Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Kaatuuko aidot Profetiat?

1990 luvun alussa JUMALALTA tuli profetia:
"Nyt, MINÄ JUMALA, ALAN KURITTAMAAN SUOMEN KANSAA TOSI MIELESSÄ, SIITÄ SYYSTÄ, ETTÄ SUOMEN KANSASTA EI LÖYDY HÄNELLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVIA IHMISIÄ, HÄNELLE RIITTÄVÄÄ MÄÄRÄÄ!"
Ellen aivan väärin ole tuota aikaa laskenut; se tapahtui 92 keväällä. En sitäkään muista: pitäisi kaikki laittaa ylös! Kun muististani jäi "tenurantaan" aikoinaan suurin osa!
Mutta olen tuon ajan laskenut muiden tapahtumien yhteyksistä, jotka on kirjattu. Joten siitä tulee kuluneeksi lähiaikoina kuusi vuotta. TUOTA PROFETIAA EI USKOTTU , YLEISESTI OTTAEN KUKAAN! TÄSTÄ POIS LUKIEN AIDOT JEESUKSEN SEURAAJAT! JA tietysti ne, jotka tuon profetian vastaan ottivat! Heitäkin, uskoakseni jonkin kokonen joukko! Koska profetia koski koko Suomea! PROFETIAN SAANEET ALKOIVAT TOIMIA JUMALAN OHJEIDEN MUKAISESTI! VIEMÄÄN SANOMAA MAHDOLLISUUKSIENSA JA JUMALALTA SAAMIENSA VALTUUKSIEN MUKAISESTI. SIIS joukossa oli sellaisia JUMALAN VANHOJA PALVELIJOITA, JOILLA OLI MELKOISIA VALTUUKSIA JUMALAN VALTAKUNNAN TYÖSSÄ! SAANEET USEIDEN KYMMENIEN VUOSIEN PALVELUKSENSA OHESSA ! KUULIN ERÄÄN VELJEN KOKOUSSARJAN ASIASTA! HÄN OLI KIERTÄNYT SANOMALLA TIES KUINKA PITKÄÄN ! LIENEE AIKAA NELISEN VUOTTA. KUN TUOTA TUNTEMAANI VELJEÄ KÄVIN KUUNTELEMASSA! HÄN ON, tai ainakin oli, erään kirkkokunnan ns. kiertävä saarnaaja! HUH! HUH! MITÄ VELI PAUKUTTI! PALAVA hän on aina ollut! Mutta nyt tuli sellaista saarnaa! Väkeä paikalla pari kolmesataa. Kaikki uudestisyntyneitä! Tunsin ulkonäöltä. Jos joukossa olisi ollut useimpia uudestisyntymättömiä. NOITA SAARNOJA EI OLISI JULISTETTU. EPÄILIN SILLOIN, EPÄILEN EDELLEEN, että tuon veljen palkanmaksaja on vaihtunut! SUOMESSA EI OLE SAARNAAJIA TARVITTU VUOSIIN! EIKÄ NIITÄ KYLLÄ MISSÄÄN NÄYKKÄÄN! EN NYT LIIKKUMAAN PÄÄSE, mutta kyllä HERRA minua on ajan tasalla tämän laatuisissa asioissa pitänyt! SUOMESSA SAATANA SEULOI USKOVAISET JA HERRA VISKIMELLÄÄN PUI PUIMATANNERTAAN. Näillä sanoilla se on Raamatussa, jos joukossa joitain, jotka eivät tiedä mitä se tarkoittaa. En nyt selitä noita sanoja vaan kerron, että JEESUS KOKOSI AIDOT JYVÄT akanoista tai ruumenista. Ihan miten vaan: AIDOT USKOVAISET OMAAN PUSSIIN JA KELPAAMATTOMAT USKOVAISET "ROVIOLLE JA POLTETTIIN".
Kovalta kuulostavaa tekstiä tämäkin, mutta tämä on suoraa RAAMATUN JULISTUSTA! Ei minun. Yritin nyt sitä jotenkin laittaa ymmärrettävään muotoon! Ja näin Raamattu kyllä asian ilmaisee. EMME PÄÄSE MIHINKÄÄN; VAIKKA TAHTOISIMME! JA TUONA AIKANA KUN HERRA JEESUS TUON TYÖN TEKEE JOSSAIN MAASSA! Palvelijat ovat hiljaa!
Nuo suuremmat valtuudet omaavat ja VOITELUT. HEIDÄT VIEDÄÄN SITTEN MUIHIN MAIHIN!!!
TEHKÄÄ PARANNUS HETI! PAUKUTTI EDELLÄ KERROTTU VELI "OMILLEEN". JA TUOTA SITTEN MONILTA ERI KANTILTA. JA PAINOTUS SANALLE HETI! ELLETTE TEE, NIIN HÄN ENNUSTAA TEILLE TUHOA JA KUOLEMAA! VARMEMMAKSI VAKUUDEKSI VELI LÖI VÄLIIN: EN MIELISTELE ENÄÄN YHTÄÄN IHMISTÄ! TIEDÄN; ETTÄ TEKSTI ON KOVAA KUUNNELLA! MUTTA MINÄ LIIKUN JUMALAN ASIALLA! EN IHMISTEN TYKKÄÄTTE NYT, TAI ETTE! Tämä veljen pitämästä saarnasta, muutamia lauseita! JOS JOLLEKIN JÄI EPÄSELVÄKSI MISSÄ HENGESSÄ MIES OLI! HÄN OLI TÄYNNÄ JUMALAN HENKEÄ JA KIIVAUTTA! HUUTOA! Tunnen veljen niin hyvin, ettei hän omaa yhtään tuon laatuisia luonteen piirteitä. JA KUN TUO JUMALAN PALVELIJA, JUMALAN VALTUUKSIN SANOO, ETTÄ TEHKÄÄ PARANNUS HETI! Se myös tarkoittaa SITÄ! VÄKI ISTUI, KUIN SUOLAPATSAAT! JUMALAN HENKI OLI SITÄ LUOKKAA NOISSA KOKOUKSISSA! TUO HENKI SITOI IHMISET PENKKEIHIN! PAKO MAHDOLLISUUDET OLI OTETTU POIS! SIKSI TÄTÄ NYT KERRON, JUURI NOISTA KOKOUKSISTA! KOSKA HERRA KEHOITTI MINUT SINNE! ISTUIN ETUPENKISSÄ! SUORA KATSE KONTAKTI VELJEEN ! JOKA TUNSI MINUT MYÖS! VELI TARVITSI APUA! SELVISI SIELLÄ, MIKSI HERRA MINUT SINNE VEI! RUKOILIN KIELILLÄ KOKO TILAISUUDEN AJAN! KUN VELJEN VUORO TULI, KIELET VOIMISTUIVAT JA VOIMISTUIVAT! KYSEESSÄ OLI HENGELLINEN SOTA TILA! HERRA ON KOULUSSAAN TÄMÄNKIN TEHTÄVÄN MINULLE OPETTANUT ! JA KUN HERRA ETUKÄTEEN TIESI, ETTÄ VELJEN SAARNAN YMMÄRRÄN. PUHUKOON NYT MITEN PÄIN HYVÄNSÄ! JA TIESI MYÖS, ETTÄ MEILLÄ ON TÄMÄN SAARNAAJAN KANSSA VÄLIT ENEMMÄN KUIN KUNNOSSA!
JA sitten hyvin surullinen loppu. Eivät he parannusta tehneet, noiden kahden ja puolen vuorokauden aikana. Mikä näytti olevan JUMALAN SÄÄTÄMÄ AIKA: KUULTUJEN SAARNOJEN MUKAISESTI TEHTÄVÄN PARANNUKSEN TEKOON. Tuo aika oli helppo laskea. Keskustelin jonkun aikaa veljen kanssa, kun hänellä sellainen väli oli. Hän tuli luokseni. Arvatkaa mitä tunsin? Olen sanonut, että olen yli empaattinen, hyvin herkkä tuntemaan ihmisten tunteet ja mielialat, vaikka eivät puhuisi mitään. JUMALALTA SAATUJA SYNTYMÄLAHJOJA! Ei niitä lukemalla ja harjoittelemalla kukaan opi. Ne joko on, tai ei! Ei niillä voi kerskata. Toisekseen ne ovat valtava taakka! Joskin niistä on apuakin. VOI TUKEA JA AUTTAA TOISTA! VOI, sitä pettymysten määrää...sitä tuskaa...ja taakkaa, mitä tällä veljellä oli ! KUMPA TEISTÄ, RAKKAAT YSTÄVÄT; JOKU YMMÄRTÄISI JA OTTAISI NÄMÄ TOSISSAAN! JA USKOISI SITEN, ETTÄ TUO SAARNA OLI ELÄMÄN JA KUOLEMAN KYSYMYS! VUOSIA JA VUOSIKYMMENIÄ USKOSSA OLLEILLE IHMISILLE! EIKÄ VAIN HEILLE...VAAN MEILLE JOKAISELLE ! EI kai HERRA TÄTÄ TAPAHTUMAA KIRJOITUTTASI PELKÄSTÄÄN SIKSI; ETTÄ NÄIN TAPAHTUI JOSKUS JOSSAIN! KYLLÄ TÄMÄ SAARNA TULEE NYT TÄMÄN KAUTTA SUORAAN LUKIJALLE! TUHOA JA KUOLEMAA ! MIKSI NÄMÄ eivät mene perille? VASTAAN ITSE: IHMISILTÄ PUUTTUU JUMALAN PELKO!!!!
ns.uskovaiset hokevat; Jumala on RAKKAUS. Jeesus opettaa, ettei ketään muuta tarvitse pelätäkään, kuin Jumalaa! Se on sinunkin Raamatussasi! Jos Raamattusi on 30 luvun suomennos?!
Te kaadoitte sanoillanne kirjoituksen alussa olevan JUMALALTA TULLEEN PROFETIAN! TOSIASIASSA: TE HYLKÄSITTE SEN! EI SITÄ KUKAAN PYSTY KAATAMAAN! YRITTÄJIÄ ON OLLUT MONIA! JUMALAN RAKKAUS ILMENI SIINÄ, ETTÄ HÄN ANTOI TUOMION SIJAAN MEILLE KURITUKSEN AJAT!! KYLLÄ TUO PROFETIA AVAUTUI JOKAISELLE, KEN SEN SAI VASTAANOTTAA. MYÖS MINULLE! TIESIMME: MITÄ SE TARKOITTAA! MITÄ SE MERKITSEE! MITÄ PITÄÄ TEHDÄ! JA KEIDEN ETUPÄÄSSÄ! Se oli tarkoitettu koko kansalle, mutta uskovaisen nimeä kantavat olivat ensimmäinen kohderyhmä! JA KOVEMMILLA SANOILLA! TÄMÄ ON VIELÄ VOIMASSA SUOMESSA! LOPPU LÄHESTYY TÄLLE KURITUKSELLE! JA NYT UUDESTISYNTYMÄTTÖMILLE, muotojumalisille, uskon harrastajille, nukkuville, keitä nyt sitten olettekin. Jotka sekoititte tämän profetian lamaan. Joku kertoi, että helppokos tuo oli ennustaa, kun ympäri länsimaita Amerikkaa myöden LAMA oli täyttä totta ollut jo aikaa. NIIN OLI! MIKSI SE SUOMEEN TULI VIIMEINPINÄ VALTIOINA. MUUTAMA VIIKKO PROFETIAN JÄLKEEN Suomessa alkoi tapahtua. PIENESSÄ AJASSA PUOLI MILJOONAA TYÖTÖNTÄ! PANKKIKRIISIT! KONKURSSEJA VALTAVIA MÄÄRIÄ JOKA PÄIVÄ! IHMISET PUILLA PALJAILLA LAUMOITTAIN. Viinanen teki velkaa ulkomaille, että saatiin pankkeja tuettua. SAIRALOISSA.VANHUSTEN TALOISSA, KROONIKKO SAIRALOISSA, KAIKILLA JULKISILLA ALOILLA. KAIKKI MINIMI HENKILÖSTÖN VARAAN! KOKO MAAMME ASIAT AIVAN SEKAISIN JOKAISELLA OSA- ALUEELLA ! Aivan! SAMANA VUONNA 1992.
TAPAHTUI NIIN VALTAVA MÄÄRÄ ASIOITA, ETTEI KUKAAN OLISI VOINUT KUVITELLA! SAATIKKA ENNUSTAA! ITSE väsättyjä profetioita, kun sen olisi kuka vaan voinut ennustaa, aikanne kuluksi väsäsitte niistä JUMALALTA TULLEEN PROFETIAN! TIEDÄTTEKÖ, MITÄ NÄMÄ PUHEET MERKITSEVÄT??? JA NÄIDEN PUHEIDEN LEVITYS! NYT ON KIIRE! KURITUS ON LOPUILLAAN! NYT SELLAISET HENKILÖT SUOMESSA, JOTKA PYSTYITTE TÄMÄN KAIKEN ENNUSTAMAAN ETUKÄTEEN: ESIIN! OLKAA HYVÄ! PALJON JÄI TUOLTA LISTALTA POIS! PITÄISI OLLA TIEDOSSANNE, JOS KERRAN PYSTYITTE SEN ETUKÄTEEN ENNUSTAMAAN! ETTÄ TÄLLAISIA ASIOITA TAPAHTUU SUOMESSA NOIN LYHYELLÄ AIKAVÄLILLÄ! TULKAAPA ESITTÄMÄÄN MITEN JA MISTÄ MERKEISTÄ TÄMÄN TIESITTE ENNUSTAA! TALOUSTIETEILIJÄT, ULKOMINISTERIÖT. SUOMEN PANKIN JOHTO. KOIVISTOA EI OTETA LUKUUN, HÄN FUNDEERASI! VALTIOTIETEIDEN TOHTORIT. ONHAN SUOMESSA LUKENUTTA PORUKKAA KAIKILLA ALOILLA! TULKAAPA KERTOMAAN OSASITTEKO ETUKÄTEEN 1992 ALUSSA ENNUSTAA: MISSÄ MALLISSA ON SUOMEN ASIAT SAMAISEN VUODEN LOPUSSA! ODOTAN! ON KIIRE TULLA KERTOMAAN! VOIHAN TEITÄ OLLA ISOKIN PORUKKA? HUOMATKAA! ON OLTAVA TÄYSIN REHELLINEN. ENNUSTEIDEN PERUSTEET PITÄÄ LÖYTYÄ ENNEN 92 kevättä! OLKAAPA HIEMAN TARKKOJA! TEIDÄN PITÄÄ TEHDÄ TYHJÄKSI TUO PROFETIA! MEITÄ ON AIKA MONIA, JOTKA TAHDOMME NÄHDÄ MITEN ONNISTUTTE! PAPERIT OJENNUKSEEN JA ESIIN! TÄÄLTÄ TULEE LISÄÄ TAVARAA. AIVAN PIAN !

Sanon aivan suoraan, AIDOT JEESUKSEN SEURAAJAT JA JUMALAN PALVELIJAT POIS LUKIEN; SUOMESSA EI OLE AINUTTAKAAN IHMISTÄ, JOKA TUOHON OLISI PYSTYNYT! Kyllähän te yrititte, siitä teitä ei voi syyttää, ettette ahkeria olleet. INHOTTAVA JUTTU viisautenne, järkeilynne, lukeneisuutenne RAJAT TULIVAT VASTAAN! PALJON ENNEN, KUIN PORUKKA ALKOI HARVETA JA PUHUA MUISTA ASIOISTA!

Kaikki maalliset termit, lama mukaan lukien, kaikki pois käytöstä! JUMALA ASIOIDEN TAKANA ALUSTA ALKAEN ! Joskin Hän antoi valtaa tuolle Saatanan voimakkaammaalle joukolle niin paljon, että he tekivät tuon likaisen työn. MUTTA SITTEN LÖI RAJAT JA ESTI VALTAVAN TEURASTUKSEN; JOKA OLISI SEURANNUT! OLISI SEURANNUT KANSAN NOUSU, VERINEN KAPINA! AIVAN HETKEN JUTTU. JA TÄMÄ OLISI TAPAHTUNUT KATAJAISESSA KANSASSA, JOKA MUKAMAS TAIPUU; VAAN EI KATKEA ! TUOLLOIN OLISI TAPAHTUNUT HYVIN MERKILLISIÄ ASIOITA! SIELLÄ OLI TAPPOLISTALLA SELLAINEN MÄÄRÄ SUOMEN ELIITTIÄ, ETTEIVÄT TIEDÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ: MITEN HEIDÄN OLISI KÄYNYT, ILMAN JUMALAN SUOJAA!

JA SITTEN ENNUSTAJAT JA SPEKULOIJAT! Te olette ennustaneet noususuhdannetta! Minä kaadan tuon ennusteen! Perustui tuo ennuste nyt mihin hyvänsä! EI TULE! USKOTTEKO? EI TULE MITÄÄN NOUSUSUHDANNETTA ENÄÄ MILLOINKAAN! MIKÄLI NYT KÄSITÄN OIKEIN, MITÄ TE NOUSUSUHDANTEELLA TARKOITATTE? USKON YMMÄRTÄVÄNI. OLETTE SEN NIIN LAAJASTI KERTONEET. KYLLÄ TUO SANA TARKOITTAA TEIDÄNKIN KIELESSÄNNE IHAN SITÄ; MITÄ SILLÄ NYT ON AINA TARKOITETTU! KUKA USKOO NÄIHIN ENNUSTUKSIIN? AIKA MONI. NIIN SITÄ PITÄÄ!

USKOVAISET KERTOIVAT KAIKESSA RAADOLLISUUDESSAAN; MITÄ EEUU TUO? ETTE USKONEET! KERROIMME SEN HYVISSÄ AJOIN ENNEN KANSAN ÄÄNESTYSTÄ! KASETIT JOILLA KERROIMME, EIVÄT MAKSANEET MITÄÄN! JAOIMME AIVAN ILMAISTA TIETOA! KAIKESTA SIITÄ MITÄ NÄMÄ EEUU VOUHOTTAJAT JA AGITAATTORIT EIVÄT KERTONEET. Suurinta osaa eivät tienneet! Eivät tiedä vieläkään!
Nyt Suomen kansassa näkyy katumuksen kyyneleitä. EEUU vastaisuutta ilmenee aika suurellakin kansan osalla...Mikäs meni pieleen? NYT JO. Kun sieltä nyt ei ole vielä tullut kuin murto-osa siitä, mitä sieltä tulee....ON NOI ILKEITÄ JUTTUJA: TOISAALTA MINÄ YMMÄRRÄN TEITÄ: TOISAALTA TAAS EN YMMÄRRÄ TEITÄ ! KUN; ETTE USKO TOTUUTTA.VAAN USKOTTE VALHEITA JA TOIMITTE NIIDEN MUKAAN JA SITTEN KADUTTE ! EHDOTAN VILPITTÖMÄSTI:
KÄÄNTYKÄÄ JUMALAN PUOLEEN ! SIELTÄ TULEE TOTUUDET JA OHJEET!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 04.02.1998


Takaisin Pääsivulle

uusi linkki alkaa, uupunut matkamies NYT OLISI VIHDOINKIN KAIKKEIN VIISAINTA JOKAISEN SUOMESSA OLIJAN ALKAA KUUNNELLA AITOJA JUMALAN PALVELIJOITA! JA MYÖSKIN USKOA, MITÄ HE PUHUVAT! JA KIIREEN VILKKAA TOIMIA NIIDEN MUKAISESTI! KUINKA MONI ON ERI MIELTÄ??? VALINTA on silti aivan vapaaehtoinen! USKOVAISET KERTOIVAT; MITÄ MERKITSEE EEUUHUN LIITTYMINEN! ETTE NÄYTTÄNEET USKOVAN! Nyt huomaan, että te kadutte tuota päätöstä jo nyt! Ja melkoisen suurella porukalla! Kuinkas paljon nyt on Suomen kansaa päättäjien takana, kun vievät meidät EMUUN? Jos vievät...? EIKÖS SE OLE IHAN VARMA ASIA? EIPÄHÄN OLE! JA VIELÄ VÄHEMMÄN NÄIDEN KLOVNIEN PÄÄTETTÄVISSÄ! JOS HE NYT EDELLEEN TAHTOVAT JOTAIN PÄÄTTÄÄ?! OLISI EHKÄ PAREMPI PÄÄTTÄÄ, OLLA PÄÄTTÄMÄSTÄ MITÄÄN!!