Hoi, Suomen nuoret!
Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Hoi, Suomen nuoret!

Kristitty, kristillisyys; Nämä alkuseurakunnasta peräisin oletvat Nimet/termit, Ovat kärsineet sellaisen inflaation. Että voivat merkitä tänä päivänä. Aivan, mitä vaan!

Valitettavasti! Nyt puhutaan ja tullaan puhumaan enenevässä määrin, näillä kohdin: Jeesuksen seuraajista ja Jeesuksen opetuksen alla olevista. Ja tällä tavoin jakautuu väki tästä eteenpäin. Se, että Jeesuksen Nimen alla tehdään , mitä merkillisempiä temppuja! Rakkaat ystävät! Etenkin Suomen nuoret! Nämä eivät ole temppuja, vaan hyvin vaarallisia ilmiöitä. Nuoret näyttävät etsivän, etsivän JA VIELÄ KERRAN etsivät!. Olen tehnyt muutamia juttuja "ircissä", poikani "Nickin " alla. En pyydä niitä anteeksi, koska te ette niihin nyt kyllä sekoa. Mitä muuta niistä seuraa, ei myöskään ymmärretä. En pidä teistä ketään tyhminä. Mutta teen ne erikoisella tavalla. Että tuo itseeni kohdistuva hyökkäily. On aivan oikeutettua. Tiedän, että näin tulee tapahtumaan! Ellen sitten hiljennä koko kanavaa.

Ei nämä ole mitään ylpeilyn aiheita. Omahyväisyyttä! Itsensä koroittamistajne. En tarvitse mitään näistä! Näitä nyt vain aina silloin tällöin tehdään. Ja aina niillä on oma tarkoituksensa! Ei ajankulua! Olen niin paljon vanha ja sairas, että se mitä minulla on aikaa ja voimia; en todellakaan tarvitse yhtään ajankulua. Kun tarpeellisemmatkin tehtävät jäävät suorittamatta.

Nyt kuitenkin näitä nuoria eksytetään, sekoitetaan; Hyvin vaarallisella tavalla! Pastorit valehtelevat, että heillä on " näky" Suomen Herätyksestä! Ja hakevat vauhtia Torontosta???

Laahaavat Torontosta puhujia ja saarnaajia ! Puhuvat kuulemma oikein nätisti ja rakkau- dellisesti ja asiallisesti. Ja jos nämä julistajat nyt olisivat aitoja Jumalan ja Jeesuksen palvelijoita? tapahtuisi näin: " Minä siunaan Sanani, sitä seuraavien merkkien kautta!" Jumalan lupaus Raamatusta! Nyt edellä kerrojen julistajien puheiden jälkeen, seuraa merkit! JA JOKA AINUT MERKKI SAATANAN JOUKKOJEN AIKAAN SAAMAA ! JOUDUN NUO PIMEYDEN henget nyt yhä uudelleen ja uudelleen paljastamaan! Ei tämä minua väsytä! Koska tuolta kentältä näen, että tämä nyt ei ota laantuakseen. Ja eniten huolissani olen nuorista! Koska heidän joukossaan on melkoiset määrät aivan aitoja etsijöitä. Raamattunsa aivan oikein Pyhän Hengen avustuksella oikein lukeneita. Sillä ei nyt ole, eikä saakaan olla, merkitystä ; kuinka pitkällä kukakakin on!!! Vaan sillä nyt on merkitystä! Että he aivan vilpittömästi etsivät TOTUUTTA! Tästä kiitän Jumalaa !

Mutta nämä valehtelevat papit, pastorit ja puoskarit nyt sekoittavat niin kauan, kun nämä nuoret oivaltavat lähteä pois heidän opetustensa alta. Eivät kirkot ole ainoita kokoontumis paikkoja. Kun nyt nuoret huomaisitte tehdä. Niin kuin joskus taka vuosina uskovat nuoret tekivät. He kokoontuivat ryhminä, toistensa kotona, kuuluivat nyt sitten mihin kirkkokuoroon kuuluivat. Ja HERRA siunasi noita tilaisuuksia, "nyyttikestejä". Olin niissä hyvin paljon mukana, vaikka olisin sopinut jokaiselle isäksi! En ollut siellä opettajana. Jostain syystä nyt vain pyörin heidän mukanaan. Se minkä virheen nuo nuoret tekivät: oli se, että he kävivät saman aikaisesti kirkoisaan. Jossa opetus oli täysin päin mäntyä! Nyt, kun Suomessa oli vuosia kestävät SUURET LUOPUMUKSET ! Meni siinä valtavat määrät nuoria, Hengen tulta palavia nuoria LUOPION PAIKALLE. Vanhin poikani samassa remmissä! Jossain kaupungissa, missä oli opiskelemassa tuohon aikaan ! Oppikaa nyt nuoret tästä ja näistä edelläkerrotuista asioista jotain. Nämä ovat aivan tosia! Ei luettuja! Ei kuultuja! Vaan itse nähtyjä, niin ikäviä tapahtumia, etten meinannut niistä kyllä irti päästä! En varmasti kokonaan päässytkään ! Mutta aika ero on tehnyt asialle joitain muutoksia kohdallani.

Nyt luopumukset edelleen jatkuvat ! Jeesus on puhdistanut puimatannertaan useita vuosia Suomessa! Evankelistat, Hengelliset kylväjät, julistajat....eivät ole päässeet liikkeelle! Kova tarve ja aivan sietämätön tuska on monella ollut! Nyt vai Jeesuksen opetuksen alle! Eikä mihinkään muualle! Häneltä ja vain Häneltä VOI SAADA TARVITTAVAA OPETUSTA! AITOA TIETOA ! Kokoontukaa vaikka miten pieninä piireinä. KUNHAN; ETTE NYT VAIN MENE NOIHIN; JUMALAN TUOMION ALLA OLEVIIN KIRKKOIHIN. SITTEN HERRA VALITSEE KYLVÄJÄT! Mitä todennäköisemmin jokainen saa kylvökopan kainaloonsa Ja, ei kun viskomaan siementä ! Tapahtuu ihmeellisiä asioita, niille, jotka näin toimivat! Ja täytyykin! KEN TÄMÄN NYT SITTEN KÄSIINSÄ SAA! VIEPPÄ TÄTÄ TIETOA KAVEREILLESI ! ÄLÄKÄ mainitse minun nimeäni! Vaan tämä on JEESUKSEN OPETUSTA! Ei minun ! Jos koet, että tuputan? Niin, mietippä miksi niin toimisin? Mitä minä siitä hyötyisin ? Jos olisin aivan oma itseni, Minulle ei kuuluisi hiuskarvan vertaa, mitä Suomessa kulloinkin touhutaan! Nauraisin tuolla petillä; yötä päivää. " Että, jo osaavat olla hauskoja täällä Suomen Siionissa.." Vaan, kun ei naurata hiukkaakaan, tämä tilanne!!!! Johtuen siitä, Että Jumala taakoittaa minua näistä asioista! Olen aikanaan lupautunut aivan selvissä järjissä: Jeesuksen opetuksen alle. Se johti Jeesuksen Työhön. Siinä välissä avautui Room: 12:1. huomasin, että kuuluu myös minulle. Nyt en sitten enää päättänytkään asioistani! En mistään! Tottakai, sitä tein tämän tästä. Kuritukset koveni ja turhia luuloja otettiin pois jne. Siis nämä palvalustehtävät ja niihin vaadittava VOITELU. Aikaan saavat sen, etteivät nämä ole minulle yhdentekeviä asioita! Kun ne eivät ole yhdentekeviä JEESUKSELLE, EIKÄ JUMALLE! Eivät voi olla palvelijoil- lakaan! Näin!

Viimeisistä Suomeen saapuvista Herätyksen tuulista, nuoret eivät ole ulkona! Vaan aivan varmasti tulee niin sanottu: "NOURISO HERÄTYS!" Kuinka laajalti ja missä määrin? Riippuu nyt melko pitkälle siitä, miten nuoret, Raamatun mukaisesti uudestisyntyneet, valitsevat? Sen jälkeen, Kun Herra tämän tiedon nyt aivan varmasti joillakin keinoin uskoville nuorille tuo! Ilman tietoa on mahdoton tehdä valintoja! Täytyy olla kaksi vaihtoehtoa ! Jotka sitten perustellaan! Ja PYHÄ HENKI TEKEE TUON TYÖN! Ei alista ketään ! Ei pakota ketään! Vaan Suomessa olosuhteet muuttuvat kaiken aikaa melkoisella vauhdilla siihen suuntaan, että nämä painostavat! Niin nuoria, kuin muitakin tekemään juuri oikeita ratkaisuja!!! Pyhä Henki tekee kaiken aikaa "salaista " työtään.

Menetelmät tuntuvat aika rajuilta ! Mutta, kun tuo siirto on niin raju ! Ei tässä kyllä hyssytelemällä mihinkään kukaan ehdikkään! Julistus on nyt korville kovaa! Kun on totuttu kuuntelemaan aivan jotain muuta, mitä Raamattu kertoo! Olemme niin pikällä harhatiellä! Lepikoissa ja ryteiköissä HENGELLISESTI ! Että jos, tästä nyt lähdetäään hivuttelemaan kohti Alkuseurakunnan aikoja! En edes uskalla ajatella miten kauan se veisi ! NÄIN EI TAPAHDUKAAN!!! USKOITTE TAI ETTE! Ja ne tiedot, joita näkyy kanavilla on vain murto-osa, mutta niistä pystyy lukemaan. Kuinka isoista joukoista on kysymys! Ei kaikilla ole tietokoneita! Ei kaikissa perheissä ole rahaa roikkua kanavilla ! Toisaalta aivan hyvä!

Kyllä nämä nuoret nyt pystytään näköjään sekoittamaan muillakin tavoin! Muun väestön mukana! Mediat pitävät huolen, että mitä iljettävintä toimintaa tulee esiin. Kumpa nuo televsio ja radio talot räjähtäisivät aivan totaalisesti! Internet kanaville käy näin! Ovat ennustaneet alan huippu asiantuntijat! Repeilyjä on siinä määrin jo näkynyt, että alan uskoa, noiden asiantuntijoiden puheisiin. Se laajenee nopemmin kuin siihen tarvittava tekniikka. Ja näin se sitten ei ole mitenkään hallitavissa. RÄJÄYS SAA Käydä! Mitä pikemmin! Ja alkaa sitten uudella tavalla ja tekniikalla. Karsiutuu siinäkin pois melkoinen määrä vähäksi aikaa aivan sairasta touhua! Lievä sana, mutta olkoon!

Tässä nyt jotain tietoa; tietoisesti tekemiini provokaatoihin! Jotka onnistuessaan johtavat prosessiin. Ja alkavat prosessoida aivan omalla painollaan!

Ihmiset ovat erilaisia! Niin Myös Jumalan palvelijat! Niistä sitten löytyy kaikille ihmisryhmille omansa. Ihmisryhmien jaolla tarkoitan erilaisten luonteen omaavia! En ikää! En rotua! En heimoa! En tietenkään näin ihmisiä karsinoi! Jeesuksella oli lihansa päivinä 12 opetuslasta, kaikki poikkesivat toisistaan luonteeltaan! Sekalainen sakki! Jeesuksen seuraajiin, kuuluu kirjavaa väkeä. NÄIN PITÄÄ OLLA! Näin saavutetaan kaikenlaiset ihmistyypit! Olkoon heidän taustansa nyt mitä ovat!

Jos kirjoituksiani tai äänitteitäni kehutaan! Olen epäonnistunut! Enkä pystynyt sisällyttämään niihin niitä sanomia, joita Herralta ja paikoin Jumalalta olen saanut. Kertoakseni ne eteenpäin! Tukijoita, uhraajia, olalle taputtelijoita ei ole vielä viimeisen kymmenen vuoden aikana ole ilmaantunut! Olen tainnut jotenkin onnistua! Sairaalassa oloni ajan ja nyt pitkään lähes liikuntakyvyttömänä ollessani! Välttämätön asoitteni hoitaja löytyi ! Eräs uskomaton kaveri! Tarvitseeko sanoa, että hän on " katujätkä". Hienommin sanottuna epäsosiaalinen. Aivan kuten itsekin. Tämä tyyppi on ollut raittiina hyvin pitkään ! Ei se leimaa poista! Poistaa sen, että jos kaduilla on oikella tavalla sehlaillut ! Tämä porukka myös toinen toistaan auttaa, vaikka viimeisistään! Siksi hieman kummallinen nimi: Epäsosiaalinen! Sosiaalisempaa yhteisöä ei löydy, kuin alamaailmasta. Kukin ryhmä muodostuu automaattisesti. Aivan omat lakinsa, niiden rikkomisesta, aivan omat seuraamuksensa! "Vasikat" eivät ole pitkäikäisiä. Hengellisissä ympyröissä "vasikoille" ( lue: epäluotettavat. Saamiensa luottamuksella kerrottujen asioiden kertojat) nämä saavat kiitosta ja kunniaa! Heidät, jopa palkitaan! Ei sovi " Katujätkät, eikä tytöt näihin ympyröihin". Ei edes tulkin välityksellä! Koitin joskus olla noissa tulkin tehtävissä. Toivotonta! No Jumala on järjestänyt Suomessa ihan omat Hengelliset kokoontumis paikkansa! Ja kirkot jäivät vaille suuria Siunauksia! Jättäessään nuo " Syvän meren kalat ulkopuolelle" . No, tekopyhyyksissään, muutamia helpompia tapauksia ottivat ! Työtä vaativista henkilöistä luovuttiin. Mitäpäs sitä heihin aikaansa tuhlaa! " Kun lepo herrassa on huomattavasti helpompaa." Tuo makailu oli kyllä makailua liejuissa ja rapavesissä! No, kivastihan tuo tuntui pyyhkivän! Kun niissä sitten meikäläiset "HENGELLISET HÄIRIKÖT " piipahtelee. Menee tuo mielenrauha! Ja syntyy tupiin ja kinkereihin ihmeellisiä jännitteitä! Saatavilla olevista kirjoista. David Wilkersonin viimeisimmissä, suomennetuissa kirjoissa löytyy selkeimmin kerrottuna. Mitä ovat lopun ajan "Hengelliset häiriköt ". Olin tuon unohtanut. Mutta poika tässä joku päivä toi Wilkersonin kirjoja. Ja pyysi minua muutamia kohtia selventämään. Ja sitten luinkin noin hypellen erään kirjan ja huomasin. Että hän kirjoittaakin pitkän pätkän näistä häiriköistä jo 80 luvulla. Kustantaja on noi kirjat kyllä niin sekoittanut, ettei niissä olevat vuodet pidä lainkaan paikkaansa. Heille nyt ei näytä enään kuuluvan se, että kirjan ilmestymisvuosi mainitaan jokaisessa kirjassa täsmällisesti! Sekä kirjan alkuperäisnimi! Nämä nimittäin ovat tämän alan lakeja, eikä tapoja! Osan noista kirjoista saa välittömästi viedä takaisin kirjastoon! Ne on kirjoitettu; ties koska ! Vaikka kirjoissa olevat vuosiluvut mahtuvan muutaman vuoden sisään! Eivät pidä paikkaansa.Tiedän ja olen lukenut miehen Hengellisen työn historian. Viimeisimmät suomennetut kirjat ovat näitä aikoja varten! Niissä valtavia profeetallisia pitkiä pätkiä ! "Keskiyön huuto" ja " Pasuuna soi" ja nuo julkaistiin:
80 - 90 luvun taitteessa en muista tarkoin.

Nämä linkit ei pysy kasassa, yksikään! Herra ei anna näitä kirjoittaa pariin kolmeen kertaan! Vaan lähtevät ns. prosyyreina. Ruudulla korjataan virheet mitä huomataan! Ja asiavirheisiin reakoi Pyhä Henki. Hyvinkin pieniin ja nopeasti! Ei saa printata itselleen kopiota! Kertokoon tämäkin nyt sitten jotain ! Miten Herra näitä antaa rakennella! Hän nyt toimii tänä päivänä näin! Tälläkin alueella! Aikaisemmin ei! Lieneekö asioilla kiire?! Mitäs luulet?! En voi sanoa, kuin valitan, teknisiä virheitä, jotka jäävät! Varmaankin melkoinen määrä kirjoitusvirheitä! En tiedä, mitä jää? Kun niitä nyt ei jahkailla! Kun virheet on korjattu! Kysytään vain Herralta lupa: Kelpaako ? Jos ja kun Herra asian kuittaa! Lähtee! Ja niitä ei sitten tässä torpassa sen jälkeen lueskella!

Nyt minua uhataan poliiseilla. Oikeusistuimilla. Kaippa ne tappaiskin; tiedä heistä? Ei toi Saatanan porukka nyt tykkää minusta yhtään! Siitäkään huolimatta, että heistä niin paljon puhun ja kirjoittelen ! Sponsori tukea ei tule! Ei minkäänlaista myötätuntoa! Kun nyt tämä yhdistys on rakennettu niin inhottavalla tavallakin, etteivät tahdo saada oikein mistään selvää?! Laiskuudesta heitä ei voi syyttää. Käyvät aika ajoin liiankin ahkeriksi ! Täytyy aina välillä uhrata päivä, että systeemit entisestään sekaantuvat ! Ja, kun nuo nimet heille olisi nyt aivan ensiarvoisen tärkeitä ! Kun nuo henkivallat eivät muista aikaa, kun olin huomattavasti suurimman ajan poliisilaitoksen kopeissa ja nurkissa, kuin muualla. Potkittiin ja hakattiin! Syytettiin. milloin mistäkin. Olisi pitänyt tietää ja kertoa heillekin ihmisten nimiä. Ja puheita. Ja, kun kerroin heille, että poden muistin menetystä. Ja on pitkiäkin aikoja, etten kuulekaan mitään. Ei, kun taas hakattiin ja potkittiin. Revittiin vaattet päältä. Kun kerroin, että tuollainen menetelmä saattaa vain entisestään pahentaa noita sairauksia. Joku suihku ja jokunen leivän pala silloin tällöin saattasi olla huomattavasti parempi vaihtoehto. Ei ne uskoneet ! Kun jo tuolloin, ei nimiä, eikä muutakaan irti saaneet, joitain keksimiäni tarinoita lukuunottamatta. Nyt, kun Herran koulutus johti siihen, että koulutetaan kaikki mahdollinen uskon vainojen varalle ! En tietenkään uskonut, että uskon vainoissa itse elän: En usko vieläkään. Mutta minun on melko helppo, olla kertomatta nimiä. Valtavaa määrää asioita, joita tiedän ! Rakennella Herran opastuksella Hengellinen yhdistys ! Joka on joka suunnalta niin sekaisin ! Ja kuitenkaan ei ole meille.

Yhdistys sai nimen "salaseura". Nyt naurattaa ! Ilkee juttu monille tahoille. Ikävintä asiassa on se, etteivät ns. uskovaisetkaan tiedä, että näin pitäisi nyt toimia. Jos meinaa jatkossakin jotain Hengellisiä asioita toimittaa. Ja ylipäätään olla Herran palveluksessa! Olosuhteet on luotu. Uskonvainot voivat alkaa hetkenä, minä hyvään myös Suomessa ! Kaikki maalliset esteet tälle tapahtumalle on poistettu SUOMESSA! Eikä tarvitse todistaa millään. Jokainen, joka nähdä tahtoo: on nähnyt, miten se tapahtui. Näkee nyt mitkä ovat puitteet tässä maassa. Tässä kaikessa Saatanan joukkojen sotkemissa jutuissa, avautui suunnaton määrä mahdollisuuksia. Kadota! Aivan! YKSINKERTAISESTI kadota ! Jos tahdon, tai Herra kehoittaa. Yksi vuorokausi riittää. Minua ei ole missään! Ja kuitenkin olen !

Sen sijaan, että nimittelette yhdistystämme salaseuraksi ja mitä kummallisempia ennakkoluuloja. Poistaisitte ne nyt päästänne. Voisitte oppia jotain! Näihin nyt täytyy tottua! Näitä "salaseuroja" nousee Suomeen kaiken aikaa . Ja vieläkin tulee lisää ! Tuleekohan kirjoitettua liian aikaisin, että olisin "valheprofeetta". Vai liian myöhään? Ettette ehdi tätä lukea, kun jo näette tämän kaiken ja paljon muuta tapahtuneeksi! Miksi Jumala rakentelee Suomeen saapuvaa Herätystä niin valtavan salassa ? LÄHES JOKA TOISELLA USKOVAISEKSI ITSEÄÄN NIMITTÄVÄLLÄ ON NÄKY SUOMEN HERÄTYKSESTÄ ! Kerron sinulle siitäkin huolimatta, ettet varmasti usko tätäkään? Vain aivan muutamilla harvoilla ON ollut näky Suomen Herätyksestä yli kymmenen vuotta sitten. Ja tämän rungon ympärille on aikaamme seuraten tullut lisää tietoa ! Yksikään ei tiedä aikaa ei hetkeä! Milloin Hengen tuulet alkavat puhallella ! Paljon muuta tietää. VALITAN! Uskon, että ne harvat, jotka näitä sivuja lueskelee... Kysyy: Onko tämä tieto nyt jonkun erikoisryhmän yksin oikeutta ? Ei OLE!!! En Tiedä kuinka monta profeettaa nämä alun perin sai? Itse kuuntelin 180 minuutin äänite pakettia jokusen kuukauden, yli 10 vuotta sitten. Niitä oli ihan myytävänä! Ei tiskin alta! Niistä, jopa ilmoiteltiin! Niin, ostin ja kuuntelin ja kuuntelin! Ja uskoin kuulemani!

Koko ajan on tietoa tullut ja tulee edelleen!!! Ihmiset eivät vain usko kuulemaansa. Tai eivät edes välitä kuunnella. Kun on mielestään tärkeämpääkin tekemistä ! Tästä syystä tuo aito tieto on jäänyt niin harvojen tietoon. Vaikka nuo harvatkaan, eivät tieto- jaan salaa! On tämä nyt aivan sama jos näitä nyt sitten kirjoittelee. Juttelee kaseteille! Eikä se ole kenenkään saarnojen varastamista! Täysin vapaata riistaa! Ne olivat JUMALAN ILMOITUS SUOMEN KANSALLE! NIINKUIN MONET JÄLKEEN TULLEETKIN! Ne nyt vain kaadettiin vääriksi profetioiksi! Ei ensimmäinen kerta. Eihän niitä uskottu Vanhan Testamentin profeettojakaan. Ei edes Jesajan. Joka kertoo huomattavasti tarkemmin Jeesuksen tulon ja lopputapahtumat, kuin evankeliumit! Jokainen julistaja joita olen vuosien varrella kuunnellut. Kun he kertovat Jeesuksen lihassa olon viimeisistä tapahtumista, ottaa aivan kuin automaattisesti tueksi ! Profeetta Jesajan kirjoitukset! Oikeat kaadetaan väärinä! Ja väärät nostetaan ja kiilloitellaan oikeiksi ! Sellainen ilmiö! muiden ihmeellisten ilmiöiden seassa!

Kirjoitettu Tammikuussa 1998
Kunnia Jumalalle! Ei minulle!


Takaisin Pääsivulle