Jälki selvää

Jeesuksen
Opetuslapset
ry. Pori

MTV:3 "Punainen planeetta" teki viihdettä skitsofreenikoista. 2 alan hoitajaa nauroivat kuin varikset. Miksiköhän minua ei naurattanut yhtään?

Kyseessä oli Saatanan ideoima ns. paita kampanja. Paidoissa englannin kieliset tekstit. "Syön pillereitä", "kuulen ääniä!" jne. Hautakiviä kaadellut nuori kertoi poliisille, että hän kuuli yöllä jonkun äänen kehoittavan tekemään niin! Näistä ei aikaisemmin kerrottu lehdissä. Nyt näyttää tulevan esiin ilkivallan ja väkivallan tekijöiden lausuntoja:
"Äänet kehoittivat."
Puhuvat täysin totta. Saatanan joukot näkivät kuinka Suomessa 10 vuotta kaikki heidän teettämänsä jutut laitettiin psyykkisesti häiriintyneiden tiliin. Nyt kun alkaa tulla julki, että jotkut äänet komentelevat heitä. Pistettiin koko juttu pilaksi ja nauruksi. Siinä meni nyt vellit ja puurot sekaisin! Tämä oli Saatanan tarkoituskin! Lähes kaikki ihmiset ovat monia mielisairauksia omaavia, jossain määrin.

Nyt nämä pyrkivät saamaan ihmiset uskomaan, että "skitsot" kuulevat ääniä! Tämänkin sairauden kohdalla totuus on, ettei kyseinen sairaus pahanakaan aiheuta äänten kuulumisia. Aivan muita oireita. Väärän diagnoosin johdosta syötetään myös vääriä lääkkeitä. Ja noita lääkkeitä kun syö muutamia kuukausia. Tuo diagnoosi ei enään yksin päde! Kun noita samoja myrkkyjä syötetään joka sairauteen joka johtaa mielisairaalaan. Nuo lääkkeet muuttavat yllättävän lyhyellä aika välillä potilaan persoonan. Pidemmällä aikavälillä tappaa ja tuhoaa ihmisen kaikki defenssiivit! Olisi ihme, ellei tuollaiset emotionaaliset ja aivotoiminnaltaan tapetut alkaisi kuulla Saatanan valhehenkien ääniä.

Tämän Saatanan joukot tahtoivat nopeasti sekoittaa. Hoitajiakin vei, että nuppu tuuti! Epäilen, että tuo jujutus meni perille aika laajasti! Kun nyt ei uskota! Sanon vielä kerran: Ei yksikään mielisairas mene keskellä yötä yhdellekään hautausmaalle, ilman Saatanan henkivaltoja! Olkoon heidän diagnoosinsa mikä hyvänsä! Pelkäävät huomattavasti pienempiäkin asioita. Tämän tietävät mielisairaan hoitajatkin. Koska käyttävät pelottelua aivan estotta aseenaan rauhoittaakseen levottomia potilaita! Valitettavasti totta!

Mutta kun ottaa huomioon, että MTV3:n ohjelmapäällikkö Äijälä oli ihan henkilökohtaisesti mukana Juhan af Granin ufo jutuissa. Ei tarvitse ihmetellä kanavan ohjelma tarjontaa! Eri toimitusten touhuja. Paljastan, Äijälä sinut Saatanan kätyreihin Suomessa. Filmihankintasi ja ostamasi ohjelmat eivät voi olla Saatanan hengistä vapaan ihmisen touhua. Et enään edes tiedä, mitä niiden levitus vaikuttaa. Sinulta ja alaisiltasi puuttuu omatunto, moraali ja inhimillisyys. Vastuu muista ihmisistä. Täysin sokeita. Pakko teidät on jälleen kerran paljastaa Saatanan rengeiksi! Totuus on tämä. Todisteet väitteelleni ovat nähtävissä kanavallanne. Valitan.

"Eivät kaikki sienet ole syötäviä!" - Sanoi vanha kansa.
Melkoinen totuus tämäkin!

Katsotaas Venäjälle! Eivät devalvoineet Ruplaansa. Vaikka suuret pamput kehoittivat. Moneen kertaan. Päästivät Ruplan kellumaan hiljakkoin. Rupla devalvoitui automaattisesti 25.08.1998. Ruplan arvo on pudonnut 25% USA:n dollariin nähden. Hallitukselle kenkää. Pankit konkurssin partaalla. Käytännössä suurin osa on jo sitä! Fuusiot eivät pelota kaikkia! Naapuri valtiomme, toi Venäjä. No, nyt ei enään taloustieteilijätkään sanoneet, ettei vaikuta muualle kuin heidän omaan maahansa! Ovat oppineet jotain nekin! Hupsista vaan!

Amerikassa tuotettu tavara on kallista, kuin mikä. Ei taida oikein nyt kauppa käydä? Dollari on muihin valuuttoihin nähden yli korkea arvoltaan. Venäjälle kaikki sinne ulkomailta tuotettu tavara nousi hetkessä tuon 25%. Kuka vielä luottaa? Ja mihin? On helppo tarkistaa, mitä tänä vuonna on jo tapahtunut. Koko ihmis kuntaa koskevia asioita, joita ei ole voitu vuoden alussa ennakoida? Oletko samaa mieltä? Hyvä. Tarkimmin taisin tietää minä. No en oikeastaan yksin. Mutta kaikki ne, joille Jumala on tämän laatuisen tehtävän antanut. Hän, Jumala ja Jeesus tietysti pitää huolen siitä, että saan tarvittavat tiedot. Ja Taivaallisen Viisauden tehdä niistä johtopäätöksiä! Joten Kunnia Jumalalle! Ehdoitta!

Tuo Raamattu on sellainen kirja, että se toteutuu vaan koko ajan. Puhukoon eri uskovaiset ja Raamatun vääntelijät mitä tykkää. Se etenee kuin pyörremyrsky Amerikan itärannikkoa. Se kyllä nähdään nykylaitteilla, että se tulee. Voimakkuuskin osataan arvioida ja saapumisaika jotakuinkin. Mutta estämään ei pysty kukaan tai mikään! Moneskohan kerta oli, kun taas kolisee? Jumala puhuu monella tavalla! Nämä ovat varoituksia. Suuremmista pian tulevista mullistuksista tuohon maahan! EI SYYTTÄ! Koko manner! Varokaa!

Amerikkalaiset kertoivat maailman laajuisesti kuinka he ovat halukkaita auttamaan Japania ja Kiinaa heidän talousvaikeuksissaan. Jotka olivat odotettua suuremmat! Oma lehmä ojassa! Samaan aikaan ammuttiin Amerikasta satelliitti joka oli varustettu huippu varustuksin. Sehän on selvää. Siellä oli tarkat kuuntelu ja tiedustelulaitteet. Satelliitti oli tarkoitettu seuraamaan Aasian sotilaallista liikehdintää! Olisi ehkä pysynyt salassa, mutta kun räjähti heti laukaisun jälkeen koko härveli. Olisikohan Amerikasta löytynyt jotain muuta käyttöä tuolle rahalle? Amerikan talous ei ole vakaa! Kuten huutavat! Kansa on vihoissaan, noihin avaruuteen ammutuista rahoista!

Eräs maailman kuulu fyysikko matemaatikko antoi elämänsä Jeesukselle. Siis tuli uskoon. Uskon tuloonsa jälkeen hän on kirjoittanut ainakin yhden kirjan, joka on suomennettu. Lainaan siitä vain yhden kohdan. Häneltä kysyttiin, miksi hän uskoo Jumalaan jne. ja hän vastasi:

"Jos en uskoisi Jumalaan tekisin todella typerän laskuvirheen. Ja vielä niin yksinkertaisessa laskutehtävässä." - Pascal

Jumalan Valtakunnan työhän on koulutettu erilaisia henkilöitä eri tehtäviin! Ja tiedän, miten raskasta se on, kun ei Sanoma mene perille! Itsesyytöksiltä ei voi välttyä. Vaikka olisi kuinka varma mihin Jumala ja Jeesus ovat valtuudet antaneet. Sitä vain syyttelee itseään, että ei ole osannut puhua/kirjoittaa niin kuin olisi pitänyt. Varmasti liiankin tuttu asia monille! Saman tilanteen näki Paavali aikoinaan.

Paavali rohkaisee työtovereitaan näin:
"Jos julistamamme Evankeliumi ei mene perille. Syy ei ole meissä vaan vastaan ottajissa!"

Tämäkin on edelleen voimassa. Vaikka emme nyt täydellisiä olisikkaan! Kyllä Pyhä Henki täyttää vajavaisuutemme. Kunhan pyrimme tekemään parhaamme! Aina pitääkin olla parantamisen varaa. Ja taatusti on! Jos Jumalan työ käy oikein raskaaksi. On parempi olla hetki hiljaa. Ja antaa Jumalan tehdä. Välikappaleena ollen se työ kyllä kevenee! Taakattomaksi ei tule!

Ilman Jeesusta emme voi mitään tehdä! Se on merkillinen asia, kun keskustelee tuolla jonkun kanssa Jumalasta ja Luojasta. Ei se mitään, jos ei nyt kelle vaan höpise. Saa jutella vaikka monta tuntia! Mutta kun mainitsee nimen Jeesus. Syntyy heti reaktio! Noissa julisteissakin on lähes kaikissa nimi Jeesus. Ja saarnaa varmasti ja synnyttää reaktion! Eräs Reaktio on se, että ne tuota pikaa revitään!

Vaikka tuo porukka solvaa kaikkea Pyhää ja Taivaallista! Väitteellä:
"Ei sellaisia ole."
Näin he puheissaan osoittavat, että ne ovat yhdentekeviä. Ne julisteet joissa on JEESUS isoilla kirjaimilla, revitään kaikista nopeammin. Tuo Reaktio osoittaa, ettei se ollutkaan sitten niin yhdentekevää!

Evankelistoille iskostetaan niin syvään tuo Jeesus sana, että siitä kerrotaan eniten. Se sana tekee aina kuulijassa reaktion. Eräs vuosikymmeniä Jumalan evankelistana toiminut mies aloitti yhden kokouksensa jotenkin näin:
"Kun rukoilin ja valmistauduin tähän tilaisuuteen. Koin voimakkaasti, että minun pitää puhua nyt Isän Rakkaudesta! En ole kertaakaan ennen tätä, puhunut tästä aiheesta. Noin syventyen vain tähän asiaan!"
Ja puhui. Olin paikalla. Ajatteleppa mistä asioista Jumalan evankelistat pääasiallisesti puhuu! Vaikka Pyhä Henki heidänkin puheitaan johtaa. Ei heillä ole valmiiksi kirjoitettuja saarnoja. Joitain Raamatun kohtia pohjaksi. Ja ehkä joitain aiheita ja vertauksia. Jeesus on Herra! Halleluja!

Sinne vaan julisteita! Revittyjen tilalle! Kyllä ne joihinkin myönteisenkin, Jumalan tarkoituksen mukaisen reaktionkin aikaan saa. Kun kerran Jumala rahoituksen on järjestänyt, että lisää painetaan.
Soitin Myllykumpuun. Puhelimessa "sattui" olemaan tuttu. Ollut siellä 15 vuotta. Sain tiedot, mitä varten soitinkin! Hieman enemmänkin.

26.08.98 Riitta Siskon "Takaovi" vieraina olivat Pekka Simojoki ja vaimo. Videovieras oli Norjan kristitty ministeri. Painotus oli, että on hienoa olla kristitty. Simojoet ovat tunnetusti luovia taiteilijoita. Sitä jankutettiin moneen kertaan. Kristityn tehtävä on vielä Ilosanomaa eteenpäin. Mutta meidän kristittyjen tulee kunnioittaa kaikkien uskoa! Tiedän kohdan, mistä repäisty! Jos nyt toimisin Riitta-Siskon, Norjalaisen ministerin ja Pekka Simojoen antamien oppien ja ohjeiden mukaisesti... Saman aamun uutisissa tuli kuvien kera uutinen Kap kaupungista. Eräästä suuresta Hotelli-ravintolasta. Sinne oli asetettu pommi. Pommin asettajaksi on ilmoittautunut ääri muslimilainen järjestö: "Pyhä sota". Kylläpä tuli kova paikka. Minun siis pitäisi kunnioittaa tuotakin uskontoa? Vaikka se teettää tuollaista! Eipä löydy! Kyllä minun sympatiat menivät automaattisesti noihin paareilla verissään makaaviin uhreihin. Olkoon nyt niin pakanoita kuin tykkäävät. Ainahaan he eivät olleet tehneet yhtään mitään ko. järjestölle! Voi tuota Riitta-Siskoa. Etkö tosiaan saa pitää kolmosella tuota muutaman minuutin ohjelmaasi, ellet ota studioon milloin ketäkin? En tiedä. Vai oletko sekaisin!? Ja nyt tuo kohta Raamatusta muistin varaisesti.

Ovat Paavalin kirjeessä:
"Toinen toistenne kunnioittamisessa kilpailkaa keskenänne."

Tuo kohta on osoitettu uudestisyntyneille uskovaisille! Tätä ei ohjelmassa luettu. Mutta olen heti varma, mistä oli väännetty. Lue ihan hitaasti tuo jae. ...Miten tuon voi noin vääntää? Näköjään voivat! Minä en valitettavasti voi!

Ei Raamatusta saa mitään pois ottaa, ja lisäillä mitä mieleen tulee! Tuossa kohdin ei puhuta uskosta mitään. Eräs tuttu uskon veli puhui eräässä kirkossa aijoa sitten. Luki tuon saman kohdan ja kertoi. Tuolla toisen uskovaisen kunnioittamisen kilparadalla ei ole tungosta! Eikä se edes sulje pois sitä, että me emme voisi ojentaa toisiamme. Vaikka uskomme perusta olisi sama. Pietari teki virheen. Paavali ojensi häntä oitis. Jos muistat.

Irlannissa on 2 uskonsuuntaa tapellut asein. Niin kauan kun muistan. Joskus joku tauko ja taas pommi. Merkillisiä uskoja ympäri maailmaa. Niin kuin olen sanonut, sana kristitty voi merkitä lähes mitä vaan. Uskovainen/Uskovaisen käsite on satoja kertoja laajempi! Ja Raamattu kädessä puhutaan miltei mitä vaan! Jos tuollainen kristillisyys olisi totta ja Jumalalle kelpaavaa. Eipä tarvittaisi koko kirjaa. Raamattu ei opeta tonne päinkään. Jeesus ei opeta eikä myöskään osoita toiminnallaan. Vaan vetää selvät rajat. Jopa niin tarkasti, että Evankeliumeissa on kohta jossa kerrotaan. Jeesus ei tehnyt kotikaupungissaan kovin montaa ihmetekoa. Heidän epäuskonsa tähden!

Hän sanoi: "Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan."
Huomaa! Ei lue maassaan. Kaupunkia ja kyliä voi vaihdella. Kuten tekivätkin!

Hengen hedelmiä ovat: Rakkaus, pitkämielisyys, kärsivällisyys jne. Paavali on luetellut nämä. Siis Raamatussa sanotaan, että ne ovat hedelmiä. Hedelmiä ei väkisin kasvateta. Jos hedelmäpuu saa riittävästi oikeita ravinteita. Ja maaperä on hyvä - puu alkaa vihertää ja kasvaa! Tällainen puu ennemmin tai myöhemmin alkaa tuottaa myös hedelmiä. Eikö niin? Jos puu ei saa ravintoa. Tai saa aivan vääränlaista ravintoa. Ei tule edes lehdelle. Sitten on puu joka on saanut oikeaa ravintoa. Jostain syystä ravintoa ei tulekaan riittävästi. Jos jotain tulee, se ei sovi hedelmäpuulle. Lehdet kellastuvat. Puu alkaa kuivettua. On aivan turhaa odottaa hedelmiä.

( Neuvostoliiton Herätyksen ajoilta on eräs hyvin kaunis, mutta sanoitukseltaan vakava laulu. Tekijä on tuntematon. On myös suomennettu. Nimi: "Keltalehti". Paljon asiaa. )

Monet liian monet ponnistelevat näiden asioiden eteen valtavasti. Ja väsyvät. Tapahtuu lehtien kellastumista. Tässä vaiheessa meidän uskovien olisi riennettävä paikalle! Ei niinkään haukkumaan. Ja "hakkaamaan" Raamatulla päähän. Vaan tukemaan. Jos omat asiamme ovat kunnos. Me menemme sisaren tai veljen luo. Koska meillä on Voimaa. On Rakkautta. Sitä me annamme nuukailematta. Ei se meiltä vähene. Ystävämme saa tarvitsemansa "ruiskeen" ajoissa! Ja vaikka nuo keltaiset lehdet ovat tulleet, ne varisevat. Mutta alkaakin vihertää uutta silmua. Kuivettumis ilmiö päättyy. Siitä tuossa laulussa kerrotaan!

Rakas ystävä. Lue nyt ja ymmärrä oikein. Katso Raamatustasi. Mitkä ovat Hengen hedelmiä! Ei kannata kuunnella; kun ihmiset huuutavat! Että et ole pitkämielinen. Tai että et olisi kärsivällinen! Tai että sinussa ei ole Rakkautta. Ei Paavalissakaan ollut. Eikä miniulta löydy edes myötätuntoa kaikkia kohtaan. Ne ovat hedelmiä! Ihmiset ei edes niitä katsele vaan virheitä ja puutteita. Onneksi eivät kaikki. Meissä voi olla jotkut hedelmät jo hyvinkin isoja! Jumala ja Jeesus tietää.

Kannattaa painaa mieleen Paavalin sanat:
"Kaiken muun minä pidän roskana Jeesuksen Kristuksen tuntemisen rinnalla."

Kaikki muu tulee ohessa. Näkyy Paavalin elämässä. Ei juossut ihmeiden perässä. Juoksi ja kulki Jeesuksen perässä. Ihmeet ja merkit seurasivat Paavalin jäljessä.

Paavali oli omaksunut ja sisäistänyt uskovaisen tärkeimmän asian. Jeesuksen tuntemisen. Hän on ja täytyykin olla aina ja kaikessa edellä muiden. Mitä paremmin me tunnemme Jeesuksen, sitä voimakkaampaa on Hengellinen kasvu. Hengelliset totuuksien tuntemus. Voima ja voitelu! Paavalista kasvoi komea Hengellinen puu! Joka näkyi kauas. Ja kantoi kaikkia Hengen Hedelmiä. Voi kunpa mekin, edes vähän... Kiitos ja Kunnia Jumalalle Paavalista! Ja monista muista Paavalin jälkeen! Paavali sai käydä Jeesuksen Koulun loppuun asti. Multain päällä! Hintoihinsa se tuli!

Kiinan tulvissa on kuollut 3000 ihmistä. Aineelliset vahingot nyt laskettuna ovat 166 miljardia Suomen markoissa. Tulvien vaikutuksen alle 240 miljoonaa ihmistä. Toisaalla ihmisiä evakuoitu teltta leireihin useita miljoonia. Kärsivät kylmästä. Etelänpänä toinen leiri kärsii +40 asteen kuumuudesta. Tällä leirillä on puhjennut ainakin kolera ja punatauti epidemiat. Nämä tiedot ovat Kiinan itsensä antamia. Ja ovat vain suuntaa antavia. En usko näihin lukuihin. Toisekseen olen varma, että paljon salataankin. Kuuluu kiinan kulttuuriin. Hyvinkin pitkältä ajalta. Muuta se on selvää, että vesi niin kerkealla ja laajalle alueille, että ei kukaan voi tietää mitä kaikkia myrkkyjä vesistöihin on jäänyt saasteeksi. Jotka tietenkin aiheuttavat, jopa tuhoja, joita ei voi korjata milloinkaan. Ja tauteja tulee veden myötä olemaan vielä rajusti! Tulvat olivat jo hyvin laajat ja kovat kun Kiinan johto vielä vähätteli saamiaan tietoja. Eikä tehnyt elettäkään alueiden ihmisten auttamiseksi. Ikivanhaa Kiinalaista kulttuuria tämäkin.

Raamattu sanoo: "Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää."

Kiina on kylvänyt kyllä sellaisia kylvöjä, että tämä niitto vaikka isolta tuntuukin - ei tule riittämään. Alkua se on. Mutta tätä mieltä Jumala on Kiinan takavuosien touhuista. Vai ei Jumala kosta? Vai ei tuomitse? Hän laittaa niitä täytäntöön juuri nyt! Puhukoon kuka mitä tykkää!

Miksi käytän sanaa kulttuuri? Muiden maiden kulttuuri avartaa ja sivistää. Hengellisiin kirjoituksiini vedottu, että ne voidaan teilata sillä, että se on kultturikysymys. En käsitä!

Jugoslaviassa teurastus sai uutta potkua. Jotain porukkaa tapetaan kuin harakoita. Naisia ja lapsia. Rohkeita miehiä konetuliaseiden takana! Jugoslavialaista kulttuuria, joka juurtaa hyvin kaukaa. Siihen on kuulunut aina vaimojen jokapäiväinen hakkaus. Jos vaimo flirttailisi tai katsoisi miehensä mielestä toista miestä sillä silmällä. Vaimolta henki pois. Se oli tapa. Eikä poikkeus. Ruotsissa tätä tapahtui siinä määrin. Asia kiinnosti minua. Olin tutustunut erääseen Jugoslavialaiseen mieheen hieman paremmin. Sain jotenkin luotua suhteen. Kyselin mieheltä näitä asioita. Eräänä aamuna kun Volvon tehtaalla ollessamme aivan läheltä kuului huutoa ja hälinää. Juoksin katsomaan. Nainen makasi valvasssa verilammikossa. Volvon omat poliisit saivat murhaajan kiinni. Ja kun häntä talutettiin puukottamansa vaimon ohi. Hän sylkäisi ruumiin päälle. Ihmettelin, tuon maan miesten käytöstä joita oli paikalla aika paljon. Molottivat keskenään ja vetelivät sauhuja. Aivan kuin olisivat kohdanneet kioskilla. Siis tietoni on faktaa! Jugoslavialaisesta kulttuurista.

Valtava määrä naisia, lapsia, vanhuksia ja nuorempia miehiäkin on tuolla lahtaus alueelta päässeet pakenemaan kauas vuoristoon ja metsiin. Avustus järjestöt huseeraavat sen kun ehtivät. Erään suuren leirin he löysivät jossa eräs paennut mies kertoi, että siellä paljon kauempana hajaantunutta väkeä paniikissa paenneet. Avustus järjestöt eivät voi tietää mistä löytää. Talvi tulee. Kuolevat viluun ja nälkään viattomat lapset. Hyvää ruokahalua. Kulttuurin parissa!

Saksan Hallitus tilasi puolueettomalta firmalta tutkimuksen Saksan kansalaisten köyhyydestä. Tulos oli niin raju, että Hallitus kertoi, ettei kyseinen firma tiedä, mitä köyhyydellä tarkoitetaan. Hallitus ei paljastanut tulosta kansalle, joka sitä huutaa! Vaalit tulossa. Julkisuuteen vuoti, että lännessä 12% idässä 20% lapsista elää köyhyydessä ja puutteessa! Luvut ovat isoja. Uskon, että jokainen kykenee arvioimaan miten paljon Saksan kokoisessa maassa on lapsia. Ja siitä nuo prosentit. On ne venkuloita. Eräs lehti teki tutkimuksen kouluista Saksasta. Väkivalta on raakaa. Yksi esimerkki. 20% Saksan koululaisista ryöstetään tavalla tai toisella joka päivä. Joko koulussa tai koulu matkalla. Saksan kulttuuria ihan vain aamu palaksi. Koko Saksa on ihan sekaisin kaikilla alueilla!

Pohjois-Amerikan rannikolle tuli Hurrikaani ja voimalla tulikin. Ja jäikin paikoilleen, toisin kuin ennustettiin. Ja uusi on jo tulossa. Haastattelussa ihmiset kertoivat pelostaan. Kun he kuulevat hieman voimakkaamman tuulen äänenkin heille tulee kuhun omainen pelko! Täytyy olla aika lailla hullu, joka ei luonnon voimia pelkää. Ja tämä näiden tarkoitus NYT on! Kunhan nyt tajuaisivat:
"Kuka puhuu? Ja miksi?" Juuri nyt tapahtuu niin paljon erilaisia asioita ympäri maailmaa. Koen, että täytyy vähän odottaa. Josko Jumala antaisi käyttää kanavia, jotka Hän on meille avannut. Suomeen tulevat uutiset ovat vajavaisia. Ja hyvinkin tärkeistä vaietaan kokonaan. Ne pitää käydä hakemassa. Mutta ilman lupaa ei!

Venäjänkin asiat vaikuttavat juuri Saksaan ja Amerikkaan ehkä eniten taloudellisesti! Kuinka suurista summista on kysymys, onkin toinen juttu. Maiden johtajan puheista päätellen. Ei ole kyse ihan nappikaupasta. Saksa kytkökset Jugoslavian sodan ylläpitoon ovat vielä auki. Tiedossa on vain, että niitä on! Venäjän osuus Jugoslavian joidenkin ryhmien aseistukseen ovat varmat. Ei tuollainen maa yksinkertaisesti voi sotia ja teurastaa ihmisiä vain vesiletkulla. Ilman, ettei jostain tule aseita ja ammuksia. Ynnä muuta. Se on selviö! Siis yksi promilli Saksalaista kulttuuria tuli aamupalaksi tässä.

Yli kymmenen vuotta sitten erään pitkäaikaisen kaverini saama ilmestys siitä, että Venäläiset ajavat Juutalaiset pois. Ilmestys oli ollut aivan kirkas ja selkeä. Olin läsnä kun hän tuon sai. Nyt on Venäjällä se tilanne, että kansan mitta on täysi! Tulee purkautumaan tossa tilanteessa juuri juutalaisiin, joita siellä on paljon. Tähän nyt ainakin uskon. Koska uskoin, että tuo Ilmestys oli Aito! Olen odotellut tämän kaltaista tilannetta. Juutalaisista on paljon hyötyä venäläisillekin. Ei taida vaikuttaa enään asiaan! Katsellaan! Ajoitus sopisi minun ajatteluuni. Ja tietoihini oikein hyvin. Jumalan kellolla tapahtuma tulevat. Ei minun. EIpähän näihin kaikkiin ajatuksiini kieltoakaan tule!

Suomessa tulee valtava katovuosi viljelyksille! Ainekset katastrofaaliselle ja totaaliselle sadon menetykselle on. Tilanne vaikuttaa selvältä. Viimeksi Suomessa oli vastaava tilanne n. 10 vuotta sitten. Silloinen hallitus pullisteli Valtion viljavarastoilla. Mites kävi? Kuka muistaa? Kaikki meni, eikä piisannutkaan. Eivät olleetkaan kovin isot, kun ei yhtä katovuotta kestänyt. Meni simenviljatkin!

Saarijärven Paavo:
"Kynti, kylvi, hoiti ja perkas ahkerasti maataan. Mutta Jumalalta kasvun toivoi."

Suomen talousarviossa on maanviljelijöitten tukiin varattu 55 miljoonaa. Paljon ennen budjetin tekoa tiedossa oleva asia, että tulee raju kato! Ei riitä alkuunkaan! Vaikka laput saataisiin korjatuksi. Vaan ei saada! Mitä on korjattu. Pelkkää rehua!

MTK ja ilmatieteen laitos piti koko kesän kaikkia suomalaisia ajan tasalla koko Suomen osalta. Ellei ole koskaan asunut maaseudulla. Sitten olisi saanut teidon edellä kerrotuilla. Itselleni riitti sääkartat. Olen asunut lapsuuteni eräässä maaseutu pitäjässä. Lipponen & kumppanit. Tästä lähdetään. Raju laskuvirhe. Ja varmasti selväjärkisten tiedossa oleva asia. Kuka hyvänen aika tommosia on äänestänyt? En käsitä. Ja aivan totisella naamalla puhutaan. Suomen kansa - Tämä tuli teidänkin tietoonne uutisista. Ja näin alkoi tuo satu kaatua rymisten. Ja näin yksinkertaisessa asiassa, joka on ollut aivan silmäimme alla! Kuka laati tuon talous arvion? Väitän edelleen, että Saatanan henkivallat! Jumala puhuu Suomen kansalle! Tarkkailkaa!

Kunnia Jumalalle! Ei minulle!
Kirj. 26.08.1998

Takaisin Jeesuksen Opetuslapset ry:n
Pääsivulle