Jeesuksen Opetuslapset ry.
PoriEksyneitä lampaita etsitään.


Jokainen ihminen kaipaa Jumalaa! Tietämättäänkin! Näin ovat julistaneet monet sisaret ja veljet vuosien saatossa. Palautetaanpa tämä mieliin, jos nyt vaikka joku ei olisi tätä kuullut? Tämä on HENGELLINEN TOTUUS! Ihmisen sisällä on tyhjiö; Jumalan Henkeä varten. Ja kun se on tyhjä, saa se ihmisessä aikaan levottomuutta. Ja sitten me etsimme ja haemme tuohon tyhjiöön täytettä! Ja, VOI, niin vääristä paikoista! Levottumuus ihmisessä lisääntyy ja useasti myös sen myötä tuo etsintä ja tyydytyksen ja täytteen haku johtaa meidät yhä pidemmälle vääriin paikkoihin. Väärille kaivoille, haljenneille, jotka eivät vettä pidä! Joku oppi tai asia, materia jne. Antaa meille hetken tyydytyksen. Ja levottomuus ajaa meitä uusille lähteille. Etsitään valtaa, kunniaa, nimeä, julkisuutta: keinoja kaihtamatta.
Ja nyt ollaankin sellaisilla vesillä, että oikean suunnan löytäminen vaikeutuu. Nimittäin vaativat valtavan kunnianhimon, vallan halun, nimi pitää jäädä historian kirjoihin! On tehtävä jotain merkittävää! Kirjoitettava kirjoja, näytelmiä, runoja! On tehtävä taiteen alueella paljon työtä. Siellä ei ihan helposti nimeä saa. Ja jos ei saa nimeä. Tuotokset jäävät komeroihin!
Niistä nyt ei jälkipolville siellä paljon kerrottavaa ole! Täytyy sitoutua yhä tiukemmin Saatanallisten Voimien alaisuuteen! Totella Häntä ja Hänen joukkojensa kehoituksia!
Kas kummaa! Jostakin tuntemattomuudesta tulee Suuri Taiteilija! Tai muuta kunniaa ja valtaa saava henkilö tai porukka! Oletko huomannut? Saatana siunaa palvelijoitaan! Nimellä ja rahalla, maallisella mammonalla! Näitähän Saatana Jeesuksellekin tarjoili! Kun oli saanut TEHTÄVÄÄNSÄ VOITELUN. Raamattu kertoo; kuinka Saatana Jeesusta kiusasi ja yritti saada lankeamaan. Olen kuullut uskovaisten kertovan, että Jeesus pysyi vahvana, kun oli Jumalan poika! Jeesus oli lihansa päivinä ihminen! Yhtä kiusattu ja vaivattu, kuin mekin. Hän sai aivan aidolla tavalla tuntea, mitä ihmisenä olo maanpäällä on! Hän sairasteli, tunsi kipuja ja ahdistuksia, kiusauksia. Aivan kuin kuka hyvänsä meistä! Siksi hän myös voi ahdistettuja auttaa ja tahtoo tämän tehdä! Kun Hän tietää mitä ne ovat! Miltä ne tuntuvat! Kaikenlisäksi, että hän oli sairauksien runtelema, Hän oli myös aivan varaton! Mies köyhim- mästä päästä! Ei ollut edes aina yösijaa. Vaan täytyi viettää yönsä taivasalla. Ruokansa sai mistä kulloinkin! Näin opettaa Raamattu! Minä uskon Raamatun kertomaan! Entä sinä?

Sitten kun näillä joillain on kaikki mitä nyt maanpäällä saada voi. He alkavat kummallisella tavalla oireilla. Tarvitaan psyatreja, rauhoittavia lääkkeitä, huumausaineita jne. Plastiikka kirurgit sun muut on jo käyty läpi! No, mikäs nyt on pielessä? Kun ei pitäisi olla mikään! Mutta siellä nyt rikkauksiensa keskellä alkaa syntyä sen laatuisia ongelmia, joita ei voi järjellä selittää. Hyvin monet tekevät itsemurhan!

Vain Raamattu voi tämän selittää!
Siellä sanotaan: "SAATANA ON TULLUT VARASTAMAAN, TAPPAMAAN JA TUHOAMAAN!"
Muuta selitystä emme voi keksiä, emme ymmärtää! Tähän on sitten pakko uskoa!

Tiedätkö? Minä tiedän keinon, miten saat melko rauhattoman olon. Jätät elämäsi Jeesuk- selle! Uudestisynnyt Jumalan Väkevästä Voimasta. Ja kun tuo PYHÄN HENGEN aikaan-
saama ENSIRAKKAUS JEESUKSEEN ALKAA HIIPUA. Jäät kiltisti kotiseurakuntaasi. Et hiisku paljon uskostasi kenellekään. Olet vain ylpeä siitä, että sinulla on uskovien yhteys! Oma hengellinen koti. Saarnat eivät satuta, jos nyt ei ruokikaan. Sinut on valittu sinne istuskelemaan. Muiden tehtävänä saattaa sitten olla kierrellä saarnailemassa! Todistelemassa Jeesuksesta. Jos nyt Raamatusta tulee jokin kovempi paikka esiin. Se on tarkoitettu silloisille jääräpäille, jotka nyt eivät ymmärtäneet! Eivät voi tarkoittaa sinua! Koska sinulla on Hengellinen koti. On laulettu kuorossa. On maksettu kymmenykset! Ja Jumala on siunannut uskovan puolison, lapsia, omistusasunnon, auton, kesäpaikan. Saamme viettää rauhallista perhe-elämää. Ja tulemme toimeen pastorin kanssa. Hän, jopa käy meillä kylässä. Me olemme suurta perhettä. Uskon asioista emme riitele! No, joskus joku kirjoittelee seurakunnastamme pilkalliseen sävyyn. Ja arvostelee meidän Hengellisyyttämme! Meitä koetellaan! Niinhän Raamatussa sanotaan. Emme me niistä välitä! Ne kuuluvat uskovaisen ihmisen elämään. Joku yrittää saada meitä johonkin samaan oppiin ja uskoon, kuin itselläänkin on! Pastori antaa neuvoja, miten näistä päästään eroon! Jokaisella on oma uskonsa! Mitä tänne tuppaavat! Jos noi nyt sopii jollekin kahjolle, niin sopikoon! Meillä on VANHA USKONNOLLINEN OPPI! KIRKOSSAMME ON VANHAT KIRKOLLEMME KUULUVAT SÄÄNNÖT! ON PERINTEET! Kovin ne nyt hyökkäilee! Rukoilemme nuoriso Herätystä ihan tosissamme! Pastorimme kävi ottamassa vauhtia, ihan Torontosta asti! Jo on kumma, ellei tule! No, minun perheeni nyt ainakin on uskossa ja oikealla tiellä. Jos ei nyt sitten Herätystä tule? Sehän on Jumalan asia. Rukoiltu nyt ainakin on, kun on keritty! Eihän sitä aina kerkiä tämmösenä aikana.

Siinä resepti: vapaasti kerrottuna. MUTTA TOSI!!! SAAT AIVAN VARMASTI MELKO RAUHASSA ELELLÄ! KULJESKELLA LUONNOSSA PIKNIKILLÄ JA IHMETELLÄ LUOJAMME SUURIA TEKOJA! Ei hyökkäile SAATANAN joukot! KAIKKI ON HYVIN! VALITETTAVASTI VALHERAUHA! VIISI TYHMÄÄ NEITSYTTÄ TOIMI NÄIN! JEESUS TULI JA SANOI HEILLE:"Menkää pois! Minä en tunne teitä!" Eivät kelvanneet Jeesuksen kyytiin! EIVÄT KELPAA JEESUKSEN MORSIUSSEURAKUNTAAN; KUN YLÖSTEMPAUS TAPAHTUU!!! Kotiseurakunta on aivan eri asia, kuin Jeesuksen SEURAKUNTA! USKOIT NYT TAI ET?! EI TARVITSE, YSTÄVÄ, SINUN USKOASI tuekseen! Ollakseen TOTTA! Ei kenenkään muunkaan! MUTTA KANNATTAISI USKOA! ITSESI TÄHDEN!
Jos teidän "rauhaanne" nyt joku häiritsee, eikä nyt antaisi teidän jatkavan, tuolla Helvettiin johtavalla tiellä! VALINTA ON TEILLÄ!
NUKKUKAA RAUHASSA! Ja jostain syystä näen, että maassa tuota unta riittää. Häirinnästä Huolimatta. Häirintä ja herättely ovat liian laimeita ...Saa nähdä, jos ne kovenisivat ja tulisivat ikäänkuin lähemmäksi! 1930 luvun Raamattu tuon suuntaista ennustaa!
SAATANAN VÄÄNNÖKSESTÄ EN TIEDÄ; JONKA KÄTYRIENSÄ KANSSA VÄSÄSI! 1992 tuo viihdekirja julkaistiin ja myytiin joka kioskissa ja lehtipisteessä...Missä nyt viihdekirjallisuutta myydään! Saatanan; todellisen tekijän nimi poistettiin tuosta tekeleestä! Hän ei tahtonut sigleerata teostaan. Suomeksi: tekijä ei kirjoita taiteelliseen tuotteeseensa nimeään! Hyvin harvinaista. Taide- elämässä. Lajista riippumatta!

Laumat ovat hajonneet! Lampaita hortoilee janoissaan ja nälissään ympäri Suomea ilman paimenta. Rapavettä ja olkia olisi tarjolla. Ei maistu. JUURI NYT JEESUS; PÄÄPAIMEN ETSII JA KOKOAA NÄITÄ LAMPAITA YHTEEN SUOMESSA! OLEMMEKO ME NIITÄ LAMPAITA? JOITA JEESUS ETSII JA KERÄLEE LAUMAANSA. KUINKA KAUAN TUO KERÄILY JA ETSINTÄ KESTÄÄ? EN TIEDÄ! EIKÄ TIEDÄ AINUTKAAN IHMINEN! SEN TIETÄÄ HYVINKIN MONI, ETTEI PITKÄÄN! JA ON OLEVA YKSI LAUMA JA YKSI PAIMEN!!!

Kirjoitettu helmikuun toinen päivä 1998

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!

Noista kirjaston tietokone palveluista sen verran, että soitin Porin pääkirjastoon. Porissa on ainakin sellainen käytäntö, että niihin pitää varata aika. Lukeminen siellä koneelta on ilmaista. Internet sivuilta printtaus, elikkä sivujen tekstit paperille; maksaa 50 penniä arkki. Jonotus aika vaihtelee. Nyt Poriin olisi saanut ajan puolentoista viikon päästä! Kun tämä kaupunki nyt ei niin kovin iso ole. Uskon että nuo palvelut noudatte-
levat samoja linjoja. Porissa suuri työttömyys on eräs tekijä, ettei noita koneita ole kuulemma kovin montaa. Muualla saattaa olla? Uskon nyt kuitenkin, että kyllä Suomen kaupungeista samat palvelut, lähes samoin systeemein pyörii! Tämä tiedoksi niille; jotka asian sydämelleen saavat, että tätäkin tietoa voi eteenpäin viedä! Vaikka muun ohessa! Kun sen tehtävän Herralta saa, tiedän vuosien kokemuksella; miten se käy ja tehdään! Nyt vain on muutoksena entiiseen, ettei ihan mitkä vaan traktaatien tekstit kelpaa Jumalalle! Toinen tekijä on, ETTÄ ON ÄÄRETÖN KIIRE! SILTI HERRAN JOHDATUKSESSA! KIIRE EI TARKOITA PÄÄTÖNTÄ HOSUMISTA! Siunaavat terveiseni ympäri Suomen! JOKAISELLE!


Takaisin Pääsivulle.