Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Kaikki ei pääse taivaaseen.

JEESUS sanoo:" Ei jokainen, joka sanoo minulle: "Herra, Herra!" , pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon."

Eräs nuori hyvin rikas mies tuli Jeesuksen luo. Ja kertoi tahtovansa lähteä Jeesuksen mukaan ! Jeesus tiesi, että miehellä oli varallisuutta melkoisesti. JEESUS sanoi miehelle: "Mene ja myy kaikki omaisuutesi ja jaa varat köyhille! Ja seuraa minua!" Kova paikka! Kaikkiko? Kai sitä nyt hieman saa jättää. Ei tässä nyt ihan tyhjin käsin uskalla mihinkään lähtee hortoileen.

Apostolien tekojen alkupuolella, kun rikkaat myivät omaisuuksiaan ja toivat rahat apos- tolien jaettavaksi. Eräs pariskuntakin myi talonsa ja tiluksensa. Mutta päättivätkin jättää osan rahoista itselleen. Apostoleilla toimivat myös tiedon ja viisauden Armolahjat monien muiden ohessa. Niinpä Apostolit, paikalla olleet, tiesivät vilpin ja kertoivat sen julki! Sitten tapahtui, että pariskunta kuoli siihen paikkaan ! Ei siksi, että pettivät Apostoleja. Vaan siksi, että yrittivät pettää Pyhää Henkeä ! Joka ei koskaan, missään muodossa onnistu!

Paavali sanoo: " Tyytykäämme siihen , mitä meillä on. Elanto ja vaatteet..." Paavali seurailee Jeesuksen opetusta, maksoi, mitä maksoi ! Nämä on aika helpohkoja luettavia. Ja ohittaakin ne voi. Mutta, kun näitä alkaa visioida omalle kohdalleen . Asioista tuleekin melko hankalia juttuja. Siis elää noiden läpi omakohtaisesti. Sana tarkasti käytäntöön siirtyneenä ! Kyllä se nyt, rakkaat ystävät, vain näin on ! Muussa tapauksessa Taivaallisen Isän Tahto ei toteudu ! Jeesusta, joko seurataan, tai sitten ei!
JEESUS SANOO:"JOKA EI OLE MINUN KANSSANI; ON MINUA VASTAAN! JOKA EI MINUN KANSSANI RAKENNA; HÄN HAJOITTAA!" Siinä on vaihtoehdot!
Jeesus ei puhu mistään välimaastosta mitään ! SIIS, JEESUS JAKAA NÄILLÄ SANOILLA IHMISET KAIKKIALLA MAAPALLOLLA KAHTEEN RYHMÄÄN ! JA NÄITÄ KAHTA RYHMÄÄ EROITTAA EHDOTON JA VAKAA KUILU ! Ihmiset kyllä löytävät vaikka mitä, kierrellekseen näitä ! Sitten pelätään, että jos tämmösiä nyt sitten puhuu ja saarnaa. Niin johan siitä uhraajat ja tukijat poistuvat ! Näin voi käydä! Jos Jeesus kysyy :" Mitäs, sinä tolla kristallikruunulla teet ? Meneppä ja myy se pois ja vie rahat eräälle palvelijalleni. Hän tarvitsee niitä Taivaan Valtakunnan työssä ! " Asia siirtyi sinun harkintaasi ! Eikö niin ? LAKIHENKISYYTTÄ ? Ei, vaan kuuliaisuudesta on kysymys!

Useita, useita vuosia sitten. Eräs Jumalan profeetta ilmoitti minulle näin: " Kun olit nuori, menit minne tahdoit. Nyt, kun olet tullut vanhaksi vyöttää sinut toinen ja vie sinne, minne et tahdo! Näen sinun tuskasi ja ahdistuksesi. Tiedän sinun sairautesi, mutta en paranna niistä yhtään. Turhaan rukoilet. En parantanut omalta pojaltanikaan. enkä paranna sinultakaan! Ja sinne paikkaan mihin sinut nyt vien. Vien siksi, että siellä on sieluja, joita Minä Rakastan jne!" Tuo oli Jumalan Ilmoitus profeettansa kautta ! Sitä ennen olin saanut Jeesukselta kehoituksen: ilmoittaa asunnon irtisanominen. Ei ensimmäinen kerta. Muuteltiin noina vuosina hyvinkin ahkeraan tahtiin ! Päivät täyttyivät, että asunnosta on nyt lähdettävä. Soitto Pelastusarmeijaan. Tulkaapa tyhjentämään huusholli ! Tuo profetia, kun Pyhä Henki sitä aivan hieman raotti. Paljastui, ettei tässä nyt kyllä tällä kertaa taas läh- detäkään muuttokuormien kanssa ! Paikka, jonne sitten jouduin.Vaati Profetian! Ei olisi tullut edes mieleeni muussa mielessä kuin, että se on sitten viimeinen paikka mihin Herra minut siirtää. Kai Herra nyt tietää tunteeni ja antipatiat noita seutuja kohtaan ! Sinne mentiin ja sillä tapaa,,, Sairaudet eivät todellakaan ole parantuneet, vaan lisään- tyneet ! Profetia oli siis Jumalan antama !

Jumalan pelko on hyvin monille vieras asia. He ovat lukeneet Raamatun useampaan kertaan. Kuulen heidän puheistaan, että näin on tapahtunut. Jumala on Rakkaus! Ei Häntä tarvitse pelätä ! Rakkaat ystävät ! Jeesus ei opeta ketään muuta pelkäämäänkään! Joten nyt kun alat Raamatun tutkimisesi uudelleen. Tulet huomaamaan kuinka useasti ja kuinka monissa kohdissa tulee esiin Jumalan pelko! Nyt siis etsit vain mainintoja Jumalan pelosta. Kun et niihin usko repäiseppä aina se sivu Raamatustasi pois, jossa asia tavalla tai toisella tulee ilmi! Mitä ne sivut sielä tekee, kun et niihin usko ! Tämän jälkeen katsot paljonko Raamatustasi on jäljellä? "Joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on ja seuraa minua! Ei voi olla minun opetuslapseni!" SANOO JEESUS ! Ellet usko ? Sivu pois! Taitaa siinä mennä kyllä muutamiakin...? Uskotko tämän; Jos saisin Herralta luvan jatkaa näin ? Aikamoisen lauman Raamatuissa ei olisi yhtään sivua jäljellä ?!!! Ellet tätä omaa väitettäni usko niin mieti ainakin! Nimittäin olen asiasta täysin varma, että näin tulisi käymään ! Eikä tarvitsisi kovin montaa asiaa Raamatusta esiin nostaakaan. Joihin Suomessakaan uskota ! Jumalan Sana ei tarvitse tuekseen meidän yhdenkään uskoa ! Ollakseen MUUTTUMATON JA IANKAIKKISESTI TOTTA ! SE; ETTÄ JUMALA VALVOO TARKOIN SANAANSA! Ei tarvitse yhdenkään ihmisen uskoa tuekseen nämä totuudet! Mutta eräänä päivänä nämä epäilijät huomaavat, että HE OLISIVAT TARVINNEET USKON, USKOAKSEEN JUMALAAN JA HÄNEN SANAANSA !

Älä nyt silti Raamattuas ala repimään. Eiköhän sieltä kirjahyllystä ja lehtitelineestä löydy parempaa repimiseen tarkoitettua ??? Epäilen.... Kunnia Jumalalle! Ei minulle


Takaisin Pääsivulle
KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!