Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Ja sitten muille!

Edellinen IHMISET JOHTAVAT "herätyksiä."
Viimeistä Herätystä ei johda kukaan ihminen! TOTUUS! VALITAN! Muutamia Jumalan palvelijoita on Jumala valinnut tähän viimeiseen HERÄTYKSEENSÄ! Niistäkin on muutamia lipsunut! EI VOIKKAAN OLLA PALJON! KOSKA JUMALALLE KELPAAVAT USKOVAISET, JEESUKSEN MORSIUS SEURAKUNNAN POHJAN VOI LASKEA HELMITAULULLA SUOMESSA! HE PALVELEVAT JUMALAA JA JEESUSTA! Viimeisessä Herätyksessä kasvaa sitten sukupolvi, joka elää JEESUKSEN TULOON ASTI! KAIKKIA EI SUINKAAN USKONSA TÄHDEN TAPETA! Me vanhemmat Jumalan palvelijat, hieman autamme näitä henkilöitä! Jumala ja JEESUS OVAT MEITÄ ITSE KUTAKIN OPETTANUT. Että jotain apua voisimme antaa! Loppuun asti tullaan käyttämään ihmisiä! Todistaa Raamattu! Tätä viimeistä HERÄTYSTÄ VAIN EI JOHDA IHMISET! USKOKAA POIS!!!

JA TÄMÄ ON SITTEN KAIKISTA SELVIN MERKKI AIDOSTA JA SAATANAN HERÄTYKSESTÄ! Muita onkin hieman vaikeampi EROTTAA!!! JEESUS KYLLÄ MELKO NOPEASTI NÄMÄ NYKYISET EKSYTYKSET NÄKÖJÄÄN OPETTAA! Mutta, kun ne vaikeutuvat! JA NIILLE, JOTKA NYT TIETÄMÄTTÄÄN OVAT MENNEET NÄIHIN IHMISTEN JOHTAMIIN KINKEREIHIN! LÄHTEKÄÄ POIS HETI! TEITÄ VARTEN PALJASTAN TÄMÄN TOTUUDEN! ETTETTE ETSIKKO AIKANANNEKAAN VALITSISI VÄÄRIN! JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE! EI KIRKKOJEN! NE OVAT JUMALAN TUOMION ALLA! Sanokoon mitä tykkäävät! SOKEITA! KAIKKI TYYNNI! Ne näyttävät olevan jo paadutuksen tilassakin sellaiset määrät, että hirvittää! EI IKINÄ MITÄÄN MAHDOLLISUUTTA PÄÄSTÄ MINKÄÄNLAISEN PARANNUKSEN TEONKAAN KAUTTA ENÄÄN TAKAISIN OIKEALLE TIELLE! SAULIN KALTAINEN TILANNE! Raamattu tuntee tämänkin! Joten aivan Raamatullinen TOTUUS! Vaikka se hieman, eikä niin vähänkään, joskus järkyttää! Pahinta, mitä ihmiselle voi käydä! JUMALA SANOO: " Minä Armahdan, kenet Armahdan. Ja paadutan, kenet paadutan!" KOVAT SANAT!

Hebrealaiskirjeen kirjoittaja kertoo: " Hengellinen pysähtyminen saattaa johtaa niin syvään luopumuksen tilaan. Että sieltä ei voida enään nousta sille paikalle, jossa voidaan parannus tehdä!" Muistin virkistämiseksi. Olen viitannut tähän toisaallakin! Otin sen tähänkin! Kun nuo alkulinkit vanhenevat aivan pian AIVAN TODELLA! Ja toisaalta siksi, etteivät hyppele silmille, ihan joka asiasta!!!

Pyhä Henki johdatti minut ennen Vappua erääseen ns. vapaitten suuntien kirkkoon. Jäin taakse. Pyhä Henki kehoitti eteen. MIKSI? Tässä tulos ja tieto, mitä sain. Lyhennettynä. Pappi kertoi, että hänelle oli kuoro laulujen aikana ilmestynyt Herra. Ja oli saanut tietää, että kirkossa on yksi nainen ja yksi mies joilla on sellaiset ja sellaiset sairaudet! Kun alttari avataan tulkaapa esille. Niin Jeesus parantaa nuo sairaudet! Rukousten aikana kuulin takaani monia VALHE HENKIEN PROFETIOITA JA MAHDOTONTA METELIÄ! Pyhää Henkeä ei tilaisuudessa vähääkään! Papille ei voinut ilmestyä Jeesus! Eikä kyllä kenellekkään muullekkaan! MAHDOTTOMUUS TUOSSA ILMASTOSSA! Pappi piti saarnansa. Luki Raamatusta muutamia kymmeniä kohtia, jotka sisälsivät fyysiseen parantumiseen liittyviä ihmeitä! Erehtyi selittämään muutaman.... Päin honkia tuli selitys, jos edes sitä! Loppukokous alkoi! Sain Herralta kehoituksen testata tuon pömpelin Hengellinen tila oikein kunnolla; eräällä opetetulla tavalla! EI OLLUT! EI OLLUT PYHÄÄ HENKEÄ!!! OLEN VARMA! Siitä huolimatta siellä alettiin rukoilla sairaiden puolesta! Aioin jäädä sinne eteis aulaan, että josko vielä muuta täällä on? Herra kehoitti poistumaan! Tämä vain otettiin selville. Koska sitä ennen olin saanut JUMALALTA USEITA MERKKEJÄ JA JUMALA PUHUI ERI MERKEIN, ETTÄ ALKAA AITO HERÄTYS! USKOIN SIIHEN KYLLÄ! Mutta piti nähdä vielä yhtä sun toista. JUMALA TIETÄÄ, MITEN minut on opettanut! Tietää, että tarvitsen monia tietoja, ennen kuin uskallan puhua mitään! KIITOS JA KUNNIA JUMALALLE! SAIN!!! NYT OLEN VARMA HERÄTYS ALKOI!!! JA KIERTÄÄ KIRKOT!!! Aivan kuten olen jo aiemmin kertonutkin! JA SITTEN ILMESTYI MYÖS IHMEET! UUDESTISYNTYNEET! JA SAATANAN JOUKKOJEN VALTAVA HYÖKKÄYS NOITA NUORIA KOHTI! ENKÄ IHAN PAITSI JÄÄNYT ITSEKKÄÄN!

Nyt on Suomessa sellainen Hengellinen rappiotila, ettei Hengellinen kirjallisuus ja historia tunne tällaista tilannetta, sen jälkeen, kun Suomeen aito KRISTINUSKO TULI! NYT JOKAINEN AITO JUMALAN JA JEESUKSEN PALVELIJA ON AIVAN VARMASTI TAAKOITETTU TÄLLÄ ASIALLA! EIKÄ NIINKÄÄN SILLÄ; KUINKA Sairaita tai terveitä täällä NYT OLLAAN! SIIS RISTIRIITA! EI MITÄÄN LOOGISTA EDELLÄ KERROTUSSA! SUOMEN PITÄÄ OLLA HUOLISSAAN HENGELLISESTÄ TILASTA JA ITKEÄ TÄTÄ!!! MUTTA, KUN EI! TÄRKEYS JÄRJESTYS PITÄÄ OLLA! NÄIN PALJASTUU KIRKOT JA PUOSKARIT! Ei edes normaali vähänkään Hengellisistä asioista perillä oleva voi pitää mitään sen tarkeämpänä, kuin omaa uskoaan!

Ja myös muiden TAIVAS KELPOISUUTTA! Väitätkö vastaan? Sitten RAAMATTUUN! Jeesus lähetti joukon opetuslapsiaan kaksittain matkaan. He tulivat iloiten takaisin ja kertoivat aivan ihmeissään:" Riivaajatkin olivat meille alamaisia!" JEESUS PUDOTTI KOKO JOUKKION! SANOEN:" ÄLKÄÄ SIITÄ ILOITKO; ETTÄ RIIVAAJAT OVAT TEILLE ALAMAISET! VAAN ILOITKAA SIITÄ, ETTÄ TEIDÄN NIMENNE ON TAIVASTEN VALTAKUNNAN KIRJOISSA!" Siinä on marssi järjestys! EI PITÄISI IHMEIDEN TEKIJÖILLÄ OLLA YHTÄÄN SELITYKSEN SANAA! JOS ON ? Soditte itse JEESUSTA vastaan! Näin nämä venkulat paljastuu, kun Jeesus Pyhän Hengen kautta ohjaa kirjoitusta!

Sitten kerron vielä erään TOSIASIAN! 18 vuotias tyttö oli ollut Riku Rinteen tilaisuudessa! Tuo tyttö oli ETSIKKOAJALLA! Hän kertoi, ettei saanut sieltä mitään! Eikä ymmärtänyt mitään! Jumala vei poikani yhteen paikkaan, missä sai tavata tuon tytön! Kertoi minulle, että tyttö on todella etsikkoajassa! Lähetimme Tapio Nousiaisen kirjan "YKSI AINOA ELÄMÄ" hänelle! Muuta ei ollutkaan! Sitten sain lainaksi erään aidon HENGELLISEN LAULU KASETIN! Kopioin vanhoille nauhoille muutaman! SIINÄ EVÄÄT! Tyttö tuli Poriin! Poikani tietää, miten toimitaan. Soitteli yhtenään Vapun ajankin. Niin myös tuon tytön kohdalla. Kertoi puhelimessa, ettei hän uskalla, jos hän tekee jonkun virheen. Enkö minä voisi puhua puhelimessa tytön kanssa! PUHUIN JA PÄÄSTIIN SIIHEN TILANTEESEEN; ETTÄ MYÖS JULISTIN HÄNEN SYNTINSÄ ANTEEKSI! JA RUKOILIN, ETTÄ JUMALA UUDESTISYNNYTTÄISI TYTÖN ELÄVÄÄN USKOON ! ELÄVÄÄN TOIVOON! JEESUKSEN LAPSEUTEEN! jne. TYTTÖ KOKI SYNTINSÄ LÄHTENEEN! KOKI UUDESTI SYNTYMÄN! VALTAVA OLI OLLUT KOKEMUS! Kertoi poikani. Seuraavana päivänä oli sen verran tyyni hetki, että oli käynyt vessassa rukoilemassa itsensä Jeesuksen opetuksen alle. Ja myös antoi itsensä otolliseksi eläväksi uhriksi Jumalalle! Pelko, ahdistus ja muut poistuivat ja tilalle suunnaton ILO JA RAUHA! En ole tavannut tyttöä! PYHÄ HENKI TOIMI! EN MINÄ! Palvelin Jumalaa, kun tytön minulle heitti! KUNNIA JUMALALLE!!! Muuta en sitten puhukkaan tästä! LUE JA OPI JOTAIN!

Arvaappa kiertääkö tuo yksi ainoa kirja tuossa lukiossa? Arvaappa onko tilauslista pitkä, jotka haluavat tuon kirjan lukea? Arvaappa miksi? Tuon tytön TODISTUKSEN JA HÄNESSÄ TAPAHTUNEEN MUUTOKSEN TÄHDENKÖ? Arvaappa soiko tuo 80 luvun puolivälissä julkaistun nauhan kehnohkot kopiot? SIINÄ ON PYHÄ HENKI JA SANOITUKSISSA SANOMAT! EI TARVITA GOSPELIA!!! VAAN TÄTÄ TAVARAA HUUDAN!!! KOSKA TIEDÄN; ETTÄ SITÄ ON! MITÄ LUULET TÄMÄN PERUSTEELLA??? TARVITAANKO SITÄ?

Pomarkusta löytyi eräs pariskunta. Aika merkillinen sellainen. Heidän lapsensa kirjahyllystä oli löytynyt KRISTILLISIÄ KIRJOJA! JA SITTEN AIVAN TOTTA! He olivat järkyttyneet! Mies kertoi minulle puhelimessa, että he ovat kuin puulla päähän lyötyjä! Ovat hädissään! Uhkasi tulla Poriin ja tulla kämppääni vaikka saranna puolelta! Sai tietää, että poikani kanssa olemme hieman auttaneet heidän lastaan! Vanhempien mielestä aivan väärään suuntaan! Jumala käytti meitä, että erotettiin pois mailman teiltä! EI SOPINUT ISÄLLE JA ÄIDILLE TUOLLAINEN APU! Saimme OIKEIN KUNNON KIITOKSET SIITÄ HUUSHOLLISTA, AVUSTAMME! SE ON AUTTAJAN OSA! POIKA SAI PUHELIMEENSA VIESTEJÄ EILEN TUOLTA PERHEEN LAPSELTA! Vanhempansa uhkaavat viedä hänet hullujen huoneelle hoitoon! Kyllä tuo uudestisyntynyt nyt varmasti tarvitsee KAIKKI MAHDOLLISET SUOJAT! JA VANHEMMAT SEKOAVAT VARMASTI ITSE! TEKIVÄT PAHAN VIRHEEN! Hyökkäsivät poikaa ja minua vastaan! Meillä on JUMALAN VOITELU JA VALTUUDET! EI MEIHIN KOSKETA ILMAN SEURAAMUKSIA! JUMALA ON ERITTÄIN TARKKA TÄSTÄ RAAMATUN KOHDASTA:" Älkää koskeko minun palvelijoihini. Älkää tehkö pahaa minun profeetoilleni!" Tiedän vuosien kokemuksella, että tuo on yksi vakavimmista virheistä! JOSTA TULEE AIVAN TAATUSTI SEURAAMUKSET! JA KOVEMMASTA PÄÄSTÄ! Saattehan te uhota, mitä tykkäätte! NE TULEVAT VAAN HINTOIHINSA! USKO TÄMÄ! Merkillisiä asioita!

SIELLÄ MISSÄ JUMALA TOIMII SIELLÄ ON MYÖS AINA SAATANAN JOUKOT HYVIN LÄHELLÄ! Heti uskon alkuaikoinani saamani opetus! ENKÄ OLE UNOHTANUT! Niin pitkiä hiljaisia aikoja ei ole edes ollut, että olisi ehtinyt unohtaa! VASTUS VAIN ON HUOMATTAVASTI KOVENTUNUT! SAATANAN VAHVEMPI PORUKKA SYÖKSÄHTELEE! Eikä varmasti aikansa kuluksi. SIIS JUMALAN HENKI TULEE TOIMIMAAN MYÖS JATKOSSA! Tässä on myös eräs merkki siitä, missä on PYHÄ HENKI TOIMINNASSA! Siellä ei vihollisen porukka ole piilossa! VAAN TOIMII MUUN MUASSA EDELLÄ KERROTULLA TAVALLA!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle! Kirjoitettu 06.05.1998


Takaisin Pääsivulle