Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori


Hengellinen ja maallinen.


Jeesuksen seuraajat eivät ole milloinkaan haastaneet ketään maallisiin oikeusistuimiin ! Eivätkä tee sitä vieläkään! Eivät edes uhkaa sillä! En myöskään minä! Vaan Jeesus vietiin oikeuden eteen sen tähden, että Hän puhui totta! Niin kävi myös Aposteleille! Ja Jeesus itse ennustaa, Että Hänen seuraajiaan vedetään oikeuden eteen. Paiskotaan vankiloihin ! Kidutetaan ja tapetaan! Näin on myös käynyt kaiken aikaa. aina jossain päin maailmaa! Jos minä kerron totuuden ! Se on herjaus. Miten se sitä voi olla? Jos minä kerron, että Jeesuksen seuraajia kohtaan tehdyt hyökkäykset johtavat seuraamuksiin! Se luetaan, että se on uhkaus! Ei ole! Vakavanpuoleinen Nootti se kyllä on tämän päivän Suomessa! Tiedän tarkoin , paljonko Saatanan joukoilla ja heidän kätyreillään on valtaa tällä hetkellä Suomessa! Kun tämän tiedän! Tiedän myös mitä seuraa, kun esimerkiksi minua kohti hyökätään! Tai tätä Jeesuksen yhdistystä vastaan! Minulla on viime vuosilta sellainen määrä materiaalia, että voisin joka päivä nostaa vähintään yhden syytteen! Ja lisää näyttää tulevan! Vaan kun en nyt nosta! On tärkeämpääkin tekemistä kun lojua oikeustalojen eteisissä. Sitä paitsi, se on meiltä, myös minulta kielletty! Kyllähän se joskus nuorena uskovaisena lujille otti! Kun tulivat kutsumatta asuntooni nyrkkiä pöytään lyömään! Ja muu onkin sitten täysin tähän yhteyteen sopimatonta! Elin nimittäin kaduilla ja murjuissa. Missä milloinkin. Noin kaksikymmentä vuotta ! Raastuvat ovat minulle liiankin tuttuja ! Se on sellainen "yliopisto ", että kyllä oppii ! Kaikki eivät! Minä olen sen verran tyhmä, etten edes ymmärrä pelätä teitä ! Vetäkää nyt minut vaikka Rovaniemen Hoviin ! Se on minulle aivan sama ! Pelkäämpä, että juttunne häviätte ! Siitäkin huolimatta, että Suomen oikeuslaitos on kyllä aivan jotain muuta, mitä nimi edellyttää !

Noita dokumentteja nyt printattiin ja säilytetään ihan siitä, syystä, että poikani opiskelee niistä, Saatanan joukkojen menettelytapoja! Enkä nyt ole aivan varma vaikka jossain vaiheessa syöttäisin ne asianosaisille takaisin. Kysyäkseni, että mitä nämä ovat ? Jos minun kirjoittamani totuudet, tuntemani pimeyden joukot, heille luettaa! Näin tuo porukka kyllä toimii! No, se siitä! Kiitos viesteistänne! Pitävät minut ajan tasalla! Parempi nyt pyöritellä vaan peukaloita ja venytellä villapaitaa! Kyllä te sitten aikanaan sen vallankin saatte! Olkaatte kärsivällisiä ja odotelkaa! Aivan samat terveiset niille hengille, jotka teitä riepot- lee, kuin räsynukkea!

"Minkä kirjoitin, sen kirjoitin!" Näitä joitain asioita näköjään aina joskus selitetään tarkemmin! Joitain vartenhan nämä tietysti tehdään, kun näin tehdä täytyy !

Abortti on harkittu murha. Ei tuomiota. Talousrikolliset syyllistyvät törkeään ja jatkettuun kavallukseen, asiakirjojen väärenyksiin, veropetoksiin jne... Menee näköjään virkavirheenä. Pankkineiti tekee vastaavan tempun, saadakseen muutaman tonnin! Nyt nämä lakipykälät, kummallisella tavalla löytyvät! Lieventäviä asianhaaroja tuskin etsitään, kun niitä tuskin kummassakaan tapauksessa löytyy. Ja kummatkin tehdään oman taloudellisen hyödyn tavoittelemiseksi! Raiskauksista saa suurin piirtein saman, kuin näpistyksestä tänä päivänä. Raiskausta koskevaa lakia, ei ole vielä muutettu! Lain yläpäässä on melkoiset rangaistukset! Tänä päivänä täysin turhaa pränttiä. No, sen ne sai aikaan, että avipuoliso voi nostaa raiskaus syytteen miestään vastaan, kun nyt sitten sattuu sille päälle! Todistajiksi kelpaavat pöytälamppu tai seinävaate ! Tuskin näissä tapauksissa nyt niin hirveesti katsomoa on paikalla ! Epäilen... Ajat ovat voineet muuttua tälläkin alueella, sitten nuoruusvuosieni !

Lakeja rustaillaan ja tehdään mitä ihmeellisimpiä temppuja!
Merkitsee tämä touhu sitä, että koska Suomen perustuslain pykäliä ole muutettu, niin että voitaisiin näin toimia....Perustuslakiamme rikkomatta. Sitten sitä rikotaan! Ja paikoin mitä törkeämmällä tavalla! Suomen perustuslaki Kirja joutanee Aurajokeen! Joskus siitäkin oli hyvä jotain tietää ! Nyt on huomattavasti helpompi hengittää, kun ei tiedä mitään!

Kun näitä asoita tässä esiin tuon siltä sun täältä. Ja kynnän näitä sarkoja. Vaikka niissä nyt otankin hieman kirjailijan vapauksia mukaan... Niin nämä ovat, rakkaat ystävät aivan tosia ! Vakavasti ottaen täällä on sellaiset voimat ja jännitteet ! Ellei Jumala nyt vielä Suomessa näitä asoita Armossaan näinkin pitkälle kurissa, täällä voisi tapahtua IHAN MITÄ VAAN! Näköpiirissäni ei ole ainuttakaan valtioita, missä Jumala näin pitkälle säätelee noiden voimien toimintaa! Totuuden nimessä on sanottava, että on ihan muutama valtio. JOTKA MINULTA OVAT UUTISPIMENNOISSA , niin paljon, etten pysty lukemaan niitä Hengellisesti ! Suomessa on hyviä poliiseja, ettei kukaan väärin ymmärrä. Mutta siitäkin huolimatta he joutuisivat nostamaan kädet pystyyn! Niinkuin monissa maissa on tapahtunut! Ja hyvin monien valtioiden korkein poliisijohto on asian julkisuudessa myös ilmoittanut ! He ovat voimattomia! Euroopassa Saksa ilmoitti tämän tosiasian ensin. Jo useita vuosia sitten! Suomessa nyt vain luullaan, ettei täällä mitään sellaista voi tapahtua. Vaikka tilastot puhuvat aivan muuta. Ne näyttävät aivan selvästi: mihin päin ollaan menossa ! Tämä nyt johtuu siitä, että Jumala tarvitsee Suomea ja Suomen kansaa ihan lähiaikoina ! Mutta, kun tätä, kun ei montaa muutakaan käsitetä ! Nämä ovat muka itsestään selvyyksiä!
EI SITTEN PIENEMMÄSSÄKÄÄN MÄÄRIN MIKÄÄN ASIA OLE SITÄ ! AIKAMOISEN MÄÄRÄN SUOMESSA PITÄISI TIETÄÄ ! Ettei työ ja ansiot olleetkaan itsestään selviä. Vaikka perustuslakimme tästä jotain höpisee. Se on ihmisten tekemä se ! Ei jokapäiväinen ruoka ja vaatetus ollutkaan ihan noin vain otettavissa ! Monta muuta asiaa olisi pitänyt tälle porukalle selvitä ! Nyt kun jälleen toimeentulotukea pienennetään. Ja muutamia muita juttuja. HUOMAAN, EIVÄT OLE OPPINEET ! NÄITÄ ASIOITA EIVÄT NIMITTÄIN NYT KYLLÄ PÄÄTÄ Lipponen ja Niinistö ! Luulla voivat !

Suomessa ei ole ollut presidettiä, ei hallitusta, ei eduskuntaa, sitten KEKKOSEN päivien! Puhuttiin Kekkosen perässä hiihtäjistä, hyvin nekatiiviseen sävyyn. Mutta jokainen "hiihtäjä" oli Urho itse huolella valinnut. Ja tämä porukka piti Urhon ajan tasalla jokaisella alueella. Näin narut pysyivät Kekkosen käsissä. Ei yhdenkään merkittävimmän virkamiehen tuolissa ollut kuin kolme jalkaa. "Myllykirjeet" pitivät siitä huolen, että jakkarat heiluivat! 100 tuhatta työtöntä riitti Urholle! Hätätila Suomeen ja hallitus sai kenkää! Aika usein Kekkosen aikoihin tuo virhe korjattiin näin! Merkittävin tapahtuma oli eräs Neuvostoliitosta tullut nootti ! Sitä edelsi profetia Jumalalta! Ellei Suomesta Löydy tiettyä määrää totisia uskovaisia ja tiettyä määrää totisia rukoilijoita! Maa miehitetään! Luvutkin muistan. olkoon, ettei sekoita ketään! Silloinen Arkkipiispa etunenässä kirjoitti lehtiin, ettei tuohon profetiaan tarvitse kenekään uskoa! Joku höynähtänyt vanhapiika siellä hourii... Sitten Tuli tuo NOOTTI! Kekkonen päätti lomansa ja painoi oikopäätä Moskovaan! Saimme tietää, ettei kyseessä ollutkaan ihan, mikä vaan nootti! Sieltä oli naapurin pojat tulossa pyssyjen kanssa kyläilemään! Suunniteltu valmiiksi viimeistä piirtoa myöden! Arkkipiispa joutui kirjoittelemaan uudelleen profetian aitoudesta! Ei pitäisi ihan kaikkia profetioita mennä huiteleen nurin ! Olisi parempi katsella, kuin katua ! Suomessa saatiin lukumäärät täyteen ! Eikä vähiten siksi, että kansa sai tietää, mitä NOOTTI merkitsi ! Se olikin osa profetiaa ! Eikö niin ? Kekkonen neuvotteli. Ja suunnitellusta miehityksestä luovuttiin ! Siis, kuka näitä asioita hoitaa? Tämä vain eräs esimerkki lähihistoriasta ! Monet muistavat! Monet eivät nähneet! Ja paljon on sellaisia, jotka olivat niin nuoria, etteivät voi asiaa muistaa! Eikä sellaisia kirjoja paljon liiku, joista tuonkin tapauksen voisi näin kahdella tavalla lukea! Silloisista päivälehdistä kyllä ! Mutta ainahan kansassa on suurin osa sokeita tälle toiselle puolelle ! Näin se nyt vain oli ! Ja on!


Takaisin pääsivulle.