämä eri puolille Suomea nostetut henkilöt tahtoivat nimensä julkisuuteen. Ja kaapata näin Herätys itselleen.
siinä ViRHE 2. Helluntai herätysliike rakensi valtavia temppeleitä ympäri Suomea. Niilo - veljen palvelustehtävä oli ajassa mitattuna lyhyt! Mutta tehokas! Niilo- veli saarnaa edelleen, monien muiden tavoin! Niilo- veljen poistuttua multain päältä! Tapahtui Helluntai kirkoissa AITAUS! Ja kovaa luokkaa olikin! Paavalin kirjeessä tämä aitaus tunnetaan nimillä: "LAHKOHENKISYYS" siinä VIRHE 3. Sitten olikin virheiden määrä täysi ja varsinainen Herätys päättyi. Jälkimaininkeja näkyi. Luterilaisessa kirkossakin alkoivat ihmiset kaatuilla jne. Helluntailaisten aitauksen sisään jäivät Herätyksen aikaiset "Hengelliset poliisit". Nämä poliisit olivatkin siirtyneet nyt sellaiksi palokuntalaisiksi, jotka muun porukan myötäillessä sammuttivat viimeisetkin aidot Taivaalliset tulet!

Helluntailaisten olisi jo aika päiviä pitänyt kaivaa esiin Niilo Yli - Vainion kasetit ja kirjat!!! Ja nöyränä niitä tutkia! Eikä pahaa tee meille muillekaan! Päinvastoin! Mitä nyt sitten enään on jäljellä. Kun kaikki vanhempi kirjallisuus on kadonnut! Aivan Raamatun mukaisesti! Eikä kauan kestä, kun 1930 luvulla käyttöön otettu RAAMATTU katoaa!
Herran huomautuksen tähden tässä asiassa ei mennä pidemmälle! Ja paljon tiedossani olevaa tavaraa tempaistiin pois!

Olen kuullut ja tietooni tullut, että tämän yhdistyksen takana on milloin mikin kirkkokunta. Ettei yhdenkään kirkkokunnan tarvitsisi tuhlata aikaansa ja rahaansa, sanoutuessaan irti tämän yhdityksen toiminnasta! Teen sen itse! En kuulu mihinkään maalliseen
kirkkokuntaan! En mihinkään Hengelliseen järjestöön ! Aivan sama pätee tätä koko yhdistystä. Yhdistyksen takana eikä tukena yhtään Hengellistä yhteisöä!!! RIITTÄNEE!!!

Esimerkiksi: 1997 Juutalaisessa kalenterissa Pääsiäinen 22 - 29 huhtikuuta. Meillä 27 - 31 maalikuuta. Uusivuosi Juutalaisessa kalenterissa 2- 3 lokakuuta. Meillä aivan jossain muualla!!! Riittänee, kun sanon, että Raamatun mukaisesti uudestisyntyneen Jeesuksen sydämessä on Joulu Helluntai ja Pääsiäinen kalentereista rippumatta ! Se pakana kansojen kirkkopyhistä! Kuka lie keksinyt ? Itseäni ei Jeesuksen , eikä Jumalan taholta ole kehoitettu juhlimaan ainoatakaan !!!

Suomessa oli eräs naisprofeetta aikoinaan. Nyt en kyllä muista aikoja. Joten lienevät epäolennainen tekijä, koska niitä ei tietooni nyt anneta. Mutta ellen nyt ihan väärin muista kyseinen profeetta pääsi sinne, minne oli jo pitkään rukoillut. Hyvin väsyneenä ja useiden vaikeitten sairauksien murtamana 1950 luvun alussa. Koska alkuperäinen kirja profeetan elämästä ja toiminnasta julkaistiin 51 tai 52 . Sain tuon kirjan käsiini ihmeellisellä tavalla. Ja oli eräs kirjoista, joita Herra luetti ja luetti. Aina uudelleen ja uudelleen. Tiesin, että kirja oli lainaajalle tärkeä monessakin mielessä. Kertoi, että kyseinen kirja on ollut hänen mukanaan vuosikymmenet Afrikan lähetyskentillä. Ja niinpä jouduin aina pyytämään, että saisin vielä pitää kirjaa ! Pidän siitä kyllä hyvää huolta ! Tämä oli jo ehtona, että häneltä kirjan sain käyttööni! Kyseisen nais - profeetan lähellä , auttajana toimi joku mies. Ja hän jonkilaisella pikakirjoituksella merkitsi muistiin., hyvinkin erikoisia tapahtumia. Useat tapahtumat ja asiat saatettiin tietooni, ihan siitä syystä, että olen niitä tarvinnut ! Vaikka en ole kertonutkaan , kuin eräälle hyvin läheiselle uskon sisarelle. Hän on jo vuosia sitten päässyt pois multain päältä. Hän kyllä tarvitsi nuo tiedot. Koska hänen saamansa Voitelu ja Jumalalta saamansa VALTAKIRJAT maksoivat . Aivan samalta alueelta , kuin tämän kyseisen profeetan kohdalla. Tuon kirjan lopussa on aika pitkä osuus JUMALAN antamaa ilmoitusta, profeettansa kautta. Joissa kerrotaan Suomea koskevia tärkeimpiä tapahtumia. Aina Jeesuksen toiseen tulemiseen asti . Ettei kukaan ymmärrä väärin. Siis , mitä sitä ennen Suomessa tapahtuu ! Jeesuksen toinen tulemus on tiedosamme. Aika ja hetki ei kellään!!! Siinä muunmuassa kerrotaan Niilo Yli- Vainion vastaanottama HERÄTYS! Ei tietenkään nimeä. Vaan puhutaan miehestä! Kaikki tapahtui juuri niinkuin JUMALA profeettansa kautta ilmoitti. Kirjassa ei mitään tarvitse tulkita ! Kaikki teksti aivan ymmärrettävää Suomen kieltä! Tämä kirja on nyt sitten niin kiven alla kuin yleensä olla voi! Eräs suomalainen Hengellinen kustantamo otti kirjasta uusinta pai- noksen. Mutta tästä kirjasta olikin sitten jätetty valtava määrä lopusta pois ! NÄIN! Ja siinä meni sitten mukana Suomea koskevat JUMALAN ilmoitukset! Saatan palata tämän kirjan ilmoituksiin. Ainakin tietolähde on nyt riittävästi kerrottu, että jos vastaisuudessa palaan? Ei tarvitse tätä protokollaa enään kirjoittaa ! Joka on kyllä aivan tosi ! Empähän tiedä, miksi tämä tähän väliin tuli ? Eikä kyllä tarvitsekaan ! Kysellä en saa !!!

Lahkohenkisyys poisti kirkoista Pyhän Hengen ja tyhjensi valtavan määrän kirkoistam- me. Ovat taloudellisissa vaikeuksissa! Kun Pyhä Henki poistuu ! Temput alkaa...
Nuorten illat täyttyvät saatanallisella hengellisellä rokilla ! Ja Gospel illoilla! Ei Pyhää Henkeä Näissä tilaisuuksissa. Iskelmä tähdet pitävät kirkkokonsertteja jne....

Pumppaus ja vippaskonstit meneillään!
Raamatussa Jumala sanoo:"Erotkaa heistä, ettei teitä kohtaisi samat tuomiot..."
Tarkoittaa tänä päivänä suuressa ja enenevässä määrin kirkkoja Suomessa! Keskieurooppa monista eri syistä Jumalan tuomioiden alla! Eikä vähiten siitä syystä, miten he kohtelivat aikanaan juutalaisia. Hups! Ranskakin mukana! Verhoja on revitty hiljaksiin auki, että ne jotka eivät Historiaa näiltä osin tunne tuodaan se nyt heidänkin nähtäväksi ! Nyt siis pitäisi erota euroopasta ! Irtisanoutua kokonaan. Mitä me teemme? Liitymme yhä voimakkaammin sitein sellaiseen, mihin ei pitäisi kajota lainkaan! No, sitä nopeammin tulemme uskon vainojen aikaan myös Suomessa!

Ekumenia tarkoittaa uskontokuntien yhteen sulautumista! Raamattu ei tätä tunne ! Mutta uskovaisten yhteyden kyllä ! Jokaisessa maassa missä on tullut uskon vainot. Ovat uskovaiset pakon sanelemina joutuneet turvautumaan toisiinsa kirkkokunnat ovat jääneet sivuseikoiksi! Aivan lähihistoriasta kertova kirjallisuus kertoo näistä tapahtumista. Ellei hyvällä, niin sitten vähän voimakkaampia keinoja käyttäen tapahtuu Jeesuksen aitojen seuraajien liittyminen toisiinsa.

Tapahtuu, juuri niinkuin Apostolien tekojen alkulehdiltä saamme lukea! Eivät ensinnäkään lähteneet Jerusalemista. Israel oli miehetty maa! Rooman sotilaat pistivät tuulemaan! Alkoi Jerusalemissa olevilla uskovaisilla tulla kuumat paikat ja lähtö tuli! Ja Sanoma ylösnousseesta Jeesuksesta lähti leviämään! Sitten rupesikin porukka lisääntymään ja syntyi alkuseurakunta ja ensimmäisiä uskovia alettiin nimittämään KRISTITYIKSI! Tänä päivänä tämä nimi ei merkitse yhtään mitään!! Nimen alla on jo ties kuinka kauan tehty enemmän pahaa, kuin hyvää! Ja niinpä onkin parempi puhua Jeesuksen seuraajista ! Vaikka niitäkin on vähän joka lähtöön! Mutta eliminoituu siitä nyt kuitenkin melkoinen lauma, kun jättää kristityn ja uskovaisen nimen pois..

Suomen Hengelliseen rappiotilaan on suurimpana tekijänä Nikolaiittain opin
omaksuminen. Katso Ilmestyskirjan alusta Jeesuksen antamia lähetyskirjeitä silloisille seurakunnille! Löydät: mitä mieltä Jeesus kyseisestä opista oli! Ja ei ole muuttanut mielipidettään vieläkään! Nikolaiittain oppi hyväksyi uudestisyntymän, mutta ei Hengellistä kasvua! Tämä onkin sitten sellainen keitos, joka aikaan saa hyvin erilaisia ilmiöitä! Ja kaikki aivan varmasti päin seiniä! Uusitestamentti tuntee tämän asian hyvinkin tarkoin! Hebrealais kirje Luvun 5 lopussa ja luvun 6 alussa. Ehkä selkein kohta ensihätään. Mitä Hengellinen pysähtyminen merkitsee!! Lakihenkisyys, Hurmahenkisyys...jne. Liikutaan tunnetasolla! Kokemukset ja tuntemukset emotionaalisia. Pimyden henget valppaana AUTTAMAAN... VARO!

Kehoitan aivan rakkaudella lukemaan, mitä pikimmin Matteuksen evankeliumin luvun 24 kokonaan! Jeesuksen profetaalinen vertaus viikunapuusta. On saanut vuosien varrella erilaisia tulkintoja ja selityksiä... Niiden aika on ohi ! NYT TOTEUTUNUT ! JOKAISEN VIIKUNAPUUN OKSAN JOKAINEN LEHTI ON HIIREN KORVALLA ! ON KEVÄT !!!

KUNNIA JUMALALLE ! Ei minulle!
Jos Jumala suo.... linkit jatkuvat. Kenellä mahdollisuus, kannattaa printata vaikka yli oman tarpeen. On paperilta huomattavasti helpompi tutkia ja lukea ! Kaikilla ei ole konetta, että pääsisivät näitä lukemaan. Heitä saattaa olla ihan sinun sukulaisissakin ja ystävissä. Tämä kehoitus siitä syystä, että Jeesuksen ja Jumalan Armossaan antamat tiedot ovat TOTUUKSIA ! Mikäli elonpäiviäni jäljellä..kerron hyvinkin paljon lisää ! Jos ei . JUMALA EI OLE JÄTTÄNYT TÄTÄ PAIKKAA VAIN MINUN VARAANI ! VAAN HENKILÖ SITTEN VAIN VAIHTUU ! Turhaan näitä ei kirjoitella! Siitä olen aivan varma! Puhukoon nyt kuka mitä tykkää!


Takaisin Pääsivulle.