Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Jeesus on Opettaja

Päivän uutiset Suomesta! Varuskuntia lakkautettiin! Kantahenkilökuntaa sanottiin irti, tässä jokin aika sitten! Puolustusvoimien säästöjä!

Tänä päivänä meni eduskunnassa läpi miehistön kuljetus helikopterien hankinta. Oikein reippaasti menikin! Ilmoitettu hankinnan hinta 2 miljardia markkaa!

Mitä nyt säästettiin ja mistä?

Poliiseja on Suomessa vähennetty valtavat määrät säästösyistä! Tänään uutiset kertoivat, että poliisien lisäystä suoritetaan näin. Koulutetaan muutaman viikon kursseilla, eräänlainen poliisireservi ryhmä kriisitilanteita varten! Noiden kurssien aikana pitää sitten oppia kaikki mahdollinen. Aseenkäsittelyä ja ampumaharjoituksia muutama päivä! Ja tällä porukalla on tarvittaessa täydet poliisin oikeudet! Huh! Huh!

Erilaiset sairaalat ajettiin alas! Käytännössä: valtavat määrät erittäin ammattitaitoisia sairaan hoitajia pihalle! Tämän päivän uutinen! Ulkomailla ollaan ryhdytty värväämään näitä sairaanhoitajia pois Suomesta! EN IHMETTELE! Tiedän Suomen sairaanhoitajien koulutuksen tason hyvinkin pitkältä ajalta! Ohittaa heilahtaen kaikki Euroopan maat!

Joku valtava huumeliiga on saatu kiinni! Syytteessä oleva päätekijä on Suomen eräitä järkevimpiä rikollisia! Hän lausui haastattelussa hymyillen:" Kakaroitten leikkiä koko soppa!" USKON! Suomessa ei ole kovinkaan paljon kansaiväliset mitat täyttävää rikollista! On kyllä. Mutta eivät ole suomalaisia! Puhuttiin sellaisista määristä takavarikoituja huumeita! Että en lainkaan ihmettele tuon kaverin ylimielistä hymyä oikeus salissa! Täysin peittämättömin kasvoin TV lamppujen loisteessa. Siis nuo määrät olivat niin pieniä! Suomalaisille poliiseille ja mitään tietämättömille medioille ne tuntuivat olevan jotain valtavaa! Voi, teitä raukka parat! Hullun Suomen Hulluja uutisia! Minun kommenttini!

Saahan niistä irti yhtä sun toista! Revippä siitä vaan ihan vapaasti, niin saatat hyvinkin huomata jotain?!!!

Jos jotain sivujemme lukijaa ärsyttää nämä uutiskatsaukset! En voi mitään! Olen ennustanut: Että Suomen televisio pakotetaan muuttamaan uutisointiaan! Toisekseen; niitä täytyy nyt jo pystyä lukemaan Hengellisesti! Ne muuttuvat kyllä huimasti tästä vielä! KEN ELÄÄ; HÄN NÄKEE! Nämä ovat HERRAN ANTAMIA VÄLINEITÄ! USKOIT TAI ET! Niistä otetaan aina silloin tällöin jotain! Ja jotain otan aivan omaan tietooni!

No, mitäs sanot viikonlopun uutisista? NYT SELITETTIIN PERUSTEELLISESTI JA YMMÄRRETTÄVÄSTI MYÖS SUOMEN TELEVISIOSSA: MITÄ TARKOITTAA KÄYTÄNNÖSSÄ SE TOSIASIA: ETTÄ TIETOKONE VERKKOIHIN LIITETYT ASIAT PÄÄTTYVÄT VUONNA 2000! Tämä' on ollut tiedossa vaikka kuinka kauan! Olen joissakin yhteyksissä tästä tosiasiasta maininnut! Noihin järjestelmiin on liitetty lähes kaikki: mitä kuvitella voi! SUOMESSAKIN! Vesi, sähkö, sairaalat, pankit, lähes kaikki yritykset, tukku- liikkeet jne! Suomennan hieman vielä. Tuon järjestelmän päätteet eivät tunne vuotta 2000! Vaan niiden päiväys päättyy 1999 vuoden viimeiseen päivään! Amerikassa on tehty pitkään työtä, Samoin Euroopan eri maissa! Ihan hallitusten ja eduskuntien päätöksillä. Mitä ne sitten eri maissa ovatkin nimeltään! Tuon päätteen päiväyksen muuttaminen vaatii niin suuria investointeja, että on täysi mahdottomuus saada se muuttumaan maailman laajuisesti! Ja toisekseen loppuu aika! Vajaat kaksi vuotta aikaa! Ja puhuttiin niin valtavista rahamääristä noiden päätteiden muuttamisessa, että minun järkeni päättyi ja lopetti toimintansa noihin lukuihin jo viikon loppuna! Nämä kaikki ovat nyt ALAN HUIPPU ASIANTUNTIJOIDEN LAUSONTOJA! Ei minun! HE ENNUSTIVAT TÄMÄN NIIN, ETTÄ MINÄ SAIN ASIAN KUULLA ENSIMMÄISEN KERRAN. Yli kymmenen vuotta sitten! Nämä ajat voivat heittää paljonkin. Olen juonut muistini...joskus. Mutta kyllä ne varmaankin tuli nuo alan asiantuntijoiden lausunnot jo ennen! Tuosta ongelmasta on puhuttu Amerikassa, eri Euroopan maissa, ihan tossa Ruotsissakin! JA SUURYRITYKSET OVAT TOIMINEET TIES KUINKA KAUAN! Siitä on puhuttu ihan avoimesti vuositolkulla. Kiihtyvällä vauhdilla! PAITSI SUOMESSA! No, mitäs suomalaiset alan asiantuntijat sanoivat? He kertoivat, että tilanne tulee olemaan yleislakon kaltainen tilanne! KAIKKI PYSÄHTYY! Siitä tuli nyt vähän joka kanavalta. Vaihtelin kanavia, ilman että minulla oli mitään ohjelma tietoa! Kyllä tuo asia nyt selvitettiin meille maallikoillekkin! Sairaalakierros osoitti, sairaaloiden johdon taholta. EI VALMIUKSIA! Onhan niissä, kuin hotelleissa ja monissa muissakin paikoissa. Omat voiman lähteensä sähkökatkoksia varten! Niillä ei pitkälle pötkitä! Tämä myös sairaaloissa myönnettiin! Eikä tuon tajuamiseen nyt kyllä olisi vaadittu minkään laista loppututkintoa! Mutta, aivan hyvä, että näin hyvin tuo esiin tuotiin! Uusluku- taidottomuus, looginen ajattelukyky, ei ymmärretä lukemaansa, ei osata hahmottaa kuulemaansa! NÄMÄ OVAT TÄYTTÄ TOTTA SUOMESSA YLLÄTTÄVÄNKIN LAAJALTI!

Olen uskonut noihin uutisiin! USKON NÄMÄKIN! Entäs sinä? Yhtä asiaa en ymmärtänyt. Uutisankkurit kertoivat uutisten päätteeksi hymyillen - miltei nauraen - " Saapas nähdä, mitä tapahtuu: UUDENVUODEN PÄIVÄNÄ VUONNA 2000?" Mikä heitä tässä asiassa nauratti? En ymmärrä!

JOS KERRON SINULLE NÄIN: PALJON! HYVIN PALJON MUUTA EHTII TAPAHTUA NÄINÄ VAJAANA KAHTENA VUOTENA! ELLEN VÄÄRIN MUISTA? OLEN SEN TÄNNEKKIN KIRJOITTANUT... PUHUNUT OLEN AINAKIN! JA TOISTAN: TÄMÄ VUOSI ON JO TOSI KAMALA! ENSI VUOSI ON JO JÄRKYTTÄVÄ! Tämä ei perustu näihin tietoihin. Vaan HENGELLISIIN TOTUUKSIIN AJASSAMME JA NIITÄ PEILAAMALLA RAAMATUN ILMOITUKSIIN! Perustui tuo väite! Mutta jos et nyt tähän viimeksi mainittuun usko? Niin usko sitten tuohon edellä kerrottuun! SE ON HUIPPU ASIANTUNTIJOIDEN KERTOMIA LAUSUNTOJA ! Näinkin vakava ja järkyttävä asia on pitänyt onkia milloin mistäkin! KIITOS KUULUU JEESUKSELLE JA KUNNIA JUMALALLE! OLE HYVÄ JA PELKÄÄ! Raamattu sanoo:" IHMISET JOUTUVAT PELON VALTAAN LOPUN AIKOINA!" (ellet muista) HYVIN MONILLA ON JO VALTAVA PELKO!

Pelkäätkö sinä mitään? Ellet? SINÄ VALEHTELET! ITSELLESIKIN! TUO SUOJA NYPÄTÄÄN POIS! KOVINKAAN MONILTA TÄSSÄ MAASSA EI TARVITSE NYPÄTÄ MITÄÄN SUOJIA! VAAN RAAMATTU TOTEUTUU! Tiedätkö, ystävä, Luoja on antanut syntymälahjana joillekkin ihmisille paljonkin erilaisia lahjoja! Eräs on nähdä ihmisen "sisälle". Käytännössä se tarkoittaa; PYSTYÄ LUKEMAAN IHMISEN RUUMIIN KIELTÄ! Se on valtava lahja! Muut synnyinlahjani oli vaarassa tuhoutua kaikki ! NOIN 20 vuotta kadulla! MUTTA TUO RUUMIIN KIELEN LUKEMINEN KATUELÄMÄSSÄ ON ERÄS ELOSSA PYSYMISEN EHTO! JA ON PAKKO OPPIA JA HARJAANTUA! ELLEI KYKENE OPETTELEMAAN......mieti itse ; miten siellä käy! ovat noita teitä tallanneet! TIEDÄTKÖ? JUMALA ON TEHNYT HEISTÄ VÄKEVIÄ ASEITA KÄTEENSÄ! Nyt en puhunut itsestäni! Tiedän sen verran, että kun JUMALA ottaa kiinni! Ja tuo porukka lähtee JEESUKSEN KOULUTUKSEEN! NUO LAHJAT JÄÄVÄT!

Kyllä ne riisutaan! Ja otetaan luulot pois! Mutta olen nähnyt hyvin läheltä useita henkilöitä...Mitä sitten tapahtuu! OLIN IHMEELLISEN VARJELUKSEN ALLA! VAIN VARHAIS DEMENTIA: joissaain asioissa! NÄKÖMUISTI ON HYVÄ! Muut muistiini tuo PYHÄ HENKI! En ole ainut kaduilta nostettu! TIEDÄN! EN SINNE PÄINKÄÄN...Se on hyvä!

JEESUKSEN MORSIUSSEURAKUNTAA VALMISTELLAAN MYÖS SUOMESSA! PALVELIJAT OVAT KUTSUNEET JA HUUDELLEET VUODESTA TOISEEN! JA ESTEITÄ LÖYTYY! MITÄS NYT TEHDÄÄN? RAAMATUN MUKAAN ALETAAN PAKOTTAMAAN! Jeesuksen omat sanat! Menkää kaduille, kujille ja aitovierille ja pakottakaa heidät! Jaa, minne? KARITSAN HÄÄSALIIN! SE ON VALMIINA! MAAILMAN HISTORIAN SUURIMPIA JUHLIA VARTEN! MUTTA, KUN TE NYT OLETTE KIINNI RYTKYISSÄNNE JA TAVAROISASANNE, ETTEKÄ NYT EHDI millään keinoin! OLETTE NYT OLLEET ESTETYT NIIN MONISTA TEKOSYISTÄ; ETTETTE ENÄÄN MUISTA NIITÄ VISSIIN ENÄÄN ITSEKKÄÄN...Mitähän olisi pitänyt tapahtua? HYVÄÄ YÖTÄ!!! SALISSA ON KUITENKIN TILAA! MINKÄLAISTA PORUKKAA LÖYTYY KADUILTA; KUJILTA JA AITOVIERILTÄ? MIHIN SOSIAALILUOKKAAN HE KUULUVAT? EIVÄT MIHINKÄÄN! Sieltä löytyy porttoja ja varkaita. Alkoholisteja! Huumeiden käyttäjiä! Itsemurhia yrittäneitä! jne! Kokeneet kaiken, mitä tämä maailma voi tarjota! NUO ASIAT, KOITA TUO PORUKKA TEKEE; ON SEURAUSTA JOSTAIN!!! Ne ovat kuin kuume ihmisesssä. Itsessään ei sairaus! Vaan se ilmoittaa, että on jokin sairaus, mikä aiheuttaa kuumeen!

Tässä maassa nukkkui noin kymmenen vuotta USKOVAISET, NUORISOKLINIKAT, OPETTETTAJAT! KOULUJEN TERVEYDEN HOITAJAT JNE. Lista jatkuisi! NIIN NÄYTTÄÄ JATKUVAN HYVIN PITKÄLLE UNIKIN! Ennenkaikkea nuorison HÄTÄHUUTOA EI EDES HALUTTU KUULLA! Kuljin kaduilla ja keskustekin heidän kanssan! Muutaman vuoden yli kymmenvuotiaita! AVAUTUIVAT! ITKIVÄT JA KERTOIVAT ELÄMÄNSÄ TUSKAA! KERTOIVAT HAUTOVANSA ITSEMURHAA! JA OLIVAT AIVAN TOSISSAAN! Oli hyötyä synnyinlahjoista! Kaduilla olostani! KUITENKIN OLIN KÄYNYT JEESUKSEN KOULUA! JA NYT NUO SYNTYMÄLAHJAT, SUN MUUT ANNETTIIN TAKAISIN KÄYTTÖÖNI! Luottamuksen saaminen oli melko helppoa! AIVAN OUDOISSAKIN PAIKOISSA! OLIN TÄYNNÄ PYHÄÄ HENKEÄ! SYNTYI HEIJASTUMA! JA TAPAHTUI MURTUMINEN! WILKKERSSON OLI OIKEASSA! ELLEI SINULLA OLE JOTAIN ERIKOISTA! TAIVAASTA SAATUA! ÄLÄ LÄHDE KADULLE RAAMATTUSI KANSSA! VAAN PYHÄN HENGEN VOITELUSSA! JUMALAN RAKKAUDEN VOITELUSSA! MUTTA, KUN NIIN VALTAVAT MÄÄRÄT ONNISTUIVAT TUOSSA ITSEMURHASSAAN! TEKEMIÄNI KASETTEJA! HUUTOANI ERI PAIKOISSA EI KUUNNELTU! EI MINUA OLE VISSIIN MILLOINKAAN OTETTU TOSISSAAN? ENNENKUIN OLEN PUDOTTANUT KUULIJAN! Tuo huomattiin ja todettiin; AIVAN LIIAN MYÖHÄÄN! Ja silloinkin VÄÄRIN! Eräässä linkisssä tämäkin muistaakseni tarkemmin! JA NYT ILMOITAN JÄLLEEN; TIEDÄN MISTÄ PUHUN! Tiedän paljonko kaduilla oli auttajia! Paljonko uskovaisia! 90 luvun alkuvuosina, KUN SAATANAN VÄKEVÄMPI JOUKKO ALKOI TODELLA TOIMIA TÄSSÄ MAASSA! EI AINUTTAKAAN!!! Olihan siellä aina joskus aktioita....Kuulen jostain.

Näinhän minä joskus joitain pellejä, VOUHOTTAMASSA KITAROITTEN JA RAAMATTUJEN KANSSA! KUKAAN EI EHTINYT KESKUSTELEMAAN KENENKÄÄN KANSSA ! JOUDUITTE PAKENEMAAN!!! IKÄVÄÄ; ETTÄ OLEN EHTINYT NIIN MONEEN PAIKKAAN JA JOUTUNUT NÄKEMÄÄN NIIN MONENLAISTA! SYY ON JEESUKSEN! Ei minun! KUN OMAA SYNTYNYNNÄISEN EMPATIAN, MYÖTÄELÄMISEN LAHJAN! ON RASKASTA LIIKKUA KADULLA! MUTTA TUOSTA LAHJASTA ON MYÖS SE HYÖTY! ETTEI TARVITSE VALEHDELLA KENELLEKKÄÄN, KUN SANOO:" MINÄ TIEDÄN MILTÄ SINUSTA TUNTUU!" Ei heitä petetä! Ellet saa luottamusta. Ellet ole Herran lähettämä. PYSY PIRTISSÄ! ENNEN SIITÄ YRITIN PUHUA KOHTAAMILLENI USKOVAISILLE ; Kysyen ovatko he ihan varmoja, että Jeesus on antanut heille luvan tulla viikonloppuisin yöllä kadulle? Vastaus oli yleensä: JUMALA VARJELEE! EI PIDÄ LEIKKIÄ TUOLLA ASIALLA! VAIKKA KIRKOISSA NÄIN KYLLÄ OPETETAAN! Pyydän lue: HYVIN TARKOIN SAATANAN KÄYTTÄMÄT SANAT KUN HÄN KIUSASI JEESUSTA! HÄNEN SAAMANSA VOITELUN JÄLKEEN! JA LUE VIELÄ TARKEMMIN NE SANAT: MITEN JEESUS VASTASI! JUURI TUOSTA TAPAUKSESTA AVAUTUU SINULLEKKIN JOTAIN!

Pari esimerkkiä: Itä- Suomessa. yhdessä kaupungissa, vuosia sitten...ERÄS AKTIO PORUKKA OLI LIIKKEELLÄ! Muutamat menivät yhteen avonaiseen Baariin ja alkoivat laulaa Hengellisiä lauluja. Yhdessä laulussa on sanat:" EIKÄ KUKAAN TULE POIS MEITÄ AJAMAAN" jne. Tuossa kohdassa tuli RAJUNPUOLEINEN LÄHTÖ! Seurailin heitä jonkin aikaa. Ei heille tuntunut löytyvän edes oikeaa kadun kulmaa! No, en ole milloinkaan päässyt noihin Aktioihin mukaan, kun en kuulu mihinkään kirkkoon! Tiesin kyllä mistä olivat ja mistä kirkosta! Se siitä.

Toinen kaupunki. Eri kirkon nuoria torin liepeillä. Heidän luokseen tuli keski - iän ylittänyt mies ja nainen! NAINEN EDELLÄ HUUTAEN NUORILTA APUA! ROIKKUI NUORISSA KIINNI! Kummatkin jonkun verran humalassa! Nuoret alkoivat rukoilla kielillä kontillaan olevan naisen vieressä. MIES SUUTTUI! REPI NAISTA PITKIN KATUA! PAISKOI USKOVAT POJAT MENEMÄÄN! OLI AAMUYÖ JA SUHTEELLISEN HILJAISTA! JUOKSIN PAIKALLE! OTIN ÄIJÄÄ RINNUKSISTA KIINNI JA MENIN SIIHEN VÄLIIN JA VEIN ÄIJÄN SIVULLE! KATSOIN SUORAAN SILMIIN! Äijä pilkkasi:" SIELTÄKÖS TULI ITE PÄÄ jeesus?" Sanoin: pilkata saat, mutta kiinni et mene kehenkään! Lupasi hakata minut siihen paikkaan. Tuuppasin ukon penkille ja sanoin: Saathan sinä uhotakkin! MUTTA NYT ON SELLAINEN JUTTU, ETTÄ NIIN KAUAN KUN MINÄ OLEN TÄSSÄ TORILLA! SINÄ ISTUT SIINÄ! Huutelin niille nuorille pojille; että menkää autoonne! Ei mitään pelättävää! Tytöille sanoin aivan samoin! Tässä saattaa nyt näköjään tapahtua ihan mitä vaan! Tässä EI OLE JEESUKSEN SUOJAA! Olishan niitten kanssa saanut väitellä vaikka seuraavaan päivään! Poistuin paikalta ja jäin pienen matkan päähän piiloon seuraamaan! UKKO, KUN HUOMASI. ETTÄ NUO NUORET OVAT YKSIN HÄNEN VAIMONSA; MIKÄ LIE; KANSSA! HÄN SYÖKSYI SELLAISELLA METELILLÄ. ETTÄ KYLLÄ SE PORUKKA AUTOONSA TIEN LÖYSIVÄT! Joten olen minä aina joskun päässyt Kirkkojen aktioihinkin osallistumaan!

Saatanallinen FEMINISTILIIKE hivuttautui Suomeen 60 luvun puolen välin tienoilla hiljalleen. TULI TASA- ARVO! VAPAA KASVATUS! LUE:" EI MILLÄÄN MITÄÄN VÄLIÄ!" Kylvö on onnistunut! SATO ON KORRELLA! ON NIITON AIKA! " MITÄ KYLVÄT! SITÄ NIITÄT!" SANOO RAAMATTU! Tuohon satoon olisi pitänyt puuttua jo aikaa! SAATANAN JOUKOT VEIVÄT SIITÄKIN JO NIIN SUUREN MÄÄRÄN ETTEN USKALLA; ENKÄ OIKEIN HALUAKKAAN NOITA VUOSIA MUISTELLA! ERÄS PAHIMMISTA NIITOISTA ON EDESSÄ! TUOTA EI NIITÄ KUKAAN MUU KUIN JEESUS! AIKA MONESSA PAIKASSA JO NYT ITKETÄÄN! ITKUA ON LISÄÄ LUVASSA! ITKETTE KATKERASTI! OLEN ITKENYT MINÄKIN! JA HUUTANUT JUMALALTA VALTAKIRJOJA! VALTUUKSIA! TÄYSIN TIETOISENA SIITÄ; MITÄ PYYDÄN JA HUUDAN! TÄYSIN YMMÄRTÄEN: MITÄ PYYDÄN! OLEN TUON RUKOUKSEN UUSINUT KYMMENIÄ KERTOJA ENNEN TUOTA AIKAA JA SEN JÄKEEN! EN OLE SAANUT: MITÄ OLEN PYYTÄNYT! SYYTÄ EN TIEDÄ! JUMALA OTTI MINUT KUITENKIN AIKANAAN TÄNNE KÄMPPÄÄN! EMME VOI VALITA TEHTÄVIÄMME! ANOMINEN EI OLE KIELLETTY! MITEN JUMALA SIIHEN VASTAA ON AIVAN ERI ASIA! AINAKAAN TAAKKOJA EI TARVITSE RUKOILLA! EIKÄ KÖLIPAINOJA! TULEVAT SAIRAUKSIEN MUODOSSA! ENSIN TULEE KÖLIPAINOJA VENEESEEN JA SEN JÄLKEEN LISÄTÄÄN PURJEITA! MUUTEN VENE KAATUU!

Oli raju 60 luku. Suomessa poistettiin niin paljon lakeja, Vastoin RAAMATTUA, ETTÄ MORAALINEN SELKÄRANKA KATKESI JUURI TUOLLOIN TÄLTÄ KANSALTA JA JATKUI 70 LUVULLE!

SIIHEN VÄLIIN TULI KUITENKIN VALTAVA JEESUKSEN JUMALAN POJAN HERÄTYS! EIKÄ MIKÄÄN HELLUNTAILAISTEN HERÄTYS! TURPA KIINNI! TIEDÄN MISTÄ KIRJOITAN! OTA SINÄ NYT VAIN AAPISESI JA TANKKAA SITÄ! SIINÄ OLI SUOMEN OSALTA PYHÄN HENGEN VUODATUS KAIKEN LIHAN PÄÄLLE! TOISTA VASTAAVAA EI TULE SUOMEEN! VAIKKA NYT NÄYTTÄÄ PORUKKA SITÄ HUUTAVAN! TUTKIKAAS UUDELLEEN SUOMEN HENGELLINEN LÄHI MENNEISYYS! Tuon RAAMATUN KOHDAN LAUSUI SUOMESSA TUHANSIA KERTOJA; JUMALAN VALITTU: NIILO YLI - VAINIO! Helluntailaiset kyllä lopettivat tuon Herättyksen sisäisillä riidoilla ja valta taisteluilla! Ja sitten YLI- VAINION JÄLKEEN RAJU AITAUS! SIIHEN PÄÄTTYI HERÄTYS HELLUNTAILAISTEN OSALTA! HERÄTYS LIIKE...Sellaista ei voi edes olla olemassa! Ehkä jossain politiikassa...EI MILLOINKAAN HENGELLISISSÄ ASIOISSA! Johannes Kastaja sanoi ja sanoo edelleen:" TAIVAASTA EI MITÄÄN OTETA! ELLEI SIELTÄ ANNETA!" Olen kuullut tukinnan, että kyseinen Herätys päättyi Niilo veljen pois nukkumiseen! EI PIDÄ PAIKKAANSA! Luterilaisen kirkon papit saivat aika pitkäksi aikaa SIUNAUSVOIMAN JOKA KAATOI IHMISIÄ! SIITÄ KÄYTIIN JOPA RIITAA! KOVAAKIN! KUN LUTERILAISEEN KIRKKOON ALKOI TUOLLAISIA ILMIÖITÄ TULLA! Piispat ärähtivät! Tuomiokapituli otti jyrkän kannan! NÄMÄ EIVÄT OLE LUKENEET LUTERILAISEN KIRKON SUOMEA KOSKEVAA HISTORIAA EDES! LÖYTYY SIELTÄ NYT HUOMATTAVASTI IHMEELLISIMPIÄKIN ASIOITA! KYLLÄ! SUOMESSA! Eipä noi näytä muutkaan kirkot historiaansa tietävän! VALITETTAVASTI; AIVAN TOTTA! JEESUS ANTOI AIKANAAN MINUN LUKEA MYÖS NE! Näin laaja HERÄTYS on SUOMESSA YKSINKERTAISESTI SANOTTUNA: TÄYSI MAHDOTTOMUUS!

Älkää, rakkaat ystävät, sekoittako näitä kahta Herätystä toisiinsa! Saattaa olla, että jotkut tekevät sen tietämättömyyksissään! En uskalla linkillä kertoa, mitä siitä voi seurata! MUTTA VAROITAN JA PYYDÄN TARKISTAMAAN ASIAN! HYVIN HELPPO TARKISTETTAVA! Paavali kertoo: "JEESUS EI TULE ENNEN, KUIN ON TAPAHTUNUT SUURET LUOPUMUKSET!" Eikö niin? ALKOIVAT SUOMESSA 80 luvun puolivälin paikkeilla! Tarkan ajankin tiedän, vaan en muista. Pitäisi suorittaa laskutehtäviä. Olen hukannut sen lapun, kun tuon ajan joskus hyvinkin tarkoin pystyin laskemaan, hyvin tiuhaan tahtiin tapahtuvien muuttojeni kautta. Muistan missä asuin, juuri tuolloin! Eikä IHAN PIENISTÄ LUOPUMUKSISTA OLLUTKAAN KYSE! SAATANAN VAHVEMPI JOUKKO VALTASI LÄHES KAIKKI SUOMESSA OLEVAT KIRKOTKIN! JOS MINÄ, SURKEE KORPIEVANKELISTA NÄIN TUHANSIA! PALJONKO NÄKIVÄT TÄMÄN MAAN KIERTÄVÄT JULISTAJAT? VAIN JUMALA TIETÄÄ MÄÄRÄN! JA MINÄKIN NIIN HYVIN! ETTEI MILLOINKAAN PALAA KOKO LAUMA TUOLTA LUOPIO RETKELTÄ! Sehän sotii jo Raamattuakin vastaan! TOLLASET PUHEET! Suomen viimeisestä Herätyksestä!

Tutkikaa ASIA ENSIN! PUHUKAA VASTA SITTEN! KUN ASIAN AIVAN VARMASTI TIEDÄN! ON MINUN SE MYÖS TUOTAVA JULKI! EI AUTA! Tiedän, keitä on vastassa! SIITÄKIN HUOLIMATTA! Aivan viimevuosina TAPAHTUI SUOMESSA: JEESUS PUI PUIMATANTEREENSA! PUINTI PÄÄTTYI. Oletko mukana? EKSYTYKSET LISÄÄNTYVÄT ENNEN NÄKEMÄTTÖMÄLLÄ VAUHDILLA! JUMALA ON KURITTANUT SUOMEN KANSAA KUUSI VUOTTA! SYY SELVIÄÄ MUILTA LINKEILTÄ! JUMALAN KURITUS HILLITSEE JA SITOO SAATANAN VÄKEVINTÄ JOUKKOA SUOMESSA VIELÄ! Vertaa muuhun Eurooppaan! Ole hyvä! Katso Amerikkaa Hengellisesti! Ole hyvä! Näetkö eron? Etkö näe? SITTEN SINUN ON VALITETTAVASTI USKOTTAVA NÄIHIN KIRJOITUKSIIN! JOTKA MENEVÄT 30 luvun Raamatun alla! Joskaan siellä ei mainita Jumalan SUURESTA ARMOSTA SUOMEA KOHTAAN JO PITKÄLTÄ HENGELLISTÄ HISTORIAAMME TAAKSEPÄIN! TÄMÄ KURITUS ON MYÖS RAKKAUDEN OSOITUS MAATAMME KOHTAAN! JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLI; PUINNIN JÄLKEEN; KOURALLINEN USKOVIA! Tiedätkö, mitä tuo Raamatun kohta tarkoittaa? Jossa sanotaan, että HERRA PUI PUIMATANTEREENSA. HÄNELLÄ ON VISKIMENSÄ KÄDESSÄÄN! Tuona aikana tässä maassa oli USKOVAISET AIVAN HILJAA! Niin kuuluikin olla! Jopa TUNNETUIMMAT JULISTAJAMME VIETIIN POIS SIKSI AJAKSI! Puhumattakaan meistä muista! SIINÄ SEULOTTIIN JYVÄT AKANOISTA! KEN PÄÄSI JYVÄ SÄKKIIN, EIKÄ LENTÄNYT TUULEN MUKANA AKANAN TAVOIN RUUMENIIN! JYVÄT OVAT POHJA JEESUKSEN MORSIUS SEURAKUNNALLE SUOMESSA! Niitä ei ole, ystävät, paljon! Siinä HERRA JEESUS PUI ITSE! KOHTEENA USKOVAISET! Suurin osahan Suomessa ei ole milloinkaan uudestisyntynyt ELÄVÄÄN USKOON! JYVIÄ PUHDISTETAAN ENTISESTÄÄN PUHTAAMMIKSI! NE JOTKA EIVÄT TEHNEET AJOISSA PARANNUSTA SYNNEISTÄÄN, EPÄJUMALIEN PALVONNASTA: HE PAINUVAT YHÄ SYVEMMÄLLE! Niitä on järkyttävän paljon! EIVÄTKÄ EDES TIEDÄ, MISSÄ OVAT! EI NOITA VISIOITA AUTA KAUAA PÄÄSSÄÄN PITÄÄ! Vanhin poikani meni samassa PUOSKAREIDEN KEITOKSESSA! Soitti ihan lähi aikoina! ONKIN SYVÄLLÄ! Uudestisyntyi 14 vuotiaana! Kävi armeijan. Meni avioliittoon erään papin tyttären kanssa! Kaikki näytti hyvältä! En muista kuinka monta yötä valvoin ja puhuin äänikirjeitä. LÄHETIN. En muista, kuinka monia! Väliäkö sillä! Kaikkeni koitin! NIIN KOITTI JEESUSKIN AIVAN VIIMEISEEN ASTI! Pisti pojan vielä tulemaan luokseni! PUHUIN YÖN! TUOLLOIN POIKA JO MYÖNSI; ETTÄ ON VAIKEUKSIA! ANTAMANI OHJEET JA NEUVOT! EI AUTTANUT MIKÄÄN! OLI NIIN AIVOPESTY KIRKOLLISIIN VALHEISIIN! Sinne meni! VAIMONI; hieman yli kymmenen vuotta sitten sama juttu! AIVOPESU! Kielloistani huolimatta:LIITTYI YHTEEN KIRKKOON! JEESUS ANTOI HÄNELLE KAKSI ERI MAHDOLLISUUTTA! VIIMEISESSÄ OLIN ITSE PAIKALLA!

Jouduin JEESUKSEN VÄLIKAPPALEEKSI VAIMONIKIN KOHDALLA! PYHÄ HENKI LASKEUTUI TILANTEESEEN! SIINÄ NYT SENTÄÄN MENI SANOMA PERILLE! VAJAA KOLME VUOROKAUTTA. JA SAATANA IRTI! LUOPIO! Karismaattisia vapaita suuntia olivat nämä kirkkokunnat! JOISTA NUO PUOSKARIT LÖYTYIVÄT! Aidatkaa nyt kirkkonne vaikka betonilla! Muistuuko mieleenne? En saanut edes liikkua tietyillä alueilla VANHEMMISTO VELJET KÄDET NYRKISSÄ VASTASSANI! HUUSITTE KUIN SONNIT! ETTEI MINULLA OLE JOILLEKKIN ALUEILLE MITÄÄN ASIAA! EI RIITTÄNYT LAHKOHENKISYYS! NYT ALOITTE JO MAAN MITTAREIKSIKIN. PAALUTITTE ERI KAUPUNGIN OSIA; KUIN KULLAN KAIVAJAT VALTAUKSIAAN! Olette te melkoista porukkaa! En ihmettele vaikka kirkkonne joutui taloudellisiin vaikeuksiin ja tyhjenivät! Jouduitte pistämään lehtiinne kaiken maailman ilmoituksia! Jopa tanssi ilmoituksia jne! Että pystyitte lehtiänne kustantamaan noilla ilmoituksilla! EIKÄ VIELÄKÄÄN JONKUN HÖYRYPÄÄN OMALAATUISIA KIRJOITUKSIA! KUTEN AIVAN HILJAKKOIN SAIN KUULLA NÄISTÄ SIVUISTA! EDELLEEN JOUDUN TUOTTAMAAN PIENOISIA PETTYMYKSIÄ! NÄMÄ OVAT TÄYTTÄ TOTTA! USKOAKSENI LEHTIENNE KUSTANTAJILLA ON NOITA LEHTIÄ JOSSAIN ARKISTOISSA! AINAKIN YLEINEN TAPA ON SÄILYTTÄÄ LEHDISTÄ AINAKIN YKSI KAPPALE HYVINKIN PITKÄÄN! SINNE PÖYHIMÄÄN! TAATUSTI LÖYTYY EDELLÄ KERROTTU!

Vaimo ei ole enään minun vaimoni! Virallinen ero noin kahdeksan vuotta sitten! NS. LÄPIHUUTOJUTTU! Vanhin poikani, nyt 30 vuotias. SOLVAA JA PILKKAA! KIROO JA SYYTTÄÄ MINUA JOKA ASIASTA! AIVAN SEKAISIN; KOKO MIES! NÄINKIN LÄHELTÄ OLEN JOUTUNUT NÄITÄ ASIOITA SEURAAMAAN! EI OIKEIN OLE SANOJA...

RAKAS YSTÄVÄ! JEESUS AUTTAA JA VAHVISTAA! AIKA LOPPUU ET TARVITSE ENSIMMÄISTÄKÄÄN KIRKKOA! ET AINUTTAKAAN PAPPIA! TARVITSET PYHÄN HENGEN! NYT MITÄ PIKIMMIN JUMALAA ETSIMÄÄN! RUKOILLEN ANOEN JA HUUTAEN JUMALALTA ARMOA JA PYHÄÄ HENKEÄ! YHTEYS ON VIELÄ AUKI! ÄLÄ VAAN ALA ODOTTELEMAAN HERÄTYSTÄ! JUMALA VASTAA HUUTOOSI VARMASTI! ET TULE SELVIYTYMÄÄN MILLÄÄN MUULLA KEINOIN! SUOMEN KANSAN ETSIKKO AIKA PÄÄTTYY! VARMASTI ENNEN VUOTTA 2000! KYLLÄ AIVAN VARMASTI SAAT PYHÄN HENGEN! TARVITSET HÄNEN LÄSNÄOLOAAN JUURI NYT! KUN PYHÄ HENKI LASKEUTUU YLLESI ON KAIKKI AIVAN LIIANKIN YKSINKERTAISTA! ÄLÄ JÄR- KEILE MITÄÄN! ÄÄNEEN VAAN EHDOITTA JÄTÄT ITSESI, ELÄMÄSI JEESUKSELLE! ET JÄÄ YKSIN! ÄLÄ USKO SIIHEN! NYT OLET ILMAN TURVAA! PYHÄ HENKI TOIMII KOKO AJAN! VAIKKA ET KUULISI SAARNAN SAARNAA! JEESUS JA JUMALA TOIMIVAT JUURI NYT NÄIN! PYHÄ HENKI KERTOO SINULLE TOTUUDEN! SINUN ALTTARISI ON SIINÄ: MISSÄ JUURI NYT OLET! EN MINÄKÄÄN LUOTA IHMISIIN! LUOTAN JEESUKSEEN! SINUN TEHTÄVÄSI ON ASTUA ENSIMMÄINEN ASKEL! JUMALA TULEE VASTAAN! ÄLÄ JUOKSE IHMEIDEN PERÄSSÄ! IHMEET TULEVAT SINUN LUOKSESI! KUN TOIMIT! EI SINULLA OLE, RAKAS YSTÄVÄ, MUUTA MAHDOLLISUUTTA! OLEN KIRJOITELLUT JOITAIN JUTTUJA! TULET SAAMAAN JONKUN VÄLIKÄDEN KAUTTA JONKUN NIISTÄ! Saat ehkä Internet osoitteen, jollain tavalla! Vaikka et käsittäisi osoitteesta mitään! Kaupunkien pääkirjastoissa on laitteet ja henkilöt! Lyöt saamasi merkillisen rimpsun OPASTAJAN KOURAAN JA PYYDÄT SAADA PAPERILLE VAIKKA VAIN JOITAIN JUTTUJA! Hinta on 50 penniä arkki! Saat kahvipaketin hinnalla jo melkoisen hivakan! Ei ne nyt luovu rahoistaan! Joilla sitä on! Pitäköön! KIITETÄÄN JUMALAA JA JEESUSTA! EMME TARVITSE NOITA SAASTAISIA RAHOJA! Pyhän Hengen Voimalla on JUMALAN SANA JA HERÄTYKSET AINA KULKENEET! NIIN; MYÖS HERÄTYKSEN TUULET! EI MILLOINKAAN RAHALLA! NÄIN SE PITÄÄ NYTKIN OLLA! JUMALAN SUUNNITELMAT OVAT AIVAN ERI ASIOITA; KUIN IHMISTEN VOUHOTUKSET! MUISTA TÄMÄ! VIIMEINEN HERÄTYS EI TULE MYRSKYN LAILLA! SE TULEE OLEMAAN TUULEN HUMINAA! SE TOIMII JO! KOKEILEPPAS, NIIN NÄET! KOET! ET VOI HÄVITÄ MITÄÄN! ET SAA ; YSTÄVÄ, NÄITÄ VAHINGOSSA! JUMALALLA ON JOKIN SALAINEN VERKOSTONSA! JOSTA MINÄKÄÄN EN TIEDÄ! Pyhä Henki vain murtaa sinut, jonkun lukemasi asian kohdalla! SE ON IHMEELLINEN ASIA! EMME PYSTY KUKAAN SITÄ SELITTÄMÄÄN! SE ON VAIN JOTAIN SELLAISTA; MITÄ ET EHKÄ MILLOINKAAN OLE KOKENUT! NOIN SE SITTEN VAIN KÄY! KUULUMME JEESUKSEN SEURAKUNTAAN! MUITA EI OLE! JOS NIISTÄ KUULET! NE OVAT RYÖVÄRIEN LUOLIA! EI MISSÄÄN VALEHDELLA ENEMPÄÄ KUIN TÄMÄN PÄIVÄN SUOMALAISISSA KIRKOISSA! Siellä on kirjanoppineita ja fariseuksia pirtit piukassa! Ota niistä nyt sitten selvä! ET MILLÄÄN KEINOIN? JOS KUULUT JOHONKIN KIRKKOON! EROAT VÄLITTÖMÄSTI! TOIMI VAIN IHAN ROHKEASTI JUURI NÄIN! Kirkot eivät tarvitse sinua! Etkä sinä tarvitse kirkkoja! SÄÄSTYT PALJOLTA IKÄVÄLTÄ!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 02.04.1998


Takaisin Pääsivulle