Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Etsitään Totuutta

Suomea on kiertänyt eräs evankelista, joka liilkkuu varhaisnuorison keskuudessa ja on heille valtava IDOLI! Eräs nuori uskovainen pyysi minua ottamaan tästä miehestä ja hänen ryh- mästään selvää! Pyysin Herralta kaiken mahdollisen tiedon miehestä, kun en tietänyt mitään! Nimen olin kuullut ja joitain puheita. Sain tämän evankelistan kirjoittaman viimeisen kirjan. Julkaistu1997. Samoin erään hänen laulamansa kasetin, jossa on jokin kuoro ja orkesteri takana! Julkaistu samana vuonna! Sitten rukoilin Pyhää Henkeä apuun.

Kirjan taka kannessa on mainoksen omaiset lausonnot kirjan sisällöstä! Siellä kerrotaan, että ensimmäisen kristityn kirjoittama kirja, joka uskaltaa kirjoittaa noin vaikeista asioista. Tuo kirja jakaa Suomen KRITIKUNNAN KAHTIA! Tämä on jo liiankin tuttu väite!

Ensin kysyn: minkä kristikunnan? Jos tarkoitetaan aitoja JEESUKSEN SEURAAJIA; JUMALALLE KELPAAVASSA USKOSSA OLEVAA VÄKEÄ SUOMESSA?! Tuo kirja ei jaa siitä porukasta yhtään mitään! Me tiedämme kirjan tarinat huomattavasti kirjailijaa paremmin! Kirja ei sisällä YHTÄÄN MITÄÄN ENNEN KIRJOITETTUA TAI LUETTUA! Valtava HURMAHENKISYYS ON KIRJAN JA KASETIN YHTEINEN NIMITTÄJÄ! JA SE MIHIN NOILLA PYRITÄÄN! Tekijä ilmoittaa uskonvuosikseen 14 vuotta! Tämän huomioon ottaen, mies ei ole milloinkaan ollut JEESUKSEN OPETUKSEN ALLA! Pari vuotta JEESUKSEN SUORAA KOULUTUSTA! JA TIETOA ON HUOMATTAVASTI ENEMMÄN JOKAISELLA ALUEELLA: MITÄ TUO KIRJA SISÄLLÄÄN PITÄÄ! Outoa tuo eksytys ei Suomessa ole! Päin vastoin! TIEDÄN ; ETTÄ MIES JA RYHMÄNSÄ ON SUOMESSA VALTAVASSA SUOSIOSSA TÄSSÄ MAASSA! TÄYTYY MINUN PALJASTAA EI OLE JUMALAN VOITELUSSA! KIRJASSA ON PELKKIÄ RISTARIITAISUUKSIA JA TÄYSIN PIELESSÄ OLEVIA TULKINTOJA JOKAISESSA ASIASSA!!! Siis: TÄMÄ VEIJARI PUHUU KYLLÄ VALTAVISTA JUMALAN IHMEISTÄ JA KIRJOITTAA JONKIN LAISELLA JÄNNITYS ROMAANI TYYLILLÄ TUON KIRJAN! Siis kirjassa on paljon totta! Saatanan joukoilla on jo pitkään ollut tähän varaa! JUMALA EI OLE TUON KIRJAN TAKANA! HÄN Käyttää aika paljon Raamattua! MUTTA KIRJOITTAA KUITENKIN JUURI VASTOIN RAAMATUN OPETUSTA! On varmaankin uudestisyntynyt ja pyhän Hengen kasteenkin saanut kaveri! Mutta EI OLE JUMALAN EIKÄ JEESUKSEN LÄHETTÄMÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ! EN TIEDÄ MILLOIN ON MENNYT PIELEEN? SE EI OLEKKAAN TÄRKEINTÄ! EIKÄ KUULU MINULLE PIENIMMÄSSÄKÄÄN MÄÄRIN!

Se Mitä tämä nuoriso evankelista, kirjailija, laulaja RIKU RINNE ON TÄNÄ PÄIVÄNÄ! Sitä minulta kysyttiin! Ja minä puolestani kysyin HERRALTA TIETOJA, että olisi jotain materiaalia. Voisin sitä sitten Pyhän Hengen avulla ja Taivaallisella viisaudella mietiskellä! Valvoa muutama yö ja pohtia asiaa. Niin kuin sitten teinkin, kun olin kirjan lukenut ja kasetin pariin kolmeen kertaan kuunnellut! ÄLKÄÄ RAKKAAT YSTÄVÄT; JUOKSENNELKO NOIDEN IHMEIDEN PERÄSSÄ! EI YHDELLÄKÄÄN OLE AIKAA PYÖRIÄ NOISSA HURMAHENKISYYKSISSÄ YHTÄÄN!

Niillä ei selvitä NYT ja vielä vähemmän tästä eteenpäin! KEN JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE ITSENSÄ HETI UUDESTISYNTYMÄN JÄLKEEN RUKOILEE!??? JEESUS OPETTAA AIVAN MUUTA JA NÄMÄ TOUHUT KATSELLAAN ULKOPUOLELTA JA OPITAAN! Tulee vaikeat ajat! Tulee uskon vainot! Noilla opeilla: JEESUKSEN AITOJA SEURAAJIA EI NIIHIN VIEDÄ!!! OLEN AIVAN VARMA!

Erotkaa, rakkaat ystävät, noista VOUHOTTAJISTA, JOTKA EIVÄT MITÄÄN TIEDÄ!!! Kasetilla on sanoittus suurista ihmeistä ja Raamatusta! SÄVELLYS ON SAATANAN! LAULU ESITYS TÄYSIN TEKNINEN SUORITUS! JA KAIKEN LISÄKSI SURKEA SELLAINEN! SAMAT ARVOSANAT KIRJASTA! SAATANAN JOUKKOJEN KÄTYRI! Kuuluisuudestaan huolimatta; RIKU RINNE! AINAKIN NYT! Jos muutosta tapahtuu? VIE SE TUOLTA PAIKALTA, MISSÄ HÄN NYT ON: MELKO PITKÄN AIKAA! EN TUOMITSE! MUTTA PALJASTAN! JA VAROITAN! Hänen takanaan on kirkkokuntia! SYYLLISTYVÄT JÄLLEEN KERRAN VALTAVAAN TOUHUUN! Heidän pitäisi estää tuo! Mutta, kun he tukevat tätä vakavaa leikkiä! OVAT AIVAN YHTÄ SYYLLISIÄ, KUIN HENKILÖ ITSE! Jos et, RIKU, TIEDÄ MILLÄ PAIKALLA JA MISSÄ HENGESSÄ OLET! TÄMÄN LUETTUASI TIEDÄT!

Kun tälläistä vouhotusta alkaa tulla ja tuossa hengessä! TEIDÄN PITÄISI JOKAISEN NYT JO TUNNISTAA NÄMÄ! NÄITÄ TULEE LAUMOITTAIN! TULEVAT JOPA VIIMEISEN HERÄTYKSEN SISÄLLE SEKOITTAMAAN! Miten heitä nyt sitten tunnistatte? AINOASTAAN JEESUS VOI NÄMÄ TIEDOT JA TAIDOT OPETTAA! USKOKAA NYT JOKU EDES! TÄMÄN KALTAISTEN JUTTUJEN ILMITULO: PITÄISI SAADA AIKAAN JOTAIN! EIKÄ IHAN VÄHÄN! NIISSÄ KOKOUKSISSA ON TUVAT TÄYNNÄ PITKIÄ AIKOJA USKOSSA OLLEITA IHMISIÄ; AIKUISIA! EIVÄT NÄYTÄ TUNNISTAVAN KUKAAN! HEIDÄN LAPSENSA JA SUKULAISTENSA LAPSET SAAVAT SIIS SEURATA JA JUOSTA TUON MIEHEN PERÄSSÄ! KUN PITÄISI JUOSTA TAI KULKEA JEESUKSEN PERÄSSÄ! Ihmeistä puheen ollen! Pyydän teitä ihmettelemään; miten sain tuon kaiken selville! Voisin avata ja selittää koko kirjan OIKAISTUSSA MUODOSSA JA PALJASTAA SIELTÄ TÖRKEIMPIÄ TAPAUKSIA! En tee sitä yhtään! Kasetin päällä oli joku merkillinen kustantaja. ja kustantajan LOGO! Se jäi hieman vaivaamaan. Mutta en kuitenkaan pitänyt asiaa niin merkittävänä, että annoin asian olla! Tapahtui jälleen ihme! Tuo kustantamo tuli silmiini ihan merkillisessä yhteydessä! Nyt tiedän mikä POPULA ON TUO IS kustannus! Kaikesta kiitän Jeesuksen koulua ja Jumalaa! Sekä voimakasta Pyhää Henkeä, jonka avulla tuo soppa vautui huomattavasti tarkemmmin, kuin tässä kirjoitan!

Tuo nuori, joka tämän tehtävän antoi; pyysi että paljastan asian myös tämän yhdistyksen sivuilla! Aivan oikein! Tässä se! OLKAA HYVÄ! USKOKAA NYT VAAN! JA TOIMIKAA SEN MUKAAN! EN NÄITTÄ ILKEYKSISSÄNI, HUVIKSENI TAI AIKANI KULUKSI TEE! MITÄ NÄMÄ MINULLE MAKSAVAT JA MITEN NÄMÄ SYNNYTETÄÄN?! SITÄ TEIDÄN EI OLE SYYTÄ TIETÄÄ! ENKÄ PUHU RAHASTA! SITÄ MINULLA EI OLE!

Aivan lähiaikoina suoritettiin Suomessa kysely muutamalta tuhannelta suomalaiselta! Heiltä kysyttiin: "Onko Suomen taloudellinen tilanne heidän mielestään parempi vuoden kuluttua, kuin nyt? Kysyttiin: Uskovatko he, että heidän henkilö kohtainen taloudellinen tilanteensa on vuoden kuluttua parempi kuin nyt? TULOS! Noin 90% Uskoi, että kummatkin ovat vuoden kuluttua paremmassa jamassa! Vain noin 9 % oli sitä mieltä, Että kumpikin heikkenee!

Siinä siis on suomalaisten epäjumala numero yksi! Valitettavasti! USKO NOIHIN: ON TÄYTTÄ UTOPIAA! EIKÄ PERUSTU MIHINKÄÄN TOSIASIOIHIN! Selviää siitä nyt kuitenkin se, kuinka turhaa tässä on kirjoitella yhtään mitään! Ehkä nyt paria kolmea edes saisin hieman heilauttettua! Oikeammin! Minä en saa mitään! Mutta JUMALA näiden kirjoitusten kautta!

Häntä ja Jeesusta parhaani mukaan ainakin pyrin näilläkin palvelemaan!

Suomen suuremmista yrityksistä on valta osa jo ulkomaalaisten omistuksessa! Ja KOKO AJAN KAUPPA KÄY AIVAN SAMAAN SUUNTAAN! Miten nuo valtaukset ovat tapahtuneet? En selitä? Liian pitkiä tarinoita! Ja pyrin kirjoittamaan niin, että jokainen ymmärtäisi! Esimerkiksi SUURYHTIÖ NOKIASTA ON SUOMALAISTEN OMISTUKESSA ENÄÄN MUUTAMA KYMMENEN PROSENTTIA! MERITA PANKKI KOKONAAN RUOTSALAISTEN OMISTAMA! VAKUUTUSYHTIÖ SAMPO KÄYTÄNNÖLLISESTI KATSOTTUNA ULKOLAISTEN OMISTAMA! JOKIN AIKA SITTEN MYYTIIN FINLAYSSON! Ja paljon muuta... Säästän linkkiä ja teitä! Tuohon kyselyyn osallistujat eivät seuraa uuutisia! Televisiosta tulee hämääviä uutisia! MUTTA JUMALA PAKOTTAA TELEVISION UUTISOIMAAN MYÖSKIN TOTUUKSIA! NIINKUIN OLEN ENNUSTANUT! NE VAIN PITÄISI EHTIÄ JA PYSTYÄ LUKEMAAN OIKEIN! Suomalaisten omistuksessa on hyvin vähän yhtään mitään merkittävää! Jos jokin osuus on? Käytännössä sillä ei ole mitään merkitystä! Mitä kaikkea täältä nyt kaupataan ja ollaan myös halukkaita ostamaan! En jaksa luetella! Kerron vain, että tämä merkitsee käytännössä sitä; ETTÄ NOIDEN YRITYSTEN JA FIRMOJEN PÄÄKONTTORIT SIIRTYVÄT MUIHIN MAIHIN! SITTEN JOUDUIN HIEMAN ONGELLE! Näiden firmojen koneet otetaan pois ja Suomessa toiminta päättyy! Vaatetusteollisuus ja monet muut rakensivat jo aikoja sitten tehtaitaan ulkomaille. NOKIAN pääkonttori on vielä Suomessa! Muuta ei!

Helsingin pörssi on niin valtavassa nousussa; että ei aikoihin! Tämä selitetään valheellisesti niin, että Suomen teollisuus on valkaalla pohjalla ja näiden yritysten osakkeet ovat sitä kautta nousseet! TÄMÄ ON VALHE!

Ulkomaiset sijoittajat ovat sijoittaneet moneen yritykseen! Puhutaan, että suomalaiset yritykset investoivat! Ja Suomessa on hyvin vakaa talous! Tässä tämä kupla! Ja nämä pystyy kyllä loogisella ajattelulla ja Jumalan Hengen ja Viisauden avulla ymmärtämään! Euroopassa on menossa sellainen juttu, että koko euroopassa olisi ja tulisi olemaan vain 50 suurta yritystä. Näiden temppujen kautta tuo tehdään! Mutta JUMALA ON NÄISSÄ suunnitelmissa TAKANA! Suurimmat maailman pörssit ovat ylikuumenneessa tilassa! Osakkeiden arvot on nostettu pilviin! JA SITTEN RYSÄYS! Ymmärrätkö! Amerikassa on tästä jo merkit näkyvissä! Ja kun Amerikan pörssit rysähtää! Välittömästi pamahtaa täällä! Toivon , että jotain ymmärsitte! AASIASSA ON SUUNTAUS OLLUT PITKÄÄN ALASPÄIN! Eikä nousua ole näkyvissä! Japanin alamäki ei voi olla vaikuttamatta, myös laajemmin!

KUN KIRJOITIN JOLLAIN LINKILLÄ: ETTÄ TÄMÄ MAA ON KÄYTÄNNÖLLISESTI KATSOEN MIEHITETTY AIKOJA SITTEN! NYT VIEDÄÄN LOPUTKIN! RIKOLLISLIIGOJA MYÖDEN MARKKINAT OVAT UKOMAALAISTEN KÄSISSÄ!

Katso nyt joskus uutisiakin! Eräs, taposta linnassa ollut kaveri, oli ajankohtaisen kakkosen haastateltavana! SIINÄ MIES; JOKA AUKAISI SUUNSA! ON TULLUT PUHEITTENSA MUKAAN USKOON! JA SYYTÄ OLISI OLLA TOTTA TUO! Hän nimittäin kertoi sellaisia asioita Suomen huumemailmoista, ase kaupoista! jne! Niillä markkinoilla ei henki maksa mitään! Sen tuo kaveri tiesi! ITÄ naapurista voi ostaa tekijät! Jos on jäänyt velkaa huumeista, eikä suorita ajallaan! Kädet ja jalat poikki! Hintaan 500 markkaa! Tappo idästä tekijät tuottaen maksaa 1000 markkaa! Käsiaseen saa jokaisesta Suomen kaupungista Noin 300 markkaa. Haulikon hinta liikkuu 300 - 500 markan välissä! Saatavana muutamassa hetkessä, jos tarve vaatii! Sinkoja ja konetuliaseitakin, täältä on saanut niin kauan kuin minä olen alamaailmassa pyörinyt! Tiesin nuo asiat! Kyllä kaveri totta puhui! Tein muutama vuosi sitten testejä muutamissa kaupungeissa! Kyllä niitä todella olisi saanut aivan jossain Baarissa kahvikupposen hörppien ja odotellen! Tuolloin oli pienimmissäkin kaupunkeissa aina konepistooliin ja konekivääriin asti! Noin varttin odottelulla niitä olisi saanut! Mutta jostain on tullut rajusti lisää aseita, kun hinta oli noin paljon pudonnut! Kaverin kertoman mukaan. Hän oli päässyt linnasta ja kertoi RAJUA TARINAA! JOTA EI VOI KAIKKI TIETÄÄ! KUN SUOMEN POLIISIKAAN EI TIEDÄ! No, missäs suomen poliisit ovat? " Siellä, missä linnutkin! Pihalla! Auttamatta ulkona! Olleet ja pysyvät! USA:ssa on monia vuosia mäntätty huumeiden vastaiseen sotaan ja kamppanjaan valtavia summia rahaa! Ja EILAISIA MENETELMIÄ! JOKIN AIKA SITTEN TULI JULKISUUTEEN TIETO:" USA MYÖNTÄÄ HÄVINNEENSÄ SODAN HUUMEITA VASTAAN!" Ei varmaankaan ihan helppoa myöntää! PELOTTAAKO? ONKO OUTOA JUTTUA?

EI SAISI OLLA!!! Nämä pitää koko ajan suurin piirtein tietää! VAIN JEESUS VOI OPETTAA, KOULUTTAA JA SUOJATA! JÄLLEEN KYSYN! TARVITSETKO PYHÄN HENGEN JOHDATUSTA!???? Ei noista mitään tiedä? Missä ne ammuskelee? Siellä voi tulla vahingon laukauksia! Tai jos satut väärään aikaan, väärään paikkaan. Saatat joutua näkemään sellaista! Että sinut on pakko tappaa! Tätä on tapahtunut! LISÄÄNTYY! KUN OSAA KULKEA PYHÄN HENGEN JOHDATUKSESSA JA OPPII TUNTEMAAN JEESUKSEN! JEESUS TIETÄÄ JOKAISEN VAARAN JA ANTAA LUVAN KADULLE TAI PIHALLE, KUN VAAROJA EI OLE! JOS ON ? HÄN JOHDATTELEE SITTEN SELLAISIA REITTEJÄ, ETTÄ VAARAT VÄISTELLÄÄN! JOS NÄET JONKUN VALTAVAN IHMEEN! Ja alat niiden perässä juosta! Käsitä nyt! Kyllä Pyhän Hengen johdossa, JEESUKSEN SEURASSA KULKEMAAN OPPIMINEN ON HUOMATTAVASTI TÄRKEÄMPÄÄ! Ei sitä hetkessä opita! TIEDÄN MINÄKIN!!! Naurattaako vielä JEESUKSEN KOULUTUS?! ONKO SIITÄ PUHUMINEN EDELLEEN MIELESTÄSI MIELIKUVITUSTA? JOS ON? NIIN; MISSÄ MÄÄRIN JA MIKSI??? VASTAA IHAN VAIN ITSELLESI! Asiat voit TARKISTAA JUMALALTA EDELLEEN! IHMISIÄ ON NIIN VÄHÄN: JOTKA TÄMÄN TIETÄVÄT! JUMALA TIETÄÄ KAIKKI! JA VILPITÖN KYSYJÄ SAA AINA VASTAUKSEN! JEESUS ON TIE - TOTUUS - ELÄMÄ! Raamatttua lukemalla HEITÄ ET OPI TUNTEMAAN MILLOINKAAN!!! KAIKISTA VARMIN ASIA JA TÄRKEIN!!! Jouduin useita vuosia sitten, yhdessä kaupungissa, näkemään puukotuksen! Olin ollut siellä niin pitkään, että tunsin molemmat! Kuinkas ollakkaan? Joku oli nähnyt, että olin paikalla. Tätä ei saisi tapahtua! Jouduin rikospoliisin kuulusteluun! Kuulustelussa tein heti selväksi: "EN TODISTA YHTÄÄN MITÄÄN!" Nyt läheskään kaikki eivät omaa tietoa: miten poliisien kanssa menetellään! Ja tuo kuulustelutilaisuus kesti niin kauan, että juotiin jopa kupposet kahvia! Mutta SAIN KOKO AJAN TODISTAA TUOLLE POLIISILLE HERRASTA JA MUISTA HENGELLISISTÄ ASIOISTA! HÄN OLI KIINNOSTUNUT! KIITOS JUMALALLE! Ihmettelin valtavasti: että minkä virheen olin tehnyt? Kun joudun kuulusteluun! Ei pitänyt kenenkään nähdä! Ja vielä niin hyvin, että pystyi tunnistamaan! Sysimustassa yössä! SELVISI! Noita ei saa jäädä katselemaan on Jeesus opettanut! Tein kyllä ihan pienen virheen. Muutaman minutin katselin, kun kaverit olivat tuttuja. Ja luulin, ettei kukaan näe! Noin helposti ei noista tilanteista selvitä! Vaikka ne ovatkin itselleni tuttuja! JEESUSTA TOTELLAAN! Kaduin ja pyysin anteeksi! VIHASIN TEKOANI! ITSEÄNI! KÄÄNTYI TOISIN!

Varmuuden vuoksi kerron vielä. Vaikka noita huumeita ja aseita saa yhtä helposti, kuin jäätelön kioskista! NOILLA MYYJILLÄ EI OLE NIMEÄ! NE JOTKA NÄMÄ TIETÄVÄT! TIETÄVÄT YHTÄ VARMASTI: ETTÄ NIMIÄ EI OLE! SELLAISIA POLIISIA EI TULEKKAAN! Jos siellä nyt joku pikku tekijä kärähtää! NIMEN JOS ANTAA TIETOON! Ihmishenki on hyvin halpaa tavaraa! Ilman asetta ei kulje, kuin nuo avuttomat, nuoret käyttäjät! Miten tuohon liittyy rikollisuus? Esimerkki! Yksi gramma Heroiinia ilman rahaa, maksaa kolme kappaletta: Nokian uusimpaa kännykkää! Laske siitä! Käyttäjän päivä annokset maksavat noin 1000 markkaa rahassa! Mistäs nuo lapset sellaisia repivät! Varastamalla tavaraa! Tuollainen kännykkä maksaa kaupassa noin 2000 markkaa. Kadulla kaupankäynnissä, sen arvo hinnoitellaan edellä kerrotulla tavalla! NÄIN ON AINA OLLUT! Ei pitäisi paljon tarvita ajattelua, kun tämänkin esiin nostamani totuuden voi, KUKA VAAN AJATELLA: NIIN TARKOIN, KUIN SUINKIN! SE ON NIMITTÄIN HYVIN, HYVIN LAAJAA! TUOSTA PORUKASTA, KUN JOITAIN TULEE USKOON! HE TIETÄVÄTKIN SITTEN JO MISTÄ PUHUVAT! MUTTA NIMIÄ EI HEILTÄKÄÄN IRTOA! OLEN ENEMMÄN KUIN VARMA!

Jälleen paljastettiin Suomen Televisiossakin! Että missäs kansan teurastuksessa Ranskan armeija oli mukana?!!! Ja ihan niin, kuin olen odottanutkin! Kaikkien ymmärrettävässä muodossa! JA KUVIEN KERA! Voi, voi, tuota Ranskaa, mihin se vielä joutuu? KUN JUMALA TEMPOO VERHOJA AUKI! JA PAKOTTAA NIISTÄ MYÖS TIEDOTTAMAAN! Ettei sitten tarvitse ihan aiheetta syytellä JUMALAA! Kun vitsaukset EUROOPASSA TULEVAT RYTINÄLLÄ! On se niin sivistynyttä sakkia, että pahaa tekee! Kun noita pyykkejä pestään! JUMALAN VIHA LEPÄÄ EUROOPAN YLLÄ! HÄN PALJASTAA SYITÄ TIETÄMÄTTÖMILLE! Mieti nyt, mitä sinun olisi viisainta tehdä? Jos jatkan, tulee liian pitkä linkki! Jos Jumala suo! Jatkan! Kyllä nämä kaikki kuuluvat HENGELLISIIN ASIOIHIN! Ainäkin siinä tehtävässä; MISSÄ MINÄ,,,,,, AINAKIN VIELÄ OLEN!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!
Kirjoitettu 08.04.1998


Takaisin Pääsivulle