Jeesuksen Opetuslapset ry.
Pori

Aito Herätys alkoi!

Nyt alkoi aito Pyhän Hengen aikaan saama VIIMEINEN HERÄTYS! HILJALLEEN! Ja aivan niin kuin aidot profetiat yli 10 vuotta sitten kertoivat! Tässä ovat ne merkit ja piirteet! JA VASTUS ON VIHOLLISEN TAHOLTA RAJUA!!!

Hurmahenkisten ns. vapaitten suuntien kirkkojen ja Riku Rinteen vouhotus heidän "herätyksistään" OLI JA OVAT TÄYTTÄ VALHETTA! Niissä ovat Saatanan joukkojen selkeät käden jäljet! Kirjat, äänitteet, mainokset ja HURMAHENKISYYS! Toiminta ja kaikki tilaisuuksiin liittyvä! EI PYHÄÄ HENKEÄ YHTÄÄN MUKANA! VALITETTAVAA, MUTTA TOTTA!!! KEN EI SITÄ OLE NÄHNYT TAI NÄE! SYY EI OLE JEESUKSEN JA JUMALAN! Neuvoja on annettu! Varoitettu! Perusteltu ja kaadettu! EI OLE OIKEIN USKOTTU! RAAMATULLISTA ON SEKIN; ETTÄ KANSA JUOKSEE SAATANALLISTEN IHMEIDEN PERÄSSÄ LAUMOITTAIN! " Jumala tulee antamaan lopun aikoina Saatanalle ja hänen joukoilleen enemmän ja enemmän valtaa. He tekevät ihmeitä ja heihin liittyvät monet!" Noin kertoo Raamattu! Täyttä totta ollut nämä viime ajat ja lisääntyy mokoma touhu!

EI VOI MITÄÄN! RAAMATTUA VASTAAN ON TURHA SOTIA! JA TÄMÄN KAIKEN SEKAMELSKAN KESKELLE ALKAA PUHALTAA PYHÄN HENGEN TUULET AIVAN HILJAA. KEVÄT TUULEN TAVOIN! EI TULE SUURELLA RYMINÄLLÄ JA PAUHINALLA! VAAN JUURI NIIN KUIN NYT OLEN HAVAINNUT ENSIMMÄISIÄ VARMOJA MERKKEJÄ JONKUN AIKAA!!! Näin noissa profetioissa myös kerrottiin! Eivät salaisia! Jokaisen saatavissa, kenelle kelpas! SE TIETO; MITÄ IHMISILLÄ SUOMESSA ON.... Antaa ymmärtää, että noita hyvinkin seikkaperäisiä ja tyhjentävästi kerrottuja kasetteja ei ole hankittu! EIKÄ KUUNNELTU! SE ON VAHINKO! No, ei ainut! VAROITAN: ÄLKÄÄ JUOSKO NOIDEN IHMEIDEN PERÄSSÄ! ÄLKÄÄ NOIDEN SAATANAN JOUKKOJEN AIKAAN SAAMIIN ILMIÖIHIN USKOKO! NE EIVÄT VOI OLLA AITOJA! VASTEN RAAMATTUA! PYHÄ HENKI EI TOIMI NOIN! Turhaan varmaankin varoittelen. Kunhan nyt kuitenkin varoitin! KOSKA TIEDÄN MIKÄ NIISSÄ ON PIELESSÄ? KAIKKI! TÄYSIN SOKEITA JOKA IIKKA!

Olen ollut täysin rahaton ja velassa jo pitkään. Enkä pääse ottamaan selvää Suomen koko tilanteesta! AIDON HERÄTYKSEN SUHTEEN! SE MITÄ PORIN SEUDULLA TAPAHTUU; ON VIENYT AIKANI JA RAHANI! Ei se nyt mitään meinaa. TÄYTYI NÄKÖJÄÄN PAASTOTA KUITENKIN JA PYSYÄKKIN NÄILLÄ SEUDUILLA! En tiennyt, että pitää ottaa tästä selvyys. En tiennyt, miksi näin totaalinen rahattomuus! EI OUTOA KYLLÄKÄÄN! Tarvittiin tämä tilanne jälleen kerran. En olisi nähnyt sitä mitä nyt JUMALA NÄYTTI! KUN OLIN NIIN TOTAALISESTI MUKANA. Muutaman vuorokauden puhelimessa jne. NYT OLEN VARMA!!! Uskallan tämän kertoa ja valvoa edelleenkin, kun syy on aivan selvä!!!

Nyt JUMALAN HENKI NÄYTTÄÄ OTTAVAN IHMISIÄ KIINNI MISSÄ SATTUU! PYHÄ HENKI LASKEUTUU VOIMAKKAASTI JA TULEE ns. ETSIKKO AIKA! JA HUOMAAT SEN AIVAN VARMASTI! JOS KENEN KOHDALLE TULEE...ESIMMÄINEN TEHTÄVÄ ON ALKAA LUOPUA VÄLITTÖMÄSTI KAIKESTA AJATUKSEN TASOLLA! MITÄ NYT SITTEN AJATUKSIISI NOUSEEKIN TUONA AIKANA.

Viimeinen hankalammin luovutettava asia on edelleen sukulaiset, ystävät. tyttöystävä, poikaystävä, aviopuoliso...Mutta vaikka se olisi joku muukin, mistä on vaikea luopua! PYHÄ HENKI NÄYTTÄÄ ANTAVAN VOIMAA SIIHEN VIIMEISEEN JA PAHIMPAAMKIN TAVARAAN TAI HENKILÖÖN, JOSTA ET MILLÄÄN TAHTOISI LUOPUA! ON LUOVUTTAVA AJATUKSEN TASOLLA!!! "Joka ei luovu kaikesta ja seuraa minua, EI VOI OLLA MINUN OPETUSLAPSENI!" SANOO JEESUS! Kannattaa vaikka hieman valvoskella tuossa työssä, jonka teet aivan itse ja YKSIN! SITTEN RUKOILET JUMALALTA KAIKKI SYNTISI ANTEEKSI, MITÄ OLET ELÄMÄSI AIKANA TEHNYT! ET EDES KAIKKIA TIEDÄ, ETKÄ MUISTA! Erittelyä tässä tilanteessa ei Jumala sinulta vaadikkaan! Vaan rukoilet koko syntisäkkisi pois! Tunnustat ääneen Jumalalle, että olet tähän asti elämäsi varrellä rikkonut Jumalaa vastaan monin eri tavoin! Tehnyt SYNTIÄ ajatuksin, sanoin ja teoin! "Rakas, Kaikkivaltias Jumala! Rukoilen ja pyydän, että annat minulle kaikki minun syntini anteeksi Rakkaan Poikasi; JEESUKSEN RISTINKUOLEMAN JA PYHÄN:MAAHAN VUOTANEEN VERENSÄ TÄHDEN! KIITOS; ETTÄ JEESUKSEN, HERRAMME PYHÄ VERI PUHDISTAA MINUT KOKONAAN KAIKESTA SYNNISTÄ JA SAASTASTA! KIITOS JUMALA, ETTÄ HEITÄT TUON SYNTISÄKKINI SELKÄSI TAA. SYVIMMÄN MEREN SYVIMPÄÄN SYVYYTEEN! ETKÄ NIITÄ MUISTA! KIITOS JUMALA ARMOSTASI! KIITOS, ETTÄ SAAN SANASI MUKAISESTI OMISTAA KAIKKI SYNTINI ANTEEKSI! TÄSSÄ JA NYT!"

Jonkun aikaa kiittelet ennen kuin jatkat.

"RAKAS JUMALA, VANHURSKAS TAIVAALLINEN ISÄ! PYYDÄN RUKOILLEN, ETTÄ VÄKEVÄLLÄ VOIMALLASI UUDESTISYNNYTÄT MINUT: ELÄVÄÄN USKOON, ELÄVÄÄN TOIVOON JA JEESUKSEN LAPSEUTEEN! KIITOS JUMALA, ETTÄ TEET TÄMÄN JUURI NYT! KIITOS , RAKAS JUMALA, ETTÄ SAAN KOKEA NÄMÄ AIVAN KONKREETTISESTI! KIITOS JUMALA, ETTÄ ANNAT PYHÄN HENKESI SISÄISEEN MAAILMAANI! JOKA ALKAA PALAA JA TOIMIA! KIITOS, YLISTYS JA KUNNIA JUMALLE! MITÄ NYT SAAN KOKEA!"

Ja sitten kiitosta! Kiität Jumalaa! Kiität Jeesusta!
Ennen näitä rukouksia, olet hakeutunut sellaiseen paikkaan, että olet yksin ja voit rukoilla ja kiitellä ÄÄNEEN! SE ON TEHTÄVÄ ÄÄNEEN! Saatat kokea tuon niin voimakkaasti, ettet heti pysty jatkamaan! Seuraavana päivänä se on jo hyvinkin helppoa! ÄLÄKÄ PITKITÄ SEURAAVIA RUKOUKSIA ENEMPÄÄ!

"Rakas JEESUS, Rukoilen ja pyydän, että otat minut suoran opetuksesi alle! SINUN KOULUUSI! KOULUTA MINUA JUURI NIIN KUIN HYVÄKSI NÄET! ANNAN KAIKKI VALTUUDET KAIKILTA ELÄMÄNI ALUEILTA SINULLE! EN JAKSA ROIKKUA SINUSSA! PYYDÄN: ROIKU SINÄ MINUSSA! NIIN ETTEN TIELTÄSI EKSYISI! KIITOS JEESUS! JEESUS SINÄ SANOT:" JOKA SINUN LUOKSESI TULEE: HÄNTÄ SINÄ ET HEITÄ POIS." KIITOS JEESUS ETTÄ OTAT MINUT OPETUSLAPSEKSESI! OPETTAEN, OHJATEN JA SUOJATEN ELÄMÄÄNI TÄSTÄ ETEENPÄIN!"

Heti kohta samassa paikassa. Seuraavanlainen rukous: "RAKAS JUMALA! ANNAN ITSENI SINULLE OTOLLISEKSI, ELÄVÄKSI UHRIKSI JUURI NYT! TEE MINUSTA IHAN MINKÄLAINEN TAHDOT! TÄLLAISENA KUIN NYT OLEN! TAHDON, JUMALA, ETTÄ MUUTAT MINUA! JA JOS ELONPÄIVÄNI JATKUVAT; TAHDON PALVELLA SINUA! OLLA TÄYSIN OMASI! PIDÄ MINUT OMANASI! KIITÄN, ETTÄ SAAN VOIMAA KAIKKEEN EDESSÄ OLEVAAN! KIITOS JUMALA, ETTÄ SAAN USKOA TÄMÄNKIN TULLEEN KIRJATUKSI TAIVAASSA!"

Ja nämäkin yksin ja ääneen! Aivan omin sanoin. Sillä kielenkäytöllä. mikä juuri sinulla on! NÄITÄ EI TARVITSE LUKEA PAPERILTA! SINÄ PUHUT, NIIN KUIN PUHUT! PÄÄ ASIA ON SE, ETTÄ NIISSÄ RUKOUKSISSASI OVAT NÄMÄ KOHDAT JA EDELLÄ KERROTTU SISÄLTÖ! Myös nuo kaksi jälkimmäistä rukousta ääneen!

VAIKKA ET TÄYSIN KÄSITTÄISI, MIKSI NÄIN PITÄÄ TOIMIA? MUUTAMAN PÄIVÄN PÄÄSTÄ TULET HUOMAAMAAN, ETTÄ TARVITSIT NIITÄ! OLEN ENEMMÄN KUIN VARMA!!! SANOKOON KUKA MITÄ TYKKÄÄ! PAREMPI, KUN ET PUHU KOKO ASIASTA KENELLEKKÄÄN! JOS JOTAIN EPÄSELVÄÄ??? OTA YHTEYTTÄ PUHELIMITSE!!! TÄNNE!!!!. ETKÄ; MIHIN SATTUU!!!!! ON, YSTÄVÄ, SUOMESSA HYVIN VÄHÄN IHMISIÄ, JOTKA VOIVAT EDES TÄMÄN SINULLE KERTOA! SAATIKKA OPETTAA SINUA TÄSTÄ ETEENPÄIN! EI TARVITSEKKAAN! SIKSI RUKOILIT ITSESI JEESUKSEN OPETUKSEN ALLE!!! Suomessa ei ole enään ollut vähään aikaan, kuin yksi SEURAKUNTA! JA SE ON JEESUKSEN SEURAKUNTA! JOHON JÄI SUOMESSA HYVIN PIENI PORUKKA! VÄITTÄKÖÖN NYT, MITÄ TYKKÄÄ! TIEDÄN MISTÄ KIRJOITAN! KUNNIA OLKOON JUMALAN! JA KIITOS JEESUKSEN KOULUTUKSEN, ETTÄ TIEDÄN! MUUTEN EN TIETÄISI!

Rakas, ystävä, nyt olet sillä tiellä, mikä johtaa taivaaseen, kunhan vaellat sitä kuuliaisesti! NYT SINULLE ON NE SUOJAT; JOTKA AIVAN VARMASTI TARVITSET!!! RAAMATUSTA EI LÖYDY TÄMÄN PAREMPIA SUOJIA VIHOLLISJOUKKOJA VASTAAN, JOTKA VALITETTAVASTI LÖYTYVÄT HETI ALKUUNSA AIVAN LÄHELTÄSI! JA KUN NÄIN KÄY! HYLKÄÄT HEIDÄT HETI! ET USKO HEITÄ! ET KULUTA AIKAASI HEIDÄN KANSSAAN! Läheisistäsi tulee vihollisia! MUTTA NYT SINULLA ON YHTEYS JEESUKSEEN! SINULLA ON SUOJAT! EIVÄT TULE YHTÄÄN SEN LÄHEMMÄS, KUIN JEESUS SALLII! MELKO ÄKKIÄ NÄMÄ ILMAANTUVAT! Joudut ensimmäisten valintojen eteen! "SEURAATKO JEESUSTA; VAI IHMISIÄ?" ELLET OLE VILPITTÖMÄSTI RUKOILLUT NOITA RUKOUKSIA, MYÖS KAHTA VIIMEISTÄ! ET OMIN VOIMIN KYKENE MITENKÄÄN VASTUSTAMAAN MITÄÄN! TEET VAIN VALINNAT JA VOIMA TULEE JA JEESUS KARSII YSTÄVÄ PIIRISI MELKO NOPEASTI! VOIT JOUTUA EROAMAAN MONISTA! MUTTA TULET KYLLÄ HUOMAAMAANKIN! Minkälaisia nuo "YSTÄVÄSI " JA SUKULAISESI TODELLISUUDESSA OLIVATKAAN! PYHÄ HENKI TULEE AIVAN HETI NIIN VOIMAKKAANA! ETTÄ NUO OVAT SIINÄ HENGESSÄ JA VOIMASSA HELPPOJA! Tuntuu aluksi vaikeilta! Sitten ei oikein miltään.

ET MENE YHTEENKÄÄN KIRKKOON! SIIHEN EI OLE PIENINTÄKÄÄN SYYTÄ! PÄINVASTOIN! EROAT IHAN KIRJALLISESTI; JOS KUULUT JOHONKIN KIRKKOON! TEE SE MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI! JEESUS ON OPETTAJASI, LÄÄKÄRISI, PSYKIATRISI, SIELUNHOITAJASI. PIENIMMISSÄKIN MURHEISSASI VOIT KÄÄNTYÄ JEESUKSEN PUOLEEN! TIETYSTI, jos sairastut, menet lääkäriin! YMMÄRRÄ OIKEIN! SALAISIMMAT KYSYMYKSET JEESUKSELLE JA JUMALALLE; TEE AINA AJATUKSIN, ETTEIVÄT PIMEYDEN HENGET KUULE! JUMALA JA JEESUS EI PUHU MILLOINKAAN KUULEVILLE KORVILLE!!! JOS JOTAIN KUULET! KIITÄT ÄÄNEEN JEESUSTA! POISTUVAT! VIHOLLINEN VOI AMPUA SINUN AJATUKSIISI HYVINKIN INHOTTAVIA AJATUKSIA. JA SEN JÄLKEEN SYYTTÄÄ AJATUKSIISI, ETTÄ NE OVAT SINUN OMIA AJATUKSIASI! JÄLLEEN SAMA JUTTU: KIITÄT JEESUSTA JA JA JUMALAA ÄÄNEEN! NIIN KAUAN, ETTÄ RAUHA TULEE! Kun saat Pyhän Hengen kasteen ja kielillä rukoilemisen ARMOLAHJAN! SEN JÄLKEEN NÄISSÄ TILANTEISSA KÄYTÄT NOITA KIELIÄ!

Pyhä Henki opettaa sinua rukoilemaan melko nopeasti. Ja antaa myös siihen rohkeuden! Rukoile joka aamu itsellesi Pyhää Henkeä, Voimaa, Siunausta ja Varjelusta tulevalle päivälle! Saatanan henget pyrkivät tämän estämään! Näyttäen aamutoimiesi jälkeen sen sata hommaa! Älä kiinnitä niihin huomiota! ENSIN TAHDON VOIMALLA ALOITAT! Olkoon kämppäsi niin sekaisin kuin tykkää! Rukoilet aamurukouksesi kylmän rauhallisesti! Suljet silmäsi muulta tohinalta! Muussa tapauksessa, et ehdi tehdä sitä! Siihen nuo pimeyden henget pyrkivätkin! JA SITTEN SIITÄ TULEE IKÄÄNKUIN TAPA! EIKÄ HUONO TAPA OLEKKAAN! Huomattavasti huonompia tapoja tiedän! Sitten on eräs hyvin tärkeä asia, jonka Saatanan joukot myös pyrkivät varastamaan! On aivan hyvä, että rukoilet paljon, kun niin koet. MUTTA JOSSAIN VAIHEESSA VUOROKAUTTA TULEE HERRA ANTAMAAN SINULLE AJAN, KUN OLLAAN VAIKKA PETILLA PITKÄLLÄÄN AIVAN HILJAA! AJATUKSET JEESUKSEEN! KÄDET RINNAN PÄÄLLE TAI MITEN NYT ON HYVÄ OLLA! OTAT KIINTOPISTEEN JOHONKIN SELLAISEEN PAIKKAAN KATSEELLASI, JOKA EI TUO MITÄÄN HÄIRIÖTÄ AJATUKSIISI! KANNATTAA OPETELLA HETI! VAIKKA IHAN LYHYELLÄ AJALLAKIN ALOITTAEN! Mikä kenenkin vuorokausi rytmi onkin. OLEN AIVAN VARMA, ETTÄ TÄLLAINEN AIKA ANNETAAN! JA JÄLLEEN ON NIIN TÄRKEÄ JUTTU, ETTÄ KUN SAATANAN JOUKOT TÄMANKIN TIETÄVÄT! ON PÄÄSSÄSI HETI MIELETTÖMÄSTI HOMMIA! PITÄÄ ALOITTAA TAHDON VOIMALLA! JA PYHÄ HENKI TULEE APUUN! Ei mitään kutimia mukaan! Ei mitään pöpinöitä! NYT OLET TUON HETKEN AIVAN HILJAA JUMALAN Ja JEESUKSEN EDESSÄ! USKO TÄMÄ! USKOSI EDETESSÄ NUOKIN AJAT PITENEVÄT!!! En näitä nyt selitä sen tarkemmin, ettet ala käyttämään omia tulkintojasi. Ja näin neuvoisi sinua harhaan! USKOT VAAN MITÄ LUET! ITSE NÄET JA OPIT SITTEN LOPUT! KYLLÄ NE JEESUS SINULLE AIKANAAN KIRKASTAA! Silloin nämäkin tulevat JEESUKSEN TAHTOMALLA AJALLA JA TAVALLA TIETOOSI! JOKAINEN IHMINEN ON ERI PERSOONA! JEESUKSEN HELMASSA ON HYVÄ JA TURVALLISTA ITKEÄ ITKUNSA! AIKA PAHENEE KOKO AJAN NIIN HURJALLA VAUHDILLA! ETTÄ TOIMI HETI, KUN SIIHEN MAHDOLLISUUS TULEE! JUMALA LUPAA SUOJELLA JA AUTTAA OMIAAN KAIKISSA OLOSUHTEISSA! HUOMAA! VAIN OMIAAN! TOTISESTI, ENNEN KUIN TÄMÄ VUOSI ON LOPUSSA! EN TIEDÄ MIHIN NE TURVAAVAT, JOTKA KUVITTELEVAT NYT ETTÄ TÄMÄ ON VÄÄRÄÄ OPETUSTA! JOILLA EI OLE EDES PYHÄÄ HENKEÄ! EIVÄT VOI OLLA USKOSSA!!! EN TAHDO PELOTELLA! TÄMÄ ON TOTUUS! KUN TÄÄLLÄ ALKAA VERI LENTÄÄ OIKEIN TODELLA! KUN TAPAHTUU AIVAN LÄHIAIKOINA ASIOITA, JOIDEN TÄHDEN IHMISIÄ KOHTAA PELKO! KAUHUN OMAINEN PELKO! TODISTAA ILMESTYSKIRJA! SYYT JA JÄNNITTEET OVAT JO MAAN PÄÄLLÄ! Ja nyt, kun tuossa muutama toimi juuri edellä kerrotulla tavalla.....EIPÄHÄN OLLUTKAAN SAATANAN HEIKOINTA PORUKKAA, KUN HYÖKKÄSI!!! Kyllä JUMALA ON ANTANUT TUOLLE SAATANAN VÄKEVÄMMÄLLE PORUKALLE HÄTKÄHDYTTÄVÄN PALJON VALTAA SUOMESSAKIN, NÄKÖJÄÄN JOKA PUOLELLE! KUN NUO VOIMAT JO NYT OVAT NOIN VAPAITA! MITÄ NE ONKAAN VUODEN LOPULLA??!!! ENSI VUODESTA PUHUMATTAKAAN!!! PELKOON ON SYYTÄ JOKA KANTILTA! KAAOS ON VALMIS HETI, KUN JUMALA SALLII! SEN SAMAN: JOKA MANNER EUROOPASSA ON OLLUT TÄYTTÄ TOTTA KYMMENIÄ VUOSIA! USA ja koko AMERIKKA ON IHAN OMA LUKUNSA ns. länsimaista!

KUNNIA JUMALALLE! Ei minulle!

Kirjoitettu 06.05.1998

Aito Herätys alkoi!