Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Jumalanko syytä nämä?

Rakkaat ystävät ! Siellä nyt makailee kirkoissa vielä sellaisia henkilöitä, jotka eivät niihin kuulu! Jeesus on teitä kehoittanut poistumaan ! Ette ole jostain syystä kuulleet! VAAN NYT PITÄÄ SITTEN KUULLA ! EIKÄ RIITÄ; ETTÄ LÄHDETTE SIELTÄ ! Vaan eroatte noista ihan kirjallisesti!
KUN LÄHDETTE JEESUKSEN TAI JUMALAN PALVALUSTEHTÄVIIN! Ensimmäisten kysymysten joukkoon tulee : Mihin srk/kirkkoon kuulut? Jos toimit, kuten edellä kerroin. Vältyt valtavalta kysymysten ryöpyltä, joka seuraa aivan automaattisesti, kun ilmoitat johonkin kirkkoon kuuluvasi. Sitten kun olet selittänyt ja selittänyt, mitä eroa milläkin kirkolla on. Kyselijälle tuleekin kiire, koska hän on matkalla jostain johonkin. EHDITKÖ PUHUA MITÄÄN JEESUKSESTA! EHDITKÖ JULISTAMAAN EDES MUUTAMALLA SANALLA EVANKELIUMIA? ET! JA VIELÄ KERRAN! ET VARMASTI EHTINYT! Vaikka olit sen tähden liikkeellä! HENGELLISESTI TÄMÄ TARKOITTAA SITÄ, että se hapatus, mikä kirkoissamme on! Kuuluvat kirjanoppineille ja fariseuksille! Heille se myös saa jäädä! Älä vain kuvittelekaan, että tuon rapaveden kanssa saat lähteä JEESUKSEN JA JUMALAN TYÖHÖN TÄNÄÄN! OLET AIVAN VARMASTI, MUIDEN HOMMISSA ! Kuuletko??? Näetkö???

Tiedätkö, että Suomen kirkoissa saarnaa tänä päivänä suuret määrät pappeja, mitä sitten ovatkin. Opinsuunnista, kirkkokunnista riippumatta ; valtavat määrät saarnaajia...?.! Niin, tämän tiesit! Tiedätkö, että suuri on se joukko, joka siellä paasaa! OVAT LUOPION PAIKALLA? HE NYT EIVÄT SITÄ VALITETTAVASTI NÄY ITSEKÄÄN TIETÄVÄN !!! JA MIKÄ VIELÄ INHOITTAVAMPAA ON ; että minä tiedän ! Ja joudun näistä ikävistä asioista KIRJOITTAMAAN ! EI HYMYILYTÄ !!!

Katsoppa Vanhan Testamentin Profeettojen kirjoituksista: mitä nämä papit ovat? Huomattavasti nopeammin tämäkin asia selviää; antautumalla JEESUKSEN opetuksen alle ! Pois ihmisoppien alta, kaikilla mahdollisilla keinoilla ! Niistä on nyt irtisanouduttava ! Ne puhuu Hengellisestä kodista ! Ei sellaisia ole ! Eikä TARVITA !!! Jos noihin höpinöihin uskot? Onkin Saatanan joukoilla loppu työ kohdallasi melkoisen vaivatonta puuhaa !!!!

Kun Jeesus minua aikoinaan opetti ja koulutti . Sain olla tiettyjä ajan jaksoja erilaisissa Hengellisessä tehtävissä . Se kuului minun koulutukseeni. Olin myös jonkinlaisena " korpievankelistana ". Törmäsin näihin edelläkerrottuihin kysymysten ryöppyihin ! Ja kylläpä harmitti, kun henkilö poistui ! Siinä sitä sitten oltiin ! Ja jos vielä olisin kuu- lunut johonkin muuhun, kuin kuuluin ! Olisi se ollutkin sitten sillä selvä. Joukko ihmisiä ei hyväksynyt lainkaan, jotain kirkkokuntaa. Toiset eivät sitten taas jotain muuta ! Ja syitä oli niin monia, kuin ihmisiäkin ! Painelin pirttiin ja paiskasin Raamatun sohvalle ! Ja sanoin :" Ei tule Jeesus, nyt kyllä tästä hommasta mitään! Ei ole minun heiniäni tuo homma! " Jeesus kehoitti minua eroamaan kirkoista ihan virallisia papereita myöden ! Toimin näin ! Ja uusi yritys ! Nyt tuli kysymys: "Mihin kirkkoon kuulut ?" Sanoin, " En mihinkään maalliseen kirkkoon, enkä lahkoon! Kuulun Jeesuksen Taivaalliseen Seurakun- taan! " Nyt päästiin suoraan itse asiaan! HETI! KOULUTUS JATKUU ! EI OLE LUPA KÄYTTÄÄ ITSESTÄNI EVANKELISTA NIMITYSTÄ ! Ei muitakaan TAIVAALLISIA Virkanimiä! OLEN JEESUKSEN JA JUMALAN PALVELIJA ! En mitään muuta !

Tyhjän päälle et putoa ! Jeesus sinut sitten johdattelee, sinne minne hyväksi näkee ! Kun, vielä rukoillen annat itsesi otolliseksi uhriksi Jumalalle ! OLEN AIVAN VARMA, ETTÄ KIRKOISTA TULEE LÄHTÖ! Tämä kaikki on vapaaehtoista! Jeesuksella ei ole kuin vapaaehtoisia seuraajia!

Me ressukat, nyt vain olemme Jumalalle ja Jeesukselle RAKKAUDEN VELKAA ! Miten näitä sitten muuten makselee, kuin kuuliasesti lampsia, JEESUKSEN perässä! Kun kuljemme JEESUKSEN perässä ! Olemme myös aina Hänen edessään ! Emme tarvitse erityisiä alttareita! Meidän Alttarimme on siinä missä milloinkin olemme! USKO NYT! PYSYN KOKO AJAN 1930 luvulla käytöön otetun RAAMATUN sisällä! Mitä nimityksiä ja pilkkoja tästä saat, ovat hyttysten surinaa !

Jeesus profetoi, että Israelin kansalle tulee lähtö maastaan! Pyysi, että he rukoilisivat Jumalaa, ettei tuo tapahtuisi yöllä, eikä talvella. Kantaessaan Ristiä Golgatalle. Nähdessään naisten itkevän Hänen tähtensä . Viimeiset profetaaliset sanat Jeesuksen suusta tästä asiasta:" Älkää minun takiani itkekö. Itkekää itsenne tähden ."

Apostolit tapettiin, nuorin, Johannes paiskattiin Batmos saarelle yksikseen! Ei Hengellistä kotia! Ei uskovien yhteyttä ! Mitäs meininkiä tämä nyt oli? Että "harhaoppisille" Jeesuksen seuraajille näin kävi ! Ja sitten toteutuikin Jeesuksen profetia ! Isralilaisia vietiin ryminällä ! Mikäs hyöty tästä nyt sitten oli? Kristinusko levisi valtavalla voimalla ympäri maailman! Vaikka sen piti kuoleman. Kun se ei kelvannut riittävässä määrin juutalaisille, joille se ensin julistettiin ! Jumala poisti omaisuuskansansa pakana kansojen sekaan ! Pakana kansat ottivat kristiuskon vastaan. Eikä Tuo Jeesuksen ja Apostolien julistama Evankeliumi ole ollut edes todellisessa vaarassa kuolla ! Sitä ei ole milloinkaan viety seipäin, keihäin ja asein. Kuten historia valehtelee! Ei tullut myöskään Suomeen väkivaltaisin menetelmin ! Suomen osalta täytyy lukea Suomen kirkkohistoriaa. Suomea koskevaa Hengellistä kirjallisuutta taaksepäin. Eikä kovin pitkälle tarvitse mennäkään. Paljastuu Totuus ! Se, mitä muu historia kertoo, on aivan jotain muuta juttua, johon nyt sitten on pitänyt sekoittaa kristinusko! Joka lähtee sanasta ristiretkeilijät! Näillä kahdella asialla ei mitään tekemistä toistensa kanssa! Kristinuskon Suomeen tulo ei ole kovinkaan pitkällä menneisyydessä ! Aikuiskaste tuli Suomeen vasta vuosisadan alkupuolella! Kyllä ! Tarkoitan tätä vuosisataa!

Uudestisyntymä ja jälleen syntymä. Tämä jälleensyntymis oppi oli pitkään pimennoissa, mutta on tullut takaisin monien muiden kera. Uusien kehitelmien joukkoon. Siis ihminen syntyy toisena ihmisenä uudelleen ja opin mukaan aina paranee, kohti täydellisyyttä ! Oppi on niin vanha, että jos se pitäisi paikkansa. Maailman pitäisi olla paratiisin kaltainen ! Ei OLE ! IHMISKUNTA ON KAIKEN AIKAA RAPPEUTUNUT ! Menettäneet kaiken kunnioituksen luontoa ja sen voimia vastaan. Tuhonneet sen ihan itse ! Mikä olisi ihmiskunnan elossa pitänyt ! KAIKKIEN TIETEIDEN. EVOLUUTIO OPPIEN . KOKO KONKKARONKAN on otettava RAAMATTU APUUN ! SE NIMITTÄIN TOTEUTUU ! EI MIKÄÄN TIETEEN ALUE EI MIKÄÄN OPIN SUUNTA. Jos, ken sen uskaltaa viedä riittävän pitkälle, ei pysty selittämään, kuin tiettyyn pisteeseen! Ja seinä tulee vastaan, että rysähtää! RAAMATTU JA VAIN RAAMATTU PYSTYY TÄHÄN!

Maailmassa kuolee laumoittain ihmisiä, lapsia nälkään ! Miksiköhän? Jumala neuvoo ja opettaa: "Lähettäkää leipänne vetten yli ."
"Antakaa omastanne, niille, joilla ei mitään ole."

Maapallolla on kaiken aikaa ollut ruokaa, niin paljon ettei yhdenkään ihmisen olisi tarvinnut nähdä nälkää! Jos Jumalan antamia ohjeita olisi noudatettu ! Jakaa ruoka ja ravinto kaikkien maaailman kansojen kesken ! Mutta, kun ei, niin ei ! Avaruuden tutkimiseen on mäntätty niin paljon rahaa, että sillä olisi elätelty koko AFRIKKAA vuosikymmeniä! Hullulla asevarustelulla. Olisi rakennettu juomakelpoista vettä maailman joka kolkalle! Jos tuo tekniikka olisi otettu tuohon käyttöön ! Fossiilien tutkiminen ! Maailman synty ! Paljonko on palanut rahaa ! Ei Jumala näitä kehoita tutkimaan! Päinvastoin ! Niin sanotut hyvinvointivaltiot : Kaupat väärällänsä mitä ihmeellisimpiä sorttimenttia. Ja sitten kaatopaikalle! Kun ne nyt ihan kaikki versiot eivät mene kaupaksi ! Rahaa kyllä olisi. Mutta kun ei määräänsä enempää pysty syömään ! Ja huonompia laatuja kitukset ei ota vastaan!
Kelpaisikohan niihin maihin,. joissa ei ole edes riisikippoa. Ehkä jokusilla vielä kippo, mutta tyhjä! Siinä nälänhätä maailmassa ja syyt, mistä johtuu. RAAMATTU tuntee tämän! Nyt sitten syytetään tästä kaikesta JUMALAA! TÄMÄ ONKIN JUMALAN SYY ! Kaikki kurjuus, köyhyys, kaikki sekamelska Jumalan syytä !
"Väitteellä, jos Jumala olisi olemassa ei tällaista voisi tapahtua !" Ja jälleen joudutaan turvautumaan Raamattuun, tahdoimme, tai emme. Jumala tietää etukäteen ! HÄNEN OPETUKSENSA EI MENE PERILLE ! Vaan omahyväinen ahne ihminen tekee ja toimii juuri päinvastoin ! Ja profetiat: Jumalalta tulleet; ennustavat, että suurta nälänhätää ja sotien melskettä saamme kuulla ja nähdä enenevässä määrin näinä LOPUNAIKOINA ! Vilkaistaisiinko peiliin ! Oliskohan siellä nähtävissä syyllinen, tapahtumiin??? Ja nyt , kun tätä eivät noudata uskovaisetkaan! Puimatanner puhdistetaan! Ja aidot uskovaiset joutuvat parannuksen teon paikalle! Eikä nyt riitäkään pelkät puheet! Täytyy myös tapahtua jotain! Eikä ihan vähän tarvitsekaan! PALAAMME ALKUSEURAKUNNAN AIKOIHIN ! TAI SITTEN EI MIHINKÄÄN!
"JA ON OLEVA YKSI LAUMA JA YKSI PAIMEN!"
KUNNIA JUMALALLE ! Ei minulle!


Takaisin Pääsivulle.